Kringlan....

 
I dag hann vi inte stort mer än vakna... så for vi iväg till Kringlan... ett rätt stort köpcentra precis i utkanten av stan.
 
 
 
Provade  lite hattar....
 
 
Lite mer hattar.....
 
 
Ett glas vin...
 
 
Och så köpte vi varsin Islandsmunk....
 
Kram & kärlek

Ni vi avslutar vårt jordeliv....

Jag har sagt det innan och jag säger det igen – att våra älskade döda.. är inte borta.

Det är inte så att man dör och begravs och är försvunnen för tid och evighet.  

Nej, när man dör så flyttar man till en annan dimension.. det är enklaste sättet att förklara  vad som sker.  En dimension vi levande inte kan besöka eftersom vi inte har den förmågan  men däremot kan de döda ibland besöka oss.

Vi kan kalla platsen himlen, andra sidan, Alltet... oavsett vad vi kallar den så är det samma plats.

När de döda  besöker oss handlar det ofta om ömsesidiga tankar… att du  och den döde  rattar in er på samma kanal i tanken och detta öppnar en slags port…  som gör det möjligt för den döde att komma på besök.

Ibland skapar vi portar omedvetet, bara genom vår saknad.

 

Fast ofta är det så att de döda inte kommer till oss när vår sorg är som störst – eftersom de anser att det kan störa vår  sorgbearbetning.    De brukar vänta tills det gått en tid – tills vi kommit steget vidare.

Hur vet vi då att vi har besökare från den andra dimensionen? Många av oss kan aldrig vara riktigt säkra eftersom vi saknar förmågan att känna in – men som regel är detta något som kan tränas upp, om vi skulle vilja.

Tänk intensivt på den som är död…  visualisera hen så starkt du kan… och visualisera att hen  tex promenerar in i ditt kök och sätter sig vid köksbordet…  och rätt som det är kan du känna att tanken tar mark och HÄNDER… att det är mer än bara din visualiseringsförmåga… och det blir en mycket stark upplevelse 

En del av oss kan känna en närvaro av en besökare.. och känner man denna närvaro ska man ta den på allvar, stanna upp och hälsa besökaren välkommen.. på så sätt öppnar man en positiv kanal.

 

 

Sedan finns det de av oss som inte känner så mycket men som ibland kan se och lägga märke till små tecken.

  Min faster till exempel.. när hennes man dog var hon nedbruten av sorg.   Först märkte hon ingenting alls men sedan började det poppa upp små tecken.   Mannens favoritkaffemugg stod plötsligt på bordet.  Hans sänglampa tändes av sig själv.  En främmande katt följde henne när hon var ute och gick  och  telefonen ringde, en ”felringning” av någon med samma man som maken.

Till sist insåg hon att  maken fortfarande fanns  och försökte förmedla sig – och det blev en tröst för henne.

Sen finns det de av oss som förnekar. Som vägrar se. Som redan i förväg gör klart att man inte har förmågan att känna av och då låser man sig och upplever absolut ingenting

 

 

En gång tog min pappa med mig in i andra dimensionen även om det bara var typ i förmaket och en lite försmak.. och jag såg alla de jag älskat som gått över… de var tillsammans… mina djur fanns där… och jag kände en sådan enorm glädje… så underbart att få en bekräftelse och inte bara”tro”

Alltsammans var över på kanske 30 sekunder men det var stort och har etsat sig fast hos mig,

Och som pappa berättade, att när man gå över i nya dimensionen då  blir man per automatik upplyst. Man vet vad man gjorde fel i jordelivet… och man ser de begränsningar man hade och de  tossigheter man ägnade sig åt.  Men ser klart helt enkelt.

Ingen ska behöva vara rädd för döden.

Döden är inte slutet utan början på något helt nytt

Det är i andra dimensionen vi lever mest och längst och det är  där vi beslutar om och när vi ska tillbaka till ett nytt jordeliv.

Massa kärlek och stor kram

 

Ps.  Vill du ha omfattande spådom via mail - där du får ställa alla dina frågor ? maila mig på: framtidoradgivning@hotmail.com  och jag skickar dig mail tillbaka med all info om hur det funkar !!

I dag är sista chansen.....

Dagens gästbloggare är: Nettan
 
Hej alla goa människor !
 
I dag är sista chansen på länge att få en omfattande spådom till billigare pris.
 
På onsdag åker vi hem och sedan  är det vanliga priser som gäller - fram
tills nästa resa och den är ännu inte planerad.
 
 
 
Tack alla ni som kontaktat mig och visat förtroende.
 
Jag har haft en hel del riktigt magiska samtal, bland annat med  den gentleman som sökte efter kvinnan i sitt liv och under spådomen kom vi fram till att det är kvinnan tre hus bort som är hans nästa kärlek  så  det var ju bara att gå dit och knacka på !
 
 
 
Eller den kvinna som  fick spådom via Skype häromdagen och sörjde sin bortgångna hund.
 
Hon kände att hon inte orkade älska och engagera sig i ett nytt djur men jag såg att inom bara några dagar så kommer ett djur till hennes dörr  och hon tar hand om det.
 
Två dagar senare kom en ung släkting med en döv hundvalp som skulle avlivas... och som kvinnan ifråga direkt bestämde sig för att ta han dom. De två blir oskiljaktiga.
 
Plus allt jag sett  om kärlek, om hälsa, om pengar och vinster och tidigare liv.
 
 
 
Passa alltså på att få en spådom till billigt pris idag, sista dagen!
 
Kostnaden är 350 kr och vi samtalalar via skype eller messenger en halvtimma och du hinner ställa alla dina frågor.
 
Eller om du hellre vill ha en pröva-på-regression idag. Kostnaden är densamma.
 
Gör så här:
 
Swisha  350 kronor till 070 6661570
eller
sätt in pengarna på  Swedbank:  82149 9330997082
 
Sedan skypar du när du vill under dagen från klockan 11-20
 
 
 
 
 Skype : Anette Devad   Island
-------------------------------
 
eller via Facebooks messanger:
 
www.facebook.com/andlig.vagledning
-----------------------------------------------
 
Har du några frågor i övrigt så maila mig på:
 
andlig.vagledning@hotmail.se
 
En stor kram på er alla från mig och från underbara Island
 
Nettan