Alien ?

Vad har vi här ?  Nåt som sitter på hela rumpan  med utsträckta ben.. som Mannabonne Glenn ... och som håller en pinne i den lilla handen ....... kan det månne vara något på besök från ett annat solsystem ?
I dag är det Atendag... måste in till stan och andas avgaser då och då... har blivit riktigt förälskad i Aten och  särskilt de gamla delarna av stan....
Kram

Besökarna .....

När solen gassar som mest kan man få  se sådant som man tror ska tillhöra nattens och mörkrets händelser.

I eftermiddags såg jag en liten grabb som gick vägen fram.. hand i hand med farfar och både bar de varsin säck och såg glada ut.  Ingen av dem tillhörde detta livet. 

 

  Många som har förmågan ser knappt någonting alls  och det tror jag beror på att de tror det ska vara så jäkla mystiskt..  att andar och demoner eller vad man  nu ser… bara finns till beskådan i mörkret.

Så är det ju naturligtvis inte alls.

Man ser flest andeväsen i dagsljus. Och varför ?

Jo, för att det  svårare att se  mörker så klart.

Och våra besökare brys sig inte  om ifall det är natt eller dag.  Ibland kan de smälta in i en folksamling och det blir lite svårare att få syn på dem..  då får man titta en gång extra och  man upptäcker kläder som inte passar in.. ett rörelsemönster som inte riktigt stämmer— och många av oss ser en speciell aura kring de icke jordelevande.

Likaså kan de ibland bli lite suddiga i konturerna.

 

Så håll ögonen öppna också i strålande sol och dagsljus !!

Kramar & ha en go start på veckan

Lammkött på väg !!

 
Den här lille kanaljen vade att korsa en gata och helt i sin eget takt ....
 
I  dag drog vi iväg till delfinshow och jag vet ju att folk är som tokiga i delfiner.... de ska simma med dem  &  tatuera delfiner på skuldrorna och gud vet vad.... jag tror faktisk att jag är den ende människan i världen som inte blir så till mig i  trasorna över en delfin.  Allvarligt talat så hade jag hellre simmat med sköldpaddor, bläckfiskar eller bulldogar.  Det bara är så.....
 
 
Nå, oavsett så var det en trevlig show... kvalitetsmässigt naturligtvis ljusår från Seaworld i Orlanda men småmysigt och vi hade en fin eftermiddag !!
Nu  går vi och trånar efter lammkött !!  he he he 
Det kommer att serveras om en timme..... på grekiskt vis.... och sen ikväll ska vi bara slappa med en film eller två...
Kram på er