JENNYS VAL.....

Dagens gästbloggare är: Jenny

Kära Esmaralda och kära bloggläsare

Det känns som om jag känner många av er och  att vi är som en stor familj.

Jag har tänkt mycket på dig Agnes och när jag mediterat och sänt  kraft till mina nära och kära har jag sänt till dig också.

Hade jag haft en stuga på Gotland hade du fått låna den en vecka nu i vinter.

 

 

Nu har jag tyvärr inte det utan är en ganska fattig tjej, arbetslös och utförsäkrad och med diverse psykiska åkommor.

Jag har fem barn i åldern 5 – 15 år och i år har jag inte råd att göra en vanlig traditionell jul för familjen. Singelmamma som jag är.

 Och för att ändå göra det speciellt så har jag kontaktat kyrkan i min kommun  så under julafton ska jag vara med och servera lite julmat till de som har det ännu värre än jag.

Mina barn tycker om att sjunga och mina äldsta spelar gitarr och fiol  så jag har satt ihop en liten sång grupp av mina barn och fem andra barn som ska sjunga julsånger  under julaftonskvällen.

 

Detta förslaget tog emot med  öppna armar och gjorde mig glad.

Barnen tycker det ska bli  jätteroligt.

Tomten ska också komma och precis som alla andra får mina barn också varsitt paket.  Det är första gången jag gör något sådant här och jag var lite nervös när jag kontaktade kyrkan.

Jag är ju inte religiös eller ens medlem i kyrkan men det spelade dem ingen roll alls.

Nu träffas vi och planerar och går igenom och under tiden umgås barnen med de andras barn och plötsligt  har allt kring julen blivit ljust och positivt  och nyss så var det liksom en mardröm. Jag är så glad att jag valde detta alternativet.

 

Jag vill skicka en julhälsning till er alla och en riktigt stor bamsekram

Tack alla för att ni finns

Jenny

1 Micke:

skriven

Det verkar som att saker börjar röra på sig i livet. Kanske ny praktikplats som kanske leder vidare i karriären. Fick kontakt med flera ställen men jag fick dåliga vibbar av det i Umeå. Är det min inbillning eller är det verkligen dåligt? Vore praktiskt då avståndet vore det kortaste men det känns, njaaa... du har sagt jag bör lita på magkänslan så jag lutar åt att inte välja Umeå.

Hoppas vistelsen i Gargnäs blir angenäm :)

Stor kram! :)

Svar: Välj med hjärtat och det blir rätt.. du har en god intuition.. tack för din hälsning :) Kram :)
Esmaralda

2 Lma:

skriven

Hej Esmaralda!
Har träffar en trevlig kille, T, och nu undrar jag om du kan se någon fortsättning för oss. Kommer vi att träffas igen?
Kram Lma

3 Jennie1:

skriven

Hej, kommer det att dröja länge innan bubblan spricker/ hemligheten avslöjas/ allt kommer fram? Kram

4 åsa s:

skriven

ÅH hej jenny!

Du är en ängel o modig i allt det du är i. Jag blev berörd o man som jag behöver sträcka upp sig för man gnyr för enkla saker i vardagen . Tack för att du delade detta med oss. Du gav mig värme o jag känner att barnen ser fram emot julen m glädje o något nytt sätt att fira jul m nya kärleksfulla männinskor.

Ha nu en kärleksfull jul!

Kram åsa

5 G:

skriven

For noen dager siden sa du det kom en annen min vei. Ser du noe mer rundt han? Kjenner jeg han? Kram.

Svar: Verkar vara en ny person som du inte känner.. kram :)
Esmaralda

6 Sofia :

skriven

Vilken bra tanke och hoppas att du får en riktigt bra jul Jenny

Om det är ok för dig es tänkte jag bara tipsa om något som heter matkassen tror jag, man kan skänka kläder, skor, leksaker osv som går till barn som har inte har pengar.
Det är för en bra sak :)

Es jag hoppas allt är bra med dig och din fina vovsing :)

Ha en skön torsdag :)

Kram

Svar: Jättebra tips ! kram :)
Esmaralda

7 Hoppful:

skriven

Hej Esmeralda! Ska jag ta förste steget igen ? Blir det uppskattat? Kram

8 Cecilia:

skriven

varför du svarar inte på vissa frågor. jag ber dig svar på alla fråga. ska vi påminna dig hela tiden eller? snälla svarar på alla frågor. kan du sluta med upprepa om sånt?

Svar: Jag svarar INTE på alla frågor och det kommer jag aldrig att göra. Jag hinner inte. Jag ögnar snabbt igenom frågorna... och svarar på de frågor jag direkt känner ett svar på.... och det kan vara så att jag inte fastnar för din fråga på det sättet.... och när det blir så.. då kan man fråga igen, samma fråga eller en ny och tycker man att det blir tjatigt ..då slutar man fråga... kram på dej :)
Esmaralda

9 Susan:

skriven

Vilket bra initiativ av dig, Jenny, en riktigt go' jul till dig o dina barn :)

Kram

10 Lisen:

skriven

Önskar dig Jenny en fin jul med mycket kärlek.

Esmeralda jag undrar om du ser om mannen jag lever med fortf har "dom" rätta känslorna för mig och älskar mig?
Kram lisen

Svar: Han älskar dig på sitt sätt... och du får själv känna in om det räcker.. kram :)
Esmaralda

11 Dalarna:

skriven

Vilken fin människa du är Jenny. Bryr dig om dina medmänniskor,och engagerar dig, fast du har det tufft själv. Kämpa på!! Allt brukar lösa sig till slut:-) Kommer han som jag har i mina tankar att göra något för att närma sig!! Stor kram

Svar: Ja, han kan ta ett steg framåt men diskret så var uppmärksam..kram :)
Esmaralda

12 Lisen:

skriven

Önskar dig Jenny en fin jul med mycket kärlek.

Esmeralda jag undrar om du ser om mannen jag lever med fortf har "dom" rätta känslorna för mig och älskar mig?
Kram lisen

13 Carina ST:

skriven

Vilken fantastisk och fin idé Jenny. Det kommer med all säkerhet att bli en riktigt fin jul, kanske en av de bästa för er. Att få dela med sig till andra på det sättet är väl egentligen det som julen skulle handla om. Du är en inspiration!
Jag har också tankar i liknande banor, men inte speciellt för julen. Det finns en hel del hemlösa som behöver hjälp och jag har börjat fundera i banor kring hur just jag skulle kunna hjälpa och göra en skillnad. Så det du gör inspirerar verkligen.

Idag är första dagen på fyra lediga dagar. Idag åker jag till Stockholm och ska träffa min son först. Sedan kommer min mamma upp och vi checkar in på hotellet. Middag på kvällen för oss tre och imorgon ska mamma och jag vara på tv-inspelning. Det skulle verkligen vara kul om mamma vann lite pengar. Men jag har inga förhoppningar om det. Jag ska fokusera på att ha fina dagar och att ha kul.
Kram, Carina ST

14 Max:

skriven

Härligt Jenny! låter som att du kommer att få en härlig jul och få umgås med dina barn och andra som älskar julen. Jag tror inte att alla som har pengar i överflöd är helt lyckliga heller. Det handlar om vad man gör och hur man känner sig inombords. Ha en härlig jul!

15 cc:

skriven

Tack Jenny! Esmeralda, jag är orolig för min jul, att ska den bli sådan i år att jag sitter helt ensam här i min lilla tvåa när jag vet att mina barn firar jul med sin släkt och jag bara saknar dem så enormt, kan jag ändå få en fin jul i år, tror du? Tacksam för svar! Kram!!!

16 Jess:

skriven

Hej Ezmaralda :)
Vad tycker A egentligen om mig?
Kram Jess

Svar: Han tycker om dig men jag ser inte på vilket sätt.. kram :)
Esmaralda

17 Miltons mamma:

skriven

JENNY
Vad fint med ett litet barnband. Vem säger att man måste fira en tradtionell jul. Låter underbart och tror dina barn kommer ha en helt underbar jul med massa KÄRLEK. Du är en helt underbar mamma.
Tänker lite på de barn som får en hemsk jul med bråkande föräldrar som kanske dricker ett glas för mycket. De barnen drömmer nog att få uppleva en sådan jul som dina barn.

Måste tipsa om att det finns fonder där man kan söka ekonomisk hjälp. Man får nog söka en hel del men kan vara värt det. En väns kompis har sökt och fått en hel del Det finns tydligen en speciell julfond oxå. Min vän har tipsat mig om dessa men jag har inte kollat upp det än. Ska finnas en bok på biblioteket med sådana fonder.

Kjamar till dig

18 nyfiken:

skriven

Hej Ez! Har blivit spådd att träffa min stora kärlek 2014. Kan du se vart jag träffar han, någo spec ställe? och vad jobbar han med?? Kramar!

19 E:

skriven

Men ser du inte exakt vilken önskan som går i uppfyllelse?? Har ju som många andra väldigt många, hihihi :P
Men min absoluta högsta önskan är att hitta den rätta och bli gravid. Tror du det kan vara det??
Ha en bra dag! Många kramar E

Svar: Jag ser inte exakt vad det handlar om... men det du önskar mest kommer att bli uppfyllt.. kram :)
Esmaralda

20 Camilla S:

skriven

Nu är jag glad. Jag har gjort en regression med Nettan och vill tacka dig Es för den kontakten. Det blev ett enormt lyft. Efter jul ska jag göra ytterligare en. Kramar och decemberhälsningar till er alla

21 nyfiken:

skriven

Är han intresserad? Kommer han ta kontakt eller bör jag göra det på nått smart sätt? :)

Svar: Ta du kontakt så vet du snabbt hur hans intresse ser ut... han är inte oberörd.. kram :)
Esmaralda

22 Mirran730:

skriven

Kul Jenny, hoppas julen blir fin och minnesvärd för dig och barnen.
Själv bjöd jag in gamla vänner från förr till första advent fika, inget märkvärdigt, lite glögg pepparkakor, lussebullar, glögg, julmust och jag fick en inbjudan till att fira jul med en av vännerna och dennes familj. Så jag och mitt barn kommer inte vara själva. :-) Tänk på att en liten handling kan ge mer. Kram på er alla och en styrke kram till dig Agnes

23 Cissi:

skriven

JENNY, de är ju helt underbart att du orkar ge så av dig själv och din familj. Jag blev så rörd när jag läste och beundrar dig för din kraft. Jag tror ni kommer få det så härligt i jul och jag hoppas att allt ordnar sig för dig framöver :)

Kram från mig

24 Anna:

skriven

Önskar dig och dina barn en jättefin jul Jenny :)!! Låter mysigt med gemenskapen i kyrkan. Vi borde nog alla vara lite mer givande vid jul och göra något för dem som har det sämre eller är ensam.

Provar fråga igen om jag lyckas få vara ledig en extra dag under jullovet? Kanske ingen superviktig fråga men behöver vila.

Kramar från Anna!!

Svar: Gå in för det - och det kommer lösa sig.. jag tror du får en extra ledig dag.. kram:)
Esmaralda

25 Solen:

skriven

Hej! Saknar hon mig? Kram

26 Norrland:

skriven

Hej! Upprörda känslor är det nog inte frågan om när det gäller Norrland och all okunskap som de i södra Sverige har om Norrland. Nej Anonym retar sig nog på den korkade inställning som vissa har om Norrland. Obygd skulle jag inte kalla Gargnäs för det är en by men ingen obygd i mitt tycke i alla fall. Fördomar har även vi norrlänningar om (sörlänningar motsatsen till norrlänning) Jag kan tala om att vi har inte snö året runt (just nu ingen snö har töat bort det lilla som kom förra veckan) 3 plus grader just nu. Vi bor i hus, vi har städer med shoppingcentrum, restauranger, barer, vi dricker inte alkohol ur dunkar, det är inte alltid mörkt ute, i december mörknar det vid tre-fyra tiden men januari bjuder på ljusa ofta soliga dagar. Vi är inte tystlåtna, det är INTE kallt på sommaren, ALLA ÄR INTE SAMER jag känner ingen same, tror inte att det finns några där jag bor. Det är inte så kallt på vintern som vissa tycks tro, vi äter med kniv och gaffel, vi springer inte kåta ut och kåta in och äter renkött hela dagarna, vi har skolor, universitet, det springer inte isbjörnar på gatorna. Vi har vanliga kläder och skor, det finns städer, samhällen, byar, alltså inte BARA SKOG.

Svar: Så sant.. och jag har en liten del sameblod fast jag är född och uppvuxen i Skåne. ! Men Norrland ÄR underbart.. med sådant som vi inte har här söderöver.. de vackra skogarna & fjällen... och att det faktiskt FINNS renar... plus allt det andra som du berättar om... samma självklarheter som det finns här i söder också... men man fokuserar ju på skillnaderna....
Esmaralda

27 Endröm:

skriven

drömmen som jag hade natten till söndag med den starka och intensiva känslan, på ett positivt och skönt sett ,fick mig att vakna då klockan var 03:57 och ja smålog. De var jag och killen (B) jag haft en romans med de kändes så verkligt att våra själar möttes de var så stark, det var han men, han var vit och genomskinlig vi stod så nära ja ville kolla upp på honom de var som verklighet. Vad betyder det möttes vi på riktigt betyder att han saknar mig och tänker på mig? Tack på förhand

28 anki:

skriven

Jenny !
Vilken styrka du visar genom att våga fråga !
man mår såå bra av musik och att få hjälpa till gör
ju det bara bättre !
Stor varm kram till dig och de dina !
Hoppas du får en varm och glad julhelg
Kram Anki

29 Nervig:

skriven

Hej Es!
Är så extremt stressad inför uppkörning och teori prov fredag/måndag.
Jag har pluggat mycket och allt men mitt psyke förstör ibland för mig:((( Ser det ut att gå bra ser jag ut att klara det på första försöket :)))?
Kram

30 Anonym:

skriven

Blir 'mötet' av i januari? Eller skjuts det upp?

31 Anna:

skriven

Måste bara få lämna en liten kommentar angående Norrland.. Bor själv i Luleåtrakten och just nu är det faktiskt mörkt nästan hela tiden är skumt ute ännu vid 8.30 och vid 14 har det börjat bli mörkt igen och i kiruna går väl solen knappt upp alls under en period. Men det blir ju snart ljusare tider och vi har som sagt ljust dygnet runt under sommaren.

Vintrarna är enligt mig väldigt kalla periodvis och här blåser det nästan alltid. Är det inte -25 så är det snöstorm känns det som eller rent av både och ;) Vårvintern med solen som gnistrar i snön är härlig men än är det några månader dit. Norrskenet är magiskt och även somrarna trots att de är alldeles för korta! Vi ser på tv när ni söderut sitter på uteserveringar med shorts och linne på våren medan vi ännu går med vinterjackan på ;)

Inga isbjörnar på vägarna dock men div ren om man åker inåt landet eller lite mer uppåt :)

Det var lite av hur jag upplever den del av norrland jag bor i...norrland är ju trots allt ganska stort.

Kramar från Anna!!

Svar: Härligt.. och ren hoppas jag få se ju !! Kanske norrsken också... vore härligt.. kram:)
Esmaralda

32 Zita:

skriven

Stor Bamse kram till dig Jenny. Fantastiskt. Hej! Esmaralda. Tror du jag får kraft och mod att ta ta tag i en sak i dag . Kram :)

Svar: Ja, det känns absolut så... kram :)
Esmaralda

33 Fridolin:

skriven

Åh, vilken fin jul du och din familj kommer att få, och alla de ni delar den med! Har gått i liknande tankar själv faktiskt för jag får bara ångest av att inte kunna leva upp till alla krav julfirandet ställer på en som mor, men i år blir det jul med familjen i alla fall. Har åtminstone lyckats övertala resten att vi slopar det där med presenter, bara något litet från mormor och morfar till dottern.

34 Anonym:

skriven

Åh, vilken fin jul du och din familj kommer att få, och alla de ni delar den med! Har gått i liknande tankar själv faktiskt för jag får bara ångest av att inte kunna leva upp till alla krav julfirandet ställer på en som mor, men i år blir det jul med familjen i alla fall. Har åtminstone lyckats övertala resten att vi slopar det där med presenter, bara något litet från mormor och morfar till dottern.

35 Helena Ir:

skriven

Jennie,jag tror på en fin jul för dig
och dina barn :)

Idag har jag kontaktat ännu en möjlig hjälp
till det jag går igenom..för det är klart att jag
fortsätter kämpa..men så mycket mer orkar jag
faktiskt inte,,

Kram :)

36 Mallan:

skriven

Vilket jättebra alternativ jenny!! Julen ska ju inte handla om krav och dyra presenter, utan om värme och gemenskap - Bra där!!

Es, jag gillar mitt jobb med äldre, men efs jag går på timmar blir det osäkert och för lite pengar i plånboken..
Funderar på att söka ett jobb som dagisfröken , tror du det kan passa mig, eller ska jag hålla mig kvar inom mitt nuvarande yrke?

37 Anna:

skriven

Jenny!

Underbart! Dina barn kommer vara tacksamma över sin uppväxt!

Kram

38 Solstrålen:

skriven

Tänker L på mig ?

39 Dinara:

skriven

God morgon!
Gör ett nytt försök idag. Kommer jag få godkänd på hemtentan som jag nu känner orolig för?
Tack!

40 Anonym:

skriven

Ja det är skrämmande med dessa okunskaper och fördomar i vårt upplysta samhälle. Norrland ligger ju faktiskt i Sverige vilket man kan tro att vissa inte har en aning om att Norrland faktiskt tillhör Sverige.
Hur kommer våren att bli när det gäller jobb, finns det något hopp om jobb för mig???

Kram

Svar: Absolut !! Kram :)
Esmaralda

41 sille:

skriven

Så fint gjort av dig Jenny <3
önskar dig en riktig God Jul!!

42 Jennifer:

skriven

Jag har bestämt mig för att anmäla honom. Han ska inte tro att han bara kan vända ryggen till som om ingenting hänt...

43 Endröm:

skriven

drömmen som jag hade natten till söndag med den starka och intensiva känslan, på ett positivt och skönt sett ,fick mig att vakna då klockan var 03:57 och ja smålog. De var jag och killen (B) jag haft en romans med de kändes så verkligt att våra själar möttes de var så stark, det var han men, han var vit och genomskinlig vi stod så nära ja ville kolla upp på honom de var som verklighet. Vad betyder det möttes vi på riktigt betyder att han saknar mig och tänker på mig? Tack på förhand

44 G:

skriven

Spennende, klarer du å se når han ca kommer inn i livet mitt?
En annen ting jeg har fundert lenge på, det var fra seans nr 2 med deg. Da sa du litt om hvordan min rette var, og det var alt som stemte med R. Er det mulig at han er den rette da? Alt stemte, jeg ble faktisk litt sjokkert :p klem :)

45 Eugenia:

skriven

Hej kära Esmaralda!

Jag undrar av ren nyfikenhet om jag får ett av dom två jobben som jag funderar på att söka?? Väntar även svar från två andra håll; en annan förskola (bortsett dom två jobben som jag funderar på att söka) samt en kyrka. Vilket ser du mest att det lutar åt - kyrkan eller något av förskolorna?? Dom två jobben jag funderar på att söka är på 100%, tror du jag skulle klara av ett sådant jobb efter att ha varit sjukskriven så länge?? Själv är jag lite osäker men samtidigt tycker jag att det ska bli roligt att ev. få komma ut i arbetslivet igen. Lite rädd kanske att jag ska ta i för mycket redan i början och bränna ut mig själv, samtidigt som jag är lite uppspelt och tycker det är kul! :P :)
MYCKET tacksam för svar!
Många kramar Eugenia

46 E:

skriven

Tack för ditt svar, Es! Ha en bra dag! Kramar

47 sheri:

skriven

Hej Esmeralda
Ser du vad min kärlek har för yrke??

48 SAS:

skriven

Hej Es
Ser du när jag möter kärleken? Vill inte vänta längre:(

Svar: Du får allt ha tålamod lite till.. det dröjer men kärleken kommer och innan dess kan det blir en fling av mer tillfällig sort.. kram :)
Esmaralda

49 adad:

skriven

Goddag esmeralda
Jag undrar om du ser om mannen med skägget som håll i genomgången idag också kände det jag kände? Tyckte han något speciellt och kommer vi träffad nån annan gång?

Svar: Han kände något speciellt.. mer än så ser jag tyvärr inte.. kram :)
Esmaralda

50 sheri:

skriven

Hej Esmeralda
Ser du vad min kärlek har för yrke??

51 SHERI:

skriven

Hej Esmeralda
Ser du vad min kärlek har för yrke??

52 V:

skriven

Ser P.W mig ,Jag menar förstår han att jag ser honom?

53 Therese:

skriven

Hej, Vad glad jag blev när jag läste bloggen idag. Det låter som en härlig idé Jenny! Jag känner mig inspirerad av din kraft, av din förmåga att först få en riktigt uppbygglig och trevlig idé och sedan sätta den i verket. Kram Jenny, jag önskar dig en riktigt god jul.

54 Hoss:

skriven

Hej Es
Ser du om något speciellt händer under närmaste tiden, isåfall vad? Kan det vara så att jag träffar kärleken snart?

55 undrar:

skriven

Hej Esmeralda! Kommer jag att ångra mig om jag tar första steget igen? Kommer det att uppskattas? Kram

Svar: Klart du inte ångrar dig - oavsett resultat. Du behöver ta för dig lite mer så träna på detta!! Kram :)
Esmaralda

56 Möjligt?:

skriven

Hej i min seans såg du att jag mötet kärleken då det är soligt. Tror du mötet kan ske i sommar/vår eller ligger det längre fram i tiden?

Kramar:)

57 Möjligt?:

skriven

Hej i min seans såg du att jag mötet kärleken då det är soligt. Tror du mötet kan ske i sommar/vår eller ligger det längre fram i tiden?

Kramar:)

58 Möjligt?:

skriven

Hej i min seans såg du att jag mötet kärleken då det är soligt. Tror du mötet kan ske i sommar/vår eller ligger det längre fram i tiden?

Kramar:)

59 Möjligt?:

skriven

Hej i min seans såg du att jag mötet kärleken då det är soligt. Tror du mötet kan ske i sommar/vår eller ligger det längre fram i tiden?

Kramar:)

60 Anonym:

skriven

Hej hej! Jag undrar om Ulf kan ha lite intresse i mig som person eller vill han bara roa sig och/eller har någon form av bindningsfobi? Ser han något speciellt i mig eller är jag bara lättillgänglig för honom? Blir det sämre för mig av att träffa honom? Kram Milla

Svar: Jag tror inte han har de rätta känslorna så var rädd om dej.. kram :)
Esmaralda

61 kärlek:

skriven

Hej Esmeralda! Saknar hon mig nån gång, finns det några känslor kvar? Kram

62 Carina:

skriven

Vilket beundrandsvärt och modigt gjort av dig Jenny.
Det kommer att bli en minnesvärd jul för er alla, tycker att det låter helt fantastiskt.

Nu har snön kommit till Uppland och man inväntar snart blåsten. Kommer att bli några ruggiga dagar framöver.

Kram
Carina F

63 Princess :

skriven

Jag har alltid en viss person i tankarna och kan inte sluta tänka på honom fast än han inte är tillgänglig... Kommer det att dyka upp en ny kärlek snart? Som håller längre än några veckor ...

Svar: Glöm den du tänker på och ta steget vidare så du mottaglig för den nya kärleken kommer.. kram :)
Esmaralda

64 Nr:

skriven

Hej!
Är det "han" som börjar på "D" Som jag kommer vara med? Finns intresse från han sida? Kram

65 Anonym idag :

skriven

Hej Es,
Så fick jag svar på min MR-röntgen som visar på att smärtan i ryggen rörde sig om skov fr MS...
Ledsen och orolig så klart då man även funnit systor i min ena njure..
Kommer allt att bli bra i slutändan?
Önskar bara lugnande besked...
Kram

Svar: Tecknen visar att det blir bra i slutänden.. oroa dig inte.. kram:)
Esmaralda

66 Rebecca:

skriven

Hej! är D min pusselbit? :) Eller själsfrände som man också kan kalla det. kram!

67 Mimmi:

skriven

Hej
Ser du kärlek för mig denna höst/vinter? I så fall tror du det är den stora kärleken? I vilket sammanhang stöter vi på varandra? Kram

68 kicki:

skriven

Kan du se om jag får nåt arbete snarast? Är beredd att ge upp snart...kram..

Svar: Ge inte upp.. du kommer att vara i jobb lite längre fram.. kram:)
Esmaralda

69 Utanför:

skriven

Hej Esmaralda! kan du se om jag får jobb snart eller dröjer det länge till?...kram

70 Vill flytta:

skriven

Kan du se en flytt inom kort för mig:(

71 Vill flytta:

skriven

Kan du se en flytt inom kort för mig:(

72 Vantrivs:

skriven

Hej! Ser du om det blir någon flytt till annan ort eller annan lägenhet 2014????

kram

Svar: Jag ser en positiv och bra flytt som närmar sig men kan inte se riktigt när detta ska ske.. kram :)
Esmaralda

73 Den rätta:

skriven

Es: Träffar jag min soulmate genom människor jag redan känner eller genom nya bekantskaper?

kram

74 E:

skriven

Hej!

Jag har träffat en man för lite drygt 2 veckor sen. Allt känns bra. Nästan lite för bra. Sånt gör mig rädd. Tror dock att han är en bra karl! Han är lika gammal som jag och stenbock. Ser du om det är nåt som varar?
Tack på förhand!

75 Santa Claus:

skriven

Hej ES!
Hur ser miljön ut, när jag träffar min framtida man!
KRAM

76 ??:

skriven

Hej i min seans såg du att jag mötet kärleken då det är soligt. Tror du mötet kan ske i sommar/vår eller ligger det längre fram i tiden?

Kramar:)

77 ??:

skriven

Hej i min seans såg du att jag mötet kärleken då det är soligt. Tror du mötet kan ske i sommar/vår eller ligger det längre fram i tiden?

Kramar:)

78 Nelly:

skriven

Bra Jenny och kul att höra när någon vänder det trista till mer positivt!!

Ezmaralda, ursäkta tjatet men prövar igen, behöver jag vara orolig för mamma? Jag menar stämmer det jag misstänker?

Kram till dig Agnes och Jenny

79 IM:

skriven

Hej Es! Har jag någon beundrare eller någon som vill lära känna mig? har en känsla av att det är så?

Kram

80 Selma:

skriven

Hej Esmaralda:)

Jag undrar om du har fler berättelser om Besök från en annan värld...tycker det är så spännande att läsa om dina upplevelser :)

kram:)

Svar: Jodå.. det kommer.. det kommer... vad kul att du gillar det :) Kram :)
Esmaralda

81 Alina:

skriven

Hej Es!
Ser du möjligtvis hur många barn jag får samt kommer jag få mitt första barn om 2 år? Eller dröjer det ännu längre?
Kommer 2014 bli ett bra år för mig eller kommer de bli ett år till med att kämpa???

Mycket tacksam för svar!

82 Svar till Anna:

skriven

Hej! Ja jag bor väl lite mer söderut än vad du gör, men Norrland är stort mer än halva Sverige. I Norrbottens kustland särskilt Luleå blåser det alltid kallt på vintern har vänner som bor där så jag vet hur blåsigt det är. Men jag älskar Norrland så jag klagar inte. Jag har bott i södra Sverige och jag kan tala om att det är jäkligt kallt där på vintern det är en helt annan kyla där.

kram

83 Vera:

skriven

Hej Esmaralda. Skulle jag känna igen den rätte om han dök upp på dejtingsajten?

Kram:)

84 sviken:

skriven

Hej Esmeralda! Älskar hon mig fortfarande? Kram

85 Ingela:

skriven

Finns det en äkta kärlek med en karl för mig under 2014? Eller får jag vänta lite till :0)

Svar: Det KAN ske 2014 men jag kan inte svära på det.. känns dock möjligt... kram :)
Esmaralda

86 TILL CECILIA:

skriven

Du ska väl vara tacksam att Esmaralda svarar gratis på frågor.

87 Julstjärnan:

skriven

Hej Esmaralda
Min undran kommer jag att få det som har stått på min önskelista länge nu ...?
kram

88 Agnes:

skriven

Ett varmt tack till dig, Jenny, för din omtanke om mig!Det värmer!
jag önskar dig och dina barn en riktigt, trevlig julhelg!

Och så då livets "överraskningar"...tydligen räckte det inte med det som redan är, utan har nu även fått reda på att min arbetsgivare helt sonika ändrat mitt schema inför 2014. Vilket betyder att lönen blir bra mycket lägre och att min ledighet fryser inne...bl a..men min chef har inte ännu informerat mig om detta, utan detta har jag fått reda på omvägen.

Alltså, jag jobbar för ett "välkänt" företag, men ta hand om sina anställda, det kan de inte...blir mest behandlad som något folk har under fotsulan.
Så nu har jag ringt facket, och som vanligt blir det väl jag som får på skallen...är van att vara illa sedd av chefer, utan att veta orsaken, men att inse att jag framöver kommer att få en lönesänkning...

Eller är detta någon form av förändring som kan vara mig till nytta? Visserligen har allt som sker en mening, men att få mindre i lön...vad är meningen med det?
Inte fanken mådde jag bättre efter att ha fått reda på detta...jag som redan är rätt saggig i skallen.
Tycker det räcker med "överraskningar nu...vad står på tur?
Visst, allt ordnar sig, men ibland är det svårt att liksom "gilla läget"!

Får väl bli rättshaverist, skaffa en blogg och foliehatt?

Kram!

Svar: Man blir bara så förbannat när arbetsgivare behandlar sitt folk på det sättet... gud vad arg jag blir... men bra att du ringt facket. Man tycker att du har tillräckligt att stå i redan !! Men ändå.. på något sätt.. så känns det som om du tar dug vidare.. mot något nytt i arbetslivet.. inte än..men så småningom..kram :)
Esmaralda

89 Lifetime:

skriven

Har jag vart konstnär?

90 Barn:

skriven

Blir jag gravid inom 2år? :)
Kramisen

91 Nyamänniskor!:

skriven

Kommer denna david B lägga märke till mig ,kommer vi prata? Vi känner inte varandra och nästa inga gemensamma kompisar. Men ja har ändå typ något hopp inom mig att vi kommer prata snart ( men inte att de sker ngt inom kärlek) utan mer "kompis" vad ser du?

Svar: Ja men då får du ta initiativ.. kram:)
Esmaralda

92 Julefrid:

skriven

Finns det möjlighet för nån resa för mig närmaste tiden?

Svar: Ja.. det tror jag absolut.. kram :)
Esmaralda

93 Anna:

skriven

Men tack för svar :) Såg först nu att du svarat! Låter ju toppen :)

Kramar!!

94 Ringen:

skriven

Es. På vilket sätt möter jag mannen i mitt liv (som det förhoppningsvis blir bröllop med :)

95 Nyinflyttad:

skriven

Hej!
Dröjer det länge innan jag får ett jobb igen och vänner?
kram

Svar: Nej, men du får aktivt jobba på det och det ger utdelning.. kram :)
Esmaralda

96 Veronica :

skriven

Jenny, vad stark du är och en sådan bra mamma dessutom! :-) Växte själv upp med en ensamstående mamma som gjorde allt för att vi skulle ha det bra och inte känna oss utanför och det gjorde vi aldrig, men själv kämpade min mamma otroligt mycket. Nu har hon en mycket bätttre liv och jag är så glad för hennes skull! STOR Eloge till dig Jenny och alla andra ensamstående mammor som är just ensamma och inte får någon hjälp från någon annan än dem själva!

97 Röd:

skriven

Jenny, julen blir säkert fantastiskt bra utan alla dessa julklappar i överflöd som vi gödslar friskt med. Barn och alla andra behöver inte alla dessa klappar, de behöver kärlek, omsorg och värme i första hand. Idag har många glömt bort julens sanna innebörd utan stressar bara runt i köphysterin och handlarna jublar.

En fantastisk jul önskar jag dig och dina fem barn!

Kram

98 Agnes:

skriven

Men OJ...läser att det är ett djäkla väder nere hos dig...och tydligen skall eländet dra sig upp hit till Fjollträsk...djizzes, nu är det på G...haha!

Håll i hatten, och dratta inte av kvasten, haha!

Kram!

Svar: Fattar inte hur det kan bli kvar nåt av ovädret till er.. när det är färdigt med oss här.. som sagt i ett annat svar - så fladdrade ena väggen till mitt uterum nyss förbi.. på fullaste allvar.. och mina tomtar o ljusslingar lär väl folk i Varbergstrakten hitta i morgon.... kramar :)
Esmaralda

99 Våren:

skriven

Hej Esmaralda! håller du på att blåsa bort? Kan du se om våren kommer med jobb och glädje till mig??

KRAM

Svar: Ja herregud... en vägg till altanen fladdrade nyss förbi....på fullt allvar... jag är imponerad av att fortfarande ha ström/internet.... ja jag tror att våren kan ha en hel del positivt med sig till dig.. ta initiativ.... kram :)
Esmaralda

100 MK GBG:

skriven

Härligt att höra att man tänker bortom sin egen, tunga situation! I år ger jag bort 3 mindre julklappar till de som behöver det mer än min dotter.
Det finns säkert "uppsamlingsställen" för julklappsinlämning där du bor. Ge med hjärtat till ett annat hjärta... det uppskattas.

Kram på er allihopa
Som Di Leva sjunger " Vi har bara varandra", något vi glömmer allt för ofta.

Svar: Instämmer till fullo... kram:)
Esmaralda

101 Möjligt?:

skriven

Hej i min seans såg du att jag mötet kärleken då det är soligt. Tror du mötet kan ske i sommar/vår eller ligger det längre fram i tiden?

Kramar:)

102 Snobban:

skriven

Har åter hamnat i onåd hos min bästa vän V och jag vet inte för vilken gång i ordningen.
Att konfrontera henne visar sig alltid helt lönlöst och ofta rinner det ut i sanden.
Är detta en vänskap som jag ska satsa på och vad är det som gör att V beter sig så här??
Livet är ju så kort.
Kram <3

Svar: Tänk efter.. när en vänskap kostar mer energi än den ger.. då kan det vara dags med en paus.. kram :)
Esmaralda

103 Viktig fråga för mig:

skriven

Kommer jag och V vara på samma krog på juldagen?

104 Frida:

skriven

Jenny, vilken bra idé! Och vad tur dina barn har som har en sån bra mamma som gör det bästa för dem. De kommer säkerligen för alltid att minnas denna jul när du gav dem någon mycket speciellt och då pratar jag inte om materiella ting. Hoppas att ni får en riktigt fin jul tillsammans.

Kram

105 Fisken:

skriven

Finns det någon romantik inom räckhåll
för mig?

106 Blomman:

skriven

Blir jag tillsammans med någon i år:)?

107 Ljuset/kärleken:

skriven

Hej, har jag en ängel där uppe som är med mig? Kram

108 No clue at all:

skriven

Kan du ge mig en liten hint om vilket yrke som skulle passa mig?

kram

109 Ingela:

skriven

Tack snälla för svar kram:)

110 Zoe:

skriven

HAhahaha och mina tomtar o ljusslingar lär väl folk i Varbergstrakten hitta i morgon..<3 Du är alltid så rolig & underbar:))

kram<3

111 Lilla Jaget:

skriven

Det låter som det blir en fin och varm jul Jenny! Jag är imponerad av dig. Idagen samhälle borde vi hjälpa varandra så mycket vi kan-det behöver vi!
Agnes-inte tusan kan ditt schema utan att du är informerad, sånt ska ske i samförstånd. Och dessutom om ditt schema ändras borde det beröra andra också.... allt sånt ska det samverkas kring på en arbetsplats! Även chefer gör fel och det låter som din gör det stort nu!
Kramar till er båda tjejer! :)

112 Selma:

skriven

Vad roligt:))
Tack!
kram<3

113 kicki:

skriven

Tack Es

114 Nyinflyttad: :

skriven

Ett stort tack för svaret:)

115 Mariel:

skriven

Kram till dig Jenny!

116 Christina von Heidenstam:

skriven

Hej esmeralda vilken vacker o fin troll stuga du har villka kort annvänder du villken stjärna annvänder du spår du bara i kort ok ha en bra onsdag christina

Svar: Jag spår inte i kort även om jag kan konsten. Det är min kollega Nettan som spår i kort och lägger stjärnor av vanliga spelkort..kram:)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: