TÄVLING... bara idag !

Vad kan passa bättre än en tävling såhär i julmånaden ?

Och vinsten är inte fy skam… den här gången vinner du boken Hanna, signerad av författarna Leena och Marina.

 
 
 

Boken är alldeles nyss utgiven  och  det är en barnbok som är speciell i sitt slag.

Så här berättar författarna :

”När vi hälsade på vår fadderdotter Jenna i Kalix i april 2013 ville hon höra en saga. Och när ens fadderdotter vill höra en saga så berättar man. Där och då ur tomma intet föddes Hanna när Marina berättade sagan för Jenna.

En månad senare vandrade vi i bokskogarna i Skåne och där väcktes tanken på att ge ut sagan som en bok till Jennas 6-årsdag. Sen under sommarens semester skapade Leena bilderna till boken.

 I augusti var det då dags för layout och tryck.

Där är vi nu och snart kommer boken rykande färsk från tryckeriet. Boken handlar om Hanna som föddes i ett land i Afrika men som adopterades och fick ett hem hos pappa Rubert och pappa Sixten.”

// Leena & Marina... de goa människorna !! //
 

 

Leena & Marina är  mina goda vänner… ni minns väl att jag förra hösten bodde några veckor i finska Österbotten ? Just det… det var hemma hos detta fantastiska par ! 

De har andliga gåvor, de är förbaskat  roliga  och  stimulerande att umgås med … kreativa som få med egen läkarpraktik och hade alla läkare haft deras inställning så hade  vården varit en glädje blott !

Och nu är de författare också.. med den äran ! I full färd med att fara runt & signera böcker.

// Här får fadderbarnet  Jenna  sin egen  bok...//
 

 

I januari  får jag besök av dessa två bedårande damer när jag befinner mig i Norrlandsstugan ! Och DET  ser jag fram emot.

Jag lottar ut EN bok… men ni som inte vinner och vill ha den i alla fall  kan beställa den. Ni ångrar er inte. 

Gå in på sidan www.aiyana.fi och det finns ett beställningsformulär under fliken Böcker. 

Eller så kan du maila din beställning direkt till: [email protected]

 

Du som vill vara med  på utlottning ska tala om detta i en kommentar. Och vips är du med.

Tävlingen är öppen fram till kl 24 i natt.

I morgon meddelar jag vem som vunnit!

Kram

1 Mamman:

skriven

Hej E !
Jag är gärna med i utlottningen . Jobbar inom förskolan så det låter jättebra !

2 åsa s:

skriven

Hej E!

Ja!!!! jag vill vara med i tävlingen verkligen. Jag har ett fadderbarn i honduras o inte för det men jag blev så go varm i hjärtat. ha en kärleksfull dag

kram åsa

3 Anonym:

skriven

Kommer han hit till jul?

4 Lillis:

skriven

God morgon Es.Jag vill gärna vara med i tävlingen om boken. En fråga?Kommer jag verkligen att bli av med min värk i högra knät tro? Har sån värk ...Vad tror du? Kram

5 H:

skriven

Kära Es,
Jag vet att du sagt att min resa dit och hem kommer gå bra, ändå så är jag extremt rädd och väldigt orolig! :( jag funderar på att inte åka (fast jag vet att jag skulle bli sååå besviken). Jag ska åka imorgon, är det säkert att det konmer gå bra? Eller ska jag hoppa av. Mår fruktansvärt dåligt över detta. :( kram

Svar: Jadå.. alla tecken visar att resa går så bra så.. inga olyckor eller incidenter så åk med ett lugn inom dig.. kram :)
Esmaralda

6 G:

skriven

Møter jeg R på konserten på fredag? Er det en god ide å invitere han med dit?

7 Therese:

skriven

Hej!
Jag vill gärna vinna en bok :)
Kram Therese

8 Sandra:

skriven

Godmorgon! Jag är gärna med i utlottningen av den intressanta boken:)
/Sandra

9 Sense&S:

skriven

Detta skulle passa så bra till Hannas småttingar i Finland som julklapp. Hoppas så!
Turkramar.

10 Skorpan:

skriven

Vilket härligt sätt att uppmärksamma sitt fadderbarn!

O tårtan från igår hade jag gärna varit o smakat. Var det en glass eller vad skulle det föreställa? Fick liksom inte riktigt ihop det till nåt annat...

Utbildningsmässa idag, kan jag få några idéer därifrån Es? Är totalt tom i skallen, ja det är ju iofs inget nytt ;D, men nu borde den fyllas på med nåt. Seglar förutan vind känns det som :(, ja kanske mera motvind.

Det kom ner nå lite vitt igår men med plusgrader idag ja då lär det inte var vitt speciellt länge. Undrar om det blir en vit jul?

Oj nej, kom just ihåga att jag hade glömt bort mammas födelsedag igår :X. Ja hon lär väl vara aningen sur, tror jag. Nåja, kan inte hjälpas, det bara gick så.

Kram Skorpan

11 Ingela:

skriven

God morgon!

Åh, nu ska jag slå upp skolböckerna igen... Gillar egentligen att lära mig nya saker men gud vad detta är trist!! Håller nu på med bokföring, verkligen inte min grej... Har nog ingen höger hjärnhalva, fick nog två vänster ist... Har liksom ingen tid över för ngt annat, känns som att jag pluggar heeela tiden! Visst är det skönt/kul/välbehövligt att ha ngt att göra efter att ha varit arbetslös flera månader, men oj vad jag längtar efter ett riktigt jobb, där man utvecklas och trivs!! Känner mig otroligt osocial, träffar nästan bara ungarna för tillfället.

Så, jag funderar om detta verkligen leder mig rätt? Kan du se ngt kring detta Es? När du ser mig i jobb, kan du se ngt om vad det är jag gör? Börjar känna mig lite nere, elr det har jag ju gjort länge, men det finns ju olika grader;-) Blir livet någonsin roligare än så här...

Kram till er alla!
Ingela

12 Tvåsamhet 2014?:

skriven

Vill vara med och vinna boken. Mannen jag flörtar med på arbetet, kommer det att bli vi? Eller kommer det en annan man in imitt liv? Kram

13 Anonym:

skriven

Hejsan Ez!
Vilket fint pris :)

Måste fråga om Herr M. Har han verkligen gett upp angående oss eller kommer han försöka få tillbaka mig när vi träffas nästa gång?

Kramar

14 cc:

skriven

Hej Es! Skulle vara toppen att vinna boken, är gärna med i lotteriet1 Kram!!

15 hedvig bäckström:

skriven

Så spännande !! Jag har just läst boken:"Esmaraldas Seanser" och den berörde mig djupt. Tack för den fina läsupplevelsen <3 Varma hälsningar Hedvig Bäckström.

16 Maja Gräddnos:

skriven

Hej där Året är snart slut. Äntligen rent ut sagt. Händer något positivt den sista månaden av 2013?
Med vänlig hälsning, Maja

17 Anonym:

skriven

Nu ska jag vara lagom fräck Jag är ingen hankypanky tjej men nu är det länge sedan jag 'fick mig något'.
Så en annorlunda fråga - Får jag umgås lite i sänghalmen snart? Blir det med någon jag känner?

Svar: Du springer på en ny förmåga och det tänder till... blir perfekt.. kram :)
Esmaralda

18 Hon :

skriven

Kommer jag och H fortsätta som vänner eller hur blir det med oss?

19 Em:

skriven

Vill jätte gärna vara med i utlottningen av boken :)

Kramar

20 Trollmor:

skriven

Hej E. Varför vill hon ses?
trollkram

21 nyfiken:

skriven

Hej Ez! har blivit spådd att träffa min stora kärlek 2014, men kan du se vart jag träffar han, någo spec ställe? och vad jobbar han med?? Kramar!

22 0000:

skriven

Hej! är han mer intresserad av henne eller mig? hon har ju pojkvän...

23 M:

skriven

Godmorgon!
Jag har nog kommit fram till att den här byggmästaren nog är en själsfrände. Men, känner han något överhuvudtaget för mej? Skulle vara lite lättare för mej att få honom ur skallen om jag inte såg hans firmabil flera gånger i veckan och speciellt när jag frågar dom där uppe om det är tillfälligheter eller rent av ett tecken! Är det ett tecken? Eller är det bara inbillning alltihop???
Tack för att du finns!
M

24 Maaasa:

skriven

Møter jeg R på konserten på fredag?

25 Johanna:

skriven

Jag är gärna med i utlottningen av boken! :)

26 Vänder livet?:

skriven

Kommer 2014 att innebära någon förändring i mitt liv? Kram

27 Hon :

skriven

Kommer jag och H fortsätta som vänner eller hur blir det med oss?

28 svar till Höst:

skriven

Hej! Du skrev att det var till obygden Esmaralda ska, du har tydligen varit där eftersom du vet det. Då kan du ju berätta hur det ser ut där? Konstigt för vad jag har hört så bor det en hel del människor där och service finns det visst också. Men vad vet jag har aldrig varit där, så skriv gärna och berätta hur det är där.

Svar: För mig är det obygden...ett smalt näs... 148 invånare.... och upphörde 1995 att vara tätort... kommer att blogga därifrån så du får veta allt& lite till.. kram :)
Esmaralda

29 Lena:

skriven

Hej! Jag deltar gärna i utlottningen av Hanna- boken.

30 Lina:

skriven

Hej.
Va snäll du är som lottar ut boken
Kommer jag få jobb när jag är färdig med min utbildning (Om jag blir färdig förstås)

Kramar

31 Boudica:

skriven

Tack för din drömtydning igår! Men es finns det någon chans att du kan se inom vad jag borde bli modigare och mer öppnad för?

32 Mats:

skriven

Hej Es
kommer jag att få fira jul ensam i år med?

kram

33 Anonym:

skriven

Hej! Det var inte till dig ESMARALDA jag ställde en fråga om obygden det var till HÖST......kram

Svar: Aha :)
Esmaralda

34 Therese:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag måste fråga en sak. När du gjorde en seans åt mig så hade jag frågat om mitt framtida yrkesliv och du hade sett att jag kommer att jobba med lite olika saker och så nämnde du ett par exempel. Nu blev jag plötsligt nyfiken på ett yrke som jag aldrig tänkt på förut och som du inte heller hade nämnt, om jag nu går utbildningen betyder det att jag ändå aldrig kommer att utöva det yrket bara för att du inte har sett det?

35 Therese:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag måste fråga en sak. När du gjorde en seans åt mig så hade jag frågat om mitt framtida yrkesliv och du hade sett att jag kommer att jobba med lite olika saker och så nämnde du ett par exempel. Nu blev jag plötsligt nyfiken på ett yrke som jag aldrig tänkt på förut och som du inte heller hade nämnt, om jag nu går utbildningen betyder det att jag ändå aldrig kommer att utöva det yrket bara för att du inte har sett det?

36 hoppfull:

skriven

Hej Es!!
Min magkänsla säger mig att han kommer resa hit till staden jag bor för jobb men samtidigt ta tid att träffa mig och att det kommer ske nu i vinter elr början av nästa år:)))) Känner du likadant :)?
Kram!

37 Utmaning:

skriven

Hej E, jag har blivit erbjuden nytt jobb äntligen :) dock är detta helt nytt för mig vilket känns både spännande och nervöst. Är detta jobbet för mig, är jag inne på rätt spår nu och kommer jag att fixa det och trivas? Kram

38 Original Nelly:

skriven

Ser och låter verkligen som ett fantastisk par dock avstår jag denna gång.

Såg kalasbilderna från igår, vilken tårta wow så fiiint och gulligt.

Vet du blivit tillfrågad förut, jag väntar med spänning tills du medellar om/när du tar emot personligt besök i sthlm eller i närområdet.... :)

Ezmaralda, är det jag som överreagerar eller stämmer det att någon/ra vi känner vill oss illa? Paketet på posten osv

Kram



39 Louise:

skriven

Jag är med och tävlar :-)
Fyller år på fredag så det skulle vara en trevlig present.

Hur kommer det gå med jobb efter jul?
Pluggar ju men vill även jobba lite så man kan få lite pengar sparade.
Vad kommer det isf bli för jobb?

Ha en bra dag nu ska städa här.

Kram

40 Sara:

skriven

Hej. Nu har det gått över 1,5 år sedan som jag hade fysisk kontakt med en man. Min längtan är något enorm och jag känner mig så fruktansvärt ensam och oälskad. Varför vill ingen pussas med mig?!
Ser du om det blir någon glödande närhet för min del nu kring jul? Närmar sig den stora kärleken tro?
Kram

41 Marina:

skriven

Vad härligt! En namne som gjort det jag funderat på... Har ett stort filmmanus i byrålådan... men.. har även skrivit en barnbok.... med tillhörande låtar... Tänkte be exet illustrera den.
Vad säger du E? Kan det finnas en chans till att jag får klart den och får den utgiven?
KRAM!

Svar: Absolut .. u go girl !! Kram :)
Esmaralda

42 Helena Ir:

skriven

Tänk vad en natts sömn gör för kroppen..
grubblar över om jag lyckas förmedla
den jag vill ha sagt till denna kvinna
jag träffar idag..eller borde jag tiga?

Agnes,jag förstår att du är en kvinna
av sådant virke att du klarar det mesta
själv..även detta fixar du! Men jag önskar
dig så mycket lycka efter allt det här!
För som Esmaralda också skrivit:
Du är Viktig..Jag håller alla tummar och
tår för dig..och sänder goa tankar åt ditt håll:)
Kram:)

Kram till alla goa fina människor
på denna blogg:)

43 Lillis:

skriven

Blir jag nånsin av med min svåra värk i knät tro? Kram

Svar: Ja, det kan dröja men du blir av med värken... kram :)
Esmaralda

44 Lotta:

skriven

Deltar jättegärna!!
Hur kan det vara så att jag inte vet vilka mina drömmar är som jag ska leva?!? Varför känner jag att det som jag just nu tror är min dröm, också känns som att ge upp? Att jag inte lever en dröm utan fegar ut då jag inte klarar pressen i jobbet...

Svar: Fatta inga beslut just nu.. låt det ligga till sig.. det blir tydligt för dig så småningom..kram :)
Esmaralda

45 Endröm:

skriven

drömmen som jag hade natten till igår med den starka och intensiva känslan, på ett positivt och skönt sett ,fick mig att vakna då klockan var 03:57 och ja smålog. De var jag och killen (B) jag haft en romans med de kändes så verkligt att våra själar möttes de var så stark, det var han men, han var vit och genomskinlig vi stod så nära ja ville kolla upp på honom de var som verklighet. Vad betyder det möttes vi på riktigt betyder att han saknar mig och tänker på mig? Tack på förhand

46 Elisabeth:

skriven

Hej, ser du om han som jag träffar nu är den rätte? Och ska jag isf vänta eller ta egna initiativ? Eller slösar jag bara bort min tid som vanligt? :( Kram

Svar: Det känns inte som om du har riktigt rätt känslor för den du nu träffar.. var sann mog dig själv.... kram :)
Esmaralda

47 G:):

skriven

Er det en god ide å invitere R med på konserten på fredag?

48 Cz:

skriven

Ser du något om mig och pojkvännen?

49 Annika A:

skriven

Hej! Skulle gärna vinna den fina boken för att läsa för mina små "prinsessor"!

Härligt initiativ av tjejerna att skriva en bok, där tänker vi inte bara utan ser till att förverkliga också... /kram

50 Lollo:

skriven

Hej Fina Es!

kan du se om det är en fling eller min soulmate jag kommer träffa snart & känner jag de?

kram:)

51 zita:

skriven

Hej Esmaralda tror du min dag bli bra? kram :)

Svar: Japp, det tror jag.. kram :)
Esmaralda

52 Im:

skriven

Hej! jag drömmer alltid att jag söker något eller går vilse och hittar inte ut. Vad betyder det?
kram

53 Jag:

skriven

Kommer det ta slut mellan L och hans tjej? kommer jag ha större chans då?

54 ???:

skriven

Vad har HAN för jobb?
kraam

55 Dalkullan:

skriven

Kommer jag snart att träffa min Mas:-)?. Är han på väg in i mitt liv snart? Kram fina E!

56 2013-2014:

skriven

Hej Esmaralda!


Blir det ljusare & bättre tider att se fram emot nästa år.. går denna perioden över för mig då?

kram<3

Svar: Ja, det kommer att rätta till sig.. kram :)
Esmaralda

57 E-L:

skriven

Hej, det är fint med utlottningar :) Men jag brukar faktiskt aldig vinna. Så är det!

Någon har rispat upp min bil med antagligen en nyckel. Blir så ledsen på sådant. Jag har grannar som hatar mig. Är det dom? Är rädd för vad dom kan hitta på. Själv ligger jag lågt, väldigt lågt :(

Ha en fin dag

58 Elisabeth:

skriven

Hej!

Ser du något jobb för mej här snart?

Kram

59 Miltons mamma:

skriven

Hua! Nu vet jag varför han backat.
Ny tid i tingsrätten i januari. Kommer det bli av denna gång?
Kjam

60 Helena Ir:

skriven

Det slår mig när jag tittar.. på de
finska damerna,kvinnan till vänster Leena..
att hon är lik min väninna Annette på andra
sidan dörren, Alltet..:)

Kram :)

Svar: Ja, ibland är det så.. vi har dubbelgångare.. kram:)
Esmaralda

61 Hemliga H:

skriven

Hej Es! Jag börja bli kär i E känner han samma sak för mig och ses vi snart? kram

62 P:

skriven

Hej E.
Kan du se om jag och (P) har känt varandra i ett tidigare liv? Om ja, vilken relation hade vi?
kram

63 kräftan:

skriven

Hej, får du någon syn på hur min rättas utseende är? Kram

64 Tirri:

skriven

Hej Es!
Kommer du att se när jag kommer att flytta till egnahemshus?
Går det bra med min hund i nurvarande radhus?

Tack på förhand :)

Svar: Ja jag ser att du kommer att flytta dit du vill så småningom..kram :)
Esmaralda

65 Ce:

skriven

Kära Es,

Beskedet idag var verkligen nedstämmande för oss alla. Jag vill inte sluta på jobbet, vad kommer att hända?

66 Vilsen tjej:

skriven

kära Es!

Kommer jag hitta mitt drömjobb,känner att jag inte hittat hem än:((

kram

Svar: Men det kommer du att göra.. kram:)
Esmaralda

67 Mats:

skriven

Hej Es
kommer jag att få fira jul ensam i år med?

kram

68 Vintern 14:

skriven

Kommer jag att träffa honom då??

69 Endröm:

skriven

drömmen som jag hade natten till igår med den starka och intensiva känslan, på ett positivt och skönt sett ,fick mig att vakna då klockan var 03:57 och ja smålog. De var jag och killen (B) jag haft en romans med de kändes så verkligt att våra själar möttes de var så stark, det var han men, han var vit och genomskinlig vi stod så nära ja ville kolla upp på honom de var som verklighet. Vad betyder det möttes vi på riktigt betyder att han saknar mig och tänker på mig? Tack på förhand

70 höst:

skriven

Hej, goa vänner du verkar ha!
Nu handlade ju inte din blogg om detta, men din bisats om hur vården hade varit om läkarna haft en annan inställning var aningen provocerande. Synd att späda på den bilden som ofta framförs om de giriga doktorerna, som förpestar vården. Tycker att DN's debattserie om svensk sjukvård och vad som politikerna bestämt ska premieras belyser detta på ett bra sätt. Det är ju politikerna som styr sjukvården, och läkarkåren har väl snarare abdikerat, vilket inte är bra alls för någon. Och att öppna eget, som kanske dina vänner gjort på andra sidan Östersjön, är ju svårare i den röda mylla som råder inom många landsting i Sverige, och då blir både patienter och doktorer fast i den sjukvård och de system politikerna premierar idag.

Svar: Min tanke handlar inte om giriga läkare... utan om den vård var och en har rätt att få och som alltför ofta fallerar. Kommer du in akut med ett brutet ben eller en stroke får du säkert bästa vård... men är din sjuka av den lite mer kluriga sorten så min erfarenhet att man ofta hamnar mellan stolarna... i övrigt håller jag med dig.. kram :)
Esmaralda

71 hoppful:

skriven

Hej Esmeralda!

Är hon arg på mig eller saknar hon mig? Kommer hon att höra av sig snart? Kram

72 Ledsen idag:

skriven

Nu ser det ut som om jag MÅSTE med ändå,jag vill verkligen inte,kommer det ändras???

73 G:):

skriven

Bør jeg invitere R på besøk eller invitere han med på fest/konsert i helga?

74 Hon:

skriven

Kommer jag och H.C vara vänner eller vad händer med oss?

75 Jossan :

skriven

Tyvärr stämde inte din spådom på min tenta.. Fick det med mer eller mindre nästan alla fel, fast jag kunde typ allt.. Blir omtenta..

Aja du kan inte ha rätt alltid..
Kram :)

Svar: Go all in.. för nästa tenta... jag ser ju att du fixar det och kommer vidare.. även om det inte blev denna gången.. kram :)
Esmaralda

76 Skorpan:

skriven

Oj så härligt det var att komma ut bland folk o få byta ett par ord här, ett par ord där :).

Fick förvånansvärt mycket energi av det, så mycket att skrubbandet av badrummet inte kändes alls tungt ;D.

Es, socialpsykologi, socialt arbete, barnmorska (jo med ännu), idrottsinstruktör med inriktning häsopromotion? Ser du nåt?

Gudars så jag vill börja studera.

Kram Skorpan, mer energifylld än på länge :)

Svar: Ja, alla de alternativ du räknade upp är DU..s¨go for it.. så snart du kan.. gör ett val och de blir rätt val.. kram:)
Esmaralda

77 Daniela:

skriven

Tack för svaret sist :) <3
Jag är gärna med!
Kram

78 Alida e:

skriven

Vad fint gjort av dina vänner att ge ut en bok till sitt fadderbarn, jag hoppar dock över utlottningen.

Jisses vad jag känner glädje över kollegan... han vill
träffa mig senare i veckan, känner han samma glädje och spirande känsla inför det?

79 Lilly:

skriven

Har jag mött min soulmate?

80 Lilla Jaget:

skriven

Kan du se nån ljusning i mitt liv Es? Löser det sig?

Svar: Ja, det kan vara lite segt men det löser sig.. kram:)
Esmaralda

81 V:

skriven

Hej snälla fina E. Hoppas du kan hjälpa mej och svara på detta
-När kommer min flicka bli bra i magen?? Det tär så fruktansvärt på henne och på mej. Önskar så hon lämnade pojkvännen...

Svar: Hon kommer till insikt och lär sig göra bättre val i livet och detta påverkar också hennes hälsa positivt.. hon blir kvitt sina problem.. kram :)
Esmaralda

82 Utanför:

skriven

Hej! Blir det bättre tider till våren???

kram

83 Isa:

skriven

Kom jag att få uppleva kärlek i mitt liv och ha ett förhållande med en kärleksfull och älskad partner, som både älskar och vill bli älskad, och i så fall när?

Svar: Ja, detta kommer absolut att ske.. jag ser inte när.. men det sker.. kram:)
Esmaralda

84 Åsa:

skriven

jag vill hellre ha tur i kärlek än i utlottning ;-). Kommer jag att få uppleva kärlek och passion i mitt liv och i så fall när?

85 Harald:

skriven

Hoppas jag har tur å vinna

86 Susanna:

skriven

Spännande bok. Vill hemskt gärna vara med i utlottningen och tror att min 7 åring hade uppskattat boken mycket.

87 ?:

skriven

Tror du jag får stanna hemma ändå?

88 Lindis:

skriven

OM jag vinner boken så vill jag ge den till min systerson i julklapp. Vilken fin klapp det skulle bli

89 Anonym:

skriven

Till författarna av boken så undrar jag hur man gör om man vill bli författare? Jag har en dröm att bli de en dag. Helst att skriva barnböcker.Nu skriver jag för mig själv och gör bilder till.Går i sexan.

90 Vill bara vara normal igen:

skriven

Kära Esmeralda!

Undrar vad som hänt med min hälsa.
Börjar känna ångest/panik för stängda dörrar och trånga utrymmen.
Har inte haft detta fobi innan?

kram

91 G:

skriven

Er det en god ide å invitere R med på fest/konsert på fredag?

92 å:

skriven

Jag vill hellre ha tur i kärlek än i utlottning ;-). Kommer jag att få uppleva kärlek och passion igen och i så fall när? Var ska jag finna kärleken?

93 Princess:

skriven

Jag har alltid en viss person i tankarna och kan inte sluta tänka på honom fast än han inte är tillgänglig... Kommer det att dyka upp en ny kärlek snart? Som håller längre än några veckor ...

94 Nina:

skriven

Hej Es,

Finns en vägledaren där hela tiden och lyssnar när man vill ha vägledning/tröst etc? Och hur upplever man att vägledningen finns där?

kram:)

95 Carina ST:

skriven

Hoppas den fina boken går till någon som har barn. Mina barn är lite äldre nu så den är kanske inte aktuell för dem. Men trots det var jag sugen på den. Jag jobbar med barn i förskolan men då är det väl bättre att köpa in den till förskolan tänker jag. Tycker att det ska komma till glädje för barn på en gång. Lycka till ni som anmält att ni önskar vara med i tävligen.

Bra med en bok som visar en annan familjebild, det finns för lite sådana.
Kram, Carina ST

96 Ivanka:

skriven

Är min framtida Mr Right någon jag har sett förut eller någon helt okänd från en annan stad?
kram<3

97 Höst:

skriven

Någon hade funderingar angående obygd... Obygd är ett område som väl får anses lite svårtillgängligt, med mindre antal bebyggelser. Vilken service nivå som föreligger säger inte ordet så mycket om.

98 Mammaliten:

skriven

Har MA letat efter mig på Facebook efter att han fick smset för några veckor sen?

99 Tisa:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag känner mig så ledsen och stressad. Är rädd att det ska bli pannkaka av allt och liksom gå åt fel håll. Finns det risk för det?
Kram!

100 hoppas:

skriven

Hej, fina Esmeralda! Tänker hon på mig? Kommer hon att höra av sig? Kram

101 Tufsan:

skriven

Hej!
En av de vänner som jag tycker allra bäst om beter sig konstigt.
Vet inte om det är hjärnspöken eller inte men det känns som om hon missunnar mig att träffa nya vänner och överhuvudtaget må bra :(
Vill fråga dig vad det är som gör att hon beter sig så här konstigt och ibland elakt?
Hennes namn börjar på V.
Många kramar <3

102 G:

skriven

Kan jeg "vinne" R med å spille mye på sex?

103 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Härligt :).
Ja ska göra ett val snart o fort så det börjar lunka på här i ändan ;).

Kram på dig!!!

104 Elisabeth:

skriven

Hej!
Undrar om du ser något jobb för mej snart?
Kram

105 Anette:

skriven

Hejsan Es.

Är en 50+ som undrar över denna arbetsplats som jag kom till i oktober blir inte klok på den. Trivs inte ... kommer det bli bättre eller finns något annat därute för en "tant" kram :=)

106 Anita:

skriven

Hej
jag vill gärna vara med och försöka vinna boken :)

107 Jag:

skriven

Kommer L och hans tjej göra slut inom en snar framtid?

108 Lil:

skriven

Boken låter ju underbar! Är gärna med i utlottningen :)

Kram

109 SS:

skriven

Jag har en sån tung och jobbig känsla, motivationen och lusten är borta! Vad händer med mig?? Varför känns det så tungt inombords?? Känner mig som ett spöke ibland, ingen ser än, saknar än... Deprimerad?

110 förälskad:

skriven

Hej E!
Kommer D kontakta mig privat?
kram

111 Laila:

skriven

Vill gärna vara med på utlottningen-Kram

112 Camilla S:

skriven

Anmäler att jag är med i utlottningen och hoppas på tur.

113 2013-2014:

skriven

Tack snälla för svaret<3

114 Vilsen tjej:

skriven

vad roligt att höra:)))
stor kram från mig

115 deva:

skriven

Är gärna med i utlottningen
Älskar böcker
Kram å god natt

116 evin:

skriven

Hej hoppas det är bra me dig det är så att familjens lilla ögonsten är borta det är en katt han heter simba och är 10 år alla är väldigt oroliga och jag känner på mig att nåt har hänt om du skulle svara hade det vart guldvärt tack på förhand


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: