Egentligen, så ska vi....

Nu vill jag meddela att Jag & Nettan är fullbokade vad det gäller personliga spådomsbesök & regression i januari. I Lappland.

Det betyder inte att vi tar emot  personliga besök dygnet runt.. långt därifrån .. utan tid finns för allt det vanliga också … jag tar emot emailseanser och Nettan telefonspådom och telefonregression.

Och så tar vi emot vännerna… finländskorna som kommer på besök.. och DET  ser fram emot.

 

 

Vad ska vi EGENTLIGEN göra i tre veckor i stugan i Lappland? undrar folk och virrar på huvudena. Och sanningen är att vi har ingen aning. Något drog och när det drar.. då  drar jag också… och så är det i runda slängar. Och vi tycker själva att det ska bli rätt spännande att se vad som händer!

Dock blir det en storhealing på distans... den saken är klar !!

 

 

Och sen hem och  beta av februari och i början av mars väntar mina sex  veckor i Grekland.

 Min döda väninna Ika kommer på besök ibland och i gårkväll tittade hon  in  och  bekräftade att båda resorna blir speciella,  på sitt sätt.  Och då undrade jag, precis som ni brukar göra, att säg mer.. VAD händer ?... detaljer tack ?  Men sånt får man inte veta. Istället ska man ha tillit... och det kan vara lite av en prövning.

Min min resandesjäl njuter, tattaren i mig mår bra.. och det gör  dropparna lappblod också nu när jag äntligen kommer norröver och får se lite av mina gamla rötter.

 Någon annan som har januariplaner ?
Kram

1 Erika:

skriven

Hej! Har jag chans att få nytt jobb i nästa år?

2 Ons:

skriven

Hej E!
Följde med en kille hem för ett par dagar sen och skulle gärna vill träffas igen. Skickade sms igår och frågade om vi skulle ses, inget svar. Ska jag fatta vinken? Ser du om vi kommer ses mer? :)

Kram på dig

3 Anonym:

skriven

Så spännande. ..
Är fattig student med två barn. Tror du jag får nått sommarjobb? Vet ej hur ekonomin annars ska gå ihop.
Kram

Svar: Ja, det känns som om du får det..börja sök i god tid.. kram:)
Esmaralda

4 Jeanette:

skriven

Jag ska på en utbildning, inget annat är inplanerat.


Svar: Härligt... utbildning blir ju som en annan slags resa.. kram :)
Esmaralda

5 Klara:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer jag vara i något förhållande under nästa år? Kram Klara

Svar: NÅGOT kring kärlek händer det i alla fall men jag ser inte vad och jag ser inga detaljer.. kram:)
Esmaralda

6 Anonym:

skriven

Hej! hur länge till kommer M.E vara tesammans med sin flickvän? kommer han kontakta mig när dem gått isär?? Kramar!!

7 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda!
Är det han jag kommer vara med det närmaste halvåret?
Kram

8 Susan :

skriven

Det blir nog till att jobba på o längta till semestern i mars...o det e så skönt att ha ngt kul som väntar :)
Tycker dock att vissa saker dröjer lite väl länge...men det e väl lagen om saker o tings jävlighet som slagit till.. jag vill ju bara bli älskad o få älska <3

9 Louise:

skriven

Blir inget speciellt kul i januari.
Så lyckost dig som reser runt i världen.
Min högsta önskanär att komma till Italien.

En natt så drömde jag en väldigt läskig dröm.
Jag drömde om att jag låg i min säng var vaken och in kommer en mara och hon hade på sig en badrock(vet inte varför)Hennes tänder som inte var de fräschaste syntes i munnen som var öppen och hon ropade högt om vad minns jag inte.
Jag kände mig så illa till mods så att jag på riktigt blev skrämd i verkliga livet.
Jag vet inte om det var en dröm enbart eller om jag hade en mara i sovrummet som gått fel eller något.
Vad tror du?

Ha en bra dag. Kram.

Svar: Det här var bara en dröm så andas ut..du har ingen mara i sovrummet eller omkring dig i övrigt heller.. kram :)
Esmaralda

10 Birgitta:

skriven

Hej!

Har funderat fram o tillbaka om jag skulle ta tillfället o boka tid både hos dig o Nettan när ni är i Gargnäs men de kändes långt att köra 45 mil enkel mitt i kallaste vintern de är väl därför som jag velat så länge o nu är de too late.

De blir säkert en rolig resa för er men januari o februari är dom kallaste månaderna så rejält med kläder o framför allt varma skor.

Har inga speciella planer för januari däremot har jag börjat spåna lite kring sommar semestern med barnen o dom vill till Liseberg så vi får väl se om vi åker dit.

I april har jag o en kompis planerat att gå upp på Kebnekaise o sen åka skidor ner, får nog jobba med konditionen om jag ska orka.

Kram o önskar alla en skön söndag!
/Birgitta

Svar: Jo men visst är det långt att köra och jag förstår din tvekan, Vem vet.. kanske kommer vi mer åt ditt håll så småningom! Låter härligt med en sommardag på Liseberg och Kebnekaise.. kram :)
Esmaralda

11 Omöjliga projektet:

skriven

Har en plan varje januari, att lyckas få till ett kalas för min son och min man utan att 90% av de inbjudna säger nej tack... I år har bara mina syskon med familjer, mina föräldrar och min svärmor sagt ja.

Det innebär 100% av min familj och 1% av min mans... Okej att man kan ha andra planer men att se min man besviken varje år för att hans syskon aldrig kommer svider i hjärtat. Dom vet väl ändå att deras lillebror fyller år?

Verkar vara ett omöjligt projekt att få ihop familjen... Och nu när vi åter är svikare som inte kom på jul gör väl inget bättre. För vi kan ju inte bli sjuka, ha andra planer eller jobba utan vi bara ljuger i deras ögon.

Suck!

Kram

Svar: Ärligt talat.. skit i dom som inte kommer... sätt fokus på de som kommer och se till att det blir en fin och lyckad fest... och det tror jag att det blir också.. kram :)
Esmaralda

12 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda! Det är ovanligt att folk säger Lappland alltså landskap alla brukar säga vilket län dom ska till t.ex Västerbotten, Men ha det bra i Västerbotten i alla fall.

Kram

Svar: Jag säger Lappland eftersom jag älskar namnet... så vackert... och så gillar jag benämningen lapp...fast av nån anledning är det inte politiskt korrekt utan ska vara same.. Lapparnas Land.. det låter vackert och storslaget :) kram :)
Esmaralda

13 Anonym:

skriven

Vad hindrade p från att träffa mig? Kram.

14 Västerbottniskan:

skriven

Jo, jag hade planer sedan några månader tillbaka på en resa tillsammans med en väninna nu i januari, men hon hoppade just av. För andra året i rad. Det är som det är, men jag tänker inte planera någon mer resa tillsammans med henne. Hyser inte stort hopp om att det blir någon resa alls för mig de närmaste åren, men det är okej. För mig är det viktigaste att få DELA upplevelser, inte att göra dem själv. Så jag får helt enkelt vänta tills en möjlig partner dyker upp.

Hoppas ni får det bra på er resa. Tre veckor låter lite väl länge i en stuga här i norr. Fast det är ju bara bra att ha lite långtråkigt emellanåt.

Svar: Nej, jag tror inte alls att det blir långtråkigt... och skulle den stora ledan drabba oss så kan vi ju alltid ta bussen nånstans... busshållplats lär finnas på gångavstånd.. men jag har ingen aning om hur ofta den går... eller vart... trist att väninnan hoppade av resplanerna men du kommer att resa i framtiden.. en hel del.. kram :)
Esmaralda

15 Susan :

skriven

Det blir nog till att jobba på o längta till semestern i mars...o det e så skönt att ha ngt kul som väntar :)
Tycker dock att vissa saker dröjer lite väl länge...men det e väl lagen om saker o tings jävlighet som slagit till.. jag vill ju bara bli älskad o få älska <3

Svar: Tiden går fort till mars.. och som du säger, skönt att ha något att se fram emot... och du kommer att både älska och bli älskad.. kram:)
Esmaralda

16 midvinter:

skriven

Nej, inga januariplaner. Hoppas mest på att det milda vädret håller i sig. Önskar dig en skön vistelse i norr! Extra mycket norrsken väntas väl nästa år, och det är ju en magnifik upplevelse.

Chansar på att fråga igen om du kan se mig gå in i en graviditet framöver, så som det ser ut nu?

17 Boudica:

skriven

Hej Es!
Jag har en konstig fråga...
När jag tänker på denna person så får jag upp en bild på ett vägskäl. Nu är frågan är det mig eller denna person som det gäller?
Logiskt sett eftersom det är svårt att se saker om en själv så borde det vara att denna person är i ett vägskäl just nu.
Men kan det vara så att bilden betyder att jag är i ett vägskäl när det kommer til den här personen?
Vad tror du om det här?
Om nu inte denna bild är ren fantasi, men för ovanlighetens skull känns det inte som det.

Svar: Ja faktum är att jag tror det handlar om ditt vägskäl... kram :)
Esmaralda

18 Helsingfors:

skriven

Hej fina E! God fortsättning! Jag ska åka till Sälen, kommer det att hända något speciellt inom kärlekslivet? Känner mig så ensam, hoppas att det kommer någon att dela vardagen med.

Svar: Härligt..och ensamheten kommer så småningom helt att försvinna.. kram :)
Esmaralda

19 helen nilsson:

skriven

Hej jag har förlagt min vigselring ochfförlovnings ring kan du hjälpa mig vart jag ska leta? Mvh helen

20 carinaj:

skriven

Gomorron!!! underbara fina Esmarlda!!tack för du finns för oss alla här och din genirösitet, du är guld värd <3
Jag undrar om du kan se att jag starta mitt företag detta nya året 2014? kramen carina

21 Maria:

skriven

Hej E!
Skönt med Norrlands luften vidderna och friheten som infinner sig i själen i Norrland. Själv älskar jag fjällen där min själ finner någon sorts ro och lugn. Är nog mitt jämtländska som gör sig påmind där. Själv har jag inga planer på januari även om jag väldigt ofta önskar mig upp till fjällstugan igen :)
Jag skrev igår och har undrat och undrar konstant hur mitt och mina små barns pappas relation kommer att bli. Blir det vi igen?
Kram / maria

22 Finländskorna:

skriven

Och vi ser fram emot att träffas. Och har det inte hänt nåt speciellt före vi kommer så lär det hända när vi är där tillsammans :)

23 dm:

skriven

Har han BM saknat/saknar , tänkt/tänker på mig?

24 Anonym:

skriven

Min vuxna dotter fick i fredags sin diagnos.Aspergers syndrom.Hur kommer hon att klara det?Det har varit så många diagnoser genom åren.
Får hon äntligen den hjälp hon så väl behöver?
Orolig mamma.

Svar: Jag hoppas verkligen det ! Men det kommer inte enkelt utan blir en tid ytterligare av strid.. Dock när jag ser längre fram i tiden så ser det ut som om det ska fungera... ge inte upp... kram på er båda :)
Esmaralda

25 Dreambig:

skriven

Ja har drömt nästa samma dröm om dem här 2 killarna, V.F ,B.M. Att V.F säger att han saknar mig och tror jag och pratar med mig , men B.M brukar vara tyst inte prata och ha vänt, ryggen eller så och inte bryr sig ja leta efter honom men inte hitta sen tillslut ser jag typ honom.. Vad har detta för betydelse

Svar: Det speglar dina egna känslor...inget annat.. kram :)
Esmaralda

26 Jenny:

skriven

Godmorgon, jag känner igen det där har själv tattare i mig. Det får gärna hända saker hela tiden :) Jag skulle lugnt åka iväg 3 veckor så, bara resesällskapet är bra.Som sagt va hur känner den andra som jag chattar mycket med, är det nått att hänga upp sig på ?Kram

Svar: Kanske inte hänga upp dig på.. men ta det gärna ett steg längre så VET du sen.. kram:)
Esmaralda

27 Jossan:

skriven

Jag vet att jag dejtat H men det känns som jag aldrig gjort det. Jag har bild bevis, för jag tänker ändå på honom ju och det känns ju i mitt hjärta att veta att vi har träffats. Liksom att han fortsätter som jag aldrig funnits i hans liv.. Och han har varit en stor del i mitt..
Men ändå är han som raderad, inga sms, inga telefonsamtal, ingen kontakt på Facebook, han är blockad.. Men minnet och hjärtat säger att han har funnits..
Hur kan man känna som att någon inte har funnits när man vet att de varit en stor del av ens liv?
Vad betyder detta?

Svar: Det betyder att det inte var rätt, helt enkelt...lägg ingen energi på detta... kram :)
Esmaralda

28 Inga planer:

skriven

Hej Esmaralda! jag har inga planer det enda jag vill och väntar på är ett jobb. Blir min väntan långvarig eller händer det nåt snart???

KRAM

29 Klara:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer jag vara i något förhållande under nästa år? Kram Klara

30 Klara:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer jag vara i något förhållande under nästa år? Kram Klara

31 Fråga:

skriven

Hej Es!
Ser du honom jag tänker på hos mig inom det närmaste halvåret?
Kram

32 Jenny:

skriven

Hej! När dyker kärleken upp? :)
Kram Jenny

33 Jenny:

skriven

Hej igen, jag är mest rädd för att han inte känner nått eftersom han inte svarar ibland.
Kram

34 dindi:

skriven

Hej Esmeralda!

Inga specifika planer för januari. tar det nya året som det kommer.

Kommer killen som jag har spanat in ta kontakt??

Kram och ha en bra semester. det blir säkert fint i Lappland

35 Maria:

skriven

Allt jag vill veta är blir det jag och Andreas igen?

36 Maria:

skriven

Allt jag vill veta är blir det jag och Andreas igen?

Svar: Nej, det känns VÄLDIGT tveksamt.. räkna inte med det.. kram :)
Esmaralda

37 Helena Ir:

skriven

Härligt med dina resor Esmaralda
lite avis är jag :)
Inte får ni tråkigt,med allt besök
ni bokat..och säkert blir det överraskningar ;)

Jag har inga resor planerade för januari,
lite annat i kalendern..och så har jag
en känsla av att januari kan vara den
månad som visar på förändringar för mig!
Kan det vara förhoppningar som får
mig att tro det..kanske! Men jag hyser
Tillit till det ;)

Kram :)

Svar: Ja, ha tilltro... bara DET kan starta positiva ting... kramar :)
Esmaralda

38 Anna:

skriven

Hejsan!! Vet inte hur det ser ut i trakterna du ska till men här i Luleåtrakten som jag bor i har vi nu haft plusgrader i några dagar och snön är snart borta!! Minns inte när jag upplevt det sist. Normalt i januari brukar det komma mycket snö och vara rätt så kallt så kanske det vänder. Hoppas inte hela vintern kommer se ut så här iaf.

Kramar från Anna!!

Svar: Ja herregud...måtte det inte vara snöfritt i Gargnäs när jag kommer dit !! Vilken fasa !! Kram :)
Esmaralda

39 Jossan:

skriven

Nej jag försöker att inte tänka på honom. Trodde det betydde att jag var över honom.

Men jag tänkte det.. Jag har skrivit upp önskningar för min önske kille, önskningar för 2014 och det jag vill glömma från 2013.. Som jag tänker elda upp..

Tror du att önskningar kan uppfyllas om man eldar upp dom?

40 Barbro:

skriven

Hej Esmaralda! Det blir nog riktigt mysigt där uppe i Lappland tror jag med många äventyr på många olika sätt.

Du svarade mej för ett tag sedan att kärleken verkade vara på väg till mej. Ännu ingen i sikte, ser du något mer om hur den kommer?

Kram Barbro

41 Pia:

skriven

Januari blir mest bara en väntans månad, har inte råd med annat.
MEN pirr i magen! Hade ju en syn för många år sedan, allt utom killen slog in. Vette tusan om inte den killen i synen dök upp nu, han med kepsen?
Är det HAN??
Kram!

Svar: Det KAN vara han.. kram:)
Esmaralda

42 Agnes:

skriven

Har tappat lusten, luften, intresset för livet. Gör det jag måste, står ut för att det är det som förväntas av mig, men skiter faktiskt i det mesta, men gör ändå.
Pliktkänslan inför andra vinner. Och jag är glad över min förmåga att kunna hålla skenet uppe.
Varför gnälla? När så många fler har det bra mycket värre än vad jag har det?
Måste inse att jag har det som jag förtjänar, och vara tacksam för tak över huvudet och kläder på kroppen.
Livet är som det är, och jag förväntar mig inget av något. Förväntan är för de godtrogna, jag är realist.

Ha det bäst, och kram!

Svar: Ja, det är klart att du mår skit.. på alla sätt och alla plan. Jag är med dig i tankarna... och jag skickar dig så mycket styrka jag kan.. det hoppas jag att du kan känna. Stor kram
Esmaralda

43 Tisa:

skriven

Esmaralda, Kul att få hänga med på dina resor! :)
Har du någon drömresa just nu?

44 anki:

skriven

Hej Esmaralda !

Låter underbart med stuga i norr i Januari !

När jag hör Lappland får jag barndomsminnen av en viss liten figur som jag älskade som liten nämligen Plupp !
En liten figur som pratade med alla djur och levde i en kåta Jag läste varenda bok om Plupp och drömde om lämmeltåg och blåvattnet Min högsta dröm var då att kunna prata med djur :-)

Kram anki

Svar: JAAAAA... jag minns också Plupp.. det lilla skogstrollet och visst var det något om en lämmel också ? Kram :)
Esmaralda

45 Maria:

skriven

Tack för ditt svar! Även om jag hoppats på tvärt om och att vi ska hitta tillbaka till varandra igen. Hoppas du har det alldeles underbart på din resa nu. Kram

46 Anna:

skriven

Blev ju tvungen att kolla väderprognosen för Gargnäs ;) Temperaturen verkar hålla sig på minussidan iaf och enligt långtidsprognosen så kommer det att snöa en del också så det verkar lovande...:)

Kramar från Anna!!

Svar: OOO så gulligt av dig.. stort tack.. då kan jag andas ut... packa upp tunna jackan och i med varma vinterjackan.. kramar på dej:)
Esmaralda

47 Pia:

skriven

Tack för svar <3 Det visar sig nog rätt snart men jag vill inte göra bort mig =)

48 Boudica:

skriven

Tack för svaret Es!
Du svarade just vad jag trodde att du skulle, och det kändes också som om detta vägskäl tillhör mig.
Av någon anledning är det ett upplyst och fint vägskäl, kanske det är något positivt? Men jag kan ju inte stanna där! Önskar bara att någon kunde ge mig en vägskylt, som en hint om vad jag har för val.
Visst jag borde följa mitt hjärta, men hur ska hjärtat veta när jag själv inte vet vart jag är påväg?

49 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser du "honom" hos mig igen? Att han kommer tillbaka?
Kram

50 Helena Ir:

skriven

anki; Ja,jag minns också Plupp..
Någon som brukade säga eskiteski.
Undrar vem det var? Kanske den där lämmeln :)
Vilka minnen

Kram


Svar: EEEEskiteski.. nu minns jag... :) Månne det var lämmelska ? Kram :)
Esmaralda

51 Anne:

skriven

Hei! Jeg er 47 år og startet sist høst på ny utdanning for å slippe læreryrket som jeg egentlig aldri har trivdes med. Nå har jeg søkt jobb og søkt jobb i hele høst uten å lykkes, og uten inntekter fungerer ikke verken studielivet eller livet ellers. Ser du hva som vil bli riktig vei å gå for meg? Vennlig hilsen og klem til deg.

Svar: Ge dig inte... det kommer att lösa sig även om jag inte ser exakt hur.. kram :)
Esmaralda

52 Anonym:

skriven

Hej es! Är han säker på sitt beslut?

53 Sorgsen:

skriven

Livet känns motigt det mesta känns bara fel och uppåner.
Jag hoppades på att vi skulle hålla jag och mina 2 minsta barns pappa. Men vår relation sprack för 2 månader sedan. Detta år har varit allt annat än lätt med hans pappa som fick en stroke och vår dotter som höll på dö vid förlossningen. Sedan började han en utbildnining som ledde till mer påfrestning på oss och där sprack det. Han inledde på direkten en relation med en tjej i sin klass. Men idag verkar det som det är på upphällningen iaf. Han har precis flyttat in i en egen lägenhet nära mig och i natt kl 1 när han kom med bilen full av saker så kom han förbi hit och tog en cigg med mig. Jag hoppas ju på att vi hittar tillbaka till varandra igen och att vi kan övervinna denna svåra tid vi nu haft. För jag tycker vi har det så bra tillsammans och vi har det lyckligt. Vi har 2 barn tillsammans en kille snart 2 år och en flicka som är snart 7 månader. Jag har en flicka som är 12 sedan tidigare även. Jag drömmer om att få leva med honom resten av livet. Och jag hoppas vi hittar tillbaka till varandra igen. Ser du vad som väntar?

54 Miltons mamma:

skriven

Så har man kikat på lägenheten. Kändes ok och planerar bo där minst 1 år och hoppas på första hands kontrakt i annan bostad. Blir det bra? Känns som ett AVSTAMP mot början på resten av mitt liv. Inte bo där för längre tid.
Kjam

55 Sorgsen:

skriven

Livet känns motigt det mesta känns bara fel och uppåner.
Jag hoppades på att vi skulle hålla jag och mina 2 minsta barns pappa. Men vår relation sprack för 2 månader sedan. Detta år har varit allt annat än lätt med hans pappa som fick en stroke och vår dotter som höll på dö vid förlossningen. Sedan började han en utbildnining som ledde till mer påfrestning på oss och där sprack det. Han inledde på direkten en relation med en tjej i sin klass. Men idag verkar det som det är på upphällningen iaf. Han har precis flyttat in i en egen lägenhet nära mig och i natt kl 1 när han kom med bilen full av saker så kom han förbi hit och tog en cigg med mig. Jag hoppas ju på att vi hittar tillbaka till varandra igen och att vi kan övervinna denna svåra tid vi nu haft. För jag tycker vi har det så bra tillsammans och vi har det lyckligt. Vi har 2 barn tillsammans en kille snart 2 år och en flicka som är snart 7 månader. Jag har en flicka som är 12 sedan tidigare även. Jag drömmer om att få leva med honom resten av livet. Och jag hoppas vi hittar tillbaka till varandra igen. Ser du vad som väntar?

56 Fundersam tjej!:

skriven

Hej!

Min närmaste vän har under en längre period haft det svårt i sitt förhållande med sin pojkvän vilket jag tycker är tråkigt, det drar även ner mig med när jag är med henne eftersom att hon gärna vill prata om sina problem..

Igår sa hennes pojkvän till mig att han skulle kunna "vara med mig" och han har nämnt det en gång förr också när dem hade det svårt, vilket gör mig orolig. Tyr han sig till mig när dem har problem? Bör jag vara orolig?

Svar: Var tydligt mot honom att du tar avstånd.. han verkar lite omogen.. kram :)
Esmaralda

57 Jennifer:

skriven

Hej! Ja, jag har planer för januari, februari och mars - det är meningen att jag ska åka iväg till Thailand, men får se om det blir av, känner mig lite tveksam fortfarande. Har inte lyckats hyra ut mitt boende under tiden så jag vet ärligt talat inte om min budget räcker. Likaså har jag börjat tveka om Thailand är rätta stället att åka till, skulle hellre ha åkt någon annanstans... som Pakistan eller Iran. Men de är inte rätta platserna att åka till med ett litet barn. Om några år kanske, då hon är lite äldre.

Jag har bestämt mig för att år 2014 ska bli ett bra år, oavsett vad du såg i seansen att inga större förändringar eller stora ting kommer att ske. Jag ska se till att det VISST kommer att hända stora ting.

Har bestämt mig för att göra upp mål för året; större mål som att få ett nytt jobb och göra minst 3 resor och få bättre ekonomi och se till att S och M får träffas, och mindre mål som att dejta minst 3 killar, skratta mera, inte ta allt så allvarligt, börja äta vettigare... ja och en hel massa andra saker. Stora mål och mindre delmål. Hela året ska jag leva så MEDVETET jag kan och försöka ta kontroll över mitt liv och mina tankar....

Och i slutet av 2014 ska jag pricka av de mål från listan jag lyckats uppnå. Känner mig inspirerad att försöka. Ska börja skriva på listan över händelser och saker jag vill att ska inträffa under 2014! Kram

Svar: Ja,, det här gillar jag... du fattar beslut och spottar i nävarna.. och du tillhör dom som kan flyta berg om du ger dig attan på det...stor kram och allt lycka till :)
Esmaralda

58 Mirran730:

skriven

Januari...blir en plåga. Skolan börjar. Å jag hoppas att den här terminen blir bättre än dom andra?
Annars blir det stress på jobbet som vanligt. Inga spännande saker. Stress och oro.
Eller ser du något annat Es?

Svar: Ja, det blir inte bara negativt... något positivt är verkligen på väg.. kram:)
Esmaralda

59 Orolig mamma:

skriven

Hej!

Bekymrar mig för min son och hur det blir, kan du se om all skuld kommer att tillfalla min son för något han inte har gjort?

60 kärleken 2014?:

skriven

Hej!
Hur ser det ut på kärleksfronten under 2014??
kRAM

61 Guld:

skriven

Hej ES!
Tror du på en återförening mellan oss?
Kram

62 MM :

skriven

Hittar jag rätt utbildning när jag flyttat? På ett ungefär inom vad? Lite nollställd just nu
Kjam

Svar: Starta din tankeprocess... du hittar rätt.. det vet jag och det blir riktigt bra..kram :)
Esmaralda

63 mikaela:

skriven

Hejsan! Hur skall jag göra har flyttat långt från fam,å Vänner med min pojkv. Till lappland. Men Vet int om Det är vi i framtiden, han e en orolig själ, snälla ser du han och mig i framtiden eller skall jag flytta tillbaka vill så gärna veta mvh:mia

64 Anonym:

skriven

Hejsan! Hur skall jag göra har flyttat långt från fam,å Vänner med min pojkv. Till lappland. Men Vet int om Det är vi i framtiden, han e en orolig själ, snälla ser du han och mig i framtiden eller skall jag flytta tillbaka vill så gärna veta mvh:mia

65 Anonym:

skriven

Hejsan! Hur skall jag göra har flyttat långt från fam,å Vänner med min pojkv. Till lappland. Men Vet int om Det är vi i framtiden, han e en orolig själ, snälla ser du han och mig i framtiden eller skall jag flytta tillbaka vill så gärna veta mvh:mia

66 mikaela h:

skriven

Hej! Snälla ser du nån framtid med mig o min pojkvän, har flyttat långt för att vara med han, men han verkar inte tänka på mig alls i framtiden han e en orolig själ, snälla ser du nått, skall jag flytta tillbaka, mår inte bra När Det är så här
.. Mvh: mikaela

Svar: Nja.. det finns en risk att det inte håller.. att relationen inte ger vad du behöver och vill ha och när du inser detta.. då bör du flytta tillbaka.. kram :)
Esmaralda

67 Ögongodis:

skriven

Kära ES!
Vem skall jag hålla utkik efter hur ser "HAN" ut?
Kram<3

68 Jas:

skriven

Hej! Det kommer många åttor till mig, är det tecken eller bara slumpen och om det är tecken, vad kan det betyda? Får du till dig nåt?
Gott nytt år och kram :)

69 Micke:

skriven

Här blir det att åka 45 mil söderut och praktisera i Umeå :). Ska bli skoj hoppas jag. Ser fram emot det och hoppas det blir en inkörsport till framtida grejer. Känner mig riktigt peppad :D.

Ha det fint! Kram.

Svar: Det kommer gå fint.. lycka till.. kram :)
Esmaralda

70 Toblerone:

skriven

Kära Esmaralda!
Jag undrar om jag kommer få åka på min drömresa nästa år?? Om inte dröjer det länge till innan jag får resa dit?? Vill SÅ gärna dit!
Tacksam för svar! Kramis

Svar: Resan blir av under närmaste åren och den blir så bra...kram :)
Esmaralda

71 Ons:

skriven

Hej igen!

Han svarade och berätta att han måste lösa saker med sitt ex. Kommer vi att ses efter det?

Kram

72 Lollo:

skriven

Åhh så mysigt det ser ut att vara där..:)

Dit skulle jag vilja åka med ett gäng goa vänner/kärleken & hitta på massa kul och åka skidor<3:)

Jag får önska dig & Nettan en trevlig resa:)
Kram Lollo

Svar: Jättetack .. och själv får du en hel del fina resor framöver också.. av det slaget du önskar.. kram :)
Esmaralda

73 mamman:

skriven

Hej!

Kommer det att bli K och jag??
Kram

74 Jossan:

skriven

Nej jag försöker att inte tänka på honom. Trodde det betydde att jag var över honom.

Men jag tänkte det.. Jag har skrivit upp önskningar för min önske kille, önskningar för 2014 och det jag vill glömma från 2013.. Som jag tänker elda upp..

Tror du att önskningar kan uppfyllas om man eldar upp dom?

75 Jas:

skriven

Hej! Det kommer många åttor till mig, är det tecken eller bara slumpen och om det är tecken, vad kan det betyda? Får du till dig nåt?
Gott nytt år och kram :)

76 Makaon:

skriven

Inga resor inplanerade, just ni jobbar jag och har jobb januari ut, tror du jag får mer jobb där?
Hoppas få resa lite i sommar!

77 saknar:

skriven

Hej Esmaralda..jag har en fråga. Jag saknar honom så mycket attjag inte kan andas, det är fruktansvärt jobbigt. Saknar han mig? tänker han på mig?

78 Min konstiga dröm inatt?:

skriven

Hej Es!
Kan du kanske tolka min konstig dröm jag hade inatt?

Jag drömde att jag var i ett stort badrum och att kranarna inte gick att stäng av.? Vatten sprutade från alla håll & toan snurrade & hade ett eget liv? hihi
Jag försökte fixa&laga, men fick panik för inget fungerade.

ps: Under natten hade jag bultade hjärtslag & det kändes som att hjärta skulle hoppa ut ur bröstkorgen helt seriöst..Vad tror du detta berodde på Es?

kram:)

79 utomlands:

skriven

ser du om jag reser ngt i 2014 utomlands kram

80 anställd:

skriven

kommer vi att hitta den rätta anställd för vårt företag innan sommaren, kommer vi att vara nöjda denna gången kram

81 Elise:

skriven

Januari planerna är inte så många mer än jobb och vanliga familjelivet ska rulla på...sedan har jag och en vän planerat in en överrasknings fest eller träff där så många av våra nära och kära kan delta, detta för att pigga upp lite i tråk månaden jabuari. Blir det som vi vill och planerar så blir det typ sista helgen i januari.

Det hade varit sååå kul att få träffa dig och Nettan, jag bor bara så långt norrut från vars ni skall vara. Men en annan gång kanske. Jag tror inte ni får långtråkigt, jag är i och för sig van vid att vara i vår stuga som har utedass och vattnet hinkar vi upp från brunnen och det är en pytteliten stuga. Men där får vi aldrig tråkigt till och med tonårs barnen trivs där. Jag brukar säga att det är en magisk plats, det känns så. Där har jag så lätt att känna att själen får sitt, och jag blir så ett med allt....svårt att förklara.

Ladda nu upp inför era tre veckor, ni kommer att få toppen veckor:)

Agnes, jag skall senare ikväll försöka skicka dig lite energi och kärlek, jag tränar på detta för fullt och ibland verkar det lyckas. Jag vet ibte alltid för jag frågar inte folk, kände du något speciellt igår kväll...

Svar: Tack ska du ha... jag känner också på ,mig att det blir riktigt bra.. din stuga l¨åter som ett litet paradis.. med utedass & allt... så bodde min mormor permanent och jag älskade att vara hos henne... kram :)
Esmaralda

82 Domi:

skriven

Ni får ha det så kul i Lappland!
Du sa för ett tag sedan att jag kommer att gå in i ett förhållande inom relativt snar framtid. Är det med mannen på min arbetsplats?
Kram

83 Adad:

skriven

Hej Es
Ser du något specifikt om utseendet på min soulmate?

Kram

84 Adad:

skriven

Hej Es
Ser du något specifikt om utseendet på min soulmate?

Kram

85 Adad:

skriven

Hej Es
Ser du något specifikt om utseendet på min soulmate?

Kram

86 Mirran730:

skriven

Oj...vad spännande, att något positivt e på väg :) det glädjer mitt hjärta :)
Agnes, vår goa fina Agnes... Förstår att du har kämpigt å att du mår skit. Å du får klaga. Även om du har kläder på kroppen å tak över huvudet. Men det e ju nåt att glädja sig över :) det e dom små sakerna som lyfter en. Å visst det finns alltid nån som har det värre, men när livet känns piss och helvete får man gnälla. :)
Sänder en styrke kram :) å även till er alla andra här på bloggen. :)

87 Dm:

skriven

Saknar Han BM tänker han på mig?

88 Hej ES:

skriven

Hej ES!
Kan du se om han kommer att komma tillbaka till mig? Att vi får en andra chans?
Kram

Svar: Tyvärr ser det inte som om chansen är stor.. istället finns det en ny och underbar kärlek i din framtid.. kram :)
Esmaralda

89 Lollo:

skriven

Oj oj vad roligt:) det ser jag fram emot:)
Tack&stor kram från mig<3

90 Livsnjutare:

skriven

Ingen resa i jan, men i feb. sol och bad::-). Undrar om jag kommer att få uppleva någon resa i kärlekens tecken? Kommer mannen med stort M att checka in i mitt liv snart?!!

91 Skorpan:

skriven

Hmm, funderar på att besöka en yrkesvalspsykolog, i januari om det finns tider. Astrolog har jag tid bokad till, men om jag kan gå till honom beror på ekonomin? Återstår att se.. Vore också skäl att börja motionera. Vill ju känna mig i form :).

Annars är det väl jobbsökning o varannan veckaliv med barnen som gäller. . Väntar på en massa kul som ska hända :D.

Kram Skorpan

92 Dm:

skriven

Saknar Han BM tänker han på mig?

93 Gabriella:

skriven

Vilken mysig stuga :) Känns som varje resa du gör Esmaralda, blir magisk ;)

... i Januari ska jag så klart ta tag i mitt liv ;) och hitta något kul att göra om dagarna - och fortsätta gå till gymmet så klart, måste bli av med allt julhull ;) Och sen blir det kanske resa till Alabama i vår :)

Skorpan:Har ni yrkesvalpsykolog ?! wow, vad häftigt, det tillsammans med en ev astrolog kan ju inte bli annat än framgång :)!

Kram!

94 Andra barnbarnet:

skriven

Fina Es!

Tror du mamma får uppleva mina barn när det blir dags för mig?
Mycket tacksam för svar:)

Svar: Ja det tror jag.. kram :)
Esmaralda

95 Mollie:

skriven

Hej Es!
Jag undrar om min livspartner friar till mig på ett romantiskt sätt eller bestämmer han och jag bara oss för att förlova oss?? OM han överraskar mig, sker det utomlands eller här hemma i Sverige (vilket självklart också är romantiskt)??
MYCKET tacksam för svar!!!
Kram Mollie

96 Andra barnbarnet:

skriven

Tack snälla vad glad jag blir:))
kram:)

97 mikaela:

skriven

Hej! Tusen Tack för ditt Svar och ett Gott nytt år Till dej.. 😊 har du sett någon annan kille man i framtiden som jag kan dela mitt liv med? Är Det en snar framtid isåfall? Tack, kram mikaela


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: