Ditt andebesök....

Rätt som det är när du står där i köket och steker falukorv och snabbmakaronerna puttar i grytan.. då blir du bara så himla glad. Helt utan anleding.

Det bara kommer över dig. Du känner dig plötsligt trygg och älskad och varm om hjärtat… och känslan sitter kvar ett tag och tonar sedan bort.

 

Samma sak kan hända när du ligger i sängen och ska till att sova.. eller om du sitter i bilen, stressad och på väg till jobbet… eller i kön på Maxi… eller precis var som helst.  En glädje som lyfter dig.. och  utan att någonting  hänt som är orsaken.

Och när detta händer.. då har du besök från andevärlden.  Det kan vara din ängel.. men det kan också vara de dina på andra sidan som kommit för att besöka dig. Det gör dom ju då och då och oftast märker vi inte av dem… men så ibland av någon anledning är vi extra mottagliga… och öppna för de energier som de ger oss.. och det är en helt underbar känsla.  Då blir vi bara plötsligt glada och positiva och i ananom ser vi lösningar på våra problem

Ta emot känslan  och famna den när den kommer och passa på att prata med din besökare.

 

Nu har sonen farit tillbaka till militärlivet… med en jättekylväska som innehåller mammas mat… snacka om curlingmorsa !! 

 

Jag går en lugn vecka tillmötes… en kompis kommer på middag… och så blir det lunch  ute med en annan kompis… jag ska hålla era seanser….motionera Mannabonne Glenn & mig själv… och ja, nåt större än så blir det inte

Kram

1 Anonym:

skriven

Hej! Har mannen i mitt liv barn sedan tidigare?

2 Kanske:

skriven

Hej E!
Ser du om jag kommer få fortsätta på mitt nuvarande arbete efter jul?

Kram

3 Lotta:

skriven

Hej, vad kommer hända mellan han och mig, när kommer vi träffas, vad tycker han om mig?

4 LS:

skriven

Godmorgon i regnet!
Jag funderar och funderar.... Ska jag ta andra steget eller avvakta ? Det var Han som tog initiativet att vilja ses igen...men han verkar vara blyg? :-)
Kramar och ha en fin dag!

5 MollyD:

skriven

Riktigt roligt nytt uppdrag men inom ett helt nytt område. Gör allt jag förmår och försöker lära mig mycket på kort tid så att dom blir nöjda. Då kanske jag kan räkna med även månader under våren.
Klarar jag det E, blir det även ända till sommaren?
Vore behövligt

Kram

6 Sanna:

skriven

Hej Es, då kanske man har varit med om det :) har även en liten fråga, ser du om jag och han hittar tillbaka till varandra? Kramar

7 Carina ST:

skriven

Det är härligt att få ta hand om de vi älskar. Jag älskar att ha mina barn här. Förra veckan var min son hemma, visserligen sjuk större delen av tiden av biverkningar på den nya medicinen, men under de sista dagarna var han piggare. Det är fint att ha honom hemma.

Han har haft det tufft nu en tid när han fick veta att han har den här sjukdomen och allt kring medicinerna. Det märks också på honom som annars brukar vara en person som smittar andra med sin positiva utstrålning.

Tjejerna är här nu och det är underbart att sitta med dem i soffan på kvällen och mysa framför något program på tv och småprata.

De är verkligen det finaste som finns i mitt liv! Så att få pyssla om lite extra ibland blir liksom en självklarhet.

Jag tror inte att dina barn blir curlade, men du har en genuin omtanke om dem. Det är en stor skillnad. De verkar ju alla klara sina liv utmärkt även om de får lite extra av dig emellanåt.

Här vräker regnet ner idag. Men en strimma ljus känner jag ändå inombords. Det mest akuta löste sig igår. En dag i taget. Bäst att inte ta ut någon oro i förskott, då håller orken lite längre.

Kram, Carina ST

8 Helena Ir:

skriven

Kanske är det så att någon besökt mig
dessa gånger,när jag känt som någon är hos mig.
Blir som lite lättare i kroppen,ett behagligt lugn.
Tror att jag blivit lite mottagligare för detta.

Idag har jag vaknat alldeles för tidigt..
Onödigt tidigt,före väckarklockan..
Lite oro i kroppen över mitt läkarbesök idag.
Prover..prover..prover..

Kan du se något trevligt för mig snart :)

Sonen din blev nog glad över sin curlingmamma :)

Kram :)

9 Liten C:

skriven

Vad gullig du är emot din son!
Han måste vara lycklig att ha dig som morsa:-))

Esmeralda ser du någon skyddsängel omkring mig och mina barn?
Ser du om "den" besöker oss: mig någon gång och Isåfall hur ofta?
Önskar dig och mannabonne en fin dag.
Kram

10 Lotta:

skriven

Es, jobbnätverket jag träffar denna vecka har länge varit ett vattenhål, men är nu detta ett som ska bytas då känslan är så annorlunda? Eller kan det ta sig igen? Gud vet vattenhålen är få, så man vill ju välja rätt!

Svar: Byt gärna.. det känns som det kan vara dags..kram :)
Esmaralda

11 PL:

skriven

Just så kände jag det av någon outgrundlig anledning i söndags eftermiddag. Det gamla som jag försökt få bort kändes (och känns) äntligen borta och avlägset och hemmahörande i slasken där det borde vara. Och en ny känsla infann sig som från ingenstans. Känns hoppfullt, och dina råd i frågan har varit ovärderliga även om det tog tid för mig. Alldeles för lång tid. men det var säkert en mening med det här också. Något har börjat röra sig inom mig för en viss person vars namn börjar på H. Vi möts i ett visst sammanhang ett par gånger i veckan och jag får ibland skjuts hem av honom. Vad känner han för mig? Jag håller tillbaka lite, lätt bränd som jag är för närvarande.

12 Linda:

skriven

Vad är det som händer egentligen? Min sambo & jag skulle bli särbos men försöka fortsätta tillsammans & lösa allt & häromdagen stack han bara & allt är över. Varför vi ens skulle flytta isär vet jag inte & nu mår jag bara rent ut sagt skit.. Är det över helt eller kommer han tillbaka? Vågar jag lita på honom eller ljuger han för mig??

Svar: Ha kommer tillbaka så att ni kan prata igenom det dom hänt & händer - men det ser svajigt ut framöver... kram :)
Esmaralda

13 Anonym:

skriven

Åh va härligt att höra. Vet ju men att få det bekräftat då å då känns tryggt, för ibland tvivlar man.
Vem kommer oftast och besöker mig? Och är det tätt mellan besöken eller dröjer det veckor mellan dem?

14 Susan :

skriven

Den känslan känns ju igen... att det är besök va ju roligt att höra! Ska känna efter lite extra nästa gång :)

Håller på att pyssla för att få ihop lite till julmarknader som jag ska va me på... roligt men mycket jobb... e det värt det? Jag tvivlar emellanåt...

kramar :)

15 carinaj:

skriven

Gomorron!! Esmaralda! jag önskar dej en underbar dag! =) jag har kommit igång med healingenbeh nu och tycker det är så kul och vill bara ha fler klienter!! =) men jag undrar om du kan se om mitt flöde med klienter kommer öka, jag undra också om du kan se ifall min handaläggare hittar en ny praktikplats till mig, känner mig rastlös mellan varven, eftersom jag vet vad jag vill jobba med men måste ha ett annat jobb sidan om så länge för ekonomiska själ. Hoppas på svar kramen carinaj

Svar: Japp, jag ser en ny plats för dig och det verkar inte som om det dröjer särskilt länge..kram :)
Esmaralda

16 Helenb:

skriven

Här i huset kommer det besökare , jag hör de prata. Frågar min sambo vem han pratade med, men han har varit tyst. Det har hänt så många gånger nu. Vilka är det egentligen?

Tack för svaret häromdagen, hoppas verkligen att det är ett bra och trevligt jobb.
Kram från en annan curlingmorsa :)

Svar: De är många & olika.. någon tillhör dig och andra tillhör platsen och själv har du en god känslighet för sådant... de finns där i kärlek och ingen vill illa.. men du kan tala om för dom att du du inte vill ha dem där.. de försvinner.. kram :)
Esmaralda

17 Charlotte:

skriven

Hejsan :))
Skulle ngt administrativt arbete passa mig? Har kikat in juristassistent men känns som pluggeriet är för avancerat. Jag vill gärna söka mig åt det hållet och hålla till i de 'kretsarna'. Jag är mkt för rätt och fel etc men polis passar mig inte heller.

(En fråga till er andra - vet ni noga jobb som innehållet det ovanstående eller jobb som inkluderar glada barn OCH djur)
Kjam

18 Anonymos:

skriven

Han har lite fritid och det känns som att han känner sig pressad utav mig och vill lägga främst sin tid på annat.. Jag är arbetslös och har mycket fritid och tycker telefonen aldrig låter inte jag börjar och höra av mig och när vi är med varann ibland så känns det som han inte vill prata.. Bara glo på tv, somnar mitt i en konversation.. Jag känner mig som en obekräftad liten myra som bara skriker efter att få den tiden i relation jag vill ha eller som jag tycker man borde ha tillsammans. Känner starkt för honom men känns som jag kväver honom med att vilja ha lite av hans tid och känns som jg själv blir sårad av tt inte få den tiden jag vill ha.. Kram

19 Sens and sensibility:

skriven

Kära Es, varför skall man be om ursäkt när man "curlar" sin unge. Jag skulle förklara det som en kärleksförhandling om man får en matlåda med sig innehållande av mammas goda kok. Är övertygad att man för det igen senare i livet, så keep going.
Jag curlar med stolthet, för jag känner vad det betyder.

Svar: Du har rätt... jag ska vara en STOLT curlingmamma :) Så klart :) Även om det ligger närmast till hans att skoja om curlandet.. :) Kram :)
Esmaralda

20 Pling:

skriven

Hej, läsningen idag stämde klockrent på mig igår kväll, stod o målade och var riktigt less. Från ingenstans vart jag fylld med energi och målade halva natten :) och är ändå pigg idag !

Fråga: Hoppas på att hitta kärleken snart, ser du hur jag träffar honom ? Är inte så mycket för att dejta på nätet men har börjat kolla runt där. Är det i sånt fall på nätet jag träffar honom eller personligt möte ?

Kram
Pling

21 o:

skriven

Hej Esmaralda. Jag har tidigare fått två seanser av dig och fått till mig att det finns en ljus framtid för mig jobb och kärlrksmässigt. Jag har gått igenom mycket under de senaste tre åren, jag kämpar för att hitta vögar, nys vägar när det inte fungerar men beskedet igår tog ner mig ännu mer. Esmaralda hur ska jag orka och när ramlar någon av bollarna jag kastat upp ner..snälla ge mig ett hopp att det nu löser sig och hur?. Kram till dig!

Svar: Det kommer nytt och positivt till dig.. så ge INTE upp... kram :)
Esmaralda

22 Jeanette:

skriven

Det här hoppas jag att jag får uppleva :)

Jag är inte bara curligmamma med sonen utan med många ;)

Ha det bäst!

23 Yvonne:

skriven

Hej!

Jag känner igen den känslan som du beskriver som bara kan dyka upp. Kan du se om det är min man som kommer eller någon annan från andevärlden.
Jag undrar också om jag kommer att få fler barnbarn och om du kan se från vem av mina tre söner i så fall?.

24 Sanna:

skriven

Hej Es, då kanske man har varit med om det :) har även en liten fråga, ser du om jag och han hittar tillbaka till varandra? Kramar

25 Nina:

skriven

Åh jag får ofta sådana känslor, det bara kommer över mig som en våg sedan är det borta, lika snabbt som det kom över mig, kärleksfulla känslor:) Jag som tänkt att vad konstigt att det bara kommer sådan känslor så där helt utan anledning.

Ez: Jag undrar om det är någon som håller på med mitt hår, pillar i det eller om det bara är bångstyriga hårstrån som bråkar med mig?
Jag går ofta med handen upp i huvudet för det känns som vind-drag i håret eller som att något annat som "bråkar" irriterar mig.

26 Ledsen fru:

skriven

Har blivit lämnad av min man. Han ville ta en paus. Trivs i stugan där han bor nu. Jag har ingen energi, deppig o ångest. Två pojkar hemma o en dotter med två flickor. Kommer han tillbaka till oss o isåfall när? Jag är så ledsen o trött.

Svar: Lev under tiden... sitt inte bara och vänta... gör upp en planering kring din närmaste tid .. det finns en god chans att det hela löser sig till slut.. kram :)
Esmaralda

27 Emelie:

skriven

Ha så har jag känt många gånger, ett lyckorus utan anledning. En underbar känsla :). Tänkte fråga dig om andar. Är så att jag frågade en bortgången släkting om hon kunde ge mig ett budskap och vägledning. Dagen efter började det hända grejer (tror jag). Lamporna gick sönder, tyckte mig se nåt som gick förbi snabbt i vardagsrummet och mina värmeljus släktes i en skyddad lykta. Räknade värmeljusen och de som släktes var nr 2 och nr 4, är det ett budskap? Igår slocknades nr 1 precis efter jag tänt dem. Är det "hon" som jag tror att det är eller är det bara hjärnspöken :)? Vad försöker hon säga i så fall? Kramar

28 Jennifer:

skriven

Hej, jag har äntligen hittat en trevlig och passande lägenhet! Hurra! Det ordnade sig tillslut som du sa att det sku göra. Kram

Svar: Vad glad jag är för din skull :) Kram :)
Esmaralda

29 Jossan:

skriven

Kan du se om jag kommer må bra igen inom det närmasta? Är så trött att må som jag gör. Jag går och får hjälp men pga skolan kommer det dröja ytterligare 1 vecka innan jag får hjälp, kommer detta leda till att jag kommer må bra och blir det inom det närmsta? och varför mår jag som jag gör?

Svar: Det blir hela tiden bättre.. sakta men säkert och slutar så småningom med att du är ikapp dig själv och mår riktigt bra.. kram :)
Esmaralda

30 SkyttenA:

skriven

Hej E,kan du se hur min ekonomi ser ut de närmaste månaderna

31 Tjej :

skriven

Vem eller vad ringde på dörren igår morse vid 8? När jag öppnade var ingen där! Vad var det?

32 Jas:

skriven

Hej!
Ser tyvärr ut som att du får rätt i det du skrev i min seans angående mitt jobb.. :( Lite deppigt nu.. Men tack vare dig var jag i alla fall förberedd!

Så nu skulle jag behöva nåt positivt i mitt kärleksliv.. Fick en hastig romans nyligen men den är ju "omöjlig" antar jag, så ser du om det händer nåt på kärleksfronten snart... ?

Kramar

33 Jas:

skriven

Hej!
Ser tyvärr ut som att du får rätt i det du skrev i min seans angående mitt jobb.. :( Lite deppigt nu.. Men tack vare dig var jag i alla fall förberedd!

Så nu skulle jag behöva nåt positivt i mitt kärleksliv.. Fick en hastig romans nyligen men den är ju "omöjlig" antar jag, så ser du om det händer nåt på kärleksfronten snart... ?

Kramar

34 Filifjonkan:

skriven

Senast igårkväll fick jag ett sånt fint påslag av energi och ren glädje som jag också kunde dela med mig till en annan genom att hålla hennes händer. Tror nog att det slank med lite healing också mitt i allt. Det är bara att tacka och ta emot när det händer spontant. Men man kan faktiskt be dem däruppe: " snälla fyll mig med energi, tack" så brukar det hända saker
Önskar alla en härlig dag trots regn och rusk

Svar: Absolut.. jag håller med.. kruxet är bara att lära sig ta emot.. och det är härligt när man kan.. kram :)
Esmaralda

35 E:

skriven

Vad är det som gör att min sambo inte vill skaffa barn med mig? Jag vill leva ett liv med honom, men jag vill inte leva utan barn.. Det bara snurrar i huvudet...vad gör jag? :( Det skär i hjärtat så fort jag tänker på alternativen som finns..

36 A:

skriven

Hur ser kärlekslivet ut?

37 83:

skriven

Hej E! Umgås mycket med T.S på jobbet, har märkt att hon småljuger om massa saker. Kan jag verkligen lita på henne? Talar hon illa bakom min rygg?? min magkänsla säger att jag inte ska lita på henne, vet inte hur jag ska göra...Kramar!

Svar: Lyssna till din magkänsla.. hon kan vara lite väl pratig men det känns inte som om hon medvetet vill illa..kram:)
Esmaralda

38 Im:

skriven

Hej Esmaralda! Kan du se om jag får jobb inom det närmaste halvåret?

kram

Svar: Chansen finns och är god... kram :)
Esmaralda

39 Maria :

skriven

Hej å god dag Es.

Har A tänkt något på mig? Om vi fick en chans hur skulle de bli då?

Ha en bra dag :)
Kram

Svar: Nja.. det känns inte som om det skulle bli en fullträff... kram :)
Esmaralda

40 Gabrielle:

skriven

Hej!
Är det någonting (eller någon) speciellt som är på väg?
Kram

41 Onsdag :

skriven

Blir det en rolig kväll imorgon?:)

Svar: Det blir en bra kväll.. kram :)
Esmaralda

42 Maria :

skriven

Tack för svaret :)
Tror du vi ses igen?

43 Daniel:

skriven

Till LS
Om han är blyg och har tagit första steget så är det ett stort steg för honom. Nu väntar han säkert på att du ska ta nästa. Sluta fundera och kör hårt :-)

Svar: Bra Daniel och du har rätt... och alla ni andra.. glöm inte att på den här bloggen är det meningen att ni också ska kommentera varann.. ge råd & stöd... kram:)
Esmaralda

44 Jonkan:

skriven

Tack ändå ES, men... har S.J dragit sig undan för att han har någon typ av känslor?

45 Jonkan:

skriven

Tack ändå ES, men... har S.J dragit sig undan för att han har någon typ av känslor?

46 hoppfull:

skriven

Hej. Jag undrar om jag äntligen hittat rätt nu när jag börjat ny utbildning och om jag klarar mig ekonomiskt. Har nämligen två barn. Kramar

Svar: Det känns absolut som att du gjort rätt val.. kram :)
Esmaralda

47 cissi:

skriven

Hej! Vill fråga en sak men vågar knappt yppa orden. Kan du se om jag får en liten bebis snart? Längtar ihäl mig :)
Kram!

48 maija:

skriven

kommer min fd pojkävn att ändra sig så vi blir tsm igen? hur mår han?

Svar: Jag tror inte att han ändrar sig.. jag ser en annan kille som du har ett fint förhållande med.. kram :)
Esmaralda

49 Tjejen :

skriven

Vem eller vad ringde på dörren igår morse vid 8? När jag öppnade var ingen där! Vad var det?

50 Sandra:

skriven

Hej E
Min ekonomi dem närmaste månaderna hur ser det ut?
När kommer jag finna lycka igen?

51 G:):

skriven

Kommer jeg til å få vært med R denne uka?

52 G:)2:

skriven

Og har R positive eller negative tanker iforhold til meg/oss?

53 Vantrivs:

skriven

Hej Esmaralda! Blir det någon flytt till annan ort nästa år?
kram

54 Anonym:

skriven

Blir det förhör i Tingsrätten i januari-feb eller dröjer det?

Svar: Det bör bli under årets början.. senast i mars/april.. kram:)
Esmaralda

55 Someone:

skriven

En bekant spådde mej i kaffesump igår, hon brukar alltid ha rätt i det hon säger så jag grät hela natten pga mkt hon sa... Kan du se vem min fiende är som vill krossa mig?

Svar: Hemskt ledsen, men jag ser faktiskt ingen som vill krossa dig..kram :)
Esmaralda

56 Min nästa?:

skriven

När/vart möter jag min nästa?


kram:)

57 Ledsen mamma:

skriven

Hej! Vågar min son kontakta mig eller är han rädd för att jag inte vill se honom igen?

kram

Svar: Ta du steget till kontakt.. och gör det flera gånger.. det kommer lösa sig till sist.. kram :)
Esmaralda

58 Barbro:

skriven

Hej Esmaralda hoppas allt är bra med dig:)

Jag har en fråga?

Jag undrar hur många barn jag kommer få & om min kärlek har några själv?

kram & ha en fin dag!

59 Emmy:

skriven

Hej!

längtar så efter kärleken tror du jag möter HAN i år, när är chansen som störst?

Håller tummarna för svar...
kram

60 Anton:

skriven

Tjena!

Hur komer min ekonomi se ut framöver, blir jag rik?

Ha en bra dag:)




Svar: Rik & rik.. du kommer i alla fall att ha en mycket god ekonomi en dag.. kram :)
Esmaralda

61 Susanne:

skriven

Kommer jag någonsin hitta en plats och ett samanhang där jag känner mig trygg ?

Svar: Ja, du kommer att hitta rätt så småningom, helt rätt.. kram :)
Esmaralda

62 Zita :

skriven

Hej! Esmaralda Så där kännde jag i går från ingenstans kom det glädje till mig Kände mig glad. de var nog någon kär från andra sidan som besökte mig. Jag tänke fråga Mitt namn förvandlades till Zoran när jag ställde frågan om Hur tror du att de kommer och gå med flytten för oss till stan. Det kanske blev fel när namnet blev Zoran :)) Jag frågar samma en en gån i Namnet Zita :)

63 Helena Ir:

skriven

Jag vet inte om jag blev så mycket klokare
vid dagens läkarbesök. Ska jag nöja mig med det?
Eller kontakta second opinion?

Kram :)

Svar: Second opinion absolut.. man ska inte ge sig förrän man känner sig nöjd.. kram :)
Esmaralda

64 carina j:

skriven

tack för svaret! <3 =) carinaj

65 Lova:

skriven

Vad tycker grannfrun om mig? Tråkigt att vi inte umgås, men känns som det är någon spärr, vill hon ha mera kontakt med mig?? Hur ska jag göra??

66 Gabriella:

skriven

Blev erbjuden en "volontärmöjlighet" i går. Är det något som blir givande om jag tackar ja ;) ?

Kram :)

Svar: Ja det känns som om det kan vara bra.. ta reda på lite mer och känn in..kram :)
Esmaralda

67 Maj-Britt:

skriven

Tack !! Just precis så kändes det idag på väg till jobbet... undrar om du skriver rakt till mig :) Det har varit en fin dag !!

Svar: Härligt :) kram :)
Esmaralda

68 Usæker:

skriven

Svarer R meg på meldinga idag?

69 G:) :

skriven

Kommer R til å svare meg?

70 Susanne:

skriven

Tack för svar :) men då dök följdfrågor upp,hur var och när och med vem ? Mvh,Susanne

71 LS:

skriven

Till Daniel!
Tack så mycket för det ;)
Tror han är lite blyg men samtidigt tänker jag att han inte hör av sig för att han har ångrat sig... Men det finns ju bara ett sätt att ta reda på det! Återkommer ;)
Kramar

72 Isadora:

skriven

Blir jag kär i någon snart.. vem ..ser du för mig då?

kram

73 Rosen:

skriven

Hej!

Ser du om jag har en soulmate & om han finns i mitt liv 2014?

Mycket tacksam för svar<3

74 Anonym:

skriven

Det känns som jag börjar få besök i mina drömmar från mina nära&kära som lämnat detta liv? Har jag rätt i min känsla es ?eller är det bara en saknad från mig? Ja vaknar även upp med en känsla att detta sker idag denna tiden.. & så blev de även när jag fick reda på det! hmm.. börjar bli synsk kanske hihi!

Svar: Ja, lita på din känsla :)
Esmaralda

75 Erika:

skriven

Det du skriver om har jag varit med om. Minns att jag satt vid datorn båda gångerna det hände. Jag blev så himla glad, och jag förstod inte alls hur det kom sig. Men någonstans när jag tänkt till förstod jag kanske ändå. Minns att du tidigare haft ett inlägg om just det här. Det är en enastående känsla att känna den sortens glädje!

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: