DÖDA ORON !

Vi ägnar hur mycket av vår tid som helst åt oro som är totalt meningslös.

Är du tex flygrädd och gruvar dig i veckor innan du åker på semester så förtar ju detta glädjen med semestern.. och när du väl kommit dit du ska så börjar oron för hemresan.

Semestern är alltså körd.

 Du kan faktiskt bestämma dig för att spara oron tills det är dags att flyga… och du kan ta en lugnande tablett på flygplatsen..eller gå i terapi en period i förväg.

 

Sen matas vi konstant med information om hur vi ska se ut.. vi ska vara slanka och vältränade och lyckade och lyckliga och ha ett strålande nätverk & äta GI eller LCHF  eller åtminstone enligt 5:2 modellen .. och självklart blir alla dessa falska bilder en slags stress  och oro för oss.

Sånt ska vi sätta oss över. Och hitta oss själva. Sluta fred med oss - sådana vi  nu är.

 

Oro löser inga problem och för ingenting gott med sig.

Fokusera istället på  strategier för att bryta oron. Byt ut den mot tilltro och tillit.  Sen finns det dom som oroar sig över sådant de inte kan påverka.. som krig & fred och miljön och att grodorna snart är utrotade… och då bör man andas djupt och se sin litenhet i dessa fall. Man kan aktivera sig på ett konstruktivt sätt.. gå med i greenpeace eller vad man vill.. men att gå omkring och oroa sig är en onödig börda man tar på sina axlar  och man bör inte tillskriva sig själv större betydelse än man har.

 

Det finns så mycket som är utanför din kontroll- och sätt fokus på det du KAN kontrollera. Bränn inte energi på annat.

Att oro sig innebär att man missbrukar sin fantasi. Du kan använda fantasin till goda och positiva ting som lyfter dig och som får dig att må bra eller du kan använda den destruktivt. Du har hela tiden ett val.

Oron bara växer om du eldar under allt hemskt som möjligtvis kan hända och till sist blir du uppfylld av detta… inse att sanningen är som regel inte hälften så hemskt som din  fantasi.

Ha positiva förväntningar – tänk att bra saker ska hända.. att människor som regel är goda och att bra saker kommer att hända i ditt liv. Du ska vara realist men du ska ha positiva förväntingar

 

Ibland gör man misstag & det är ingenting att oroa sig över- det gör vi alla och det är okey… som regel påverkar inte dessa misstag helheten i våra liv. Släpp och gå vidare.

Jämför dig inte med andra.

Så kom igen mina vänner… gör upp en plan för att bli kvitt den där oron som stjäl så mycket av din energi. Energi som du kan ha till annat& bättre !!

Kramar

1 Jennifer:

skriven

Bästa och viktigaste inlägget du skrivit... Så fantastiskt sant! Ska printa ut dessa ord och sprida dem runt i hemmet... Ett exemplar får hänga i badrummet, ett på kylskåpet, osv... Tack för att du är en så inspirerande person och har förmåga att sprida din positiva och goda energi till andra!

Är nu på sjukhuset och ska snart opereras för akut blindtarm... Alltså inflammerad blindtarm. Ska försöka tänka på dehär orden i ett försök att övervinna min rädsla och obehag att befinna mig i denna situation och på sjukhus. Kram

Svar: Allt går bara fint...& du får krya på dig.. kramar :)
Esmaralda

2 Hopp:

skriven

Jag ska försöka leva efter det du säger och skippa oron helt:)

Ser du om jag träffar någon detta året?

Kram

3 Rebecca:

skriven

Ja det där känner jag igen mig i,oroar mig mycket och ofta.

Kan du se om jag och D kommer leva ihop? :) kram

4 Carro:

skriven

Hej Esmeralda, ser du mig i arbete i vinter? Min anställning går ut i jan..
Kram

5 Fegisen:

skriven

Finns det en chans att han börjar prata med mig? Gillar han lite på avstånd men vågar inte ta kontakt...

Svar: Ska det bli något så lär det bli du som får öppna upp och det kan du ju göra på ett smart sätt... kram :)
Esmaralda

6 Carina ST:

skriven

Jennifer, en stor kram! Krya på dig.

Sanna och kloka ord Esmaralda. Min största oro handlar om ekonomin. Och den är högst verklig, men det skapar verkligen mer problem att oroa sig. Det gör ju ingen skillnad i det ekonomiska, gör mig bara trött och energilös och ledsen. Så min strategi är att försöka byta ut tankarna som kommer oanmälda mot att vända fokus mot just nu. Just nu är det här bra. Just nu är det här fint. Just nu är jag tacksam över det här. Och så försöker jag fortsätta. Dag för dag måste jag välja att fokusera på det sättet för att på alla sätt försöka mota bort oron. När jag gör det så mår jag bättre, får mer energi och jag tror att det då också kan bli lättare att hitta nya vägar. Lätt är det inte. Men jag tror på den strategin. Att jag sedan inte alltid lyckas hålla oron och dipparna borta helt och hållet får jag inte låta mig hindras av. De försöker jag se som tillfälliga dippar, och bit för bit kommer jag tillbaka på banan igen, varje gång.

Idag skiner solen, det är fredag, jag slutar tidigare. Ikväll är det en fin lyktvandring ute i naturen som jag ska gå på tillsammans med barnen och kanske även min systers familj. Det är något fint att se fram emot. Imorgon är det öppet hus på barnens skola och min pappa är på besök. Vi ska träffas hemma hos ena systern efteråt och andra systern kommer också dit. En fin helg ligger framför mig. Och nu ska jag ut och vandra till jobbet. Jag älskar att vandra ute! Och nu får jag göra det under en timme dit.

Ha en fin dag alla här på bloggen.
Kram, Carina ST

Svar: Du är på rätt väg...njut av helgen nu och en stor kram :)
Esmaralda

7 Evelina:

skriven

Tack gör alla kloka och tänkvärda inlägg du gör :)

Vill även tack Cara som gav mig tips om en bok i onsdags :) Jag har reserverat den på biblioteket och passade även på att låna en annan bok av samma författare.Tusen tack!

Har en fråga, nu kommer oron :/ kommer det bli bra mellan mig och R eller ser du ett avslut?

Kram

8 mg:

skriven

Hej E! Kan du se om Morgan o hans flickvän kommer förlova sig och flytta ihop? min magkänsla säger att dem inte kommer göra det men vet inte riktigt, vad tror du?? Kramar!

9 carinaj:

skriven

håller med dej Esmaralda! att så är det, varför lägga all denna energi på att oroa sig, när man kan ha den till något bättre! =) önskar dej en skön helg kramen carinaj

10 Lillis:

skriven

Hej Es!! Tack för svaret. Min svåger har träffat en tjej.Är hon nåt för honom? Det verkar så men ?Kram

Svar: Ja jag får intrycket av hon är seriös men det är lite tidigt att säga än hur det utvecklas..kram :)
Esmaralda

11 orange:

skriven

Hej Ez, är min yngre kollega intresserad av mig?:)

12 Ninis:

skriven

Godmorgon! Så så fint skrivet, detta gäller oss alla. Ska idag ut på böljan det blå, kommer något roligt att hända?? Möter jag snart min kärlek? Stor kram

Svar: Nja.. kanske inte du möter den stora kärleken.. men en liten flirt kan det blir.. och en trevlig tur.. kram :)
Esmaralda

13 Susan :

skriven

Ja, det e inte lätt att leva..men alternativet e sämre :)
Är som tur e inte speciellt orolig av mig, men lägger säkert energi på andra onödiga saker istället..
Ser ut att bli en fin dag, solen skiner...härligt!

kram o en go fredag önskar jag er alla!

14 Elna:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag har svårt att inte oroa mig för saker och ting. Just nu är jag orolig över att jag är så ensam. De flesta av mina vänner lever i relationer och jag är sedan några år tillbaka ensam. När man är ensam så är det inte längre så bekvämt att bjudas in till middagar och fester så de allra flesta helger och högtider spenderas på egen hand. Just nu är jag uppgiven och oroad över att resten av mitt liv kommer att spenderas ensam. Kan du se om jag kommer att möta någon ny man eller träffa några nya bekantskaper snart? Vill så gärna ha någon att dela livet med. Om jag träffar någon ny man, hur kommer vi att träffas?
Kram Elna

15 Susanne:

skriven

Hur ligger du till med seans-kön?

Svar: Ungefär en vecka dröjer det från det du mailar mig tills du har din seans.. skyndar alltid på så mycket jag kan men kvaliteten får ju inte stryka på foten.. kram :)
Esmaralda

16 Mirran730:

skriven

Hej Es!

Ser du om jag blir ensam under jul & nyår?
Kram

17 Im:

skriven

Hej! jag oroar mig hela tiden inför framtiden, hur det kommer att bli med jobb och inkomst. sover dåligt på grund av all oro.

kram

Svar: Saker och ting faller på sina rätta platser.. oroa dig inte.. kram :)
Esmaralda

18 Lilly:

skriven

Usch har varit sjuk nu i en vecka, och orkeslös , några tips om hur jag kan tillfriskna ? Kram

Svar: Stackars dej... gå ut i solen... frisk luft gör dig gott..,massa vitamin D.. och ett positivt fokus.. du mår snart bra igen.. kram :)
Esmaralda

19 Lina:

skriven

Hej Es!! Nu har jag hittat tre jobb som jag vill söka, inom området jag vill jobba. Jag har inte "rätt" kvalifikationer men tänker söka ändå! Men jag är nervös - tänk om jag får nytt jobb och så blir det fel? Att jag inte trivs? Trivs så jäkla bra på mitt nuvarande jobb - bara det att mina arbetsuppgifter är så jäkla tråkiga!!

Trevlig helg på dig!! ❤️

Svar: Bara sök.. och trivs du inte så söker du dig vidare igen...tills du hittar helt rätt plats.. kram :)
Esmaralda

20 Barbro:

skriven

Hej Esmaralda!

Ja nog är det så att vi ofta oroar oss i onödan o tur är väl det. Så vi får försöka släppa oron o tänka på annat o lite kula saker istället.

Jag undrar hur jag skall göra med min väninna. Har varit nära vänner i flera år men dom sista åren så har jag märkt hur det mest är när hon har problem o bekymmer som hon ringer o messar. Hon frågar nästan aldrig hur det är med mej utan allt snurrar bara runt henne o hennes värld. Det känns så tråkigt att et har blivit så här.

Jag har markerat ibland o pratat bort henne då hon dragit igång om sina bekymmer o då börjat prata om något annat eller någon annans bekymmer för att hon ska se att världen inte bara cirkulerar runt henne.

Märker att jag drar mej undan då det känns bara som en dialog från hennes sida hela tiden. Tills vi träffas ibland o då kommer hon med presenter o dyl. o då känns det så falskt. Hur ska jag göra för o få en bra relation med den här väninnan?

Ha en fin dag Esmaralda!
Kram Barbro

Svar: Prata ut med henne på ett ärligt sätt...men välj dina ord noga och därefter tycker jag att du ska tänka igenom vad samtalet gav och fatta ett beslut.. ibland blir det så att nära vänskap övergår i en mer ytlig.. och att nya nära vänner kommer istället.. kram :)
Esmaralda

21 Solrosen:

skriven

Men oj vad jag kände mig träffad av de orden. jag oroar mig alldeles för mycket som t.ex. får jag nått jobb, hur blir min ekonomi har jag gjort rätt val i livet. Ska verkligen skärpa mig för det är ju inget man vill föra över på sina barn.

Många kramar

Svar: Onödig oro ökar bara inre stressen.. ingenting gott kommer ur det... kramar :)
Esmaralda

22 Jolene:

skriven

Hej Es!
När möter jag kärleken?
Kram

23 mamma:

skriven

Hej Ezmeralda! Kan du se om våran dotter mår bra??? Jag funderar eftersom hon är så gnällig emellanåt, känns som man gör det bästa men det räcker ändå inte till.. Finns det någon orsak/anledning som jag inte är medveten om?

Svar: Det känns som om hon mår fint.. och jag kan känna in att du är en jättebra mamma.. perioder kommer och går..och det kommer kännas bättre.. och du kommer alltid att räcka till.. kram :)
Esmaralda

24 Zita:

skriven

Det var ett mycket bra inlägg.jag är oftast possitiv instäld. Och inte orolig över mycket . Tacksam till livet tacksam för allt vad man har. Tacksam för mina Älskade barn. Men det som kan ta ner en här ilivet det är när man har tillfälligt Dålig Ekonomi.När man har haft det en tid . Men jag vet att det kommer bli bättre.så småningom . så man får göra så gott man kan. Fast man är tacksam för varje dag . Kram ..:) Det är i alla fall strålande solsken ute.

Svar: JA, även här skiner solen :) Kram :)
Esmaralda

25 Mats:

skriven

Hej Es
hur kan jag hjälpa min minsta påg på bästa sätt så han kommer rätt här i livet?
kram

26 Monika:

skriven

Jag blev så orolig att du slutat att blogga! Vad glad man blev när man kom in på din blogg färgglad, en bild -Vad trevligt!

Jag tänkte precis fråga en fråga om en grej jag egentligen inte kan styra över men efter inlägget idag inser JAG KAN INTE GÖRA NÅGOT ÅT SAKEN och fokuserar på den här fantastiska dagen istället!

Trevlig helg.

Kram /Monika

Svar: Ont krut förgås inte så lätt... ha ha ha... jag älskar ju er, mina bloggvänner, och har mått riktigt dåligt av Passagens blogg kollaps - och blir så glad för var och en av er som hittar hit.. kram :)
Esmaralda

27 majja:

skriven

Hej
är min kollega intresserad av en flirt ?

Svar: Tecknen visar att han gillar dig... så känn dig för.. kram :)
Esmaralda

28 Louise:

skriven

Studierna är i full gång och jag är klar med första kursen.
På måndag börjar den andra kursen.
jag söker extrajobb de dagar jag inte går i skolan då jag behöver det, men jag känner att ingen vill anställa mig varken i affär eller förskola och då känner jag mig helt nere.
Blir det något extrajobb för mig snart? kan du se inom vilken bransch?
Vill i Danmark men det är inte lönsamt för mig i längden nu under studierna.

Ha en jättebra dag.
Kram

29 Robban:

skriven

Hejsan

finns där någon kärlek för mig ?

Svar: Absolut... det kommer så småningom.. kram:)
Esmaralda

30 Längtan:

skriven

Hej
jag är så ensam längtar efter kärlek möter jag någon i år eller skall jag vara ensam alltid?

31 Birgitta:

skriven

Gomorron!

Mycket bra inlägg idag o något som dom flesta av oss bör ta till. Att oroa sig för något man inte kan påverka är något jag ska försöka förändra, tyckte bilden var himla bra ska försöka jobba utifrån den.

Önskar alla en härlig fredag, kram Birgitta

32 PF:

skriven

Trevlig helg till dig Es!
Har varit ensam i nästan tre år efter ett tungt uppbrott. Nu står kärleken på glänt igen till en ny kvinna som jag tycker väldigt mycket om. Undrar ifall det blir vi två? Kram

Svar: Chansen är god... kram :)
Esmaralda

33 Undrande tjej:

skriven

Dyker det upp nån flirt eller romans för mig snart?

Svar: Ja jag tror inte alls det dröjer länge.. kram :)
Esmaralda

34 Alina:

skriven

Så sant, så sant! Man är ju medveten om detta dock snarare på ett ”teoretiskt” sätt. Detta med krig och utrotade grodor är nog lättare att tillämpa, men hamnar man i en situation då man ”drabbas” personligen – försvinner allt visdom av någon anledning =)
Söker ett nytt jobb nu och är orolig att inte hitta ett rätt sådant. Och hur ska man tänka här, är det någonting som är under min kontroll, då jag kan påverka processen genom att skriva ett fint CV och skicka så många ansökningar som möjlig eller är det något som ligger utanför min kontroll då det finns en arbetsplats som är ”menat” just för mig... och det beror inte på hur många ansökningar jag skickar – jag hittar ditt ändå.
Även om jag försöker tänka ”rätt” sitter oron kvar i alla fall...

Många kramar

35 Anonym:

skriven

Hej Ez! Så sant, så sant om oro. När man vaknar med oro på natten så är ju problemen så stora o oövervinneliga. Som man sen på morgonen inte kan förstå det jobbiga!? Jag försöker att jobba bort oro, jag har faktist kommit en bit på väg :)
Men idag är det bara roligt. Först skall jag vara barnvakt ett par timmar till mitt älskade barnbarn, 17 mån, sedan firar jag och min man 27 årig bröllopsdag ! Han är lika underbar nu som då <3
Det jagkänner lite oro för är ekonomin då jag är sjukskriven och kanske inte får mer ersättning från FK
Tack o Kram

36 Susanne:

skriven

Jag mailade dig om en seans för cirka två veckor sedan. Den kanske är på gång då?

Svar: Var snäll och skicka ett mail till mig.....
Esmaralda

37 Lil:

skriven

Hm funderar på huruvida stress och oro är ungefär samma sak, men tänker att det kanske både kan ligga väldigt nära varandra samtidigt som de kan skilja sej... Är nämligen ganska stressad nu, men skulle inte direkt beskriva det som oro. Jag vet ju att det kommer att gå bra, handlar förmodligen mer om att sätta fokus på rätt plats, ja och så lyckas med det då... Oj är nog lite virrig iaf :)

Tänker nog alldeles för mycket på någon... och undrar om han känner likadant och om det kommer att bli bra när vi ses nästa vecka?

Kram :)

38 Lotta:

skriven

Hej! Skulle jättegärna få svar på min fråga. Kommer det hända någon mellan han och mig, kommer vi träffas?

39 Tekla:

skriven

Hej!

Äntligen hittade jag din nya bloggplats. :) Så är ordningen återställd. Jag är väldigt orolig angående en operation jag planerat att göra. Kommer det att gå bra eller ska jag avstå den?

Kramar

Svar: Välkommen hit :) Väljer du att göra operationen ser det ut som om det ska gå enligt planerna.. kram :)
Esmaralda

40 kattflickan:

skriven

Hej E!
Så var det fredag igen! Snart är vi i mitten på november och snart är det jul...vad händer med tiden? Förstår ingenting...
Tänkte fråga lite om jobb. Ser du mig på ett annat jobb nästa år?
Kram och ha en go helg!

Svar: Jag ser dig på annat jobb... och tror inte det dröjer särskilt länge.. kram :)
Esmaralda

41 Helena Ir:

skriven

Ja den där jefla oron :)
En avstängningsknapp med on o off,kanske vore något!
Men det är klart att det skulle fasiken stå på OFF
hela tiden. För jag har tamejtusan oroat mig klart
NU!
Så idag var jag då iväg till den andra läkaren,den sk second opinion som du skrev att jag skulle kontakta i min seans.
Denna läkare håller då inte alls med den andra..
Hon tycker att jag nog inte skulle blivit insatt alls på den medicinen jag står på..det vore ju toppen..Men om jag blev så mycket klokare vet jag ej!??? Läkare är ju människor som vi andra..men så
olika de tänker..

Trevlig fredag.:)
Kram :)

42 Anne ,N:

skriven

Guuud vilket BRA inlägg!
Stämmer så bra, varför gå att oroa sig i onödan ?!!
Helt meningslöst att lägga massa energi på sådant som kanske inte ens kommer att hända...

Igår pratade jag med en man som betyder mycket för mig.
Tyvärr av olika anledningar så kan vi inte ses så mycket längre.
Men inget vi har avslutat el så.
När jag pratade med honom igår så kände jag hur mycket jag SAKNAT honom och våra små samtal.
Undrar om du ser om han kände detsamma?
Längtar ännu mer nu tills vi ses 😃❤️!
Önskar dig OCH Mannabonne en fin och avkopplande helg.
Kram Anne ,N

Svar: Ja, jag tror att han kände ungefär detsamma så du har rätt i din känsla.. Mannabonne hälsar tillbaka.. kram :)
Esmaralda

43 Melodi:

skriven

Hej

Jag undrar hur många förhållanden jag kommer gå igenom innan jag möter den rätta?

44 *Lite smånervös inför resan*:

skriven

Kommer mina månader i New York bli givande?

Svar: Mycket !! Kram :)
Esmaralda

45 Kakadu:

skriven

Hej E!

Hoppas allting är bra med dig & lilla hunden<3

En liten fråga med:)
vilket jobb ser du mig trivas på längre fram?


Svar: Jag ser studier/kurs och inte förrän efter detta verkar det som om du hittar det ultimata jobbet där du trivs och stannar.. kram:)
Esmaralda

46 123:

skriven

Vem skall jag hålla ögonen öppna efter i kärlek & blir det seriöst denna gången?

kram från mig:)

Svar: Du KÄNNER när det blir rätt och seriöst.. du har inte minsta tvekan.. kram :)
Esmaralda

47 Mamman:

skriven

Blir det positivt resultat på kliniken? Är det värt mödan och pengarna eller blir det positivt resultat utan detta? :) Kram och trevlig helg!

48 Anonym:

skriven

himla bra inlägg.

Svar: Tackar :)
Esmaralda

49 Fattig:

skriven

Hej Esmaralda! Kommer jag att få en inkomst igen?? eller att jag vinner pengar?

kram

Svar: Det lutar åt att du får någon form av inkomst..kram :)
Esmaralda

50 Dm:

skriven

Såg B mig i lördags vardet därför han kom ut från garderoben han jobbar i? Tittade han till mig den natten utan att jag visste?

51 S:

skriven

Var/ hur möter jag den kärleken du sett att jag kommer möta snart??

52 s:

skriven

Var/ hur möter jag den kärleken du sett att jag kommer möta snart??

53 Secret:

skriven

Har jag någon hemlig beundrare? Om ja , kännetecken? Tack o trevlig helg!!😊

54 adad:

skriven

Hej Es
Du har tidigare spått mig och sett att jag möter den stora kärleken när det är varmare väder. Ser du om det kan ske till våren/sommaren eller dröjer det längre?

55 adad:

skriven

Hej Es
Du har tidigare spått mig och sett att jag möter den stora kärleken när det är varmare väder. Ser du om det kan ske till våren/sommaren eller dröjer det längre?

56 Lola:

skriven

Hej Ez! Hur mycket tid är 'så småningom' ? Hur ser du på det hela? För mig låter det som länge tid framöver.
Ha en bra kväll.. :)

57 Nella:

skriven

Så sant med dagens inlägg,den där oron tär bara på en i onödan!

Hur många år tror du jag får vänta tills jag bildar en egen familj?

kram

58 Linda:

skriven

Åhh, låter som skrivet till mig! Jag är expert på att grubbla sönder allt! & då grubblar jag självklart lite mer ;)
Just nu kanske det inte är så konstigt då jag förlorat i stort sätt ALLT som betyder något, men är ju så i vanliga fall med..
Känner mer än nånsin att jag behöver en personlig seans för att få vägledning & lite svar! Bara pengarna som måste räcka till som vanligt :/
Vilket jag behöver fråga lite om- får jag tbx pengarna han är skyldig mig el kommer han låta bli att betala dessa trots löften?? Han är ju inte den ärligaste människan tyvärr & jag är rädd att han blåser mig ännu mer än han redan gjort..
Kramar!

59 Sini:

skriven

Hej Es!
Hur börjar det gå med min hundvalp? Hon är ganska vild och tycker inte om att vara ensam. Kommer hon i framtiden att trivas i egnahemshuset om vi kommer att bo i ett sådant?

Tack på förhand :)

Svar: ha tålamod och träna din hund.. den är klok och villig att lära och det kommer bli bra..kram :)
Esmaralda

60 Miltons mamma:

skriven

Nu bär det av till polisen för att kika om de fått in min stulna cykel. Annars blir det en polisanmälan, mest för att OM den kommer in eller hittas så har de mitt nr. Att få tag på personen som stal den är svårt gissar jag.

Håll tummarna
Kjam

61 själen:

skriven

Hej Esmeralda, ser du mig få förälängt på min arbetsplats efter jul, eller blir jag arbetslös?

Är så orolig över detta (komiskt till dagens inlägg) men denna gången är det inte så att alla får förlängt. säg gärna till om du mig i arbete även i januari eller om jag går arbetslös.

Kram

62 Anonym:

skriven

Är den stora kärleken påväg in nu eller är han längre och längre bort?

Svar: Den närmar sig hela tiden...kram :)
Esmaralda

63 Gabriella:

skriven

Mitt i prick, riktigt bra skrivet!! Bilden av den tecknade kvinnan är såååå bra :)

Det är lätt att oroa sig, men man vinner igenting på det ... oro är bara ens föreställningar inför framtiden ,,, man kan knyta ihop det med gårdagens mindfulness - om man är i nuet mer så behöver man inte orao sig för framtiden ;) ... eller det förflutna heller för den delen ;)
... tror jag oroar mig mest för att jag inte ska våga leva fullt ut och inte få ut allt av livet som jag vill - eller komma på vad jag vill ;) hahahah. Det går att oroa sig för det mesta :)

Trevlig Helg!

64 Anonym:

skriven

Hej Ez! Så sant, så sant om oro. När man vaknar med oro på natten så är ju problemen så stora o oövervinneliga. Som man sen på morgonen inte kan förstå det jobbiga!? Jag försöker att jobba bort oro, jag har faktist kommit en bit på väg :)
Men idag är det bara roligt. Först skall jag vara barnvakt ett par timmar till mitt älskade barnbarn, 17 mån, sedan firar jag och min man 27 årig bröllopsdag ! Han är lika underbar nu som då <3
Det jagkänner lite oro för är ekonomin då jag är sjukskriven och kanske inte får mer ersättning från FK
Tack o Kram

65 Greta Gris:

skriven

Hejsan! Är mitt i livet och behöver en karriär. Läste precis att man inte behöver vara polis för att jobba i receptionen på en polisstation. Skulle det kunna vara något för mig?

Svar: ja det tror jag absolut att det skulle vara.. kram :)
Esmaralda

66 Selma:

skriven

Hej Esmaralda!

Ser du om det vänder till ljusare tider för mig snart?
kram

Svar: Det vänder.. helt säkert.. kram :)
Esmaralda

67 Miltons mamma:

skriven

Nä ingen cykel :0((( Den är iaf anmäld stulen nu. De sa att oftast står cykeln i källaren ett tag och sedan kastas de ut. Försöker vara positiv och känna att jag får tillbaka den. Ska sätta upp lappar där den blev stulen.. Och sedan hålla tummarna!
Kjam

68 Ellinor:

skriven

Oro ja.. Så viktigt inlägg vi får läsa idag !! Jag har en gång för flera år sedan oroat mig så mycket så jag blev långtidssjukskriven, så för Guds skull alla kära läsare här på bloggen; Sluta oroa er! Det kan gå riktigt illa om ni oroar er för mycket. Sluta genast med det, jag säger det av kärlek till er. Nu äntligen är det helg:). Trevlig helg till er alla!

Ser du ed om det finns något budskap till mig ( om vad som helst)

69 Flyttlådan:

skriven

Hej hej!

Vart kommer jag bosätta mig när jag blir äldre & bor jag själv då?

kramen


Svar: Jag ser inte var men jag ser en stad.. och först bor du själv, du trivs och har riktigt roligt.. kram :)
Esmaralda

70 G:):

skriven

Kommer jeg til å være med R idag?

71 Evelyn:

skriven

När/var möter jag min soulmate?

Önskar alla en trevlig helg!


72 Robban:

skriven

Hej Es
hur länge e "så småningom"

:-( vill inte vänta så läääääänge
kram

73 Inger:

skriven

Kära Esmaralda!

Jag har vart ensam en längre tid nu & skulle bli så glad om du ser något om den kommande kärleken?

kram inger.

74 Flyttlådan:

skriven

Tack snälla för svaret es:)

75 kakadu:

skriven

Vad glad jag blir över svaret<3

76 Livia:

skriven

Hmm... skrev en lång kommentar tidigare idag:( men verkar som det blev nått fel *ugh*

77 Gunilla:

skriven

Vilket klokt inlägg Esmaralda! Jag har alltid oroat mig och och haft katastroftankar..

Men DU underbara människa har hjälpt mig så mycket med
detta att jag numera njuter i fulla drag av livet!!

Bamsekram o trevlig helg till dig!

/Gunilla

78 Lina:

skriven

Tack Es! Slog mig sen när jag skrivit min kommentar att det var lite passande till dagens inlägg :-) apropå att oroa sig i onödan/ för tidigt. Tack igen!! Ska fila på mitt personliga brev och skicka i väg ansökningarna i helgen!

79 Tove:

skriven

Hej Esmaralda! I sommeras träffade jag en väldigt fin kille, David. Vi har lite sporadisk kontakt nu, vad tror du om honom. Kan det bli vi?

80 Catharina:

skriven

Hej
Jag är jätteglad att hitta till din trevliga sida/blogg.

Hoppas att sista intervjun jag var på ger mig jobbet, ser du om det är så?

Eller ungefär när kommer jag att jobba igen, före jul?

Tack för trevlig blogg!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: