HÄXKRAFTER !

Visst har jag varit häxa.. både i tidigare liv och i detta. 

När man var ung, vild och vacker så var man inte så noga med saker och ting och  ingen riktigt koll hade jag på etiken heller.

Då hände det att jag använde häxkrafterna. 

 

 

En  gång mot en tjej som  jag tyckte var det mest elaka som gick i ett par skor.

DEN sortens etik har jag alltid haft.. att jag aldrig varit med och mobbat något.  Och det  är jag så säker på att jag vågar säga här på bloggen.. oavsett vem som läser. 

Men inte heller var det så att jag klev in och tog aktivt parti för de som mobbades – det kom senare i livet.

 När jag var  14-15 år  tröttnade jag rejält på.. låt oss kalla henne K…  det var på en gympatimme ( jag var bra på gympa för övrigt.. tro det eller ej) .. och K  styrde och ställde med sina undersåtar ( vi var några frifräsare som inte tillhörden den flocken)  och  sedan hånade hon de som blev sist valda i  korgbollen. Högljutt och elakt.

 

Jag drog mig undan lite.. satta mig på knä i ett hörn och spände ögonen i henne och tänkte så intensivt att hon skulle skadas… skadas rejält.. och få sig en läxa. Amen. Så blev det. 

Hon snubblade över någons utsträckta  ben och for med huvudet före  in bland läktarbänkarna… och fröken undrade vad jag flinade åt. 

Jag raderade snabbt bort flinet….och K:s små hjälpredor hjälpte henne på fötter och hon blödde ur både näsa och mun…och fick sy några stygn vid överläppen.

Med all säkerhet har hon ärret kvar än idag. 

 

Ja., så elak kunde jag vara.  En annan gång  var det en kille  som inte fattade ett nej, som tafsade och bar sig åt och när han cyklade längs gatan ställde jag mig i ett hörn och följde cykelns rörelser och  i tankarna hur han tappade kontrollen och hur cykeln  vred sig ur hans grepp så att han for i gatan… så skedde.

Och det har funnits fler gånger. Var det jag eller var det tillfälligheter? I mitt tyckte alltför klockrent för att bara  råka hända. 

 

 

Hur som helst slutade jag med allt sådant när jag växte upp.  Visst har jag fortfarande lust ibland… men nej… det steget  tar jag inte Jag har inte rätt till det. 

Ska man fajtas ska man göra det på lika villkor. Att använda häxkrafter är lika ojuste som att använda kniv i slagsmål.

Eller vad säger ni ?

 
 

I dag  ligger jag sista handen vid julandet… utomhus.. alla lämpor och allt julbröte som ska upp.. sen kan man luta sig tillbaka och bara mysa… och ta en glögg… det ska jag göra ikväll.

Förresten, igår var ju hos Nettan och hon hälsar så gott till er alla. Glöm inte att hon tar emot för regression... i sin mottagning eller via telefon... och plus att hon är rasande duktig på att spå via telefon... du når henne på:  070 6661570.. hälsa från mej !

Kramar & njut av helgen

 
1 Tomtemor:

skriven

En häxa finns i oss alla:-). Närmar min soulmate sig snart? Kram och ha en toppen fin dag.

2 Susan:

skriven

Jag beundrar dig för att du kan låta bli att använda dina häxkrafter...men det är nog för att du tillhör dom "goda häxorna" ;)
Tur att du använder dina gåvor till att hjälpa oss istället!

Min brorsdotter längtar så efter att bli mamma, ser du om det kommer att bli så? Jag vill ju gärna bli gammelfaster....kram:)

Svar: Ja, det är så jag vill ha det.. att göra gott med krafterna.. och du blir gammelfaster... kram :)
Esmaralda

3 Jeanette:

skriven

Som jag önskade (inte önskar) att jag har haft den gåvan i mitt liv!
Trevlig helg!

4 Jossan:

skriven

Haha vad roligt med häxkrafter men visst är det lite orättvist.. :)

Undrar Es vaaaaaaert är kärleken? Möter jag rn man i vinter?

Svar: En romans kan det mycket väl bli i vinter..kram :)
Esmaralda

5 2014:

skriven

Hej Esmaralda! Ser du om det blir någon ändring till det bättre i början av 2014?
kram

Svar: Jag ser att det kommer förändringar i ditt liv.. av det positiva slaget... och jag hoppas inte att det ska dröja så länge.. kram :)
Esmaralda

6 Mummi:

skriven

God morgon E !
En kort fråga : hjälper jag mina barn för mycket ?

Svar: Du är engagerad och det är bra.. ibland kan det kanske bli lite för mycket men det känner du själv... kram :)
Esmaralda

7 nyfiken:

skriven

Hej Ez! har blivit spådd att träffa min stora kärlek 2014, men kan du se vart jag träffar han, någo spec ställe? och vad jobbar han med?? Kramar!

8 MK:

skriven

Hej! Önskar jag hade samma energi o ork som du Ez! Min är puts väck,har varit mkt länge... Kan man få det av dig via heeling? Hur går det till isf? O Har ställt till de för mig också :(( Snälla du,ge mig en ledtråd HUR jag ska göra med dessa 2 män? Har aldrig varit i liknande situation? Kram

9 66:

skriven

Godmorgon E!! En häxa finns i oss alla. Underbart med dina krafter. Önskar att jag oxå hade det ibland:-). Undrar om min ensamhet snart är slut? Finns mannen under 2014 vid min sida? Kram fina du.

10 Tekla:

skriven

Jag tror att det är helt kört mellan mig och min partner nu. Han vill göra slut och det känns på ett sätt som det rätta beslutet. Men samtidigt så fel också...Jag blir så ensam och jag är rädd hur det ska gå för mig. Jag saknar en partner i mitt liv och vardag och undrar om det är långt borta om vi avslutar för gott nu?

Kramar

Svar: Du kommer klara dig hur bra som helst min vän.,... du går vidare och en dag möter du den kärleken som är mer rätt.. kram :)
Esmaralda

11 Louise:

skriven

Ibland önskar jag att jag hade häxkrafter.
Mest när jag var yngre och mobbades.

Ez: Blir det flytt snart? Trean vi bor i blir mindre och mindre och lilltjejen kan inte sova i vårt rum längre.
Kommer vi hitta nåt större?
Inom närmsta framtid.

Ha en bra dag. Kram

Svar: Ja, det lär inte dröja så länge innan det blir flytt... och det blir dessutom en bra flytt.. kram :)
Esmaralda

12 Skorpan:

skriven

Kanhända är det ojuste att använda sig av häxkrafter, som din väninna i Paris?, men nog skulle det finnas sådana behov nu o då... O är villkoren faktiskt lika då för alla människor? Nej det tror jag inte, den mobbade står definitivt i underläge vågar jag påstå. Jag brukar säga som så, att livet är orättvist, o då suckar o stönar mina barn ;), jajaa.... Häxkrafter besitter jag inga men jag försöker vara så god som möjligt :). Om jag sen är det, ja det vete Gudarna ;D.

Har du förresten Es träffat K nu i vuxen ålder? Hurudan blev/är hon nu? Fortsatt på samma linje och så?

Nettan står på min lista o jag hoppas att dom där regressionerna snart blir av. Jag är rätt säker på att dom skulle hjälpa mig mycket.

Tack för svaret igår Es! Hur ska jag bäst komma till insikt om vad det är jag ska studera? Låter kanske lite dumt att fråga, men det må vara så då :).

Trevlig glöggkväll Es.

Kram Skorpan

13 Morran:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer T och jag att bli ett par innan jul?
Kram Morran

14 En tjej :

skriven

Blir det någon kärlek för mig snart?

15 Linda:

skriven

Hej, Esmaralda!

Det känns som om min man närmar sig det berömda vägskälet vad gäller hans företag. Kan du ge oss vägledning, vilken väg han skall följa? Tack! Stor kram till Dig!
Linda

Svar: Han bör välja den trygga vägen...även om de nog inte är vad som lockar mest..kram:)
Esmaralda

16 En annan häxa!:

skriven

Bästa häxkollega.

Häxeriet fanns med mig från att jag var liten, höll på och samlade örter och trollade redan när jag var bara tre äpplen hög, så nog måste det ha hängt med sedan tidigare liv.
Nu far jag på en LÅNG resa om några dagar. Är det något du ser att jag inte får missa när jag är borta?
Och kärleken då.. Nåt på gång?
Kram och ha en fin helg allihop!

Svar: Stanna upp under resan och tanka den där extra energin då och då... ha det riktigt trevligt.. kram :)
Esmaralda

17 M:

skriven

Vad kan jag göra för att öka nin chans ?

18 Gåvan:

skriven

Hej där!
R har lovat att för en gångs skull hålla ett löfte. Håller han julklapps löftet?

19 Jannica:

skriven

Hej Es. Vad i herrans namn gör jag för fel? Allt blir ju bara värre och värre med både jobb och förhållande. Vilka val är det jag gör som är så fel? Jag kan ju inte lämna jobbet och u garna nu när det är som det är där och jag kan inte lämna min sambo, eftersom det inte löser problemet, jag får defenetivt inte träffa honom mer om jag gör slut. Är det något jag kan göra eller bara vänta så löser det sig av sig själv? Det var inte riktigt så här du såg kring mig i sista seansen. Allt är på väg åt helt fel håll...

20 Jag :

skriven

Hej!
Har David dem rätta känslorna för E? Kommer det hålla?
Mvh

21 I mina tankar:

skriven

Hur mår F? Är orolig för att han fortfarande är ledsen och deprimerad..

Kram

22 Lillis:

skriven

God morgon Es. Ser du om min son kommer att träffa någon 2014? Om det går bra med dottern och nya kille sen? Kram

23 Evelina:

skriven

Håller jag och R på att glida ifrån varandra? Han säger mer negativt om mig än positiva saker...varför är det så? Frågar jag honom så blir han bara sur och tycker att jag hela tiden måste få bekräftelse... Jag känner att jag måste hela tiden vara på topp och super glad för att han eventuellt ska närma sig mig... Vad är det som är fel, kan du se det?

Kram

Svar: Ja, ni är på väg från varann och ni kan stoppa det som sker om ni talar ut ordentligt och fattar beslut om hur ni båda ska ändra era beteenden... kram :)
Esmaralda

24 "Klipperskan":

skriven

Får min dotter sin efterlängtade frisörsalong år 2014?
Trevlig helg!

Svar: Chansen är god... kram :)
Esmaralda

25 Linda:

skriven

Hej E.
Då, som du vet, mitt liv är i kaos just nu, undrar jag om du ser nån ljusning snart?
Jag tror att jag sakta men säkert börjar komma till gränsen där jag stänger ute M helt ur mitt liv, även om det smärtar svårt. Han kan helt enkelt inte vara ärlig & han gör mig så illa med sitt konstiga sätt att vara mot mig. Funderar mer & mer på om han har någon psykopatisk störning som gör honom så otäck ibland (oftare & oftare) eller om han helt enkelt bara inte känner nåt för mig alls längre!? Han verkar ju strunta helt i att han gör mig illa hela tiden.
Ser du någon ljusning i mitt liv, något positivt att se fram emot som visar att jag klarar det & får det bra? En snäll kärlek tex?
Kramar från min oroliga själ <3

26 A.L:

skriven

Hej igen! Du sa igår att jag kommer få jobb efter studierna om jag är beredd att flytta utomlands..men tänk om jag inte är det? Får jag inget jobb då? Känns ju inte så peppande. Jag vet inte hur mitt liv kommer se ut då..men det kanske inte alls kommer vara passande att bara flytta till ett annat land. Jag skulle kunna tänka mig jobba i ett annat land under en kortare period, men aldrig att jag vill åka själv och lämna allt och alla till vilket land som helst bara för jobb. För efter studierna så doktorerar man i 4-5 år..det vill jag göra i Sverige..annars får det vara. Kram!

27 Helena Ir:

skriven

Kanske är jag elak..men dessa krafter
hade jag velat ha..inte för att skada
någon allvarligt..Men en del skulle
behöva ordentliga näsbrännor.

På vattengympan har vi en ledare,
en kvinna säg i 60-70 års åldern.
Hon gapar och skriker och domderar
över en del av tanterna (många över
80 års ålder)ingen av oss är frisk,och
frivilligt är vi där. Jag kan säga ifrån
men det är ingen trevlig stämning,som hon
sprider. Gruppen efter oss vågar knappt
ta sig in till bassängen..för att hon fräser
åt dem, att de får allt vänta! Det har gått
så långt att jag inte vet om jag ska fortsätta
nästa termin. Hjälper det att prata med henne
eller ska jag slänga i henne i bassängen :(
Ja nu menar jag väl inte det bokstavligt..
men hon borde tas ner på jorden lite !!

Det trista är att hon leder många
vattengympa grupper för sjuka och äldre
människor..Men hon kan ju inte må bra själv!!!

Kram och ha det gott alla på bloggen :)

28 Lilla Jaget:

skriven

Go'lördag Esmaralda!
Alltså, vad är det med den här knasbutiken jag jobbar i? Nu har chefen använt mig som måltavla och en äldre dam (som förvisso inte är den mildaste sorten själv) har blivit sur på mig ordentligt utan att jag vet vad det handlar om. Vad tusan är det frågan om? kramar i stort :)

29 Undrande:

skriven

Kommer jag fira nyår ensam i år igen? Det vill jag verkligen inte.

30 Ullis:

skriven

Hej E! Även jag undrar om och när jag träffar kärleken med stort K? Funderar på om jag någonsin kommer träffa den rätte, eller om det är lika bra att skaffa en katt :-)

Svar: Skaffa katt OCH förbered dig dessutom på att du möter rätt i kärlek... det kommer att hända... kram :)
Esmaralda

31 En tjej :

skriven

Har precis fått veta att killen jag vill vara med resten av mitt liv inte vill ha mig.. Kommer det en ny kärlek snart?

Kram

Svar: Visst kommer det en ny kärlek.. kram :)
Esmaralda

32 G::

skriven

Hvor mye koster det å ringe henne, og hva kan man henvende seg til henne med?
Og R, skal han på jobb idag også, eller var det en løgn for å komme seg unna?

Svar: Nettan har ett fast pris.. ring henne på 070 6661570 så får du veta hur det funkar,,, hon spår i stjärnor som hon ligger.. och ja det ser ut som om han jobbar.. kram :)
Esmaralda

33 Jenny:

skriven

Godmorgon, det bor nog en liten häxa i oss allihop ; ) har tankar på att starta ett företag till, är jag på rätt spår ?
Kram J

34 Vem vet!!:

skriven

Undrar om jag möter en riktig man snart? Kommer det att hända något speciellt på våran julfest? Kram

Svar: Du möter snart någon som får ditt hjärta att slå extra... kram :)
Esmaralda

35 Emilia:

skriven

Vem kommer jag resa med?eller reser jag själv kanske..
kommer jag träffa någon speciell på resan?

36 Juni:

skriven

Håller oxå på att pynta för fullt här hemma, SÅ mysigt!
Jag mår bättre och känner mig lycklig för första gången på riktigt, riktigt länge.
Jag tror jag vet vad det beror på, ÄNDÅ söker jag hela tiden det som drog mig ner i det djupaste hålet även om det gav mig få små toppar.
Förstår inte,!!!? Varför kan jag inte bara släppa på riktigt och gå vidare när jag så tydligt ser märker och förstår att det är detta som bryter ner mig!?
Ha' en fin helg!
Kram Juni !

37 Anonym idag:

skriven

Hej Es,
Jo ibland har jag nog önskat att jag kunde lite magi och häxkonster, men så är det inte...
Kanske lika bra det ;)

Hur kommer det egentligen bli på mitt nuvarande jobb, tappar sugen mellanåt, då inget går framåt. Kommer jag att få ha min egna mottagning inom det område jag vill och brinner för, eller blir det någon annanstans?
Kram

38 Agnes:

skriven

Sitter o blockar ut över röran i mitt vardagsrum...suck...om jag hade haft en katt, så hade den kissen haft ett eldorado av fantastiska ställen att lattja runt bland...och riva ner!
Ser ut som en filial till Myrorna, typ...
Och jag ogillar det från tårna och upp.
Samt har blivit väldigt anti mot saker, böcker, kartonger och annat skit...
Blä....

Försöker rycka upp mig, och ta ett tag med mig själv. Och med alla de papper som ligger utspritt överallt, för samhället ligger på mig om pappersjoxet som rör moderns dödsbo...och papper finns det i överflöd...som sagt.
Ska ju jobba på måndag, och både vill och inte vill...fördelen är, att jag kan samla ihop allt löst papper och sedan rensa och sortera på jobbet...tänk, så praktiskt, haha!

Ska uppdatera sonens grupp på FB...är smått förundrad över antalet medlemmar...i skrivande stund, 301 st...ett litet smolk finns det dock i allt detta, och det är att den person som skulle höra av sig ang lokal för sonens mottagning, fortfarande efter drygt en vecka ännu inte hört av sig för ett konkret ja eller nej ang om en specifik lokal skulle gå att nyttja...konstigt...han kanske lovade för mycket?
Så på Måndag blir det väl till att leta annan lokal, misstänker jag. Suck, allt praktiskt gör mig matt.

Och det där med häxerier...har en känsla av att jag i ett föregående liv blev bränd på bål...just för att jag besatt sådana kunskaper som gjorde starka män svaga och rädda...för jag har en väldigt avig inställning till just eld...
Just nu besitter jag tydligen mest förmågan till att inte få något vettigt gjort...kort o gott...lätt handlingsförlamad, troligtvis orsakad av en hjärna som går i baklås titt som tätt...

Kram!

Svar: Usch ja, det praktiska är tungt och man BEHÖVER att det flyter på... ring o kolla om lokalen... men det ser svårt ut.. förstår inte vad som kan ha hänt... försök att ta hand om dig mitt i allt detta.. så gott det går... stor styrkekram till dig !!
Esmaralda

39 Mollie:

skriven

Hej igen Esmaralda!

Jag undrar om 2014 kommer vara ett bra år för mig?? Kommer jag få jobb?? Resa mycket?? Vet att du har nämnt att kärleken med den rätte kommer gå fort och barn kommer nästan i samband med kärleken. Ser du om jag bli gravid överhuvudtaget nästa år (du har ju sagt att det inte dröjer länge till)?? Kan du se något??
MYCKET tacksam för svar!
Många kramar Mollie

40 Penrose:

skriven

Du är bara så himla go som delar med dig av dig själv och ditt privatliv till oss - din lilla Bloggfamilj :-)
Och visar att vi kan vara goda människor trots fel och brister.
Du ger oss hopp.
Nu till min fråga, som förhoppningsvis i sin banalitet retar upp någon( fast debatten var uppfriskande)!
Kommer jag att hitta kärleken under 2014? Mitt liv är rikt på mycket annat men tyvärr tomt på kärlek och samhörighet.
Penrose

Svar: Ja, det kan mycket väl vara vara så att kärleken kommer nästa år... mycket talar för detta men jag kan ju ingenting lova.... och ni är alla så himla goa människor också & det är en fröjd att blogga:) Kram :)
Esmaralda

41 Amanda:

skriven

Du är bara för underbar :) Varje gång jag läser din blogg får du mig att le.

Önskar dig en underbar helg fina du ;)

Ser du om jag får något nytt jobb snart?

Kramar

Svar: Vad roligt ! Så glad jag blir ! Nytt jobb kommer... och den blir riktigt bra.. kram :)
Esmaralda

42 En tjej :

skriven

Vad skönt att det kommer en kärlek till.. Men kommer han snart? Jag önskar att det vore min stora kärlek dvs den som inte vill ha mig.
Ser du lite närmare när han kommer?

43 Fjärilen:

skriven

Vad har min framtida man för utseende?

kram<3

44 Tessan:

skriven

Hej ES!

Kommer jag bli vän med (H) så småningom eller är vi helt enkelt för olika?

45 ???:

skriven

Hej Esmaralda!

Kan du se om jag blir av med mina fobier,försvinner de med tiden..eller blir det bara värre?..vad ser du?

kram från en som gör sitt bästa!

46 Barn:

skriven

Hej fina E!
När blir jag gravid tror du ? :)

Kram

47 M.L :

skriven

Hej kan du se när jag kommer träffa nästa kärlek, eller någonting om honom? Och kanske om när mitt liv kommer bli mer socialt?
Tack på förhand!

48 Evelina:

skriven

Håller jag och R på att glida ifrån varandra? Han säger mer negativt om mig än positiva saker...varför är det så? Frågar jag honom så blir han bara sur och tycker att jag hela tiden måste få bekräftelse... Jag känner att jag måste hela tiden vara på topp och super glad för att han eventuellt ska närma sig mig... Vad är det som är fel, kan du se det?

Kram

49 Therese:

skriven

När vänder det?

Svar: Kan ju inget säga exakt hur gärna jag än vill... men hoppas inte det dröjer så länge..jag ser en positiv förändring som börjar i det lilla... kram :)
Esmaralda

50 CeCe:

skriven

Kära Es

Jag brukar vara bra på att läsa av folk, även du har sagt det
men denna man kan jag inte få något riktigt grepp om!
Vad är det han vill egentligen?
Kan kan både vara väldigt flörtig och avisande på en och samma dag.
Varför gör han så?
Förvirrar mig så mycket!

51 G::

skriven

Hun har ikke en nettside jeg kan se på først? Blir dyrere å ringe siden jeg må ringe til utlandet da :/ godt å vite at det ikke kun var for å komme seg unna! Pjuh! :) vil han lnvitere meg på besøk senere ikveld?

52 Malin :

skriven

Hej!

Kan du se om det tar lång tid innan jag får ett jobb och eget boende?

Svar: Nej.. är du verkligt aktiv så känns det som om detta kan ske ganska snart..kram :)
Esmaralda

53 Sarah:

skriven

Hej! kan du se vilket yrke jag ska satsa på??..kram

54 Romance:

skriven



Hej!
Var träffar jag min romans? Kan du se något kännetecken på honom??
Många kramar


55 JH:

skriven

Jag har en sådan stark lust att kontakta honom... Vad händer om jag gör det?

56 Optimisten:

skriven

Hejsan
Bara undrar blir mitt liv bättre?


Svar: Ja, det blir det... definitivt.. kram :)
Esmaralda

57 Jossan :

skriven

Vad jobbar min nästa kille med?

58 Valentine<3:

skriven

Kära Esmaralda!

Tror du jag får uppleva valentines day med någon kärlek nästa år?

kram

59 Prisilla:

skriven

Själv använde jag mig av en truthspell när en bekants ex snokade igenom mina dagboksinlägg på en community jag är medlem i. Vi mailade varandra, jag använde mig av truthspell och hon erkände att hon inte läste för att det var intressant, hon kollade igenom specifika datum. Dock vet jag inte om det är så att min truthspell funkade för att jag la fram bevisen rakt framför näsan på henne. Det kan lika gärna vara det som fick henne att erkänna ;)
Men det skulle kanske vara en idé att använda istället för att önska någon illa? Jag anser det vara mer effektiv i det långa loppet :)

Var på gymmet igår och har nu träningsvärk i rumpan haha! Men lätt värt det :)

Btw Es och alla bloggläsare! I april hade jag en upplevelse som hette duga i mitt vardagsrum! :D Jag låg och blundade i soffan och njöt efter att jag hade vaknat utvilad efter en powernap. Jag hör ljud och tänkte kolla utifall att det var nån ande på besök (detta med stängda ögonlock) och bad denne att fixa te till mig. 3-4 sek senare ser jag ett par ben komma emot, ställer ner kamomillte (jag känner lukten) och jag får en känsla av att det är min framtida kille. Jag ställer frågor och allt kändes som en gammal radiosignal, bilden var dålig och ljudet knastrade/försvann OCH jag fick veta det datum när vi träffas! Specifikt! (Kan iaf säga månad och det är April nästa år ;) ) I slutet får jag en kyss, jag sätter handen framför munnen, säger tack och öppnar ögonen. Jag har ingen aning vad som hände, hur det gick till och vem/vad som gjorde detta? Jag anser mig inte vara synsk även om jag har "förutsett" saker (bland annat sanndröm, känsla etc). Någon annan här på bloggen som upplevt något liknande? Är så nyfiken :) Är självklart tacksam för denna upplevelse och tänker inte mer på det än så.. förutom att om det är någon som tyckte att jag skulle uppleva detta och fixade det så vill jag gärna tacka propert :) Men det räcker nog väl att bara tacka till tusen, även om det är till någon specifik en ;)

Ha en bra lördag!
Kram Prisilla

60 Lma:

skriven

Hej Esmaralda!
Vågar jag lita på att Thomas är seriös?
Kram Lma

61 Klara:

skriven

Hej Esmaralda! Jag undrar ifall det kommer hända något mellan mig och P? vill han träffa mig eller inte? Kram Klara

Svar: Han känns osäker.. han vet inte riktigt vad han vill så räkna inte med honom alltför mycket.. kram :)
Esmaralda

62 Kicki:

skriven

Till Helena Ir & Lilla Jaget: NI verkar ha något gemensamt..kanske bör båda damerna slängas i bassängen:)) skämt åsido!

En stor kram från mig<3

63 Åsa:

skriven

Hej E!
Önskar såklart en storhealing från Lappland!!!
Hoppas att nu vill och har tid med det :)
Blir tokig på min ofta återkommande migrän...
Har du något råd att ge?
Kram

Svar: Jodå jag och Nettan pratade om att dra igång en rejäl storhealing från Lappland där vi båda sänder för fulla muggar. Jag hoppas att någon kan ge dig tips för migränen.. ett elände att drabbas av.. kram :)
Esmaralda

64 Emmy:

skriven

Reser jag mer?

65 Kimzan:

skriven

Hallå Es! Vad är det med min elaka släkting som är så gement elak. Hon älskar att sparka på dem som ligger, bara ett ex.
Använder hon droger? Har fått höra från en annan person.

Om jag hade häxkrafter skulle jag försöka göra henne snäll och mänsklig.

Han som ringt mig varje dag i ca 2 mån. Är det han och jag som ska vara? Träffade honom för ca 4 år sedan. Slängde en blick på honom och kände från första stund att vi på något sätt hör ihop?
Har "trånat" efter honom sedan dess, haha. Men inget som jag visat honom så klart.

Han har alltid hört av sig lite då och då. Men för ca två månader sedan har han börjat ringa varje dag.

Är det meningen att det är han och jag. Eller är det någon annan som kommer in i mitt liv som jag ska vara med?
Varit singel i snart tio år. Börjar bli lite trött på det...

66 Nyfiken :

skriven

Hej Es!
Nog allt känner man igen sig det du skrev men somsagt inte rätt på många plan att göra så fast man kanske blir frestad när man blir illa behandlad!!
Ser det ut att bli ett möte mellan mig och J snart:)))) att han tar sig hit?

67 Tanten:

skriven

Hej!
Kommer jag få mitt första barn innan eller efter min syster får sitt andra barn?
Kram

68 Förälskad:

skriven

Hej
I min familj från båda sidorna sägs det att det finns lite av såna krafter,det sägs min pappa har det bäst av alla..jag vet inte om det stämmer men en dag så spådde mig min farbror och han såg 3 saker som blev av sen..Så när jag läser om dina krafter blir jag så nyfiken och börjar undra om familjens gåvor som finns bland oss är sant.Kul och läsa din blog E.
Nu en lten fråga...kommer det D kontakta mig privat?
Kram

69 Linn:

skriven

Ser du vad min stora kärlek har för yrke/ sysselsättning?

kram

70 En tjej :

skriven

Vad skönt att det kommer en kärlek till.. Men kommer han snart? Jag önskar att det vore min stora kärlek dvs den som inte vill ha mig.
Ser du lite närmare när han kommer?

71 emilia:

skriven

Är det helt slut med T? ska jag "ge upp"? hmmm

72 Hon:

skriven

Kommer jag och H vara vänner eller vad hände mellan oss?

73 Carina ST:

skriven

Häxkrafter i det godas tjänst skulle jag också vilja ha. Känner mig starkt dragen till örter och naturlig läkekonst..kan ibland längta efter att odla, samla och bereda på olika sätt. Känner ofta en stark andlighet när jag vistas i naturen. Längtar efter "mitt" hus, där jag ska få utlopp för all denna längtan. Önskar att det ville gå lite snabbare, allt det goda som ska komma.

Är fortfarande medlem månaden ut i en datingsight på nätet. Kollar där ibland men det känns inte troligt att det är där jag finner min soulmate. Vad tror du Esmaralda? Jag ska i vilket fall lägga ner medlemskapet när månaden gått ut.

Hemma hos mig fixade vi adventsfint förra helgen när barnen var här...men först imorgon tänds allt upp.

Jag tog mig äntligen råd att gå till frissan idag. Det var så vildvuxet nu så frisören undrade om det var länge sedan jag klippte mig sist :)Känner ett stort behov av att ha råd att ta hand om mig själv lite mer. Men trots att skulderna fortfarande finns, ekonomin är väldigt kärv den här månaden också, så känner jag ändå lite glädje över att ha kunnat betala åtminstone det mesta den här månaden. Känner hopp om att jag kanske ska kunna beta av det en månad i taget...även om jag får vända på varje krona tio gånger innan jag använder den och leva så snålt det bara går när barnen inte är här.
Kram, Carina ST

Svar: Nej, det känns inte som om du hittar rätt kärlek via nätet... den kommer på annat sätt... njut av fina frisyren, kram :)
Esmaralda

74 123:

skriven

kommer det ske något glädjande för mig snart?

75 Alltet:

skriven

Har jag någon besökare omkring mig?

76 2014:

skriven

Ser du äktenskap för mig 2014?

77 Undran:

skriven

Hej goaste E.ser du när jag kommer träffa honom som jag blir tillsammans med?kännetecken för honom?kram=)

78 CeCe:

skriven

Kära Es, jag provar igen

Jag brukar vara bra på att läsa av folk, även du har sagt det
men denna man kan jag inte få något riktigt grepp om!
Vad är det han vill egentligen?
Han kan både vara väldigt flörtig och avisande på en och samma dag.
Varför gör han så?
Förvirrar mig så mycket!

79 Skorpan:

skriven

Åsa, en kompis till mig i tiderna fick hjälp av havtornssaft. Hon drack en mängd, vet inte hur mycket, varje morgon och blev mycket bättre.

Kram Skorpan

80 Baby:

skriven

Blir mitt nästa barn en flicka eller pojke? Och när blir jag gravid ( på ett ungefär )

81 Helena Ir:

skriven

Kicki: Det finns nog en hel del människor
som borde dras ner i bassängen ;)
Speciellt de som är öppet otrevliga!
Det finns så många söta o goa tanter
o även farbröder på min träning,men
ingen av dem säger ifrån..vet inte
om de inte bryr sig..men jag blir ledsen
å deras vägnar!

Kul att du svarade med glimten i ögat :)
Kram :)

82 Tummelisa :

skriven

Vad säger tecknet om min hälsa? blir det bättre för mig ..


kram:)

83 G::

skriven

Blir jeg invitert på besøk ikveld?

84 Hon :

skriven

Kommer jag och H vara vänner eller vad händer mellan oss?

85 Ett ärende!:

skriven

Hur stor är chansen att jag måste följa med på resan i år?

86 En tjej :

skriven

Vad skönt att det kommer en kärlek till.. Men kommer han snart? Jag önskar att det vore min stora kärlek dvs den som inte vill ha mig.
Ser du lite närmare när han kommer?

87 Lillis :

skriven

Kommer min son att träffa någon tjej under 2014? Kram

Svar: Troligtvis gör han det.. kram :)
Esmaralda

88 Det förflutna?:

skriven

Hej ES!

Har jag med mig något av mitt tidigare liv idag & skulle en regression hjälpa mig på något sätt?

Kramiz

89 G::

skriven

Og savner R å være med meg?

90 Ensamheten:

skriven

Intressant! Har länge varit smått medveten om att jag kan skada folk bara med viljan, och måste erkänna att jag i min ilska gett mig på folk och givit dom smärtor, men var ju så ung (och är det ännu) så hade inte så stor koll på allt! Nu vet man ju bättre !:) Ändå ger det mig en sorts oro att veta hur lätt jag kan påverka andra utan att tänka efter, obehagligt, men har nu lärt mig att jag kan påverka folk på bra sätt också (trots att det är svårare för mig)!
Undrar om jag ska vara isolerad länge till? Är väldigt ensam, och vet inte VAR jag ska börja, och när?
Kram:)

Svar: En h hel del positivt händer i ditt liv... först en händelse som gör att du spinner vidare på ett bra sätt...det leder till mer positivt.. kram:)
Esmaralda

91 Jungfru:

skriven

Kommer han bli intresserad? Hur länge till kommer jag vara singel?

92 P.D <3:

skriven

Har vi träffats tidigare & kan det bli vi i detta liv?

KRAM

93 Cajsa:

skriven

Hej Ez!
Jag undrar om du kan se i vilket sammanhang jag möter min kärlek? Tror du mötet kan ske nästa år eller ligger det längre fram i framtiden?
Kramar:)

94 Lilly:

skriven

hej esmeralda kan du se vad 2014 har för överraskningar åt mig. kram

95 Agnes:

skriven

Ja, Es...saker som MÅSTE görs gör mig matt...men det finns ju ett slut på eländet, trots allt...

Och när det kommer till lokalen...förstår inte heller vad det är som spårar..
Tror att den jag pratade med, helt enkelt tog sig vatten över huvudet, och att jag inte riktigt tillhör "rätt" klass, eller hur jag nu ska uttrycka mig...
har nästan känt på mig detta, och jag och min andre son satsar nu på något annan lokal...men alltså..ännu mer praktiskt jox som MÅSTE klaffa...

Visst kan jag fixa, men ändå...att ro i hamn en mottagning för runt 100-150 pers...jag som knappt gitter ordna middag för två!
Dessutom jobba som jag gör...men jag får väl göra som jag brukar...förlita mig på min seghet och envishet, men orken...?

Syster har i alla fall hämtat det sista av moderns saker...och jag talade om för henne att jag inte är speciellt förtjust i hennes herrsällskap...för det han skrev på FB...jag såg det som respektlöst, och undrade hur man kunde tänka så när man som han är drygt 60...nä, honom är jag inte speciellt intresserad av att träffa något mer...blir väl tvungen om jag och min syster nu ska sammanstråla något mer...kanske till sonens begravning, vad vet jag?
Trött på människor, faktiskt!

Kram!

96 Åsa:

skriven

Tack skorpan!
Ska googla på det och gå till hälsokost och se om dom har det där.
Alla tips är såååå välkomna!
Kram

97 alex:

skriven

hej, ezmaralda ser du någon lycka för mig under år 2014 vad det gäller kärlek och annat ?

98 Anonym:

skriven

Hej Es
Ser du vad min stora kärlek har för yrke/ sysselsättning?

kram

99 Tobias :

skriven

Hej! Jag undra lite kan du se hur det går med pengar och kärlek för mig. Mvh Tobias


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: