Min vapendragare....

 
Så här sista dagen  drar  min Sancho Panza med mig ut i strid... dvs  har tålamod att ränna efter mig i butik efter butik och bära alla kassar !!!  Sånt uppskattas.  Då och då tog vi en öl & vinpaus.. och vi åt en god lunch dessutom.
Sen när vi kom hem slog vi oss ner i trädgården och åt Lianas syltade  oliver... besten Lilla Irma...Ovtjarkan alltså.. kom ut och tittade på mig och la huvudet på sned och skällde inte en endaste gång och  då plötsligt  älskade jag henne också. 
Jag blir alltid sådär soft när jag ska lämna ett ställe som jag tyckt om.
 
Sen kommer Liana ( hyresvärden) och dottern Stella och knackar på min dörr och överlämnar presenter till mig... sex inslagna paket och jag nästan svimmar av hänrycking. 
Herregud vilka människor !!!
Och så lipade vi alla en stund.
 
Detta boende och dessa fantastiska människor finns här för var och en av er som har lust att åka hit.. jag kan bara rekommendera !!
Hör av  dig om du vill ha familjens kontaktuppgifter
 
Och idag är jag alltså resande fot hela dagen - hemma framåt kvällen och då  väntar min goa mamma med  middag.... och Mannabonne  med blöta pussar
Så fort jag samlat ihop mig hör jag av mig igen
Kram på er
 
1 Anonym:

skriven

Jag skulle verkligen behöva ett jobb snart ser du om jag får ett och hurdant jobb det är frågan om?

2 Anna:

skriven

Vilken 10 poängare till karl som ställer upp på det....och ser så där glad ut dessutom ;)!!

Fantastiskt hyresvärdinna :)!! Ska spara uppgifterna om stället. Vem vet....en dag kanske...:)

Hoppas resan hem gått bra!!

Kram!!

3 sessa:

skriven

Trevlig resa och välkommen hem )
Kram

4 Anonym:

skriven

Hej ES!
Har han känslor kvar för mig?
Kram

5 Anonym:

skriven

Hej ES!
När jag flyttar till en annan ser det ut som om jag träffar någon där strax därefter? Eller kan det dröja? Ser du fortfarande flytten?
Kram

6 Dm:

skriven

Är det sant att ja kommer drabbas av otur och jag har falska vänner och fiender omkring mig. Och antingen jag eller någon nära mig kommer få en sjukdom?? Ser du ngt sånt ärligt?

7 carina:

skriven

Gomorron!! Esmaralda!! vilken härlig semester du har haft =), jag undrar om du kan se om jag ska byta arbetsträningsplats till hösten till något annat kramen carina

8 sunshine:

skriven

Hej es! Han vill att jag kommer tillbaka i dag. Ska sluta med allt lovar han...går det lita på det? Kan du känna hur han blir? :-( kram

9 Mirran:

skriven

Hej Es!
Ser du när jag får vänner och pojkvän? Dröjer det? Har försökt med allt möjligt, men e så ensam. Kram

10 Emma:

skriven

Hej Esmeralda! Har nyss hittat till dig och dina gåvor. Kan du se hur det går med vår familjeplanering? Vi två vill så gärna bli fler.

11 zita:

skriven

Hej! Esmaralda Jag ska försöka komma dit någon gång i livet ser så härligt ut. Tror du min sommar blir bra? kram. :)

12 åsa s:

skriven

Hej goa e!!!

Ja det är KÄRLEK!!!!!!!!!!!!! Så ska vi alla va. ge o ta emot Du är värd det här o du ger så mkt själv . köss å kläm! åsa

13 Flora:

skriven

Vilken underbar tid du haft! Blir härligt att komma hem till Mannabonne och få landa i alla härliga minnen! Och tänk vad lycklig han kommer att bli att få träffa mamma igen!

Ez, är mannen jag träffat inte rätt? Känns så konstigt när jag träffade honom igår, tomt liksom...eller är det bara en fas nu?

14 ThereseC:

skriven

Hej Es!
På tal om att inte spå sig som du skrev om igår, det fick mig att tänka på när jag var yngre och inte visste hur mycket jag kan påverka själv. Då var det mycket läskigare att få en spådom för då kändes det som att den var huggen i sten. Men nu ser jag det mera som att du ser vart det lutar men att jag bestämmer själv vart det slutar.
Kram Therese

15 Anonym:

skriven

Esmaralda kommer det att hända något positivt i mitt liv någon gång????
kram

16 s.a:

skriven

Trevlig resa =)

Ser du om det blir som jag vill dom närmsta dagarna? :)kramaar

17 V:

skriven

Kommer jag få jobb och vad är det jag kommer syssla med? Kram

18 Emma:

skriven

Hej

snälla jag behöver din svar....

jag skicka två gång i mejl till honom men han svar inte? vad kan vara fel?

19 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!

Nu återkommer ni till ett varmt vårväder här hemma. Hoppas resan varit lika givande som alla fina inlägg, tack för alla fina bilder!
Finns en kvinna jag tycker mycket om och hoppas på en framtid med. Kan du se hur det blir med kärleken?

Kram och trevlig resa!

20 Vågen:

skriven

Hej, vet du när jag blir gravid?

Kraaam på dig !

21 Maria:

skriven

Det verkar som jag besvarat min egen fråga, för nu blir den inte fortsättning med P eller hur?

22 C:

skriven

Hej
Jo de är säkert så att inte alla ska spå sig. Jag spådde förr i tarot, vilket passar utmärkt för mig. Men de som jag inte gillade var att dom man spår tar det alltid för bokstavligt och då kanske de blir så att man styr sitt liv, omedvetet.
De man vill är väl bli lugnad, att livet inte fortsätter i en dålig spiral utan att de kommer något bra, ett fokus på att de finns en framtid.
Kärlek finns det överallt, inte bara från en speciell person. Men visst ska de bli kul att träffa honom. Mest vill jag ha ett jobb, så jag hoppas att de kommer snart.
Tack för att det finns spågummor :)(gubbar)

23 Anonym:

skriven

Hej ES!
Har han känslor kvar för mig?
Kram

24 online:

skriven

Hej, har pratat med en kille online, vi har fått jättefin kontakt, men nu har har inte loggat in på en vecka. Jag blir lite orolig...kommer vi aldrig höras mer? Jag saknar honom! Kommer han in snart igen?

25 funderande tar över tänkande:

skriven

Hej kära Esmaralda. Jag går o grbblar och tänker både dag och natt om min livssituation. Kommer det bli bättre? Kommer min relationstatus bli det jag hela tiden hoppas och drömmer om ? Kram

26 Anonym:

skriven

Hej..I maj kommer vi ha personal fest..kommer det hända någo då mellan mig och Henrik? Att vi pratar lr strular? Vill ju så gärna veta:-) Kramar

27 Dm:

skriven

Är det sant att ja kommer drabbas av otur och jag har falska vänner och fiender omkring mig. Och antingen jag eller någon nära mig kommer få en sjukdom?? Ser du ngt sånt ärligt?

28 Anonym:

skriven

Hej ES!
När jag flyttar till en annan ser det ut som om jag träffar någon där strax därefter? Eller kan det dröja? Ser du fortfarande flytten?
Kram

29 Helena Ir:

skriven

Han är fin din vapendragare,något säger mig att ni
skrattar mycket tillsammans :)

Önskar er en bra hemresa och välkomna hem

Kramar

Svar: Japp det gör vi.. nu när vi lever tillsammans för andra gången... första gången var det inte riktigt lika kul.. kram och tack :)
Esmaralda

30 Angeli:

skriven

Välkommen hem Esmaralda med vapendragare! :)

Tack så jättemycket för allt du delat med dej under din resa! Har skrattat många gånger och blivit förundrad över gästfriheten du fått leva med! Alla fina foton du delat med dej av och även lite goa kort på Mannabonne Glen! :)

Måste vara härligt att komma hem till gamla Sverige i dess finaste prakt! :)

KRAM o Tack härliga DU! :)

Svar: Tack för din fina hälsning.. kram :)
Esmaralda

31 Emma:

skriven

Hej

jag har skicka tre gånger och en sms till honom men han svar inte alls. vad kan det vara???

32 Anonym:

skriven

Hej ES!
Har han intresse utav mig?
Kram

33 SOL:

skriven

God reise til dere, vel hjem.

Svar: tackar :)
Esmaralda

34 Monica:

skriven

Hej Esmeralda,

Jag träffar en.kille nu. Från jobb. Bör jag engagera mig i honom, är han den jag väntat på? Dvs. Vill skapa framtid med.?

Kramar

35 Monica:

skriven

Hej Esmeralda,

Jag träffar en.kille nu. Från jobb. Bör jag engagera mig i honom, är han den jag väntat på? Dvs. Vill skapa framtid med.?

Kramar

36 Anna E:

skriven

Är det rätt väg det som jag gör att försöka läsa av fotona bland annat? Eller ska jag också göra annat för att kunna utvecklas?

Undrar också om det klarar sig med mina betyg så det inte blir problem?

37 Kajsa:

skriven

Välkommen tillbaka!
Jag har en fråga kring dina seanser...
Ibland känns det som att du spår saker som "redan har hänt". Alltså att något specifikt du nämner som SKA hända känner jag igen från tidigare i mitt liv, alltså det har redan hänt ett par år tillbaka i tiden.
Kan det ibland vara så att du ser fel i tiden?
Att vissa saker ska hända i ens liv, men att du ibland inte ser NÄR, bara ATT.
Nyfiken på hur det fungerar :)

38 blue lily:

skriven

Hej Es!
Jag undrar om du kan se ngt om min blivande. Ser du ngt som kännetecknar honom. Är det killen med initialerna AL som kommer bli min? Vad kan du se?

Ha en skön dag. Kram

39 zara:

skriven

Hej Esmeralda !
Blir så glad när jag läser din blogg, alltid finns de något att le åt.
Kan du se om de är någon kärlek på väg in i mitt liv? känns som allt bara står stilla sen långt tillbaka, är verkligen redo att träffa någon NU.
Kram

40 Lillis:

skriven

Varför sover jag så illa om nätterna igen? Kram

41 MK Gbg:

skriven

Snälla Esmaralda.
HJÄLP!
Min bästa väninnas mobil är borta. Min dotter som är hos henne ikväll ringer panikslagen till mig o vi spärrar mobilen. Det värsta är att hon hade bilder på sin älskade hund som gick bort för några veckor sedan o är nu helt förtvivlad över detbinträffade.
KAN du möjligtvis se om någon ärlig person har den eller är den förlorad?. Ber om ursäkt för denna fråga men hunden var hennes liv o nu är bilder o minnen borta! ödmjuk ber jag om din hjälp.

42 fundersam:

skriven

Trevlig resa och välkommen hem! Kram

43 cc:

skriven

Kära Es! Du har tydligen haft en helt underbar resa... HÄRLIGT!! Det som bekymrar mig är att jag aldrig förr haft såna känslor som nu för en man, vi är på samma kurs, jag ser oss redan som ett par osv...alltså löjligt, är det bara önskedrömmar från min sida, undrar jag eller finns det en sanning i detta? Vad om mina tankar är helt fel och jag gör totalt bort mig, om jag visar intresse!!??? Kramar i massor!!

44 Anonym:

skriven

Hej ES!
Kommer jag att trivas dit jag flyttar? Hittar jag något trevligt boende i Stockholm som jag trivs i? Ser det ut att bli hyreslägenhet?
Kram

45 Anonym:

skriven

Hej Es,

Kan du se min framtid med henne jag träffar nu, blir det vi? Fast alla verkligen säger det motsatta?

Kram

46 Zwezia :

skriven

Jag älskar löpning, cykling. Att samtidigt kunna vara ute i skog och mark är ju underbart när jag utövar dessa sporter! Jag älskar även att vara på gymmet! Sen tycker jag om att skriva och att fota. Det jag vill fråga är om jag kommer jobba med nåt av dessa fritidsintressen på nåt sätt i framtiden?! Kramar

47 Elisabeth:

skriven

Hej!
Undrar om det ser ut att kunna bli nån romans i sommar?
Kram

48 Helen:

skriven

Gokväll. Ni är mysiga Du o Din vapendragare. En härlig avslutning för Dig nere i Grekland. Har själv varit o kikat på en klänning till ett bröllop vi skall på. Hängde undan den till lördag. Men har foto på den. Min käre gubbes kommentar. Den är ju sån jag brukar säga Du skall köpa :-).
När du läser detta hoppas jag Du kommit hem och boat in dig hemma igen. Kram

49 vår:

skriven

Välkommen åter till hemlandet!

50 Lillis:

skriven

Kommer jag att att må bättre snart och sova om natten tro?

51 Lina:

skriven

Hej, känner att jag är inne i en lite tyngre period, känner mig, låg trött, hängig och deppig, fast det varit så fint och härligt väder ute det sista!!! Satte in en P-stav för en månad sendan ungefär och tror att den påverkar en del. Ser du om jag blir mitt vanliga jag snart och får mer energi? Kram till dig!! :)

52 Cazzandra:

skriven

Hej, hur ser det ut med kärleken?

53 HOPP:

skriven

Hej,
Undrar vad har hänt med R efter så många månader frånvaro. Vill han inte någon kontakt med mig. känns att han valde att vara kompis med H istället.
Kan jag öppna mig själv för R gällande H?

54 HOPP:

skriven

Hej Esmaralda,

Kommer jag att vinna striden mot honom?

55 L:

skriven

Hur blir det med kärleken? Kommer HAN ångra sitt beslut? Eller väntar någon annan på att komma in i mitt liv snart?

Kram L

56 Alexandra:

skriven

Hej E!
Behöver din hjälp....jag lider och vet ej vad jag ska göra.
Ser man nån positiv förändring mellan mig och D?Finns möjligheten till kärlek?
Hoppas du kan hjäla mig,behöver det.
Kram

57 A.K:

skriven

Heeej!

Jag undrar om du ser någon framtid mellan mig och Saeed?
Kommer jag att få jobbet på Emirates och kommer jag att trivas?
Vad kommer att hända med Lia och varför får hon återkommande problem?

Hade uppskattad om du kunde svara här, då jag inte har ett jobb och har inte råd att betala.

Tack så mycket

58 Lillis:

skriven

Kommer jag att må bättre snart? Resa nåt i sommar? Kram

59 Im:

skriven

Välkommen hem Es! Kommer jag att få jobb och bra ekonomi igen??

KRAM

Svar: Ja, det kommer att vända... kram :)
Esmaralda

60 Anonym:

skriven

Hej Es! Blir det någon trevlig överraskning eller händer det någonting roligt snart???

kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: