Din ängel....

Jag har sagt det innan och säger det igen… de flesta av oss har våra skyddsänglar tätt intill.

Jag har upptäckt att hos somliga ser jag ingen ängel… det är liksom en tomhet omkring vissa människor.. men det kan ju vara så att det bara  är jag som inte ser. Kanske  finns änglarna där i alla fall.

 

Jag ser änglarna som vanliga människor. Som män eller kvinnor. Och de har inte vingar.  Däremot en lätt glödande aura.. lite guldig...

En del av er har skyddsänglar som ni är släkt med och som gått över .. andra har änglar som ni stått nära i tidigare liv och en del har änglar som ni aldrig levt några jordeliv med men som ni är bästa vän med i Alltet.. dit vi går mellan våra jordeliv.

 

En sak är säker – och det är att din ängel finns med dig i absolut kärlek.  Ni har en speciell anknytning och utan din ängel vore du som glögg utan mandel eller  korv utan senap. Ni hör samman.

Som regel kommer änglarna  till oss när vi föds. Senare i livet kan det komma fler  – men den speciella, den som finns från början.. är med oss genom hela livet.

Ibland griper änglarna in så att vi märker det. Ibland märker vi inte alls hur de griper in fast de sliter som gnu för att ta hand om oss.

 
 
 

Och de flesta av oss kan komma änglarna lite närmare.

Under meditation när vi är avslappnade och har öppna kanalen eller att vi  tänker intensivt på vår ängel just innan vi somnar.. och i glipan mellan vakenhet och sömn kan det beredas en väg  där vi kan se dem visuellt.

Vi kan däremot alltid prata med dem- de lyssnar - så tro inte annat.

Och inte behöver du prata högtidligt eller uppstyltat – utan bäst är om du pratar på ett sådant sätt som du brukar prata med dina vänner. Och rätt som det är kommer du att känna att  någon finns där – en känsla av att du INTE talar till tomma luften.

 

Änglakontakt kräver tålamod. Stort tålamod.

Har du märkt av din ängel ? På vilket sätt ?

 

 

Och nu vill Mannabonne Glenn  med de ståtliga öronen ha ett ord med i laget också- han vill önskar er alla ett riktigt bra 2014 och berätta att igår kom hans flickvän.. franska bulldogen Betty på besök….. och de hade så roligt som bara två bulldoggar kan ha !

Kram

1 Anonym:

skriven

Vad lustigt, satt just och läste igenom din seans (som jag fick för någon månad sen) och det du säger om änglar, om att de lyssnar ... Funderade på om min ängel var här och hur jag borde kommunicera med honom. Kände att jag ville ha ett tecken eller något,,, gick in på din blogg där du precis beskriver hur man ska kommunicera med änglar :) Precis vad jag behövde höra!
... usch känner mig så orolig över min graviditet, det är så tidigt ännu, ser du om allt kommer att gå bra ?

Kram!

... och önskar goaste Mannabonne Glenn ett fantastiskt 2014! känns som det kommer att gå i kärlekens spår ;)

2 Makaon:

skriven

Det vore en häftig upplevelse att få se sin ängel!
Ha en trevlig söndag allihopa!

3 Ulrika:

skriven

Hej!
Spännande med våra skyddsänglar, finns de alltid vid vår sida? Fick höra att min skyddsängel finns på min högra sida, är det alltid så?

Går jag på rätt väg i livet? Ser det ljust och positivt ut den närmsta framtiden?
Kram Ulrika

Svar: Du går på rätt väg.. kram :)
Esmaralda

4 Hon:

skriven

Alltså igen, vilken fin bild på denna Mannabonne Glenn, man smälter ju så det inte är klokt! :)

Jag har märkt av min ängel, ibland kan jag känna en intensiv kärlek och ett lugn, jag tror även att han skojar mycket med mig, det känns så! :)

Har stött på en mystisk man 2 dagar på raken på olika ställen (aldrig sett honom tidigare), han ser något, det känns inte speciellt bra.. Ser du något?

Ha en underbar söndag!
Kram! <3

5 Anna:

skriven

Hej Es! Ska jag strunta i han helt nu? Kram anna
Glenn är så himla fin :)

Svar: Gör det.. kram :)
Esmaralda

6 Jeanette:

skriven

Nej tyvärr. Jag brukar tacka när jag får hjälp med en påminnelse som kan vara viktig att inte glömma.

Jag läste seansen jag fick av dig för 1 år sedan, då skrev du att jag skulle hålla mig från en större butik i min stad den 17 dec 2013. Om jag besöker butiken den dagen blir jag rejält sjuk, men inte livshotande. Jag råkade besöka butiken den dagen.....Bara någon dag senare blev jag rejält sjuk och är inte frisk än.

Hädanefter ska jag skriva upp i mobilkalendern med påminnelse när jag får datum vid någon annan seans.

Vilken tur Mannabone har, vilken lycka :)
Kram

Svar: Vad trist att du fortfarande är sjuk... du får krypa på dej.. stor kram:)
Esmaralda

7 Anonym:

skriven

Hej Es! Är jag nära nu att träffa min stora kärlek?? lr får jag vänta flera månader till?? Ha d bra Kramar!

Svar: Jag kan inte se hur lång tid det tar.. men du är på rätt väg... ni möts... kram:)
Esmaralda

8 Lillis:

skriven

Jag tror jag har min pappa som skyddsängel.Men vet inte riktigt om det är så.Är jag gift med rätt man tro? Kram

9 jane:

skriven

Godmorgon Esmaralda! Har kännt av min ängel (tror jag)vid ett tillfälle när jag mådde väldigt dåligt.gråter förtvivlat och är så ledsen. Helt plötsligt sänker sej bara ett otroligt lugn över mej,blev nästan lite chockad av vad som hände och la mej ner och somnade.en otroligt trygg känsla. Du spådde mej för ett par år sedan och än så länge har inget "slagit in" är det dags snart ;)..undrar oxå om vissa människor är mer svårspådda än andra?

10 jane:

skriven

Godmorgon Esmaralda! Har kännt av min ängel (tror jag)vid ett tillfälle när jag mådde väldigt dåligt.gråter förtvivlat och är så ledsen. Helt plötsligt sänker sej bara ett otroligt lugn över mej,blev nästan lite chockad av vad som hände och la mej ner och somnade.en otroligt trygg känsla. Du spådde mej för ett par år sedan och än så länge har inget "slagit in" är det dags snart ;)..undrar oxå om vissa människor är mer svårspådda än andra?

11 Lite ensamt:

skriven

Ser nått ut att hända på killfronten snart? :)

Svar: Ja, det lossnar.. någon dyker upp,,, kram ;)
Esmaralda

12 Susan :

skriven

Tyvärr inte sett min ängel, men jag. jobbar på det. Försöker prata med honom/henne när jag lägger mig så vem vet, en dag kanske min ängel visar sig för den nyfikna :)

Åh, va mysigt för "Manne" .. inte konstigt att han lyckats charma en liten tjej, han e ju så söt!

Kram

13 Mamman (som varit med från början):

skriven

Det är underbart att vi alla har med oss en skyddsängel (eller flera) som vandrar vid vår sida hela livet. För ja, jag är helt säker på att vi alla har en, oavsett om vi kan kommunicera med "hen" eller inte!Jag kommunicerar dagligen med min och numera är det så naturligt för mig att jag knappt ens reflekterar över det. Jag ber om och får hjälp i stort och smått varje dag. För mig är det lite som att "inte se skogen för alla träden".
Jag trodde förr att detta var så svårt och att det var få förunnat att kunna prata med sin skyddsängel men det stämmer inte. Det är så lätt så att ni anar inte, konsten är bara att slappna av och tro på det. Numera behöver jag inte akrivt slappan av utan kan göra detta i det dagliga livet. När jag behöver få vägledning i något så måste jag dock ta emot buskapet och då kan det krävas att jag åtminstone för några sekunder stillar mitt sinne lite. Så sent som i går kväll var jag lite förtvivlad och visste inte hur jag skulle agera i en kärleksfråga och ropade desperat och argt efter hjälp från min skyddsängel. Svaret lät inte vänta på sig utan jag fick några tydliga ord i mitt huvud till svar. dessa ord tänkte jag först fösa undan och ignorera men jag insåg direkt att detta ju var det svar jag desperat hade bett om. Så jag gjorde som orden sa och hela situationen löste sig mirakulöst och nu känner jag stort hopp i denna kärleksfråga. Jag hade kunnat skriva massor om detta men det platsar inte i en kort kommentar på en blogg. Kram på er alla och jag önskar er en underbar söndag!!!!

14 SH :

skriven

Hej Es
När mötet jag min soulmate, kan det ske i år? Finns det något som kommer utmärka honom utseendemässigt som jag kan lägga märke till??

15 SH :

skriven

Hej Es
När mötet jag min soulmate, kan det ske i år? Finns det något som kommer utmärka honom utseendemässigt som jag kan lägga märke till??

16 Mannen:

skriven

Kommer jag att träffa min tjej nu till våren-
sommaren nåt och vi blir ihop med varandra? Har beställt din bok nu Esmaralda och ska läsa den så fort jag får hem den.
Kram.

17 Hoss:

skriven

Hej esmeralda
Idag är jag bjuden på fest som jag egentligen inte vill gå på, men är tvungen av olika anledningar. Ser du om det blir bra eller hur det blir?

Svar: Det blir helt okey... kram :)
Esmaralda

18 Dalarna:

skriven

Godmorgon!! Jag undrar om jag någonsin kommer att se min skyddsängel? Kommer hon/han att behöva ingripa imitt liv? Loggar kärleken snart in i min hjärtdator?? Stor stor kram fina E.

Svar: Ja, jag tror du får se din ängel en dag,,, och det blir stort.. kram :)
Esmaralda

19 vonnami:

skriven

Hej!
Känner mig ensam just nu. Kommer det att vända?.

Svar: Absolut, det vänder.. kram:)
Esmaralda

20 Maria:

skriven

Hej alla, jag tyckte det var så häftigt att när Es spådde mig så beskrev hon min skyddsängel exakt... och det var på pricken likt den kvinna som jag ibland sett i ögonvrån. Fantastiskt och underbart

21 Mills:

skriven

Hej Esmaralda!

Är han jag är tillsammans med "den rätta" för mig eller står vi bara ivägen för varandra att faktiskt träffa den rätta och komma vidare i livet?

Kram till dig och Mannabonne Glenn!
/Mills

22 Viv:

skriven

Hej de har jag undrat mycket på har jag en skyddsängel? Vem är de isf. En annan fråga mycket händer här på gården men inget som vi störs över gården är ju mycket gammal. Någon flätar manen på hästen.. Mm visst undrar man vad har du att säga om detta kramar

23 Dia:

skriven

Blev min killkompis VK besviken igår när vi träffades i gänget och hade inte så mycket o prata om jag o han? Vill han inte ha med mig mer på gängträffar? Eller träffar mig?

24 Regn och rusk:

skriven

Undrar om ordspråket stämmer, efter regn kommer solsken? Har inte haft något förhållande på 10 år, kommer han snart att komma med solsken? Eller blir det åter bara regn och regn? Kram

Svar: Jodå.. visst blir det solsken för dig.. kram :)
Esmaralda

25 Insta:

skriven

Vad tyckte och hur reagerade K när han såg videon på mig på insta när ja öppna paketet?

Svar: Han gillade vad han såg.. kram :)
Esmaralda

26 Pia:

skriven

Jag kan få ganska konkret hjälp ibland, men också en del bus.
Kan änglar vara busiga?
Kram!

Svar: Herregud ja... de kan busa till det rejält.. kram :)
Esmaralda

27 Jennifer:

skriven

Hurra är så glad, det verkar ordna sig trots allt med bostaden - tror att jag nu hittat de rätta hyresgästerna! Och har hittat jättebra boende väl på plats, så det verkar trots allt som om universum är med mig i detta! Är så glad o tacksam!

Det är som du säger Esmaralda, att det blir bäst om man går sin egen väg, den väg som känns rätt i hjärtat, och fattar sina egna beslut.

Det är precis det jag tänker göra, även om det är motsatsen till vad du rådde mig att göra i seansen. Ser du om han kommer att nappa på erbjudandet?

Kram

Svar: Ja du ser.. det är MENINGEN att du ska gå din egen väg.. då blir det som bäst.. kram:)
Esmaralda

28 ThereseC:

skriven

Hej!
Ja, min skyddsängel fick förstås arbeta hårt på den tiden då jag hade självskadebeteende. Jag har själv ingen uppfattning om exakt hur farligt det var med de självskador jag tillfogade mig själv, men det var helt klart inget som var nyttigt i alla fall.

Men vid ett tillfälle minns jag särskilt för då hann jag aldrig skada mig. Tanken var inte heller att "bara" skada mig, utan tanken den gangen var att jag faktiskt skulle dö av det. Men precis den dagen blev jag inte lämnad ensam en sekund. Jag bodde själv och hade varit ensam hemma i veckovis.
Men just den dagen kom alla människor som jag känner på att de kände mig. Folk spontanringde mig och kom på spontanbesök och jag var inte ensam en sekund på hela kvällen. Tillslut när jag var helt ensam och det började bli sent ringde min fostermamma och för henne berättade jag vad jag hade tänkt göra och då såg hon till att jag inte var ensam resten av kvällen heller.

En annan gång jag blev räddad på ett annat sätt.Jag brukade cykla och jag hade aldrig använt hjälm. Men så kom jag hem till min kompis mamma och hon sa :Men Therese, har du ingen hjälm när du cyklar, du ska få en av mig, jag har två.
Jag fick hjälmen men jag kom nästan aldrig ihåg att använda den. En dag hade jag bråttom och skulle iväg, jag hade låst ytterdörren när jag plötsligt fick en ingivelse att låsa upp igen för att hämta hjälmen. Och det var tur. För när jag cyklade iväg sen kom jag i hög fart och skulle väja för en kant och istället cyklade jag i hög fart in i en betonggris. Jag flög i luften och landade på huvudet och hjälmen sprack. Det kunde varit mitt huvud som sprack där. Men det var det inte.

Kram Therese

29 Vänner:

skriven

Hej! Jag har gått in för att träffa nya goda vänner 2014. Tror du jag lyckas utöka kontaktnätet i år?

Svar: Ja, det känns absolut som att du lyckas i detta..kram :)
Esmaralda

30 Yvonne (gammal kund):

skriven

Pussa MannaBonne Glenn på nosen ifrån mig och min vovve! Han är bara helt underbar :)

Kram.

Yvonne.

Svar: Han pussas glatt tillbaka :)
Esmaralda

31 Jossan:

skriven

Kommer jag tjäna bra på försäljningen av Forever?

32 Fabbe:

skriven

Hej!

Kommer jag att klara att ta mitt körkort den här månaden?

33 Fabbe:

skriven

Hej!

Kommer jag att klara att ta mitt körkort den här månaden?

34 fattig:

skriven

Hej
Skönt å vet att man inte är ensam.
Ser du nn pengavinst i det närmsta för mig
Kramar

35 Lisa L:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag känner mig uppgiven i sökandet efter kärleken. Det är som att jag drar till mig män som inte är bra för mitt självförtroende. Kan du se om jag kommer att få uppleva riktig kärlek snart?
Kram Lisa L

36 Jossan:

skriven

Jag fick veta vad min ängel heter när jag var med på en healing. Blev lite ställd.. Kände även en kram för antar att det var det som jag behövde då!

Kommer jobbet på F gå bra?

37 M:

skriven

Änglar ja..., ibland har jag undrat ifall min ängel är blind döv eller åkt på semester, har till och med någon gång bett att få ängeln utbytt till en bättre men inte har det hjälpt haha

38 anki:

skriven

Hej Esmaralda

Min skyddsängel har nog fått gjort skäl för namnet
Jag har ju haft tendensen att lära mig The hard way..Men har aldrig haft "närkontakt"

Önskar Mannabonne ett härligt 2014 oxå ..men det lär han få med dig som matte och en egen flickvän ;-)

Kram anki

39 Lil:

skriven

Skulle nog allt behöva lite hjälp från min ängel. Tycker att mycket gått bättre och bättre, att jag känt att jag prioriterat rätt och bygger upp mej själv bra och verkligen också känt stor tacksamhet och glädje över det som jag faktiskt har. Men så är det ju det här med exet... Som ständigt utsätter mej för nya prövningar och den senaste var så magstark att den tagit fram känslor som jag egentligen inte vill befatta mej med. Jag skulle önska att jag skulle slippa ha med honom att göra, men nu är ju inte det ett alternativ. Blir det aldrig bättre? Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera detta.

Kram och trevlig söndag :)

40 Lone Ranger:

skriven

Hur mycket kan man använda sig av sin ängel? Ska man ge något tillbaka och inte bara be om hjälp? Kan man missbruka hjälpen?

41 Dia:

skriven

Blev min killkompis VK besviken igår när vi träffades i gänget och hade inte så mycket o prata om jag o han? Vill han inte ha med mig mer på gängträffar? Eller träffar mig?

42 Kicki:

skriven

Hejsan E. kommer jag att ha råd att ha kvar mitt föräldrahem när mina föräldrar flyttat?
kram

43 Snöfall:

skriven

Hej esmaralda! Saknar mia mig?
Kram
Snöfall

44 Therese:

skriven

Hej!
Kan du säga vad min skyddsängel heter? Jag får hjälp att hitta saker som är borta. Barnen brukar säga fråga din skyddsängel, fråga din säger jag men dem säger att deras inte lyssnar på dem😊.

45 mimmi:

skriven

Jag har de senaste året tänkt mycket på den här med skyddsängel, eftersom jag har känt hens närvarande i svåra situationer. Jag känner mig alltid tryggt för att det känns som att det hen finns där alltid för mig. Till ex varje gång när jag halkar eller snubblar känner jag att nån håller upp mig precis och jag lyckas att inte träffa marken trots att jag har dåligt hållning. Jag känner att nån håller mig varje gång. Jag känner min ängel men har inte riktigt lyckats ta kontakt med hen. Kan du se min skyddsängel?? Är det en kvinna eller en man? Innan jag föddes dog min morfar och jag önskar att han var min skyddsängel för att jag saknar honom i mitt liv. Kan du snälla se om min morfar har nån kontakt med mig trots att han inte hann träffa mig i livet :(

46 Ängeln:

skriven

Kan du se om min ängel är kvinna el man kram

47 Soul mate:

skriven

Kan du se ifall jag och min man har träffats i ett annat liv? Kram

48 Rebecka:

skriven

Hej Ezmeralda! Jag har en fråga till dig och hoppas på att få ett svar :)

Jag håller på med ett mlm företag och undrar hur framtiden ser ut för mig inom detta? Har hållt på till och från i ca 4 år. Det jag vill få ut av det är att leva enbart från den inkomsten jag får från detta!!

Tack så mycket på förhand

Med bästa hälsningar
Rebecka Leppänen

49 Anonym:

skriven

Härligt att läsa kommentarerna som berättar om hur olika personer har märkt av hjälp och närvaro av sin skyddsängel. Jag är just nu rätt uppgiven över det mesta och tycker inte att jag har märkt av någon ängel alls i mitt liv någonsin. Men kanske jag någon dag ser något annat. Jo, vid ett tillfälle. Jag kände att någon strök mig över håret en gång när jag var djupt nere i förtvivlan och låg i soffan och grät. Den gången kändes det väldigt starkt.

Jag har bett och mediterat och försökt lyssna och se. Men jag har aldrig varken före eller efter den gången känt eller märkt någon närvaro. Känner mig ofta rätt ensam i min kamp om att att få livet att fungera.

Esmaralda, finns det något alls extra ljust det här året? Kan du se vad i så fall? Behöver just nu ett ljus i slutet av tunneln.
Kram, Carina ST

50 Skyddsängel:

skriven

Hej Esmaralda! Jag tror att jag sett min ängel mellan sömn och vakenhet ett par gånger, han hade pyjamas och nattmössa på sig, men det kanske var en dröm. Kan du se om det blir någon förändring i tillvaron till det bättre snart?

KRAM

51 Hedwig:

skriven

Hej Esmaralda (och andra),

Jag har aldrig sett min skyddsängel. Sedan tonåren känner jag ofta en närvaro av en eller t.o.m. flera andar. Fast jag vet att de bara vill hjälpa till har jag hitintills inte lyckats med att få bort min rädsla och skäms jag ofta så mycket för mitt liv, även om jag gör så gott jag kan, att det ger mig en obehaglig känsla att ´de´ ser allt.

Jag tvivlar verkligen på var jag ska bosätta mig de kommande åren. Som jag skrev förra veckan har jag begärt att få förtur i bostadskön igen här i Nijmegen. Groningen, där jag har bott mycket länge, lockar dock också fortfarande. Jag såg att det finns 2, kanske lämpliga?, lägenheter att hyra där nu: på ´Helper Kerkstraat 41´ och på Rembrandt van ´Rijnstraat 234´ Vad känner du kring de här lägenheterna i Groningen Esmaralda, eller ska jag först vänta på kommunens svar här i Nijmegen om jag verkligen får förtur i bostadskön innan jag bestämmer mig? Nijmegen har ju också sina pöäng. I en seans skrev du att den här flytten blir tillfälligt i alla fall och att en pojkvän och/eller en flytt till utlandet sannolikt väntar på mig. Tusen tack för ditt svar! Som många andra här på blogget är jag glad att du finns och att du ger kloka råd åt människor.

52 Ns:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser du om han kommer kontakta mig och ta upp en relation med mig?
Kram

53 Annique:

skriven

Jag hade änglarna med mig förra veckan när jag träffade på en älg med bilen. Det kunde ha gått hur illa som helst, men nu tog älghuvudet på vindrutan och sen blev det inte mycket mer. Tror jag behövde en varning av något slag. Vad tror du??

54 M:

skriven

De är så intressant med änglar. Själv har jag bara kunnat misstänka att de arbetar hårt. När en olycka borde ha skett men man har klarat sig, otroligt nog.

Jag har en fråga, ska vi driva vidare med dom plötslig planerna med huset som dök upp? Eller ska vi ha is i magen? Och ser de ut som jag blir kvar på jobbet efter sommaren?

Tack för en fantastisk bolgg!

55 CeCe:

skriven

Vad är det min ängel egentligen vill säga mig?
Har fått så många tecken de senaste dagarna, men jag har problem med att tolka dem! Har en känsla att svaret är upp till mig att hitta, men du kanske kan hjälpa att leda mina tankarna i rätt riktning?

Sen undrar jag... Hur ser det ut med kön för seanser för tillfället?

56 Fia K:

skriven

Hej E,

Kommer min flytt att vara rätt? Kommer kärleken snart?

57 Helena Ir:

skriven

Det känns så härligt att ha någon hos sig jämt!
Min ängel ,som jag väljer att kalla min hjälpare.
Vi är de bästa vänner i alltet..

För någon dag sedan upplevde jag besök under
natten,kanske var det en vän eller min hjälpare..
men tror inte att det kan ha varit bara drömmar.
För jag kände hur det rörde sig i sängen,av
hur någon satte sig bredvid mig och samma sak
när denna reste sig upp!

Jag pratar en del,och tror alltid, att när hjälpen
kommer att någon lyssnat på mig. Det är en trygghet
för mig,en tro som jag ogärna vill släppa!

Så var jag iväg igår..träffade en del av familjen.
Fick då höra att en äldre släkting är väldigt sjuk
i sin demens..själv har jag trott en längre tid
att denna person snart går över till andra sidan.
Jag har förberett mig!
Det finns mycket som behöver diskuteras,men det
får vänta..precis som du sagt Es är det bäst att
inte skynda på för mycket.Den jag tänker på är inte
mogen för det ännu. Svårt med familjeförhållanden
många gånger..ja..ja!


Men änglar visst finns dom :)

Kram:)

58 Trött:

skriven

Hejsan Esm. Vad är det som stör min nattsömn så mycket? Jag sover så himla dåligt
Kram

59 Smiley:

skriven

Hej!

Kommer jag att nå min dröm?

60 Anonym:

skriven

Hej! Kommer jag nå min karriär dröm som modell? Stor kram till dig och söta Mannabonne Glenn! :)

61 mwk:

skriven

Jag har fått små tecken jag tror är från min ängel.
Men en gång när jag vaknade ur en riktigt hemsk mardröm med gåshud pä armarna och hjärtklappning så kände jag genast sånt lugn. Och som om nån smekte sakta över båda mina armar ner mot händerna och gåshuden och hjärtklappningen försvann och jag kände sån värme och frid. Det var en mäktig känsla och jag somnade om lungt efter det. Annars brukar mardrömnar hänga kvar och hålla mig vaken. Men detta var nåt jag aldrig upplevt tidigare.
Jag har börjat prata mkt med min ängel och ibland känns det som att jag får lite respons:)

Är det bra idé att ändra inriktning på arbete närmsta året Esmeralda?

62 Änglar :

skriven

Har jag en eller flera änglar med mig & vill de förmedla något till mig?kram.)

63 Emma:

skriven

Hej!!
hur tror du det kommer gå mellan mig och killen som jag har träffat och pratat med senaste halvåret?

känns både upp och ner men hoppas sjlävklart på ett förhållande!kanske inte mannen i mitt liv men gillar honom jättejättemkt

Kram kram

64 Orolig & förvirrad:

skriven

Hej Esmaralda!

Du ser en flytt till en annan stad för mig i år?? är det pga ett nytt jobb eller kärleken?? eller någon negativ händelse...:((

Mycket tacksam för svar

65 dindi:

skriven

hej
kommer jag få komma med i tjejgänget??
Har av många anledningar inte varit involverad.
Känner mej lite ensam.
kram

66 Anonym:

skriven

Hej! Kommer jag att få nya vänner i år??

KRAM

67 Rebecca:

skriven

nej tyvärr inte men jag pratar med den varje dag :) och har änglakort också.
Ville också säga att det gick bra på intagningsprovet för medicinsk sekreterare som du sa. Jag kom in och börjar om 9 dagar. Är väldigt nervös. Kommer det att gå bra? Kommer jag klara utbildningen?
kram

68 Lillis:

skriven

Är jag gift med rätt man ?? Kram

69 Lotta:

skriven

Puss, stiliga Mannabonne!!
Angående änglarna passar jag på att fråga om du ser lite mer specifikt vid vilka tre tillfällen det var som min ängel gripit in? Du nämnde i en seans två tillfällen i trafiken och en vid sjukdom, men jag är nyfiken på vilka dessa tillfällen var.

70 Lotta:

skriven

Och jo, glömde fråga: ska man tala högt eller går det också att tänka det man vill säga till sin ängel?

71 Tisa:

skriven

Det där med att tänka på sin ängel/änglar alldeles innan man somnar. Då tänker jag på min mamma och pappa. Det vill säga... Nästan varje dag under tre års tid har de funnits med i mina nattliga drömmar. Jag vet ju redan att de är mina skyddsänglar, men är det därför jag drömmer om de så mycket, eller är det sorgen och saknaden som fortfarande är så pass i centrum i mitt liv fortfarande? Alltså, saknar kommer jag alltid att göra.. Vet inte hur jag ska förklara.
Kram

72 En vanlig kvinna:

skriven

Ängel vid sin sida. Vill hoppas att jag har det.

Men framförallt att mina barn har det. Att ängeln finns där, beskyddar, värnar om, stöttar och hjälper dem genom livet olika skeden. Att de alltid får vara trygga i sig själv.

73 Undrar...:

skriven

Hejsan!

Vilken stad är bäst för mig att plugga i efter studenten? London eller Los Angeles?

74 Rosen:

skriven

Hej Es!

När ser du mig i ett seriöst förhållande ?
kram:)

75 K:

skriven

Jag blev så tagen av din historia, Therese!

Jag undrar precis som en annan redan har frågat, om detta år för med sig mer vänskap? Vill ha fler att umgås med och och att intresset ska vara ömsesidigt. Jag har väldigt dåligt självförtroende just nu när det gäller vänner. Vad gör jag för fel?

76 Starlight:

skriven

Hej! Hur länge till ser du mig vara arbetslös,vilken jobb blir det isåfall?
kram

77 Livspartner? :

skriven

Hej Ez:) & Mannabonne Glenn<3!

Kan ni se om det dyker upp en livskamrat under vintern/våren & vem skall jag hålla utkik efter?

kramiz:)

78 Graviditet:

skriven

Ser du barn för mig & hur många år till det dröjer tills dess..?

kram:)

79 Agnes:

skriven

jag tillhör de som kan känna av när en ängel kommer på besök...om det är "The One" eller någon annan, har jag ingen riktig kläm på...än!
Och det verkar som att jag ofta får besök...om nu känslan jag får stämmer.
Försöker även få svar på enkla frågor...bara som ett försök att förenkla livet. Men jag är så urdålig på att tolka signaler och symboler, så för det mesta så nästan känner jag hur de suckar över att jag inte begriper vad de menar...jag är verkligen en prövning, troligtvis, för de där änglarna, haha!

I går var jag och yngste sonen ute, tillsammans med hans sambo. Vi gjorde en "kombo" och passade på att hälsa på osynlige sonen/broderns forna kollegor!
Märktes att det var någon form av "klämhelg", vilket medförde att där vi var, var det rätt tunnsått med folk...men "what-the-heck", jag vill ju bara dansa, och det gör jag så bra så utan någon partner...vilket är lite svårt att förstå för de herrar som med lite sprit innanför västen gärna vill se sig som "the chosen one"! Alltså...hur kul är det att bli raggad på av någon som är på fyllan? För mig ointressant, då jag vet att det bara är en sak som är intressant för fylltratten...

Han är så söt, Herr Fralla! En sådan "pojkvän" skulle jag ha...men han är ju redan uppbokad, den lille gynnaren! Ser gärna en bild på honom och flickvännen, tillsammans!

Ha det bäst, alla, och kram!

80 Månskenet:

skriven

Hej!
Spännande det där med skyddsänglar!

Själv har jag länge haft på känn att de finns, men efter att jag fick seansen för ngt år sedan o du skrev om min ängel så har jag kännt honom. Ibland vid så enkla situationer då jag varit nära att snubbla så har jag kännt att Någon stöttat mej. Om jag letat efter ngt, så har Någon fått mej att leta just där var det fanns det som jag sökt.

Eller som den gången jag i tankspriddhet korsade vägen på cykel även om jag såg att det kom bilar från båda hållen - tiden liksom stod stilla och jag kom över o bilarna möttes först sen nån gång, verkade det som, på den plats jag just korsat.

Säkert har det funnits flera tillfällen också. Jovisst, för längesen fick jag om kvällen en förgiftningsreaktion. Låg i min säng o liksom svävade, då ser jag mej ligga i sängen och en ljusgrå skugga stod böjd över mej vid/i (!?) väggen snett bakom sängen vid huvudändan o sa till mej "Andas, mänska, ANDAS! Va håller du på med? Andas!!" Då vakanade jag o kunde tillkalla hjälp.

Att min skyddsängel finns med mej har jag kännt i samband med healingtillfällena. senast nu i december, då det var 15-20 minuter kvar, kände jag en enorm tomhet, ensamhet, då visste jag att Han varit hos mej och försvann "hem till sej" - oj, hjälp, jag börjar nästan gråta nu också, vi var ju själsfränder..... Jag har genom dina ord i seansen förstått varför jag alltid kännt mej så tom...

Kram till Es, Manna Bone o alla! ...och till alla våra skyddsänglar som jobbar så hårt även om vi inte riktigt vet om det, vilket otacksamt jobb de har! ;)

81 Jeanette:

skriven

Ja nu får det vara nog! Tack och kram ♥

82 Napan:

skriven

Hej!
Kan du se om mitt livs kärlek varit ärlig mot mig och kommer tillbaka till mig?

83 Singel för alltid?:

skriven

Hej finaste E! Jag har nu levt ensam i 13 år, undrar om jag kommer att möta kärleken igen?? Och finns mannen i min närhet . Stor kram

84 Mia:

skriven

Hej! Gott nytt år Till dig, tusen Tack för ditt Svar, en liten Till fråga, ser du nån annan karl/man Till mig i framtiden, barn? Det är nått jag tänker hela tiden på.. Spådde mig för ett år sen, å då såg hon barn åm ett år?? Tusen Tack för Svar kram mia 😊

85 catthis:

skriven

Hittar jag och mitt x tillbaka till varandra. han är oxe och jag fisk.. ska jag vänta ut honom

86 Anngelica Lind:

skriven

vem är min skyddsängel?

87 ANA L:

skriven

KOMMER MIN FÖRSTA KÄRLEK TILLBAKA

88 Fennie:

skriven

Min skyddsängel är en kvinna, det vet jag då min mamma spådde sig en gång och berättade det för mig.
Jag vill veta åt vilket håll min ängel vill att jag går? Jag känner som att jag står i ett vägskäl med flera vägar framför mig.
Går 3an i gymnasiet, kanske inte så annorlunda att känna såhär då.
Men detta gäller både min framtid, mina relationer, min familj och min tro...
Känner att jag verkligen behöver hjälp att tyda min ängel då hon flyttar runt mina änglar i rummet.. från golvet, till bänken, till fönstret och ibland lägger hon dom också i sängen. Endast när dom står mitt på golvet eller i sängen så flyttar jag dom.

89 Mikaela:

skriven

Hej har försökt att å kontakt/se min ängel utan resultat har du möjlighet att se min ängel och ifall jag har någon? Mvh Mikaela

90 Eva:

skriven

Hej,har haft ett tufft liv de senste 18 åren och överlevde mot alla odds en hjärtinfarkt ensam på kanarieöarna 2013,min första egna semester utan gubbar och barn,Har 5 barn från 2 äktenskap och precis blivit mormor,är 54 år och jobbar som undersköterska.Har alltid sedan barnsben trott på allt,Gud,andra sidan,änglar m,m och fått lite konstiga saker med på bild och händelser senaste 2 månaderna,har också nära och kära på andra sidan som lämnat oss för tidigt.blev också påkörs när jag var 9år gammal och alla som tittade såg att jag flög några meter,reste mig utan en skråma?är en optimist och kämpar vidare och ber min ängel,om hjälp men vet inte om det finns någon.kan du se nåt ?och kommer det att bli bra igen?är också opererad i ryggen nu ijuni och jobbat ett år med svåra smärtor men bitit ihop.kram

Svar: Du har råkat ut för mycket elände.. men nu vänder det och ljuset kommer tillbaka och det blir lättare och mer energifyllt.. kram
Esmaralda

91 HelenJ:

skriven

Vem är min skyddsängel?

92 Änna-lena:

skriven

Rörigt på alla fronter just nu. Kommer det att vända eller ska allt bara rulla på?

93 Mimmi:

skriven

Hej!
Jag ber till mina skyddsänglar varje vecka. Jag ber dels att jag och hela min familj får vara friska. Men ena sonens barn "rövades bort" av sin mamma när barnet var ca.7 månader.
Över hundra mil från pappan flyttade hon.
Jag ber att sonen ska bli boende hos sin far och lillebror. Pappans sambo är också omtyckt av den bortrövade sonen.
Kan änglarna hjälpa mig i min önskan?

94 Veronica :

skriven

Hej, jag undrar vad min skyddsängel heter?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: