Han förtjänar mig inte...

DAGENS GÄSTBLOGGARE ÄR : Karin

Hej

Jag är Karin som ibland kommenterat genom åren. 

När min mamma dog förra julen så hittade jag bland hennes dokument ett papper som visade att den man som jag alltid trott var min  pappa, han var INTE min biologiska . Och jag blev riktigt chockad.

Pappa blev nog ännu mer chockad och trodde först inte på det men nu har vi gjort en test som visat att han inte är min pappa. Men det spelar ingen roll.

 

Han är ju världens bästa pappa och min i alla fall. I en av mammas kartonger fanns urklipp och bilder på en man som var väldigt känd för 30-40 år sedan. Och mamma hade gjort en anteckning med en datum på ett av urklippen från en tidning .  Det var en intervju med mannen.

Och jag hittade ett brev som han skrivit till henne.

Mamma och pappa hade redan träffats och var nygifta. Jag tänkte att det måste vara denne man som är min biologiska pappa. I en seans såg  Esmaralda detta också .

Jag kontaktade honom och han sade först att han aldrig träffat någon med min mammas namn. Men jag hade ju hans brev och berättade om det.

 

Då ändrade han sig och sa att han och mamma bara träffats en gång och att de bara satt på ett fik och drack kaffe.  Jag kunde se att han och jag har samma melerade ögon och dessutom  har han exakt samma tipp på ena örat som jag. 

Jag ljög och sa åt honom att mamma efterlämnat bevis och då ville idioten muta mig med en bil. Allt för att slippa göra faderskapstest. Han skyllde på sina LEGITIMA barn och att dom skulle tappa förtroendet för honom.  Alltså, mina HALVSYSKON. 

Han är en sådan skitstövel. Och verkar så kul och mysig på TV.

Tack och lov att mamma  trots allt höll fast vid pappa för någon bättre pappa kunde jag inte få. Och nu bryr jag mig inte det minsta om den andre mannen som är min biologiska far. Som pappa sade så förtjänar han mig inte. Det var så vackert  sagt av honom

Jag tillhör dom som kommer på besök till Lappland och  jag ska både göra regression med Nettan och bli spådd av Esmaralda. Jag längtar verkligen.

Kram alla

 
1 55:

skriven

Oj vilken berättelse . Då är min fråga Ingeting. När slutar jag jobba på hemtjänsten får jag vänta flera år. Får jag det jobb jag sökt nu i januari på boende

2 55:

skriven

Oj vilken berättelse . Då är min fråga Ingeting. När slutar jag jobba på hemtjänsten får jag vänta flera år. Får jag det jobb jag sökt nu i januari på boende

3 M:

skriven

hört någonstans att 25% inte har den biologiska pappan som de tror, tjejer berättar inte hur det ligger till, hur ansvarigt det nu är mot barn, partner osv., jag inte är säker på jag är den biologiska pappan till min dotter men hon säger ofta att hon älskar mig och saknar mig, det är med mig hon växt upp med och i hennes ögon är jag hennes pappa

Svar: Ja, och det är vad som räknas.. den man älskar och har vuxit upp med... kram :)
Esmaralda

4 Susan :

skriven

Synd att din mamma inte vågade berätta detta medan hon levde. Fegt att lämna efter sig sakerna så du fick stå där själv me alla frågorna, tur att du har en förstående "pappa" som stöttar dig...o du har rätt i att den andre inte förtjänar dig!
Kram på dig Karin:)

5 Carina ST:

skriven

Nej han förtjänar dig inte Karin. Det är hans förlust, och dina halvsyskons. Din pappa, han som varit din pappa på riktigt under alla år, verkar vara en riktigt fin person. Kärlek har inte med biologi att göra.

Lycka till i Lappland! Vad roligt att få vara där och göra både regression och seans! Och att träffa Esmaralda och Nettan.
Kram, Carina ST

6 Robin:

skriven

Hej,
jag undrar över den tjejen jag berättade om i min seans (Diana), som jag dejtat en gång och sedan hållit kontakten med via sms och telefon, och som det kändes riktigt bra med. Vi skulle ses nu i början av detta året igen och du såg att hon hade fått ett gott intryck av mig och hoppades att det skulle fungera mellan oss och att det också fanns en betydande chans för att det skulle bli så. Men när jag kontaktade henne igen nu så ville hon inte ses och berättade att hon tydligen hade dejtat en annan kille en tid och att han inte skulle gilla att vi två sågs något mer(!). Vad hände här egentligen? Fick hon plötsligt kalla fötter och ljög ihop en historia om en annan kille, eller har hon även dejtat en annan samtidigt? Och stämde det i så fall så bra mellan henne och honom att hon dissade mig på det här viset? Är riktigt förvirrad eftersom jag ändå tyckte att det kändes bra mellan oss...
I vilket fall som helst så får jag ju helt enkelt gå vidare och fortsätta dejta andra.

Svar: Det ser ut som om hon mött någon annan.. hon verkar inte vara helt redo för en seriös relation och själv ska du absolut gå vidare..något mycket bättre kommer att ske.. kram:)
Esmaralda

7 Xoxo:

skriven

Burde jeg skrive først til E eller vente til han skriver til meg? Klem

8 S M SE:

skriven

Klarer du å se om han har venta på meldinger fra meg som jeg eventuelt ikke har fått?

Svar: Jag ser ingenting om detta.. kram :)
Esmaralda

9 Squirrel:

skriven

Hej Es, vet inte om du redan fått tips om eller sett serien Sons of anarchy? Om inte så MISSA DEN INTE!! Bland det bästa jag någonsin sett ifråga om serier. Har en bra dag!

Svar: Tackar :) Det är antecknat !! Kram :)
Esmaralda

10 ThereseC:

skriven

Hej!
Vilken chock Karin, att upptäcka något sådant. När morfar dog fick mamma och hennes syskon veta att de hade en halvsyster. De tog kontakt med henne och hon är väldigt trevlig. Sist vi sågs skojade vi om att om det hade varit idag så hade hon bott med morfar varannan vecka under deras uppväxt.

Tack för svaret igår Esmaralda. Din tolkning kändes bra i maggropen och en vän till mig gjorde en liknande tolkning av drömmen. Du skrev att jag skulle fundera själv över tolkningen också. Men just nu känner jag inget behov av att fundera vidare. Det du sa kändes rätt för mig.
Kram

11 PL:

skriven

Firsta arbetsdagen efter en låång ledighet. Det känns i ryggraden att detta året kommer att bli riktigt fint för mig men även överlag för de flesta. Konstigt att man kan känna sådär men bara känslan av det kan bära långt. Börjar ju närma mig sextio och ibland undrar jag varför det skulle ta så jädrans lång tid innan man skulle förstå hur livet fungerar. Ha en riktigt bra dag Esmaralda!

Svar: Du känner så rätt...tappa inte i fokus.. kram :)
Esmaralda

12 mia:

skriven

Hejs! Ser du om jag kommer att träffa nån, den rätta mannen i mitt liv?mvh:Mia kram

13 anonym1:

skriven

Hej Es, tycker han om henne mer än mig? hon har ju en kille redan...vad gör jag för fel?

14 Dm:

skriven

Saknar han BM mig eller tänker på mig?

15 Mia:

skriven

Hej Es!
Är jag och V rätt för varnn?
Kram

16 Undrar:

skriven

God morgon Es :)
Kommer jag och A ses i gen?
Kram

17 Anonym:

skriven

Hej! Har jag någon skyddsängel?...kram

Svar: Visst har du det.. kram :)
Esmaralda

18 Jossan:

skriven

Kommer det bli några pengar på jobbet på F?

19 Undrar verkligen:

skriven

Hej!

Jag kan inte sluta tänka på min framtid. Kommer min dröm att gå i uppfyllelse? När?

20 Jobb:

skriven

God morgon! Kommer jag att få vänta länge på att få komma ut i arbetslivet?

Kram

Svar: Du kommer ut i arbetslivet och det känns inte som om det ska dröja så länge.. kram :)
Esmaralda

21 Rebecca:

skriven

hej!
Jag kom in på medicinsk sekretrare utbildningen och börjar om en vecka. Så intagningsprovet gick bra som du sa. Jag är orolig och glad på samma gång. Kan du se om det går bra för mig? Kommer jag klara utbildningen? Kram

Svar: Javisst klarar du det... det kommer gå bra... ha hela tiden ett positivt fokus.. kram :)
Esmaralda

22 Mirran730:

skriven

Hej Es!

På mitt jobb finns det en som tar mer och mer plats och fixar, ändrar och är överallt. Även med sånt som inte är hans arbetsuppgifter/område. Vet inte om ledningen har sett detta eller bara har en övertro på honom. Fler och fler har blivit irriterade och nu ska jag byta rum för han ska sitta i mitt rum!

Jag kommer att ta allt detta med ledningen. Ser du om det blir en positiv utgång eller ska jag hålla käften?

Kram

Svar: Gör det men med fingertoppskänsla...och det är du bra på.. kram :)
Esmaralda

23 Maria:

skriven

Hej Esmaralda.
Kan du se om jag å A.K ses inom ett halv år? Kram

24 Anonym:

skriven

Ska jag satsa på lgh med 2 hands kontrakt eller ska jag ha is i magen hitta en utbildning och sedan ligga på om lägenhet. Känns som en extra grej denna lgh. Finner jag en utbildning snart?

25 Ge:

skriven

Hej ES!
Ser det ut som om han kommer att vilja umgås med mig igen?
Kram

26 Zara:

skriven

Hej!
Skulle vilja veta hur man kommer i kontakt med dig över mejl? Har en hel del jag skulle vilja få svar på, men är inte riktigt bekväm med att ta det såhär öppet.

Med vänlig hälsning,
Zara

Svar: Maila mig på: [email protected] så mailar jag tillbaka informaiton om hur en personlig spådom fungerar.. kram :)
Esmaralda

27 :):

skriven

Hejsan!

Kan du se vad jag ska göra i höst? (Arbeta, studera, utomlands eller inte?)

28 Hedwig :

skriven

Karin, vilken otrolig berättelse! Synd att din mamma och din biologiska pappa inte tagit sitt ansvar. Tur att du har en förstående pappa i alla fall. Tack för en intressant läsning.

Esmaralda, Jag har så svårt med att välja var jag nu ska bosätta mig, det plågar mig verkligen. Som jag skrev för en vecka sedan har jag bett om förtur i bostadskön här i Nijmegen igen. För, trots den dåliga lägenheten, jag har bott dryggt ett år här nu och har jag hittat ett bra volontärarbete med invandrare som ska lära sig holländska.

Jag längtar dock också mycket efter Groningen där jag bodde väldigt länge innan min misslyckade flytt till Sverige (och Nijmegen). Jag tror även att luften är renare där. Det finns 3 lägenheter nu i Groningen som jag kanske kunde hyra (jag har många köpöäng där) och som kanske vore lämpliga:
-HelperKerkstraat 41
-Rembrandt van Rijnstraat 234
-Hardewikerstraat 54

Vad känner du kring de här lägenheterna? Känns det som om det är bättre att flytta tillbaka till Groningen eller tror du att det vore bättre om jag skulle stanna i Nijmegen ett tag till? Blir flytten bara, som du skrev i en seans, en tillfällig flytt pga någon som jag kommer att träffa eller blir det mer permanent?

Tusen tack för svaret, lite vägledning i detta skulle hjälpa mig verkligen. En solig vinterhälsning (13 plusgrader!) från Holland

29 Louise:

skriven

Hej Ez
Tack för svaret igår.
Om min sambo blir av med jobbet en tid som jag fick som svar igår hur kommer det gå då?
Då är jag väldigt desperat att få ett timvikariat...ser du något inom den närmsta framtiden inom jobbfronten? Kan ju som sagt inte leva enbart på mitt studiestöd.
I vilken bransch blir det jobb inom?

Tacksam för svar.kram

30 Nejlikan:

skriven

Hej Esmaralda 😊
Kan du se om Martn A eller Phillip G..verkligen är förälskade i mig???
Kram

31 Helena Ir:

skriven

Karin;din mamma hade nog skäl till att inte berätta.
För den som du växt upp, med är som en riktig pappa.
Kram till dig :)

Åh,jädrar vilken rolig film jag och dottern såg
igår,,har ni inte sett den ännu och har möjlighet,
se filmen "100 åringen som klev ut genom fönstret
och försvann! Jag har inte skrattat så mycket på
väldigt länge!!Robert Gustavsson är kanonbra i rollen som 100 åringen.

Så nu har jag förlängt mitt liv,genom de goda skratten igår ;)

Vad skönt att det var min hjälpare som tittar till mig ..känns bra..

Jag har lite kvar i min utvecklng,men det går verkligen framåt :)

Kram,till alla :)

Svar: Har redan bestämt mig.. den SKA jag se... kram :)
Esmaralda

32 Ledsen mamma:

skriven

Hej Esmaralda! Finns det någon som påverkar min son negativt, som skyller allt på mig?

kram

33 alva:

skriven

Hej Esmaralda,

mitt hjärta blöder. Det var jag som avslutade vårt kortvariga förhållande, hade så mycket tvivel inom mig. Men nu är det tufft, för tufft kan jag tycka emellanåt. Hur kan det vara så här?

Svar: Det svåra är nu.. det kommer att kännas bättre.. mycket bättre..styrkekram:)
Esmaralda

34 Carina:

skriven

Vilken chock för dig att upptäcka det efter din mors död. Det sätter ju igång en massa tankar. Tur att du har en sån förstående far.

Min resa börjar snart ta slut men har trivts så bra här i Indien. Vet att jag har en massa jobb som väntar när jag kommer hem.

Kram
Carina F

35 M:

skriven

Karin, det var ganska dåligt gjort av din biologiska far, när du tog dig mod att kontakta honom, att han inte tog emot dig med glädje, dina halv syskon kanske har större kärlek än din far, kanske skulle de tycka det var trevligt träffa dig, istället så är han rädd stå för sina handlingar, inte ett värdigt beteende när det är lättare än någonsin att ha halv syskon och stå för sina "snedsteg"...

36 Makaon:

skriven

Karin:
Du har nog fått den bästa av pappor!

37 Anna:

skriven

Hej Esmaralda! Kan du se mer detaljer inom mitt kärleksliv i år? Kram Anna

38 Anställd :

skriven

Hej ezmeralda det kommer en kille hit till oss på intervju, kan du se ifall han kommer passa hos oss, och är att lita på? Kram

39 Dm:

skriven

Saknar han Bm eller tänker på mig

40 M:

skriven

Jag har funderat några gånger på min relation till dotter, då jag inte är säker på hur det ligger till, hon kom till världen som liten, helt maktlös inför de vuxnas handlingar, åren har gått och hon har gett mig några av mina bästa minnen så jag är tacksam att hon finns, den kärlek hon visar mig gör att jag funderingar om hur saker ligger till blir helt överflödiga

41 Emra:

skriven

Hej Es, ser du om jag får jobbet i Italien?

42 Bolla:

skriven

Heissan! Kommer A til å komme hjem til meg eller må jeg vente til neste fest før det blir noe kos? ;-)

43 Vera:

skriven

Hej!
Tycker också att det var fegt av din mamma att undanhålla detta för dig och även din pappa (dvs han som har varit som en pappa för dig).

Kan du se om jag någonsin kommer att flytta ihop med någon igen.

44 Xoxo:

skriven

Burde jeg skrive først til E, eller vente til han sender til meg?

Svar: Vänta gärna.. kram :)
Esmaralda

45 Anonym:

skriven

Blir det bra om jag träffar honom nu när han kommer hem? Känns som att min önskan om att börja om som vänner och allt går i uppfyllelse.

46 Hanna:

skriven

Hej Karin,
Ja, din biologiska pappa "är
Inte din pappa", vad du kan skatta dig lycklig som har en sådan underbar pappa som du haft genom åren, :) fint sagt av din pappa också, jag kan inte annat än att hålla med! <3

Es, min sambos bästa väns fru gick hastigt bort i helgen, jag tycker mig känna att hon "vet att hon är på andra sidan" att hon är lycklig? Mycket tråkigt för
Honom och barnen dock.. :(

Kram till er alla!

Svar: Ja, du känner så rätt.. kram:)
Esmaralda

47 Hon:

skriven

Bästa Es,
jag tänker fortfarande litegrann på den senaste killen, du sa att vi skulle ses igen, det känns inte som det tycker jag, även om jag tycker känna det som att han ändå tänker på mig?
Tror du att vi ses? Skulle kanske vara bra för min process..

Kram!

48 Hon:

skriven

Hej igen,
Er inte om min förra kommentar kom fram så provar igen. :)

Kommer han höra av sig igen som du sa?, det känns inte som det även om det på något sätt känns som han tänker på mig? Jag tror att han skulle vara bra för min process..

Stor kram!

49 Jossan:

skriven

Kommer jag klara natur och engelsktentan?

50 Flytten i seansen :

skriven

Hej!

Kan du se "anledningen" till flytten i år...?
Bör jag vara orolig:((

Svar: Nej, inte behöver du vara orolig inte..kram :)
Esmaralda

51 Fisken:

skriven

Hej ES!

När ser du mig på ett riktigt jobb där jag trivs?
dröjer det mer nu?
kram:)

52 Snödroppen:

skriven

Tack för den vänliga gest som du gav mig i samband med min seans Esmaaralda!

Dessvärre blev jag också nedstämd och orolig av skäl som du kan förstå. Nu känner jag mig inte så tuff längre ... men vill man veta så måste man också ta svaren. Behåller ändå hoppet!

Svar: Ja, det ska du göra.. behåll du hoppet.. en seans är bara rådgivande och man MÅSTE ALLTID själv fatta sin beslut... då blir det som allra bäst.. kram :)
Esmaralda

53 Rosa moln:

skriven

Hej Esmaralda.

Hur stor är chansen att soulmaten dyker upp 2014?
vem skall jag se mig om efter..kram

54 Fråga:

skriven

Hej ES!
Kommer han att vilja träffa mig igen?
Kram

55 keep smiling:

skriven

Händer det något glädjande roligt snart?

56 Jungfrun:

skriven

Är Martin intresserad av mig? eller vad tänker han om mig?

57 Laila:

skriven

Hej. Någon undrade och jag kan berätta att jag fått min spådom av Nettan nu och är mer än nöjd. Jag fick en viktig förklaring och mycket föll på plats. Önskar dig och Nettan en underbar Norrlandsvistelse. Kramar.

58 Snart vår:

skriven

Hejsan E. Saknar Mia mig? Eller är hon likgiltig?
Kram kram

Svar: Det känns som att hon tänker på dig då och då.. kram :)
Esmaralda

59 Es:

skriven

Hej!
Ser du honom komma tillbaka till mig på något sätt?
Kram

60 Se för:

skriven

Hej ES!
Har han DE riktiga känslor för mig?
Kram

61 Modig:

skriven

Hej esmaralda. Vad vill Hon med mig? Ena gången vill hon ses, nästa så kan hon vara tyst hur länge som helst

62 åsa s:

skriven

Hej e!

En fråga : Ska jag åka till sth även ekonomin är ansträngd nu i slutet av jan?
kraaaaaaaaaam åsa

63 Adad:

skriven

Oj vilken berättelse. Men som man säger vem som helst kan bli pappa men det krävs en man för att vara en fader.

Es, ser du hur min soulmate ser ut? Något specifikt som kanske utmärker honom??

Kram

64 Adad:

skriven

Oj vilken berättelse. Men som man säger vem som helst kan bli pappa men det krävs en man för att vara en fader.

Es, ser du hur min soulmate ser ut? Något specifikt som kanske utmärker honom??

Kram

65 deva:

skriven

Blod är inte alltid tjockare än vatten...
Jag har träffat en man, blir det han å jag? Är han en bra man?
Tack
Kram

66 Anonym:

skriven

Hej! Blir det bättre år 2014 för mig när det gäller jobb?

Svar: Ja, det ser ut att lätta.. kram :)
Esmaralda

67 Lycka:

skriven

Ser du om jag åker utomlands i år kram

Svar: Chansen är god men då måste du börja planera i tid.. kram:)
Esmaralda

68 Andra sidan:

skriven

Har du frågat din guide hur det är på andra sidan? Vad säger han iså Fall? Hur ser det ut där? Kram

Svar: Det tar för lång tid att beskriva i detalj, men man är tillsammans med dem man VILL vara tillsammans med.. det är kärleksfullt och fridfullt.. man är frisk och man mår så bra.. kram:)
Esmaralda

69 VI:

skriven

Jag och min syster är också inbokade till Es och Nettan i Gargnäs. Es ska spå mig och vi ska få regression av Nettan. Vi tar det som lite semester och övernattar på vägen. Och vi pratar inte om annat. Ska bli så roligt och särskilt att se dig i verkligheten Es. Kramar

70 Fråga:

skriven

ES, har han känslor för mig?
Kram

71 Emilia:

skriven

Kommer jag få byta till butiken jag sökte idag?eller dröjer det lite längre till mitt arbetsbyte?

72 Dm:

skriven

Saknar han BM mig eller tänker på mig?

73 Flytten i seansen:

skriven

Tack puh:)
kan du snälla se vad flytten beror på?
är det nytt jobb eller kärleken???
mycket tacksam för svar

74 Röd triangel:

skriven

Ser du någon negativ händelse runt mig/min familj,som jag bör vara extra uppmärksam på?kram

75 My love:

skriven

Vem blir min nästa kärlek med?

76 Anna:

skriven

Hej Esmaralda! Kommer han kontakta mig? Kram anna

77 jobbs:

skriven

Ser du något jobb för mig?

78 DarkSideOfMe:

skriven

Provar med min vågade fråga igen!
Ser du om jag hamnar i säng med nån vacker man nån dag inom snar framtid?

Svar: Japp, det gör du.. kram :)
Esmaralda

79 Bodil:

skriven

Jac har läst din blogg under flera år och är imponerad av hur du troget varenda dag tar dig an våra frågor. Du är en genuin människovän!
Min fråga är värdslig: jag lever i mitt boende på lånad tid, kommer jag att få tag på en ny bostad? Dröjer det länge? Oron äter upp mej!

80 Lilla gumman:

skriven

Hej!
vad jobbar min framtida man med? möts vi detta året?
kram

81 Rosa moln:

skriven

Hur stor är chansen att soulmaten dyker upp 2014?
vem skall jag se mig om efter..kram

82 andra sidan:

skriven

vad vackert det låter esmeralda, men ser det som här på jorden, på andra sidan??

83 Xoxo:

skriven

Tror du det tar lang tid før E skriver til meg? Isåfall, ca hvor lang?

84 Resa 2014?:

skriven

Reser jag något under året?
kramiz:)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: