Passar man in ?

Allvarligt talat, hurpass måste man PASSA IN ? För att inte hamna helt galet utanför ?

Jag  känner den här mamman vars son började i min sons klass på mellanstadiet.. en knubbig mobbad kille och med en udda mamma som kanske inte alltid förstod sin mammaroll rätt… och när de här två flyttade till vår lilla by så var vi några stycken som beslutade oss för att vända trenden och det är hur lätt som helst.

Om man bara vill.

 

Min by är lite som Solsidan.. om du förstår mig rätt. 

Här bor inga invandrare (tyvärr) och inte så många låginkomsttagare… och alla är hysteriskt måna om att passa in… att få vara med… att inte väljas bort.  

Nya grabben  började i fotbollslaget och vi krusade mamman att komma och titta på matcherna.. i början stod hon ensam.. tills vi  grep ni…  hon förstod inte det sociala spelet fullt ut och  andra mammor kunde vara direkt oförskämda.. tills vi grep in  igen…  och i skolan tog vi oss ett FETT.. snack med rektorn.. om den knubbige pojken som  betedde sig som ett mobbingoffer när han kom.. och därmed  blev det en självuppfyllande profetia… och vi krävde räfst och rättarting av rektor som  trollade med knäna  och fick  koll på läget. 

 

Så gick åren.  Det gick riktigt bra både för mamman och sonen.

Jag har fortfarande kontakt med dom båda.. särskilt med sonen som tittar in då och då. 

Och jag tänker att  vi alla har en förbannat stor skyldighet gentemot våra medmänniskor.  Och så tänker  jag på det här att passa in.. så svårt det egentligen är… hur olika  de sociala koderna är.

 

Här i vårt Solsidan har vi en kod och vi skulle troligtvis förstå koderna på andra liknande ställen… men hade vi förstått koderna i Rosengård eller Rinkeby ?  Och ännu mindre i  en by i Armenien eller en stad i Chile eller  nånstans i Burundi  ?? Knappast.  

Vi simmar i våra ankdammar…. så är det med den saken… det gör vi alla men ibland måste vi staga upp oss och fatta mod och agera ….och GÖRA något rejält konkret…

Kram

1 tt:

skriven

som vanligt så skriver du mycket tänkvärda ord, =)


en fråga,, min kärleksliv.. igår kväll så gjorde jag och flickvännen slut, jag älskar henne oerhört mycket men ibland känner jag att det är för mycket med henne, jag ger och ger men känner uppgivenhet ibland då hon är oerhört egocentrisk,, ska jag försöka lappa ihop det eller står det någon ny i solnedgången ? // TT

2 Jeanette:

skriven

Hur många gör som ni gjorde, inte många tror jag...Bra gjort!

Nästa helg ska jag iväg på en intensiv utbildning och jag undrar hur det kommer att gå, eftersom jag har stor problem med hälsan.

Trevlig helg!

Svar: Det kan bli lite upp och ner men bra på det stora hela - ha ett positivt fokus..kram :)
Esmaralda

3 Domi:

skriven

Hej Es. Du sa för ett tag sedan att tecknen visar på att jag relativt snart kommer att starta ett förhållande. Är det med mannen på min arbetsplats?
kram

4 Ont :

skriven

Hej E!

Min sambo har nu också ont i lungorna men han värkar ha mer ont! Vill att han åker in men han vill inte! Bör han åka in ? Är oroligt då vi har varit sjuka så länge med förkyldning feber och en envis långdragen hosta!

Kram

Svar: Han bör bli kollad.. kram :)
Esmaralda

5 Anonym:

skriven

Finns nått intresse från hans sida eller är det helt tomt?

Svar: Intresse finns men det är inte så stort.. kram :)
Esmaralda

6 Våren:

skriven

Bra gjort!! Alla måste få en chans att få vara med. Undrar om det snart börjar bli min tur att få hålla någons hand, och inte en upptagen mans hand!! Usch vad trött jag är på dessa män. Finns mannen i min närhet idag? Kram

7 Sophie N :

skriven

Vad fint av er att ta tag i saken med mamman och pojken och se till att dom kom in i gemenskapen, tänk om alla kunde vara lite mer så!
Vi är nog alla rädda för att hamna utanför.

Har frågat innan men försöker igen..
Kommer jag och min man flytta till det större huset vi ska titta på?
Önskar dig en fin dag, kram kram

8 ThereseC:

skriven

Till HEDWIG!
2 januari, under texten som handlar om att vi har tre val, skrev jag en fråga till dig. Har du hunnit se den? Vet du svaret?
Kram Therese

9 Orolig mamma:

skriven

Hej Esmaralda! Jag är så himla orolig för min dotter. Hur skall det gå för henne nu i helgen, kommer hon klara sig utan traumatiska incidenter? Kan du se hur hon har det?
Mvh mycket orolig

10 Lillis:

skriven

Ska resa 1 vecka i mars nu.Är dagmatte till en hund.Tror du ägaren till hunden blir sur på mig nu.Eftersom hon är tvungen att fixa någon annan till sin hund under den tiden? Kram

Svar: Nej det tror jag inte.. även du måste ha ett liv.. meddela hundägaren i god tid bara..kram:)
Esmaralda

11 Susan :

skriven

Bra jobbat! Har jobbat i din lilla by för längesen så jag tror jag förstår vad du menar ;)
Själv är jag uppväxt med fostersyskon o det va en nyttig erfarenhet .... att inse som liten att inte alla hade det så bra som jag.
Det är nog lite sorg i mig, att jag inte själv har familj o egna barn..men hoppas fortfarande att på ngt sätt få in barn i mitt liv ngn gång på ngt sätt ...


Kram o härlig helg :)

Svar: Ja, du får barn omkring dig och på ett ljust och kärleksfullt sätt.. jag ser inte hur.. men det kommer.. det är jag säker på.. kram :)
Esmaralda

12 Anonym:

skriven

Vilket element är min tillkommande född i?

13 Anonym:

skriven

Hejsan
Efter att min cykel blev stulen blev jag lovad en ny cykel i julklapp. Håller han löftet denna gång eller får jag tillbaka min cykel?
Kram

14 Anonym:

skriven

Finns mitt kontokort hemma eller har jag tappat det någonstans ?
Kram

15 Barbro:

skriven

Hej Esamaralda!


Ja nog är det så, är själv ett mobboffer under skoltiden o är boende på en liten bruksort. Nog sitter stämpeln kvar på att man är den tönt som man var som barn.

Men jag har rest på mej o lever mitt liv utanför ortsgränsen som sagt där är jag någon annan o här på orten så bryr jag mej inte numera.

Du sa för ett tag sedan att kärleken är på väg till mej. Kan du se något mer om hur den kommer?

Kram Barbro

Svar: I dag respekterar man dig, så är det. Kärleken kommer men jag ser inte hur och när.. den är på väg.. kram :)
Esmaralda

16 Mikaela:

skriven

Min sambo fyller 30 år i februari hade önskat att jag hade kunnat spara el vunnit pengar och bjudit han på en resa... Drömmen hade väl varit typ Thailand tro jag :D jobbat inom vården så får inte ut mer än 10 tusen och har ju två barn så räcker ju inte till så mycket när allt blivit så dyrt! Undra hur det hade känns att få en lön på 15- och uppåt :) kunnat spara och fp chansen att köpa hus. Känns så långt bort med hus idag så känner att jag liksom inte bry mig längre då bankerna vill ha 15%. Önskar ju var sitt rum till barnen :) men jag är ändå nöjd ... Dom har ju allt dom behöver plus lite till :) framförallt en mamma och pappa som dessutom är närvarande :) men ibland vill man ge varandra något och speciellt när han fyller jämt ... Bara vi två <3

Ser du något kring mig kram

Svar: Som du säger... även om det inte finns ekonomiskt överflöd så finns det så mycket bra i er familj !! Och så småningom kommer ni att kunna resa,,, en hel del.. kram :)
Esmaralda

17 Shhh:

skriven

Hej Es

Ser du om mötet med den stora kärleken sker i år? I vilket samband/omgivning sker mötet??

Kram på dig:)

18 Agnes:

skriven

jag har aldrig passat in. Och jag har faktiskt aldrig strävat efter att passa in. Däremot har jag gjort val som inneburit att jag setts som att passa in. Eller hur jag nu skall förklara det...

Efter det att ungarna blev stora tillräckligt, så har jag liksom mer o mer varit på mitt sätt...vilket inte riktigt passar in i omgivningens och folkets sätt att vara...som om jag skulle bry mig så mycket om det...varför skall jag anpassa mig för att andra känner sig obekväma?

Detta blir väldigt tydligt på den där sajten som jag är medlem på...mötesplatsen...herregud, så mycket skit jag får ta från vissa...speciellt andra kvinnor! Är förvånad över den frenesi vissa kärringar lägger på att mobba andra kärringar...för att vissa inte passar in i den kärringnorm vissa satt upp när det kommer till hur kvinnor skall bete sig när det kommer till det där med hur det skall tyckas om dejting...
Skiter väl jag i, typ...och kärringarna blir helt tossiga, och bara måste trycka till mig, och när jag påpekar vissa saker, så talar de om hur smarta de är...i motsats till mig...hahaha...fruntimmer, alltså...
Nä, jag passar inte in, helt enkelt....

Det skrämmer folk!

Inget är så skrämmande som sådana som jag, som liksom inte vill "anpassa" sig till "de bajsnödigas arme"!
Eller sådana som vi, som nu inte riktigt lever som samhället försökt forma folkmassan till att verka och leva till...enligt den där berömda "normen"...

Men visst, även jag har mina fläckar när det kommer till acceptans och tolerans för en del som nu inte riktigt "passar" in...jag är ju mänsklig...som med min syster, t ex...där ett umgänge innebär, att jag ska anpassa mig till hennes sätt att vara...jag känner det mest som att hon surfar på sin diagnos, i stället för att ta tag i den fullt ut...jo, det är elakt av mig, men herregud...jag ORKAR inte!

I dag är det kanske en "bra" dag, för mig...sitter i min röra, men har koll på skiten! Och det får jag vara glad åt...
Det kunde ha varit värre...

Ha det bäst, alla, och Kram!

Svar: Inte heller jag har alltid fallit in i leden... huvudsaken att man har koll på den man är och tycker att man är rätt okey... klart att du inte orkar med din syster fullt ut.. just nu är DU i en situation där du ska få omtanke, tröst och få tanka krafter. Men det är inte alltid som saker och ting är som de borde vara... gläd dig i det lilla.. du har koll på skiten och det är minsann gott nog... stor styrkekram
Esmaralda

19 Shhh:

skriven

Hej Es

Ser du om mötet med den stora kärleken sker i år? I vilket samband/omgivning sker mötet??

Kram på dig:)

20 carina:

skriven

Gomorron!! Esmaralda! och god fortsättning <3 jag undrar om du kan hjälpa mig med och se varför jag har fått sådan klåda och stickningar i min kropp som kommer och går, mest kvällstid, håller på bli tokig i mellanåt.kramen carina

Svar: hemskt ledsen.. jag ser ingenting kring detta.. kram :)
Esmaralda

21 SH :

skriven

Hej Es
När mötet jag min soulmate, kan det ske i år? Finns det något som kommer utmärka honom utseendemässigt som jag kan lägga märke till??

22 SH :

skriven

Hej Es
När mötet jag min soulmate, kan det ske i år? Finns det något som kommer utmärka honom utseendemässigt som jag kan lägga märke till??

23 Pia:

skriven

Bra jobbat Esmaralda. Men det krävs att man är fler än en som har viljan, eller åtminstone har kurage nog att få med sig fler.
Kram!

Svar: Så sant.. men man kan bara börja med sig själv... kram :)
Esmaralda

24 Jobb:

skriven

Hej! Kan du se om jag kommer ut i arbetslivet inom ett halvår???..kram

25 Isah:

skriven

Hej Esmaralda!
Kan du se någon kärlek runt mig snart? Har lite kontakt med en man som jag inte riktigt vet vart jag har om han är intresserad eller inte. Kan du se något kring honom?
Kram Isah

26 Yvonne:

skriven

Hej, jag känner mig själv lite udda ibland men kanske inte så det utmärker sig så mycket. Jag tycker också det är härligt med människor som inte är som alla andra men på något sätt har vi ju ändå ett samspel där man ska passa in. Bland grannar, på jobbet, i det sociala, som mamma, svärmor, farmor mormor mm. Det är inte alltid så lätt att leva. Kan du se om mitt liv förändras till det bättre snart?.

27 Jossan:

skriven

Hade dn riktigt svår tenta igår. Kommer jag klara den eller blir det ytterligare en omtenta? :(

28 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda! Kommer jag att få träffa mina barnbarn snart?...kram

Svar: Du kommer att träffa dem men jag ser inte när..kram :)
Esmaralda

29 nyfiken:

skriven

Hej! Kommer jag snart träffa min stora kärlek? lr dröjer det flera månader till?? Kramar

30 Helena Ir:

skriven

Ja det låter verkligen, som något flera
av oss människor borde ta efter, i det ni
gjorde för mamman och pojken.
Och att dessutom göra det i grupp,tror
jag sätter mera press..hur många
barn skulle inte kunna räddas på
det här viset..från att stå utanför!
Vem som helst kan nog känna sig
lite udda, för de här sociala koderna
som finns överallt.

Jag ska försöka åka iväg idag, på
ett besök som jag halvt lovat..
Det känns inte alls lätt..
Kanske hjälper det att spotta
i de där nävarna, du pratar om
ibland Es ;)

Kramar:)

Svar: Japp, harkla och spotta.. lite hjälper det :) Kram:)
Esmaralda

31 Tisa:

skriven

Gjorde jag rätt som tackade nej till S fest p.g.a. mitt mående?
Kram

32 En vanlig kvinna:

skriven

Är som jag är. Vet inte om jag passar in eller ej. Sociala koder. Jag är nog dålig på det. Kanske för spontan , pratig eller tyst. Beroende på

Önskar Dig en bra dag

33 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Hur kommer det bli mellan oss?

34 Dm:

skriven

Saknar han BM mig eller tänker på mig?

35 Dm:

skriven

Saknar han BM mig eller tänker på mig?

36 Insta:

skriven

Vad tyckte pch hur reagerade han K när han såg videon på mig på insta?

37 Drutten:

skriven

Hej Ez! Ja måste man vara till lags alltid och passa in? Under senare delen av min skoltid hade jag det jobbigt, då jag är något" kortare i rocken" än andra och blev utanför. Däremot blev gymnasietiden bra.

Frågan om att passa in och så har kommit till mig på ett annat sätt nu. Jag har ju träffat en Thailändsk kille här i Sverige och han är dessutom hela 13 år yngre, dock ingen "barnrumpa". Just nu är han hemma i Thailand. Jag funderar mycket om en framtid eller inte med honom. Tankar om hur familjen och vänner kommer att reagera, då det finns mycket fördomar hos flera av mina vänner bl a vad gäller thailändskor. Men naturligtvis oxå på min och pojkvännens olika livssituation och om han flyttar hit, hur det ska gå att få jobb och lära sig svenska och få egna vänner här. Jag försöker se det hela med öppna ögon. Viktigast är att det är en seriös kille !

Och vad ser du Ez? Ser du en framtid för oss, även på längre sikt. Är det HAN med stort H?

Kram Drutten

Svar: Det kommer att rinna en del vatten under broarna och under tiden kommer du själv att inse om han är den du vill leva med eller inte... det kommer att stå klart.. ha inte bråttom.. kram :)
Esmaralda

38 Lillan:

skriven

Hej!
Tror du att livet snart kommer att vända, känns som om jag är i en nedåtgående spiral. Försöker verkligen och kämpar på men mycket har fallit på våra axlar, mina vuxna barns och mina.
Kan du se hur mitt förhållande kommer att utvecklas?.

39 Lotta:

skriven

Jag vill ha civilkurage, säga till, orka stå emot, men jag är en ynklig fegis som är så rädd att vara ännu mer annorledes än jag är, tillräckligt evig outsider ändå känns det som... Men självförakt är också så destruktivt, behöver ju styrka att stå rak i stället. Och ibland finns ju glimtarna där, att bygga vidare på. Och det mesta verkar ju vara min egen självbild ändå, att många nog skulle lyssna?

40 Miss Lonely:

skriven

Kära Es!

I två år har du sagt att en romans är på ingång och inte bara en utan flera romanser men som inte är så långvariga. Nu det senaste har du även nämnt att någonting är på ingång. Men fortfarande har ingenting hänt trots att jag har varit ute både i min stad och en annan stad, även om du nämnde att det inte skulle ske en festkväll utan vid ett annat sammanhang och inte där jag bor (har varit ute på både fest och inte).

När jag väl träffade han med det stora H:et så skulle det gå jätte fort och jag skulle bli gravid ganska så snart efter att vi hade blivit ihop, du trodde inom två år att jag skulle bli gravid dvs att jag skulle bli de i slutet på förra året eller i början på detta året, men om jag ska ha så många romanser så lär det ju dröja ytterligare en tid innan jag träffar HAN samt blir gravid. Du sa även att det fanns en stor chans att jag skulle få uppleva kärlek och romans vid den eventuella resa jag ska göra i mars.

Så hur långt bort är romanserna eller stora kärleken?? Tror du jag kommer träffa HAN innan jag fyller år?? Hur många romanser ser du egentligen?? Du sa att jag skulle ha pojkvän vid nästa släktträff, är det HAN eller någon av romanserna??

Jag har inte gått och tänkt på kärleken utan har gått och levt livet och gjort saker hela tiden, men jag orkar snart inte vänta mer, yngre blir jag inte heller och snart är det försent att slå sig till ro och snart blir det väl inte på naturlig väg ens när jag blir gravid.
Känns bara som det är lika bra att skita i allt vad kärlek heter! Känner mig ändå som en olyckskorp som bara drabbas av olycka. :( Ser du STORA kärleken i år för mig överhuvudtaget eller blir det ytterligare ett år av ensamhet?? :(

Kram <3

Svar: Ja du...att tidsbestämma händelser är en omöjlighet... för de flesta av oss som spår.. ibland kan man ha tur och pricka in rätt..men som regel är det svårt eftersom man väljer egna vägar i livet... dessa vägar leder ALLTID fram till det som är förutbestämt... men beroende på vilka vägar man väljer kan det ta olika lång tid att nå fram till det som ska ske.Det handlar inte bara om dina vägval utan också din tillkommandes vägval.
NI möts.. kärleken kommer.. och det blir just så stor och speciell som du vill - men jag kan bara hoppas att det sker snarast, Kram :)
Esmaralda

41 Hopp om året:

skriven

Hej E!! Vad kan jag förvänta mig för hopp imitt liv under 2014? Kärlek, nytt arbete eller vad?? Önskar dig en fin mulen dag:-) kram hoppas på svar.

42 Maria:

skriven

Hej Ez!
Bra gjort och inspirerande för oss alla. Vi borde bli bättre på att stå upp för varann:)

Ser du om jag kommer att möta kärleken detta året ?
Kram o god fortsättning 😀

43 Lillan i Skåne:

skriven

God middag :)
Byter jag jobb inom någon månad? Jag våndas på mitt nuvarande jobb men behöver ju inkomsten. Kommer jag därifrån snart? Kram

Svar: Sök aktivt och ta kontakter.. var lite okonventionell i ditt sökande och du har snart annat jobb... kram :)
Esmaralda

44 Is this the time:

skriven

Kommer han och sovar hos mig hvis jag startar til min leilighet idag?

45 Fia:

skriven

I vilket sammanhang kommer jag i kontakt med min framtida kärlek? Och när?

46 Squirrel:

skriven

Hej!
Jag funderar just nu över så mycket att jag tror att det är dags för en personlig seans. Ungefär hur lång är väntetiden för tillfället? Kan du se om jag har någon chans att få mitt drömjobb på en oljerigg om jag skaffar mig rätt utbildning?

47 Middag med potentiella nya vänner:

skriven

Hej! Har jag någonting ut av att gå på en middag ikväll med en stor grupp främmande kvinnor?

48 januari:

skriven

Hej E, hoppas som du skriver att det handlar om att gå vidare nu. Jag har gjort min gränsmarkering och står för den, även om vissa konsekvenser på ett sätt var oväntade, men på ett annat sätt inte. Några dörrar är stängda nu, hoppas på att nya öppnas. Något jag ska hålla ögonen öppna för?
Allt gott!

Svar: Du går på rätt väg... nya dörrar öppnas så håll ögonen öppna allmänt.. kram:)
Esmaralda

49 Fjärilen:

skriven

Hej Esmaralda
Vilket kommer först? en flytt eller den stora kärleken, & sker båda i år?

Mycket tacksam för svar
kram<3

50 Anna husletaren:

skriven

Hej
Blir tokig snart. Vi har bestämt oss för att flytta. Men vart? I närheten där vi bor nu, eller närmare stan med cykelavstånd för barnen sedan?

51 Lägenhet/Hus?:

skriven

Vilken årstid på året ser du en flytt, & blir det på egen hand eller med någon mer..:)?kram

52 Hedwig:

skriven

THERESE,

Jag skrev mitt svar på din fråga på den 2 januari under texten 'är helt djävla fel'. Mitt inlägg finns under nr 46 där. Vore tacksam om du skriver om du har hittat det nu. Kram Hedwig

53 Miss Lonely:

skriven

Tack för ditt svar, Es! :)

Med andra ord så är det bara att vänta ... jag får väl ge detta året också en chans även om det känns som om jag ska strunta i det, men det har ju bara börjat så jag hoppas VERKLIGEN att jag träffar HAN i år :D

Ser du om jag träffar HAN i år överhuvudtaget eller är det bara romanser??

Kram <3

54 Västerbotten:

skriven

Hej Esmaralda! i dag regnar det och ingen snö hoppas bara att kylan och snön kommer i slutet på nästa vecka så du får snö och kyla när du kommer hit till Västerbotten. kan du se om det vänder och blir bättre tider för mig snart??

KRAM

Svar: Nej men fy... måtte det vända.... och tiderna blir bättre för dig.. den saken är säker.. kram:)
Esmaralda

55 Tessa :

skriven

Hej!
Jag har inga vänner känns jätte ledsamt att inte ha någon att ringa och ingen som ringer mig. Bara släkten o en kollega. Kan du se om jag kommer att få några vänner?

56 Skorpan:

skriven

Ja hos oss talas det ju verkligen om ankdammen och mestadels är den verkligen liten. Vet inte riktigt om jag platsar i den alla gånger? I o med uppbrottet börjar jag mer och mer hitta mig själv och faktum är att jag inte alltid kanske är sån som andra förväntar sig. Det är otroligt skönt att få vara sig själv, äntligen..

Undrar om min s.k. blind date före jul kände något för mig? Det kändes lite så..

Hoppas att alla platsar in idag ;)..

Kram...

57 Leena:

skriven

Hej!
Kommer han att svar på mitt SMS idag?

58 Carina:

skriven

Har haft en fantastiskt bra dag med båttur runt kanaler här i Keralen. Vi blev guidade runt av en man som stod i aktern med en stav som han drog fram båten med. Träffat mycket folk som bor intill kanalen. Det var mycket vackert.

Här i Indien försöker jag inte passa in utan försöker bara vara och göra det jag känner för. Håller på och landa i mig själv.

Kram
Carina F

Svar: Underbart.,.. njut av varje sekund... kram :)
Esmaralda

59 Reda:

skriven

Har alltid själv stått ut lite, och inte på ett positivt sätt :/Har lett till att jag är ganska isolerad nu och fast jag varit okej med det länge har det nu plötsligt börjat tära litet på tillvaron och det är ju väldigt nedstämmande. Undrar nu om jag kommer träffa folk, t.ex. vänner, kärlek, snart? Och kommer det ta länge innan jag träffar dem, eller är det fårmanhoppas inom detta år?
Kram :)

Svar: Du har alla möjligheter att träffa rätt människor... men du måste själv ta initiativ.. gör du det så kommer vänner.. och kärleken kommer också så småningom.. kram :)
Esmaralda

60 Snöfall:

skriven

Hej esmaralda! Saknar mia mig?
Kram
Snöfall

61 Te:

skriven

Hej ES!
Ser du om han Vill ha någon kontakt med mig?
Kram

62 Anonym:

skriven

Hej! Kommer vi sluta ha kontakt helt? eller kommer vi fortfarande hålla den? När träffas vi?

63 Anonym:

skriven

Jag känner mig inte riktigt hemma i den stad jag bor nu. Kommer jag att flytta till en annan stad snart?

Kramar

Svar: Ja, det blir en flytt så småningom.. kram :)
Esmaralda

64 F.B:

skriven

Hej esmeralda kan du se vad 2014 har för överasskningar åt mig. kramar

65 Hmm:

skriven

Händer det något riktigt roligt? Kan du se det kram

66 Hmm:

skriven

Kan du se om min guide är man eller kvinna, kan du även se ngt mer kram

67 Smileys:):

skriven

Hej Es:)

Är jag på väg att lyckas med mig själv i år & leva lyckligt i det? Stor kram

68 Elisabeth:

skriven

Hej!
Jag tror inte jag har någon fin sångröst, men tror du ändå jag skulle kunna ha nytta av att ta sånglektioner eller träna upp rösten?
Kram

69 Jossan:

skriven

Kommer det Forever få mig att tjäna mycket pengar?

70 ?:

skriven

Hej Esmaralda
Vilket kommer först? en flytt eller den stora kärleken, & sker båda i år?

Mycket tacksam för svar
kram<3

Svar: Det kan vara en flytt som kommer först.. kram :)
Esmaralda

71 Lägenhet/Hus:

skriven

Vilken årstid på året ser du en flytt, & blir det på egen hand eller med någon mer..:)?kram

72 Jeanette:

skriven

Tack Esmaralda! I vanliga fall är utbildningen jobbig som jag ska på, men nu när jag inte är kry förstår jag att det blir superjobbigt! Min läkare har "förbjudit" mig att genomföra utbildningen, så risig är jag :( Jag har fått bra medicin bland annat en inhalator, så det SKA gå bra. Jag lovar, jag ska hålla humöret uppe!

Kram ♥

Svar: Var extra rädd om dej,lova det !! Kram :)
Esmaralda

73 ThereseC:

skriven

Tack Hedwig!
Nu såg jag :)
Kram

74 Miss Lonely:

skriven

Ser du om jag träffar HAN i år överhuvudtaget eller är det bara romanser??
Kram <3

Svar: HAN kommer.. det känner jag helt säkert.. kram :)
Esmaralda

75 Skorpan:

skriven

Tack för svaret igår Es!

Jag hade samma problem som Jas igår, hur än jag försökte komma in på din sida Es hamnade jag hela tiden på Emmas foton? Tänkte att det kanske var något slags tecken ;). En hund fanns där..

Hemåt igen imorgon. Kanske händer det något spännande hemma snart?

Kram Skorpan

76 Ekonomin:

skriven

Hej!

Kan du se om jag hittar ett riktigt jobb i min stad i år?
kramiz.)

77 Flytt bilen till annan stad:

skriven

Hej E!

Ser du anledningen till min flytt & blir det till en ny stad?
Eller behövs det en ny seans för att se detta?

Mycket tacksam för svar
kram:)

78 Fia:

skriven

Hej E,

Har mitt ex C fortfarande känslor och vad känner han?

79 Kicki:

skriven

Borde nog lära mig att skriva på rätt ställe!

Hejsan E. kommer jag att ha råd att ha kvar mitt föräldrahem när mina föräldrar flyttat?
kram

80 Snöfall:

skriven

Hej esmaralda! Saknar mia mig?
Kram
Snöfall

81 Lone Ranger:

skriven

Lystring allihop! Som ni säkert förstår och kanske märkt så svarar Esmeralda först och främst på frågo som rör dagens ämne. Vi kan inte kräva att hon ska hinna och orka svara på allt som skrivs och ovidkommande saker. Vill ni ha svar på sådant föreslår jag en personlig seans.
Hälsningar Lone Ranger

82 Miss Lonely:

skriven

Tusen tack för ditt svar! Ser verkligen fram emot att få träffa honom! :D :)

Pussa Mannabonne Glenn från mig

Kram <3

83 Sofi:

skriven

Hej och tack för intressant och bra skrivet inlägg. Jag har en undran.
- Den nästa jag kommer att träffa, vilket land kommer han ifrån?
Kram

84 Ami:

skriven

Hej jag undrar hur man kontaktar er för att bli spådd? Kan man ställa frågor här? Isåfall undrar jag om den som jag kysste på nyår, han känns på något sätt rätt och finns en viss kemi mellan oss men han är inte stabil som människa. Blir det vi så småningom eller finns det en annan som träder fram senare? Smått nyfiken på mitt kärleksliv då jag äntligen börjat hitta mig själv och är säker i mig själv m.m.

85 Ami:

skriven

Hej jag undrar hur man kontaktar er för att bli spådd? Kan man ställa frågor här? Isåfall undrar jag om den som jag kysste på nyår, han känns på något sätt rätt och finns en viss kemi mellan oss men han är inte stabil som människa. Blir det vi så småningom eller finns det en annan som träder fram senare? Smått nyfiken på mitt kärleksliv då jag äntligen börjat hitta mig själv och är säker i mig själv m.m.

86 Jeanette:

skriven

Tack, jag lovar!

87 Maria:

skriven

Hej E!
För ett par dagar sedan skrev jag till dig här å då hade jag och mina barns pappa haft ett fint samtal och jag undrade vad du såg.
Du svarade att han var seriös och förstod allvaret.
Sedan det samtalet har jag och han setts eller hörts varje dag och i morgon ska vi på hans initiativ åka och leka med barnen på ett kul ställe.
Idag har vi inte hörts.
Han tycker själv vi fått en bättre relation nu.
Men vad betyder det för honom och vad vill han. Och hur ska jag agera.
Jag vill ju att det ska bli vi igen men på ett bättre sätt.
Går itu här med mina förhoppningar.
Kram/Maria (blåsjö flickan) 😊

88 Maria:

skriven

Hej E!
För ett par dagar sedan skrev jag till dig här å då hade jag och mina barns pappa haft ett fint samtal och jag undrade vad du såg.
Du svarade att han var seriös och förstod allvaret.
Sedan det samtalet har jag och han setts eller hörts varje dag och i morgon ska vi på hans initiativ åka och leka med barnen på ett kul ställe.
Idag har vi inte hörts.
Han tycker själv vi fått en bättre relation nu.
Men vad betyder det för honom och vad vill han. Och hur ska jag agera.
Jag vill ju att det ska bli vi igen men på ett bättre sätt.
Går itu här med mina förhoppningar.
Kram/Maria (blåsjö flickan) 😊

89 Fian:

skriven

Hej!
Är jag och D rätt för varandra?
Kram på dig :)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: