Truten som glappar...

 
Som en av mina väninnor säger att när man fått barn blir man aldrig densamma som man var förut - och därför reder hon inte ut män som inte blivit pappa. Hon tror att pappor har det lilla extra.
 
Eller som jag... när jag svepte upp dörren till kontoret en gång och  hojtade:
" Jag  behöver en plaskfitta"
Och menade förstås plastFICKA !!
Efter en sån fadäs tänker man sig för innan truten glappar... i alla fall tills det mest pinsamma lagt  sig.
 
Man går igenom sjukdom och död
Barnafödslar
Vänner som kommer och vänner som försvinner
Allt sätter sina avtryck.... och därför utvecklas vi ju också hela tiden !!
 
 
En gång hade jag ihop det med en karl som var STOLT över att han var densamma som han alltid varit och hade samma åsikter han alltid haft... vilket bara gjorde mig misstänksam & jag tänkte att herregud, karl´n måste ha kört fast rejält  i  utvecklingen...
 
Kram
 
 
1 Anonym:

skriven

Hej es
Ser du om något specifikt roligt och nytt händer i mitt liv inom en snar framtid? Isåfall vad?
Behöver liksom se fram emot något nu när allt känns så tråkigt .:( undrar när mitt liv ska börja "på riktigt "

Kram

2 Anonym idag:

skriven

Jaha här väntade man att det skulle bli ett härligt oväder. Blev bara ett lite mullrande som gick runt en liten stund och 32 regndroppar... ;)
Men det blev faktiskt lite svalare igår! Bara 26 gr!! :)

Esmaralda, har jag mött på personen du varnade mej för nu?

Svalkande kram :)

3 Emmi:

skriven

Händer det något speciellt inom närmsta tiden?

4 Anonym:

skriven

Hej esmaralda!
Har han intresse av mig?
Kram

5 Anonym:

skriven

Ja alla förändras vi, endel åt det positiva hållet, andra åt det negativa. Själv har jag blivit en sur och bitter kärring, jämt känner jag mig arg och irriterad och sur.

6 joker:

skriven

Undrar om jag får träffa honom igen som är mitt hjärta kär.....
Tyckte han verkade försöka läsa av mina känslor senast vi sågs. Jag hann inte tacka och säga vad han betytt för mig. Får jag chansen igen?

7 Man blir som man umgås..:

skriven

Ja herregud, ibland så vill man bara sjunka genom golvet, efter att ha sagt något:-)... Men men det är bara ord.

Undrar om du ser om kärleken är på ingående.... Eller får jag vänta år till? Kram

8 Jossan :

skriven

Nu har jag haft sån fruktansvärd otur med kärleken. Du sa i förra veckan att det inte verkar dröja så länge tills den rätte kommer.
Kan du se något om honom? Känner jag honom, När han kommer eller hur han ser ut?

9 Carina ST:

skriven

Ja allteftersom man lever livet så förändras de flesta av oss på olika sätt. Folk runtomkring vill att man ska vara den man "alltid" varit. Jag tyckte inte om den förändring som gjorde att min exman blev en annan och han tyckte inte om min förändring. Vi förändrades båda och det gick inte längre att må bra ihop. Jag behövde oceaner av egen tid i flera år efter skillsmässan så mitt sociala liv var på sparlåga länge. Nu är jag redo för ett mer aktivt liv igen. Jag har kul och känner energi. Men en enda träff med mitt ex gör ofta att energin dalar. Det hände igår. Men nu bestämde jag mig för att jag inte tänker uppehålla mig vid det för då blir jag dränerad. Utan fokusera på det jag mår bra av och låta de få tillfällena när vi möts få rinna av.

Nu mår jag bra och det vill jag fortsätta njuta av ett tag. Jag vet hur jag vill leva mitt liv. Och jag är mer aktiv än jag varit på flera år. Jag hoppas det flyt jag känner nu ska få fortsätta ett bra tag till.
Kram, Carina ST

Svar: Ja, underhåll ditt flyt lite genom att bygg på med val som innebär positiv förstärkning.. ha några morötter att plocka på vägen... kram :)
Esmaralda

10 Helena Ir:

skriven

Men visst utvecklas de flesta av oss, under livets
gång..åtminstone, har jag en hel del, andra tankar
om rätt mycket..

Blir lite trött på mig själv ibland..jag fastnar
i tankar som bara kör runt där uppe i hjärnkontoret..
Väldigt onödigt..leder bara till en extremtrötthet!
Vet inte om jag får någon lösning på det som jag tänker på heller??

Efter åskväder och ett rätt kraftigt regn har vi
fått lite svalare..

Kram och en trevlig måndag :)

11 Anonym:

skriven

Hej esmaralda!
Är han intresserad utav mig?
Kram

12 Rebecca:

skriven

jag dejtar en kille som har varit bortrest pga jobb medan vi börjat dejta (han kommer hem ibland). Han är svår att läsa av, ibland känns det som han tycker om mig mycket, ibland är han jättedålig på att höra av sig och visar inte så mycket uppskattning. Hur står det till egentligen,tycker han om mig? :/ jag är så kluven. kram

13 lippan91:

skriven

Hej hur länge ska jag få stå ut med alt tjat?
Längtar efter lycka och fp den kärlek alla förtjänar=)

Kram

14 lippan91:

skriven

Hej hur länge ska jag få stå ut med alt tjat?
Längtar efter lycka och fp den kärlek alla förtjänar=)

Kram

15 Blir tokig:

skriven

Godmorgon Esmaralda! Jag är så jävla trött på att bo i den här lägenheten fläktsystemet i huset har stått stilla i över ett dygn det är kvavt och varmt. Blir det någon flytt SNART???

Kram

16 Jennie:

skriven

Kära Esmaralda, känner mig så nere och deprimerad, hur ska jag göra för att börja må bättre och få tillbaka min inre kraft o energi? Kram

17 Anonym:

skriven

Blev bjuden hem till en man och hans två söner. Rekommenderar du att jag tackar ja eller nej?

Svar: Du kan ju alltid tacka ja, gå dit och känna in... kram :)
Esmaralda

18 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag har fått upp ögonen för en kille, men problemet är att han har en tjej! Jag har hört att dem inte haft det så jätte bra! Jag kan även tyckas se i honom att han är lite tillgiven, han känns inte helt stängd eller hur man ska säga! Men jag kan ju ha fel? Min fråga är ju iallafall Ser det ut som om han är kär i sin tjej och det kommer hålla ett tag till?
Eller har han fått upp ögonen för mig och det här är värt att lägga energi på?
Kram

19 Anonym:

skriven

Har också en glappande trut, men det bjuder jag på:) Om du har tid och lust, så undrar jag över en sak... Jag fick ett brev för lite sen, som inte var trevlig läsning, och som jag försökte reda ut med detsamma... Efter många turer blev en tredje part inblandad, vilket resulterade i ännu mer brev... Nu är det utrett med första parten, men har inte hört något från den andra - och jag undrar lite över hela historien... Kommer det lägga sig, och bli utrett? Alla gör misstag och jag har erkänt min del i det hela, och sagt ifrån om det som varit helt upp åt väggarna - men får ändå känslan av att detta nästan var uppgjort från den första partens sida, för den andra hade aldrig behövt bli inblandad... Känner mig låg på grund av detta! Blev ju förtalad, men har försökt reda ut det trots att jag hade all rätt att låta bli! Undrar bara om det blir mer jäkelskap av det, eller om det lugnat ner sig och livet återgår till det normala... Hoppas du får en bra vecka, med lite regn varvat med solskenet:) Här har det regnat, men är lika kvavt för det... Till och med nätterna är stekheta - i väderbemärkelse:))) Stor kram på dig:)

20 Marillo:

skriven

Ohjaaa! Håller verkligen med! Bland det tråkigaste uttalet som finns är " jag är så här och har alltid varit såhär...Och tänker inte ändra mig..." Vi lever väl för att utvecklas och även byta åsikt ibland?
Vet inte om du känner av min panik!!!! Men den är Stor!!! Vårt flyttlass går imorgonbitti till Sthlm men vi har fortf ingenstans att bo!!!!!!! Ser du någon lösning för oss..,just nu blir det hon en vän.
Kram

Svar: Det kommer att lösa sig... även om det blir lite panik ett tag.. kram :)
Esmaralda

21 Vilken Underbar Dag:

skriven

Hej Es!

Japp man utvecklas hela tiden i många avseende iaf o allt sätter ju sitt avtryck på gott o ont.
Tror du han blev glad igår, kommer han föreslå en träff snart? Finns det något ytterligare jag kan göra, råd?

Kram

22 Dinara :

skriven

Ja, det är sant. Man blir aldrig detsamma som förut.Mina nya vänner jag träffat i år har betytt så mycket i min utveckling och det är jag tacksam för. Kram!

23 Anonym:

skriven

Hej es!
Kommer han höra av sig till mig igen?
Kram

24 Anonym:

skriven

Hej esmaralda!
Ser du om det dyker upp något jobb till mig snart?
Kram

25 Yvonne:

skriven

Kommer jag att klara gå vidare efter den jag älskat allra mest gjort slut efter åtta år?.
Har han helt glömt bort mig?.

Svar: Du klarar det...du är så mycket starkare än du tror.. kram :)
Esmaralda

26 Hur är det?:

skriven

Om man lider av psykisk ohälsa i detta livet - betyder det då att man har en svag själ?

Svar: Nej, absolut inte.. kram :)
Esmaralda

27 💙🙏:

skriven

Hva kan jeg gjøre for å få L mer interessert i meg?

28 Anonym:

skriven

Hej!
Kan du se om mitt äktenskap är över eller om vi fixar till det igen???

29 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Precis som mitt ex, han var stolt över att han alltid hade tyckt samma sak och alltid haft samma intressen. Han tyckte att jag var ombytlig. Men ombyte förnöjer och jag var rätt nöjd med mig själv i alla fall. Det där med att det är sa speciellt att fa barn kan jag ibland bli lite irriterad pa för jag har inga egna barn och vissa av mina vänner eller släktingar som far barn blir irriterande. De spelar i en annan division och deras nya identitet är "mamma" och jämför jag deras erfarenheter med mina erfarenheter av kaninerna (som ju är mina barn) blir de i princip förnärmade. De har dessutom plötsligt blivit experter pa barnuppfostran och tycker att jag är hemsk som berättar för barnen om trollen och näcken för man ska inte skrämma barn. Alla mina släktingar och vänner som är nyblivna föräldrar är inte sadana gud ske lov! Jag gillar bäst när föräldrar delar med sig och man far lov att passa deras barn och leka med dem och berätta om allt oknytt som bor i skogarna. Sadana föräldrar som inte tar illa upp om de just har berättat nagot om barnen och jag utbrister att "Ja men det är ju precis som med kaninerna..." och sa aterberättar jag en anekdot om hur jag hade samma problem med en kanin och hur jag löste det.
Genom att fa barn kan man lära sig en hel del nytt om sig själv vilket far en att mogna. Och enligt min mening lär man sig mycket om sig själv även av sina husdjur. Se pa den där programserien om mannen som talar med hundar, det är ju oftast inte i hunden problemet sitter utan i hur hundmänniskorna hanterar sina hundar. Det han oftast gör är att instruera ägarna hur de ska göra och bete sig, vilket är utvecklande och lärorikt för ägarna i och med att de utvecklar sin självkännedom. Precis sa är det med kaniner ocksa. Man utvecklar sin självkännedom genom att umgas med dem.
Kram ThereseC

Svar: Och du är en sann gudagåva för dina vänner som har barn !! Och jag håller med.. man utvecklas enormt genom att umgås med djur.. kram :)
Esmaralda

30 Anonym:

skriven

Hej es!
Ibland kan jag få känslan av att folk tycker att jag är tråkig eller ointressant eller något! Som när jag tillexempel sitter med i en grupp! På jobbet jag är på nu så får jag den känslan att när jag öppnar munnen och säger något. Eller när jag sitter med min pojkvänns föräldrar!
Är det så att folk tycker jag är tråkig? Eller varför upplever jag det såhär?
Kram

Svar: Bara din självkänsla som inte är på topp för inte tycker folk att du är tråkig inte.. kram :)
Esmaralda

31 Anonym:

skriven

Hej es!
Har han intresse av mig?
Mycket tacksam för svar!
Kram

32 Anonym:

skriven

Hej es!
Har han intresse av mig?
Mycket tacksam för svar!
Kram

33 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag har fått upp ögonen för en kille, men problemet är att han har en tjej! Jag har hört att dem inte haft det så jätte bra! Jag kan även tyckas se i honom att han är lite tillgiven, han känns inte helt stängd eller hur man ska säga! Men jag kan ju ha fel? Min fråga är ju iallafall Ser det ut som om han är kär i sin tjej och det kommer hålla ett tag till?
Kram

34 Anonym:

skriven

Hej es!
Är han g intresserad utav mig?
Kram

35 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag har fått upp ögonen för en kille, men problemet är att han har en tjej! Jag har hört att dem inte haft det så jätte bra! Jag kan även tyckas se i honom att han är lite tillgiven, han känns inte helt stängd eller hur man ska säga! Men jag kan ju ha fel? Min fråga är ju iallafall Ser det ut som om han är kär i sin tjej och det kommer hålla ett tag till?
Kram

36 Anonym:

skriven

Heh es!
Är G intresserad utav mig?
Kram

37 Anonym:

skriven

Hej!
Min gamla vän var ett tag överösande med ord och komplimanger och hade väl högre förhoppningar än mig om vår relation. Nu känns det dock som han knappt vill underhålla den vänskap vi har. Varför blev det så och hur kommer vi ha det?

Kram💕

Svar: Lite sårade känslor gör att han drar sig undan.. kram :)
Esmaralda

38 Marillo:

skriven

Åhååå! Esmeralda!!!! Tack jag vet att du oftast har rätt så nu känns det mycket bättre! Kram och ha en fin dag☀

39 sus:

skriven

hej

tur att man utvecklas och tur att det hoppar lite grodor ur oss ibland. min farfar sa alltid att av små barn och fulla gubbar får man veta sanningen. skönt med klarspråk tycker jag jobbigt när folk pratar i gåtor och man ska gissa vad dom vill eller menar.

love

40 Nyfikna Jag!:

skriven

Gårdagens blogg var intressant, med tanke på att jag för nån dag sen för nyfikenhetens skull frågade dig om jag skulle nån gång ha sex med en kvinna vilket du nu såg att jag skulle. Det är väl inte någon jag känner I dagsläget? Om jag nu inte känner henne ser du kanske hur/var jag träffar henne?

41 Louise:

skriven

En vecka kvar tills jag börjar jobba ihh jag är så nervös, Är så himla skraj att jag ska göra bort mig. Jag älskar att jobba med barn, speciellt småbarn 1-3 års ålder. Men kan ha problem efter en incident från en annan förskola där man INTE fick ha kontakt med föräldrarna som vikarie. Tantan som var förskollärare där på det stället var en bitter kärring och nedlåtande mot vikarier...
För mig som är vikarie känner jag mig inte riktigt som en i gänget och det kan ofta bli skitsnack.
Jag behöver lite träning för att ta kontakt med föräldrar annars så är barnen trygga med mig och på de ställen jag praktiserat på har jag fått beröm att när jag väl blommade upp och tog för mig så var jag en jättebra pedagog, men föräldrakontakten har fortfarande mycket att önska sig,
Så min fråga är...blir jag en bra vikarie och kommer föräldrar, personal och barnen på de förskolor jag kommer att jobba på tycka om mig?
Hur gör jag lättast att stå upp mot de som ser ner på mig? Jag som vikarie är lika mycket värd som de ordinarie personalen och dessutom så vet jag att jag är en sjuhelsikes bra vikarie ska bara dra det ur mig.
Kommer det gå bra för mig?
Tacksam för svar.
Kram och ha en bra dag.

42 M:

skriven

Hej E
Händer det mig något speciellt under den nya skolterminen?
Kram

43 cc:

skriven

Hejsan Es! Är det så jag jämt är på fel väg när jag vill ha kärlek, men alla män sviker och lämnar mig efter en tid, vågar jag alls lita på män mera och hittar jag nånsin den rätta för mig? Är så olyckligt för dethär! Kram

Svar: Du hittar de män som är fel.. en felriktad attraktion.. träna dig på att se andra sorters karlar.. kram :)
Esmaralda

44 Susanne:

skriven

Hej.
Låter tråkigt att gå igenom livet utan att utvecklas men vissa människor är så o verkar trygga m det och en del kan vara väldigt nedvärderade i sitt sätt mot andra då när de vet hur saker är o ska vara o talar om det för andra. Livet är roligast i utveckling tror jag. Tråkigt om man ska vara densamma jämt även om man har de olika delarna kvar i sig kanske hela tiden som format en till den man är i dag.
Ibland blir jag så trött på semester för det blir ingen ensamtid o det känns sim jag bara går o väntar. Vill vidare. Blir sur o tvär. Kan inte hjälpa det. Har jag ngt fel m hormonerna, sköldkörteln? Har tagit ett sådant test en gång men visade inget. Jag anstränger mig verkligen ibland men det blir fel ändå. Eller är det sviter efter en barndom i förtryck... Orkar snart inte mer när jag tänker på det. Mvh Susanne

45 Lilla Jaget:

skriven

Hej Esmaralda!
Ja fasta kan man ibland göra utan att själv vara helt medveten om det. Jag och mitt huvud har haft flera duster då jag vrider och vänder på saker-istället för att mer tänka "jaha" och gåvidare.
Men nu har jag en fråga som är knepig på riktig och senast torsdag ska jag lämna besked och vete fåglarna hur jag ska göra! Ska jag ta jobbet 20 mil bort och börja pendla igen eller stanna här och gå ner till halvtid med förändrad tjänst men vara nära kärleken med förhoppning att jag får nytt jobb på befintlig ort. Fan vad svårt detta är! Positivt är att det är jobb i alla fall. Puh! Kram från mig :)
Stanna eller pendla, stanna eller pendla?

46 Aske:

skriven

Hej Esmeralda!

En kort fråga; ska jag tacka ja till erbjudandet eller ha lite is i magen och vänta på annat besked? Säger någon mera ja?

Hälsning och kram

Svar: Tänk till vad du vill och fatta beslut.. någon mer kommer att säga ja.. kram:)
Esmaralda

47 Anonym:

skriven

Hej es!
Kommer g någon gång att kontakta mig?
Kram

48 Anonym:

skriven

Hej es!
Kommer hans och C förhållande att hålla? Är han kär i henne?
Kram

49 Pappis:

skriven

Ska jag behålla Pappis eller satsa på en ph?
Kram

50 V:

skriven

Ja du esmeralda det stämmer jag har gått i genom aaallllt.Med sjukdomen och med förra kärleken och han är gift nu och har två barn tror jag. Har förtusan svårt att gå vidare ,tänker på att jag skulle ha gift med den däre kosovo killen och min familj förstörde för mig och den snubben vill inte ha nåt alls med mig och göra.:( och jag får reda på att min kusin dona från mammas sida är förlovad med min pappas släkt och sedan får jag reda på att min morbrors dotter arta förlovar sig med en man som heter arseni och han är tydligen släkt med qorri familj. Och sen har jag gått igenom en jävla äcklig shitt grej som jag inte kommer över. Min ex är gift med min syster och har nyss fått en dotter med henne och den jävla svinen har våldtagit mig och min familj har välkomnat han i familjen och ingen av dem lysssnar på mig. detta med våldtet var läänge sen och min mor vill att jag ska gå vidare. mina päron har inte bara förstört med giftermålet för mig utan andra syskon också. Mår skit dåligt också över att min bror dog i cancer och han bara inte kan få han tillbaka. Hur mår han och tror nog att han såg mig gråta i fredes.

kram på dig !

51 V:

skriven

Ja du esmeralda det stämmer jag har gått i genom aaallllt.Med sjukdomen och med förra kärleken och han är gift nu och har två barn tror jag. Har förtusan svårt att gå vidare ,tänker på att jag skulle ha gift med den däre kosovo killen och min familj förstörde för mig och den snubben vill inte ha nåt alls med mig och göra.:( och jag får reda på att min kusin dona från mammas sida är förlovad med min pappas släkt och sedan får jag reda på att min morbrors dotter arta förlovar sig med en man som heter arseni och han är tydligen släkt med qorri familj. Och sen har jag gått igenom en jävla äcklig shitt grej som jag inte kommer över. Min ex är gift med min syster och har nyss fått en dotter med henne och den jävla svinen har våldtagit mig och min familj har välkomnat han i familjen och ingen av dem lysssnar på mig. detta med våldtet var läänge sen och min mor vill att jag ska gå vidare. mina päron har inte bara förstört med giftermålet för mig utan andra syskon också. Mår skit dåligt också över att min bror dog i cancer och han bara inte kan få han tillbaka. Hur mår han och tror nog att han såg mig gråta i fredes.

kram på dig !

52 Miltons mamma:

skriven

Hahahahahahaha!!!
😂😂😂😂😂😂
Tjöt högt av skratt när när jag läste dagens blogg. Plaskfi**a 😂😂 Läste till och med upp den för min syster och hennes man. Först gjorde de stora ögon och sedan asflabb de oxå.

Passar på med en fråga.
Ser du någon bestående kärlek för mig de närmaste månaderna? Är bra kärlekstörstande nu ❤️

Kjam

53 åsa s:

skriven

Hej goa e!!!
ett tag sedan jag va inne på din sida. skrattat om normännen( jag som precis kommit hem från oslo)Äldre mannen m penis sången . tusen tack för det! härligt med skratt. Undrar om jag ska flytta till norge el jobba? möta en man där el att det är en stad som är en utflykts mål?.kram åsa

Svar: Jobb och boende i Norge ser positivt ut om du bestämmer dig för detta.. kram :)
Esmaralda

54 Klara:

skriven

Hej es!
När du svarade "möjligen något tillfälligt" angående om det kan bli en relation mellan honom och mig!
Är det då inte säkert att det blir något mellan oss?
Lutar det mest åt att det kan bli vi för ett tag?
Eller ser det mer ut som att det inte blir något alls mellan oss?
Kram

55 68:an:

skriven

Härligt med förändringar, det betyder ju utveckling inom något sägs det :)
Kära Es, jag jobbar på för fullt med min utveckling och kan nu inte låta bli att börja oroa mig lite inför höstens händelser.. Kan du ge mig några goda råd? :)
Önskar alla en fortsatt härlig dag.. Kram

56 Jossan :

skriven

Nu har jag haft sån fruktansvärd otur med kärleken. Du sa i förra veckan att det inte verkar dröja så länge tills den rätte kommer.
Kan du se något om honom? Känner jag honom, När han kommer eller hur han ser ut?

57 Anna:

skriven

Hej igen :) Kommer dessa dagar att gå bra? Har en känsla av att svärfar inte är så förtjust i mig. Sen att han dricker och är en allmänt otrevlig människa mellan varven gör ju inte saken bättre. Har en känsla av att det kommer bli någon form av tjafs iaf.

Kram :)!

Svar: Ja, lite tjafs blir det.. men det kan du sätta dig över... sänk dig inte till hans nivå.. kram :)
Esmaralda

58 Resa:

skriven

Kom inget åskväder till oss igår, hoppas på en annan gång.
Nu en resa för att betrakta det förflutna, skapar en del turbulens och oroliga drömmar.
Känns efter detta som att den där relationen som var i antågande borde komma.. Något nytt? eller mer en vänskap som fördjupas? Syns något kring detta?
Ha det bra!

59 🙏:

skriven

Hva kan jeg gjøre for å få han interessert i meg?

60 D:

skriven

Varför godkänner han P inte min vänförfrågan på FB sen lördagsnatt, och idag på jobbet undviker han mig.. Vad är problemet döljer han något?

61 Cathubodva:

skriven

Är det möjligt för dig att känna in om mitt nästa förhållande är med en man eller en kvinna?

62 Syster:

skriven

Hej E. Varför gör min syster så? Hon lovar saker och skyller på huvudvärk eller ont i magen när det är dax. Det tog 5år innan min son fick sova över som hon lovade honom när han var liten. Vi skulle ut få puben och hon skyllde på huvudvärk den dagen, men då hade hon varit ute med en annan vännna till henne.
Det går aldrig att anlita henne som barnvakt om man ska göra nått viktigt. 99 gånger av 100 messar hon att hon inte kan.
Kram kram

63 Anna:

skriven

Oj! Är det riktat direkt till mig? Vill nog inte åka nu. Klarar inte av sånt och jag tar mig inte hem när jag väl är där!

Kram igen :)!

Svar: Vaddå ? Vad står på ? Jag ser ingenting negativt kring dig och resor.. inte det minsta.. kram :)
Esmaralda

64 A::

skriven

Fick missfall för ett tag sedan dröjer det länge tills nästa barn kommer till oss?

Svar: Nej, det känns inte som om det dröjer länge.. kram :)
Esmaralda

65 Anonym:

skriven

Hej Es!

Japp man utvecklas hela tiden i många avseende iaf o allt sätter ju sitt avtryck på gott o ont.
Tror du han blev glad igår, kommer han föreslå en träff snart? Finns det något ytterligare jag kan göra, råd?
Kram

66 Fråga:

skriven

Hej es!
Är han intresserad utav mig?
Kram

67 Anonym:

skriven

Hej es!
Har g intresse av mig?
Kram

68 Linnesn:

skriven

Ha ha ha...sååå pinsamt!
Vet hur det är! Lyckas ganska ofta kläcka ur mig korkade saker.

Det värsta var nog det där med jämförelsen av två duvor i en mycket intim stund med "Balkan Boys" tillsammans med min väninna...och min närmaste granne, Bosnier, står och hör det! Där vinet går in går vetter ut!
Jag skäms lite än. Men han är iaf glad och pratar med oss. Fy för halvfulla snusktanter!!
Truten kan bli väldigt snuskful!
Nu aktar jag mig!!

Det blir en tur till sundet sedan. Undra om man får grilla i engångsgrill på stenarna? Är det grillförbud pga torkan??

Hoppas det kommer lite svalka snart! Nätterna är sååå heta...dock på fel sätt!

Kram på er alla människobarn!

/Linnean

Svar: Ja det är jädrans så torrt... vet inte hur det ligger till med grillförbud.. här får vi i all afall grilla på stenarna.. tror jag..vi gör det i alla fall... kram :)
Esmaralda

69 Moonshade:

skriven

Saknar han mig?

70 Mimmen:

skriven

Hej kära Es!
Min man kom in på en utbildning, precis som du sa i seansen och det går framåt. Du sa även att det kommer ett barn till, och här sitter jag nu gravid :).
Kommer min man att få jobb direkt efter utbildningen? Oroar mig över det dagligen :(.
Ha en underbar dag i värmen :).
Kram

Svar: Men så roligt :) Din man får jobb.. kanske inte omgående.. men det ser inte ut att dröja så länge.. kram :)
Esmaralda

71 Smöla:

skriven

Kommer jag att få resa eller åka på en mini semester snart? Med vem isåfall? Och vart?

72 Anonym:

skriven

Hej es
Ser du om något specifikt roligt och nytt händer i mitt liv inom en snar framtid? Isåfall vad?
Behöver liksom se fram emot något nu när allt känns så tråkigt .:( undrar när mitt liv ska börja "på riktigt "

Kram

73 Anonym:

skriven

Hej es
Ser du om något specifikt roligt och nytt händer i mitt liv inom en snar framtid? Isåfall vad?
Behöver liksom se fram emot något nu när allt känns så tråkigt .:( undrar när mitt liv ska börja "på riktigt "

Kram

74 Anonym:

skriven

Hej es!
Är g intresserad utav mig?
Kram

Svar: Jag ser inget större intresse nej.. kram :)
Esmaralda

75 Anonym:

skriven

Hej es!
Om du kollar på mig och kärlek, finns det en annan man omkring mig som är intresserad? Ser du något om den isåfall? Kan det vara han jag tänker på som är lång,smal och mörkhårig?
Kram

76 Aida:

skriven

Ser du någon flytt för mig i år?? Kram

77 Jossan :

skriven

Nu har jag haft sån fruktansvärd otur med kärleken. Du sa i förra veckan att det inte verkar dröja så länge tills den rätte kommer.
Kan du se något om honom? Känner jag honom, När han kommer eller hur han ser ut?

78 Anna:

skriven

Frågade ju tidigare hur det skulle gå i dagarna med svärfar. Planen var att vi skulle till svärföräldrarnas stuga och du svarade att det kunde bli lite tjafs. Nu blev det dock inställt idag iaf pga dåligt väder :)

Hänger du med nu :)?

Tack och kram :)!

Svar: Men det blir säkert ett nytt tillfälle.. när det fina vädret kommer tillbax :) Kram :)
Esmaralda

79 Nyfikna Jag!:

skriven

Ett försök till:

Gårdagens blogg var intressant, med tanke på att jag för nån dag sen för nyfikenhetens skull frågade om jag skulle nån gång ha sex med en kvinna vilket du nu såg att jag skulle. Det är väl inte någon jag känner I dagsläget? Om jag nu inte känner henne ser du kanske hur/var jag träffar henne?

80 Summerbaby84:

skriven

Tack åter igen för ditt svar! Men vad menas med "kanske i det lilla bara" (när de gällde de tre tingen du inte kunde se)??? Kram

Svar: Kanske tre SMÅ saker.. det måste inte vara stora händelser för att de ska vara speciella och bra..kram :)
Esmaralda

81 Summerbaby84:

skriven

Hej igen! Något jag har sett många fråga och jag vet att jag redan har ställt en fråga men är självklart nyfiken och vill gärna veta: kommer kärleken till mig i år/höst??? Kram

Svar: Kanske en fling men den stora kärleken dröjer nog lite till... kram :)
Esmaralda

82 Sus:

skriven

Hej

Kommer han snart åter till oss?

83 Moonshade:

skriven

Saknar han mig?

84 Alonym:

skriven

Hej Esmeralda!
Ser du något positivt med mig mannen,kommer han snart o hälsar på kanske?
Kram

85 Anonym:

skriven

Ja den som inte anser sig förändrats något eller heller inte vill det, har en hel del kvar å lära sig!

Fråga: kan jag lita på honom, känner min magkänsla rätt i den saken?

86 Anonym:

skriven

Hej es!
Möter jag den rätta i år?
Kram

87 :-):

skriven

Har jag någon beundrare?
kramiz

88 Jossan :

skriven

Nu har jag haft sån fruktansvärd otur med kärleken. Du sa i förra veckan att det inte verkar dröja så länge tills den rätte kommer.
Kan du se något om honom? Känner jag honom, När han kommer eller hur han ser ut?

89 Smöla:

skriven

Kommer jag att få resa i år med en kär vän, eller kanske en ny kärlek?:)

90 Undrar hur du gör?...:

skriven

När du ger svaren här på bloggen. Känner du in allas energier? Eller vad ser du? För du är så otroligt hjälpsam och fylld med energi.

Undrar även jag om kärleken kommer detta år? Sker mötet utomhus? Stor kram

91 anonym:

skriven

Hej ez! Kommer "resan" att bli bra? Kommer hon att ångra det i efterhand? Kram

92 Carina ST:

skriven

Ja du bekräftade precis mina egna tankar kring hur jag ska fortsätta känna energi och glädje :) Jag vill planera in de där morötterna med jämna mellanrum längs vägen, månaderna framöver. En sak som redan är planerad är en buggkurs. Hoppas jag får plats på kursen. Det är alltid svårare att få plats när man är singel. Dans är glädje och det skulle bli varje söndag plus extra träning på torsdagar.
Kram, Carina ST

93 Zwezia :

skriven

Jag kan inte släppa han:-( Känner att det inte är menat att jag ska det! Jag vet att det finns hur många som helst där ute som är bättre för mej. Men på något sätt så känns det i hela mej att det kommer bli han och jag!? Jag ser framåt i tiden. Och jag ser han och mej...Därför jag inte kan släppa tror jag...Kommer vi våga Es?

94 Lilla hjärtat:

skriven

Fina ES:)

Har jag någon chans på honom framtiden,eller ser du någon annan man för mig istället?
stor kram:)

95 G:

skriven

Blir han å invitere meg til han i helgen? Eller venter han på at jeg skal invitere meg selv/spørre selv?

96 Anna:

skriven

Blir det säkert, men är glad om jag slipper! Hur mycket jag än tycker om svärmor så får jag lite lätt klaustrofobi där ;) Sen att inte veta var jag har gubben gör inte saken bättre. Kändes inte bra i magen att fara dit nu men jag slapp som tur var!

Kram :)!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: