Lammkött på väg !!

 
Den här lille kanaljen vade att korsa en gata och helt i sin eget takt ....
 
I  dag drog vi iväg till delfinshow och jag vet ju att folk är som tokiga i delfiner.... de ska simma med dem  &  tatuera delfiner på skuldrorna och gud vet vad.... jag tror faktisk att jag är den ende människan i världen som inte blir så till mig i  trasorna över en delfin.  Allvarligt talat så hade jag hellre simmat med sköldpaddor, bläckfiskar eller bulldogar.  Det bara är så.....
 
 
Nå, oavsett så var det en trevlig show... kvalitetsmässigt naturligtvis ljusår från Seaworld i Orlanda men småmysigt och vi hade en fin eftermiddag !!
Nu  går vi och trånar efter lammkött !!  he he he 
Det kommer att serveras om en timme..... på grekiskt vis.... och sen ikväll ska vi bara slappa med en film eller två...
Kram på er
1 MollyD:

skriven

Tjosan E
Låter härligt i Grekland. Jag är supertrött men nu tror jag att jag snart får utdelning på allt slit, eller???
Solen är najs även här.
Kram

Svar: Ja, det tror jag också du får... och Grekland ÄR härligt... kram :)
Esmaralda

2 prov:

skriven

Hej Es! Behöver jag vara orolig för cellprovet jag ska ta nästa vecka???

kramar

3 KP:

skriven

Hej E.

Härligt att våren är på väg. Jag har verkligen försökt på alla vis men ... min fråga , hittar jag och A tillbaka till varann?

Svar: Det är mycket tveksamt.. ta en paus.. hittar ni varann igen så gör ni oavsett dina ansträngningar.. kram :)
Esmaralda

4 Anna:

skriven

Tack Es för svar! Då behöver jag ej oroa mig lr? Att det är mig han vill vara med o ser som sin kvinna? Vad kan jag göra för att hjälpa/stärka vårat förhållande i hans "emotionellt oroliga period"? Min rädsla att han kanske egentligen vill ha sitt X hindrar mig från att ha tålamod o vara lycklig. kram Anna A

5 Emmi:

skriven

Ursäkta om jag tjatar men jag är nyfiken om det kan bli något mer mellan D och mig. Dejten kändes så ju bra.. :) Kram och ha det fint

6 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda! Har jag något att oroa mig för??...kram

7 David:

skriven

Hej ES!

Jag undrar vad HON känner för mig? Finns det känslor med i bilden?

Kram :)

8 David:

skriven

Hej ES!

Jag har kontakt med en tjej som bor en bra bit ifrån mig nu undrar jag vad HON känner för mig? Finns det känslor med i bilden?

Kram :)

9 Carina ST:

skriven

Du har det riktigt fint :) Jag har nyss läst ifatt lite grand. Har idag kommit hem från härliga dagar i Skåne. Det var härligt att titta på sonen som dansade, träffa mamma med man, pappa, syskon och syskonbarn. Ett fint dop blev det också av min brors yngste lille krabat.

För några år sedan gjorde jag på egen hand en regression och hamnade då i situationen som ledde till mina föräldrars skillsmässa. Jag var fyra år då och hade inget som helst minne av det. Men i regressionen fick jag se vad som hänt mellan mamma och pappa, sådant som ingen någonsin pratat om. Jag har under åren efter regressionen inte riktigt vågat fråga för det var känsliga saker om otrohet och gräl. Så jag har inte visst ifall regressionen var sann eller min egen fantasi. Men i torsdags kväll när jag satt och pratade ensam med min pappa så berättade han plötsligt om just den här händelsen. Jag blev rätt tagen för det var exakt så som jag sett det.

Det gör att jag nu lite mer vågar tro på även de regressioner jag gör kring tidigare liv. Inom mig har de känts rätt, men hur vet man om det är fantasi eller på riktigt? Det visste jag inte heller med mina föräldrars gräl men det visade sig vara sant. Jag fick en sorts bekräftelse i att lita på mig själv i det här.

Äventyren i det andliga fortsätter. I det jordiska är det också äventyrligt men mer på ett jobbigt sätt kring min ekonomi som skapar ständig oro. Den här oron tär så mycket att jag nu börjar få någon sorts utslag på kroppen. Vet ärligt talat inte riktigt vad det är så jag ska gå till vårdcentralen och visa det.

Esmaralda finns det hopp om något litet ekonomiskt lyft inom det närmaste?
Kram, Carina ST

10 Semester:

skriven

Es:Kommer jag resa någonstans med någon snart?kram

11 Lite nervös.:

skriven

Hej!

Kommer nationella proven att gå bra för mig?

Hoppas du får en fortsatt bra dag!

12 Anonym:

skriven

Har bokat en kryssning i maj, kommer jag att möta någon under denna resa? Kram

13 Hedwig:

skriven

Hej!
Förlåt att jag skriver igen men jag kunde inte låta bli att skriva om delfiner. Jag tycker så synd om dem som ska göra 'gymnastik i vattnet' endast för vår nöjes skull. Det sägs t.o.m. att alla delfiner blir blinda efter ett tag på grund av klorinet i vattnet. Jag tycker att de visar en oerhört stor kärlek till människan genom att tillåta detta över huvud taget. Det sägs ju att de, när det gäller deras andliga nivå, står över människorna av idag. Det sägs också att de har gamla Atlantissjälar. Om de här ryktena nu stämmer eller inte, vi ska ha stor respekt till delfiner och inte betrakta dem som leksaksdjur vilket tyvärr alltför många gör (jag skyller inte på dig Esmaralda eller på någon annan här, skriver bara detta i allmänhet).

14 Anonym:

skriven

Hej!
Känner mig uppgiven och vet inte vad jag ska ta mig till. En flytt har du nämnt, berätta gärna mer om den, kommer allt bli bra snart?

Kram💕

15 MK Gbg:

skriven

Hej E.
Är såå ledsen och chockad idag att jag inga tårar har kvar.
Min bästa väninnas hund, en underbart speciell liten dam, gick bort imorse. Min väninna är själv medial - men jag skulle vilja be dig ge henne några tröstande ord en dag som denna. Allt gick fort.. igår fanns hennes underbara livskamrat här - imorse var hon inte kvar bland oss. Hon fick fatta det svåra beslutet att låta henne somna in då det inte gick att rädda henne efter stroke? tumör? eller liknande...
Kan du se något kring detta. Hade hunden ett bra liv? Finns det något jag bör förmedla. Är själv helt slut idag och har ätit både värktabletter och Stesolid för att kunna stå ut med smärtan. 11 år fick hon vara med oss - delade liv med oss och sin underbara matte. Jag kommer aldrig att skaffa ett husdjur, det gör alldeles för ont att mista dem.
Kram M

16 nina:

skriven

hur får jag honom på fall? kram:)

17 nina:

skriven

hur får jag honom på fall? kram:)

18 nina:

skriven

hur får jag honom på fall? kram:)

19 nina:

skriven

kommer det bli något mellan mig och A? eller vet han ens att jag existerar ? kramis :)

20 nina:

skriven

kommer det bli något mellan mig och A? eller vet han ens att jag existerar ? kramis :)

21 Helen:

skriven

Hej. Slappa på Ni. Det har jag gjort idag. Fast tydligen inte tillräckligt :-).
Nyss satt jag ute med en varm pläd om mig underbart. Fåglarna kvittrar, solen dalar och helt plötsligt känns det för ett ögonblick som om jag är i en annan värld. En person kommer o går på gräset, i bakgrunden ett torp. Dimma runt om. Sen vaknade huvudet och sen var det vanlig gräsmatta o uthus. Tror jag påverkas av att jag sitter o läser Yvonne Terjestams Äppelmåne. :-). Men nu skall jag börja lita på mig själv. Och bestämmer mig för att det är min egen upplevelse av något.

Dagen idag har varit fantastiskt. Underbart väder. Det som är mindre bra är att min man har drabbat av någon form av ryggskott och han mår inte lika bra. MEn jag har släpat ut en säng till Tv rummet, så nu kan han koppla av med sport :-).
Ha en fin kväll vännen.

22 Stickningar över hela kroppen:

skriven

I två dagar har jag haft känslan av att det kittlas lite här och var på kroppen. Det hoppar liksom runt på olika delar, som att jag har loppor på mig..fast ändå inte... Har jag blitt galen eller vad kan det vara? ... Kram

23 Solsidan:

skriven

Hej E!

Ser du om min nästa är en fling eller den rätta mannen?

24 Helena Ir:

skriven

Helt klart skulle jag vara med en bulldogg,om nu
jag fick välja..
Delfinshow har jag sett,min äldsta dotter fick vara
med i en delfinshow när hon var 3-4 år,ute i bassängen,
sittandes i en liten båt som drogs av delfiner..
Självklart var det min dotter som jag var imponerad
mest av..

Så har jag då träffat en del av släkten..fattar
inte att man kan känna sig så långt ifrån sin syster..
Inte mycket att göra åt just nu..

Smaklig måltid!
Kram :)

25 Sesa:

skriven

Hej ES!
Saknar min fd make mig och vårt barn? Är han ledsen el arg?
Kram

26 Liina:

skriven

Hej ES,
Borde jag börja dejta igen, eller det är inte riktigt min tid än?
Kram

27 Esso:

skriven

Hej ES!
Har M känslor för någon på sitt jobb? Förälskad?
Kram

28 Dinara:

skriven

Hej Ezmeralda!
jag gillar en yngre kille. Tycker han om mig också?
Kram på dig!

29 Shar:

skriven

Hej ES!
Kommer jag och min man att hitta tillbaka till varann igen eller väljer vi att gå skilda vägar?
Kram

30 Sep.:

skriven

Hej ES,
Träffar jag min nästa kärlek på jobbet?
Kram

31 Vicka:

skriven

Hej ES,
Har en son, ser du om jag får fler barn?
Kram

32 Nornan:

skriven

Lammkött i Grekland brukar inte gå av för hackor :) Simma med delfiner är däremot en livsdröm för mej. Älskar djur av alla sorter och former men särskilt hundar. Brukar tänka att dom finns på jorden enbart för våran skull, så trogna och fulla av ren kärlek. Vi är deras hela värld. Känner stor ödmjukhet inför den tanken.

Jag har i helgen äntligen tagit ett STORT steg och gjort något jag bävat inför i många år bara av rädsla för att inte duga till. Undra om det är steget jag behövde ta för min mediala utveckling? Är så lättad och glad nu. Jag hoppas bara allt går vägen och att han inser jag är lite som en hund... vill bara kärlek och godhet. Tycker jag förtjänar att få ge och ta emot detsamma efter alla dessa jobbiga och ensamma år.

Kram <3

33 01:

skriven

kommer jag nånsin nå min stora dröm som jag alltid har haft? kram =)

34 Susan:

skriven

Lammkött...hi,hi...nej jag tror jag behöver lite mer mört kött..;-) m.a.o.står det en mogen man på önskelistan! Har ju fått höra att jag inte behöver göra ngt utan att kärleken kommer när det e dax... låter nästan för bra för att va sant.... haken e väl att det tar tid:-S

Kram<3

35 Ann:

skriven

Hej E
Önskar råd i relationen?
Kram

36 en mor:

skriven

Skulle du vilja ge mig bra råd om hur jag får bättre kontakt med min dotter. Kanske tala om vad som gått fel. Älskar jag dem för mycket, nej det kan man ju inte. Men är det nått i mitt beteende som retat henne.

37 Skorpan:

skriven

Hahhaa :).
Själv föredrar jag mera välhängt ;)..

Min ängel på gång? Hade mobilen på ljudlöst och ändå hörde jag då meddelandet kom!? Konstigt. .

Kram :)

38 Nornan:

skriven

Lammkött i Grekland brukar inte gå av för hackor :) Simma med delfiner är däremot en livsdröm för mej. Älskar djur av alla sorter och former men särskilt hundar. Brukar tänka att dom finns på jorden enbart för våran skull, så trogna och fulla av ren kärlek. Vi är deras hela värld. Känner stor ödmjukhet inför den tanken.

Jag har i helgen äntligen tagit ett STORT steg och gjort något jag bävat inför i många år bara av rädsla för att inte duga till. Undra om det är steget jag behövde ta för min mediala utveckling? Är så lättad och glad nu. Jag hoppas bara allt går vägen och att han inser jag är lite som en hund... vill bara kärlek och godhet. Tycker jag förtjänar att få ge och ta emot detsamma efter alla dessa jobbiga och ensamma år.

Kram <3

39 en mor:

skriven

Skulle du vilja ge mig bra råd om hur jag får bättre kontakt med min dotter. Kanske tala om vad som gått fel. Älskar jag dem för mycket, nej det kan man ju inte. Men är det nått i mitt beteende som retat henne.

40 Melodie:

skriven

Hej Esmaralda

Händer det något speciellt positivt du ser under våren eller sommaren som jag har att se fram emot?:)kram

41 Elise:

skriven

Lammkött...sist jag åt det var det mycket gott gången för det så smakade det urk. Så blandade känslor för lammkött. Och annat "lammkött" som man klämmer på det har jag inte testat *ler*, och lär inte göra det:)
Men nu när jag läste om lammkött så blev jag så sugen och fick abstinens och skutt i bröstet vid tanken på en underbar man i sina bösta år, 8 år äldre än mig. Åh vad jag längtar efter honom, tror du ez att det råkar sig så att han också i detta nu råkar tänka på mig eller är det ren inbillning?

Svar: Han tänkte intensivt på dig... precis som du kände.. kram :)
Esmaralda

42 anne:

skriven

Hejsan! Känner mig ledsen och rådvill. En man på mitt jobb visar på alla sätt att han är intresserad av mig. Jag har varit ensam länge och längtar verkligen efter en relation. Tror dock att vi inte alls skulle passa ihop men är osäker på om jag bara är rädd för att hoppa i galen tunna igen. Vad tror du?
Kram Anne

43 31:

skriven

Hej E. Är han jag pratat med i 4 års tid min framtida man? Kommer det bli vi?

44 Tjejen:

skriven

Hej, jag känner mig som ett frågetecken. Efter turbulenta samtal idag (känslorna hänger i luften)undrar jag vad han egentligen vill med mig? Lämnar han mig ifred nu? Kan du se vad jag borde göra. Stor kram. (Tycker delfinerna är lite småsöta men hunden är människans bästa vän. Man kan ju inte gå ut på en skön promenad med en delfin hihi...

45 Ledsen :

skriven

Hej Es,
Kommer jag bosätta mig nära mina föräldrar igen? Känner sådan tomhet utan dom. Ska jag ge upp min relation för närheten till mina föräldrar?
/ ledsen

46 Ida:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag har väldigt svårt att lita på min pojkvän. Han låter övertygande om att han inte gjort något dumt när han jobbade hos Försvarsmakten nu under sep/nov period. Jag vill bara veta om han var otrogen? Kan jag lita på honom? Döljer han något? Mår psykiskt dåligt vet inte längre vad jag ska göra..
Tack på förhand!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: