Visualisera ditt mål....

 
 
Det  du projicerar blir verkligt genom att såväl ditt medvetande, ditt undermedvetna men även din kropp och dina handlingar omprogrammeras av dina visualiseringar så att dina TANKAR och KÄNSLOR så småningom MANIFESTERAS och blir verkliga.
 
Det är nog egentligen inte konstigare än att pplaceboeffekten fungerar inom sjukvården genom att skapa tilltro, vilket i sin tur skapar förändring mentalt, i psyket i dina handlingar och som manifestationer genom din kroppen och i din omgivning.
 
Kram & kärlek 
 
 
 
1 Mimi:

skriven

God morgon Esmaralda! Kommer våren att bli bra händer det något glädjande??

kram

2 Anonym:

skriven

God morgon ES,
Jag undrar om du kan se varför jag drömmer som mycket om min man som jag nyligen skilt mig ifrån? I drömmarna talar jag om för andra att jag älskar och vill förlåta honom..vad betyder dessa drömmar?
Kram

3 Skorpan:

skriven

O hur snabbt kan man då nå sitt mål?

Var det kanhända kaffet, eller körandet i dåligt väglag, som gjorde natten usel. Känns som om jag har baksmälla, trots att jag inget druckit. Lär väl ha rejäla säckar under ögonen;)..

Klarar jag och bli av med min dumperring Es? Det värsta är nog godiset för min del. O jag tillåter mig det jag vill ha, då det känns så! Hur går det för dig?

Tack för kärlekssvaret, fortsätter o vänta på min berättelse ;).
Kram Skorpan

4 Anonym:

skriven

Det är något fel på mitt gubbe. Han vägrar komma fram till mig och krama eller pussas och när han spelade worlds of wore craft då jag frös och kom närmare då börjar han va så taskigt mot mig att han sa, ta på dig något varmt och jag håller på spelar sade h an . Och jag vet inte ens om han älskar mig på riktigt . Vad är det med honom, har han någon annan ? Kram

5 Ha:

skriven

Hej Es!
Vad vill den här mannen mig som dyker upp vid mitt jobb. Trodde att han oxå va intresserad o gav mitt nummer, men han ringer inte upp o ändå fortsätter han med att dyka upp vid jobbet?? Ser du intresse el vad är det med honom???
Kram

6 Susan :

skriven

Nog något som jag borde göra... Fokusera på vad jag vill (vilket jag egentligen inte har en aning om)!
Min magkänsla säger mig att jag nog får byta jobb, men den ger mig ingen hint om när,var eller hur...

7 ledsna mamman:

skriven

Har tidigare varit bra på att manifestera saker, riktigt trevligt när. det fungerar. Jag kände mig så lycklig då.
Nu undrar jag hur jag bäst kan hjälpa mina barn, de vekar må så dåligt.?! Det är helt uppochner hemma, för det verkar bara vara hos mig de lever ut känslorna. Och jag orkar snart inte längre:( VAD ska jag göra och ser du nån ljusning snart?

Svar: Ta hjälp.. samarbeta också med pappan.. och sen är du du som måste styra upp.. inte barnen.. du måste sätta ner foten tydligare.. kram :)
Esmaralda

8 Mmm:

skriven

Var de någon som anlade branden eller va det elfel?

9 Sh:

skriven

Hej es Vad ser du kring min närmaste framtid? Kommer något nytt och spännande ske och i så fall vad?

10 Adad:

skriven

God morgon Ez
Vad ser du kring min soulmate och mötet med honom??

Kram

11 Adad:

skriven

God morgon Ez
Vad ser du kring min soulmate och mötet med honom??

Kram

12 Anna:

skriven

En fråga till och sen kan jag kanske sluta tänka på människan. Han är väl inte singel ens? Kram :)

13 Fyra års läsande:

skriven

Idag slog det mig att jag - precis på datumet - följt din blogg i fyra (!) år. Tänkte fira med extra lyxigt pålägg på frukostmackan, och en stor tackkram till dig såklart :-)

Under dessa år har jag funderat över en viss sak.. Ibland svarar du "att du inte kan se", exempelvis när jag senast frågade om det var en flirt eller en stor kärlek på ingång.. Är man helt enkelt inte mogen att få ett svar på frågan och det är därför du får en "spärr" kring det? Nyfiken på din teori! :-)

Kram.

Svar: WOW.. då firar jag med dej... 4 år !! Inte illa. När jag inte kan se så beror det på olika ting men ofta handlar det om att det inte är MENINGEN att jag ska se somligt eftersom det kan störa personens process.. och för alltså inget gott med sig.. kram :)
Esmaralda

14 Anonym:

skriven

Hej!
Drömde inatt att jag var på semester med min man. Lämnade väskan vid ett bord och när jag kom tillbaka hade någon snott mitt visakort och lagt dit ett låtsas kort. När jag skulle gå till min man som jag trodde var inne på en affär och provade kläder var han borta. Jag drog slutsatsen av att han snott mitt kort och stuckit. Är det bara en tokig dröm eller ska jag tolka den på något vis?

Kram💞

Svar: det kan ha med tillitsproblem att göra.. men mest är det bara en sån där vanlig tokdröm kram :)
Esmaralda

15 Anonym:

skriven

Hej ES,
gör man rätt om man lyssnar på sin magkänsla?
Kram

Svar: Inte alltid men väldigt ofta....man får inte blanda samman magkänsla med önsketänkande, vilket är lätt gjort.. kram )
Esmaralda

16 Annlaa:

skriven

Ser du mig inleda ett förhållande i år? Jag har en speciell kille på tankarna, kan du kanske känna ifall är vi menade att inleda något på kärleksfronten...
Kram :)

17 Orkar inte:

skriven

Hej Esmaralda! Sover sååå dåligt, kommer jag att få bättre sömn snart??

kram

Svar: Japp, det vänder snart... kram :)
Esmaralda

18 Lotusblomma:

skriven

Hejsan
Lite ledset hjärta här. Mina kaninungar klarade sig inte :( Hoppas att nästa kull överlever.
Blir det små teddybebisar inom den närmaste månaden? Och överlever de <3

♡Kramar♡

19 CeCe:

skriven

Intressant, känns nästan som ett tecken för mig, har senaste dagarna tänkt i dessa banor, eller jag har ju alltid trott på att det är så men, men det är ju lättare sagt än gjort ;)

Jag undrar om min önskning har någon chans att uppfyllas? Med eller utan visualisering ;) Eller är det bäst att lägga den åt sidan?

20 Browallia:

skriven

Med hjälp av Attraktionslagen har jag förändrat hela mitt liv på alla plan så visst fungerar det! Tro och tillit är viktiga verktyg lika så Affirmationer. :)

Kramar och kärlek

21 Tack för ditt inlägg!:

skriven

Hej Es!
Hoppas ni hade en Go lördag i går! Vet du Es, detta vad precis vad jag behövde se just nu!! Tack! Har en jobbig kollega o har tänkt mycket på kommande vecka.. Förstör ju helgen för mig själv o har svårt att slappna av:( Ska nu vända o tänka på annat o favoritämnet kärlek:) Vi har ju haft lite kontakt jag o Han. Kommer han att höra av sig o finns det chans att vi blir ett par? ? Ha en fin dag med kalas o allt, hoppas MG snart ser den 4-benta ståtliga!
Kram

22 Miltons mamma:

skriven

Saknar min Milton varje dag. Härom dagen trillade jag ned i en svacka igen. Blev så arg och frustrerad av att han lämnat mig. Skrek rakt ut att jag hatar honom för att han inte finns med mig. Jag Känner inte av honom, drömmer knappt om honom.
Jag vill ha tillbaka honom.Känner ångest över att han han inte är med mig. Och att jag inte märker av honom.
Jag ÄLSKAR honom så oerhört mycket.

Hur kan jag få honom att... Jag vill så innerligt vara med honom. När möts vi igen?

Kjam

Svar: Även om du inte alltid känner av så är han med dig.. men han vill inte göra först stort väsen av sig eftersom han vill att du ska gå vidare... kram :)
Esmaralda

23 Anonym:

skriven

God morgon Ez
Vad ser du kring min soulmate och mötet med honom??

Kram

24 Mo:

skriven

Visualisering fungerar verkligen har både fått lägenhet och jobb på det sättet,helt otroligt att det fungerar så bra.

Svar: Ja, visst är det väl underbart !! Kram :)
Esmaralda

25 Anonym:

skriven

Go morgon Ez

brukar gå på magkänslan. Mina vänner säger en sak men när jag lyssnat på magkänslan så brukar jag ha haft rätt. De säger att han jag träffar bara leker. Blir osäker när jag lyssnar på dem men sen när vi är tillsammans så får jag en helt annan bild. Vem ska jag lita på?

Kram och värme

26 ❤️❤️❤️:

skriven

Kära Es!
Börjar ge upp lite om kärleken ... hur stor chans ser du att jag möter min soulmate nästa år? För i år lär det väl inte bli något heller 😞 vet att året bara har börjat men det verkade iaf inte så i höstas när ha frågade. Är mitt öde kanske att åka en sväng till Danmark och soulmate dyker upp efter att barn har kommit in i bilden?
Ha en bra dag! Kram ❤️

27 Lisa:

skriven

Hej Ezmaralda! Detta kanske är en liten konstig fråga men hånglade S med den där tjejen igår? Ljuger han för mig? Kram Lisa

28 Barn:

skriven

Får vi fler barn??

29 ❤️:

skriven

Hva syns kjæresten min om Marthe? Burde jeg føle meg truet av det?

30 Finländskorna:

skriven

Det är så sant. Inte alltid lätt, men sant.
Tack - man ska påminnas överallt.
<3

31 Helena Ir:

skriven

Nu blir jag påmind om filmen Secret jag såg
förra veckan.
Det är svårt..troligtvis är det träning som
gäller,precis som i mycket annat i livet.
Visualisera är inte heller min gren :)
I min ålder borde man väl också veta vad man
vill..det gör mig arg..suck.

Ha det gott :)
Kram :)

Svar: Det är aldrig för sent att visualisera och med lite träning fixar du det.. kram :)
Esmaralda

32 Hemliga H :

skriven

Hej Es ! Jag undrar varför D behandla mig på det viset som han gjorde?:( klippte kontakten direkt mren det kommer upp bara varför han gjorde en tråkig grej i onödan mot mig.

33 Malin:

skriven

I min seans från år 2010 skrev du att jag skulle möta en ny nära väninna. Det har gått 4 1/2 år nu och jag har fortfarande inte gjort det. Men jag har blivit väninna med en tjej som innan bara var en bekant. Kan det vara detta du såg i seansen?
Kram

Svar: ja så kan det faktiskt ha varit... men det finns ju en möjlighet att du möter ytterligare en väninna inom kort.. kram :)
Esmaralda

34 Anonym:

skriven

Hej! Funkar det för mig att visualisera om att få ett jobb??

kram

Svar: Ja, det gör det.. kram :)
Esmaralda

35 olivia:

skriven

Hej :) ser du om de kommer in en kille i "skinande rustning" snart? :) känns som jsg börjar bli mer och mer redo.. Kram och tack för en jättebra blogg :)

Svar: han kommer... med dunder och brak även om det kanske dröjer lite.. kram :)
Esmaralda

36 Teija:

skriven

Lustig!!

Jag har precis köpt en bok som heter "Det du önskar kan du få".

Brovallia...vore kul om du berättade om dina affirmationer som gästbloggare.

Kram Alla!! <3

37 Smulan:

skriven

Nu börjar det väl mer eller mindre bli mer positivt precis som du spådde för ett bra tag sen. Kommer jag lyckas inom måleriet? Är M den "rätte" som skulle "komma in i vardagen"?

38 ThereseC:

skriven

Till Lotusblomma:

Beklagar sorgen med kaninungarna. Hur många kaniner har du? Ska du para om honan nu? Det kan du göra direkt om jag förstått saken rätt. I så fall kommer de väl i början av Mars. De borde ha bättre förutsättningar att överleva då tycker jag. Jag har en känsla av att det brukar gå bättre för de ungar som föds efter februari månad. Jag vet inte varför eller om det ens stämmer rent statistiskt. Jag har alltid trott att det har att göra med att det skulle vara ogynnsamt att födas i januari och februari eftersom det är de kallaste månaderna. Eller kanske har det med ljuset att göra?
Har du kaninerna inne eller ute?
Lycka till med nästa kull.
Kramar ThereseC

39 Filifjonkan:

skriven

Jag är en jäkel på att affirmera. Men det tycks stanna vid mindre saker. En morgon när jag gick promenaden med hunden, såg jag så fina saker som jag velat fotografera. Jag borde skaffa mig en kamera, tänkte jag. Det tog inte ens en halv minut så stannade en bekant med sin bil, tog fram sin kamera och visade ett foto han hade tagit. Det tog inte ens en minut att få fram en kamera, jag skrattade lite och tänkte att jag borde ha tänkt att jag vill ha en egen kamera som är min. Samma dag, eller dagen efter, jag minns inte riktigt, kom min chef och berättade att han hade fått en hel kartong med kameror han inte visste vad han skulle göra med. Det var hittegods som lämnats till polisen, som vi nu fått tillbaka för ingen hämtat dem. Det slutade med att jag fick en spritt ny kamera och en lite äldre kamera helt gratis. Så kan det gå!

40 A.L:

skriven

Ursäkta om jag har varit tjatig ang Kärleken, men det har en sådan stor mening för mig denna tid punkten på livet....

Så om du möjligthet att tyda något...
Ser du ifall den speciella killen Jonas är min menade kärlek?
Önskar att jag lita på min starka magkänsla och att han inte endast är önsketänkande. Kram!
Tack på förhand.

41 Boudica:

skriven

Detta har jag gjort för det mesta omedvetet genom åren, och för mig har det fungerat rätt bra! Men det känns ibland att jag måste glömma innan det händer!
Gjorde ett test för över 10 år sen efter jag läst och sett the secret, då visualiserade jag ett specielt halsband några nätter i rad sen glömde jag bort det, det gick månader, kanske år! Så åkte jag till england, och i en affär såg jag ett halsband, och då mindes jag allt! Var tvungen att köpa det och än i dag fungerar det som minne att det fungerar. Men vissa saker verkar svårare än andra, men beror någ på hur man känner för just det!

Så måste jag fråga, för att få lite hopp å styrka!
Tror du jag har goda chanser att dra till mig det jag just nu önskar?

42 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Jag ska börja visualisera att jag håller kurser i kaninkunskap :)
Kram
Therese

43 Anonym:

skriven

Hej Es,
Kommer min ögonlocks operation att gå bra, är det en duktig operatör?

Kram

Svar: ja det känns positivt.. kram :)
Esmaralda

44 Emmi:

skriven

Är jag på rätt spår med min senaste tanke på utbildning mot fiberteknik? Är ju helt främmande område för min del, har ingen erfarenhet av det eller så.. Men det låter intressant och så verkar det kunna ge jobb också :)

45 Anonym:

skriven

Kommer Micke till mej när det är dags? Vill jag ha han då Es? Kramar

46 Linda:

skriven

Kommer det att lösa sig snart med kärlek och lägenhet ?
Kram//Linda

Svar: ja, det löser sig.. inte direkt och inte allt på en gång men du går på rätt väg.. kram :)
Esmaralda

47 Anonym:

skriven

Hej!
Finns det anledning att tro att det kan finnas någon annan i hans liv?

Kram💞

48 Anonym:

skriven

Hur länge dröjer det innan han kontaktar mig? Tack!

49 Anonym:

skriven

Hur länge dröjer det innan han kontaktar mig? Tack!

50 Miri:

skriven

Ezmaralda! I går hände en grej. Jag var ute på krogen och träffade en man. Han kom fram till mig.

Han hade så stort hjärta och jag kände direkt sån ömhet...En sån go människa. Men det slutade med att jag sa till honom att det är ingen idé, att vi inte kunde inleda något. Kände att det inte var rätt...det skulle aldrig funka.
Han blev nog ganska besviken.

Idag tänker jag på honom ändå..Inte att jag ångrar vad jag sa. Men det var nåt med honom, han var så snäll och fin.
Blir nästan lite tårögd när skriver detta...Varför känner jag så med honom, vad var meningen med detta möte?? kram

Svar: Du gjorde att karmamöte - ni känner varann sedan gammalt och en gång i tiden i ett annat liv var han din bäste vän... kram :)
Esmaralda

51 Lavena:

skriven

Nu har jag läst ikapp igen! Har varit sjukt mycket på hemmafronten, men inget man dör av;) Snygg blogg du skaffat!!! Verkligt trevligt upplägg! Antar att en viss Cat har ett litet finger med i spelet:) Hoppas allt är bra, med dig och lille tasmaniern - och övrig familj också - såklart! Jag jobbar mycket med att försöka attrahera bra och bli av med dåligt, och det funkar, även om det i mitt fall tar tid! Har så mycket värderingar och inlärda beteenden som jag inte blir av med i brådrasket, men jag skaffar mig verktyg... Har ingen brådska! Jag vet att det blir precis som jag vill, och det är jag nöjd med... Jag tror på att leva här och nu och försöka se ljusglimtar även i skiten man drabbas av hela tiden! Kontraster är BRA! När jag råkar ut för något eller någon som jag verkligen inte vill eller behöver ha i mitt liv - då får jag ju se med egna ögon vad jag INTE vill ha! Och kan fokusera på vad jag VILL ha istället! Kan du se mig på en annan plats detta året? Tror inte jag behöver säga så mycket mer;) Stor kram och en massa pussar på nosen till Mannabone<3!

Svar: Japp.. Cat har inte bara ett LITET finger med i spelet.. utan ganska stort.. hon är en pärla !! Ja, jag ser starka förutsättningar för en annan plats... något nytt står för dörren så greppa det... Mannabonne pussas glatt tillbax.. och en kram från mej :)
Esmaralda

52 EmelieEm:

skriven

Den avdelning på jobbet som av mågon anledning alltid tilltalat mig har en ledig tjänst. Har sänt in min ansökan. Väntar med spänning på om jag lyckas få komma på intervju. Hoppas! Hade kännts så gott att kunna gå vidare inom yrkeslivet! känns som mitt jobb inte är rätt längre... Kram

53 Rosmari:

skriven

Försöker komma tillbaka till arbetslivet men jag mår inte bra där, blir det bättre eller kommer det möjlighet till utbildning eller ett annat jobb. Kram

54 Fjärilen:

skriven

Es, ser du något om hur min framtida kärlek kommer att se ut? Något signalement? :) kram

55 Anonym:

skriven

Hej
Svårt att visualisera när man har ångest då suget den all energi

Svar: Jag vet.. men ge inte upp... kram :)
Esmaralda

56 Berg:

skriven

Ja, visserligen hjälper visualiseringar, men ändock sitter man där man sitter om inte ödet kommer en till mötes. Eller för att den fysiska tillvaron är trög, och man trots allt hamnar i konsekvenserna av tidigare agerande. Jag pendlar mellan tacksamhet för vad jag har, och ett missnöje, som jag inte riktigt vet vart det bottnar i. Med hopp om att skapa en energirörelser vidare..

57 MK:

skriven

Hej Esmaralda
Finns mannen jag tänker på i min framtid?
mycket tacksam för svar

58 Anonym:

skriven

Hej ez! Tack för svaret häromdagen ang. mitt gymnasieval. Jag är nästan helt säker att på jag vill gå i V, vilket är något som jag aldrig tänkt på innan. När jag tänker efter så verkar det nästan som att det är menat att jag ska gå där. Innan var jag super säker på att gå här, men av någon anledning bekräftade jag aldrig ansökan. Sedan hände en sak som fick mig att tänka på V och nu känns det rätt. Är det kanske meningen att jag ska där eller en slump? Och hur blir det med A, kommer han också gå där? Vet inte om jag klarar det här själv.. Kram

59 Yoggi:

skriven

Hur blir min vår/sommar?
kram:)

60 Anonym:

skriven

Vill han att jag ska kontakta honom?

61 Anonym:

skriven

Vill han att jag ska kontakta honom?

62 Anna:

skriven

Tror du det dröjer hemskt länge innan jag tar steget vidare. Känner ju att det inte är ok att jag attraheras av andra och går och längtar efter något annat. Vet inte exakt vad men något annat. Skrev ju tidigare att det känns som att kärlek är för komplicerat så jag vet inte...kanske lika bra att nöja sig som det är. Kram :)

63 Anonym:

skriven

Har han behàllit mitt telefonnummer?

64 Anonym:

skriven

Har han behàllit mitt telefonnummer?

65 Anonym:

skriven

Har han behàllit mitt telefonnummer?

66 MK:

skriven

Hej Esmaralda
Finns mannen jag tänker på i min framtid?
mycket tacksam för svar

67 Malin:

skriven

Va!!? Förstår inte svaret!? Det var ju Du som såg en ny väninna i seansen. Ser du ytterligare en ny väninnan snart eller vadå!?

Svar: Jag menar att ANTINGEN spådde jag om den bekant som blivit en väninna ELLER så handlar det om att det INTE var den personen och därmed kommer en annan väninna i ditt liv snart... det är inte alltid så enkelt att förstå budskapen.. kram :)
Esmaralda

68 Hedwig:

skriven

Jag tror säkert att visualiseringar och tankar har kraft. Samtidigt upplever jag att det är mycket annat också som spelar in. Jag visualiserade exempelvis för två veckor sedan att jag skulle få hyra en fin lägenhet och jag hade plats 2 i kön. Ändå fick jag inte den. När jag bad och visualiserade fick jag en stark känsla av att Universum inte fick påverka den fria viljan hos personen som hade nr 1 i bostadskön. Och det var han som fick lägenheten och inte jag även om jag så mycket behöver en annan bra lägenhet. The Secret och sådana teorier ska tas med en nypa salt äcen om de visst har ett korn av sanning i sig. Jag håller på med att visualisera att jag får en annan lägenhet. Jag har dock plats 4 i kön där...

69 Anonym:

skriven

Ser du några kännetecken på min stora kärlek?
kram

70 Malin:

skriven

Okej, så du ser inte att en ny vännina på intåg nu. Tråkigt, det hade varit roligt med fler!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: