Kärleken är här !!!!

Gästbloggare :  Carina M

Kära bloggfamilj.

Nu vill jag berätta att jag äntligen, efter många års väntan, mött min soulmate. Även om jag  tvivlade på att han någonsin skulle komma.

Jag  missade honom nästan.

Jag var bjuden till en väninna på ett sådant party där man shoppar saker och det är inte min favorit precis med sådana partyn. Jag tänkte först tacka nej men så gick jag i alla fall. Och det var tur.

För en av gästerna där var min  soulmate. Han var granne till väninnan och hade lovat komma  eftersom hon hade svårt att få ihop folk. Vi pratade lite och det klickade direkt.

Innan partyt var slut hade vi bestämt oss för att gå ut och ta ett glas vin. Nästa dag  åkte vi på utflykt och picknick som han ordnade och dag tre bjöd jag på middag hemma. Dag 4 var vi ett par på allvar. Nu har det visserligen bara gått en månad men vi pratar ofta om vilken tur vi haft som mött varann.

Kärleken är underbar.  Du som väntar du väntar inte förgäves. 

Lyckliga och glada kramar till er alla från en lycklig Carina.

 

 

Gästbloggare: Andy

Hej. Tänkte att folket på bloggen kanske vill veta att jag fastnade för en tjej som ofta kommenterade och ställde frågor  på bloggen.

Via Ezmaralda fick jag hennes mailadress. Så vi började maila varann.

Därefter började vi prata  på telefon.

Vi bor 15 mil från varann och nästa steg var att träffas och vi beslutade oss för att mötas halvvägs och bokade hotell.

Varsitt rum hade inte behövts för ena rummet stod helt orört. Så gick det till. 

Mitt budskap är att man måste ta initiativ själv.  Det är lätt att glömma att den rätta kan befinna sig i vardagslivet så man bör öppna upp lite och känna in de människor man passerar även om man passerar dem på kanske lite märkliga sätt. Lycka till ni som går i väntans tider

 

 

Gästbloggare :  Missy

Jag blev spådd om en nygammal kärlek som det skulle blåas liv i

. Och då tänkte jag genast på en man som jag haft sällskap med under en  period för länge sedan  och som jag inte kunde släppa.

Jag hittade honom  via facebook  och såg att han  var singel.

Så jag bjöd hem honom på fika. Vi pratade om gamla tider som gått. Familjer vi haft. Våra barn.

Vi är ju båda över 65 år.

Det visade sig att vi båda tycker om att resa. I vår har han bokat resa till  San Fransisco och skulle åka ensam men nu har han bokat in mig också.  Det är skillnad nu när man vaknar om mornarna med ett leende.

Kramar 

 
 
 
 
1 Susan :

skriven

Härligt att läsa om möten som lett till kärlek 😃 Still waiting....men det närmar sig! kram

2 Tanten:

skriven

Oj, så häftigt. Grattis till er alla tre.

Kram

3 Sjuk:

skriven

Hej!
Har frågat dig tidigare angående min tunga som svider och är röd.
Du trodde att det berodde på något i kosten.
Har en tid hos doktorn nästa vecka men plötsligt fick jag sådan dödsångest och har fått för mig att detta kommer att bli min död.
Min man tröstar men jag har sådan panik just nu.
Kan du se om detta kommer att få ett bra slut?
Kram <3

Svar: Ja, jag är inte helt säker vad det beror på - men det är bra att du fått tid till doktorn och det kommer att redas ut det här.. oroa dig inte.. kram :)
Esmaralda

4 Jennifer:

skriven

All you need is love.... Grattis till er som funnit kärleken! Själv har jag väntat i 17 år och hoppas att livspartnern dyker upp snart... Enligt en spådom jag fick av en kvinna borde det ske i april i år... Fina Esmaralda, kommer det att bli en resa till NY i vår?

Svar: Det ser ut att bli en resa... mycket talar för detta.... kram :)
Esmaralda

5 Anonym:

skriven

Hej!
Härligt att läsa hur det går för människor i bloggfamiljen;)
För egen del går det väl sådär. Allting känns väldigt fel i vår relation, har gjort det länge men känslan har förändrats kraftigt och ibland tror jag min man har träffat någon annan?! Eller beter han som som han gör för att jag är förändrad?

Kram💞

Svar: Det känns som om ni är på väg från varann och kanske det kan vara dags att släppa taget ? Kram :)
Esmaralda

6 Sus:

skriven

Hej
Underbart med kärleken.....
Hur blir det? Tror du?
Love sus

7 Anonym:

skriven

Hej! Kan du se om jag kommer att flytta från lägenheten jag bor nu?? trivs inte alls där jag bor nu.

kram

Svar: Jodå, det blir en flytt och du kommer att trivas så mycket bättre på nya stället.. kram :)
Esmaralda

8 Intuitions iver:

skriven

Behövde inte morgonkoppen för att bli varm idag minsann, vilken lycka att läsa!! :-)

Och på tal om det! Es! Har jag rätt intuition kring vart mötet med min tilltänkta kan komma att ske? I samband med min utbytestermin eller informationsmötena kring den? Kram

Svar: Ja, jag kan också känna att NÅGOT kommer att ske under utbytet.. men jag ser inte om det är en flirt eller om det något mer allvarligt... kram :)
Esmaralda

9 Adad:

skriven

Åh så roligt, älskar att läsa om detta !
På tal om soulmate, vad ser du kring honom eller mötet?

Kram

10 Adad:

skriven

Åh så roligt, älskar att läsa om detta !
På tal om soulmate, vad ser du kring honom eller mötet?

Kram

11 Sh:

skriven

Hej es Vad ser du kring min närmaste framtid? Kommer något nytt och spännande ske och i så fall vad?

12 Anonym:

skriven

Hej es Vad ser du kring min närmaste framtid? Kommer något nytt och spännande ske och i så fall vad?

13 Agnes:

skriven

Grattis, grattis, grattis till er som nu funnit er kärlek!
Inte ett dugg avis, faktiskt...

Det jag saknar, är någon att ha sex med...och att ha som danspartner inom det jag nu dansar...är infernaliskt trött på att inte ha förmågan att ta vad som dyker upp...är helt enkelt för kräsen...

Insett, att vilja dela mitt vardagsliv med en man...nej, det är inget för mig...däremot det sexuella...blir faktiskt knäpp snart...likväl som nu mina danskurser...

Önskar inte alls "hela paketet" med en man...kanske därför det inte dyker upp någon...men MÅSTE jag ha en karl runt benen...när det liksom bara är det gottigaste med en man jag vill ha?

Suck...många här trånar efter ett vardagsliv med en man...med sin "soulmate"...jag ryser nästan vid tanken, på att liksom binda upp mig vid bara en man...är ju bortskämd med att komma o gå som jag vill...

Men sexet....alltså...blir fnoskig, helt enkelt...och så då dansen...har nog blivit för gammal, misstänker jag...de män som går på de där danskurserna, söker sig till yngre kvinnor...jag börjar bli osynlig...suck...

Eller så ser jag kanske för självsäker ut...så de inte vågar sig fram? De kanske tror jag ska äta upp dem?

Får väl piffa till mig ett varv till, kanske...raka benen, kan det vara något...? Haha!

Ha det bäst, alla, och Kram!

Svar: Kanske det är så att du behöver besöka lite nya ställen... ibland kör man på för mycket i gamla spår och besöker de gamla välkända platserna och där finns som regel också samma människor... eller " same same but different" människor. På tal om och raka benen...det gjorde jag en gång.. och så klumpigt att nån på fullt allvar trodde att jag hade ett självskade beteende !! Som tur är har jag knappt några benhår alls och hade jag haft.. vete tusan om jag inte flätat det istället för att raka... kram på dej och ha en go lördag nu !!
Esmaralda

14 LF:

skriven

Hej Es! Det känns som att jag har ett "vårdande kall"....Kan du se vilket ykre som skulle passa mig bra? :-)

Svar: ta vara på känslan av vårdande för du har rätt i detta.. och välj efter vad som intresserar dig.. kram :)
Esmaralda

15 Linnean:

skriven

God Morgon, Människobarn!

Grattis...Missy, Andy och Carina M!! Vad härligt med era kärlekar. Det är så fantastiskt med sådana oväntade möten. Det är magi! : )
Lycka till med kärleken!

Har själv gjort flera "konstiga" möten. Så trista ställen som en parkering och tvättstuga kan sprida kärleksvirus. Det skulle vara jättekul med ett sådant möte NU. Alla kandidater som fanns har plötsligt...sinat. : (
Och han som jag vill ha iaf på en aning deltid...han har flyttat och förgyller inte dagarna med sitt undebara leende. Hoppas, hoppas...att han kommer igen så vi får skratta och ha det gott då och då.
Visst gör han det, Esmaralda? För visst förgyller jag livet lite för honom åxå? Annars har jag totalt spårat ur i hormonell obalans : )

Så just nu känns det lika grått som vädret är där ute. Njae, föresten...det finns allt lite hopp och nyfikenheten är kvar så man kanske ska gå ut och se om man ramlar över något roligt.

Så jag önskar alla en fin helg och hoppas att ni snubblar över något oväntat och riktigt kul...inte bara män alltså. Det finns ju annat som är livsbejakande åxå : ) Kramar...Nospuss till min favvo, Mannabonne!

/Linnean


Svar: Jodå, du betyder detsamma för honom som han gör för dig... och Mannabonne pussas vilt tillbax... kram :)
Esmaralda

16 Alejandra:

skriven

God morgon :)
Vilka härliga kärlekshistorier! Det är sånt man vill läsa på morgonen och få ett hopp att det kan bli så även för mig. Jag möte en man på ett lite ovanligt sätt för nästan 3 år sen, trodde först att han var min stora kärlek men trots att han har ljugit och gjort mig besviken så många gånger kan inte jag släppa honom.
Undrar om du kan se hur det kommer att bli mellan E och mig i framtiden? Varför kan jag inte bara stänga min dörr för honom?
Ha en fin helg!
Kram <3

Svar: Du har inte varit redo - men det blir du - du är på väg.. och inte förrän du kommit vidare möter du den som är mer rätt för dig... kram )
Esmaralda

17 Angeli:

skriven

Vad kul att läsa om all denna lycka!

Precis som många här hade jag också varit singel i många år (8 år) innan jag ramlade på kärleken. Okej lite lösnr hade man ju men inget som jag ville satsa på.
Blev upphämtad av en väninna för lite semester en sväng i Stockholm, stötte på kärleken på en lokal ica och nu i Augusti firar vi 15 år tillsammans! :)

Esmaralda, maken har nu 2 eventuella jobb på gång.
En långt bort o en hemmavid.
Vilket av dem tror du det blir?

Måste också berätta att det snöar MASSOR här! :D
Är så sagolikt rent och jag bara njuter!

Ha en fin lördag o Kram allihopa!

18 Linnean:

skriven

Agnes, du är underbar! Håller med dig i allt det där om män. Har man levt själv ett tag så är det lite så det känns nu...man vill ha det "gottaste" Skratten och lite "hetta" Men även det kan vara lite svårt att hitta tydligen. Vi får kämpa på! : )

Ha ha ha...Esmaralda, du får mig alltid att skratta gott! Testa med vaxning! Jag smetade in mig med brun utan sol på mina vita ben innan strandbesök, för några år sedan. Såg att folk tittade ute på bryggan. Mina ben var inte bara orange..."färgen" flagnade lilsom och jag såg ut som jag led av något ytterst smittosamt. Fy för! Satt under vattenytan med bara skallen över och försökte peela med sand.
Så kan det gå när man ska försöka vara fin!

Tjollahoppsan.../Linnean

19 A.L:

skriven

Godmorgon! Så fint, dessa inlägg är bara för underbara. :)

Jag måste berätta att jag har hittat mig en speciell kärlek....
Jonas, jag kan inte sätta fingret på varför jag känner så starkt dragnings kraft och glädje till honom.
Vi känner ju inte varandra, har aldrig pratat. Vet inte ens hur han låter. Men det är känslan när jag passerar honom som överröstar allt annat. Nu vill jag bara prata med Jonas...kan han rent ut sagt vara min soulmate?
Kanske något av en fördom men är det ens möjligt att möta sin soulmate som ung... I vart fall är jag bara så lycklig av att känna till hans existens.
Kram och hoppas du får njuta av en underbar lördag.



20 Annelie:

skriven

Vilken fantastisk trevlig läsning så här på morgonen. Jag önskar er alla, all lycka i kärleken, underbart!

Es, jag har fått tid för en ögonlocks operation, kommer den att gå bra?

Kram

21 LM:

skriven

Hej, Har nyligen upptäckt min mans sms-ande och mejlande (pågick ca 2006-2010)med diverse kvinnor. Han lovar att han dock har varit fysiskt trogen. Är det sant?

22 sus:

skriven

hej
ser du om vi närmar oss varandra?

love sus

23 Anonym:

skriven

Hej es Vad ser du kring min närmaste framtid? Kommer något nytt och spännande ske och i så fall vad?

24 Vid köksbordet :

skriven

Hej E!

Jag undrar om jag kommer få tillbaka rulle timmar på min årsarbetstid? Sen undrar jag om jag kommer få min semester beviljad innan jag går på min HP ? Kram

25 Kärlek:

skriven

Hej Es!
Åhh vad glad jag blir för er skull som hittat kärleken!
Hoppas oxo på kärleken! Es, finns det någon soulmate/ soulmates för mg? Ha en fin lördag, kanske MG spanar lite efter hästen:) Kram

26 Pia:

skriven

Det är alltid värmande att läsa om er som funnit er rätta så tack för att ni delar med er :)

Es, hur fungerar det egentligen med ens "soul mate"?
På något vis har jag fått för mig att den inte kommer in i ens liv förrän man har släppt föregående partner, som inte är rätt. Vad jag menar är att om man går och drar med ett gammalt, mer eller mindre dåligt, förhållande så kommer inte den rätte kärleken eftersom man inte är "ledig" och därigenom inte mottaglig eller....?

Kram :)

27 Helena Ir:

skriven

Till er tre som skrivit idag..Härligt!
Livet har förändrats för er :)
Lycka till med kärleken och livet
Kramar

Idag skulle jag varit barnvakt..men igen så
var det sjukdom som satte stopp för det.
Dessa magsjukor och förkylningar..
Tyvärr kände jag på mig det :(

Jag börjar känna mig redo för kärlek,
jag har inte samma motstånd längre.
funderar lite på var mötet kan ske..
i vardagen eller vid en speciell tillställning?

Ha en skön lördag
Kram :)

28 Anonym:

skriven

Gratulerer til dere alle! ❤😊 Kan nesten ikke vente til det blir min tur ❤

Klem Bolla

29 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es! Jag undrar om mina framtida barn kommer vara friska (vid födseln)? Kommer ju bli en "gammal" mamma och man vet ju vilka risker det finns när man blir gravid sent. Hoppas på svar! Kramar Z 💕

30 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es! Jag undrar om mina framtida barn kommer vara friska (vid födseln)? Kommer ju bli en "gammal" mamma och man vet ju vilka risker det finns när man blir gravid sent. Hoppas på svar! Kramar Z 💕

31 Anonym:

skriven

Hej! har börjat en ny kille på jobbet, han är lång och blond..sa bara Wow när jag såg han...vad tyckte han om mig?? Kramar!

32 Anki:

skriven

Hej Es
Vad trevligt att få läsa om kärlekshistorier som även "blivit till" genom bloggen !
Det ger en framtidstro . Själv sörjer jag för mycket fortfarande för att ens tänka tanken på en ny man....

Ny bil har jag nu lite mer tid på mig att leta efter , då sonen lyckades få "liv" i gamla "silver Sara"
Tänk vad glad man kan bli utav att ha bil igen :-)

Kram Anki

Svar: Ja, jag vet... ibland behövs inte så mycket mer.. kram :)
Esmaralda

33 Anna:

skriven

Vad härligt för er....grattis :)!! Själv längtar jag efter något men vet inte riktigt vad. Kan känna ibland att kärlek är för komplicerat även om det givetvis är underbart också. Men jag vet inte. En liten fråga också... Känns det som att mitt "skådebröd" är mycket yngre än mig? Han är svår att gissa ålder på :) Kram :)

34 CeCe:

skriven

Ååh kärlek det vill jag också få, men min tilltänkta verkar dröja! Får väl fortsätta flirta runt lite och hoppas på nån romans här å där innan han hittar rätt ;) Men även där verkar det inte vilja sig D:

Es, kan du se om chanserna för min lilla önskning att uppfyllas är goda? Eller är det bäst att jag lägger ner tankarna på denna önskning?

35 Sus:

skriven

Hej
Några andra tips?

36 Skorpan:

skriven

Jaa, mera sådant. Jag blir så glad av at läsa om kärleken :)! Får absolut förekomma flera "kärlekshistorier" på bloggen Es! Vem et kanske jag också nån dag får förmånen att skriva om mitt möte, om det nu är något himlastormande, förstås ;).

Begav mig imorse till butiken med säcken på ryggen o handla. Nu kan jag känna mig nöjd över att ha fått dagens motion. Sen bruncsh o nu tror jag att alla är proppmätta. Besök hos kompisar blir det, trevlig omväxling måste jag säga :). Vädret är inte det bästa, men får hppas att det inte blir värre...

Lycka till med kärleken alla, den kan mycket väl komma emot er idag ;).
Kram Skorpan

Svar: Ja, jag hoppas att ni alla skriver och berättar när kärleken är funnen...kram :)
Esmaralda

37 ❤️❤️❤️:

skriven

Hejsan Es!
Jag undrar hur stor chans är det att jag möter min soulmate nästa år? Mycket tacksam för svar! Kram ❤️

38 Emmi:

skriven

Jag har hittat en utbildning som verkar intressant, inom fiberteknik. Helt främmande område för min del men kanske skulle vara något ändå? vad tror du? :)

39 Trasig:

skriven

Det känns som att alla finner kärleken o har nån utom jag. Är så trött på denna ensamhet så jag vet inte vad jag ska göra snart. Har tagit flera initiativ till o försöka få vänner, eller mer, men ingen nappar ju. Ger upp helt snart med livet, man kommer ju ändå ingen vart med någonting. Är ändå så jävla less på denna ensamhet, orkar lixom inte mer nu. Har väntat flera år nu på dena rätta. Men han dyker nog aldrig upp. Vet inte ens vilken väg i livet jag ska gå, för att finna honom. Min depp o ensamhet kommer fan bli min död. Orkar snart inte mer.

40 Vs:

skriven

Jag behöver din hjälp! Jag saknar en liten pojke så otroligt mycket. Tyvärr är jag osams med hans pappa. Vad ska jag göra? Kommer jag att få träffa honom igen? Blir jag sams med pappan, som jag har varit tillsammans med? Vi har ett så trassligt förflutet.
Har gråtit hela morgonen över detta :(.

Svar: Låt de ligga till sig lite och låt det värsta blåsa över.. sedan kan du ta ny kontakt.. kram :)
Esmaralda

41 Lotta:

skriven

Min vän på jobbet, han har ju blivit så upptagen nu, hur ska jag förhålla mig? Det är ett sorgearbete att det inte kan vara som förr, men är det bara jag som känner så?

42 Butter:

skriven

Härligt med solskenshistorier från bloggfamiljen!
Och härligt att du bjuder på när du gör bort dig Esmaralda! Jag skrattade gott när jag läste gårdagens inlägg :)
Men nu kommer jag och lägger sordin på stämningen, måste bara gnälla av mig och här är mitt enda ventilatinshål just nu. Är så himla trött på mitt jobb. Ett tag kändes det som om det gick lite bättre på jobbet, men nu verkar det bli värre igen. Har en klump i magen varje gång jag går till jobbet och när ragatan var på semester kändes det som om jag också hade semester fast jag jobbade nästan varje dag.
Jag vet att du rådde mig att helt enkelt sätta mig över det, men jag har väldigt svårt att bara bita ihop och hålla ut, jag har ganska nyligen tagit mig ur ett förhållande där jag blev psykiskt misshandlad och min tolerans för mobbing och psykande är noll just nu, jag jobbar med att laga mig själv och hitta självförtroende igen och det här bara raserar allt mitt kämpande. Mår ärligt talat rätt kasst just nu...
Jag försöker verkligen bita ihop och sätta mig över allt för jag vill verkligen inte hamna på kant med mitt arbete, jag är i en väldigt skör situation och behöver verkligen goda referenser när jag söker nytt jobb. Tveksamt om jag kommer få det ändå...
Vet inte varför det här alltid händer mig, det var samma sak när jag gick i skolan så var jag otroligt mobbad och när jag fick mitt första jobb efter studenten så lyckades jag hamna på en arbetsplats där det pågick fruktansvärd mobbing. Det hade pågått långt innan jag började där och jag var inte den som var värst drabbad heller så det kan ju inte bara vara mig det är fel på, men man undrar ju när jag hela tiden verkar dra till mig sådant.
Jag borde kanske blivit härdad vid det här laget kan man tycka, men jag är väl av en särskilt vek sort...
Kram allesammans!

43 Anonym:

skriven

Hej Esmeralda:) va roligt att höra att du har hittat någon i ditt liv:) vad ser du för mig?:) blir det något mellan mig och denne som jag har börjat att gilla?:)

44 Anonym:

skriven

Grattis till den nyfunna kärleken Esmeralda. Har en fråga gällande min mamma som är 50 år, en riktig kämpe som ensamstående till 4 barn samt kämpat med sin fysik. Nu har vi alla blivit vuxna och fysiken verkar bättre med åren. Ser du hennes migrän upphöra och finns det någon där ute för henne också? :) varma hälsningar från Borås!

45 tjejen :

skriven

Jag har blivit spådd av tre olika. Alla tre har sagt att jag ska må så bra snart. År efter år kämpar jag på med ångest och deppig grundstämning i grådaskig färg. Och känslor av att livet känns tungt. Försöker utmana så mycket jag kan, får ljusglimtar och suger i mig som en svamp. Försöker se det positiva trots allt som hänt och varit. Men ändå mår jag aldrig bra längre stunder. Jag vill också kunna jobba utan att kracha. Kan tre spådomar verkligen visa fel? kramar

46 tjejen :

skriven

Jag har blivit spådd av tre olika. Alla tre har sagt att jag ska må så bra snart. År efter år kämpar jag på med ångest och deppig grundstämning i grådaskig färg. Och känslor av att livet känns tungt. Försöker utmana så mycket jag kan, får ljusglimtar och suger i mig som en svamp. Försöker se det positiva trots allt som hänt och varit. Men ändå mår jag aldrig bra längre stunder. Jag vill också kunna jobba utan att kracha. Kan tre spådomar verkligen visa fel? kramar

47 Anonym:

skriven

Hoppas du kan hjälpa mig.. Upptäckte precis att jag tappat diamanten i min vigselring😔 kan du se vart?? Kommer jag hitta den eller är den borta!! 😭

48 Anonym:

skriven

Åh kärlek är underbart. Vad mysigt att det slagit in. Jag längtar efter att någon ska känna precis som jag, gör han det?

49 Lil:

skriven

Grattis till alla kärleksmöten!! Fantastiskt ju :) <3

50 Anonym:

skriven

Hej ES,
Jag drömde en konstig dröm inatt..jag drömde om att min syster i Norge bestämt sig för lämna sin fina och snälla make och verkade inte alls bry sig om honom och det gjorde mig så fruktansvärt ledsen..snälla kan du se om/vad drömmen handlar om?
Kram

51 Anonym:

skriven

Jag vill oxå träffa min soulmate! Finns det chans i år, Ezmeralda? Kram! 😃

52 Oxelina:

skriven

Vilket leende som spred sig på mina läppar, glad ända in i hjärteroten av att läsa sådana gästbloggsinlägg. Grattis till er alla tre!! Och alltid lika roligt när övriga bloggläsare delar med sig av sina historier...Ez har ju ena fantasiska galenskaper hon delger oss som gör att magen får träning i skrattmusklerna, men så kul att läsa gästinlägg också. Vi behöver alla bli påminda att kärleken brukar slå till när vi minst anar det.

Kan det stämma att jag i drömmarnas värld utbyter tankar/känslor med någon annan, tidigt i morse drömde jag två drömmar där en och samme person fanns med och sista drömmen var nästan som att den kom till mig för att han tänkte så intensivt på mig. Alltså jag är så snurrig kring detta med sända tankar, känslor, det känns som inbillning att man kan göra det men samtidigt så får jag bara till mig att ja men så fungerar vi....sedan detta med min intuition hur mycket vågar jag lita på den?

ha en fortsatt bra Lördag allihopa :)

53 ""anonym"":

skriven

Kommer jag få ett jobb, och jobba på riktigt, under detta året?
Kan jag också lyckas få ihop med med pengar och plugg inför körkortet? Då jag tänker väldigt mycket mer på dessa två ting.
KRAM

54 Rose :

skriven

Hur möter jag min soulmate?..om jag nu har någon. Något kännetecken ? Kram.

55 Cara:

skriven

Grattis till kärleken Carina, Andy (+hemlig bloggfamilje-medlem) och Missy! Underbart att ni hittat rätt!

Tror själv att jag kommer att vara redo och att det kommer att ske för mig till sommaren! Åtminstone är det så som min ayurvediska astrolog har tolkat det:)

Kramar till alla!

56 Berg:

skriven

Stort grattis till er som funnit kärleken!
Jag är spådd att göra detsamma, vi får väl se.. Spontant inköp av ett paket kondomer i veckan, tacksam om de brukas före bäst före datum. Något annat känns för stort att ens tro på i närtid..
Leve kärleken!

57 Anonym:

skriven

Vad härligt med så mycket kärlek på samma inlägg..underbart, jag väntar också på den rätte och undrar om han också väntar på mig eller om han är mitt uppe i en relation och inte hunnit gå mot mig? Ser du något kära ES?
Kram

58 Anonym:

skriven

Hej, Esmeralda! Igår när jag mediterade så dök det upp ett ansikte i dörren på min skänk, hur tydlig som helst. Vem var det? =D

59 Rainbow:

skriven

Hej Es
Hur ser min framtida make ut? Kommer det finnas något som utmärker honom?

Kram:)

60 Barn i framtiden?:

skriven

Hur många år till dröjer det tills jag får egna barn?
kram

61 Anonym:

skriven

Grattis Missy! Fantastiskt att en del kan få så konkret spådomar.

62 Jobb:

skriven

Vilket område ser du mig jobba inom i framtiden?kram

63 55:

skriven

Vad kul att läsa att ni finner. Jag hoppas min själsfrände kommer innan jag ska hoppa i graven

64 Bolla:

skriven

Esmaralda när kommer det ljusare och lyckliga tider i mitt liv??

kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: