Kappvändarna !!

 

Att vända kappan efter vindes anses inte vara ett trevligt personlighetsdrag.

Det tycker inte jag heller. Oftast.

Dock finns det  tillfällen när detta drag kan lämpa sig och rentav vara  en tillgång. 

Om jag har en inbiten åsikt om något… så träffar jag nån som  har en annan åsikt.. jag ger mig tid och ger mig själv ett öppen sinne att lyssna.. och plötsligt känner jag hur mina egna argument faller… och inser att här är en människa som VET bättre än jag och det hen säger känns rätt.

Då är det bra att kunna vända kappan och ta till sig en ny sanning.

 

Människor som envetet biter fast vid sin åsikt – oavsett andras argument och bevis.. sådana människor är värre än kappvändarna kan jag tycka. 

Man möter dem ibland. 

För bara några veckor sedan träffade jag en dam som istadig som en gammal ponny hävdade att det är livsfarligt att äta ägg. Det var kanske så på 70 talet – men inte längre.

I dag vet man bättre.

Men enligt damen så var hennes sanning den ende. Hon vek inte en tum.  Man suckar.

 

Sen är det en annan femma med kappvändare av det slaget som håller med alla de pratar med.. oavsett hur åsikterna faller.

Man känner in och försöker säga rätt saker till rätt människa  och förmodligen för att bli omtyckt och accepterad. 

Vilket inte kommer att hända eftersom de flesta känner igen en kappvändare när de möter en.

Var noga med att du är rätt sorts kappvändare !!

 

 

Här hemma hos mig har sonen legat i och jobbat på… staketet är  klart och nu ska bara grindarna dit. Vilket inte är så bara.. det  är sådana där skjutgrindar…som man drar i sidled så vi får fnula lite på  den processen ett tag till.

Behöver du tips på bra serie ?  "Bloodline"  kan jag rekommendera, den finns på Netflix !!

I morgon drar sonen till Göteborg och kompisar på ett par dagar  .. och Spanska Eva kommer hit på besök !!  Det ser jag fram emot

Kram & kärlek

 
1 <3:

skriven

Hola vad mysigt att spanska Eva kommer på besök. Börjar det närma sig äpplena på Södermalmstorg 🍏som jag och TE skriver om. Vill och kan han ? Något är det känns det som.
Kram
💜💜💜

2 Jag:

skriven

Hej! Försöker igen med min fråga: hur stor chans är det att jag åker utomlands för 6 månader?

Svar: Av någon anledning ser det tveksamt ut....tyvärr ser jag inte varför.. kram
Esmaralda

3 åsa s:

skriven

hej e!
VAD HÄRLIGT MED FAMILJESAMMANKOMST. Vi aaaaaaaaavar ihop själv igår o mor o far 90 o 91 de va med på utegympa. gick balansgång o lyfte tunga skrot ha ha. vi syskon stod bara o gapa av förvåning. man ska aldrig förvånas av sina föräldrar . ha ha underbar syn . förebild. man blev taggen.
kommer l att höra av sig?

kram åsa

4 Skorpan:

skriven

Ja inte vet jag om jag är en kappvändare eller inte. Vid behov kanske...

Huvudet är tungt o ännu en dag på fotbollsplan. O nu måste dom ju bara få medalj, som dom kämpat!. Tröttsamt är det fast jag bara står där vid sidan av fotbollsplan. O inte speciellt mycket ögongodis finns det heller...

Ja jaa, livet rullar på o jag med :).
Kram Skorpan

5 Jen:

skriven

Ännu en natt har man överlevt men jag är trött på dessa skitdagar. Man gör allt men inget duger. Känner mig svag och olycklig.

Är du säker på att jag kommer att hitta min drömprins och bli lycklig? Jag tror jag kanske inte är redo för honom än... kanske därför jag sitter här ensam... kanske jag måste släppa det jag älskar men som får mig att må dåligt för att bli lycklig?

Har läst att 2016 skulle vara jungfruns år... stämmer då inte... jag har förlorat två barn och levt med en elak man. Jag som drömde om bröllop och småttingar... en egen liten tjej eller kille som liknar mig. Drömmen om ett eget biologiskt barn har aldrig varit större och jag är rädd att jag inte förtjänar ett barn för inget av de barn jag burit på lever nu.

Ser du något? Jag börjar tappa allt hopp... dina ord har tröstat och stärkt mig så många gånger. Du är en fin mänska.

Svar: Tappa nu inte hoppet... du är ju på upploppet så spotta i nävarna och ta nya tag... det du vill ska hända kommer att hända.. kram :)
Esmaralda

6 C:

skriven

Tycker att ja sägare är jobbigare, dom som aldrig har en egen åsikt, utan bara säger ja till allting...

Hur ser kärleksfronten ut för min del?? Möter jag någon under detta år?..... Kram

Svar: Chansen finns och är ganska stor.. kram
Esmaralda

7 gh:

skriven

Hej!
Tror du J är förtjust i mig? Hur skulle han reagera om jag skicka vänfrågan på facebook te han?
Kramar!

8 Mo:

skriven

Ligger just nu på rehab efter en anafylaktisk chock ❤️Stopp, ska hem tisdag, är så klart orolig för att få det igen ensam hemma, men ändå skönt att komma hem efter två veckor.
Kan jag vara lugn eller tror du jag ska ha sällskap, fast det går ju inte att ha livvakt hela livet. Kram

Svar: Det känns absolut som om allt går bra. ha gärna någon hos dig några timmar då och då första veckan.. av rent psykologiska skäl.. kram :)
Esmaralda

9 Helena Ir:

skriven

Jag har nog aldrig träffat någon som håller med mig,om allting :)..och det gör jag inte heller med andra människor..och käkar ägg det gör jag, så det står härliga till :) att ändra sin åsikt,när man får annan information, i en sak,det måste man..annars är man stelbent,och det är min åsikt!

Jag skulle ha ögonen öppna för något som kunde ske..finns det fortfarande framför mig? Finns det något ljusare där framåt?

Fantastiskt så duktig son du har..han kan du vara stolt över!

Ha det gott!
Kram :)

Svar: Ja, något speciellt finns fortfarande framför dig... och sonen ÄR jag stolt över.. fast man får ju tjata lite för att saker ting ska bli gjorda.. men det är vi mammor vana vid :) kram :)
Esmaralda

10 Rebecca:

skriven

godmorgon! Är nyfiken på hur den närmaste månaden blir för mig, ser du nått? kram

11 Vädursbarnet:

skriven

Att sluta va så förbannat stolt och kunna erkänna sina fel, DET är stort! Och utvecklande. Jag jobbar fortfarande på det..

Som den envetna Vädur jag är ;-)

Vad känner han för det vi har, Es? Jag har börjat bry mig lite mer än vad jag först trodde att jag skulle, en smula överraskad..

Kram o glada hejartillrop till grindarbetet!


Svar: Han bryr sig också mer än han trodde... kram :)
Esmaralda

12 Solen:

skriven

Ja..finns det något mer irriterande än personer som håller fast vid sina åsikter fast det är helt uppenbart att de har fel...när tre vid bordet kan visa på motsatsen.
Hur tråkigt det än kan vara att ha haft fel så måste det väl ändå vara bättre att bara erkänna att - oj, där hade jag visst fel och får tänka om! Att envist hålla fast vid sina gamla idéer som inte stämmer...nej man blir galen. Tyvärr är dessa personer ofta inte så intresserade av att höra andras åsikter heller utan lyssnar mest och helst på sig själv.

Livet sitter fast lite på olika plan känns det som. Förändring och utveckling ska komma men jag vet inte helt hur jag ska gå knuffen framåt. Lyckas jag snart få fart på något på något sätt?

13 S:

skriven

God morgon Esmaralda

Jag blir så nojig och nervös när jag tänker på vintern/ hösten då jag ska börja ett nytt jobb och pendla. Den nervösa känslan uppstår mest när jag tänker på dom dagarna jag slutar sent och ska hem. Ser du något kring detta, någon varning eller så? Blir rädd när allt man löser på nyheterna ör typ tjejer som blir våldtagna. Blir därför nervös när jag tänker på dom dagarna jag slutar mellan 20-22. Betyder min känsla något eller är det bara jag som är lite nojig? Är detta jobb rätt för mig? (Ska göra detta i ett år, är ett vik då jag är nyexaminerad )

Stort tack för svar ! Kramar!!

Svar: Jobbet känns rätt i tiden även om det så småningom kommer något annat och jag se inga varningar runt dig i samband med sena kvällar... kram :)
Esmaralda

14 Cissilisko:

skriven

Kära Es,

Nu har min älskade pappa fått somna in, omgiven av mamma och oss alla barn. Sorgen är tung. Jag vill tacka dig för den tröst och lugn jag funnit i seansen jag fick av dig, precis när pappa blivit sjuk.Den har hjälpt mig mycket. Nu hoppas jag bara att mina syskon ska klara av att inte tynga mamma med sina egna meningsskiljaktigheter, utan fokusera på att stötta och hjälpa henne.

Kram
Cissilisko

Svar: Mina tankar är med dig, och du ska veta att din pappa har det så bra.. nu är han bland de sina som gått över före honom och han är frisk och stark och mår så gott... han saknar er som är kvar här men han kommer att besöka er då och då.. kram :)
Esmaralda

15 sus:

skriven

hej
ja,de kan ändra sig.....
tog ändå mest fasta på den sista bilden....
den som pekar....
så är det här....
det pekas hit och dit....
nu har det pekats hitåt....
i går ditåt....
jag vet att jag ska peka på mig men det är inte så lätt...
love sus

Svar: jag vet, det är inte lätt men det börjar bi hög tid. kram :)
Esmaralda

16 Känslomässig surprise:

skriven

Jag vänder några extravarv i mina trenchcoats ibland måste jag erkänna..

Mest för att bli omtyckt. Men det är jag väl medveten om, och arbetar med. Jag passar på att fråga dig hur tankegångarna går hos A, känner även hen att det som från start var oseriöst kan kännas djupare? Kram.

Svar: Det tror jag vi alla gör lite då och då... helt normalt.... ja, jag tror att ungefär samma känsla finns hos er.. kram :)
Esmaralda

17 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Vad trevligt med att vänta besök! Duktig sonen är som hjälper till!

Es, idag har jag lite ångest! Det var nämligen en man som är upptagen som jag pratade med igår! Jag var alldeles för onykter, iallafall tyckte min kompis att det var dålig stil utav mig att inte backa undan för honom för han har ju tjej! Det kan jag ju faktiskt förstå och hålla med om till viss del!
Verkar fler tycka att det var dålig stil utav mig?
Är det här något folk kommer att prata om?
Kram

Svar: Det blir faktiskt en liten snackis ett tag men inte länge... det tonar bort.. kram:)
Esmaralda

18 Eric:

skriven

Hej. Es. Går det bra att fråga dig om jag ska börja på folkhögskola nu i höst om jag fortfarande kommer in, visserligen skulle det vara bra för mig men jag känner mig osäker på det, pga olika anledningar. Tacksam om du kan se om detta nåt. Ha en fin dag :)
Kram

Svar: Jag tror det skulle vara bra för dig på olika sätt... kram
Esmaralda

19 AnnaK:

skriven

Har ofta kännt att jag haft svårt att passa in och kännt mig obekväm med nya människor. Vet inte varför. Så har nog varit lite kappvändare ibland. Känner ofta att jag inte är lika bra som andra också. Men det har väl blivit lite bättre med åldern iaf :)

Löser det sig det jag våndas över?

Kram :)

20 N:

skriven

Hej. Esmaralda!
Verkar folk lägga skuld på mig för det som hände?
Kram

21 S:

skriven

Tack såååååå mycket för svaret Esmaralda!! :)

22 Drive:

skriven

Är så nervös inför körprovet.. Bör jag tänka på något särskilt? Tack

23 ängeln:

skriven

Det krävs stort mod för att vända kappan när man stått fast vid en uppfattning länge. Jag undrar om det är det mamma äntligen gör. Snälla E, kan du se något om situationen runt min bror kommer att vända, finns det någon hjälp utifrån att få? Hon behöver släppa detta tunga ok.

24 Oxelina:

skriven

Ja det där med vända kappan....när jag var yngre så vart det lätt så (haft jättedålig självkänsla och självförtroende). Men successivt som jag blivit mer erfaren på livet och allt vad det innebär så känns det som att nu är jag på rätt nivå. Kan stå för egna åsikter och kan lyssna in och även ändra mig.

Jag har dock en mor som är den enda person jag inte ids argumentera eller diskutera med om jag har någon annan åsikt....tycker man inte som henne då är man en dålig människa. Jag tycker hon blir värre och värre med åren och nu snörper hon med munnen oftare och oftare. Jag har funderat mycket på henne och hennes starka åsikter som är gjutna i betong och de enda riktiga (enligt henne).

Är hon bitter på livet och jag är livrädd att bli som hon som gammal, jag har en gammal moster som jag kan prata med och anförtro mig åt...hon säger bara "ingen risk att du blir som hon, du är en helt annan typ av människa med hjärtat på rätta stället" jag hoppas verkligen hon har rätt. Hemskt att se mamma på det viset, pappa lider och jag och hennes barnbarn, men det går ju inte att prata med kvinnan om det. Hon är ju bäst ;). Tur jag försöker att inte ta åt mig, men ibland kommer något ledsamt över en.

Svar: Du och din mamma är så olika.. och det finns inte en chans att du blir som hon.... hon är bitter på livet, på missade chanser och på sig själv... kram :)
Esmaralda

25 Helena Ir:

skriven

Tack!
Kram :)

26 Michaela:

skriven

Nu när han bekräftat att han endast bryr sig som en medmänniska .. raderar han mitt nummer nu och slutar höra av sig? Är så trött på honom och han gör mig illa! Kram

Svar: Skit i honom... han är inte värd att du ens tänker på honom.. kram :)
Esmaralda

27 Mamman som varit med från början :

skriven

Nu var det ett tag sen igen som jag läste din blogg och det är alltid lika roligt att titta in igen och se hur du har det. Jag blir alltid lika glad :)
Imorgon börjar jobb igen efter fem lediga veckor och det känns tungt som det ju gör när man inte funnit sin rätta plats riktigt.
Jag funderar på inlägget igår och kärleken!
Måste det vara pang bom och att man vet från sekund ett att det är rätt, för att vara RÄTT?
Kan det inre växa och bli starkare?
Min kärlek har inte varit lätt alla stunder , men visst kändes den bra redan från första stunden men inte så att jag kände att detta är "the one"
Däremot blir det bara starkare och starkare! Idag är jag så kär att det bara bubblar i mig efter mer än två och ett halvt år. Det bara ökar och ökar!
Förr i mitt liv har det varit wow från början och sen dalat. Det känns underbart att få uppleva att det faktiskt kan gå uppåt uppåt!!! Dock i form av trappor! Inre spikrakt uppåt utan ibland har vi gått ett steg bakåt. Innebär detta att det är fel och inte rätt???
Kram <3

Svar: Det är vanligt att kärleken växer man... och det måste inte ske i ögonblickets insikt... absolut inte. Det du känner innebär att det är rätt... kram :)
Esmaralda

28 F:

skriven

Kan du se vad min mans bror döljer??

29 Familj:

skriven

Hur stor är chansen att vi får fler barn?

30 Trädgårdstok:

skriven

Här barnarbetas det också denna söndag. Lövhäcken måste trimmas. Belöningen blir hembakad fika ute på terrassen!

Passar på att skicka med en liten undring: Vad gillar han med halskedjan mest med mig?

Ha en härlig dag :)

31 AnnaK:

skriven

Sorry att jag ställer en fråga igen och en skämskuddefråga dessutom. Kommer jag nån gång ha sex igen? Trevligt sådant då alltså....

Kram :)

Svar: ja herregud ja, visst kommer du att ha sex.. massor av sex och bra sex.. kram :)
Esmaralda

32 Elisa:

skriven

Hej!
Hur ser det ut att bli med kärlek och romantik i höst?
Kram

33 Mimi:

skriven

Hej!

Kommer jag att klara av att förändra min vardag till det bättre??

kram

34 TjejenO:

skriven

Hej kära Es!

Som du så klokt skriver - man ska stå för sina åsikter, men för den sakens skulle INTE vara trångsynt och inte kunna lyssna/omvärdera sina åsikter allteftersom att man lyssnar på andras argument. Jag tror även det handlar om mognad, att inte utgå från sig själv i alla lägen utan var öppen för andras åsikter och eventuellt kunna omvärdera sina egna. Man växer som människa då tror jag.

Vet du, idag är jag beräknad att föda, har känts som en evig väntan, jag tror nog att jag kommer gå över tiden och kanske bli igångsatt 😁 Sååå segt, men så är det! 😊 Ser du om det blir så? Men framförallt - om förlossningen kommer gå bra? Det är första barnet!

Stor kram och trevlig söndag till dig och till er andra på bloggen!

Svar: ja, det känns som om allt kommer gå fint och du får ett vackert och helt underbart barn .. stor kram :)
Esmaralda

35 Anna.L:

skriven

Ser du mig åka på en resa imorgon? Och kommer övernattningarna gå bra, sköta hästar och djur utan varningar?
Kram :)

36 Åsa:

skriven

Hej Esmeralda! Kommer han att söka upp mig så småningom ? Kram

37 F:

skriven

Vilket stjärntecken är min kommande pojkvän? Kan du se sånt? Jag är skytt om det gör någon skillnad :) kram

38 Skytten:

skriven

Tycker att jag erkänner när jag har haft fel, men nog kan det svida kan jag tycka. Har egna åsikter och håller inte med för det mesta om jag vet att det är fel. Är mannen jag träffar nu den jag ska ha en relation som du sett nu i många år?

39 Maleficent:

skriven

Är nåhot mittimellan
Håller inte med om allt å håller inte fast vid åsikter då sndras låter bättre
H skrev om att hitta kärlek igår.
Du sa för några månader sen att en kvinna får intresse för mig i sommar, sommaren börjar ta slut, har jag missat henne eller finns hon fortfarande framför mig?

Svar: Det känns som om hon finns omkring dig.. i utkanten... se dig omkring noga... kram
Esmaralda

40 Anna.L:

skriven

Har jag något att vara orolig för angående resan? Kram

Svar: nej jag ser ingen anledning alls till oro.. kram
Esmaralda

41 Elsa:

skriven

Hej Es! Snart reser vi i väg på en efterlängtad solsemester. Ser vi ut att bli nöjda med hotellet och ser vädret ut att bli fint? Kram

Svar: Allt blir inte 100% men vilken resa blir det ?! ha positivt fokus och allt blir hur bra som helst.. kram :)
Esmaralda

42 Mi:

skriven

Kommer jag ut i arbetslivet och gemenskapen igen??

kram

43 Tre ägg om dagen..:

skriven

Hå hå, den tanten hade fått fnatt om hon såg min trippla äggmacka varje morgon - än lever jag!

Undrar så vad han ser hos mig? Vad som fått honom att fastna lite mer än planerat? Sådant är svårt att se själv tyvärr.

Kram!

44 Fians:

skriven

Hej Ez o alla glada!
Har haft en underbar semester om ni saknar mig här! Låter som om det händer grejer hos dig Ez. :-)
Jag har lite mycket kring mig nu men jag har dock 2 funderingar..
Kan du se om det blir lättare på jobbfronten även om jag är skyldig till mycket själv där.
Vad har hänt med min vännina hon har blivit helt personlighetsförändrad.
Kram till er alla

Svar: Vad det gäller jobbet blir det lättare men det finns ett initiativ här som du behöver ta för att det ska spåra helt rätt.... kram
Esmaralda

45 Fanny2:

skriven

Tycker att det nästan är värre med folk som har åsikter om allt men inte vågar säga något när det väl räknas. Hur många arbetsplatser skulle inte kunna bli bättre om folk vågade säga något? Då menar jag inte bara en person utan flera. Hmmm...

Ingen sommarflirt än men mitt ex föreslog något... Har han fortfarande känslor för mig, tro? Jag vill inte såra honom.

46 Hönan:

skriven

Intressant inlägg :) Jag är nog en kappvändare ibland, inte så mycket för att passa in utan mer för att jag inte har lika starka åsikter längre och då är det lättare att ändra sig. Ibland håller jag med bara för att det är enklare. Men kan känna ibland att jag blir lite tråkig som person när jag inte har så starka åsikter, lite som att man går med på allt. Å andra sidan håller jag hårt på de åsikter jag verkligen står för, så en fulländad kappvändare är jag nog inte heller.
Vilken snäll och duktig son du har, skönt att kunna få hjälp :)
Har klurat vidare på min idé och kommit fram till en ny design, inte lika fin tycker jag, men mer praktisk. Tror du den blir bra eller finns det mer plats för finslip?

Kram

Svar: Finslipa LITE till.. du är så på rätt spår.... kanske någon lite detalj ska anpassas... kram
Esmaralda

47 Bellagio:

skriven

Kvinnan jag tänker på kommer och hälsar på till helgen. Är hon min själsfrände? Något är det, och vad isf? Blir tokig snart... Eller, tokigare iaf 😋

Svar: Jag ser också att det är något speciellt men kan inte sätta fingret på vad.. du får helt enkelt vänta och se och ta det som det kommer.. kram
Esmaralda

48 F:

skriven

Kan du se vad min mans bror döljer

49 Kiara:

skriven

Kära Es!
Ser du när jag börjar jobba inom barnomsorgen? Blir de nu i höst eller lutar de mer åt nästa år? Kram Kiara ❤

50 Jossan :

skriven

Jaha, framför mig ligger min biljett. Min biljett för att åka på min livs resa. Min biljett till den avlägsna släkten. Min biljett till USA!!! Kan inte förstå det!! Jag ska äntligen få åka!! Längtar redan efter att få åka 😁😁

Min syster har sökt samma jobb som mig.. Det känns faktiskt lite jobbigt... Men vi får se vad som händer! Hoppas på det bästa!

Sprang på min träningskompis igår.. Han som gillar mig.. Tydligen sken jag upp och blev jätte glad när jah såg honom enligt mamma och pappa.. Just nu har jag inga kärlekkänslor men jag tycker om honom.. Vi får se hur det utvecklas..

Dags för jobb imorgon

Kram

Svar: Såååå roligt... jag gläds med dig... äntligen ska du åka !!! :) Det kommer bli en riktigt bra resa.. kram :)
Esmaralda

51 Resa:

skriven

Hej Es

Ser du mig resa utomlands?
kram

Svar: Oh ja, visst gör jag det.. kram :)
Esmaralda

52 Hjärter S:

skriven

hejsan es!

ja undrar vad han mest har fastnat för hos mig? ser du? :-)

kramar

53 Fröken T:

skriven


Hej es! Kan du hjälpa mig med denna dröm som jag hade inatt?

Drömde om att jag var på mitt gym. Drömde vardagliga grejer sen gick jag in någonstans under tiden jag väntade på Att klassen skulle börja. Träffade på två tjejer som hade leksaker av ngt slag som gjorde vågor av långa plast spiror, som trollspön. Mina fungerade inte så bra så tjejen Ville ta den ifrån mig, jag höll i hårt i mina "spiror".
Plötsligt måste måste jag ut till klassen och det är bråttom! Det blir mörkt o jag hittar inte ut. Öppnar dörrar och drar isär gardiner men det kommer bara den ena efter den andra. Jag tittar ner o ser mina fötter och vägleder mig lite med ljustrimman som kommer från springorna. Minns sen att jag öppnar och det är tomt, rakt ut i ingenting, men jag var tvungen att fortsätta för tydligen var jag kanske jagad, ngt var d iaf för jag hade hjärtat i halsgropen så jag slängde mig ut. Medveten om att styra mig rätt för nu flög jag. Neråt och uppåt och jag såg bergsdalar som var i mörkblå nyanser, såg ut som jorden tänkte jag då men nu i vaket tillstånd såg det mest ut som tempel ruiner, som trappor inuti en dal, som förr i världen, typ sååååå långt bak. Iaf, drömmar är svåra att förklara. Jag flög o flög o det var lite tivoli känslan på en åktur, spännande o pirrigt o liiiite läskigt. Det var lite kväll, började flyga uppåt, hörde fåglar, började flyga uppåt, vaknade.

Under tiden jag började öppna dörrar o gardiner tills jag vaknade, blev jag medveten om att jag faktiskt ville vakna för jag kände mig illa till mods till stor del av sista delen av drömmen, vakande med hjärtat i halsgropen.

Betyder denna dröm ngt?

Kollade på blå tallrikar innan jag somnade ;)

Ingen romans för min del ännu men den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge sägs det ☺️

Jag önskar dig en fin dag!

Blessings
T.N

54 Jessica:

skriven

Hej Es,
Ser du om det kommer börja någon/några nya killar i min klass i höst? Och ser du om han är något för mig?
Kram:)

55 AnnaK:

skriven

Tack för svar fina du! ☺️

Kram :)

56 Rebecca:

skriven

hur blir den kommande månaden för mig? Ser du något, kan vara vad som helst som kommer upp :) kram

57 Queen:

skriven

Hur stor är chansen för tillökning i familjen ❤️❤️

Svar: Runt 70-80 % ser det ut som.. kram
Esmaralda

58 Hopp:

skriven

Hej Es

vad säger tecknet om min ekonomi,blir den större än den är nu snart:(?

Är så tacksam för svar

Svar: ja, du kommer att få bättre ekonomi... det vänder.. kram :)
Esmaralda

59 Snart höst!:

skriven

He Es! Välkommen tillbaka ❤️
Det var tomt utan din dagliga blogg!
Finns det nån utsikt till kärlek i höst eller vinter? Är verkligen redo efter en lång tids singelliv och spanande efter romantik!

Svar: Ja du ÄR sannerligen redo... men frågan om din kommande kärlek är redo än.. men någonting inom romantiken bör ske under hösten.. kram :)
Esmaralda

60 gh:

skriven

Hej!
Är J förtjust i mig?
Hur skulle han reagera om jag skicka vänfrågan till han på fb?
Kramar!

Svar: Pröva och se... han tänker positivt om dig.. kram
Esmaralda

61 Holly:

skriven

Min personliga erfarenhet är att de som är runt 2o alltid är världsbäst på allting. Ju mer man samlar på sig fler rynkor, desto mer ödmjuk blir man och kommer så småningom fram till: Vad kan jag egentligen som är viktigt?


En fråga till Esmaralda:
Kommer jag att få upprättelse av min advokat gentemot mäklaren så att jag får ut skadestånd som gör att mina djur och jag kommer ifrån detta hemska mögelhus som annars blir vår likkista? Kommer vi härifrån under hösten?

Tusen tacksamma hälsningar på förhand från
Holly och hennes familj

62 Hopp:

skriven

Tack underbara Es för svaret blev så glad nu:)kram

63 Lizette:

skriven

Hej!
Nu känns det jobbigt o rörigt..
När ska jag träffa en riktig man som är redo för mig?
Kram

64 Hönan:

skriven

Jag klurar vidare :) Tusen tack för att du hjälper mig, utan dig hade jag förmodligen inte fullföljt idén.

Kram

65 Boudica:

skriven

Nej, sånna som håller med om allt å inget klarar jag inte av!
När jag gick på gymnasiet så blev det tjafs mellan mig å några andra tjejer, vi fick prata med läraren och kurator, den ena tjejen sa "jag tycker som hon" flertal gånger under mötet. till sist fick jag ju nog och ubrast att hon skulle skaffa sig ett eget liv och åsikter. Mötet ledde ingenvart, men senare på dagen kom läraren till mig och sa att hon höll med om det fullt ut!

Somande rätt tidigt och vaknade runt 7, men så kraftlös och slö!
Det händer ibland denna tid i månaden men denna gång är det mer, och på sånt sätt jag inte är van vid.
Men har hunnit städat lite smått, men långt ifrån så mycket jag ville!
Har ju även lyckats ta mig ut på en minst 6 km lång promenad runt sjön, vilket gav mig lite kraft ändå!

Ska inte störa dig med fler frågor om jobb, även om det är viktigast för mig just denna tidpunkt. Men jag sparar frågorna till en seans/rådgivning som jag tänkte fokusera på jobb situationen denna gång, var ungefär 2 månader sen en lite allmän seans. Så hoppas det går bra om jag gör så.

Tänkte lite idag, att jag har lite ångest för att jag tappat mina vänner, de åren jag isolerat mig, nu när jag börjar komma ur detta så står jag nästan ensam kvar och svårt att komma tillbaka i deras liv, när de gått vidare. Och att se hur andra har roligt med sina vänner, får mig att känna mig ensam!
Kommer jag hitta någon ny vän snart eller hitta tillbaks till en gammal en?
Denna ångest att jag inte skulle isolerat mig!

KRAM!

66 b:

skriven

Heej :) ska jag följa mina instinkt och skriva till honom? För första gången på länge så känns det som att jag faktiskt kan skriva utan att "bli dissad" <3... kram till dig <3

67 F:

skriven

Provar igen 😊😊 finns det möjlighet att du kan se vad min mans yngsta bror döljer??? Tycker han beter sig märkligt?

68 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Har jag ställt till det för mig själv? Eller ser det lugnt ut?
Kram

69 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Har jag ställt till det för mig själv med den händelsen? Kommer det bli mer problemen med den händelsen?
Kram

70 Shirin:

skriven

God kväll Esmaralda

Imorgon är min första dag,, hur kommer det gå? Något att tänka på?

71 Looking:

skriven

Hej Es

Ser du något kännetecken på min kommande kärlek?
kram

72 Bitte:

skriven

Hej! Jag går och funderar på att köpa mig en semesterbostad utomlands, men är lite orolig för ekonomin. Kan du se om det är en bra ide eller inte?
Mvh Bitte

Svar: Jag får en känsla av att det är bättre att hyra .. och att avvakta en tid med köp.. kram :)
Esmaralda

73 Cissi:

skriven

Hej Ezmeralda

Längtar ju så efter kärlek i mitt liv ... Vill inte vänta flera år till...

Vet du när våra vägar möts ?

74 Heaven:

skriven

Håller fullständigt med! Kloka kvinna! Kram på dig


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: