Vad håller de på med ?

 

Som sagt så har barnbarnet Ozzy  fått.. eller rättare sagt plockat sig 5 sniglar. Som bor hans akvarium.  Men det verkar som om hans mamma också  blivit fashionerad av dem för detta var vad hon skrev på sin facebook igårkväll:

 

Umhum...Då var vi där igen..😞
Skulle krypa i säng men hörde ett märkligt ljud.
Jodå..."Rymmis" är då halvägs upp i gardinen, phust😩
Men....Vad håller de andra på med...
Lyssnar man noga så låter det som..
Oooh hej Ooo håå Oo hej ååå håå😂
De ska nog rymma i grupp, man ser tydligt hur en drar och en knuffar på.

 


Den tredje och fjärde har proviant med sig.😂😂😂
Fullt upptagen med att fotografera en "snigelklump" märker jag inte hur någon fått syn på mig, lämnat drömmen om att få klättra i gardinen och kommer närmare.
Någon nynnar tyst på:
"en liten snäcka balanserade på en liten liten..."

 

Någon frågar tyst i mitt öra... Vad är det du har där?...
Det blixtrar så fint...den är platt och blank...Ser god ut.😁

 

Nepp ...Dax att stänga så inte gardinerna rasar ner. (Snigelklumpar är tyngre än man kan tro)😉

God natt mina vänner!😄

 Rymmis in action !!

 

P.s.  Läs bloggen från igår och anmäl er till STORHEALING och till TRE FRÅGOR FÖR 100 KR

Och till spådom och regression !! Det är först till kvarn som gäller... eftersom vi bara är iväg en vecka  är platserna begränsade.

1 Skorpan:

skriven

Lämnar sniglarna åt sitt öde och siktar in mig på en hund:). Hemåt via butiken, mat alla dagar, vaffö de?
Kram Skorpan
Gonatt??

Svar: Håller med dig... men sniglar kan vara kul för barn i en viss ålder... Ozzy pysslar om sina fem :) Kram
Esmaralda

2 Pernilla:

skriven

Kommer Göran att maila mig snart och Blir jag glad över det?

/Funderar

3 S:

skriven

Hej esmaralda

Behöver hjälp! Om jag hör av mig till Sara angående projektet ser du om något blir av? Kan det liksom leda till en jobbmöjlighet eller liknande?

Kram

4 Adad:

skriven

God dag esmaralda!

Har en konstig fråga men undrar om du kan se om det hänt att Babak tänkt på mig någon gång sen senast? Eller sökt upp min profil på Facebook? Kommer vi ses i annat sammanhang eller vad ser du kring detta?

Svar: Nja. jag får intryck av att han har annat i tankarna.. kram :)
Esmaralda

5 Shirinh:

skriven

Es, Ser du möjligtvis vem jag ska hålla extra utkik efter i kärleken?

6 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda. Tror du det kommer gå bra för min dotter i Stockholm flyttar dit i början av september. Ska bo inneboende hos en kompis. Och har lite jobbkontakter. Är Orolig för henne. Kram.

7 Anonym:

skriven

Hej! Esmaralda. Tror du det kommer gå bra för min dotter i Stockholm flyttar dit i början av september. Ska bo inneboende hos en kompis. Och har lite jobbkontakter. Är Orolig för henne. Kram.😃

Svar: Det kommer gå bra.. kram :)
Esmaralda

8 Cattis :

skriven

Jag har är intresserad av att vara med på distanshealingen. Men jag Känner mig lite dum på det här med mantra och vad som menas med mantra. Kan du ge några exempel på vad folk t ex ger för mantra? Jag förstår såklart att det e inviduellt för varje person, men jag vet inte om jag har varit inne på rätt spår ang mantran innan när jag har anmält mig. Är det ord eller händelser man vill uppnå eller önskar sig?

Svar: Mantra är ett ord so beskriver vad du vill uppnå... vill du tex bli fri från sjukdom så är ditt mantra frisk. Det kan vara ord som beskriver det du vill uppnå eller önskar dig... går lika med vilket som.. kram :)
Esmaralda

9 Shirinh:

skriven

Ser du möjligtvis vem jag ska hålla extra utkik efter i kärleken?

10 Linnean 🌸:

skriven

Hejsan!
Oj, vad snigligt! De är ganska söta men lite läbbiga åxå. Hade varit livrädd att trampa på dem om de smiter ner på golvet. Min son har en enorm hund som lyckas trampa ihjäl sådana gullisar, ute på landet, stup i kvarten. Tror jag föredrar min mjuka kissemisse. 😀
När jag såg bilden på dig fr i går så reagerade jag på männen i bakgrunden. Den ene såg så...konstig ut. Förstorade upp och då blev det än värre. Är det bara jag som tolkar fel eller vad sjutton är det för figur? Är lite flummig så jag kanske ser konatiga saker åxå. Ser fram emot healingen! Kram.../Linnean 🌸

Svar: Jag undrade om någon skulle notera detta... ja, det är märkligt med honom och det kände jag så fort jag kom i på baren... osäker på vad.. kram :)
Esmaralda

11 Hönan:

skriven

Hihi de verkar ju riktigt roliga :) Har aldrig tänkt på sniglar som husdjur förut, men om de är lättskötta och har lite personlighet så varför inte.
Nu känns det som jag är nöjd med designen. Finns ju så mycket att peta och ändra på, så mycket detaljer, så är lite svårt att veta om det ändå kanske finns något att förbättra. Vad tror du, känns designen färdig eller finns det något mer som kan förbättras? :)

Kram

12 Skrållann:

skriven

Hej!
Tycker absolut det är viktigt att barnen får ha djur men sniglar känns sådär:(
För egen del är det rörigt,jag som skulle tävlat om ängeln glömde helt bort det men Fanny är väl värd den. Fin gest till sin mamma.
Jag känner mig lite tom nu. Ställer upp för dom i min närhet, det är självklart ingen som tvingar mig utan jag gör det av fri vilja men nu hopade sig lite. Droppen rann över lite nu när jag fick ett meddelande från min gamla vän. Han har varit sjuk och jag har dagligen hört av mig och undrat hur han mår. I bland har han svarat lite kort. Han har ingen nära i sin närhet och jag bryr mig om honom och vill att han ska veta att jag finns om det skulle vara något. Idag svarade han med ett jätte otrevligt sms. Vad ska jag göra? Jag tror han mår riktigt dåligt och hans reaktion förvånade mig.
Vad ska jag göra?

Kram

Svar: Släpp det helt.. tala bara om att du finns där om han vill prata men att du för den sakens skull inte tar skit... kram :)
Esmaralda

13 Fråga?:

skriven

Hej Es

Hun stor är chansen att jag möter min soulmate detta året?
kram

14 Pia1:

skriven

Jo men såna har man ju haft, fast modell lite mindre =) minns att slemmet var äckligt men de var roliga att se på. Coola geletänder och vi hade kapplöpning mot en salladsbit i andra änden av ett bord. Min, som hette Favorit, vann jämt ;)
Kram!

15 Madeleine :

skriven

Känner mig bitter och arg hela tiden. blir jag någonsin lugn och harmonisk?

trevlig kväll

Svar: Du behöver göra nya val och gå en annan väg - och du kommer må väl i dig själv.. kram :)
Esmaralda

16 Sandrella:

skriven

Hej Es

Är min soulmate kort eller lång, mörk eller ljus hårig:)?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: