Det började bra.. men.....

Allt började så bra i måndags....glada i hågen for jag och Nettan till Ullared
 
På vägen  köpte vi med oss en smörgåstårta med räkor... billig var den också..  och av nån anlendings var det  rejält extrapris.
Vi shoppade lite... fikade... checkade in i vår mysiga stuga... drack lite vin & åt smörgåstårta... och planerade inför Grythyttan  i februari men vi var lite off.  Bara  LITE men ändå !
 
Så vi kröp till kojs tidigt.
 
Nästa morgon  vaknar jag runt 5 och rusar som en dåre till toa.... och kan konstatera att jag fått en diarre från helvetet.
 
 
 
På väg tillbaka till sängen hör jag Nettan mumla om att hon kräkts hela natten.
 
 
Det hela blev alltså en orgie i kräks och diarre.... fy faen säger jag bara !!
 
Köp aldrig räkmackor till starkt reducerat pris... det är rena giftet !! Säkert en vecka gamla..  minst....och kryllar av elaka baciller !!
 
 
 
Framåt dagen körde vi  hemåt... sakta och lugnt... gjorde bajsstopp här och där .
Fy tusan !!
 
Tack alla ni som undersökt möjligheten att köpa Hatchimal.. än har det inte lyckats... och jag får kanske acceptera att dom är helt slut på marknaden !!
Men ni är så snälla som ringt runt och verkligen försökt.
Stor tackkram ska ni ha !!
 
Nu ska jag lägga mig på soffan och vila lite & fösöka bli som folk  igen !!
 
Kram & kärlek
 
1 <3:

skriven

Krya på dig. Matförgiftning är så hemskt att vara. Drick cola och ta resorb.
I fredags hade jag min ring tror jag. Kände på mig att jag skulle lägga bort den. Var stressad eftersom pappa låg inlagd på sjukhuset och skulle packa och åka till Stockholm. Letade i lilla tennskålen med änglar där den brukar ligga. Är en tunn ring i vitt guld med briljanter som jag ärvt. Hoppas att du kan se vad den kan vara och vad jag ska leta. Är rädd att den kanske hamnar i dammsugaren när jag ska städa. Är den kvar i min lgn. Vet inte om du kan se borttappade saker men hoppas att du kan se något.
Kram
💗💗💗

2 Tingeling :

skriven

Åh nej! Vilken otur! Och är man hungrig och det är massa annat gojs på så är det ju inte säkert man känner om räkorna smakar konstigt. Hoppas du är bättre idag.

Pratade med chefen inom vården angående jobbet jag sökt. Som jag hade tänkt tacka nej till. Men utan att jag tänkte på det så hade jag tackat ja. Typ. Allt är inte 100 % färdigt. Hur gick det till!? Men i det stora känns det bra. För mig och min dotter blir det superbra. Så du hade rätt esmaralda, du sa förut att jag skulle få ett nytt jobb ganska snart 😊

Tack vare detta jobb så kommer jag nu ha tid att plugga matte 2, göra mer saker med min dotter och för mig själv, ex börja träna (simning, yoga?) funderar på att kanske gå crawl kurs också för vuxna nybörjare. Jag kan inte crawla!

NU är jag positiv inför 2017!

Kram!

Svar: Härligt när saker och ting lägger sig tillrätta.. då vet man att man går rätt väg.. kram :
Esmaralda

3 Camilla:

skriven

Vilken otur ni hade, vet ju att räkor är sånt som snabbt blir illfaret, men gott är det ju.. Krya på dig, kramar från Finland..

Svar: J fy för den lede... nu är vi dock piggare... tack o lov.. kram
Esmaralda

4 Tanten:

skriven

Hoppas att du och Nettan mår bättre nu. Att sälja dylikt är vidrigt, bara girigt enligt min mening, usch. Ett av barnbarnen fick en alldeles grön korv serverad en gång. Som tur var såg dottern det och stoppade innan ätande hann börja. Samvetslöst och vidrigt. Oseriösa säljare borde själv få smaka det dom säljer och serverar, vore inte mer än rätt tycker jag faktiskt. Kan ju faktiskt vålla svår sjukdom eller värre. Seriösa hamnar ju inte i en sån situation.

Ha en fortsatt fin vecka alla.

Kram

Svar: Ja, huvaligen.. vilken tur att barnet inte fick i sig den gröna korven... kram
Esmaralda

5 EPM:

skriven

Åh fy! Stackars er, matförgiftning som är så drygt. Iofs bra för det går över snabbt och smittar inte, men man är ju påverkad länge... Ta Semperdroppar, för att få tillbaka normal tarmflora igen (tips från 'syrran' 😉)

Vi vill samma och känner samma, vi drömmer om samma... Vi vill båda ha det livet vi önskar med varandra men ingen av oss vill såra de som finns runtomkring oss. Vi har ingen brådska, vi lever och njuter för vi vet att förr eller senare måste vi bestämma oss för fortsättningen. Jag är rädd för att han kommer att straffas av sina vänner, överges om jag kommer in i bilden. Stämmer min farhåga eller finns det också chans att detta kan bedarra med tiden utan att det skadar oss för mycket...?

Kram

Svar: Tack för kloka råd. Om ni bara vet vad ni vill och tar steget.. då möter i både negativt och positivt... det är naturligt och något ni måste räkna med.. men det bedarrar.. kram
Esmaralda

6 Jossan :

skriven

God morgon!

Usch vilken hemsk natt! Vi har magsjuka som hår hos oss. Får hoppas på att jag klarar mig.

Igår blev det en lång dag. Jag öppnade på jobbet igår och fick 1h och 15 minuters övertid. På kvällen var det APT. Så jag spenderade 13,5h på jobb.

2 dagars jobb kvar och på fredag är det verksamhetsdag. Det ska bli trevligt.

Kommer J följa med mig på nyår?

Nä nu ska jag gå upp ut sängen och klä på mig och åka till jobbet.

Kram

7 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Undrar om min syster blev upprörd över någonting sist?
Tack!

8 Malin:

skriven

God morgon kära Ez,

Era stackare som drabbades av en matförgiftning! Pi katten så äckligt och nästintill kriminellt att sälja sådana varor! Som säljare "chansar" du aldrig med skaldjur!

Nu till "flugan" Hatchimals... Verkar nästan vara slut på hela jordklotet men tack vare mitt förflutna i Tyskland så googlade jag runt lite och hittade en hemsida (amazon) med Hatchimals och olika hemsidor där de fortfarande säljs: https://www.amazon.de/gp/aw/ol/B01D8NRYO0/ref=mw_dp_olp?ie=UTF8&condition=new. Naturligtvis lite dyra men jag förstår ett ömmande mormorshjärta när det lilla barnbarnet yppar sin innersta längtan efter en liten Hatchimal att ta hand om. Hoppas att länken kan hjälpa dig och behöver du hjälp med översättning etc så hör av dig.
I ljus och kärlek, ❤️
Malin

Svar: Jättetack för din hjälp !! Kram
Esmaralda

9 sus:

skriven

hej
men fy...
inte kul...
skönt att du är hemma...
jag kan kolla efter en Hatchimal....
blir de någon ljusning här...
love sus

Svar: Tack så snällt av dig....just nu budar jag på Tradera också.. kram
Esmaralda

10 Skrållann:

skriven

Hej!
Usch vilken resa det blev för er;) Jag blev också sjuk av en "gårdagens macka" med räkor på för många år sedan och efter det köper jag aldrig räkor och skaldjur på extrapris.
På söndag ska jag, en kompis och våra barn på en tillställning. Det är stort och det är utomhus men jag vet att min gamla vän kommer vara på samma område. Ser det ut som om vi träffar på varandra och blir det bra i såfall?

Kram❤️

Svar: Det finns en god chans att ni stöter på varann och pratar en stund.. kram
Esmaralda

11 Skorpan:

skriven

Usch vilkn otur! Det är verkligen inte roligt att få sin resa förstörd, för att inte tala om hur svag man är sen efteråt efter just dom sjukorna :(. Ni körde inte en sväng där var ni köpt smörgåstårtan då o yrkade på att få pengarna tillbaka? Eller ringde?

Hatchimals ska du väl lyckas få via BR:s nätshop Es? Tar förvisso några dagar att få den, men åtminstone här ser den ut att fås via nätet. Men du kanske behöver den inom ett par dagar?

Drömde härom natten att jag åkte tåg där bänkarna var övertäckta med vita lakan oach att man var tvungen att gå med huvudet nedböjt för att kunna ta sig framåt längs gångarna. Märkligt tåg det där :).

Förberedelserna inför besöket går aningens trögt. Det som stressar mig är matlagningen, är ju bara liksom ett måste nuförtiden, o då ska man ju få gästen att äta också ;). De egna äter nog, eller låter bli, ifall maten inte faller dem på läpp...

I måndags var jag o hjälpte min kompis att packa lite inför företagets flytt. Efter det blev det inte så mycket gjort här hemma, liksom inte igår heller, rikets självständighetsdag :). Läste en hästbok, som att ha blivit barn igen, o var ut o promenerade i den kyliga klara luften. Fick badrummet skrubbat och det stockade röret putsat.

Nu är det jobb igen o nya tider o timmar, får se om jag hinner lära mig schemat innan jag slutar?
Känns som måndag pga de extra lediga dagarna, men som tur, o otur, är det redan onsdag.

Krya på dig Es o Nettan också!
kram Skorpan

Svar: De där små djuren är slut på Nätshoppens lager. Ibland får man inte gjort riktigt det man tänkt sig...och det får man ta med ro.. som regel gör man något mysigare istället. ack för din hälsning.. vi är båda okey nu.. kram
Esmaralda

12 Rebecca:

skriven

usch så tråkigt :( Hoppas ni fick någon bevaring av ullared ändå?

En fråga: tycker han att jag är söt? kram

Svar: Ja, fast det tycker ju många.. kram
Esmaralda

13 Li:

skriven

Inte kul....
Hoppas ni är bättre nu.

14 Ester:

skriven

God morgon!

Fy för den lede för magsjuka :(

Är det meningsfullt att fortsätta söka nya jobb? Du har sett mig på ny arbetsplats men nu har jag sökt så många utan resultat.

Kram

15 Hej :

skriven

Usch fy stackars er. Hoppas att ni mår bättre idag. Vaknade av ett knakande i natt, var det en hälsning i så fall vad från andra sidan. Eller var det grannen som spikade mitt i natten.

Svar: Det här ser ut att ha en helt naturlig förklaring men jag kan inte se vad.. kram :)
Esmaralda

16 Hej:

skriven

Kollade precis tradera fanns några auktioner med hatchimals så lycka till med budandet

Svar: Ja minsann... det hade jag ingen aning om.. tack för det tipset :)
Esmaralda

17 Shirin:

skriven

Hej Es! Hoppas ni hade det trevligt på Ullared. Vill fråga dig angående killen som var inne på mitt jobb i lördags och kom tillbaka i måndags. Vad ser du kring honom? Blev han intresserad av mig eller inbillar jag mig? Tar han kontakt?

18 AnnaK:

skriven

Nä men va fan.....vilken otur 😩 Men det blir väl fler resor dit kan jag tro 😊

Har drömt igen om en person som jag träffar på via jobbet. Har drömt tidigare flera gånger att vi befunnit oss på samma typ möte och suttit brevid varann. Känslan i drömmen har varit lugn och trygg på nåt vis. Nu sist umgicks vi faktiskt och skulle se på film och dricka lite vin. Samma känsla i denna dröm. Vad betyder de drömmarna och varför just denna person?

Kram 😊

19 Filippa :

skriven

Hej kommer jag flytta till radhus i framtiden med min blivande kille?

Vart kommer jag träffa min blivande kille?

Kram

20 Konstig anledning :

skriven

Fy fasen för magsjuka..
Krya ordentligt nu!
Mycket vätska och salt.

Undrar vad du ser, E.
Pratat med en man som jag verkligen klickat med via nätet.
Två träffar har han nu ställt in...
Satte ner foten igår.
Fick till svar att det är bäst att vi avslutar här.
Min tre månaders tripp utomlands var tydligen inblandat i det beslutet.
Att han bara "skulle gått och kärat ner sig"
Vad är det för anledning?!
Känns som något inte riktigt stämmer.
Får du till dig om han talar sanning eller inte, någon känsla kring varför? Är han ens den att utger sig för att vara?

Ska ha ett litet mini-heartbreak idag och sedan försöka gå vidare.

Tråkigt när man äntligen träffar någon det klickar med :(

Kramen..

21 J:

skriven

Usch och fy för matförgiftning😬😬. Här i Dalarna finns dessa figurer fortfarande kvar. Om du inte får tag på Tradera , kan jag köpa till dig. Hur ser det ut med kärleken.. närmar han sig? Kram

Svar: Den närmar sig men jag ser ingenting exakt...tänk att de finns i Dalarna !!! Kram :)
Esmaralda

22 Michaela:

skriven

Men fy fan vilken otur! Stackare. Krya!
Har också kollat efter de små djuren här i Sthlm men ingen framgång :/

Tystnaden fortsätter :) Håller det i sig? Kram

23 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Fy vad trist att få vistelsen förstörd av matförgiftning...hoppas magen stillat sig nu <3

Här har det ätits julbord på Ikea vart bjuden ...rätt ok mat ändå för det fasala priset av 129 kr för familymedlem...hade man haft barn/barnbarn under 13 år äter de för 19 kr !

men julbord är man nog inte sugen på efter en matförgiftning...

Ekonomin räcker inte riktigt till just nu...hoppas så att yngsta sonen får till det och börjar plugga/jobba ...= en mindre som äter lunch...suck ...ser du honom i ngn form av aktivitet efter jul...som det är nu går de pengar jag lagt undan till en beg bil åt till att överleva ....

Kram Anki med flock

24 Kasta sig ut:

skriven

Den totalt omediala försöker trots detta skicka lite energi till dig och Nettan idag!

Undrar om du ser någon fara kring främligen jag ska möta imorgon? Syftet är oseriöst, och det är pirrigt såklart, eftersom jag inte brukar göra sådant.

Kram från snötäcket :)



25 Mim:

skriven

Hej!

Finns det någon chans att örat blir bra?? misstänker att det kan vara svullen hörselgång. Ska gå och köpa avsvällande nässpray hoppas att det hjälper. Drick äppelcidervinäger 2msk i ett glas vatten dödar alla bakterier och tar kål på magsjukan.

kram

26 MollyD:

skriven

Det som är så hemskt med skaldjur som blivit kass!! ☹️️

Själv väntar jag på nästa operation nästa vecka. Ska få brösten tillbyggande och kanske blir dom lite lika. Ändå glad efter alla problem och sjukdom 2016. Allt har gått bra trots allt

Ser du om jag kan se fram emot ett fint 2017?
kram

27 Pollan:

skriven

Hej! Jag har oxå haft en jobbig helg.Smärtor o känt mig deppig. Så ska man väl inte känna sig före jul!Hur kommer över detta???

28 Mi:

skriven

Hej!

Ser du mig ute i arbetslivet nästa år eller förblir jag arbetslös??

Kram och krya på dig.

29 Hedwig:

skriven

Hej!
Det finns 2 stora leksaksbutiker här i närheten...Ska kolla idag om de har de kvar och återkommer senare idag...Det är Holland så det finns en liten chans till...

30 f:

skriven

godmorgon fy vilken otur för er .... undrar om du kan se vad min dröm betyder om jag drömt att jag har har hamnat i kniv bråk?

Svar: Du kommer snart att få eller köpa något som gör dig riktigt glad. kram
Esmaralda

31 <3:

skriven

Drömt flera gånger om andra världskriget och förintelsen. Vad kan det betyda kära Es ?
Kram

32 Louise:

skriven

Så var VFUn slut och jag blev godkänd gött. Mindre gött med matförgiftning krya på dig.
Nu har vi påbörjat vår sista kurs och jag kan ju säga att examinationen är ganska knepig i denna kursen så det gäller att tänka igenom vad man ska skriva om och så.
Får man hoppas man blir godkänd hehe.
Mailade csn för en stund sedan och frågade om jag möjligtvis får studiemedel för resterande kurser som ligger och skräpar efter examen. Jag hoppas det för jag kommer ju studera fram till juni.
Jag hoppas jag får ett positivt svar.
Men jag frågar mig själv om jag ska fortsätta söka jobb nu och hoppas på det bästa för mellan de sista VFUerna måste jag jobba.
Nåja jag söker vad kan hända egentligen att jag får ett nej.
*Igår fyllde jag och min yngste son år. Han fick för sig att komma på min födelsedag för 11 år sedan så vi firade med blåbärspaj för det var det han önskade sig till efterrätt så jag fixade det till honom.
i present fick han hörlurar och jag fick en ängel som blinkar. kommer lägga ut henne på bloggen ikväll förhoppningsvis.

Ha en bra dag och hoppas du mår bättre.

Kramar.

Svar: Vad skönt att du blev godkänd. det gläder mig :) Här det bättre men rackarns avslaget.. kram :)
Esmaralda

33 Helena Ir:

skriven

Men stackars er..det var tråkigt att höra!
Hoppas du snart återfår dina krafter..

Jag vet inte riktigt varför jag själv är så slut,kanske är det en omedveten oro för allt,som påverkar mitt liv just nu.
Känner mig besviken,på mig själv..som är så här :(

Kram..kram fina Es :)


Svar: Det är bara tillfälligt.. ta emot kraft från din ängel.. kram :)
Esmaralda

34 f.u:

skriven

på sista tiden har det känts som att jag har andlig verksamhet runt mig,, kan du se något om detta. kram

35 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Usch vad tråkigt! Det borde stå bäst före datum eller förpackningsdatum, men sådant kan man ju vara slarvig på att titta på! Skaldjur är väll känsligt!

Jag var faktiskt inne på Lekia och kollade efter leksaken till barnbarnet! jag hamnade när där av en slump! Men de såldes ju inte där! Då är det väll blocket eller Tradera du kan hålla utskik på om du vågar köpa till reducerat pris vill säga ;)

Es, ser du i någon procent hur stor chansen är att jag inleder ett förhållande med min kärlek nästa år?
Kram





Svar: En god chans.. kram :)
Esmaralda

36 Boudica:

skriven

Men Es, testa attraktionslagen, se dig få tag i en hatchimal. Kanske det funkar! Om inte till jul så kanske senare ;)

Jag som är intresserad av gamla huskurer kan tyvärr inte hjälpa dig idag, har inte haft detta problem så inget jag lagt på minnet.

Har fått massa energi denna vecka, om det är healingen som kommit in en vecka sent eller att jag äter magnesiumtillskott som hjälpt vet jag inte. Kanske min ängel gav mig det när jag bad om att kicka mig i rätt riktning.

Fastnat för en av dessa mekaniker här, tror du det finns en nyfikenhet tillbaks där?

Svar: Energin är nog en kombination !! och ja, en viss nyfikenhet finns i retur.. kram
Esmaralda

37 Healingkund mm:

skriven

Hej Es!
Vilken osis med magsjukan! Har nog en liten släng själv men inte så farligt.
Jättesynd med Hatchimal, önskar ju att ju kunde hjälpa dig men det var ju slut här med.
Du såg att det såg ut till 60-70% som att jag o han kommer att date igen. Ser det ff ut så?
Kram o krya på dig!

Svar: Ja fast det sjunker en aning kram
Esmaralda

38 Anna E:

skriven

http://www.tradera.com/item/340796/271096103/hatchimals-ny-i-kartong-rosa

699kr hatchimals-ny-i-kartong-rosa hittade jag på tradera :) ny i förpackning, kolla där. :)

Hittar vi hus att hyra innan sommaren tro? Känns hopplöst :(

Svar: Japp.. jag har lagt bud.. perfekt :) kram o tack
Esmaralda

39 Funderaren:

skriven

Hej Esmaralda!
Det här är lite töntig fråga utav mig! Men jag funderade ändå efteråt! Jag berättade om mina skavanker på kroppen inför några vänninor! Efteråt så kände jag om de ser ner på mig just för att jag har dessa skavanker? Eller inte ser ner men om jag inte är lika fin i deras ögon längre?
Det verkar vara så viktigt att man är på topp just för dem
kram

Svar: Jag tror snarare att de andades ut.. en sorts lättnad... att även du har skavanker.. kram
Esmaralda

40 Linnean 🌸:

skriven

Fy fan, så vidrigt! Hoppas att ni mår bättre nu!
Räkor och klet måste vara pinfärskt!
Har för vana att kolla datumstämpling vääldigt
noga eft att ha fått surt kött TRE gånger på Maxi. Där låg det till och med flera kalvstekar som gått ut över en vecka tidigare och inte ens nersatt pris på. Såå äckligt!!
När jag påpekade det för köttbiträdet så plockade hon bara runt stekarna och inte bort dem! Jag gick tillbaka och kollade eft en stund, de var kvar! Skrev en lapp och satte bl stekarna "Surt kött"
Jag åkte ju tillbaka med det stinkade köttet! Andra gången kom samma något arrgoganta man. Jag var suuur, jag åxå! Så säger han "Vill du ha lammkött?" Urk! Gillar jag ju inte...vad det gäller mat iaf! 😉Så jag spelade korkad kisade på honom (han var väl 35-40 bast) trutade med munnen och synade honom från topp till tå och tillbaka och sa "Nej, tack verkligen inte! Föredrar något mer moget och mört" Fick snabbt en rejäl omgång oxfilé som "plåster på såren" He he, så jag blev nöjd!
Men det retar mig enormt att butikerna har så
Kass koll på färskhetsgraden av sina varor.
Ska snart dit och handla nu. Den där chefen tittar alltid lite konstigt när han ser mig och glider iväg. Tycker jag han ska!! 😈
Ha det så gott och vila ut efter allt skitande och spyande! Färsk Kram.../Linnean 🌸

Svar: :) Vilar fortfarande ut... pust... det tog på krafterna... kram
Esmaralda

41 Linda:

skriven

Oj usch, värsta eländet! Feber kan man leva med, det kan till och med vara lite mysigt att helt tillåtet ligga en hel dag under filten och glo på filmer och serier :) Men spy och diarre, fy tusan!

Fick inte jobbet jag sökte, får försöka tänka att jag väl inte var rätt för det då. Men lite surt känns det allt. Speciellt eftersom jag inte direkt trivs med det jag gör nu. Behöver en förändring, vet inte hur jag ska hitta motivationen annars. Men samtidigt är jag ju glad att ha ett jobb att gå till. Känns bara som att jag inte orkar med fler dåliga nyhter på jobbfronten. Ser du någon förändring av det positiva slaget?

42 IeIe:

skriven

Usch och fy för matförgiftning, skaldjur och annat gott är förrädiskt, svårt att veta om det är färskt eller inte.. Hoppas ni kryat på er :)

Den där leksaken ser ju kul ut! Påminner om furby, kanske en sån kan vara något om du inte hittar den här nya varianten? Den kläcks inte men lär sig saker, är lurvig och lever om.. Annars kan jag tipsa om tex indiegogo där det finns allt möjligt roligt som folk uppfinner, har tex sett olika roliga robots och leksaker.. Kanske lite för sent för att beställa sånt nu men kan ju vara något till ett annat tillfälle.. :)

Hmm.. Funderar..
Vad är det som spökar för mig egentligen?
Är mest trött, less och omotiverad kring det mesta som är och händer.. Får som ingen direkt glädje av saker och ting längre.. Känns tomt, som ett vakuum.. Vill mest bara vara ifred och själv..

Nåväl, dags för mig att kila vidare..
Önskar er alla en fin dag, njut och må väl ღ

Svar: Tack för alla tips :) kram
Esmaralda

43 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda!
Tror du det kommer bli mer än 3 år mellan mitt barn och mitt nästa?
Kram


44 Heaven:

skriven

Hej es, jag är en positiv person. Vi fick in två nya kollegor i vårt team sommar varit extremt otrevliga och betet sig nedlåtande mot oss andra. De har gaddat ihop sig mot oss och ifrågasätter vårt arbete . Nu har vi fått reda på att de har gått till chefen och klagat att de känner sig utanför och mycket mer bakom våra ryggar. Det verkar som att chefen inte är objektiv.

Vad ser du es? Hur kommer situationen lösa sig? Är på utbildning just nu med jobb men kan inte fokusera alls..

45 Hedwig:

skriven

Tänk att alla Hatchimals är slutsålda i Holland också....Det har verkligen blivit en global market! Det verkar dock vara möjligt att få tag på en begagnad på holländska blocket (inte på svenska blocket, där verkar det inte finnas någon..). Då har de dock ´redan kommit ur ägget´ och har man lekt med den typ 1-2 gånger. De verkar kunna köpas för runt omkring 40 euro. Är du/ditt barnbarn intresserad av en sådan? Då försöker jag ordna en sådan liten ´mer mogen´ Hatchimal.

Svar: Nja.. hon påstår att det måste vara en som föds hos henne.... petiga barnbarn !! Annars tack.. o kram :)
Esmaralda

46 Jessica:

skriven

Hej Es,
Nu är min mamma nämligen väldigt arg på mig på grund av en personlig sak som har hänt, kommer hon och jag bli sams snart, kommer det ske imorgon som snabbast? Eller kommer det hålla i sig ett tag till? Jag hoppas att det blåser över fort Vi bråkar ganska ofta och som du sa en gång för ett tag sen, vi borde gå till en psykolog eller något, för såhär kan det inte fortsätta.. Kram :)

47 C:

skriven

Kommer vi att träffas i helgen? Vi skulle ha gjort det förra veckan men jag var tvungen att ställa in. Finns det chans till lite mys för oss i detta vinter mörker?

Kram och ta hand om dig!

48 Anna:

skriven

Ser du mig gå igenom en graviditet till ❤️ Det har inte gått på sista tiden?

49 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Fy vad hemskt att bli matförgiftad så där.Min stora skräck är att jag ska bli det hemma hos mig någon gång, eftersom jag har torrtoa och måste tömma bajstunnan själv.
Igår var jag på Bio. Det var min mamma som bjöd för hon hade fått biljetter till en förhandsvisning av Lion som har premiär 25 december. Det var en jättebra film. Den handlade om en indisk pojke som kom vilse och sedan hamnade på barnhem och blev bortadopterad till en familj i Tasmanien. Sen när han blev vuxen försökte han leta rätt på sin indiska familj igen. Den filmen kan jag rekommendera.

Jag har tappat bort mina favoritbyxor. Det har aldrig hänt förut, att jag lyckats slarva bort ett par byxor. Jag brukar ju lyckas återfinna dem antingen i garderoben eller tvättkorgen, om jag inte har de på mig. Men de är puts väck!
Märkligt!

Kram ThereseC

Svar: Du hittar de nog på ett konstigt ställe.. tack för filmtipset.. kram )
Esmaralda

50 Susanne Amalia:

skriven

Oj Oj Oj .. God 11.37...
Jag behöver verkligen din hjälp smörgåstårtor kan ställa till det.. på många sätt..
Herregud .. detta är inte sant och polisen i Klosters tyckte likadant.. som jag ..
Jag var vittne till en händelse som har omdanat mitt liv totalt..

fråga: kommer jag att få upprättelse och kommer denna hemska människa att få visa sin låsta upp sin box .. där bevisen ligger ??

kanske har jag en kälrelk till detta .. eller jag vet inte.. hur ska jag bara överleva????? förstår att detta påhopp är galet ..

Det började att Demitrai sa att jag har en
fantastisk själ ..

Efter det var jag banlyst .. kärlek och glädje Jag sänder kärlek till er alla ..
Jag vill inte leva med detta galna senario.. har inte mycket pengar men spenderar de seriöst--

kramar och jag är så lyckligt lottad att jag har människor som älskar mig och gillar mig ..

en av dem vill jag flytta ihop med är det möjligt???
detta är inte en fråga utan ett onstaterande.. jag har lärt mig .. kramissar --- tacksam att jag fick skjuts hem <3 <3



Svar: Det kommer nog att storma en period kring det du blev vittne till... så var beredd och håll i hatten.. allmänt kan du bli en stormig period kring dig just nu.. kram
Esmaralda

51 Susanne Amalia:

skriven

Tryckte på fel knapp tror jag... så klar att jag önskar dig kärlek och glädje .. MG en fantastisk nosdag och *EllaBella sänder sin kärlek till alla 'Saga vill vara med på ett hörn .. blöta pussar och kramar <3 <3

Svar: Och härifrån skickar vi massor tillbaka :)
Esmaralda

52 Hönan:

skriven

Nää stackars er, fy vad jobbigt! Var ju lite osis med tajmingen, men hoppas ni fick lite planerat ändå.
Vad ville han när han skrev igår?

Kram

53 Drömtydning?:

skriven

Nej men fy vad tråkigt stakare:(Hoppas ni båda mår bättre nu<3


Hade en sådan konstig dröm inatt Es

Jag gick förbi en gammal klasskamrat som lekte med sitt barn i gräset på sommaren. Jag hälsade på de och höll i barnet som var runt ett år och han skrattde och tyckte om mig.
I slutet av denna dröm så satt vi alla i stort rum med massa kändisar som kom förbi och hälsade på oss. Jag höll i detta barnet som sov djupt i min famn (fast jag inte riktigt ville passa honom så länge men jag sa inget till familjen). Jag fick vända på barnet då och då och han vaknde till men sov om igen.
Men så plötsligt så började barnet bli mindre och mindre, till slut så försvann han från mina armar? och kvar blev en konstig vatten pöll i min hand. Jag blev så rädd och shockad och bad en känd artist som gick förbi mig att hämta en av familjen, så jag kunde berätta vad som hänt deras lilla bebis. Jag berättade för dottern,hon var lugn tror jag men jag var livrädd för att berätta för hennes mamma.
Vad kan denna konstiga dröm betyda Es?
kram

54 Spänning:

skriven

Krya på dig kram från mig!!

Har en undran om träffen imorgon. Motivet är inte seriöst, men ska ändå bli kul. Undrar om det ser ut att gå fint, att han inte är någon seriemördare eller så?

Man kan ju aldrig veta ;-)

Svar: Nejd , han är en vanlig okey kille.. kram :)
Esmaralda

55 B :

skriven

Men fy vinken otur !! Stackare.

Har jag mött min soulmate i mannen på jobbet? :) Eller kommer vår relation rinna ut i sanden? Ser du något om det :)

56 Anonym:

skriven

Stackars er 😬 , skönt att det var snabbt övergående i alla fall.

I går på nyheterna så tog de upp att hatchimals var den populäraste julklappen och tydligen slut överallt här i staterna också! Hoppas du får tag på någon:)

Kram☀️

57 Tjejen:

skriven

Men fy!!! Krya på er <3 Hemskt med magsjuka :(

Kan du se om flirtandet kommer leda nån vart??
Kanske inget livslångt, men något??

Kram o kärlek

58 Kristin :

skriven

Oi,oi. Reker kan være skummelt å kjøpe ute, spesielt om man ikke kjenner stedet de selges. Håper at dere begge to er friske igjen.
Har sjekket litt rundt etter Hatchimal her i Norge, men de påstår at det er utsolgt over alt. Snakket med en dame i en leksaksbutikk her på stedet. Hun fortalte om mange telefoner både fra Norge og Sverige.
Tydelig veldig populære greier det der. Det var altså dette man skulle hatt et lager av nå. 😊
Ønsker dere alle en fortsatt fin førjulstid. Kram

Svar: Ja, de där små rackarna måste har blivit megapopulära snabbt.... har lagt ett bud på Tradera så vi får väl se vad det ger.. kram :)
Esmaralda

59 Alie:

skriven

Ja fy för den lede, dåliga skaldjur skojar man inte bort... Men eh, kollade ni inte utgångsdatumet, finns ju alltid en baktanke när det är billigt 😱
Ja jag rekommenderar oxå utslagen coca-cola, krya!!
Kramar

Ps: ser du nåt nytt jobb i skite till mig, nästa år kanske? Börjar tröttna rejält på både stämning och jobbet i sig...

60 Lisa:

skriven

Hej

Skönt att höra att ni är bättre, magsjuka pga för gammal mat är inte kul, ser alltid upp med räkor och kyckling när jag äter ute.
Har en lite fråga också, bör jag vara vaksam mot min förra sambo som tex sabotage eller ryktesspridning ?

Hälsningar och Krya på dig, Lisa

61 Desp:

skriven

Hej Es! Jag är i CJOCK TILLSTÅND!!! En kurator från jävla sjukhuset har ringt mig om att gå på utbildningen genom kommun socialtjänsten !????? Liksom vad fan är detta??? Jag ärr rädd att det påverkar mig och mitt barn något????? Alltsåååå??? Jag undrar om det är så att dem tycker att jag är psykisk sjuk eller så???? Snälla Es vad see du kring detta ser du snälla om MITT BARN blir omhändertagen om dem tar henne socialtjänsten då???? Jag fattar inte snälla tar dem henne ???? Är orolig att dem jagar mig?????????? Herregud är så chockad tillstånd vill bara dö!😱😱😱😱

Svar: Ring upp och ta reda på vad som försiggår.. inte förrän du verkligen vet kan du göra upp planer.. kram
Esmaralda

62 Jullis :

skriven

Är den nya D som kommit in i mitt liv någon som jag borde träffa?

63 Des:

skriven

Ser du mig få jobb snart Es??? Kramar

64 D:

skriven

Ser du om det kommer nya mycket goda nyheter snart? Kramar

65 Jobb:

skriven

Es ser du nått bra som händer snart elr så ? Kramsr föressten vad tycker gruppen om mig ? Kram

66 Tjatmoster:

skriven

Hej!

Jag är orolig för att min nedsatta hörsel kan vara något farligt. Kan du se om jag ska oroa mig??

kram

67 Tjatmoster:

skriven

Hej!

Jag är orolig för att min nedsatta hörsel kan vara något farligt. Kan du se om jag ska oroa mig??

kram

68 Desp :

skriven

Mu har du gjort mig orolig ? Frågar och undrar om du ser något kring detta ? Tror du att något är på gång????

69 Desp:

skriven

Vadå inte förrän du vet kan du göra upp plner???? HJÄLP DÖR!!! Vad menar du? Kommer dem att ta henne ? För vad?

70 Desp:

skriven

Du skriver kortfattat som om jag kommer förstå och lösa mellan raderna???? Vad menar du? Borde jag ta en seans om detta ???

71 Birgitta:

skriven

Hej!
Fy för matförgiftning!
Krya på er. 💕

Es, vet du vem som skrev brevet?
//B

72 Jessica:

skriven

Hej Es,
Nu är min mamma nämligen väldigt arg på mig på grund av en personlig sak som har hänt, kommer hon och jag bli sams snart, kommer det ske imorgon som snabbast? Eller kommer det hålla i sig ett tag till? Jag hoppas att det blåser över fort.... Kram :)

Svar: Det kommer gå över ganska snabbt.. kram :)
Esmaralda

73 F.u:

skriven

på sista tiden har det känts som att jag har andlig verksamhet runt mig,, kan du se något om detta. kram

Svar: Ja jag får en känsla av att något är på gång.. kram :)
Esmaralda

74 Anna:

skriven

Ser du mig gå igenom en graviditet till ❤️ Det har inte gått på sista tiden?

75 Ständig oro:

skriven

Hej!

Bör jag oroa mig för något eller är allt bra?? har sån oro i kroppen väldigt jobbigt att känna så här??

kram

76 Linda :

skriven

Är jag ensam länge till ??
Kram///Linda Selander

77 Little miss piggy:

skriven

Hej!
Usch! Krya på dig! Hoppas du hann handla allt du ville på Gekås?
Jag undrar om 2017 kommer bli ett bra år för mig? Romans? Jobb? Resa? Ser du något av dessa nästa år?
Tack för ditt svar! Kram 💜

Svar: Ja det var inte så mycket jag skulle ha så det redde sig.... nya året kommer att innehålla chanser till både det ena och det andra så det gäller du har ögonen öppna och verkligen ser de tillfällen som kommer.. kram
Esmaralda

78 Gjorde rätt och sen...Sophia*:

skriven

Hej!

Jag var orolig att jag var dum & gjorde fel beslut. Du sa då att jag inte gjorde fel beslut & jag kan vila mig & pusta ut. Jag tog nytt beslut & gick dit iallafall. Det känns inte rätt & jag Är orolig att det blir katastrof pga att det inte verkar så profficionellt.

Vad ser du? Är det värt för mig att testa på det eller ska jag leta mig vidare till något som faktiskt känns bättre, mer värt & rätt & proffsigt?

Kram! Och hoppas du hittar Leksaken du letade efter. Kanske kunde jag Checka också.

Du träffar aldrig dina kunder via bloggen va? Alltså i verkligheten?

Kram

Svar: Känn in nu och var sann mot dig själv.. du ska inte gå emot din inre känsla. Ibland har jag stött på några ur bloggfamiljen på stan och blivit igenkänd och det har alltid varit himla trevligt.. jag har fått några personliga vänner också via bloggen :) Men träffar någon för spådom gör jag inte eftersom det funkar bäst via mail.. kram
Esmaralda

79 Anna E:

skriven

Varsågod :)

80 <3:

skriven

Hoppas att det går bra med budet på Tradera. Håller tummarna och min hund tassarna.
Har inte hittat tunna ringen än med vitt guld och små briljanter. Finns den kvar i mitt hem tror du ? Vart ska jag leta ?
Kram
💗💗💗

81 Madde:

skriven

Nä fy! Era stackare! Jag ska köra in nu ikväll o kika :) mejlar om jag lyckas få tag i en :)

Svar: Ja, eftersom hela världen tydligen är på jakt efter den sista så har jag inte mycket hopp... men det är så snällt av dig.. kram :)
Esmaralda

82 Holly:

skriven

Hej fina Es

Ser du något kul som händer mig snart?
kram och krya på dig<3

83 Lizette:

skriven

Hej!
Men stackare! Usch så jobbigt:-/
Tur att det inte brukar vara så långvarigt iallafall.
Den ständiga frågan.. Kan det bli vi, jag o T? Är så kär i han💕
Kram

84 lördag:

skriven

hur ser det ut på lördag? kommer det att bli trevligt om jag går dit

Svar: ja jag tror det blir bra om du själv är öppen och positiv.. kram :)
Esmaralda

85 mg:

skriven

Hej!
Blir min situation med chefen bättre? Är hon nöjd me mitt jobb?
Kram

86 A:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer jag att kunna operera brösten?
Kommer jag vara missnöjd efter amning?
Kram

87 Cecilia:

skriven

Åh, era stackare! Räkmackor som är så goda.. Hoppas ni kryar på er snabbt!

I måndags var jag ute på en promenad med hunden. Vi stöter på en hund som genast bemöter oss aggressivt. Plötsligt sliter den sig loss ur sin sele och springer farandes mot min hund. Jag ser hur den svarta morrande hunden får tag på min hund som bara skriker och kämpar sig loss. Jag försöker knuffa bort den andra hunden, men det var svårt för hundarna var konstant i rörelse.. Ägaren som står ungefär 2 meter bort gör inte ett skit, förutom att försöka ropa tillbaka sin pitbull och be den sluta (vilket obviously inte funkade). "Ta bort henne" ropade jag till honom, men han bara stod där och försökte kalla in sin hund. Tillslut lyckas jag få undan den andra hunden tillräckligt mycket för att kunna plocka upp min lilla pälsboll från marken. Åh, vad hjärtat brast, men hon var hel som tur. Allt jag kunde tänka på var att hon skulle vara blodig i min famn.. Allt slutade bra som tur, men jag blev så arg i efterhand när ägaren inte gjorde ett piss (förutom att försöka kalla in hunden). Jag tror inte att han menade något illa eftersom han i efterhand frågade om vi var ok. Kanske blev han så chockad att han inte riktigt visste hur han skulle agera.

Hoppas det är ok att jag slänger in en fråga.. Vågar jag hoppas på att det blir någonting? Kramar


Svar: Vad är det för fel på folk som inte kan ta rätt på sina hundar !! Han var nog lie chockad och rädd. men det bara en förklaring.. ingen ursäkt.. och svar ja, det finns en chans att det kan bli någonting..kram
Esmaralda

88 bella:

skriven

Hej, hopppas du är friskare nu.. :)
Själv har jag åkt på någon slags feber och ont i kroppen.. Är det tanden som krånglar eller kan det va biverkning av det andra? Ska för säkerhetsskull ringa till tandvården.. kram :)

Svar: Usch så trist... du får krya på dej snabbt.. och det tror jag också du gör.. kram :)
Esmaralda

89 A:

skriven

Hej Esmaralda!
Kontaktar han mig igen?
Kram

90 Boudica:

skriven

Oj kändes lite kort i meningarna min förra kommentar, skrev från mobilen på jobbet och hade inte speciellt med tid.

Det här med energin är verkligen märkligt, kom bara över en natt! Från att inte orka något till att storstäda hela badrummet!

Här fick man lockande reklamerbjudande, att köpa biljetter till återförening av Guns n Roses, funderar på att nappa lite spontant, men sen, jag har nog ingen att gå med, som är mindre roligt!

Gött med ögongodis på jobbet, vet ju inget om denne grabb, är han upptagen? Du sa att det finns en viss nyfikenhet i retur, Men är det tillräckligt mycket för intresse att hitta på något på kvällen, som att ta en öl eller nåt?

Svar: Satsa... god chans att du får ett ja.. och skulle du inte få de.. ja, då växer självkänslan av att du vågar.. kram :)
Esmaralda

91 Lilly:

skriven

Undrar varför min mage har betett sig konstigt idag ?? Kan du se något om detta!! Kram

92 👑:

skriven

_██_
┌(◠‿◠)┘ Hello Es:)

undrar om något spännande nytt ser ut att hända mig snart😔?
kramღ

93 Hoppas:

skriven

Hej Esmaralda! Kommer det bättre tider för mig nästa år kommer jag att må bättre??

kram

Svar: Ja du kommer må bättre.. något hjälper dig på vägen.. kram
Esmaralda

94 Susan:

skriven

Oj, verkar som snålheten bedrog visheten😉 Ngt som garanterat skulle kunna hända mig, även om förståndet sagt "låt bli"😇 ... men räkmackor e ju så syndigt gott!

Hoppas ni hämtat er/kram

95 The mystery egg:

skriven

Läste på tvitter att många artister samt föräldrar,och andra runt om i världen som letar efter denna populära Hatchimal leksaken i affärena, men att de är slut överallt. Tydligen blir det inte fler förän januari någon gång de får in fler.

Svar: ja det är en väldig jakt på dom !!! och priserna på radera for iväg... och jag vägrar buda hur högt som helst.. kram
Esmaralda

96 sense:

skriven

Arma människor! Jag lider med er!
Inte bara jakten på Hatchi utan även jakt på dass!
Du fick mig minnas julen ca 20 år sedan. Hade släkt från Finland som blev magsjuka på båten och smittade oss sedan .
Och dotterns enda önskan till julen var Ferby, samma sorts eländiga leksak som skulle matas och vårdas och, och, och . Dyr var den också, över 500 kr. redan då.
Hon, dottern, sov över hos en kompis men Ferbyn var hemma och den jäveln började pipa mitt i natten, krävde liksom omsorg av nån slag. Fick inte tyst leksaken och jag slet och tog förbjuda metoder typ "shaking baby" handtag. Kunde inte krossa den helt heller då hade det varit ödesdigert. Jag tror att i ilskan till slut kom jag på att slita ut batterier, så jag vill inte hjälpa någon att hamna i samma situation som jag var. Sorry men kram.

Svar: Ha ha ha... missa inte morgondagens blogg.. jag råkade ut för nåt liknande.. kram :)
Esmaralda

97 🍂🍁:

skriven

Hej Es

Undrar om julen kommer med något överrasskande? kram

98 HS:

skriven

Men fy, krya på er!!

Vi behöver en ny webmaster snart men jag kan inte gå ut med en öppen annons. Vet inte ens var i hela friden jag ska börja leta efter den personen. Kan du se något?

Kram

Svar: Jag ser att du hittar någon men du ska söka omsorgsfullt eftersom det finns en risk att det kan bli fel. Nu tror jag inte du bor i närheten.. annars hade jag rekommenderat min webmaster :) kram
Esmaralda

99 Linda:

skriven

Hej har jag någon form av synskförmåga ?
Kram//Linda

100 Anonym:

skriven

Hej

Vad kan du säga om min nästa kärlek(utseede/yrke)?
kram

101 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Vad ser du om mitt sociala liv nästa år? Ser du vänner och roliga aktiviteter? Ser du mig som aktiv?
Kram

Svar: Ja, gör upp lite bra planer och det kommer löna sig.. kram
Esmaralda

102 Liljana:

skriven

Hej Es

kommer 2017 bli ett bättre år på alla plan?
kram

103 anna:

skriven

Ser du mig gå igenom en graviditet till ❤️ Det har inte gått på sista tiden?

104 f.u:

skriven

kan du se vem det är som är runt mig...angående den andliga verksamheten... och vad vill den mig..för dp har jag inte inbillat mig.. kram

105 bella:

skriven

Ååh tack så mycket :) oron gick bort av ditt svar :D!! kram :)

106 Anna E:

skriven

Hej,av nyfikenhet undrar jag om någon eller några killar i klassen är intresserade?

107 loppan:

skriven

hej
kommer det dröja länge till innan jag träffar någon?
kram

108 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Synd att inte katterna kan komma på besök hos mig och jaga levande möss. Såg en igår igen ute i höboden. Tycker att de är så äckliga.

Idag ska jag till IKEA och köpa ett Hol förvaringsbord till kaninerna. Man kan såga en liten öppning så att kaninerna kan hoppa in och ut, sen kan man hänga in höhäcken och sätta in bajslådan där så blir det lite ordning och reda. Det är en jättepopulär möbel bland kaninägare nu.

Sen på kvällen ska jag träffa Niels för att få en nederländskalektion. Det blir bra hoppas jag.

Jag läste hur många timmar man måste träna för att bli expert på något. Det var hemskt stressande att läsa om. Jag ville genast bli expert på både nederländska, kaninkunskap och skrivande och jag försökte räkna ut i hur många år jag skulle behöva träna och hur många timmar per dag jag skulle lägga på varje aktivitet för att komma upp i de där 10000 timmarna. Det hela blev jättejobbigt och jag började fundera på om jag inte skulle försöka bli expert på avslappning i stället.
Kram ThereseC

109 YR:

skriven

Tack för ditt svar.Jag undrar vad som driver en psykopat. Jag har nämligen aldrig varit otrevlig eller gjort nåt ont mot henne. Däremot inte flinat o jamsat med när hon går på, Jag har hellre varit tyst än sagt emot. Vet att det inte funkar med denna sortens människor. Vad har hon stört sig på hos mig?Har alltid ställt upp. Och varför lyssnar och rättar sig Rektorn efter henne. Ska det onda alltid segra???!!!!Jag kommer med andra ord aldrig kunna söka där mer,med förhoppning?? Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: