Eller....

Eller låt oss tänka  underbara Portugal… landet där det mesta är

hyfsat billigt.. och du flyger till Lissabon för runt 600 kr enkel biljett.

Boende hittar du megabilligt

Vill du bo i centrala Lissabon så kan du bo så här läckert för otroliga 315 kr per natt.. för två personer.

 

 
 

 

Eller en studio i nybyggt hus i Port City Historical Center…. Internet ingår, du har gångavstånd både till strand och  citycentrum.  Balkong.  T bana strax utanför som har förbindelse med fygplatsen.  Priset är 252 kr/dygn.. för två personer.

 
 
Dyrare  än så behöver de inte vara att ge sig ut i världen !!
 
Jag har hyrt så många  lägenheter världen över och ännu har jag aldrig träffat på någon sur och vrång hyresvärd
Tvärtom så vet dom ju att de blir bedömda på  den sajt  där man hittade dem... och alla är tillmöötesgående.
Somliga kommer till och med och hämtar på flygplatsen.
I bland blir de nya vänner.. se bara på underbra Liana som jag hyrde av i Grekland.. efter bara några dagar kände vi att det klickade och började umgås.. och hade hur roligt sem i helst... i 6 veckor !!
 
Nu när det är som mörkast ute... är det rätt tid att börja planera vårens resa !! bara genom att planera känns det som att man får lite extra energi
 
Kram & kärlek
1 Skorpan:

skriven

Jag tror nog inte jag kan planera så värst mycket inför kommande sommar, nytt jobb som jag inte vet hur mycket det kommer att inbringa cash o med flera som ska resa... Vore det bara jag, ja då skulle det säkert gå hur lätt som helst, eller två ;) mmm... Den som lever får se.
Kram Skorpan

2 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Undrar om min syster tog illa vid sig och det är därför hon inte hör av sig?
Tack!

3 Helena Ir:

skriven

Fina lägeheter..😊

4 Anonym:

skriven

Hej Es,
Nu är min mamma nämligen väldigt arg på mig på grund av en sak, kommer hon och jag bli sams snar, kommer det ske imorgon som snabbast? Eller kommer det hålla i sig ett tag till? Kram :)

5 Jessica:

skriven

Glömde skriva namn igen..

6 Alie:

skriven

Hej Es, du har alltid så bra tips gällande resor och vart man ska vända sig... :) ja helt klart vill man till sol och värme nu i denna årstiden ( och det ska jag ju i December 😀) ska bli sååå skönt!
Kram

7 Jessica:

skriven

Hej Es,
Nu är min mamma nämligen väldigt arg på mig på grund av en sak, kommer hon och jag bli sams snar, kommer det ske imorgon som snabbast? Eller kommer det hålla i sig ett tag till? Kram :)

8 Du vet vem, men vill vara anonym i just detta.:

skriven

Nu är jag äntligen ute i verkligheten! Jag känner mig inte på topp utan rätt trött och slut MEN samtidigt känner jag mig oövervinnlig. Nog för att jag brukar sitta still och hålla käft för att vara rädd för vad andra ska tycka och tänka samlade jag mig mitt mod och adrenalin till att ge läkarna en ren och skär (saklig) utskällning? av hur en läkare, eller ja fler läkare som nu satt där sköter sitt arbete. Trångsynthet. idioti. HUR TÄNKTE DE EGENTLIGEN? Och sen gav jag de människor som också satt där, och faktiskt agerade rätt, kredit för vad de gjorde i denna situation (för det hade kunnat se mycket annorlunda ut idag) de skötte sitt jobb. Och att jag är jävligt tacksam över vad de gjorde som läkarna inte gjorde. Fick höra av de andra (som inte var läkarna) att jag var modig. Och jag hoppas att ni som läser Ezmaraldas blogg och självklart du också Es står upp för er själva. För det känns så jävla bra!!! kan jag säga efter idag. Och jag hoppas att min mamma och pappa är stolta över mig.

9 Susan:

skriven

Åh va jag blir resesugen😇 Paris, Provence, Champagne ..... ngn gång ska resan styras dit, drömma e ju halva nöjet men dit ska jag! Men gärna lite romantik på den resan så mitt mission får bli att bli funnen av en romantiker som vill hänga me dit😉

Kramiz

10 Jullis:

skriven

Ezmaralda, jag behöver verkligen en guidande hand. Är det rätt att lämna relationen som jag befinner mig i just nu? Eller borde jag ge det ytterligare tid?

11 Johanna:

skriven

Kära E!
Kommer jag och min pojkvän flytta ihop och få barn en dag?

Kram

12 Lp:

skriven

Hejsan ezmeralda! Kommer det gå bra för mig i tävlingen? 😁

13 Heaven:

skriven

Portugal är ett underbart land ❤️ Kram vackra es


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: