Auror

Alla vi människor har auror och det har djuren också… allt levande har sin egen personliga aura. Under en seans när jag förberett mig  och går djupt.. kan jag se dessa auror.

Somliga är obrutna.. och visar att aurabäraren  har ett långt liv.

En del har knutor i kanterna och det visar att personen drabbas av allvarliga sjukdomar men  överlever och lever vidare.

 

Aurorna har olika färger och  dessa färger säger lite hur framtiden ser ut.. om man mest har elände att förvänta sig eller om man har en ljus framtid.

Finns det en speciell färg som pulserar ihållande på ett särskilt ställe i kroppen då kan det vara en allvarlig sjukdom gömd där.

I auran ser  jag personlighetsdrag och ofta ser jag också vilken uppgift personen har i detta jordelivet

Jag brukar kunna se om aurabäraren har en gammal själ – om hen levt i många tidigare liv och om någon plågas i detta livet av gamla elaka cellminnen så brukar detta visa sig i auran

 Aurans färg varerar från person till person och betyder olika ting... men det är inte säkert att tex färgen röd betyder samma som hos två olika individer.. det beror på om det finns fler färger.. om texturen på auran är taggig eller rak.... det är mycket som spelar in.

 

Jag vill påperka att vi som ser aura tolkar dem individuellt och olika.. vi ser olika ting och läser in olika.... somliga  ser i auran  vilket humör man är på, vad som saknas i en liv och andra läser in annat.

Långt ifrån alla kan se auror.  Det är  inte heller givet enbart för att man är medial

Men somliga kan känna av aurorna, utan att visuellt se dem

 

En del auror är stakare än andras och dessa personer kan få problem – eftersom människor känner att det är något speciellt med den är personen.. de förstår inte vad..  men har de en läggning som innebär att  de gärna tolkar negativt så kan de fatta antipati gentemot den aurastarka och tro att den här personen är kaxig och stöddig.

Den aurastarka blir ofta missförstådd- utan att veta varför.

 

Jaha min vänner.. nu är det fredag IGEN !!

Kram & kärlek

1 Michaela:

skriven

Ja nu är det fredag igen och på väg till veckans sista jobbpass :) Ser du något kring min helg? Kram

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Vilka typer jag har auran? Hur ser min ut aura?

Ha det bra

3 AnnaK:

skriven

Intressant det där! Minns att du sagt åt mig att jag har en sån där lysande aura som folk märker av och att jag inte passerar obemärkt. Jag som alltid försökt och trott att jag varit lite osynlig :)

Har sett en del fjädrar på sistone. Slump eller något annat? Gissar på slump men har sett att andra nämnt fjädrar ibland som varit tecken. Fast vad det skulle betyda isåfall har jag inte en aning om.

Skönt med fredag och sovmorgon imorgon. Trött och sliten efter några veckor ensam på jobbet.

Kram :)

Svar: Fjädrarna har betydelse... håll ögonen öppna... det kan komma något som du klarar att tolka.. kram :)
Esmaralda

4 <3:

skriven

Vad spännande med auror och att du kan se dem. Hur ser min aura ut är det knutar i kanterna. Nyfiken vilken färg min aura har. I min förra seans såg du att jag är en gammal själ.
Kram
💜💜💜

5 Susan:

skriven

inte utan att jag undrar hur min aura ser ut...🤔

Fredag o jag känner mig full av energi.... har så mycket idéer som far runt i huvudet o som jag vill förverkliga 😱 ...men blir bara en bråkdel gjort så e jag nöjd😊

Kram o härlig helg på oss❤️

Svar: Härligt med fredagsenergi !! Aurorna ser jag ju bara när jag går ner djupt och förbereder mig inför personlig seans. kram
Esmaralda

6 Nettan:

skriven

Jag har fått veta att jag har orange färg, stämmer det?

Den här veckan har varit trög, kanske det beror på att "någon" har semester på jobbet och det blir långtråkigt...

Happy Friday!

7 Solstjärnan:

skriven

Hej

Så intressant att få läsa om auratolkning och hur du arbetar med den Ez 😊

Antar det kan finnas någon fler i bloggfamiljen som ochså behärskar det hela .
Vi får väl höra idag😊

Vore jätteintressant att själv kunna avläsa auror i någon mån.
Är det något som ochså
jag kunde lära mig eller är det en medfödd gåva?

Slutligen ,undrar vilken färg min aura är?

Ha en toppen fre !!
Kram Solstjärnan 😊



Svar: Jag kan ju bara se auror om jag förbereder mig på det sätt som jag gör inför personlig seans.... kram :)
Esmaralda

8 Helena Ir:

skriven

Väldigt intressant,något som skulle vara kul att kunna se,men icke..aura bilden borde väl kunna ändras i livet på en person,beroende på var man är i livet..

Jag försöker tänka så positivt jag kan,om jag är glad och tillfreds så kommer mer av denna positivitet till mig. Sedan min första seans hos dig så har det hänt mycket i min personliga utveckling. Någon där uppe måste gilla mig..som fick mig på benen igen. Inte så att livet är så himla roligt varje dag..men jag försöker intala mig att bättre kommer..:)

Veckorna går så fort..helg igen.,ha det gott!
Kram..kram :)

Svar: För somliga som kan se auror ändras det säkert... vi läser ju lite olika.. jag ser och läser in det som är varaktigt och inte förändras.. kram :)
Esmaralda

9 Cissi33 :

skriven

Fick höra för länge sen att jag var blå runt halsen och bröstkorgen och att det betydde att jag var vårdande och skulle hjälpa andra med kommunikation och att prata/lyssna. Vårdande är jag men vet inte annars... Jag har ju en vision om att hjälpa barn på nåt sätt och det innebär ju att lyssna och samtala i och för sig. Tänker lite på att hjälpa våldsutsatta kvinnor också och då är ju ofta barn inblandade. Det visar sig i framtiden!

idag fredag och jag tog en ledig dag, olidligt lite att göra på jobbet! Så idag ska jag och dottern fixa och dona lite. Nu äter vi frukost framför TVn, barnprogram. Det får man göra när det är semester :-)


Kram!

Svar: Ja, du kommer att hjälpa. det är jag helt säker på... det blir lite av en dröm som du lever. Kram :)
Esmaralda

10 Skorpan:

skriven

Det är intressant med auror, vet inte hur min ser ut, taggig o jävlig kanske, som jag själv ;D. Jag var på en behandling av något slag o där syntes min aura via datorn, kommer inte ihåg om det var olika färger, o den var ju rent ut sagt eländig, fattades på sina ställen o annat. Fick sen behandling med en "manick" o se, auran eller kanske energifältet, blev helt igen. Hmm, undrar ju då m det var seriöst eller inte o hur ser min aura egentligen ut?

Vilka härliga skivomslag du hade på gårdagens blogg :D, helt klart barn av sin tid. Undrar vilka som är dom "hemska" från 80-talet framåt? För dom finns ju också...

Fredag igen, ja, o en ensam vecka ligger framför mig. Om vädret bara håller i sig ska jag ut o se världen, den närliggande som kan nås inom skälig tid ;). Hoppas vädret håller i sig o blir någorlunda.

Ha en bra början på veckoslutet!
Kram Skorpan

11 Lizette:

skriven

Hejsan:)
Väldigt intressant inlägg om auror. Har gjort aurafoto för länge sedan och en gång gjorde ert medium en auramålning som var jättefin. Det mer som vad som låg runtomkring mig än om färger.
Undrar om du ser något om min aura?
Kram

Svar: Det kan jag bara i en personlig seans där jag går djupare ner i meditation... kram
Esmaralda

12 Jen:

skriven

Intressant jag skulle också vilja se auror

Ser du om jag får biologiska barn och hur många?

13 Signe:

skriven

Hej!

Detta är så spännande att läsa om. Själv är jag en av dessa aurastarka som först nu, efter förklaring av dig i seanser, och lite tilltagande ålder börjar förstå att den påverkar omgivningen. Det är lite knepigt att själv känna sig osäker och samtidigt uppfattas som ett hot av vissa. Så just känslan av att någonting inte stämmer i kontakten med en annan är lite knepig, när man inte förstår vad det handlar om.

Vad ser du kring mitt nästa jobb? Blir det varmt och trevligt, kommer det att dröja länge, blir det samtal?

Kram

14 Buddy:

skriven

Hej! Jag har sett att flera personer fått svaret att "ta ett stort kliv vidare i livet", så möter man kärleken, etc. Jag undrar vad du menar med att "ta ett steg framåt", rent konkret? Vad innebär det?

Svar: Att man bryter mot det negativa som håller en kvar i nuet... att man har ett mer positivt fokus... mål som man lever... vågar göra det man innerst inne VILL göra... att man blir lite modigare... kanske skaffar en ny hobby eller byter jobb eller gör en resa... kort o gott allt som man vill ändra ska man aktivt försöka förändra...
Esmaralda

15 Heaven:

skriven

Intressant! Japp äntligen fredag! Härligt!

Es ser du vad han känner för mig framöver? Kram

16 Skrållann:

skriven

Hej!
I en seans har du skrivit att jag har en stark och obruten aura med en gammal själ. Vad jag har för uppgift i detta jordelivet skulle ju dock vara intressant att veta? Ibland undrar man ju det själv lite.
Inatt hade jag en dröm om en fd oerhört bitter arbetskamrat. I drömmen fick jag veta att hon gick ut och åt och skrev upp det på sin gamla arbetsplats. Jag har inte tänkt på henne på evigheter men tyckte det var hemskt när hon slutade och skrev värsta otrevligaste brevet om vad hon tyckte om oss, hennes arbetskamrater. Jag hade ju ändå fått känslan av att hon gillade mig lite. Varför kom denna drömmen inatt, vill den säga mig något?

Kram❤️

Svar: Drömmen påminner om att du ska låta allt negativt rinna av dig och inte låta det ta plats... en bra dröm egentligen, en liten reminder.. kram :)
Esmaralda

17 Bumble bee:

skriven

God morgon Es!
Jag har en fråga gällande något märkligt som hände i onsdags morse. Min mamma vaknade av att en av hundarna stod och pep och trots att hon bad flera gånger att den skulle gå och lägga sig gjorde den inte det så hon gick ner till neder våningen för att se vad som stod på och hon kunde höra hur den gick i köket, men när hon kom ner ligger alla tre hundar och sover så gott. Så hon gick och la sig igen. När mina föräldrar sedan skulle äta frukost några timmar senare beter den ena tiken sig konstigt. Hon ligger och gnäller och tittar i ena hörnet på soffan som finns i deras rum. När dom andra två hundarna kommer in i rummet går de fram och nosar i de hörnet men hoppar inte upp och lägger sig utan går därifrån. För 6 år sedan tog vi bort en hund som min syster fick ta över och vi förstår att det kanske var den som var på besök då vi glömde gratta honom på hans födelsedag som var några dagar innan. För så fort min mamma sa grattis till honom och bad om ursäkt för att hon hade glömt honom verkar det som om han försvann och tiken kunde först då hoppa upp och lägga sig i hörnet. Nu till min fråga, ända sedan detta hände så har tiken varit så konstig. Kan du se vad det beror på? Mycket tacksam för svar! Kram från mig och förlåt om det blev lite långt 💜






Svar: Ingen tvekan alls... det var gamla hunden som ville tala om för er att ni glömt honom... kram :)
Esmaralda

18 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Inatt vaknade jag utav att något rörde vid gardinen! Tror du det var någon där? Något andligt?
Kram

19 h:

skriven

Hej!
Har jag stark aura?
För det är alltid människor som tar avstånd från mig fast jag aldrig vetat orsaken..va tror du?
Kramar!

Svar: Det kan vara så men jag att jag ska kunna se auror måste jag förbereda mig på ett sådant sätt som jag gör när jag håller personliga seanser.. kram
Esmaralda

20 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Nu har jag filmat mig och Willem när vi tränar. Han är jättegullig. Vill du att jag ska skicka filmen som den är eller ska jag skriva något också?

Kram ThereseC

Svar: Maila fimen och skriv också så kopierar jag bara din text rakt in i bloggen tillsammans med filmen... så spännande :) Kram
Esmaralda

21 Rebecca:

skriven

Älskar såna här blogginlägg. Är så intressant. I min seans såg du att jag både har en obruten och stark aura :) Det var spännande. Hoppas min starka aura inte ställer till problem för mig i framtiden bara :P kram!

22 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser du varför jag och min mamma hamnar så lätt i bråk? Vad ska vi göra åt det?
Kram

Svar: ni är olika... acceptera olikheterna och backa istället för att gå igång... de gäller er båda.. jag ser ju också att din mamma älskar dig väldigt mycket.. kram
Esmaralda

23 Kiara:

skriven

Hejsan Es!
Min fråga är kanske dum idag, men är så nyfiken. Ser du om profil bilderna jag tar när jag gifter mig blir i den gamla kyrkruinen som jag så gärna vill? Hur stor är chansen? Tack på förhand! Kram Kiara ❤

24 Anki:

skriven

Godmorgon Es !

Så spännande med auror...och att ni som ser tolkar olika ..men detta med aurafotografering man ser på mässor...måste väl ändå vara bluff o båg.....

Idag måste jag ta mig till stormarknaden ...hur mycket det än tar emot...tomt i skafferiet både för folk o fä...och så är det fredag...jaja som man bäddar får man ligga ;-)

Moses hälsar till MG att inte vara olycklig för lillkorre...han försöker pussa spindlarna...och de verkar inte tåla hans kärleksyttringar....

Ha en härlig Fredag alla !

Kram Anki med flock

Svar: Ja, för mig är det rätt märkligt med aurafotografering !! Inget kul & storhandla en fredag men måste man så måste man.... inte lätt för en hund att vara kärleksfull mot de minsta.. kram :)
Esmaralda

25 Angeli:

skriven

Goförmidda Esmaralda o Allihopa! :)

Vilka otroliga gåvor du har Es!!
Intressant att läsa dagens inlägg.

Så Es, då kan man beställa en auraläsning av dej också? Skulle vara otroligt spännande!! :)


Idag är en lagomdag. Lagom varmt lagom me sol o lagomblåsigt!
Perfekt!! :)

Ha en fantastisk lagomdag Esmaralda o Allihopa!
KRAAAM! :)

Svar: Jag läser av auror under en seans där jag ser allt möjligt.... skulle jag ENBART göra en auraavläsning hade det blivit ganska magert.. kram :)
Esmaralda

26 Jossan :

skriven

Ja, jag undrar vad jag har för aura.. Fast egentligen spelar det väl inte så stor roll.

Har legat och spelat 20 frågor med en träningskompis. Han avslöjade igår att han börjat tänka på mig på andra sätt än som träningskompis.. Jag vet inte hur jag ska tänka egentligen. Det är något med honom men jag vet inte vad. Ser du vad som händer på den fronten?

Imorgon är det dags för kusinens bröllop! Som jag längtat!

Kram

Svar: Jag kan inte se auror bara sådär... krävs förberedelser som jag gör inför personlig seans. jag tror inte du kan få de rätta känslorna för din träningskompis även om det är en jättebra kille... ha det så kul på bröllopet.. kram :)
Esmaralda

27 m:

skriven

Hej Esmaralda!
Min lotsas pappa kan säga ganska hårda ord om mig och mot mig! Menar han det? Är det personligt? Vi har inte alltid gått bra ihop!
Kram

Svar: Egentligen tror jag inte han menar vad han säger.. han har en tendens att kasta ur sig en massa sårande och han borde stanna upp och tänka efter.. kram
Esmaralda

28 n:

skriven

Hej Esmaralda!
Det känns som om livet har varit rörigt en tid för mig!
Lugnar det ner sig?
Ser du fast förhållande för mig inom snart?
Kram

29 Maria:

skriven

God morgon!
Det är intressant med auror, min ska, enligt dig, vara stark och obruten, och jag kommer leva ett långt och friskt liv. Det hoppas jag verkligen, så jag kan se alla mina barn växa upp och finnas där för dom och deras barn.

Jag har blivit så kluven, det var så starkt att jag måste lämna min sambo förrut. Nu när vi pratat är det inte lika starkt.Men ändå så känns det liksom inte 100. Kanske tiden jag får låta det gå lite tid och se hur det känns under hösten. Kan du se något runt detta....stanna eller gå?

Ha en fin dag!

Svar: Låt processen ha sin gång och fatta inga förhastade beslut.. så småningom vet du helt säkert vad du ska välja.. kram :)
Esmaralda

30 Ullegull:

skriven

Ännu ett intressant blogginlägg E! Så spännande att få veta mer om dessa saker :-)

En fråga idag; gör jag rätt som lämnar föreningen?

31 Linnean 🌸:

skriven

Goddagens!
Intressant med auror. Misstänker att min mer ser ut som puckelpisten i Madonna di Campiglio som jag mått ett tag.
Gick en kurs för massor av år sedan där vi hade någon övning med auraputtning. Man stod med ryggen mot någon med flera meters mellanrum och så skulle denne någon "putta" på ens aura och man stod där och kunde inte alls hålla emot utan for framåt el sidorna eller så. Så vill man vara lite stygg mot någon så kanske man kan auraknuffa lite 😈 Kanske inte så bra i närheten av trafik! Hade glömt det där. Måste testa! Men det är ju så att en del människor känner man bara att man inte kan vara nära...att det är "något" som "tar emot"
Alltså jag springer ju inte och trycker mig mot folk precis men det är en känsla bara och det är förmodligen aurans utstrålning, eller?
Känns det som pusselbitarna hälsan, pralinen och salamin kommer att falla på plats snart? Jag kan inte pussla ihop dem och det är frustrerande. Fredag igen ja...ha en fin sådan och se upp för ev blixtar som sägs dyka upp i helgen...hoppas det är blixtar med gläldje och kärlek i som slår ner lite varstans. Kram på er!
/Linnean 🌸

Svar: Jag förstår att det är lite rörigt.. men det kommer falla på plats och det dröjer inte länge.... kram :)
Esmaralda

32 Varis:

skriven

Hej ez,

Underbart inlägg! Nu förstår jag ännu bättre vad du fick fram i min seans.
Jag gillar när du skriver om ämnen relaterat till ditt arbete :)

Kram

33 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser du fast förhållande för mig inom snart och att jag känns nöjd och tillfreds?
Kram

34 Jessica:

skriven

Es,
Ser du om jag och min familj kommer att
Träffa de där Amerikanerna nu i augusti?
Min familj är inte säkra på om vi har tid..

Och Es, i detta behöver jag verkligen din hjälp..
Varför har han börjat visa intresse för mig igen? Innan betedde han sig som att han brydde ett dugg om mig.. Och sen visar han intresse och sen inte, och nu gör han det igen! Vad händer vad känner han? Är han osäker eller leker han med mig?! Vad i hela världen händer vad känner han? Känner mig jättejätteförvirrad... :/

Kram:)

Svar: Ser ut som om han tänker mest på sig själv.. finns det ingen annan så söker han sig till dig och den rollen ska du inte ha.. du är värd MYCKET mer än så.. kram
Esmaralda

35 Tisa:

skriven

Intressant att läsa!

Hon är väl ärlig om att hon fortfarande är arg, annars lägger det sig?

36 Saris:

skriven

Hej Esmeralda,
Kom over din bok som är jättefin och intressant och jag älskar att läsa dina reflektioner efter varje seans. Jag misstänker att mannen jag är ihop med utnyttjar mig ekonomiskt och jag undrar om han verkligen älskar mig och om vi har en framtid för min energy börjar tryta. Jag undrar också vem som är min andlige guide och hur jag kan vara mer lyhörd för denne. Stor kram! Hoppas på svar.

37 Saris:

skriven

Hej Esmeralda,
Kom over din bok som är jättefin och intressant och jag älskar att läsa dina reflektioner efter varje seans. Jag misstänker att mannen jag är ihop med utnyttjar mig ekonomiskt och jag undrar om han verkligen älskar mig och om vi har en framtid för min energy börjar tryta. Jag undrar också vem som är min andlige guide och hur jag kan vara mer lyhörd för denne. Stor kram! Hoppas på svar.

Svar: var sann mot dig själv och dina känslor och håll inte ihop med något som du är klar med.. kram :)
Esmaralda

38 AnnaK:

skriven

Tack!

Spännande ska hålla gluggarna öppna :)

Kram :)

39 n:

skriven

Hej Esmaralda!
Kontaktar D mig igen?
Kram

40 Louise:

skriven

Bröllop imorgon och vigas själv den 6 augusti.Blir två hektiska helger här.
På tisdag är det dags för intervju och jag är så nervös redan nu.
Blir jag anställd på en av förskolorna eller kommer jag behöva söka vidare?
Vill ju ha ett jobb nu även om det bara är halvtid/deltid medan jag studerar.
Jag är så rädd att jag inte ska klara av min utbildning orättvist om jag ska få en satkärring till i VFUperioderna. Jag har bara haft otur i mina VFUplatser.
Nåja jag ska i alla fall göra mitt bästa och lite till nästa gång.
Läste på platsbanken att min fd VFUplats behöver personal men jag ska inte söka dit då jag inte vill jobba med min handledare.
Jag vill jobba på ett ställe där man kan bolla idéer och prata med sina kollegor, det kan man inte på min VFUförskola.

Nåja det ordnar sig väl. På måndag är det dags för inskolning av Izabella. Jag hoppas det blir bättre med hennes sömn då. Inatt somnade hon när klockan nästan var halv ett. Hon kommer inte till ro :-(.

Ha en bra dag. Här ska fortsättas städas.

Kramar.


Svar: Ja, då har du det fullt upp närmaste tiden ! Du har god chans att få en anställning om det snaraste.. kram
Esmaralda

41 Bumble bee:

skriven

Tack för ditt svar, Es! Men kan du se varför tiken fortfarande beter sig konstigt? Eller vad är det med henne? Kram

42 Li:

skriven

På väg hem från en singelresor. Det kan jag rekommendera. Alla glada och öppna. Lättsamt.
Es. Varför har vissa starka Aurora som folk kan reta sig på? Är det slumpen?

Svar: En stark aura är ofta en kombination av personlighet och många tidigare liv.. kram
Esmaralda

43 Kiara:

skriven

Hejsan Es!
Min fråga är kanske dum idag, men är så nyfiken. Ser du om profil bilderna jag tar när jag gifter mig blir i den gamla kyrkruinen som jag så gärna vill? Hur stor är chansen? Tack på förhand! Kram Kiara ❤

44 Alissa:

skriven

Hej
Vad har min aura för färg?
kram

Svar: Det kan jag bara se i personlig seans.. kram
Esmaralda

45 Jessica:

skriven

Tack för svaret kram:)

46 AnnaK:

skriven

Jaha.....nu såg jag 2 delar av en trasig vinge och en liten stund senare kommer 2 stora kråkor nära inpå. Har sett den ena tror jag tidigare i veckan men om det betyder nåt är jag för trög för att fatta. Kanske dyker upp nåt mer...

Kram :)

47 Anna E:

skriven

Hittar vi ett bra hus att hyra snart?

Svar: Det kan dröja en tid till men det kommer..kram
Esmaralda

48 Emmiie:

skriven

Ohh.. Nu blev jag glad, såg fram emot att läsa mer om auror efter du sagt att inlägg om det kommer, så tack! 😊

Fundering.. Jag hade en sån levande dröm här innan jag vaknade och fastän alarmet störde mig några gånger så kom jag tillbaka där jag var.. Något som jag inte kan minnas ha hänt förr, vaknar jag så försvinner drömmen men nu kom den tillbaka som sagt.. Minns en bilfärd, lång asfalterad väg, gles skog och hus bakom.. Fick till mig två namn och två siffror, vilka jag minns än, inte heller något som brukar stanna kvar utan försvinner.. Jag var med två nära släktingar, en nu levande och en död.. Vi åkte runt, kollade runt, jag berättade och dom fotograferade.. Platserna vi var på var välbekanta för mig men lite annars ändå.. Sen var det nått som var efter mig oxå fast det kändes bra ändå.. Var på en kyrkogård just innan jag vaknade och då blev jag jagad av det där "något", som var vitt och med mänskliga drag.. Känns som det är något speciellt med den här drömmen men vad isf..? Något budskap, påminelse eller varning kanske? Eller nå helt annat?

Tack å kram, ha en fin fredag och njut å må väl ihelgen! 🌺

49 Susanne Amalia:

skriven

Detta med Auror är magiskt... på många sätt.
Vi andliga har ju vetat detta länge men nu har också medicinen snubblat över det och då kallas det Quantfysik.
Då pratar man o atomer elektroner och magnetfält som kroppen avger och lämnar. Det går först ut ur kroppen och sedan tillbaka och sedan ut igen.. med matematik och siffror magnetmätningar och kameraupptagningar kan man då se var en person inte är hel... NYHET säger Amerikanska forskare att det är men vi vet ju att Aura har funnits så länge människan har funnits så länge liv har funnits och så länge en vattendroppe har existerat... och de var ju ganska länge sedan ... ;)

tack för dina fina svar... och tack för att du tycker att jag är duktig i min profession.. Jag vill så mycket och ibland blir det väldigt mycket...

MIn mamma gick det inget bra med på biståndsmötet.. tillslut sa handläggaren till min mamma att Du tycker att efter de har tagit bort Otosen så kan du böja på benet och gå i alla trappor samt klara all handling och matlagning själv. Då sa min mamma JA det klarar jag galant.... dessutom behöver jag inget trygghetslam...
Då samlade handläggaren ihop papperna och sa till mig att jag blir ditt vittne att du försökte hjälpa din mamma och du får bli mitt.
Jag har mina barnbarn och barn som tar hand om mig... svarade min mamma...
Men jag får ju inte ens klippa hennes gräsmatta eller ta hand om huset för att jag är så ful och hemsk.. har hon sagt... jag får inte gå på hennes gård heller ...
Då skämmer jag ut henne... så vi får se vart detta barkar...
Hennes Aura är bra trasig ...
Mina farhågor är att hon kommer att ramla ner för en av alla trappor hon har... ;)

Jag ska åka till Sardinien den 7/9... det blir en magisk resa... med mycket glädje.

NU önskar EllaBella och jag dig en underbar dag fylld av glädje och kärlek ... Saga hälsar också.. på sitt kattiska sätt <3 <3


50 Mimma:

skriven

Hej! Jag vill bara berätta för signaturen "fetto" om hur jag har gjort för att börja tappa överflödiga kilon:
Jag blev tipsad om att ladda ner appen "Lifesum". Den är gratis och man skriver i längd, vikt och målvikt.
(Jag tog inte alla kilon på en gång, utan tar 5 kg åt gången)
Sedan räknar den ut hur många kalorier som du ska äta för att gå ner till din målvikt.
Efter varje måltid skriver jag sedan i vad jag har ätit och det är väldigt lätt att se så det blir rätt.

Men ibland blir det lite rött i kanten när jag har unnat mig lite för mycket😉 Men vikten går ner och det är härligt!
Man fyller också i träning tex promenader o trädgårdsarbete.

Våga testa och lycka till.

Svar: Jag ska ladda ner.. tack för tipset !!
Esmaralda

51 Anna E:

skriven

Tack hoppas det, kram

52 Kiara:

skriven

Hejsan Es!
Min fråga är kanske dum idag, men är så nyfiken. Ser du om profil bilderna jag tar när jag gifter mig blir i den gamla kyrkruinen som jag så gärna vill? Hur stor är chansen? Tack på förhand! Kram Kiara ❤

53 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Är ett nytt förhållande och lite ordning och reda påväg in i mitt liv?
Kram

Svar: ja det ser ut att ske snart.. kram
Esmaralda

54 Sus:

skriven

Hej
Härligt med auror....
Önska jag kunde se....
Är orolig för min lilla pojke mår han bra?
Love sus

55 Jossan :

skriven

Ja, pp kärleksfronten kanske det inte varit rätt men det känns ändå som det finns en attraktion. Han ser ändå bra ut men ja jag vet inte.. Vi får helt enkelt se vad som kommer ske.. Inget kommer ske innan jag bor själv. Vilket jag hoppas jag gör till sommaren..
Hoppas bara på ett jobb 😩

Ibland känns livet så jobbigt fast just nu känns det helt okej! Kanske är för jsg vet att andra är intresserade av mig...

Kram

56 Lollo:

skriven

Hej Es


kommer min nästa kärlek vara min soulmate? eller ser du grodor på vägen innan dess
kram

Svar: ja det kan faktiskt dyka upp fler grodor.. kram :)
Esmaralda

57 Hönan:

skriven

Tycker det är så häftigt att vi har auror och det måste vara spännande att kunna se dem.
Ibland känner man ju att man dras till vissa personer, eller är väldigt bekväm och trygg i deras sällskap, har det med aurorna att göra eller beror det kanske mer på energierna man sänder ut? Att ens energier passar liksom.

Tack för ditt svar igår. Det var skönt att få bekräftat att jag inte bara inbillade mig att det var något mer än slump.

Kram

58 Marie:

skriven

Hej!

Vad intressant när du skriver om aura,undrar om man kan öva pa auraseende eller om det kommer till en när det är moget, i takt med den egna andliga utvecklingen? Känner av energier o stämningar, men är osäker pa om det är samma sak som aura?

Trevlig helg!
kram fran naturvän

59 Amelie:

skriven

Det här tycker jag är så intressant. Är ens aura en typ av energi runt en? Man pratar ju ofta om negativa/positiva energier som människor runt en ger ut...

Es, tack för ditt svar gällande långresa. Blev lite paff, kan det vara så att du även menar en inre resa? ( att det inte gäller ett land jag reser till)
Kram :)

60 Love:

skriven

Hej! Hittar jag kärleken snart?
Kram <3

61 Helena Ir:

skriven

Tack,då vet jag.
Kram :)

62 Fanny2:

skriven

Det här med auror är intressant. Vissa människor utstrålar något så starkt utan att göra något alls... Det är också intressant hur man kan ogilla någon utan att lära känna denne först...

Nu är jag hemma igen. Budapest var så vackert och människorna generellt mycket trevliga. Kanske åker tillbaka någon dag, men Gellértbadet och grottlabyrinten under Budaslottet var något utöver det vanliga. Får bara hoppas att inget från grottan hemsöker mig... Inbillar mig att jag kände något i den mörka delen av grottan. 😂

Vad tänkte han om mig när jag sprang iväg som ett fån? Fick totalt hjärnsläpp...😂

Önskar alla en trevlig helg.

63 n:

skriven

Hej Esmaralda!
Vad är det jag behöver göra innan den rätta mannen kommer in i mitt liv? Finns det något?
Kram

64 Pia 68:

skriven

Ja äntligen fredag!

Kul det här med auror. Är en sådan som känner auror och har bara sett dem tydligt en handfull gånger i mitt liv.

Tusen tack Es för ditt svar igår. Ser inte häxor som något fult, jag är full av beundran när det kommer till häxor. Är jag en häxa tror du?

Inatt tror jag poletten damp ner!! Kan du se om jag kommer att arbeta i uniform? Jobbet jag har hittat är som klippt och skuret för mig känner jag, dessutom är det min gamla arbetsgivare från 90-talet. Vad tror du om saken?

Ha en underbar helg på er alla.

Stort tack till Tanten som gav mig goda råd, jag svarade dig igår.

Kram och kärlek

Svar: ja en slags häxa är du allt :) Du har det i dig sedan tidigare liv. Känns som rätt och bra tankar kring jobbet.. kram :)
Esmaralda

65 Lilly:

skriven

Hej esmeralda hoppas allt är fint... Undrar om du ser något glädjande besked på ingång i mitt liv? Som du kan berätta om😊😊

66 AnnaK:

skriven

Bör jag fortsätta hålla ögonen öppna angående fjädrarna?

Kram :)

67 Blåklockan:

skriven

Hej!

Ja, kan det vara det som hände mellan busschauffören och mej? Han var hur trevlig och social som helst mot de andra men mej undvek han.
Ja där ser man vad en stark aura kan göra.
Kan man tona ner den på något vis?

Kram blåklockan.


Svar: Ja, så kan det ha varit... man tonar ner genom att göra sig själv extra "ofarliga" le en gång extra... skoja lite... kram
Esmaralda

68 Linnean 🌸:

skriven

Tack, snälla...för ditt svar! Känns ju bra att pusslet snart kan bli klart. Hopplöst med utspridda "bitar" En bit närmade sig i dag om den passar in återstår väl att se. 🤔
God Gud, eller någon annan...ber en åskrädd...giv oss åska! Helst innan mögel och alger börjar växa både på kropp och inredning!
Kram.../Linnean 🌸

69 MollyD:

skriven

Hej hopp,
Har haft en tuff period i år och den verkar inte vara helt över. Är fri från sjukdom men det finns möjlighet att det kommer nytt eller inte, därför så föreslås att jag skall ta bort ett av mina bröst i preventivt syfte. Jajaja, känns ju sådär men det var inte snyggaste bröstet innan så det får bli ett nytt och att att det andra även formas till så dom blir någorlunda lika. :) :) Kanske lika bra det så kan jag släppa tänken och leva vidare. Livet är viktigst. Dom har ju gjort sitt jobb :)

Kan du känna av aura när man skriver här? Vore häftigt. Jag har ju bokat att komma till er i augusti den 27:e. Det ser jag fram emot må du tro.

Lite orolig är jag nu jag inte kunnat jobba och inte har ett fast jobb. Egenföretagarens helvete, Kommer jag klara mig ekonomiskt och även mina planer inför nästa år men lägenhet?.
Varm kram

Svar: Det händer en hel del omkring dig... somligt kan tyckas tveksamt men landar väl.. det kommer en lösning och du kommer att klara dig väl ekonomiskt.. kram :)
Esmaralda

70 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Är det bättre att vi ansöker om underhållsbidraget genom försäkringskassan? Eller kommer vi kunna fixa det privat? Och det kommer fungera bra?
Kram

71 Ida:

skriven

Spännande! Jag undrar om du kan se vilken färg jag har på min aura? Och om du skulle beskriva lite om den? :)

72 Tove:

skriven

Hej!
Så intressant! Jag har fått höra att jag vid det tillfället hade en gul rakt uppgående pelare över mig. Vad betyder det?

Mår mina kattpojkar bra? Trivs de ihop?

Hur ser min familj ut? Inom en snar framtid?

Jag känner av en dov yrsel lite då och då... Vad beror det på?

Kanske du kan ge svar på någon av frågorna?

73 Boudica:

skriven

Intressant att läsa hur du ser auror!
Läste i någon gammal aura-healing bok att den personen såg upp till 7 olika lager på auran.

Du har sagt att jag är en gammal själ, att jag har en stark och helt obruten aura.
Och ett långt liv får jag... Vad ska jag göra med alla dessa år?! ;)
Du nämde att jag även är älskad och speciell i universum.
Önskar ju att jag även är det på denna jord! haha

Auror ser jag inte, men jag tror att jag kan känna av dem rätt bra. Oftast kan jag känna andras humör, men det händer ju också att jag kan känna av reaktion på vad jag säger (och kan anpassa vad jag säger efter det)
Men det jag har lättast för är att läsa av hur de är som person. Att iakta människor är rätt intressant. Ibland får jag ju även till mig att något bara är så! och oftast stämmer det då. Vill ju säga att jag känner rätt till 80% men kan ju inte jämföra mig med dig så det får bli 70% ;)
Allt detta gör jag omedvetet, om jag försöker medvetet, då fungerar det inte alls!

Och det där med att jag får till mig saker ibland, glömde jag nämna tidigare, när jag läste ditt blogginlägg om att det är kvinnornas fel, när jag läste den så fick jag känslan att "Ur detta förtryck kommer en stark kvinna att växa fram, och leda någon sorts rebel mot det." En sorts ny Malala (var det så hon hette?)
Om det stämmer återstår ju att se ;)

Nog bablat om detta!
KRAM!

Svar: Du har en stark och bra intuition som du kan ta steget längre om du vill och bestämmer dig för det. kram :)
Esmaralda

74 MollyD:

skriven

Igen. Jag är nog aurastark i kubik. Jag upplever det du beskriver sååååå ofta. Det gör mig ledsen och begriper inte. Räcker att jag bara är och går in i ett rum med människor. Har lärt mig med åren att inte ta illa vid mig hela tiden men är rätt trött på att folk vet hur jag är utan att ens känna mig. Stämpeln sitter där och ofta är det svaga personer som låter mest och försöker få massan med. Lyckas ibland, som nu på senaste jobbet. Där lades egenskaper på mina axlar som jag inte har, ord i min mun som jag aldrig sagt, gamla erfarenheter på mina fötter. Fy, för dessa människor som tar sig rätten att behandla andra människor så som dom behandlade mig. Människoovördigt! Undra på att jag blivit sjuk. Till slut räcker inte skölden, orken sinar och man tar bara slut. Som en flod som sakta torkar ut. Nu är jag på G igen och energin kommer mer och mer. En sak har jag lovat mig, nä två, jag ska leva megalänge och jag ska aldrig låta denna typ av människor dränera mig mer. Nu går jag min väg, oavsett vad! Jag skiter i vad andra tycker och tänker
Varm kram ❤️❤️

75 Lizette:

skriven

Hej:)
Finns det nån kille som tänker lite extra på mig? Eller är jag helt bortglömd, hihi ;) vilket iofs betyder en riktig omstart, en ny början..
Kram å ha en finfin kväll!

76 dess:

skriven

Hejsan! jag skickade mail till dig om att jag ville bli spådd av dig men fick inget svar därför frågar jag här ser du vad som kommer hända mellan mig och mitt ex?

är väldigt tacksam för svar

77 Lilly :

skriven

Hej esmeralda hoppas allt är fint... Undrar om du ser något glädjande besked på ingång i mitt liv? Som du kan berätta om😊😊

78 Kristin:

skriven

Tusen takk for din beretning om auraen, Esmaralda. Dette var veldig interessant å lese.
Jeg ønsker deg en fin helg.
Kram!

79 Mercedés:

skriven

Hej.
Jag ser att många ber dig om att se deras aura osv. Och du svarar att de sker via personlig seans. Hur kan man få en sådan av dig? Mvh Mercedés

Svar: Maila mig på: [email protected] och jag mailar all info tillbaka till dig.. kram
Esmaralda

80 Helen:

skriven

Hej vännen.
Rubriken Auror fick mig att snabbt rulla ner hit.
Det är bara så intressant.
Har suttit på en det jobbkurser, försökt se auror. Men icke. SÅ det är väl att acceptera att det kan jag inte ( Kanske skulle koncentrerat mig mer på kursen istället. :-).

Skulle vara väldigt intressant om Du vill läsa av min aura.. Hur går Du tillväga. Sänder man foton, vad kostar det.
Ja du märker hur jag är . Tusen frågor :-)

En annan lördagskvällsfråga är.
Kommer jag att utvecklas inom det andliga och i vilken riktning i såfall.
Jag är helt medveten om att var sak har sin tid.

Ha det så gott. Kram

81 Tina L:

skriven

Hej Esmeralda,

Ja det skall gudarna veta att Aura stark kan skrämma andra omedvetet eller medvetet.

Önskar dig en skön helg Esmeralda.

En fundering och fråga till dig Esmeralda.

Det sägs att skyddsguiden alltid är en Ängel? Varför kan det inte vara någon anhörig från andra sidan eller en Gud/ Gudinna?

Jag fick veta genom dig att jag hade en manlig skyddsguide och jag funderar så klart om det är det jag känner och har känt hela tiden, men som andra slår bort genom att säga att det alltid är bara Änglar som är våra skyddsguider.

Önskar få klarhet i detta.

Vänligen Tina


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: