Den onde anden....

Ibland undrar ni om det finns någon ond ande runt er – och i de allra flesta fall har jag inte kunnat se  eller känna någon. De goda krafterna brukar vara så starka att de lätt tar ut  de eventuellt onda.. och de bara  liksom fejdar bort utan att märkas.

Som  sagt, oftast är det så. Men inte alltid.

 

Jag minns särskilt en gång när det var tvärtom.

När det var så ohyggligt mycket ont och elakt och det kändes som ond bråd död nafsade i hälarna.

Det var en dam i 50 års åldern som jag spådde.

Hon var orolig eftersom hon råkat ut för flera trauman på kort tid och jag såg mörka figurer runt henne.. som mest  liknande skuggor.. väldigt långa och pinniga och med vassa kanter…  som en slags djävulens  sändebud.

 

Jag gjorde vad jag kunde och det lugnade ner sig men riktigt bra blev det inte.

Jag fick kalla in min afrikanska väninna.. damen i Paris… och be henne om hjälp.  Den här gången jobbade hon pro bono, annars tar hon skämsigt mycket betalt för att driva de onda på flykten. 

  I de allra flesta fall finns det inga onda andar  utan är ren inbillning och   hon tar samma  taxa oavsett vilket.

Men den här gången var det på riktigt.

 

Och  mitt i ceremonin blev det ett bakslag.

  De gav igen och med blödande öron , näsa och tandkött  - spottade hon i nävarna och  vrålade sitt segervrål… och  det blev en tuff kamp.

Något som hon älskar.

Hon lever  upp när sånt händer och när  hon får tampas på allvar.  Ungefär som en soldat som tränas och äntligen skickas ut på uppdrag.

Jag vet inte exakt hur hon gjorde men hon red ut stormen. 

Tre kycklingar och två tuppar fick  sätta livet till.  Och gud vet vad mer.

 Hennes  fina vita handbroderade ceremoniponcho  blev blodfläckad och gick inte att få ren igen – till hennes stora förtret.

Men min  kund blev av med de onda.

 

Plötsligt vände allting för kunden  … snabbt och markant…  hon kunde andas igen och det som läkaren kallat astma var helt borta. Hon  behövde inte se  sig om över axel när hon var ute… ingen kom om nätterna och knackade på hennes dörr och krafsade på fönstren.. …  olyckorna tonade bort och hon fick sitt liv tillbaka.

Det FINNS ont.. men det är väldigt ovanligt att man drabbas

Kram & kärlek

1 <3:

skriven

Godmorgon kära Es. Hua vilket ämne idag.
Jag hoppas att M E kommer ihåg mig som något positivt och att han ändå gillade mig. Var lite blyg tror jag när vi träffades.Vi blev vänner igår på FB hoppas att det kan leda till något bra. Vad tror du Es. Sån märklig känsla jag har med den här mannen. Drömde om honom igår natt att han kom med båt och satt och fiskade utanför ett litet hus jag bodde i. Krig kom emellan när jag skulle gå ut och prata vi sågs sedan och då var det vatten och ett stängsel han kröp under för och nå mig.Min hund och hans hundar var med i drömmen också. Han har inte svarat ngt på mitt meddelande...😢. Tror du vi skulle passa ihop om han gav mig chansen. Han känns singel när man ser hans inlägg men kollar jag A sida så verkar de umgås men inga kärleksförklaringar. Tror du han kommer vilja träffa mig ? Betydde drömmen något ?
Kram & Love
💜💜💜

2 sus:

skriven

hej
oj, som en ond film....
läskigt.....
bäst att vara snäll.....
här är kompisen ångesten tillbaka....
den kan man alltid lita på....
får gå med i klubben snart....
om jag bara visste vad han ville då skulle de va så mycket lättare för mig...
love sus

3 Tanten:

skriven

Hu,vad hemskt, stackars människa, vilken tur hon fick hjälp. Så ruskigt. Tror jag har mycket starkt beskydd. Det som händer rinner liksom bara bort. För "hundra" år sedan på en kurs, sa medium där att hon såg Gud Fader och Ärkeängeln Mikael stå med sina vingar beskyddande över mig. Vill och tror att det är livslångt beskydd.

Kram

Svar: Ja, du har ett riktigt starkt beskydd som är beständigt.. kram )
Esmaralda

4 Susan:

skriven

Shit va läskigt, måtte jag inte få sådana figurer runt mig😱

Frustrerad över att tiden o åren går och jag tycker att jag längtat länge nog... mitt tålamod har verkligen prövats😫 .. men plötsligt händer det kanske.... men när, var, hur🤔

Kram från den otåliga❤️

5 Helena Ir:

skriven

Nä fy vale,för den onde! Tur din väninna fanns att få hjälp av! Jag tror inte att jag har något ont som jagar efter mig,även om jag fått höra att en hel del otur följt mig i livet.
Men det jämnar väl ut sig på något sätt för mig..inga onda andar här inte :)

Åker till mitt gymgäng,farbrorn på 93 är en av mina hjältar..störtskön! Och jag jobbar och tar i..om det ger resultat,jag svettas i varje fall..hahahaa
En ny bekant,en manlig sådan,trevlig att prata med..givetvis har han sambo..och då på kompisnivå mellan oss! Men han peppar och ger mig komplimanger. Var sjutton finns de där singlarna..men någonstans i bakhuvudet tänker jag lite som Agnes,här på bloggen. Det är nog kört på den punkten..ack ja!

Ha en fin dag..det är sommar och sol!
Kram :)

Svar: Nej då, det är inte alls kört... bara vänta ska du få se.. kram :)
Esmaralda

6 Mattias:

skriven

Jag har precis börjat träffa någon. Är det någon mening att satsa på detta. Kan du se om det kommer uppstå kärlekskänslor oss i mellan?

Tack på förhand!

Svar: Det känns inte som att den riktiga kärleken kommer att uppstå.. kram
Esmaralda

7 Skorpan:

skriven

Men usch då, varifrån kom det onda då? Tur att hon fick hjälp av Madame i Paris!

Lite av det onda sitter nog i min andning för den fungerar definitivt inte som den ska. O lite ont öga, eller har jag bestämt mig för att min utmaning i livet ska vara arbetslöshet, tycks det finnas gällande att få arbete. Nåja, senare idag kanske jag vet något? Är det jag själv som fixar arbete åt mig eller kan det var t ex min kompis som lyckas ordna något åt mig?

Lite nervös inför intervjun är jag men den kanske går över under min färd dit. Barnen ska o simma o sen blir det gäster som ska hjälpa oss med att få en hylla isärskruvad. Det gick inte att ta ner den hur vi än försökte igår. Märkligt. Mycket att göra ännu innan det rummet är färdigt, det är liksom inte bara en sak som ska åtgärdas, det blir en dominoeffekt eller nåt...

Önskar alla en trevlig onsdag!
Kram Skorpan

8 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Vilken tur att det finns mer utav det goda!

Tror du det har någon roll om jag skickar min vännina eller min lotsas pappa på visning åt mig? Har det någon roll?
Kram

9 Undran:

skriven

Hej Esmaralda!
När jag var yngre solade jag mycket solarium och ofta brände jag mig men det var inget jag tog på allvar då! Men idag tänker jag att det kanske var det som "förstört" hyn lite, tror du det kan bero på det?
Kram

10 Diana:

skriven

Kan du se om det finns onda väsen hos mig.

Svar: Det finns inga.. kram :)
Esmaralda

11 cami :

skriven

Hej, lät hemskt det där. Har själv faktiskt haft funderingar kring om jag kan ha någon eller några onda andar kring mig? Har ju haft en hel del otur i livet, jobbar på att försöka göra gott i detta livet själv, men det är bra tungt just nu och undrar just om det ljusnar för mig någon gång?

Svar: Vanligaste är ren otur, sen kan det bero på karma och långt ner på möjligheternas skala kommer onda andar... för dig kommer det att ljusna... kram
Esmaralda

12 n:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag har verkligen en stark längtan efter naturen, havet och lugnet! Just nu är jag i mycket stadsmiljö och jag har en känsla av att jag verkligen vill vara i naturen!
Kommer jag att ha en sommarstuga? Eller bo på ett sätt jag trivs?
Kram

Svar: Jag ser inte om det blir stuga eller permanent men du kommer att bo mer som du vill.. kram :)
Esmaralda

13 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Å fy vad hemskt! Stackars kvinna, men vad bra att ni hjälpte henne. Lättnaden måste ha varit väldigt stor för henne sedan. 😊
Nästa vecka ska jag iväg och har nu blivit jätteförkyld. Ser du om jag kommer bli någorlunda frisk till det med allt jag proppar i mig eller måste jag besöka vårdcentralen för att få något för att bli frisk på? Tack på förhand! Kram Zoey 💕

Svar: Kurera dig allt vad du kan... och du blir inte frisk men kommer må så mycket bättre när du ska resa.. kram :)
Esmaralda

14 c:

skriven

Känt mig så trött i kroppen på sistone, vänder det snart? Får jag mina saker gjort ändå?

15 Dunegull:

skriven

Kommer saker och ting falla på plats för mig med tiden? Känns så hopplöst =(

16 Kiara:

skriven

God morgon Es!
Något jag känner igen är känslan som Izral skrev igår. Jag vet inte om det är för att det har hänt i mitt tidigare liv eller har ökat så mycket jämför med andra år, men det är som en skugga som ligger över mig. Ser du om en våldtäkt händer mig eller mina framtida barn? Eller någon som står mig mycket nära? Tusen tack på förhand! Kramar Kiara ❤

17 ThereseC :

skriven

Hej Es!
J-O ringde tidigt i morse. Jag sov och drömde att jag svarade och han berättade att han sett räven och att jag inte skulle släppa ut kaninerna. Sen när jag vaknade såg jag att han verkligen hade ringt. Jag försöker få tag i honom men telefonen är avstängd.Det är inte likt honom att ringa mig klockan 6 på morgonen och jag undrar så vad han ville.
Kram ThereseC

18 Emmiie:

skriven

Facinerande och skrämmande.. Jag har som alltid tänkt att vodoo å dylik magi mest är hittepå men ja.. Verkar ju fungera vid rätt tillfälle å utövare.. Läskigt allmänt med onda energier, tur att det oftast inte finns och/eller är inbilldning..

Och almänt, på tal om energier. Jag såg ett klipp på youtube här för ett tag sen om en som utforskar gamla gruvor och det är rätt intressant å inget kring spökjakt men när han besökte en viss gruva så hände nått.. Han fick bråttom ut å skulle inte komma tillbaka men ett år senare så var han där igen och allt var lugnt till slutet då han skulle lämna
stället, då hände nått igen som var än mer oförklarigt än den första gången.. Sök på Horton Mine så får ni själv se vad som hände.. Och som sagt, det är ingen spökjägare bakom kameran utan en vanlig hederlig person med ett special intresse så jag tror inte han fejkar eller överdriver utan det som ev händer, det
händer.

Tack för bä svaret igår finaste Es, uppskattas helt klart! 😊 Tänkte påbörja mitt projekt/blogg då min dator blivit fixad för just nu är den
kaput trist nog.. Men sen så! 🙂

Tack å kram, ha en fin dag 🌺

19 Undran:

skriven

Hej Esmaralda!
Är jag glömd och begravd för honom?
Brukar han fortfarande tänka och prata om mig?
Kram

20 Little miss piggy:

skriven

Kära Es!
Herregud! 😨 Jag skulle inte klara av det du gör eller din afrikanska vännina. Det skulle vända sig i magen på mig. Beundrar er verkligen! 🌹
Något jag undrar över är om du ser om jag kommer vara singel eller ha någon kille vid min sida när mormor fyller jämt nästan gång? Mycket tacksam för svar! Kram från mig 💜

21 Skorpan:

skriven

Helena Ir, ja då är vi två som undrar var dom där singlarna finns ;). Inte kommer dom i min väg heller, speciellt inte efter att jag slutade dejta. Fast det gav ju ingenting ;)...
Kram Skorpan

22 Tanten:

skriven

Tack snälla du för ditt svar. Känns så lugnt och tryggt att få det bekräftat.

Kram

23 Fians:

skriven

Hej alla glada,
Det var ett skrämmande inlägg! 😳 Vill berätta om mina framsteg efter din seans för mig Ez. Jag låg i soffan igår o började prata med bror. Sen avbröt jag mitt samtal o sa äsch jag behöver en kram omgående kände jag kramen i form av ståpäls!
En underbar känsla infann sig att det sen blev svårt att somna behöver jag nog inte berätta.
Stor kram o tack Ez för att du finns för oss alla!

24 N:

skriven

Hej Es! kommer jag någonsin att bli fri från min ångest? Börjar bli trött på att aldrig få slappna av. jobbfronten känns också hopplös. ser du nått där? Kram

25 Suze:

skriven

Hej

Jag ska börja på ett nytt ställe jag har sagt upp mig i allt på mitt ny arande ställe o där umgicks jag med några o där va speciellt en som jag litade på väldigt mycket som jag hade bäst kontakt med men nu har hon gott sagt saker till andra som jag sagt men jag blev ledsen utav det för jag litade på henne, varför gjorde hon så? Är det avensjuka??

Kram

26 G:

skriven

Men varifrån kommer dessa och varför hakar de fast hos somliga, som henne du skriver om?

Kram

27 Mimi:

skriven

Hej! Jag har fått veta tidigare att jag har två skyddsänglar. Har jag det fortfarande??? Undrar ibland om jag alls har någon ber jag om hjälp händer ingenting.

kram

28 Mamma mu:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer förändringar för honom eller är hans förhållande bestående?
Kram

29 D:

skriven

Hej Ez! På fredag ska min familj åka utomlands men min lillasyster mår inte jätte bra. Så orolig för henne. Hon ska testas för diabetes. Hur ser det ut, blir resan inställd?

Kramar D

30 n:

skriven

Hej Esmaralda!
Tror du han och jag skulle kunna få det bra tillsammans? Skulle vi passa och trivas ihop?
Kram

31 cami :

skriven

Tack goa Ezmaralda för ditt svar! Hoppas bara på slumpen och ren otur för min del. Hoppas du får en fin sommar. Kram

32 <3:

skriven

Finns det chans tror du att Maria S skickar brevet till sist ?
Är det av egoistiska själ hon låter bli ? Känns som hon är en ful fisk. Finns det ngt jag kan göra så det kommer fram ?
Kram
💜 💜 💜

33 Längterskan:

skriven

Hua vad ohärligt..

Es. Jag har aldrig varit kär. Lite lösa förbindelser och en hel del dejtande har det blivit, men där har det stannat av, på mitt initiativ. Några gånger har jag upplevt den där magiska kemin, men den har mer varit av det fysiska slaget. Ser du vad den man som en dag kommer fånga mitt hjärta göra idag? Eller någon annan detalj? Förhoppningsvis är han redo snart.

Kram!

34 Linnean:

skriven

Hejsan!
Men fy fan...stackars människa! Så räligt!
Så skönt att hon blev av allt otäckt runt sig!
Ibland har jag och en väninna här i huset nosat på att något otäckt besöker vårt hus. Vi bor i ett lugnt område, i ett hus m bara 12 familjer och inbäddade i grönska. Ändå har det varit en radda av konstiga sjukdomar, energilöshet, cancer, psykiska störningar, två självmord och lite annat konstigt. Så ibland har vi pratat om att någon slags rening kanske skulle vara behövligt. Vi kanske borde gå runt hos grannarna och samla ihop pengar och ta hit din franska väninna? 😉 Men tanken på att tuppar och kycklingar ska sätta livet till känns ju lite läskigt! Fast vi kanske kan laga till en festmåltid av dem och bjuda henne på sen.
Men det kanske "bara" är livet som är så i vårt hus eller så är det "nåt" här.

Hoppas ni slipper onda, mörka makter och får en ljus och glad dag...Kram 💖

/Linnean 🌸

35 Jossan :

skriven

Ja jag har frågat dig många gånger om jag har någon ond hos mig eller om jag varit ond tidigare som gör att jag har sån sjukt otur. Men tydligen inte.. Något måste jag ha gjort för att behöva må såhär och aldrig lyckas med något. Mina klasskompisar har fått jobb som lärare, fått examensbeviset och jag har 3 tentor och 2 praktiker kvar. Så inget jobb för mig inte.. Med inget jobb så blir det ingen lägenhet..
I måndagskväll sköljde en sorg över mig och jag flög tillbaka till den tiden jag var som lyckligast. 6 år sen.. När jag hade fina vänner och var älskad av en fin kille. Idag känner jag mig rätt sorgsen men jag försöker hålla humöret på topp. Fast jag känner mig så utanför för mina vänner har parmiddagar och sånt..
Men ja det kommer väl för mig med.. Bara trött på att vänta och trött på alla motgångar jag har..

Idag blir det nog ligga i sängen. Jag har fått hörselgångsinflammation..

Kram

36 YR:

skriven

U va hemskt.Så där känns det inte för mig men Jag har varit som förbannad av otur,inte Haft flyt någonstans. I förhållandet eller med barnen eller jobbet. Gått o väntat på medvind ett bra tag. Tog upp detta vad gäller karma.att jag nog inte kan va så snäll då. Nu går jag mest o väntar på en rektor som skulle maila för ett tag sen om fortsatt jobb. Men glömde väl.eller så blev det väl inget och han tyckte det va onödigt att upplysa mig om det...Vore kul att betyda något någongång. Blir det nån nerförsbacke,så har jag välingen broms... Ha

37 Anna E:

skriven

Har hon det bra nu? Hörde jag henne?

38 Misstjejen:

skriven

Kom kvinnan smsar mig? Har vänta ganska länge nu

Kram Misstjejen

39 AnnaK:

skriven

Fy så kusligt!! Såna slipper jag gärna om jag kan!

Här lunkas det på i samma gamla fotspår. Börjar i ärlighetens namn tro att jag aldrig kommer göra något annat heller och visst kan jag stå ut men gissar att jag kommer traggla på detta vis nästa liv också. Beundrar alla som törs leva sina liv och gå efter det de vill ha och inte fega halvvägs som jag :)

Nä....lite kaffe och lite träning och iväg och köpa present sen. Vankas 20-års kalas till helgen :)

Kram :)

40 s:

skriven

hej
det har gått så mycket tid....
faller något på plats snart?
love sus

41 Alina:

skriven

Går det att säga varför vissa drabbas av dessa onda andar?

42 Jessica:

skriven

Es,
han är nog inte min kommande pojkvän har jag insett nu..
Men kan du se hur lång tid det kommer ta innan min kommande pojkvän dyker? Och kan du se hur han ser ut? Och kommer han vara lika gammal som mig? Det var allt. Kram :)

43 Z:

skriven

Jag vill ta tag i körkortet igen, du skrev en gång att det var nära men det har gått två år nu. Tror du att jag kan ta det snart? Och finns det något särskilt jag bör tänka på? Kram

44 L:

skriven

När träffar jag the one? Det känns så hopplöst just nu

45 Bea:

skriven

Hej, jag är jättenervös idag och framöver. Min hund och jag ska tävla tillsammans. Vi är underbart team, men klart man blir nervös. Kan du se ngt om hur det kommer gå?! Kommer det bli placeringar?

Kramiz

46 Skräckis:

skriven

Fy satan så obehagligt.
Såg The Conjouring 2 på bio förra veckan,
älskar skräckisar, men inte i verkligheten hehe...

Slänger in en liten undran kring den fortsatta sommaren. Ser du någon liten detalj som kan pigga upp? Kram!

47 ThereseC :

skriven

Hej Es!
Jag började fundera på en sak som jag undrar om du vet. Om man har ett djur som dör och sedan återföds för att komma till ens familj igen, påminner det nya djuret det gamla till utseendet då? Eller kan det ha ett helt nytt utseende fast personligheten är lika?
Kram ThereseC

48 Michaela:

skriven

Vilken tur att det löste sig!! Hua!

Ibland känns det som om även jag har något "ont" runt mig eftersom jag aldrig får medgång eller uppleva något kul. Jag kämpar och försöker men ändå är det stolpe ut hela tiden. Det är så tungt och slitsamt när man aldrig får utdelning. Man förlorar hoppet lite helt enkelt. Kram

49 Melissa:

skriven

Hej Es!

Hur ser min nästa kärlek ut?
kram

50 Klara:

skriven


Hej Esmaralda, men du sa förut med mitt ex att det inte skulle bli något men vi blev ju tillsammans. Men hur tror du O känner för mig? gillar han mig och vågar han släppa taget av sitt ex och gå vidare tro? Kram Klara

51 Klara:

skriven


Hej Esmaralda, men du sa förut med mitt ex att det inte skulle bli något men vi blev ju tillsammans. Men hur tror du O känner för mig? gillar han mig och vågar han släppa taget av sitt ex och gå vidare tro? Kram Klara

52 Pöm:

skriven

Ibland känns det som jag har onda andar runt mig.. Eller åtminstone inte justa.. Som med min väska.. Den blev hittad! Och stulen.. Och jag trivs inte hur jag bor.. Men har eller får inga alternativ.. Så något omkring begränsar och sätter käppar i hjulet..

53 C:

skriven

hej Es,

Vi har blivit tillsammans igen, ser du om vi får det att fungera den här gången? Kommer vi fortsätta vara tillsammans?

Mvh C

54 Skorpan:

skriven

Intervjuaren var inte alls övertygad gällande min motivation, som hon sa rakt ut, men hon gav nu mig rättigheter att gå in o kolla vilka jobb som finns att sökas. Hmm, dom ska på sätt och vis rekommendera mig till de ställen jag söker o då är ju frågan om dom kommer att göra det? Känns lite si och så gällande detta... Ser du något Es?
Kram Skorpan

55 Fanny2:

skriven

Vad läskigt... Tänker ibland på folk som har sån extrem otur hela livet eller extrem tur i oturen och därför måste ha en skyddsängel. Är övertygad om att det finns något mer... Hon hade tur som kunde få hjälp av din väninna.

Jag är inte orolig över onda andar då jag både fått höra att min farfar skyddar mig och jag tror att jag har känt av hans närvaro tidigare. <3

Tack för svaret igår. Något kändes otroligt fel med honom. Leendet, sättet han närmade sig på... Tror även att han fick panik när jag sprang ifrån och knappt visste vad han skulle göra mer än att köra iväg fort... Hoppas han inte var en erfaren pedofil och jag måste erkänna att jag ångrar att jag inte kollade extra på registreringsnumret. Jag hade nog tur som inte blev dragen in i bilen och fick panik nog att springa iväg. Brukar hålla ett öga på barn som jag ser kan vara extra utsatta efter denna händelse, så någon mening fanns det. :3

56 Sommarsol:

skriven

Kommer jag behöva ta studielån för att finansiera mina studier?

57 Mareli:

skriven

Hej!
Har du tips till mig vad jag ska sätta fokus på i mitt liv nu?
Kram

58 Luna:

skriven

Det är sol, varmt och semester. Men känner mig tom innuti. Behöver närhet och någon att dela glädje med.
Behöver någon att hålla om och att få skratta med.
Ser du om någon finns nära i tiden? Någon förändring på denna front?

59 Hedwig:

skriven

Så begåvad din väninna är och vad bra att hon fick bort de onda andarna! Jag tycker faktiskt att det finns rätt mycket ondska i världen, och även i mitt liv. Det verkar dock främst komma från människor (och en maktelit på jorden) som medvetna eller omedvetna verkar ha kontakt med ondskefulla/negativa energier. Problemet är att om man har råkat ut för en hel del, man inte tror så mycket på det positiva längre vilket i sin tur kan göra att man drar till sig det negativa på flera olika sätt. Det är också ett problem i mitt liv, att jag ofta inte har förtroende längre att saker och ting kommer att ordna sig och inte känner mig skyddad. De där tankegångarna skapar negativitet och det är svårt att bryta den onda cirkeln.

60 Sh:

skriven

59 Sh:
skriven för ungefär 24 timmar sedan
Hej Esmaralda ! Ser du om B.a.n brukar tänka på mig ibland eller har han sökt upp mig på Facebook den senaste tiden? Ser du om han tar kontakt med mig (som vän) eller om vi träffas och pratar i annat sammanhang?

Kram

61 Äventyr:

skriven

Å jag som skall sova själv inatt! :O

Ser du fortfarande en resa för mig i sommar, E? Lite sugen på att kanske följa med en kompis till hennes hemland, har ej frågat än, men är som sagt sugen. Kan det vara detta eller blir det annat eller inget alls? Stor kram

62 Lilly:

skriven

Ser du om vi kommer bosätta oss utomlands i framtiden? Kram

63 Queen:

skriven

Min systers födelsedag idag 😊 när får hon lyckan i sitt liv?? Kram

64 ThereseC:

skriven

Hej igen,
Det är så konstigt. Var har J-O tagit vägen? Han skulle ju sluta tidigt idag trodde jag men han är fortfarande inte hemma.
Kram ThereseC

65 Hönan:

skriven

Usch vad läskigt med onda andar. Tur att du har din Afrikanska väninna. Tänker att det kanske är svårt att upptäcka om man har onda andar runt sig, lättare att tolka det som otur. Finns det några tecken eller så man kan hålla utkik efter för att veta om man har onda andar runt sig?
Mitt aktiebolag känns för stunden bara som en tyngd, kan du se om det någon gång kommer att bli lönsamt? Eller är det bättre att jag säljer av det kanske?

Kram

66 My:

skriven

Hej E!
Ska träffa Jocke för första gången imorrn,vilket är så spännande.
Kommer våran dag bli lyckad att det kan kanske leda till nåt i framtiden?Ser du han som min kille?Hoppas du kan hjälpa mig.Kram

67 Mim:

skriven

Hej! Funderar på att göra Dermapen behandling för att ta bort acne ärr. Kommer det att bli bra är det rätt beslut???

kram

68 Anki:

skriven

Goeftermiddag Es !


Men fy va otäckt...tur hon hamnade hos dig som har rätt kontakter ...Skönt att de goda övervinner de onda och att Parisdamen trivs med sitt "jobb"!

Här var tongångarna höga igår Silver Sara gick igenom besiktningen ! Sen dalade humöret...glassen som togs fram för firande...var mjuk ! Frysen blott 9 år "krånglar"...en granne kom med termometer och hjälpte till att flytta det känsligaste...nu håller frysen -9 grader....fick rådet i efterm att frosta av den ( är självavfrostande) och vänta 24 tim....ser du om det hjälper ?

Kram anki med flock

69 n:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer hans mamma ifrågasätta mig med det här med flytten någon gång? Eller har hon mer inställningen att hon "go whit the flow" eller tycker att det inte är hennes "sak"?
Kram

70 n:

skriven

Hej Esmaralda!
Finns det någon som redan nu fått upp ögonen för mig eller som är "påväg"?
Kram

71 Tisa:

skriven

Oh, intressant och lite läskig.

Alltså vi har försökt träffas jag och J flera gånger. Bland annat idag. Men nu blir det inget, J har blivit sjuk och jag tvivlar starkt på att han skulle orka komma hit. Vad är emot oss egentligen, vill någon av alla dess andar inte att vi ska träffas? Jag blir lika ledsen varje gång.

72 Nornan:

skriven

Hujja då så hemskt, jag får rysningar bara av att läsa om sånt här. Vad kan man göra för att hålla onda väsen/andar borta från en?
Tror du jag har några runt mej?

73 <3:

skriven

Har M E kollat in min FB profil med bilder? Kram
💜 💜 💜

74 Hopp:

skriven

Hej Es!

kommer det bli ljusare snart?
kram

75 Erika:

skriven

Jag glömde tar med den frågan i min seans nyligen, för jag bara vet att jag råkat utför det en gång.
En riktigt ondskefull ande. Det var 1974 jag hade flyttat ut från staden och i ett område med realtivt nybyggda lgh. Det började redan första natten någon ströp mig så pass att jag vid uppvaknandet trodde jag skulle dö, kunde knappt andas. Det här fortgick natt efter natt, jag tände en lampa i fönstret med tanken att det kanske försvann ,mem inte då, jag vet inte hur många nätter detta pågick det är ju länge sedan, den kille jag hade en relation med då, han flyttade jag hem till som bodde precis i närheten men ett annat b-område då upphörde det.

Då visste jag inte så mycket om att var medial och vad jag minns förstod jag ingenting av det hela. Undra så här efteråt vad min mamma tänkte eftersom min morfar var medial, men hon sa till mig att tänd en lampa, men som jag skrev det hjälpte inte. Jag vet hur det är att bli strypt precis i det ögonblick när andningen upphör. Det var vidrig skräcken var som jag vet inte vad.....aldrig mer jag jag varit med om sådant hemskt.

76 F.u:

skriven

Ser du vad jag kommer arbeta med när vi säljer företaget?

77 Alie:

skriven

Ja onda väsen är inget man vill ha omkring sig, hu!
Ger dom onda sig på de som har gjort någonting tidigare, eller är det rent slump?

Kommer han att höra av sig igen el har han träffat ny?
Kram

78 Zita :

skriven

Hej! Esmaralda Ibland har man otur. Så i bland tror man att det är onda andar med i spelet. Hur ser det ut för mig. tror du det kommer bli bra i sommar? kram :)

79 Sh:

skriven

Hej Esmaralda ! Ser du om B.a.n brukar tänka på mig ibland eller har han sökt upp mig på Facebook den senaste tiden? Ser du om han tar kontakt med mig (som vän) eller om vi träffas och pratar i annat sammanhang?

Kram

80 Louise:

skriven

Vilken historia.
För övrigt tror jag att det mest är människor som vill en ont inte andeväsen.
Eftersom du sagt att det inte är rättvist med vår situation med jobb och studier och allt så tror jag att någon eller något har kastat en förbannelse över oss.
Vi verkar ha otur med allt tycks det som. Jag har problem med vikariebanken och de vill inte anställa mig igen och sambon har svårt att få jobb:-(.
Jag tycker att allt är tungt och vi har råd att betala en hyra till i princip sen får vi antingen sälja av en massa eller gå till soc(som vi vill undvika).En lottovinst skulle sitta fint men inte ens det vinner vi...enstaka tior men det skulle vara gutt att vinna en större summa så man slipper snåla med allt.
Vi skulle kunna flytta.Barnen måste ha egna rum så fort som möjligt.


När kommer det att lätta för oss?

Ha en fin kväll och tacksam för svar. Kramar

81 Jenny:

skriven

Idag gav jag svar ang. utbildningen, gjorde jag rätt tror du ?
Är lite rädd att jag ska ångra mig, kram

82 Lollita:

skriven

Hej Es!

Ser du något överraskande roligt som händer mig? kram

83 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
En i familjen beter sig fräckt tycker jag och jag gillar det inte. Ogillar att känna mig såhär bitter och irriterad, men jag tycker verkligen inte om att bli utnyttjad och tagen för given. Tycker inte det är normalt beteende som den här personen gör utan att skämmas. Vill inte ha en konfrontation men undrar vad som pågår därinne i denna persons hjärna och hur jag bäst tacklar det?
Tack!!

84 Healingkund mm:

skriven

Hej Es!
Jag har mailat dig.
Kommer det gå bra för mig o de små när jag e på resan?
Kram

85 Tildis :

skriven

Hej Es, hur kommer det gå med mötet dyker fler intresserade upp snart? Kram på dej

86 Cissi32:

skriven

Var ett par här och tittade på lägenheten och dem ville flytta in så fort som möjligt. Om jag bara vetat innan så hade jag kunnat flytta ännu tidigare! Men bättre med lite över en månad tidigare än inte alls såklart :-) det kommer bli så bra!

Såg på min dotters förskolas Facebook sida att dem hade firat midsommar där (vi var ju inte hemma då) men när jag såg det så blev jag helt varm och tänkte att det är ju en av dem stora anledningarna till att jag vill jobba med barn. Det finns dem barn som inte får uppleva sådan saker, som får vara på förskolan jämt, som har det jobbigt hemma på olika sätt. Jag vill ge dem barnen allt det dem saknar hemifrån. Ge dem en meningsfull vardag och låta dem få uppleva saker också. Som att fira midsommar och äta jordgubbar.

Skulle jag få mycket jobb som vikarie på förskola i höst om jag lämnade mitt jobb? eller ska jag försöka jobba 50 % på mitt jobb och vikarie 50 %... Allt eller halvdant?

Kram!

87 Mareli:

skriven

Hej!
Vad betydde drömmen om att rullgardinen drogs upp?
Kram

88 Virrhönan:

skriven

Usch då, det där lät läskigt. Onda andar är inget man vill ha omkring sej.
Ser du nån utlandssemester för oss i sommar, både vill o inte vill åka men vill ju ha solen o nu ikväll har det kommit regn här. Är så trött så trött ikväll så det blir tidig sänggång. Ha en god afton. Kramis

89 Virrhönan:

skriven

Usch då, det där lät läskigt. Onda andar är inget man vill ha omkring sej.
Ser du nån utlandssemester för oss i sommar, både vill o inte vill åka men vill ju ha solen o nu ikväll har det kommit regn här. Är så trött så trött ikväll så det blir tidig sänggång. Ha en god afton. Kramis

90 Anonym:

skriven

Hej Es

Hur blir den närmsta tiden för mig?

91 Li:

skriven

Vad obehagligt! Vad är dessa varelser för något?

92 Malin:

skriven

Jag träffar en jätte fin kille just nu, men jag vågar inte riktigt släppa in han. Har blivit så lurad innan att jag nu inte våga lita på något killar säger.
Kan du se om han menar allvar med mig och om det finns känslor/intresse från hans sida?

93 Mind:

skriven

Vissa gånger i livet har jag känt riktigt stark skräck så att det bara kårar sig på ryggen, nästan påtagligt. Men det har verkligen inte hänt ofta. Har inte direkt sett nåt så men jag har knappt vågat gå åt den riktning det verkat komma från vid de fåtal tillfällen det handlat om. Kan nåt av de gångerna handlat om nåt sånt här ont eller har det handlat mer om inbillning eller kanske mer jordiska faror jag haft föraning om och undvikit?

Mycket spännande att fundera på i vart fall :)

Svar: Jag tror bara ett det EN gång handlar om något ont.... i övrigt har det varit varningar för jordiska faror.. kram
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: