Våra regressioner.....

Gästbloggare om regression

 

Hallåj

Äntligen har jag gjort regression. Länge så vågade jag inte  och kände oroligt men bestämde mig och for till Nettans mottagning i Skåne.

Jag ångrar inte besöket. Nettan är lugn och trygg och smittade av sig på mig. 

Jag följde alla instruktionet  och först var det svårt med koppla av allting men plötsligt ser jag att jag är någon annan fast jag är jag.

Svårt att beskriva.

Jag är liten flicka som har rosavit randig klänning och fläta i håret och vita små sockor. Jag har en liten väska i hand och hoppar  fram och går inte  på vägen till skola. 

Jag är glad.

Det är nästan sommar.  Jag ser fjärilar.

  Så passerar jag ett  skogsområde och det kommer ut en man från skogen.  Jag är först inte rädd. Jag känner igen mannen för han arbetar  med min pappa på bondgården.

Han pratar och vill visa ett rådjursbarn i skogen så jag följer med.  I skogen där ingen ser händer det hemska. Han  våldtar mig och när jag skrikar  slår han mig i huvudet med sten.

Jag upplever hur jag dör och hur jag gå över till andra sidan. Jag blir glad igen och blir en själ som inte bara är flicka utan också andra. Jag blir lagat och hel och mycket glad och fridfull.

Jag uplevt andra liv också men detta liv gjort störst intryck för jag i detta livet alltid varit så rädd för skogsområdena och  för att bli  våldtagit. Nu vet jag varför och  det känns bra. Jag kan gör mig fri från gamla känslorna.

Kramar till er från  Izral

 

 

Hej alla vänner på bloggen

Vill tala om att jag nu gjort   tre regressioner.

En första misslyckades helt eftersom jag inte  kunde släppa kontrollen.  Men jag ger mig inte så lätt. 

Jag gjorde en ny och nu började det hända saker och ting.

Jag  såg mig som förare av en lotsbåt och de var storm och åska och jag var liksom ett med elemeten och slet med båten och höga vågor och skrattade mot regnet.

Jag var nog lite vild av  mig. 

  Jag hade en stark känsla av självförtroende  som jag tog med mig efter regressionen.

Jag upplevde mig också som en tvillingpojke och min bror hade hjärtfel och dog när vi var runt 5 år och det blev en sorg som jag bar med mig.

  Eftersom det var så intressant så gjorde jag en tredje regression och då var jag en svart kvinna i en afrikansk by. Jag hade flera barn. Jag mådde bra och var nöjd med mitt liv.

Jag såg mig som bankrånare och någonting i stil med Bonny and Clyde och så var jag hemlös och alkoholiserad i ett liv. 

Jag kunde plocka känslor från alla liven och applicera dem på mig idag och det ökade förståelsen för mig själv.  Jag kommer helt klart att göra fler regressioner och fattar inte att jag inte gjort det förut.

Hälsningar och sommarkramar till  alla på bloggen från Linda P

 

 

God morgon på bloggen

Jag fick en regression i  födelsepresent av min sambo och  jag trodde jag tillhörde dem som inte kunde slappna av på beställning. Jag har ett stort kontrollbehov.

Och det tog sin lilla tid också innan avslappningen kom.

Jag upplevde mig själv stå längst ute på en klippa med havet långt under mig. Det var en mörk vinterkväll och det blåste och snöade en aning. 

Jag var tung av sorg och tog steget ut från klippan och hoppade ner i  det mörka havet.

Där släppte jag kroppen .

Jag förstår varför jag ibland tänker på att ta mitt liv när saker och ting blir motiga. Inte så att jag någonsin skulle göra det men det är ändå tankar som kommer och nu begriper jag  varför.

   Sedan var jag gravid och upplevde en förlossning vilket var fantastiskt eftersom jag aldrig varit med om det i detta livet och aldrig kommer att bli heller. 

I ett annat liv var jag så rik att jag kunde göra vad jag ville och jag bestämde mig för att skänka mat till en hel by  där skörden slagit  fel.

I  ett annat liv så var jag sjöman och glad i flaskan. I ett annat liv var jag sömmerska  som ofta gick ut på dans med väninnor och hade roligt.  Jag fick uppleva  7 liv under min regresson och den tog två timmar.

  Det är något som jag rekommendera er alla. På något sätt blir man ”lättare” och annorlunda efteråt, på ett positivt sätt och änsglan och oro försvinner  och kanske för att man känner universums helhet.

Hälsar Camilla

 

 

Regression var det häftigaste jag gjort. Man tror inte på det förrän man upplever det. Jag vill gå så långt att jag kan påstå att min  släng av social fobi blev botad genom  mina två regressioner.

Hälsningar PO

 
Välkommen att boka tid för regression hos Nettan... den  25/8 till 1/9 finns vi i en stuga i Småland.. ca 1/2 timmes körning från Ullared. Här tar Nettan emot för såväl regression som spådom.
Ring  henne på: 070 6661570 och boka !!
 
Om du av olika skäl inte vill göra en regression på egen hand så kan jag göra en regressionsseans för  dig.
Det sker via mail.  Då mailar du mig på:  [email protected] och jag mailar dig info tillbaka om hur det fungerar
 
Du använder samma emailadress om du vill få en omfattande personlig spådom via mail.
 
kram & kärlek

 

1 Tanten:

skriven

Hej alla, vilka upplevelser ni fick vara med om. Både otäcka och vackra. Tack för att ni delade med er. Bor tyvärr alltför långt borta för att träffa Nettan.

Ha en fin vecka alla.

Kram

2 Lizette:

skriven

Hejsan:)
Det låter ju spännande och intressant med regression. Man vet aldrig vad som kommer upp..
Dock vet jag inte om jag skulle fixa det, ev så somnar jag säkert,hihi;)
L knackar på min dörr, ledsen och förtvivlad, han vill att vi blir ihop igen. Jag är inte säker på att det blir bra..ser du någon kärlek vid min sida efter sommaren?
Kram

Svar: Känns inte som att L är rätt för dig men det vet du redan.. någon annan kommer så småningom.. kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej ES!

Fråga är varför jag dröm om kvinna som jag leta efter henne så vad visa den och vad vill dröm?

Så kan jag gör något åt det?

Är mycket tacksam för svar

4 <3:

skriven

Vad intressant och läsa om regression något jag skulle vilja prova för och kunna släppa en del gammalt.
Jag hoppas att M E kommer ihåg mig som något positivt och att han ändå gillade mig. Var lite blyg tror jag.Vi blev vänner igår på FB hoppas att det kan leda till något bra. Vad tror du Es. Sån märklig känsla jag har med den här mannen. Drömde om honom inatt att han kom med båt och satt och fiskade utanför ett litet hus jag bodde i. Krig kom emellan när jag skulle gå ut och prata vi sågs sedan och då var det vatten och ett stängsel han kröp under för och nå mig. Han har inte svarat ngt på mitt meddelande...😢. Tror du vi skulle passa ihop om han gav mig chansen. Han känns singel när man ser hans inlägg men kollar jag A sida så verkar de umgås men inga kärleksförklaringar. Tror du han kommer vilja träffa mig ?
Kram & Love
💜💜💜

5 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag försöker ta det lugnt med känslor som kommer upp i och med besök vi har hemma. Gillar inte att känna mig utnyttjad och att bli tagen för givet. Vill då och då ha uppskattning tillbaka men det känns inte som att det händer så ofta. Vill att min man ska bli uppskattad också. Vill inte vara egoistisk men går in i egoistiska tankar när andra bara tar utan att ge. Har jag helt fel över detta? Varför känner jag så...ligger det nåt i det eller är det bara hjärnspöken?
Tack!!

6 Karin:

skriven

Hej,

Hur ser vår framtid ut, kommer vi att förlova och gifta oss ?

7 orolig mamma:

skriven

Hej Esmeralda!
Vår son ska börja ny skola i höst och kommer få med sig ungefär halva klassen och en ny halva blir barn han inte känner. En annan mamma är så orolig över att det kommer bli stökigt i klassen och jag dras då med i detta. Hennes son är väldigt lugn medan min son behöver en bra lärare som sätter tydliga ramar och då funkar han bra (haft en toppenlärare i tre år nu). Han har lätt att "dras med" ibland...Kan du se om det blir stökigt eller om det blir bra?

Kram<3

Svar: Normalstök.. jag ser inga varningar och det känns som att det kommer gå bra.. kram :)
Esmaralda

8 Little miss piggy:

skriven

Kära Es!
Något jag undrar över är om du ser om jag kommer vara singel eller ha någon kille vid min sida när mormor fyller jämt nästan gång? Mycket tacksam för svar! Kram från sjuka mig 💜

9 Kiara:

skriven

God morgon Es!
Något jag känner igen är känslan som Izral skrev. Jag vet inte om det är för att det har hänt i mitt tidigare liv eller har ökat så mycket jämför med andra år, men det är som en skugga som ligger över mig. Ser du om en våldtäkt händer mig eller mina framtida barn? Eller någon som står mig mycket nära? Tusen tack på förhand! Kramar Kiara ❤

10 Ullegull:

skriven

Usch vad tradig jag känner mig med alla mina frågor! Ska beställa en ny seans så snart jag flyttat och ekonomin är bättre, för det behöver jag.

Min yngsta dotter, igen: Trivs inte hos sin pappa (inga problem med storasyster) och vill bo hos mig. Hon har svårt att sätta ord på vad problemet är men liiite har jag fått fram. Kan du se något om hennes pappas känslor och vad som blir bäst för alla parter? Jag vill helst att exet går till botten med problemen så minstingen vill fortsätta bo varannan vecka med sin pappa.
Lite som kommit fram handlar om exets nya (tre år så inte så ny) och jag undrar om hon är riktigt juste mot barnen? Hört att det bråkas mycket och funderar på om ett eventuellt uppbrott är på G som påverkar...

Det blev svamligt men kort sagt; vad är problemet och hur kan jag lösa det??

Svar: Verkar som om nya kvinnan har ett diffust finger med i spelet som gör att det inte funkar som det ska... ett uppbrott kommer men det kan dröja en tid till.. kram :)
Esmaralda

11 h.g:

skriven

Hej!
Kommer J.P vilja träffa mig igen?
Kramar!

12 Massan:

skriven

Esmeralda, blir det så att jag byter förlag med något av (eller båda) mina manus som är ute nu? Vill så gärna men det kanske inte är dags än? Ska jag ha is i magen och vänta - dvs blir det ett ja?

Kram

13 Susan:

skriven

Låter underbart, har testat en gång via Skype men jag lyckades inte släppa tankarna men kommer säkert att pröva igen för jag e nyfiken på vad som påverkar mitt liv idag.

Just nu skulle jag behöva 48 timmar på dygnet... vill så mycket men allt det där vardagliga tar all tid o kraft😠 eller rättare sagt så låter jag kanske det ta all min tid🤔
Ja, ja det som inte hinns med det får va, bara jag tar mig tid till att lyssna på hjärtat o njuter av livet här o nu.... Det blir bättre😇
Kram❤️

14 Skorpan:

skriven

Ja det är kanske det man behöver, vara hos den som gör regressionen med en för att det ska lyckas?

Härliga regressioner ni alla haft! Antar att jag är som Camilla o inte kan släppa mitt kontrollbehov? Kan ju undra varför jag har sånt behov av att kontrollera då ;)? Jag ska göra regressioner nångång, men när, ja det är ju en annan historia. Kan ju hoppas på att det inte tar eviga tider...

Nu kom sommarvärmen tillbaka o jag kände ingen som helst lust att åk til gymmet. Har nerförsbackn börjat gällande gymmandet...

Vi har försökt sälja klädpaket men ingen har köpt något. Nu skulle några möbler behöva gå samma väg, men finns det något intresse för dem då heller? Trist att inget går åt, ska allt vara gratis?

Ja imorgon blir det intervju, leder den till något då då intervjuaren tyckte jag saknade erfarenhet inom området? Jag åker dit o ser hur det går.

Nu frukost i ljudet av tvättmaskinens rytmiska ljud...

Kram Skorpan

Svar: Ja, ibland är det trögt att sälja... lite tur behövs... kram :)
Esmaralda

15 Emmiie:

skriven

Intressant läsning! Jag har själv inte provat på regression (än) men en dag så.. Es har berättat lite om några av mina tidigare liv i de seanser jag beställt och något som redan kändes självklart blev än mer tydligt. Facinerande å intressant.. Klart, lite sorgset å skrämmande när det hänt tråkigheter i ens tidigare liv men det ger som ändå insikt, förståelse, styrka och mod.. Jag förstår tex att min kreativitet å nyfikenhet kring diverse olika konstuttryck å skriverier till stor del beror att min själ varit sysselsatt med sådant förr och även som äventyrare och huminatär hjälpare.. Och jo, min närmsta vän var tydligen min syster i ett annat liv å vi stod varann väldigt nära hela livet ut då så det kan ju helt klart förklara varför vi kom så nära på väldigt kort tid förra året då vi träffades (igen).. Så näe, regression blir det att göra nån gång för jag är nyfiken på att upptäcka mer å själv få uppleva minnena som förhoppningsvis kommer till mig 🙂

..Har en liten fråga idag igen som jag hoppas du kan ge lite vägledning kring.. Jag funderar på att starta upp en blogg för att skriva av mig om allt å inget, personligt å ytligt till djupt å seriöst samt hjälpa både mig själv å andra genom det jag skriver om.
Tänkte hålla mig annonym å sen använda det matrial som bildas till min framtida bok.. Hur tycker du det låter? Bu eller bä? Varningar/nått annat att ta i beaktning? Andra råd å tips? 🙂

Tack å kram, ha en fin dag! 🐬

Svar: Bä, säger jag... låter som en riktigt god ide´:) kram :)
Esmaralda

16 Razawa :

skriven

Hej bästa Esmaralda

Skulle gärna vilja ha svar på något som stressar mig mycket.

Jag min man, hans bröder,min svägerska o mina svärföräldrar ska till Rom nu den 14 juli. Jag är oerhört flygrädd o börjar få ångest nu verkligen o är jätte orolig o rädd:( vad ser du kring denna resa? Bör jag åka o kommer ngt hända?

Tacksam för svar

Kram ❤

Svar: Du kan åka lugnt...kram :)
Esmaralda

17 Fians:

skriven

Hej alla,
Vad spännande att läsa om regressionerna! Jag har blivit rekommenderad att göra det av Ez. Ska bara landa i det först. :)
Har en undran till Ez. Undrar vilka baktankar som finns i huvudet på mitt ex, han ska åka hit o lämna vårt barn. Det ger en dålig smak i munnen.
Njut av dagen alla här!
Kram:)

18 Johanna:

skriven

Hej!
Jag har träffat en kille på jobbet som har visat intresse för mig väldigt länge nu. Men jag vågar inte lita på att han är riktigt intresserad eller bara vill ha mig i säng.
Kan du se om känner ifall han ha riktiga känslor för mig?

Kram 😊

Svar: jag tror inte han har det än.. men han kan få... just nu är han bara intresserad.. kram :)
Esmaralda

19 F:

skriven

Kommer det någonsin in någon ny kärlek i mitt liv? Jag har varit ensam så länge jag kan minnas.. Har du några tips Es, eller finns det något om honom du kan se? Jag ger upp snart.. Fast det har jag nästan gjort redan för längesen. När är det min tur att få uppleva kärleken?
Kram

Svar: Nej ge inte upp.. kärleken kommer även om det känns som om det dröjer en tid till.. kram :)
Esmaralda

20 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Tror du jag kan få lägenheten? Skulle jag trivas i den?
Kram

Svar: Ja, chansen finns och jag tror du skulle trivas med 80 %... det är inte ditt 100 % boende och det känner du nog själv.. kram :)
Esmaralda

21 Hej.:

skriven

Spännande, vill också prova någon gång få bli när ekonomin råder.
Får en känsla av att mina föräldrar ser mig som ego och att jag bara tänker på mig själv och inte vill att dom ska träffa barnet när det är dom som inte visar något intresse det är ju jag som ser till så att dom ses.
Vill dom verkligen lära känna mitt barn.

Svar: Ja det vill dom.. på sitt eget sätt... kram :)
Esmaralda

22 n:

skriven

Hej Esmaralda!
Idag ska jag träffa en bekant som jag gick i skolan med för en tid sedan! Jag känner mig inte alls så motiverad att träffa henne, men det kanske blir bättre än vad jag tror? Vad tror du?
Kram


Svar: Räkna inte med en stark vänskap... men det kan bli trevligt i alla fall.. kram :)
Esmaralda

23 Seanstjejen :

skriven

Hej! Han hörde av sig som du trodde och vi ska höras om några dagar.

Blir det ett nytt försök som du trodde från början i seansen ?


Kramis

24 Varis:

skriven

God morgon!
Tack för ni delar eran upplevelser med oss andra. Det är otroligt spännande med regressioner.

Ez,
Mitt barn längtar efter en man till mig, men jag däremot kan känna mig lite orolig för att han kommer att ha svårt att acceptera ifall jag träffar en ny man en dag. Hur kommer mina barn att reagera om jag skulle bli förälskad framöver?

25 s:

skriven

Hej Esmaralda!
Tror du hans är eller kommer bli sur på mig att jag inte är här jätte ofta så de kan träffa sitt barnbarn?
Kram

26 Dunegull:

skriven

Ska jag satsa eller avvakta?

27 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Tror du kärleken kommer till mig innan eller efter flytten?
Kram

28 n:

skriven

Hej Esmaralda!
Glömde säga grattis till en vännina på hennes självaste födelsedag! Tänkte på det under den dagen men det blev ändå inte gjort! Hur som helst skrev jag grattis dagen efter! Tror du hon blev sur?
Kram

29 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja nu är frågan om vi kommer att ha tur ;)?
Kram Skorpan

30 Linda:

skriven

Skulle vara intressant att få "besöka" sina gamla liv, ibland funderar jag över vem jag har varit tidigare, och hur det påverkar mig i detta liv, varför jag har svårt att komma till ro med mitt liv bland annat, känner mig ofta ganska rastlös.

Detta får mig att tänka på en händelse för några veckar sedan. Något som jag verkligen gillar att göra är att rida, och jag går på riskola 1 gång i veckan. För en tid sedan besökte jag ett ställe jag inte hade varit till förut, och var med om något märkligt. En häst som hade varit sedd som "problemhäst" också kallats mördarponnyn, kom helt lugnt och lutade sitt huvud på min axel, och höll det kvar, jag kände hur hans huvud blev tyngre och tyngre, alldels rofylld och lugn var han, hästen. Jag tog en tur med denna häst, och mitt sällskap sa, att hon aldrig sett denna häst så lugn med en främmande männsika förut. Att hästen "valt" mig, inte tvärtom.

KÄnns nästan dumt att fråga, men vem var denna häst :) har jag träffat på honom tidigare? Kändes väldigt ovanligt på nåt sätt, rofyllt och bra, men förvånande på något sätt.

Svar: Hästen kände igen dig. Du var det barn i ett annat liv som han räddade genom att dra dig på en kärra genom en snöstorm. Ni står nära varann . kram :)
Esmaralda

31 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer det komma en lägenhet som passar mig ännu bättre om jag inte tar den här? Ska jag vänta?
Kram


Svar: Det ska du själv bestämma... tar du denna lägenhet blir det okey... väntar du så kommer en ny som också blir okey... så välj själv.. kram :)
Esmaralda

32 <3:

skriven

Hej kära Es finns det ngt jag kan göra så Maria S skickar brevet hon lovat ? Tror fortfarande inte att hon gjort det fast hon hävdar att det är så. Känns som hon är lurig och vill sko sig själv främst. Och låta folk tro att hon är givmild. Kommer brevet fram till sist ?
Har M lugnat ner sig helt nu ? Är det på grund av Kristina han inte svarar. Så svårt och tro att alla känslor är borta som han hade för mig.
Kram
💜 💜 💜

33 Maria:

skriven

Hej och tack för hjälpen med min son! Det blev riktigt bra och jag gjorde som du sa. Det verkar som att du funkar för mig :-).
Vet du om kärleksmannen som alla jag spår mig hos ( tre personer hittills) sett är någon som jag redan vet vem det är, eller någon ny?
Kram
Maria

34 Mimi:

skriven

Hej! Hur ser hösten ut att bli händer det någonting bra, positivt???

kram

35 Elin:

skriven

Kan djur kommunicera med varandra? Tänkte att jag har en katt som bor med mammas hästar. Gillar dem varandra?

Svar: de gillar varann och kommunicerar på sitt sätt.. kram :)
Esmaralda

36 Peter:

skriven

Regression låter spännande!

Snälla Es, igår började vi prata lite igen, kan du se om det blir bra mellan oss igen?

Stort tack,

37 Söta Nisses matte:

skriven

Hej E,
Ser du om jag får uppleva kärlek snart?
Känns liksom som det varit på gång länge men än har ingen "dykt upp".
Vart kan jag tänkas träffa honom tror du, alltså i vilket sammanhang?
Kram <3

Svar: Kärleken kommer... tänk på något annat, gör något annat och håll dig upptagen och plötsligt så finns den där bara !! Kram
Esmaralda

38 Makaon:

skriven

Låter spännande med regression, skulle vilja prova men det känns lite läskigt. Får väl fundera ett tag, så kanske det kan bli en framöver. Några veckor till sen blir det semester, skall bli skönt även om jag gillar mitt jobb. Ha det gott allihopa.

39 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Nästa vecka ska jag iväg och har nu blivit jätteförkyld. Ser du om jag kommer bli någorlunda frisk till det med allt jag proppar i mig eller måste jag besöka vårdcentralen för att få något för att bli frisk på? Tack på förhand! Kram Zoey 💕

40 Lilly:

skriven

Vilken fantastisk förmåga igentligen att kunna gå tillbaka i tiden o kunna plocka fram information om vem man var... Fattar inte hur det ens är möjligt??

41 Cajsa:

skriven

Hej,

kommer vi att gifta och förlova oss snart ?
Han pratade om det för ett tag sedan, men inget har hänt ännu...väntar o väntar ;)

42 Jessica:

skriven

Hej Es,

Kände hans pappa igen mig? Och kommer han berätta för sin son (han som jag gillar) att han såg mig? Och tycker hans pappa att jag verkar vara en bra tjej för hans son? Kram:)

Svar: Nja det känns inte som att han får veta något av sin pappa och jag vet faktiskt inte om pappan kände igen dig.. kram :)
Esmaralda

43 Fia:

skriven

Halloj E!

Jag kämpar på med vänskaps dejtandet, vilket jag faktiskt rekommenderar alla att göra, karlar är inte ALLT här i livet. Funnit några fina, men undrar om du möjligtvis får fram någon detalj kring någon ny i höst?

Stor kram från Fia :)

Svar: Bra att du vänskadejtar !! senare dyker det upp någon som får ditt hjärta att slå lite extra.. kram :)
Esmaralda

44 Linnean:

skriven

Hejsan!
Det låter väldigt spännande med regression men jag är lite...skraj. Fick en regression i födelsedagspresent av min underbara brorsdotter...men bytte den till spådom! Hm! Känns lite läskigt att göra det via telefon el skype. Är rädd att jag går och grubblar efteråt sen. Men de som gjort det verkar ju må bra av det.
Får väl grunna vidare. Tack, för ni delade med er! Jaha, får väl se till att komma ut i dag. Går bara och grubblar på jobbiga val jag har. Känns som det blir fel vad jag än gör.
Emmiie: Tack, för dina tips! Ska kolla lite här i Mö! Får hans dotter svaret i dag??? Blir det som hon vill? Havet? Dags att vandra vidare. Ha en finfin dag och var rädda om varandra! Kram...
/Linnean

45 Madde:

skriven

Åh va kul att läsa!! Spännande. Tack för att ni delar med er. Jag borde verkligen göra en sådan jag med. Men jag vågar inte riktigt. Men efter ha läst era upplevelse så borde jag nog tänka om :)

kära ez ser du om vi kommer bo kvar i samhället? Eller finns de några tecken att följa?

Kram

Svar: Så småningom blir det en flytt.. kram :)
Esmaralda

46 Mot alla odds:

skriven

På tal om regression..

Den här killen, E. Jag känner sådan samhörighet. Det är inte min soulmate; det vet jag. Men han är speciell. Han är konstnärlig och ganska mycket för natur och lugn, medan jag är en typisk hektisk stadstjej.

Vi borde vara så olika man bara kan bli; men jag upplever mig förstådd hos honom. Ser du hur detta kommer sig? Kram.

Svar: jag tror inte ni har levt tillsammans.. men det finns ändå en speciell connection mellan er.. var rädd om den för den verkar vara känslig.. kram :)
Esmaralda

47 Karin:

skriven

Hej,

Ser du någon förlovning eller giftermål för oss ?

tack o Kram

48 ThereseC :

skriven

HejEs,
Om du gör en regressionsseans betyder det då att du berättar om mina tidigare liv utan att jag behöver göra regressionen själv?
Kram ThereseC

Svar: Ja, ungefär så fungerar det.. kram :)
Esmaralda

49 Klara:

skriven

j Esmaralda, men du sa förut med mitt ex att det inte skulle bli något men vi blev ju tillsammans, är du säker på att det inte blir något mellan mig och O, han verkar ju ändå som att han vill ta det långsammare nu och lära känna mig. Kram

50 Susan:

skriven

Låter underbart, har testat en gång via Skype men jag lyckades inte släppa tankarna men kommer säkert att pröva igen för jag e nyfiken på vad som påverkar mitt liv idag.

Just nu skulle jag behöva 48 timmar på dygnet... vill så mycket men allt det där vardagliga tar all tid o kraft😠 eller rättare sagt så låter jag kanske det ta all min tid🤔
Ja, ja det som inte hinns med det får va, bara jag tar mig tid till att lyssna på hjärtat o njuter av livet här o nu.... Det blir bättre😇
Kram❤️

51 AnnaK:

skriven

Skulle vilja göra en.....är så nyfiken på mitt/mina liv i Skottland. Är nästan rädd för att åka dit för det kommer nog bli känslosamt ;)

Är ganska övertygad att jag nån gång levt på ett stort brittiskt stenslott eller herrgård. Säkert som tjänare eller nåt..

Provar med min fråga en gång till ;) Ser det ut som att det dröjer jättelänge med huset? Har jag barn boendes hemma än?

Kram :)

52 Mareli:

skriven

Hej!
Ser han ut att komma hit på besök?
Kram

53 Amelie:

skriven

Hej och tack alla ni som delade med er av regression. Låter väldigt lockande att prova...

En fråga Es, min flytt närmar sig, kommer allt att gå bra, kommer golv och väggar att bli klara innan jag flyttar in?? detta är ett stressmoment för mig... Och framförallt, kommer jag att trivas? Denna flytt är så mycket mer för mig än bara just en flytt, det är en nystart på många sätt.
Kram :)

54 Fanny:

skriven

Varför har just jag sån otur i kärlek hela tiden.. Dröjer det länge till innan jag får dela den med någon? Eller ser du kanske något inom en viss tid då jag har någon vid min sida som jag kan hålla om? För lite kärlek i mitt liv vore inte helt fel.. Kram

Svar: Du fastnar för fel killar.. så det är inte bara otur... ha fokus på att välj rätt och se de killarna som får dig att må bra.. kram :)
Esmaralda

55 Sus:

skriven

Hej
Känns sim jag gjort bort mig....
Känner mig sorgsen....
Inget händer....
Bara stampar....
Vill verklige inte ha de så här...
Men vet inte vad jag skall göra....
Love sus

56 Helena:

skriven

Hej Ez!

Jag funderar på ifall jag borde gå till läkaren med min mage, men vet inte om det är nödvändigt egentligen. Vad tror du?
Kram Helena

57 mollyd:

skriven

Hej E
Tack för ditt svar härom dagen. Jag är skräckslagen inför operationen nu på torsdag, otroligt rädd att jag inte ska vakna igen. Helt galen av oro.
Vet att du skrev att jag blir frisk och att jag har ett långt liv. Det ger mig lite ro. Kan du hjälpa mig med något råd för att tackla oron. Den höjer blodtrycket och pulsen alldeles galet mycket.
tacksam
kram

Svar: var inte rädd. Du vaknar efter operationen. Jag kan lova dig det. Styrkekram !!
Esmaralda

58 Boudica:

skriven

Men då... Jag skrev en kommentar men lyckades stänga av allt mitt i... Så får väl ta å skriva igen!

Regression har jag aldrig testat, men skulle gärna vilja! Men sen då är jag ju sån som har svårt att slappna av på kommando.
Har flertal gånger blivit rekommenderad att göra en regression, tydligen har jag levt många liv ich bär med mig en hel del från dem i detta liv. Har döremot testat Es regressions seans, vilket jag fick lite aha upplevelser av. Rekommenderar er att testa!

I seansen före den senaste (som jag sorgligt nog råkat kasta) så har jag för mig att du nämnde något om att jag skulle hitta tillbaks till en gammal vän? Kan du se hur eller när vi umgicks? Eller kan det vara en av de som jag har lite sporadisk kontakt med idag?

59 Sh:

skriven

Hej Esmaralda ! Ser du om B.a.n brukar tänka på mig ibland eller har han sökt upp mig på Facebook den senaste tiden? Ser du om han tar kontakt med mig (som vän) eller om vi träffas och pratar i annat sammanhang?

Kram

60 CR:

skriven

Hej,
Låter så spännande med
era regressioner.
Hade tänkt åka till
Nettan när min ekonomi
blir bättre.
Var vid tandläkaren
igår. Det var trevligt.. Är han någon jag känner sen
tidigare eller kanske
min själsfrände?
Kram

Svar: Jag ser en connectionoch ja, jag tror ni träffas i ett annat liv även om jag inte ser några detaljer.. kram :)
Esmaralda

61 Louise:

skriven

Blir inga fler barn här. Sambon vill inte ha fler men jag vill ha en fyra. Istället har jag sagt att blir det ingen bebis ska jag ha en ryss eller i alla fall en kattbebis.
Kommer jag under snar framtid få en kattbebis? (En russian blue).
Tacksam för svar.

På söndag ska vi börja sälja av kläder som vi har i garderoberna. Vi måste få ihop en del till hyran i augusti och vi blir av med en massa barnkläder. Får hoppas man får tillräckligt med pengar.

Ha en jättebra dag. Kramar

Svar: En kattbebis blir det för dig... men jag ser inte vilken ras !! Lycka till med försäljningen.. kram :)
Esmaralda

62 Anonym:

skriven

Hej

ser du något nytt positivt på ingång?
kram

63 Anna E:

skriven

Flyttar grannen?

Svar: ja men det kan dröja en tid.. kram )
Esmaralda

64 Little miss piggy:

skriven

Kära Es!
Något jag undrar över är om du ser om jag kommer vara singel eller ha någon kille vid min sida när mormor fyller jämt nästan gång? Mycket tacksam för svar! Kram från sjuka mig 💜

65 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Nästa vecka ska jag iväg och har nu blivit jätteförkyld. Ser du om jag kommer bli någorlunda frisk till det med allt jag proppar i mig eller måste jag besöka vårdcentralen för att få något för att bli frisk på? Tack på förhand! Kram Zoey 💕

Svar: Du kommer må bättre... kram :)
Esmaralda

66 Hönan:

skriven

Vad spännande med tidigare liv, kan tänka mig att de kan ge många svar. Skulle vara intressant att veta mer om.
Jag har en känsla av att universum tycker att jag ska ta en sak i taget, och det kan nog vara bra. Ska därför sluta att ställa frågor om det här, låta det ha sin gång och ha fokus på mig och vad jag vill i stället. Men en sista fråga vill jag ställa som jag hoppas du kan se något om, det skulle vara skönt att i alla fall veta vart vi står. Så jag undrar om du kan se något kring hans känslor. Är de desamma eller har de ändrats? Riktning?

Kram och hoppas att MG mår bättre nu :)

67 Peter:

skriven

Hej Es,

Prövar igen, hoppas det är ok :)
Ser du om det blir bra mellan henne och mig igen och om vi blir sams igen?

Kram!

68 Fobi:

skriven

Hej!
Jag kanske behöver en regression för att förstå varför jag har fobi för att bli bränd av cigaretter.
Ser du om det kommer att hända någon gång eller kan jag känna mig helt trygg när jag är ute bland folk????

kram

Svar: Du kan känna dig helt trygg, det händer inte !! och det kan mycket väl ha sin orsak i händelser i tidigare liv.. kram :)
Esmaralda

69 Lilla Jaget:

skriven

Hej Esmaralda,
Nu så har vi haft utvecklingssamtal på jobbet och det känns ju bra. Idag har jag en projektanställning som jag inte vet hur det blir efter nyår med. Det är en smula frustrerande att å ena sidan vara med och å andra sidan inte vara med. Tycker det är dags nu för mig att få vara med "på riktigt" också! Jag hoppas det blir så här där jag är idag. Vad tror du? Kram från mig :)

70 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda . Tror du det blir några medvindar i Juli månad ? Kram😃

71 Queen:

skriven

Ser du om vi flyttar utomlands iframtiden?? Och blir det bra iså fall

72 Fanny2:

skriven

Tack till de som delade med sig! Det vore så kul att göra en regression och se hur långt bak i tiden jag har levt. Är jag en gammal själ så tänker jag att det borde vara så mycket bagage... Kanske är det därför jag alltid stuckit ut som den konstiga. Har mycket självkännedom och avstår mycket i detta liv som jämnåriga gör. Var mycket bestämd som barn och tänkte mycket på vad jag tyckte var rätt och fel. Men jag hör till dem som inte brukar kunna slappna av när det behövs och har ekonomiskt inte möjligheten just nu så suget får jag behålla ett tag till.

Es, jag har något jag alltid har grubblat på och nu när jag såg Izrals regression kom jag att tänka på min barndom. Gick hem direkt från skolan istället för att gå till fritidsgården en gång. Min mamma missförstod mig och jag trodde att hon skulle vara hemma. En man såg mig leka på trottoaren och körde långsamt fram varpå han sedan stannade bredvid mig. Han sa att han kände mina föräldrar och kunde köra mig till deras jobb. Jag sprang ifrån honom då jag visste att min mamma inte jobbade på den tiden. Ville han mig illa eller vad var han för människa? Minns inte att jag har sett honom efter det...

Svar: Han ville illa, och det var tur du agerade som du gjorde.. kram
Esmaralda

73 Jessica:

skriven

Es,
Varför ger han mig så mixade signaler för? Först verkar det som om att han inte bryr sig alls. Men sen så visar han jättemycket intresse! Är han osäker eller vad är det frågan om? Kram:)

Svar: Han vet inte vad han vill... det verkar inte som om du är den ende som han velar med.. kram :)
Esmaralda

74 Adidas:

skriven

Hej
Hur ser min tillkommande ut Es?
Håller tummarna för svar


75 Emlily :

skriven

Spännande att läsa om era regressioner. :)

Hej Esmaralda!
Kan du se om jag hittar ett nytt boende snart? Känns som om att jag håller på att bli galen där jag bor nu.

Svar: Ja, du kommer hitta nytt boende och jag tror inte det dröjer så länge.. kram :)
Esmaralda

76 Michaela:

skriven

Medbjuden på en utekväll idag med några tjejer som jag knappt känner. Vågar jag gå?

Svar: Klart du vågar :) kram :)
Esmaralda

77 Söta Nisses matte:

skriven

Tack för svar!
Jag följer dina råd 👍🏼😍
Kram

78 F.u:

skriven

Undrar när jag får gå på bröllop!!

79 Resa :

skriven

Ser du när vi börjar resa till olika länder??!

80 Anna E:

skriven

Ok. jag hoppas på snart...suck :( ...

81 Anna E:

skriven

Har hon det bra nu? Var det henne jag hörde förut prata med mig?

82 Malin:

skriven

Hittills har fortfarande ingenting av de du spått för mig sedan 6 år tillbaka slagit in. Kärleken som skulle komma inom 2 år har fortfarande inte kommit. Vänninnan har inte kommit. Jobbet har inte kommit. Jag behöver väl inte skriva att de två barnen och huset då såg så "tydligt och klart" inte heller har kommit. Allt har "slagit fel" eller inte kommit alls. Jag litade på dig och jag är SÅ besviken. Jag var 33 år första gången jag kontaktade dig. Nu är jag om några månader 40 år.

Svar: jag förstår att du är besviken, det är jag också. Jag funderar på vad som kan ha hänt att det gått 6 år och INGENTING har slagit in... det är nästan rekord på anda hållet.... ibland blir det så, det är inte vanligt men det händer och jag kan inte begripa varför...
Esmaralda

83 Lotta:

skriven

Spännande med regressioner. Jag skulle inte kunna slappna av tror jag, så någon liveregression lär det inte bli för mig.

En liten liten fråga..... Mitt ex är verkligen supertrevlig, lugn (och snygg) när han kommer och hälsar på. Vår relation har förändrats sen han träffade sin nya kvinna. Blir förvirrad och får ännu svårare att släppa taget. Vad vill han?

Kram Lotta

Svar: Lite handlar det om att äta kakan och ha den kvar... var försiktig.. kram :)
Esmaralda

84 Agnes:

skriven

Attans...lade en kommentar, under gårdagens inlägg...och det försvann ut i cyberrymden, någonstans...inte första gången detta händer, och det är väl en bugg någonstans, som gör att vissa inlägg liksom "går upp i rök"...jaja...kommentaren var mest en notering om att vissa mäns agerande skulle göra en kvinna misstänksam...speciellt när hon valt att yngla av sig med honom...

Har upptäckt att jag numer mest skummar de kommentarer som kommer in under inläggen...blir så less på att läsa om hur mycket kvinnor saknar att vara ett bihang och ägd av en man...jag, som uppskattar mitt singelliv mer o mer ju längre tid som går, kan inte förstå att en kvinnas vill vara i en tvåsamhet, som mest går ut på att serva en man o göra honom nöjd med livet...

En bidragande orsak till mitt frivilliga singelliv, är kanske att jag inte gillar det utbud av karlar, som finns för en gammal kärring som mig, att välja bland...män över 55...de bryr sig inte om hur de ser ut...sjaviga, otränade, dräggiga...troligtvis både impotenta och helt utan dansanta anlag...kort o gott...fula, gamla män som letar något piffigt att titta på...

Därför är jag singel...och förvånad över, att kvinnor vill vara ägda av en man...

Däremot skulle jag gärna vilja ha någon trevlig man att fika med...kanske gå på museum...strosa runt o fotografera...men dessa män är tydligen utdöda...sex är ju ett passerat kapitel, vilket jag förstått vid detta laget...har helt enkelt blivit osynlig...vilket märks när jag befinner mig ute...ingen är intresserad...gamla gubbar över 60 räknas inte i min värld...då jag anser att en kvinna i min ålder inte har någon glädje av en man som närmar sig 60, eller är äldre...då dessa män i regel har svårt med att få till det i sänghalmen...så sexet är helt enkelt ett passerat kapitel...

Tänk på det, kvinnor...passa på att sexa loss när ni är yngre...när ni passerat 50, så är det slut med detta...ni passar som hembiträde...men älskarinna...då är det yngre kvinnor som gäller...sånt är livet!

Därför jag är rätt less på att läsa dessa frågor om när kvinnor hittar kärleken...hur hitta något som egentligen inte finns?

Men jag har full förståelse för er som gärna vill leva i en illusion...det skadar ju inte...och är gratis...men är det inte jobbigt att tro sig leta efter något som inte finns?
Jag menar, för sinnesfriden, alltså?

Jag vet ju att det är trams, det där som kallas "kärlek"...mest ett instrument för att få sin vilja igenom...då folk trånar efter att få höra "Jag älskar dig" och i jakten på detta, går att fås till att göra både det ena o det andra...av någon som lärt sig manipulera en partner...

Jag skulle aldrig lita på någon som sa detta till mig...vad vill han ha av mig i utbyte, tro? Haha, jo, jag är jävligt cynisk...men det går inte att lita på folk...så är det!

Ha det bäst, alla, och kram!


Svar: Det är irriterande det här att somliga kommentarer försvinner !! I runda slängar förstår jag vad du menar... men det finns manliga exemplar på 60 som är riktigt fina.. jag har sett det med egna ögon... min bror tex.. han är 65 och är vältränad och väldigt fit...vet inte om det är nån skillnad på vita eller svarta män.. men antar att det är individuellt.. kram :)
Esmaralda

85 Lycko:

skriven

Hej ES

Ser du någon tur dag för mig där jag kan vinna på lotta?
kram

86 c:

skriven

Har jag någon just nu som tycker om mig kärleksmässigt?

87 Jill:

skriven

Spännande med regression! Det måste jag testa, om jag vågar😏 Känner på mig att jag levt många tidigare liv...
Tror du att min bästa vän Anna och jag har varit familj i tidigare liv? Känns som vi är så nära på ett unikt sätt.

Kram J

88 Tisa:

skriven

Kommer det bli någon romans imorgon?

89 Cecilia:

skriven

Så intressant och spännande att läsa!

På tal om tidigare liv, är A någon som jag stött på tidigare? Känner alltid en dragning till honom oavsett om vi inte pratat på ett långt tag..

En kille på jobbey föreslog att vi alla sommarjobbare skulle grilla hos honom imorgon. Låter jättekul tycker jag, men jag vet inte om jag vågar ta mig dit själv om inte tjejen jag jobbar med också kommer. Hon ville, men var tveksam om hon kunde. Jag kanske får ta med mig en vän, eller så går jag bara dit själv. Tror du det skulle bli bra om jag dök upp? Kramar

Svar: Klart du ska gå dit även om du kommer ensam.. kram :)
Esmaralda

90 Mareli:

skriven

Hej!
Ser det ut som att vi skulle kunna vara vänner?
Kram

91 life:

skriven

Hej Es

Blir det bättre snart?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: