Aktiviteterna....

Någon efterlyste blogg om  kul i vardagen när man har barn :

 

Och ett kul som jag gjort med mina barnbarn är att ha en  ” förr-i-tiden” dag… dvs en dag  som man hade i min barndom.  Då blir det tex  chokladmjölk kokt på riktig kakao  till frukost…  vi leker lekar som ”gömma fingerborg”,  vi hoppar ” twist” , ritar och klipper ut egna klippdockor med kläder…. Spelar plockepinn, gör pappersflygplan… och gör allt möjligt sånt som  man gjorde förr.

Maten är genomgående sånt man åt mer av förr… en gång på vår förr-i-tiden dag hade vi rotmos med fläsklägg till middag och det gick barnbarnet igång på och bara älskade !  Bort med mobiler o TV spel... på TV:n får bara kanal 1 och 2 användas.

 

 

Ett annat tips om man har taskigt med pengar men ändå vill ge barnen en upplevelse under senvåren/sommaren är att  packa varsin ryggsäck och ge sig ut att en bit på Skåneleden… och finns ju liknande promenadleder runtom i Sverige. 

  Man kollar upp i förväg och ser så det blir lagom promenad till ett  vindskydd… där man sover…  helt ute i naturen….vid vindskydden brukar finnas grillplats…. Och går man leden här i Vejbystrand så är ju havet alldeles intill för sol o bad.

 

 

Man kan besöka en 4 H gård… det kostar ingenting och barnen kan i lugn och ro titta och hälsa på djuren och komma nära naturen. Matsäck och gott om tid är ett råd.

Här hittar du 4 H gårdar:  https://www.4h.se/gardar/

 

 

Byt miljö – bor ni i stan så upptäck skogen och bor ni på landet, upptäck stan. Bara att åka buss kan vara en upplevelse för ett litet barn Låt vandringarna ta tid, stanna ofta… titta och berätta. Åker ni till skogen så utrusta barnet med en korg att samla alla spännande hittesaker i och när man kommer hem så pysslar man med kottar och pinnar och blad.

 

 

Gå på fågelspaning
Ta fram kikaren och gå på fågelspaning tillsammans. Vad hittar ni för fåglar? Stora, små, olika färger? Lever de själva eller har de en stor familj? Hur ser pojk- och flickfåglarna ut? Bor de här hela vintern eller har de kanske kommit nu till våren? Och vad äter fåglarna? Ta gärna med en bra bok med bilder på fåglarna. I bästa fall kan ni kanske mata dem och få lite närkontakt med änderna i sjön eller småfåglarna i busken

 

 

Ordna skattjakt
Säg det barn som inte älskar att leka skattjakt. Lägg ett eftertraktat föremål i en liten ask, göm denna utomhus och ge barnen en skattkarta. Alternativt guida ditt barn genom att säga till exempel ”nu bränns det!” när det närmar sig gömstället, eller ”nu blir det svalare”.  Allt beroende på barnets ålder. Till mina stora barnbarn gör jag rätt avancerade kartor.. och de älskar det !

 

 

Ge ditt barn en kokbok för barn och låt barnet planera en hel middag på egen hand.  Allt från att handla själv till att vara ensam i köket och duka bordet och laga maten. De flesta ungar tycker det är kul att överraska mamma och pappa på det sättet !

 

Jag är säker på att ni andra i bloggfamiljen har bra tips att komma med !!

 

Kram &  kärlek

1 <3:

skriven

Godmorgon kära Es B skrev ett svar på mitt meddelande inatt har legat vaken sen dess. Han skriver att jag borde träffa någon annan än honom och att det är bäst att vi inte har så mycket kontakt just nu. Ska jag ge upp honom och gå vidare ?vill inte dejta någon annan. Jag vet inte om det är det här han vill eller om det är hans mående som tycker det är enklast. Jag tror han tycker om mig fortfarande. Svarade bara honom kort att han kunde komma förbi med mina saker så jag kan försöka släppa det här.
Kram
💜💜💜

2 MollyD:

skriven

Godmorgon
55 år och inget arbete. Jag klarar de flesta dagar men sedan griper en häftig oro tag i mig. Tänk om det är över, jag kommer få lämna hus o hem. Men så kan det ju inte vara har ju 15 år kvar.
De senaste åren har varit en berg o dal bana och jag är trött.
Ser du om jag har får jobb snart?
Kram

3 hej.:

skriven

Många bra tips.
Om man har mindre barn så brukar lekparken vara uppskattad. Åk till en park där ni inte varit innan. Åka tåg brukar också vara kul.
I min förra seans så såg du att chansen till syskon var 65-70%. Ser det fortfarande ut så dröjer det länge i så fall.
Kram

4 Dunegull:

skriven

Blir det en bra resa när jag fyller 30?

5 Misstjejen:

skriven

Kom det blir byta ut från kvinna till man för föreläsningen? Viktig är jag mår bra

6 Mimi:

skriven

Godmorgon! Jag har totalt idetorka när det gäller att hitta på saker att göra. Har inga tips alls.

Idag kändes det hopplöst att stiga upp. Ville bara ligga kvar i sängen. Vet inte vad jag ska ta mig till det börjar kännas totalt hopplöst och meningslöst. Kommer det att ordna sig snart???

Kram

Svar: Ja jag ser att det kommer lösa sig.. sakta men säkert och en sak åt gången.. kram :)
Esmaralda

7 sus:

skriven

hej
vi har gjort allt med vår kille.....
nuvill han vara med kompisar...
fast något äventyr blir det nog....
hur kommer jag till skott...
love sus

Svar: Planering och framförhållning.. då kommer du till skott.. kram :)
Esmaralda

8 Jossan :

skriven

Lovely! 30 minuter in i träningen landar jag konstigt och får ont i knät.. Idag gör det fortfarande ont...

Är fortfarande arg på min käraste.. Jag tror inte han förstår detta med att jag tycker om honom jätte mycket.. Och att det krävs kommunikation för att saker ska fungera.
Ja vi får se hur länge jag pallar... Känner bara att jag måste komma iväg nu..

Min amerikanska släkting var såå glad. Hon hade hittat en kryssning från Köpenhamn. Och tänkte då komma tidigare och träffa oss. Men hennes man sa att de hade inte råd eftersom hon var med om en olycka för 2 månader sen.. Hoppas de kommer iväg hit ändå...

Fick tillbaka examensarbetet igår så nu är jag påväg till skolan.. Jippi... Denna kursen vi började igår är helt sjuk. Missar vi lektioner måste vi skriva en uppsats...

Idag ska jag äta med en kompis!

Kram

9 Mariao:

skriven

Tackar:)!
Såna här tips älskar jag! Detta tema tycker jag vi kan spinna vidare på...hur mycket som helst. som tex kul ovanliga saker att göra med sig själv. Vad gör man när livet är så där lagom trist och man känner för att piffa upp vardagen liten? Vad gör man när man i en par relation har fastnat och behöver bryta av vardagsmönstren (som inte behöver kosta skjortan)?
Kram!

10 Made in Sweden:

skriven

Hej Es!
Skall till läkaren har fått en knöl., snälla sänd god energi!
Kram o pussa MG på nosen

11 Skorpan:

skriven

Ja mobiler o plattor o annat är väl bra, under bilresor, men annars verkar dagens barn inte kunna hitta på någt attt göra m dom inte finns till hands. Får själv fundera ut något att göra i sommar, om nu inte jobbet slår till ;), för det blev ju lite extra utgifter härom veckan. Hoppas ju få ihop till en resa för mig o barnen dock.

Ett tips för den bekväma, o när det regnar, picnic på vardagsrumsgolvet med filtar o allt möjligt gott :). Ingen sand i maten iaf ;).

Funderar lite kring den brotssanmälan jag gjorde, inte leder det väl till några tråkigheter för mig Es? Tänker kanske lite i hämndvägar o så, att bilen blir utsatt för något eller min familj... Jag hoppas det är onödiga tankar...

Borde motivera mig till städning o ansökningsskrivande, hur svårt kan det vara!? Blahaj, saknar motivationen totalt....

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jag ser inga tecken på payback.... och hoppas jag har rätt ! Förfärligt att behöva gå och oroa sig !! Kram :)
Esmaralda

12 Nytt:

skriven

Hej!

Kommer det in nya människor i mitt liv och nya möjligheter??
kram

Svar: ja det gör det.. bara du själv öppnar upp lite och tar mer initiativ.. kram :)
Esmaralda

13 Fanny:

skriven

Kommer jag och han få tillbaka kontakten igen detta år? Skulle vara så kul.. Tänker på honom mycket :)
Kram

14 Helena Ir:

skriven

Fantastiskt bra ideer till föräldrar..och vad roligt dina barnbarn har med dig :)

Ha en bra dag..här ska städas och inhandlas mat till
imorgon, då jag får väninna på besök.

Kram :)

15 AnnaK:

skriven

Låter som bra tips!! Behöver inte vara så kostsamt och storslaget...

Trött som tusan idag och förkyld....ska till tandläkaren dessutom. Känns inte som bästa dagen någonsin.....fast det var längesen det var en sån dag ;) Vet inte hur jag ska föra för att hålla ett positivt fokus för det är så himla lätt att falla in i det negativa igen. Så irriterande!

Kram :)

16 Jennifer:

skriven

Bästa Esmeralda!
Jag har inte haft kontakt med M på ett par månader nu, och det känns lättare för varje dag som går. Men det finns också dagar när han dyker upp i mina tanker och jag känner saknaden.
Hur det är för hans del, tänker han något på mig? Kram

17 Virrhönan:

skriven

Det där med aktiviteter kan ju vara hur roligt som helst men det svåraste kan också vara att få med sej ungarna ut på nåt. Igår drog jag iväg med dom till stan. Den store grabben var dötjurig o fattade överhuvudtaget inte varför han skulle följa med. Den lille blev glad o nöjd när han hade fått vad han ville ha o tjatade om att åka hem hela tiden....suck. Jaja, det hela blev jättebra iaf o min stora grabb blev glad när vi hittade både skor o jacka som han vill ha till rena fyndpriset, o med mat i magen på det så var alla glada o belåtna! Idag är det åter jobb, lite tråkigt på jobbet med min kollega. Hon passar inte in o är så fruktansvärt principfast, hon är nog inte så glad på mej, jag gjorde fel det vet jag, har bett om ursäkt. Kommer hon hitta jobbet som passar henne innan omorganisationen i höst? Börjar också tänka på annat jobb men hoppas omflyttningen på jobbet slutar med att jag hamnar på rätt ställe. Ha en bra dag allihopa. Hoppas vårsolen lyser på er som den gör här idag☀️

Svar: I sådant här ska ungarna inte ha nån talan.. somligt är inte förhandlingsbart !! Surar de äldre så brukar utpressning funka bra ! Kram :)
Esmaralda

18 Tanten:

skriven

Hej Esmaralda. Undrar om jag får be dig om ett råd. Det drar i hop sig till min porträttfotografering. Skall vända mig till ett företag med två kvinnliga fotografer, A och M. Undrar om du kan känna in vem av tjejerna som är mest öppen och som bäst och enklast förstår hur jag vill att bilden ska se ut. Någon som klarar av en tant med halsband med pentakel. Känns viktigt att det är med, då det ju är jag, den som jag är.

Kram

Svar: De känns faktiskt bra båda två.. möjligen att A förstår lite mer hur du vill ha det.. kram :)
Esmaralda

19 Anna L:

skriven

Så roligt, magiskt att vara barn och upptäck som liten!! Nostalgi.
De vill jag sprida till sina små i framtiden. :) Får jag två barn (enligt tråd och nål). Men när, ålder, var, går förlossning utan problem och är det friska?? I framtiden... Orolig att inte bli en bra mamma av någon anledning.
Ser du något kring egna barn och mig. Fullkomligt älskar barn och leka med dem, fantasin sätter inte stop!!! :) Kram!

Svar: Och du blir en jättebra mamma... kram :)
Esmaralda

20 h.g:

skriven

Hej! Hur länge kommer ja stanna på mitt jobb? Längre än 2år?
Kramar!

21 42:

skriven

Hej Es. Vill Linda och Kicki lära känna mig bättre?
Kram kram

22 Anki:

skriven

Godmorgon Es !
När mina pojkar var små åkte vi just in till stan och "lekte" turister ...åkte häst o vagn runt gamla stan ,gick på museum det var gratis då :-)
Har bara haft födelsedagskalas hemma när de var i lekskoleåldern ...Då hade jag skattjakt med karta !
Där jag gömt en plåtask med var sin len vit sten och en guldpeng i choklad ! Mycket uppskattat kan jag säga .

Ditt tips med kokbok skall jag ta med mig om jag får barnbarn ;-)
Där känner jag att jag brustit ...ingen av grabbarna är speciellt intresserade av matlagning...inte jag heller ;-)
Men jag gillar titta på mästerkockarna !

Kram Anki med flock

Svar: Ja, jag ser också Sveriges mästerkock och ibland 1/2 8 hos mig.. där kan man få bra tips.. kram )
Esmaralda

23 Förändring:

skriven

Hej Es! Hur ser sommaren och hösten ut att bli blir det någon positiv förändring???

kram

Svar: Ja bra ting är på ingång.. kram :)
Esmaralda

24 Eld:

skriven

Hej Es. Tänker hon på mig? Kram

25 Anna L:

skriven

Har två frågor. :)

- Oavsett vad som sker, blir det mer filmprojekt för mig i min hemstad som jag deltar i under gymnasietiden 2016-17?? Utöver/utanför skolan... Känns trist om detta är slutet, förstår dock att chansen är liten. Då det är så begränsat med förfrågan, inte som i större städer.

- Annars: Bör jag söka mig söder ut eller till någon filmagency/castingverk?? Eller vänta till efter skolan och söka mig utomlands till andra länder som ex. England osv då...
Utomlands är det vägen

Vad är menat för mig. Kan jag nå hela vägen inom det estetiska som jag ÄLSKAR!!! Kram! :)
Behöver endast besvara vad som ni ser! :)

26 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej fina Es!
Igår var jag på möte angående praktik/arbetsträning i kyrkan. Å jag måste säga det att min motivation var inte med mig igår. Eller inte överhuvudtaget. Kände verkligen att de inte var något för mig heller de där med kyrkan ... känns så tomt inombords ... Vet inte vad jag vill göra längre. 😞😢 Vet att jag måste komma igång med nåt men jag har helt och hållet tappat lusten till allt. När kommer de lösa sig för mig egentligen? Ser du om praktikplatsen ligger långt bort? Får ja något i år? Kommer jag må bättre snart? Jag orkar f*n inte mer! 😢 Kram Zoey 💕

Svar: Varför inte ta dig för det som finns och erbjuds... bara för att du behöver komma igång.. och sedan kan du söka dig vidare.. kram :)
Esmaralda

27 Little miss piggy:

skriven

Kära Es!
Dagens fråga idag är att jag undrar om jag kommer få mitt första barn innan,efter eller samma år jag blir 35 år? Mycket tacksam för svar! Kramiz

28 tjejen :

skriven

Löser det sig med lägenhetskaoset? jag håller på att bli knäpp av oro.

29 En mamma:

skriven

Hejsan E. Jag har fått starka känslor för en av personalen på fritids. Hon har ofta solglasögon när jag hämtar barnet, vilket gör att jag inte får ögonkontakt.
Känner hon samma eller nått alls för mig?
Kram
En mamma

30 Frida:

skriven

Ser du något om hur min vår och sommar kommer bli? Kram

31 F:

skriven

Ser du hur min kommande pojkvän ser ut? Och kommer det vara han eller jag som tar initiativet först sen? Kram

32 Flower:

skriven

Finns det verkligen någon som passar mig? När hittar jag honom? Vill hitta den rätte som jag kan bilda familj med. Ha en fin dag.

33 Äktenskapet:

skriven

Älskar min man mig?

Svar: ja det tror jag allt han gör !! Kram :)
Esmaralda

34 Queen:

skriven

Hur ser framtiden ut för oss? Ser det bra ut ?

35 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Såret min pappa har tror du det är något allvarligt? Tror du det kommer bli bra isåfall om det skulle vara cancer?
Kram

36 Jossan :

skriven

Nu blev jag väldigt ledsen.. Jag har sökt 6 jobb.. Utan svar på något.. Min klasskompis har fått intervju på en av skolorna som jag verkligen vill jobba på.. Vad var det som gjorde att hon fick intervju och inte jag.. Tiden har inte gått ut än heller..

Vad är det för fel på mig? :/

Får jag också intervju på den skolan?

Kram

37 s:

skriven

Hej Esmaralda!
kommer jag få mitt andra barn innan 30? Iallafall runt 30?
Kram




38 Solstjärnan:

skriven

Hej

Vilka fina tips!
Visst finns det mycket roligt man kan göra med barnen.
Många saker kostar inget alls men ger så mycket.
Skattjakter är populära även hos oss.Med ficklampa i mörker är en favorit.Då har jag hängt upp gamla reflexer .Vid reflexen finns frågor de besvarar .Funkar även inomhus.
Bygg kojor av tygbitar,filtar osv.Roligt såväl inom-och utomhus.Fika i kojan,ha högläsning och kanske till och med övernatta där.
Gör en egen olympiad.
Kul för alla åldrar.
Hoppa säck,skiga sommartid med gamla skidor på gräsmatta runt huset,ha leksaksbilar och tävla mot varandra.

Ez undrar om jag kommer att byta jobb inom kort? Kanske redan iår?

Kram Solstjärnan

Svar: Bra tips !! Minns när det byggdes koja inomhus.. herregud vilket kaos... men kul var det ! ja du kommer att byta jobb... det ser jag tydligt och jag tror inte det ska dröja särskilt länge.. kram :)
Esmaralda

39 Lilly:

skriven

Något spännande o roligt på väg in i mitt liv, ha haft skit dagar det sista!!

40 Amanda :

skriven

Hej. Vilka spännande idéer. 😊
Jag ska ha tre veckors praktik inom förskoleklassen. Är lite orolig för vi har så många uppgifter. Kommer det att gå bra? Kramar

Svar: Ja jag tror det går fint.. kram :)
Esmaralda

41 Anna E:

skriven

Kommer mitt liv ordna upp sig? Lugnare liv? Mer kärlek? Utbildning? Jobb?

Svar: Gör upp en egen plan och lev den.. då blir det en bra och positiv förändring och det går din väg.. kram :)
Esmaralda

42 Anja:

skriven

Skulle vara kul med lite nytt folk i mitt liv. Nya vänner och bekantskaper. Ser du nått om det blir så?

43 Johanna:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag söker jobb och undrar om du har något tips på vart jag vänder mig för att söka jobb, jag behöver få en anställning väldigt snart och undrar vilken bransch jag har störst lycka inom!?
Tack :) :)

44 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser du fler förhållanden för mig innan jag träffar den rätta?
Kram

45 s:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer han ha barnet ungefär så mycket som vi bestämt sen?
Kram

Svar: Nja.. ibland krånglar det och ibland blir det som ni bestämt.. kram
Esmaralda

46 s:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser du om han kommer ha barnet mindre än vi bestämt, är det åt det hållet?
Kram

47 Little miss piggy:

skriven

Kära Es!
Dagens fråga idag är att jag undrar om jag kommer få mitt första barn innan,efter eller samma år jag blir 35 år? Mycket tacksam för svar! Kramiz

48 Cecilia:

skriven

Hej ez! Ser du mig i arbete i sommar? Någon chans att det blir jobbet nära min syster? Kramar

49 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej igen!
Tack för ditt svar! Jovisst kan ja ta kyrkan ändå, men undrar ändå när du ser att allt ordnar sig för mig? När får jag den praktikplatsen som kan leda till jobb? Är det långt bort? När har de ordnat sig för mig? Hur länge till måste jag kämpa? Har ingen kraft kvar ... orkar inte mer .... Efter att ha kämpat i 32 år har mina krafter tagit slut ... kan inte hålla tårarna borta längre. Gråter nästan hela tiden och har ingen ork kvar alls. Vill bara att de ska bli bättre nu! 😞😢 Kram Zoey 💕

50 En mamma:

skriven

Hejsan E. Jag har fått starka känslor för en av personalen på fritids. Hon har ofta solglasögon när jag hämtar barnet, vilket gör att jag inte får ögonkontakt.
Känner hon samma eller nått alls för mig?
Kram

51 Smöla:

skriven

Nånting positivt i vår ska ge avtryck i mitt liv! Jag är så nyfiken på vad det är, snälla ge mig en hint..

52 Queen:

skriven

Hur ser framtiden ut för oss? Ser det bra ut ?

53 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Tror du han kommer ha barnet mindre än vad vi bestämt ibland, att det är åt det hållet? Eller kommer han vilja ha barnet mer?
Kram

54 <3:

skriven

Hej kära Es vad tror du om B har vi en chans ändå tror du ? Så svårt och veta om det verkligen är så att han vill att jag går vidare och träffar någon som är bättre än honom. Eller om det är hans mående som pratar och skriver så. Önskar att det blev bättre om några veckor och att han orkar träffa mig.
Kram
💜💜💜

55 N:

skriven

Hej Es! Hur länge tror du jag behöver vänta på ett jobb? Fick en stor räkning idag och börjar bli rädd att jag kommer att få ekonomiska problem. Kan jag göra någonting åt deppigheten jag känner? skulle inte orka falla in i en depression igen :( Kram <3

56 s:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer det vara svårt för mig att hitta någon ny kärlek?
Kram

Svar: Nej, först ser det ut som en flirt kommer innan det blir något mer seriöst.. kram :)
Esmaralda

57 Hönan:

skriven

Fågel, fisk eller mitt emellan lekte vi alltid hos min farmor och farfar när jag var liten. Tyckte det var superkul. Sen spelade vi mycket crockett, väldigt roligt "sällskapsspel". Utflykter brukar vara kul. Man kan åka till någon strand och bada eller packa picknick och hitta någon fin plats att äta på. Frisbee kan va kul att ha mef. Sen tälta som du skrev, och det kan man ju faktiskt göra i sin egna trädgård om man inte kan åka iväg någonstans. Ja, det var väl det jag kom på just nu :)

Jag känner att mitt liv är lite monotont just nu och det skulle vara kul med något nytt.
Ser du om något kul, nytt eller speciellt är påväg in i mitt liv? Eller om det är något speciellt jag ska tänka på eller agera på?

Kram

58 Dunegull:

skriven

Kommer mitt ex höra av sig till mig igen? När i så fall?

59 Lisa:

skriven

Måste bara fråga, kärleken igen. Var jag bara kär i kärleken? Ensam och ledsen igen. Kram

Svar: Det var inte rätt för dig - och den som är rätt kommer... kram
Esmaralda

60 Lgh:

skriven

Hej Es!

Hur ser min nästa flytt/lägenhet ut att vara & dröjer det länge tills dess?
kram

61 Healingkund:

skriven

Hej Es!
Trodde jag bokat tid dit för idag o gick dit men det var visst i morgon jag hade tid:)
Är orolig Es, går det bra??
Kram

Svar: Ha ha ha,, jag gjorde exakt detsamma... gick till doktorn i dag... rätt plats o tid men fel dag :) Det kommer gå bra. kram :)
Esmaralda

62 Skorpan:

skriven

Tack Es, jag hoppas du har rätt!
Känner inte riktigt igen mig i det här, brukar inte ta ut saker i förskott :(...

Nu lagom svetttig o illaluktande kan jag känna mig nöjd efter att ha fått en del av huset städat, får fortsätta i morgon ;). Kan ju inte ta emot en främling i huset som det såg ut för en tund sedan, neej verkligen inte. I morgon ska jag o besikta bilen också, hoppas det går vägen så jag inte behöver åka med den för någon fler reparation...

Onsdag redan idag, veckan lackar mot sitt slut då jag blir ensam, mmm, månne det händer något kul på helgen ;).
Kram Skorpan

63 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Har han varit inne och kikat på bilder på mig? Finns intresse?
Kram

Svar: Ja ett litet intresse tror jag finns.. kram
Esmaralda

64 Lovely:

skriven

Hej Es!

Ser du mig i ett seriöst förhållande snart?kram

65 Jobbet:

skriven

Kära Es! Hur stor chans har jag att få jobbet i sova? Kram

66 Hoppas på jobbet :

skriven

Hey Es, ser du möjligtvis om jag får jobbet i Sims? Kramar

67 Jenny:

skriven

Känns som min sambo har någon på sidan om, stämmer det ?
Kramar

68 Malou:

skriven

Hej Es

Vad ser du kring min närmaste framtid? Något specifikt? kram

69 Anna E:

skriven

Tack för ditt svar <3

70 Anna E:

skriven

Kommer jag in på åtminstone en utbildning?

71 Kiara:

skriven

God eftermiddag fina Es!
Ser du om det händer något positivt nu på vårkanten eller under sommaren som jag kan se fram emot? Romans? Resa? Eller något annat kul!
Tack på förhand! Kram Kiara ❤

72 Hoppas på jobbet :

skriven

Hey Es, ser du möjligtvis om jag får jobbet i Sims? Kramar

73 Lägenheten :

skriven

Hej Es! Ser du om jag får lägenheten i sjätte våningen?


Kram

74 Jessica:

skriven

Es jag behöver din hjälp!
Jag gjorde som du sa och gick vidare.
Och idag så träffa jag en kille Ken cyckelaffär.
Han kom och fråga ofta hur det gick och om jag behövde hjälp.
Och det kändes ganska starkt mellan han och mig.
Kommer jag att träffa han igen och hur stor är chansen att jag och han blir ihop? Kan han vara min kommande pojkvän?
(Jag kanske är lite desperat, men jag vill väldigt få en ny start i mitt liv.)
Kram:)

Svar: Ta dig en tur till cykelbutiken igen... och du märker om han är intresserad.. på sikt tror jag det kommer finnas en annan kille.. kram :)
Esmaralda

75 Bolla:

skriven

Hei! Kommer han til å ta kontakt med meg?

Klem Bolla 😊

76 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Funkar det att fortsätta jobba? Känner att arbetet är rätt tungt och fysiskt påfrestande. Tack!

Svar: Det funkar nog inte så länge till... kram :)
Esmaralda

77 f:

skriven

Kommer jag alltid vara såhär ensam, utan vänner och pojkvän?

Svar: Nejdå, du kommer ha både vänner och pojkvän.. kram
Esmaralda

78 Sheri:

skriven

Hej
Längtar och väntar på honom :( vad ser du kring honom (soulmate)?Hur verkar han vara som person och hur ser han ut? Finns det tex. något som kommer utmärka honom utseendemässigt eller liknande som gör att jag kommer känna igenom honom?

79 Anonym:

skriven

Hej
Längtar och väntar på honom :( vad ser du kring honom (soulmate)?Hur verkar han vara som person och hur ser han ut? Finns det tex. något som kommer utmärka honom utseendemässigt eller liknande som gör att jag kommer känna igenom honom?

80 Lägenheten :

skriven

Hej Es! Ser du om jag får lägenheten i sjätte våningen?


Kram

81 Isabella:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser du om det sker en förändring i år av positiv bemärkelse kram

82 Sheri:

skriven

Hej
Längtar och väntar på honom :( vad ser du kring honom (soulmate)?Hur verkar han vara som person och hur ser han ut? Finns det tex. något som kommer utmärka honom utseendemässigt eller liknande som gör att jag kommer känna igenom honom?

83 Soso:

skriven

Hej ezmaralda! Vet att du inte är då bra på att se vart saker är men jag tänkte ändå försöka och hoppad verkligen att du ser något. Ser du var mina hemnycklar kan vars någonstans? Är student och har inte pengar just ny för att göra en ny kopia:(

84 Soso:

skriven

Hej ezmaralda! Vet att du inte är då bra på att se vart saker är men jag tänkte ändå försöka och hoppad verkligen att du ser något. Ser du var mina hemnycklar kan vars någonstans? Är student och har inte pengar just ny för att göra en ny kopia:(

85 Browallia:

skriven

SVAR TILL JOSSAN.

Du har rätt att få veta varför du inte får en tjänst du har sökt så hör av dig till skolan och fråga dem. Lycka till och hoppas du får jobb snart.

86 Suze:

skriven

Hej

De känns som min kille ljuger för mig? Kommer vårt förhållande o hålla?

Kram

87 ÄNTLIGEN :

skriven

Kära Es!!!!!!! ÄNTLIGEN SÅ SKA JAG KÖRA MED PPPAPPA! Kommer jag att kunna ta körkort efter att jag har kört med pappa och lite med körskolan? Kramar😊

Svar: Ja ge dig inte utan kämpa hårt och du får ditt körkort.. kram o lycka till
Esmaralda

88 Louise:

skriven

Förra veckan ställde jag en fråga ang min systers kärlek. Du svarade "Det ger sig snart med systerns kille.. Helt rätt känns han inte..
vad menar du med att det ger sig snart? Kommer det lösa sig eller kommer de ta slut?
Hoppas på svar för jag vill att min syster ska få vara lycklig.

Kramar

Svar: jag menar att snart vet hon om det är rätt kärlek eller inte.. kram :)
Esmaralda

89 Queen:

skriven

Hur ser framtiden ut för oss? Ser det bra ut ?

90 EE:

skriven

Suttit och tittat på intressanta utbildningar och hittat några i Varberg, Göteborg och Borås. Överväger kolla Halmstad med. Vågar jag satsa på att plugga tre-fyra år?

Och vad ska man välja? Intresserad av både sekreterare, personalvetare och lärare klass 1-3 och tandhygienist.

Är så trött att jag kräks på mitt jobb. Eller vet inte, jobbet i sig är helt okej. Men det psykosociala och känslan av att man vill bli av med mig är obekväm och olustig.

Kramar

Svar: Fundera ett varv till på vilken utbildning.. sök inte förrän du verkligen vet... du kommer orka med studierna.. bara du är intresserad av ämnet.. kram :)
Esmaralda

91 sus:

skriven

hej
bra....
ska planera....
och ha framförhållning....
love sus

92 Nina:

skriven

Hej esmaralda! Varför svarar inte B, när det var han som började skriva till mig? Är han inte intresserad längre? Tacksam för svar, kram:)

93 H:

skriven

Hej!!

Du svarade på min kommentar i ett annat inlägg där jag var nervös över att ett nytt jobb skulle sätta stopp för studier, att universum skulle hjälpa till och göra valet åt mig. Igår fick jag mail från chefen att intervjun är inställd pga ändrat behov. :-)

Kan du se om det blir sjuksköterska eller socionom för mig i höst? :)

94 Sheri:

skriven

Hej
Längtar och väntar på honom :( vad ser du kring honom (soulmate)?Hur verkar han vara som person och hur ser han ut? Finns det tex. något som kommer utmärka honom utseendemässigt eller liknande som gör att jag kommer känna igenom honom?

95 Tildis:

skriven

Hej Es, hur kommer det gå för min vän på resan? Ser allt ut att bli bra? Kram

96 Soso:

skriven

Hej ezmaralda! Vet att du inte är då bra på att se vart saker är men jag tänkte ändå försöka och hoppad verkligen att du ser något. Ser du var mina hemnycklar kan vars någonstans? Är student och har inte pengar just ny för att göra en ny kopia:(

97 Jossan :

skriven

Jag gråter, jag har så jäkla ont. 30 minuters kramper... Vet inte vart jag ska bli av!

Idag har jag sökt nya jobb så jag är uppe i 11 sökta jobb. Ska på intervju på ett imorgon.. Frågan är om jag ens kommer få jobb när jag har en praktik efter mig samt några kurser...

Får hoppas på det bästa!

Håll tummarna

Kram

Svar: Håller alla tummar !!!!! Som sagt så ser jag dig igång med jobb men kan inte se när... kram :)
Esmaralda

98 B.A-N:

skriven

Verkar B.A-N tänka på mig ibland eller lämnade jag inget särskilt avtryck hos honom? Ser du om mitt namn har kommit upp/brukar komma upp på den avdelningen?

Kramar

99 Syster :

skriven

Ser du när min syster träffar mr right ?!

100 Lilly:

skriven

Något spännande o roligt på väg in i mitt liv, ha haft skit dagar det sista!!

101 AnnaK:

skriven

Gick ju utmärkt hos tandläkaren idag :) Bara förkylningen att slåss med lite. Ett trevligt möte hade jag också idag så överlag en trevlig dag. Hoppas på fler såna :)

Kram :)

Svar: Ja, och det kommer fler bra dagar.. kram :)
Esmaralda

102 Nina:

skriven

Hej esmaralda! Varför svarar inte B, när det var han som började skriva till mig? Är han inte intresserad längre? Tacksam för svar, kram:)

103 Amelie:

skriven

Ypperligt fina ideér du har Es. Roliga saker behöver faktiskt inte kosta, så som äventyr i skogen med matsäck och picknick korg, brukas uppskattas framförallt av de yngre.. :)

Sommarledigheten är satt och jag har inte planerat in något.. ska vara långledig och det är ju skönt men som alla andra år planeras den själv och just i stunden känner jag mig lite låg av detta, hade ju varit så roligt att vara två om planerna.. Har funderat på att hyra en liten stuga vid en sjö, men är som vanligt sent på det. Blir sommaren lustfylld?
Kram

Svar: Du skulle trivas ed att hyra stuga.. och ja, en del fint händer i sommar.. ta vara på chanserna och försitt inte din tid.. kram :)
Esmaralda

104 Sheri:

skriven

Hej
Längtar och väntar på honom :( vad ser du kring honom (soulmate)?Hur verkar han vara som person och hur ser han ut? Finns det tex. något som kommer utmärka honom utseendemässigt eller liknande som gör att jag kommer känna igenom honom?

105 Smöla:

skriven

Nånting positivt i vår ska ge avtryck i mitt liv! Jag är så nyfiken på vad det är, snälla ge mig en hint..

106 Jessica:

skriven

Okej tack för svaret fina du.
Kram och ha en fortsatt trevlig dag :)

107 Anna E:

skriven

Kommer jag in på åtminstone en utbildning?

108 Lilly :

skriven

Något spännande o roligt på väg in i mitt liv, ha haft skit dagar det sista!!

109 Louina:

skriven

Hej Es

kommer jag bli rik någon gång, eller ser du mig med dålig ekonomi i framtiden?
kram

Svar: Du kommer längre fram att ha en god och stabil ekonomi... kram :)
Esmaralda

110 Syster :

skriven

När träffar min syster mr right?!

111 Hönan:

skriven

Jag arbetar med ett företag som snart ska lanseras och det verkar som att jag kommer få betalt både via lön och aktier, men jag kan nog påverka det lite. Om företaget utvecklas bra är ju aktier förmodligen fördelaktigt, men om det inte blir något av företaget är ju såklart lön fördelaktigt.
Så jag undrar om du kan se vad som är bäst för mig att puscha för, lön eller aktier?

Kram

Svar: Lön till att börja med... och med möjlighet att förhandla längs vägen... kram :)
Esmaralda

112 anonym denna gång:

skriven

Hej Esmaralda!
Tror du han tyckte det var tråkigt att spendera helgen med mig och mina föräldrar i helgen som varit?
Kram

113 s:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag skulle gärna vilja ha fler barn, tror du jag får fler barn blir med den man jag kommer leva med? Eller finns det chans att jag får fler barn med en man det inte kommer hålla med?
Kram





114 <3:

skriven

Godkväll igen kära Es, vad tror du om B har vi en chans ändå tror du ? Så svårt och veta om det verkligen är så att han vill att jag går vidare och träffar någon som är bättre än honom. Eller om det är hans mående som pratar och skriver så. Önskar att det blev bättre om några veckor och att han orkar träffa mig. Som det är nu vill jag inte träffa någon annan än honom.
Kram
💜💜💜

Svar: Det ser ut som om du tänker om och i nya banor, när du är redo.. kram :)
Esmaralda

115 Hönan:

skriven

Tack bästa du <3

Kram

116 Syster :

skriven

När träffar min syster mr right

117 Lilly:

skriven

Ser du om min man är min soul mate

118 sengångaren:

skriven

Jag tänker ofta på en man men undrar också... vad tycker han om mig egentligen?

119 Anna L:

skriven

Vad säger ni om att jag kontaktar V.L angående jobb och tillgänglighet, intesse ifall att han eller någon annan i hans närhet gör ett projekt... Är det bara fel att ta intiativ och visa att jag finns, är rädd att riskera negativ effekt och störa om jag visar mig vilja delta i framtida grejer??? Har han tänkt på mig kring film sammanhang i framtiden, tar han (V.L) möjligtvis själv kontakt med mig... Är frågor jag bär. Hoppas dock att jag lämnade ett positivt intryck från i fjol. Men kan ju lika gärna vara ointressant och bortglömd i mängden...
Kram :)

120 Nina:

skriven

Hej esmaralda! Varför svarar inte B, när det var han som började skriva till mig? Är han inte intresserad längre? Tacksam för svar, kram:)

121 Nina:

skriven

Hej esmaralda! Varför svarar inte B, när det var han som började skriva till mig? Är han inte intresserad längre? Tacksam för svar, kram:)

122 Louina:

skriven

Tack snälla för svaret Es
kram:)

123 Anna E:

skriven

Kommer jag in på åtminstone en utbildning?

124 Linnean:

skriven

Åh, tack så jättemycket för de värmande orden om norrmannen!! Det känns underbart att han ser till mig ibland. Tack och Kram 💚
/Linnean 🌸


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: