Blablabla.....

 
Och så var det sonen som bjöd sin pappa till London i  veckan... fotbollsmatch och shopping !
 
Vinterkängor blev den inhandlat och så  lite shopping på favostället...Hilfigerbutiken... annars¨verkar det mest ha blivit en öl här och en öl där...
 
Laget som det hejas på är Arsenal och sonen  far dit titt som tätt tycker jag...
 
Och nu är han  tillbaka i Stockholm.. på universitetet och har massa plugg att klara av innan julledigheten... fast han kommer hem en snabbis den 10 december till julbocksfesten.... nåt annat är otänkbart...  det är ju han som styr upp  det hela med julbocken.... och sen
 kommer han  tillbaka igen   runt 18 december.. så han inte missar alla julfester & så vi hinner ha familjemys innan jag far till Dubai  på annandagen.
 
Här hittade jag en bild  när han är på riktigt gott humör.. jojo, fattas bara........
 
Här har vi sonen som yrkesmilitär... och jag är glad att han bytte bana...
 
Visst är det  en stilig son jag har ?
 
 
 
Och här har vi självaste julbocken som kom smygande runt husknuten... i fjol på julbocksfesten... och när han sen kom in blev det ett väldigt ståhej med skällande hundar och skrikande barn... nån höll i granen för året innan spetsade bocken den på sina horn !
 
Det går vilt till ibland !
 
Här har vi coola barnbarnet 7 år  närmast kameran... efter en uppvisning i streetdancing förra veckan...
 
Och vad vill jag ha sagt med allt detta. Ingenting alls, tror jag !!
 
I det blev det bara lite blablabla..... förresten så har jag dejt med en mycket trevlig ung herre idag... mitt barnbarn.. och vi ska göra Drakens Lekland i Ängelholm.
 
Kram & kärlek  till er alla
 
 
 
 
 
 
1 <3:

skriven

Vilken toppen dejt du har idag kära Es. Hoppas att ni får en trevlig dag på leklandet.
Tror du det blir jobb för mig nästa år med något jag trivs med. Kan det bli Stockholm för mig. Känns inte som jag kommer återvända till skolan på ett tag.
Arbetsplatsen dit jag vill skickade ut att de tar emot spontan ansökningar. Aldrig sett att de gjort det tidigare.
Kram
💗💗💗

2 Helena Ir:

skriven

Ja,visst har du en stilig son..en tjejmagnet tycker jag :)

Familjen är viktig..åtminstone mina barn och barnbarn..en del av dem hoppas jag kunna träffa oftare..saker kommer emellan.

En före detta klasskamrat till mitt äldsta barnbarn på 11 år..mår mycket dåligt.Hon hade mitt barnbarn som vän på Instagram,han fick bilder skickade till sig,som var döpta Help me..hennes armar..hon hade skadat sig själv något fruktansvärt! Givetvis visade barnbarnet för sin mamma..som kontaktade lärare. Det här stackars barnet,bor inte med sina föräldrar. Jag provade skicka ljushealing..och hoppas så att något bra nu kommer till barnet. Stackars lilla barn!

Jag vaknade före tuppen..idag blir det alltså träning..

Ha en fin dag..med den unge mannen :)

Kram :)

Svar: ja det är så sorgligt när unga människor mår så dåligt... jag hoppas hon får hjälp och din healing gör alltid nytta.. kram
Esmaralda

3 Nettan:

skriven

Tack för svar! Jag håller med, han bör närma sig :) Mitt senaste jobb har gjort att jag "fått hjälp" med att öppna hjärtat, även om det inte blev något seriöst, kommer inte att bli heller.

Verkligen fin son!

Önskar dig en fin fin vecka!


4 sus:

skriven

hej
skönt att babla ur sig lite ibland....
snygg pöjk, har du....
här kommer vi ingenstans...
blir bara så trött...
jag vet inte hur de blir med någonting...
ser du något...
love sus

Svar: Ofta kommer ni ingenstans... kanske dags att avsluta ... kram
Esmaralda

5 ..,,:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag har ett problem, och jag känner mig osäker... Jag vet inte om jag ska fortsätta hålla ut eller ej med den mannen jag tänker på... Jag tycker om honom mycket jag är kär, men rädd att det blir ingen bra.. Borde jag hålla ut eller inte... Allt som det handlar om tidsmässigt med hans jobb.. Han har varit bra mot mig, men jobbet tar över hans privata liv.
Vad ska jag göra i denna situation? Kram

6 LottaS:

skriven

Framme i vårt älskade Hong Kong, men dottern fick feber på hitresan och ännu efter en dag framme och en lång natt vaknade hon med hög feber. Reder det snart upp sig så hon orkar vara med?!

Ännu inget besök av spökpojken, hur tror du vi märker av honom?

Svar: Dottern får krya på sig.. och det finns en chans att ni märker av pojken.. kram
Esmaralda

7 Jossan :

skriven

Måndag igen. Jag älskar mitt jobb men det hade varit skönt att få vara ledig. Tur det blir en liten långhelg i jul.

I helgen blev det städa en massa och jag fick undan mycket. Så inatt sov jag med nybäddat, bästa som finns!

Nyår blev inställt och jag fick smått panik och skriver till min kompis. Hon lugnade ner mig. Sen skrev killkompisen som jag trott är sur på mig och skrev att jag är alltid inräknad att fira nyår med dem. Skönt!

Alla julklappar är inpackade bara 2 som kvar som ska köpas.

Imorgon ska jag till kuratorn igen.. hoppas jag inte behöver så många möten. Chefen verkar inte gilla det. 3000kr drogs av från min lön.. förstår inte vad som har hänt!

Jag var lite spion.. 🙈 Kollade upp vart mitt ex bor och han verkar inte vara sambo längre för hans tjej har tydligen flyttat hem igen.. känns märkligt allt ihopa!

Jag funderade på på min fråga från förra veckan.. om att det fanns en chans att jag skulle bli sambo nästa år. Hade det varit en ny kille då?

Kram

8 Lizette:

skriven

Hej!
Väldigt stilig son du har:)
Hans pappa kanske ocå var stilig?
Undrar så hur det blir här,.. olyckligt kär känns det som, i T på jobbet. Ser du något om detta?
Kram

9 Tingeling :

skriven

Det här med julbocksfest lät ju intressant 😀😉 gillar bilden på julbocken, var lite rolig haha!

Intressant det du sa om listan jag skrev. För när jag var färdig så fick jag för mig att jag skulle hänga upp den någonstans och titta och läsa den varje dag. Hängt upp den på kylskåpet så den inte tappas bort. Kändes nästan som jag fick hjälp med den också. Det konstiga är jag inte skrev om kärlek alls. Och det bästa av allt var att jag inte heller skrev något om mitt ex. Utan vara bara fokus på mig själv och så lite min dotter, vilket går lite hand i hand såklart.

Min dotter är förkyld. Hostat och nyst i natt så vabbar i alla fall idag och i morgon. Känner att jag börjar bli snuvig jag med.

Trevlig måndag!

Kram!

Svar: Dottern får krya på sig och du får ta till alla medel för att slippa drabbas du också.. kram
Esmaralda

10 Skrållann:

skriven

Hej!
Härliga bilder;)
Fick veta att min kollega är sjuk idag och förmodligen lär hon väl vara det en bit in på veckan. Vi har en utbildning två dagar och ett möte där hon är väldigt involverad och ska hålla i mycket. Nu känns det som vi kan behöva tänka om... Känns bara som om jag varit med om detta förut. Tidigare i år var det samma sak, att när det blir jobbigt och tråkigt så blir hon sjuk. Jag vill inte misstro henne alls men jag är orolig att den verkliga orsaken till hennes "illamående" är på grund av arbetssituation och inte feber. Vad ska jag göra?

Kram❤️

Svar: Du får helt enkelt välja det snälla tänket.... och själv får du göra så gott de går.... fast det inte är det minsta kul.. kram :)
Esmaralda

11 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Det är bara roligt höra dig berrätta om din familj! Jag har ju följt dig länge och jag tycker alltid det är roligt när du visar bilder och berättar om din familj! Din son är jätte fin sådetså! Hygglig verkar han också vara!

Es, jag var inne i den jätte fina butiken där jag skulle vilja jobba och presenterade mig! Hon var lite stressad just då, Är jag någon hon kommer ha i bakhuvudet då dem behöver mer folk?
Kram



Svar: ja även om det var stressigt så minns hon dig men det verkar inte vara ofta de behöver mer folk.. kram
Esmaralda

12 Mimi:

skriven

Godmorgon!
Hör fortfarande ingenting på ena örat. Orolig för att jag förblir döv. Ska till vårdcentralen på Onsdag. Kommer jag att få hörseln tillbaka????

Kram

13 Festkväll:

skriven

Hej Esmaralda!
Det är snart dags för mig att ha inbjudning, jag ska då vara barnfri på väldigt länge, hur mycket jag än älskar min son så ska det bli lite pirrigt/roligt! En utav vännerna har inte möjlighet att lämna bort sitt barn och helst så skulle jag vilja ha en kväll med enbart vuxna! Hennes barn är ganska vild också,eller är i den åldern där det röjs en del, även om hen är hur söt som helst! Nu var det så att jag ville ta hjälp utav denna vän lite innan sällskapet kommer! Men sen funderade jag på om jag ska ta hjälp utav en annan vän istället eftersom hon har sitt lilla barn med? Eller kommer det gå bra tror du? Är jag hemsk nu? Haha
Kram

Svar: Nej du är inte hemsk.. jag tycker det är självklart att man ska ha barnfria fester OCKSÅ... och måste nån ta med sitt barn i alla fall... ja då kanske man tar nån annan som extrahjälp.. kram
Esmaralda

14 Skorpan:

skriven

Stilig son, absolut. London, gillar jag med. Shopping, inte mig emot ;).

Måndag och alla mer eller mindre sura, kul, not. Tandläkare bokad, om två veckor först, få se om jag har tänderna i skick före jul?

Pratade med en lagkunnig o han trodde inte att det skulle bli något problem med att byta jobb, visstidsanställning, ser du några problem på det planet Es? Lite nervös måste jag säga. Om ja, då måste jag jobba dubbelt då!?

Plikten kallar...
Kram Skorpan

15 Browallia :

skriven

Det är mysigt att läsa bla bla bla... också! ;)

Lägger sig förvirringen på jobbet?

~♡~ Tacksamhet och glädje ~♡~

Svar: Tack :) Och ja, den lägger sig.. efter en liten tid.. kram :)
Esmaralda

16 Mimi:

skriven

Hej!

Får jag hörseln tillbaka på ena örat?? hoppas på att det är en vaxpropp.

kram

17 Susanne Amalia:

skriven

God Morgon..
Barn är fantastiska.
Jag älskar mina..
Kärlek och respekt.. Är det jag har försökt att förmedla.. Att se det lilla i vardagen och ta vara på allt positvt i livet... Att se det lilla i det stora och känna vad som är mellan.. husväggarna atmosfären och att se det vackra före det felande..

I dag blir det polisen med min väninna.. Jag har tagit en avslöjande bild.. När hennes man slår henne när hon frågar vem som har tagit en klocka och andra smycken för 300000kr.. Men dörren var inte uppbruten till hennes lägenhet och koden till hennes inlåsta smycken kunde den som tog dem..

Kan man gå till polisen och fråga om man kan få hjälp att identifiera figeravtryck.. Jag prövar..

Jag sa att de är vuxna människor.. och en mogen vuxen man slår inte någon..

Då blev han hotfull mot mig sedan började han gråta.. Över att han var anklagad.. Han vägrade öppna kassaskåpet och visa att han inte hade tagit klockan.. Härregud vilken soppa..
Jag funderar på att hota med att gå till pressen.. (Han är mycket känd) om han inte lämnar tillbaka klockan. Städerskan kan inte koden och inget var uppbrutet..
Tror att min väninna får tillbaka sina smycken.. Jag har en plan.. 😈 känner hur hornen växer lite (mycket)

Nog om detta...

Cocktelpartyt var magiskt.. Och det finns mycket jobb..
För mig.. Så tacksam..

Livet blir bättre och snart kommer min vän och blivande kolega hit till Klosters..

Och den 3/12 ska jag träffa min prins.. 😄😘

Fråga?? Ser du om jag får låna lite pengar av min väninna?? 4000 kr skulle räcka..
Tills jag kom igång med jobb..

Nästa vecka ska jag åka skidor.. Massor.. Har beställt sol och kärlek snö och glädje⛄❄

Jag är så glad att barnen har jobb...

Kärlek till dig och MG.. Snögladasolkramar från Klosters i Schweiz.. Sol i hjärtat.. 💗

Svar: Lycka till hos polisen !!! För dig känns det som om det kommer lite pengar.... kram :)
Esmaralda

18 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Ibland måste man få vara stolt över sina barn och barnbarn och du...Du har en väldigt stilig son !

Breakdans sysslade yngsta sonen med när han var yngre Då satt man stolt som en tupp på julföreställningarna ...

Mys på med barnbarn vad kan väl vara en bättre start på veckan ...

Kram från ett vitt Stockholm = rena hundar :-)
Anki

Svar: Åh ni har snö igen.... jag blir så avis... kram :)
Esmaralda

19 ???:

skriven

godmorgon härlig familj du har...jag gjorde ett test igår...kan du se varför det inte visade någonting...

20 f:

skriven

kommer de få det bra och säkert utomlands i veckan när de åker...ser du någon varning..kram

Svar: Allt kommer gå fint.. kram
Esmaralda

21 lilly:

skriven

ser du mig byta riktning i arbetslivet...eller kommer jag fortsätta som jag gör nu..kram

22 varis:

skriven

Hej Ez,

Jag måste gå rakt på min fråga idag, och hoppas du kan känna in något på detta.

Är min sons pappa på en bra plats i livet nu. kan jag lita på honom? Jag är så jäkla osäker och känner att det är något konstigt med hans sätt.

kram

23 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag har lagt ut min soffa till försäljning i hopp om att jag ska få in lite pengar och kunna köpa en annan soffa!
Tror du jag kommer få den såld? För det priset jag lagt ut?
Kram

24 lilly:

skriven

ser du mig byta riktning i arbetslivet...eller kommer jag fortsätta som jag gör nu..kram

25 ???:

skriven

godmorgon härlig familj du har...jag gjorde ett test igår...kan du se varför det inte visade någonting...

26 Ständig oro:

skriven

Hej Esmaralda!

Kommer jag att få trygghet, lugn och glädje i mitt liv snart???

kram

27 Skorpan:

skriven

Uh, kommer det att bli problem nu då du inget ser Es?
Kram Skorpan

28 Lilly:

skriven

ser du mig byta riktning i arbetslivet...eller kommer jag fortsätta som jag gör nu..kram

29 Panik:

skriven

Godmorgon! Ser du om det blir något jobb för mig i början på nästa år eller tror du att det dröjer länge till??

kram

30 Camilla:

skriven

Oh nej, kan de aldrig börja ljusna för mig? på riktigt.. Hade redan sett framemot en mysig Julafton med mina barn som jag sett jättesällan, och igår fick jag veta att de önskar vara med sin pappa på julafton istället för fattiga mig... Det svider verkligen, känns att min jul inte blir nåt fint i år heller.. Verkligen lessen nu.. Vill barnen bara ha fina presenter eller varför?' Kram

Svar: Tyck inte synd om dig själv... ordna jul en annan dag istället för dig och barnen.. ibland blir det så... ungarna älskar dig.. och det kommer många jular i framtiden när de väljer dig.. kram
Esmaralda

31 Panik:

skriven

Godmorgon! Ser du om det blir något jobb för mig i början på nästa år eller tror du att det dröjer länge till??

kram

32 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Provar igen,
Jag har lagt ut min soffa till försäljning i hopp om att jag ska få in lite pengar och kunna köpa en annan soffa!
Tror du jag kommer få den såld?:)
Kram

33 <3:

skriven

Är jag trygg Es när jag går ut med min lilla hund på kvällen? Är det ngt jag skall undvika ?
Kram
💗💗💗

Svar: Det känns tryggt.. kram :)
Esmaralda

34 FrökenT:

skriven

Hejsan!
Står och diskar och känner herr cologne. Tänker på farfar. Jag vet inte om han luktade så för jag minns inte hans doft men tänkte på honom då han gick bort för några år sen på ett onödigt sätt... men jag hälsade farfar högt i köket iaf.
Var det han eller var det ingenting speciellt?

Ha en fin dag es!

Kram

T.N

35 Susanne Amalia:

skriven

God Morgon..
Barn är fantastiska.
Jag älskar mina..
Kärlek och respekt.. Är det jag har försökt att förmedla.. Att se det lilla i vardagen och ta vara på allt positvt i livet... Att se det lilla i det stora och känna vad som är mellan.. husväggarna atmosfären och att se det vackra före det felande..

I dag blir det polisen med min väninna.. Jag har tagit en avslöjande bild.. När hennes man slår henne när hon frågar vem som har tagit en klocka och andra smycken för 300000kr.. Men dörren var inte uppbruten till hennes lägenhet och koden till hennes inlåsta smycken kunde den som tog dem..

Kan man gå till polisen och fråga om man kan få hjälp att identifiera figeravtryck.. Jag prövar..

Jag sa att de är vuxna människor.. och en mogen vuxen man slår inte någon..

Då blev han hotfull mot mig sedan började han gråta.. Över att han var anklagad.. Han vägrade öppna kassaskåpet och visa att han inte hade tagit klockan.. Härregud vilken soppa..
Jag funderar på att hota med att gå till pressen.. (Han är mycket känd) om han inte lämnar tillbaka klockan. Städerskan kan inte koden och inget var uppbrutet..
Tror att min väninna får tillbaka sina smycken.. Jag har en plan.. 😈 känner hur hornen växer lite (mycket)

Nog om detta...

Cocktelpartyt var magiskt.. Och det finns mycket jobb..
För mig.. Så tacksam..

Livet blir bättre och snart kommer min vän och blivande kolega hit till Klosters..

Och den 3/12 ska jag träffa min prins.. 😄😘

Fråga?? Ser du om jag får låna lite pengar av min väninna?? 4000 kr skulle räcka..
Tills jag kom igång med jobb..

Nästa vecka ska jag åka skidor.. Massor.. Har beställt sol och kärlek snö och glädje⛄❄

Jag är så glad att barnen har jobb...

Kärlek till dig och MG.. Snögladasolkramar från Klosters i Schweiz.. Sol i hjärtat.. 💗

36 Pia1:

skriven

Otroligt stilig inifrån och ut den där herrn! Så är också mina barn, dock är de i åldrarna man måste pröva sina gränser =) Ovanligt tungt idag. Så jävla slut och orolig att inte få hjälp, att hjulet bara fortsätter snurra bakåt. Har ansökt om hjälp med mat och klappar till barnen. Mejlat neurologen i Finland och hoppas, storgråtandes, att han svarar och skriver intyget. Ett jättestort tack för tipset, för tillfället verkar det ju vara min enda chans för vård och kanske hjälper det lite i processen för den där jävla uteblivna ersättningen från försäkringskassan. Får jag tillbaka de pengarna ser förutsättningarna annorlunda ut för att söka vård tex utomlands också, om det skiter sig igen.
Kram och tack 💗

Svar: Ja jag tror det är viktigt att ha ALLT på pränt !! Kram :)
Esmaralda

37 Nerstämd:

skriven

Hej

Blir det bättre snart eller blir jag ordentligt deprimerad???

kram

38 Desp:

skriven

Köra Es kan du säga vad jg kan och bör göra för att få jobbet på Systembolaget ? Kramar

39 Elisa:

skriven

Hej!
Ser det ut att bli en bra resa?
Kram

Svar: Ja absolut.. kram
Esmaralda

40 Virrhönan:

skriven

Herreguud vilken stilig son du har, rena magnetet ju, synd man inte var yngre...hahahaha

Önskar jag var yngre ibland faktiskt. Såg mej i spegeln idag o blev nästan rädd. Efter gårdagens utbrott på alla så blev jag helt grå med en gång. Usch känner mej hemsk men det slog slint helt, fast samtidigt så behövs lite nytt porslin...fniss.
Men ärligt så mår jag inte jättebra, borde nog kolla upp både det ena och det andra, men det jag behöver mest är nog att få vara lite för mej själv, jag glömmer bort mej själv helt enkelt! Ser du några varningar runt omkring mej när det gäller hälsan eller nervösa sammanbrott?
Ha en bra dag alla o kram till er.

Svar: Man har rätt till sina utbrott - så det så !! Du behöver hämta energi och varva ner.. satsa på det !! Kram :)
Esmaralda

41 Karin:

skriven

Hej

Härligt :)

Han har pratat lite om både förlovning och giftermål, men bara pratat om det ganska länge. Ibland tror jag att det blir av och ibland inte.
Jag är sååå nyfiken, kommer det att ske snart ?? Och ser du någonting kring det i sånt fall, blir det hemma, utomlands eller... ??


Kram
K

42 Fanny2:

skriven

Din son är verkligen stilig med sitt fina leende och barnbarnet verkar så charmigt. Mycket swag för en sjuåring. 😉 Då tycker jag man får unna dem ett blabla-inlägg! Och tänk att det snart är jul, tiden går fort... Är det MG som spanar in julbocken? Undrar vad han tänker om den...

Är min tillkommande lika stilig? 😉

Kram

Svar: MG blir alltid upprörd över julbocken och skäller och försöker tala om för bocken hur man beter sig... kram :)
Esmaralda

43 EPM:

skriven

Ibland behöver vi babbla kärleksfullt och beundrande om de vi älskar mest, det måste vi få göra!😊

Detta känns rätt ända in i själen! Jag är så rädd att det ska förstöras i och med att situationen är omständig runt oss båda. Den är dock inte omöjlig, men jag är rädd att den ska förstöra för människor runt oss som vi älskar... För första gången så känner jag mig inte ensam, jag vill inte förlora det.

Kram

44 Michaela:

skriven

Jättefin son :)

Igår fick en person mig att känna att jag var i vägen mm. Hade jag betett mig så hade jag skämts över mitt beteende men alla är ju olika. Vill aldrig mer prata med denne. Kan du se om jag slipper det?

Kram från vintrigt Sthlm :)

45 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Ha då är strulet igång innan de ens är framme. Kan vi inte bara besök en gång då folk fixar saker själva o är självständiga. Jag orkar seriöst inte med lallande den här gången.
Hur får vi det att funka?
Tack!

Svar: Var tydlig, rak och rättvis... kram :)
Esmaralda

46 🌻:

skriven

Fina bilder på familjen<3

Ps:Ser du något spännande bra som händer mig snart?
kram🌻

Svar: Ja, lite av varje.. bland annat blir det en trevlig fest.. kram :)
Esmaralda

47 Louise:

skriven

Vilken stilig son du har.

Rast på VFU och sen har vi planering kl. ett därefter är jag med barn gruppen fram till halv tre då har vi reflektion och efter det halv fyra handledarträff.
Det känns som jag måste börja leta barnskötarjobb i stället för just nu kännns det som jag inte kommer bli godkänd. Jag har den känslan i magen. Alltså jag känner att jag både kommer bli godkänd och ändå inte. Usch vad jag hatar den känslan.
Jag vet att jag är tjatig men nu har jag två dagar kvar och har min lärare här imorgon. Min handledare säger att jag utvecklas men inte snabbt nog. Måste jag börja leta jobb nu till jul eller blir jag godkänd? Borde vara starkare nu ju om det. Är ju min lärare som sätter betyg inte min handledare. Jag har i alla fall återfått mitt själförtroende här och det är jag glad för.

Tacksam för svar.

Kramar.

Svar: Självförtroendet är viktigast för ur det växer allting annat.. och skulle du inte bli godkänd nu... så finns det säkert andra vägar när du arbetat som barnskötare en tid.... kram :)
Esmaralda

48 ???:

skriven

Gjorde ett gravitest nu men det visade ingenting, kan du se varför?

49 mannabonne fan :

skriven

är det bättre att jag låter L höra av sig än att jag gör det?
du sa ju att han hör av sig och tänker att det är bättre att låta han göra det än att vara för på?

Med vänlig hälsning,
Mannabonne fan nr 1 haha

50 Sus:

skriven

Hej
Nej så lätt får man inte ge upp....
Måste finnas en lösning...
Love sus

Svar: Du har kämpat väldigt länge i motvind.. kanske dags att du börjar tänka lite mer på dig själv ?? Det är du värd ! Kram :)
Esmaralda

51 Malina:

skriven

Du verkar ha en mycket vacker och sympatisk son. Jag förstår att du är mycket stolt över honom. Fast jag inte har några egna barn så tror jag absolut att jag kan förstå det, fast vi barnlösa ofta får höra motsatsen🙂
Vi kan ju ha haft barn i tidigare liv...🤔
Och ni verkar ju dessutom haft en hel del skoj ihop, vilket jag hoppas ni kan fortsätta med!
Hoppas sonen tycker det är ok att vi på bloggen får ta del av bilder och minnen. Men du är ju en klok redigerare så det är nog inga problem så. Kram och fortsatt trevlig dag!

Svar: Ja man älskar sina ungar.. och man kan älska andras ungar också.... det där med kärlek måste inte vara så petigt :) Kram :)
Esmaralda

52 Snälla svara:

skriven

hej es...mår ej bra, snälla svara...kommer han bli ihop m henne? Har han känslor för henne?

53 Skorpan:

skriven

Yess, tandläkare bokad. Men huga... Ser du Es om jag får tänderna fixade före jul? Vill ju ändå äta choklad i jul :/, snyft...
Kram Skorpan

Svar: Kan inte se om allt blir fixat men du lär komma igång i alla fall.. kram :)
Esmaralda

54 Lilly:

skriven

Provar igen 😊😊ser du mig byta riktning i arbetslivet...eller kommer jag fortsätta som jag gör nu..kram

Svar: Det kommer en dag när du byter och när du vet exakt vad du vill byta till.. kram
Esmaralda

55 Mi:

skriven

Händer det något snart som gör mig glad och hoppfull inför framtiden och det nya året??

Kram

56 Magnolia:

skriven

Hej Es.
Går igenom en ganska jobbig fas i livet just nu. Kan du se om min sanna själsfrände är påväg in i mitt liv? Kommer jag ens möta han/henne i detta livet? Känns som om jag står "ensam i ett rum fullt av människor"...

57 Marita:

skriven

Hej Es

Ser du mig vara i ett förhållande snart?

58 Lena:

skriven

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

59 Alicia:

skriven

Hej Ez!
Vår katt har försvunnit i torsdags och jag undrar så var hon är. Om hon bara är ute och irrar ngnstans eller om det har hänt något. Jag är väldigt ledsen. Kan du se ngt som kan hjälpa mig? Tacksam för svar. Alicia, snart 13 år.

60 daisy:

skriven

Undrar lite om Han som jag har kontakt med är riktigt kär i mig?! Känns så ibland. Är bara lite osäker.... Hoppas du kan ge mig ro i själen.

Kram

61 Emina:

skriven

Hej!Ser du något nytt och spännande som sker i mitt liv under det nya året 2017?

62 Anna. L:

skriven

Ignorerar han mig med mening... Kommer vi träffas framöver... Orolig att jag sårade honom förut, för att inte visa så mycket intresse då jag inte var redo för något förhållande innan sommaren. Men nu Känner jag att kärleken är något jag önskar när möter jag den? Kan det bli 2017 och är det med honom? Kram

63 Helen:

skriven

Härligt att kika in o läsa om både det ena o det andra.

Nu en kanske fånig fråga. Ibland när jag är i mitt kök så är det som om jag ser nått i vänster ögonvrå.
Är det ögonen,ljuset speglingar i glas?

Jag har inte tänkt på det förut. Nu nån gång kan jag få tanken att det är någon som vill göra sig påmind. Men sen tror jag inte det i nästa sekund, utan tänker det är väl en synvilla.


Svar: Jag tror det är din ängel... att det är så enkelt... kram :)
Esmaralda

64 Andevärlden:

skriven

Hej Es

Har jag någon hälsning från andevärlden?

65 Boudica:

skriven

Jadu en dejt skulle jag behöva som en krydda i tillvaron! Hoppas jag hittar någon att dejta snart ;)
Ja, men nog någon i mer min ålder ;)

Tack för healingen igår kväll! För tididigt att säga att det fungerade, men nåt gjorde så jag lyckades springa till bussen extra fort imorse, så nåt gjorde det ialla fall! ;D
Däremot så kunde jag inte sluta irritera mig på grannen som gjorde ljud under tiden. Försökte släppa flera gånger.
Men nånstans fick jag till mig en bild på en väg.
Gick snabbt framåt och överväxt på sidorna verkade försvinna. Sen frågade jag också hur jag vet vilken väg som är rätt. och svaret jag fick var "Det vet du bara"

ok nu ska jag sluta babla, ska dricka kaffe å handla mat händer här för min del.

Men det är en sak som jag funderat på under dagen.
Jag fick arbeta lite med en av våra nya på jobbet idag, men även innan dess så har jag haft känslan att vi träffats eller setts innan. Och det är en känsla jag inte kunnat släppa. Ser du något om detta?
Har även en känsla att denna person spana in mig lite, mer än arbetsmässig nyfikenhet. Men detta kan vara ett påhitt från mig, kanske det är som vissa på jobbet säger, att jag bara behöver något! hehe :)

KRAM!



Svar: Jag kände att kanske inte allt men en stor del av healingen gick fram till dig... och det kam byggas på närmaste dagarna.. förvalta energin väl så en växer . Tankarna på den personen som du har stämmer... ni har något gammalt tillsammans... från tidigare liv.. kram
Esmaralda

66 Barn:

skriven

Hej Esmaralda!
Har min kärlek några barn sedan innan?
Kram

Svar: jag är osäker... men det kan vara så.. kram
Esmaralda

67 b:

skriven

hej :) var det menat att vi skulle mötas detta år och att vi nu ska "släppa" varandra och sen kanske mötas igen om några år? <3 kram

68 Filippa :

skriven

Hej kommer de ske något spännande?


Kram

69 Livsturisten :

skriven

Jag tycker nog du sa en hel del jag... O jodå visst har du en fin son! Känner att du är lika stolt över honom som jag är över min. Men för tillfället känner jag en sorg för hans del, han fick nyss ett besked om nåt som jag anser vara tungt igen då det väl ska ske. Han säger själv att det är ok men jag tror inte på orden fullt ut.
Jaha o själv önskar jag inget hellre än att få komma närmare hjärtat på min vän men där e ju inte öppet för mig har jag fått lära mig. Blää. Att det ska vara så svårt att gilla läget med att vara ensam, usch jag tänker t.o.m på nån som verkligen inte är bra för mig. Bäst att samla sig o inte göra dumheter av nåt.
Kram!!

70 Lilly:

skriven

Tack för svaret esmeralda det känns tryggt att veta. Kram 😘😘

71 Mamman som varit med från början:

skriven

Godkväll Esmaralda och alla bloggläsare! Nej inte måste man väl ha ett syfte med inläggen ☀️ Det är minst lika trevligt ändå att läsa. Jag gillar när du delar med dig om dina nära och kära och av din vardag!
Den här veckan känns tung då det tyvärr är begravning igen för mig och det är verkligen av den värsta och tyngsta sorten. Även om jag inte är personligt drabbad så gör det ont när vänner drabbas av hemskheter ❤️
Idag dök det upp en fråga om att hänga med på en långweekendresa men jag är orolig över att inte få beviljat semester och orolig över att om jag åker på den så kommer jag inte ha råd att göra något med mina barn i sommar. Jag måste bestämma mig snabbt och jag vet inte vad jag ska göra E!
Vågar jag hoppa på? Tror du det löser sig med allt i så fall utan att jag blir barskrapad? Blir det en bra resa?
Kram ❤️

72 Mamman som varit med från början:

skriven

Godkväll Esmaralda och alla bloggläsare! Nej inte måste man väl ha ett syfte med inläggen ☀️ Det är minst lika trevligt ändå att läsa. Jag gillar när du delar med dig om dina nära och kära och av din vardag!
Den här veckan känns tung då det tyvärr är begravning igen för mig och det är verkligen av den värsta och tyngsta sorten. Även om jag inte är personligt drabbad så gör det ont när vänner drabbas av hemskheter ❤️
Idag dök det upp en fråga om att hänga med på en långweekendresa men jag är orolig över att inte få beviljat semester och orolig över att om jag åker på den så kommer jag inte ha råd att göra något med mina barn i sommar. Jag måste bestämma mig snabbt och jag vet inte vad jag ska göra E!
Vågar jag hoppa på? Tror du det löser sig med allt i så fall utan att jag blir barskrapad? Blir det en bra resa?
Kram ❤️

Svar: Resan blir bra men inte fantastiskt... du måste ha normala förväntningar.... och gör du resan så känns det ändå som om du kan göra något i en billigare prisklass med barnen i sommar.. kram :)
Esmaralda

73 Triss:

skriven

Hej

Kommer min ekonomi bli sörre?

74 h:

skriven

Hej!
Så trött på att gå i motvind hela tiden..o ännu värre är det på jobbet då en person försöker förstöra för mig...så jävla trött på detta..när bänder allt?? Orkar inte mer..
Kramar!

Svar: Skit i den tråkige saten på jobbet.. och tillskriv inte denna person någon betydelse.. det vänder... helt säkert... kram
Esmaralda

75 Helen:

skriven

Vore underbart om det är det. Så tacksam om det är så.
Tänk om jag kunde önska att de värnar om mina vuxna barn. Ett av dem har jag skrivet tidigare om fjärmar sig. Kanske har det ett behov av det. Kanske mår det bättre av det. Bara de mår väl. Kanske kan änglen vaka över dem. Jag ber om det

76 Mk:

skriven

Hej

Ser du någon stor förändring på väg?
kram

77 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag vet att du inte kan säga när jag ska träffa kärleken, jag vet också att du inget kan lova för det kan "flyttas"!! Men om du bara skulle tippa på känslan tror du då det handlar om år eller några månader?
Kram

78 Prinsen på vita hästen:

skriven

Hej

Tror du jag möter kärleken snart eller får jag vänta mer?
kram

79 <3:

skriven

Tack kära Es för svar.
💗💗💗

80 F:

skriven

Hörde något bra idag ..worrying is like being punished twice!!! Så jäkla bra argument!!! 😁

81 🌻:

skriven

Tack snälla för svaret Es:)

82 Tisa:

skriven

Blir det bättre nu när jag byter läkare?

83 Flytta utomlands?:

skriven

Hej Es

kommer jag i framtiden bo i Sverige eller flytta utomlands?Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: