När man är mamma.....

Vad jag saknar att ha små barn.

Jag vet.. jag har ju mina barnbarn  och även om jag älskar dom till månen & tillbaks så är det inte samma sak.

  Jag gick ju igenom tre skilsmässor.. och har tre barn.. med olika pappor och jag hade den fantastiska förmånen att dra  längsta stråt vid varje skilsmässa… inget krångel, inget snack om att ungarna skulle bo halva tiden här och halva tiden där… jag behöll dem på heltid  och de träffade sina pappor  när vi  kom överrens om det och det brukade bli sådär varannan helg. 

 

Jag hade vänner som skildes och som ondgjorde sig över att papporna  var svåra att övertala att ta hand om sina ungar varannan vecka.. och jag  var så urbota tacksam att ingen av mina karlar  hade sådana idéer.

  Det finns inget bättre än att leka.

Vi hittade på massor av egna lekar och jag minns en period när jag arbetade natt på stans mentalsjukhus och inte hade  råd att betala barnpassning om dagarna… då lekte vi  rävgryt !! 

 

Barnen var som besatta av rävar under en period… och jag var den gamla rävmormorn som sov i grytet och alla de andra rävarna skulle ut och  leta mat och speja  och spana.

På så sätt fick man sova några minuter då och då. 

Som tur var hade barnen många kompisar som ville var med dem och föräldrar som ringde och bjöd med mina ungar på simhallar och sova-över-fester och allt möjligt. Och då sov jag tacksamt.

 
 

  Sen när jag var ledig.. då bjöd jag hem hela barnaskaran av kompisar… vi bakade tillsammans… vi klädde golvet med papper och fingermålade…  vi  for till stranden med matsäck…  det fanns ingen man i mitt liv men det saknade jag inte… jag hade så fullt upp.. väl medveten om att småbarnsperioden är snabbt passerad och karlar kan man alltid träffa lite längre   fram.

Och  hur det nu blev så kom  de nya karlarna i alla fall och fick åka med i karusellen med barnen  & deras vänner.. högt i tak… temperamentsfullt… höga skratt.. svordomar… och väldigt mycket glädje.

Herrejösses vad jag saknar den tiden !!

Är det bara mina tre ungar som blev stora alldeles för fort ??

Jag skulle ge så mycket om jag bara finge en enda av de dagarna tillbaka.

 

Kram & kärlek

1 Cissi33:

skriven

Du har ju så rätt, varför vill man bråka om vem som INTE ska ha barnen?

I början ville jag att min dotters pappa skulle ta mer ansvar, men det var mer för att jag mådde dåligt och sen hade jag väldigt mycket i mitt liv en period. Höll på att svimma på jobbet. Idag är jag mer tillfreds med hur det är. Och hittat min mammaroll. Jag skulle aldrig vilja ha min dotter varannan vecka, tänk att inte få träffa henne på en hel vecka! Sen kan jag ju inte neka pappan att ha henne 50 % om han ville, eftersom han har vårdnad om henne. Men tror det aldrig kommer att hända.

Kram!

2 <3:

skriven

Fingerfärg vilka minnen det ger. Nostalgi. Har "kaffemannen" jag tänker på råkat ut för något har inte hört av honom på länge. Han berättade förut att han varit allvarligt sjuk. Kommer han höra av sig snart ? Känner en konstig oro.
Kram

3 Skorpan:

skriven

Såhär i efterhand kan jag också tycka att tiden gått fort, men kan inte påstå att jag saknar småbarnstiden, såå långt borta är den inte. Alla barnen bor fortfarande också... O jag har ju inte varit en speciellt aktiv mamma, som du Es, utan försökt få det mesta att gå runt, vardagen alltså. Nu gör jag det ensam o tycker det är mycket bättre så. Exet har skött sig o axlat sitt ansvar, har man satt barn til världen gäller det att ta hand om dom också. Men det verkar i många fall vara svårt, både i relationen o efter skilsmässan....

Ja lite spänt är det allt i ryggen efter gårdagens jobbande. Kan inte påstå att jag gjorde så mycket, o det är faktsikt första gången i mitt liv som jag räfsade konstgjort gräs :D, trodde inte det skulle ske men nu har jag gjort det också. Idag fortsätter följande gäng o snart ska väl hallen st o glänsa i solskenet o skydda spelarna från regn rusk. Idag är det också fotbollsturnering, ute, o grabben ska väl själv ta sig fram till platsen, sade det själv att han kan ju inte alltid be om skjuts av sin kompis pappa. Klokt tänkt o nu är han ju inte hos mig... Undrar varifrån den klokheten härstammar ;)... Kanske åker dit en runda själv, med tåg, inga problem med att försöka hitta pplats då, det om något kan ta tid o kräva tålamd...

Annars ska det bli spännande ikväll, har ingen att gå med till teatergalan, vet inte vad jag ska ta på mig, o kommer jag o smälta in i tapeten o vara osynlig hela kvällen? Nåja, får i varje fall gå till färdigdukat bord o slipper diska efteråt. O kanske får jag dansa? Spännande... Lovar att flirta MG ;).

Ha det gott alla!
Kram Skorpan

4 Camilla :

skriven

Jag saknar barn i mitt liv, försöker sysselsätta mig så mycket jag kan för att inte tänka på det, men trillar alltid dit i längtan efter barn. Tror du att det kan bli verklighet i mitt liv trots att jag har tiden emot mig?
Kram

5 Linda:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag har också förmånen att få ha mina barn mycket trots separation. Dock undrar jag om jag någonsin kommer att träffa en man som vill delta i min cirkus. Kan du se om det finns någon som vill vara det snart?
Kram Linda

Svar: Det finns det och han kommer.. men det kan dröja ännu en tid.. kram :)
Esmaralda

6 Carina ST:

skriven

Just idag samlas mina tre barn här hos mig och det ska bli så härligt! Sonen som annars bor i Genève har en veckas ledighet. Äldsta dottern som sedan augusti nu bor hos sin pappa i Stockholm och går på gymnasiet där. Yngsta dotter har jag tack och lov hemma ett litet tag till.

Tiden känns dyrbar. Nästa höst bor förmodligen även yngsta dottern hos sin pappa eftersom de gymnasieprogram hon vill gå inte finns här.

Tiden går verkligen fort nu. Jag försöker njuta allt jag kan av varje stund jag har ihop med barnen. Älskar våra samtal och diskussioner och att höra hur de engagerar sig i livet, politik och olika intressen. Det är fascinerande att se hur mina små underbara troll vuxit upp till unga vuxna, engagerade i olika frågor och på gång att erövra sina egna liv.

Vemodigt. Tiden gick verkligen alldeles för fort. Men också glädje över det vi har nu. Över de personer de är och att jag fortfarande älskar att umgås med dem.

Om ett år bor jag själv. Jag håller på att förbereda mig mentalt och praktiskt för ett liv utan mina barn i absoluta centrum.

Det senaste året har varit totalkrasch och sedan en resa tillbaka från utmattningssyndrom. Jag omskapar mitt liv på olika sätt för att skapa en annan framtid. Inifrån och ut. Det går sakta men åt rätt håll. Jag jobbar igen och om en och en halv vecka är jag igång på 75 procent. Ekonomin börjar så smått repa sig. Jag utbildar mig till Stresscoach i sakta takt. Försöker hitta olika sätt att ta hand om min hälsa och att lära mig lyssna på kropp och själ.

Livet går in i en ny fas och jag är fast besluten att skapa mig ett liv som jag mår bra i. Som ger glädje och energi. Hitta sätt att bidra med de saker som jag känner djupt engagemang i. Skapa meningsfullhet i mitt eget liv.

Barnen är på väg att skapa sina vägar framåt i vuxenlivet och jag skapar mina vägar framåt i ett liv där barnen inte är mitt största fokus längre. Det är en stor omställning. Vemodig men också lite spännande.

Men just nu, just idag, ska jag njuta allt jag kan av att umgås med mina barn.
Kram, Carina ST

Svar: Ja, varje tid har ju faktiskt sin tjusning... nu har jag ju kul med mina tre barn på ett annat sätt... och du har jättegoa ungar... och ha en riktigt bra dag tillsammans med dom.. kram :)
Esmaralda

7 Skrållann:

skriven

Hej!
Har nog aldrig hört någon med en sådan känsla/längtan. Jag är inte typen som älskar att leka direkt men jag älskar att umgås med mina barn och hitta på saker med dom och jag hoppas att dom uppskattar det, nu och när dom blir äldre. Kom hem igår efter att ha varit borta några dagar och då sonen hade aktiviteter idag blev jag vansinnigt sugen på att göra något med min dotter så vi ska på bio och fika gofika. I bland får man låta ambitionerna och måstena vila lite och bara göra myssaker och ta hand om varandra....tror mina barn uppskattar det😊

Kram❤️

Svar: Låter alldeles underbart... just så tycker jag man ska göra... kram o ha det riktigt gott :)
Esmaralda

8 Jossan :

skriven

Inpackad i bilen med filt och kudde! Mot Tyskland!!

Igår var jag på lägenhetsvisning. Jätte fin var den! Så jag kommer tacka ja till den. Det är så svårt med lägenheter och det är just där jag vill bo. Så jag hoppas lite att jag får den samtidigt så oroar jag mig ekonomiskt. Kommer jag klara det och samtidigt spara till USA. Ja vi får se.. Jag ska ringa på måndag. Jag behöver ju möbler! Tur jag snart fyller år!

Kommer jag få fortsatt tjänst här på detta stället? Jag trivs faktiskt bra.

Kram

9 Tidsmaskin:

skriven

Halloj Esmaralda.

Ja det är bara att invänta att den där tidsmaskinen uppfinns.. Nu kan du i alla fall "så frukten" av den härligt kreativa och kärleksfulla mamma du verkade vara under deras uppväxt :)

Själv brottas man med att hitta rätt man att ens tänka barntankar med.. Ser du någon detalj på den fronten nu i det närmaste, blir det fortsatt ensammys i vinter?

Stora helgkramen!

10 Åsa:

skriven

Men åh....precis så där känner jag...
Fick 3 flickor tätt,och deras småbarnstid är den lyckligaste i mitt liv!Så himla kul med ungar överallt,baka, vi gjorde marsipan figurer till jul med deras kompisar,tända ljus å godnattsagor. Och var ute i naturen å plockade kottar å lingon åt tomtarna. Picnic på vardagsgolvet
Nu har jag varit själv med dom i 10 år och väldigt glad att fantasin fanns när pengarna inte alltid räckt till för stora grejor
Men min sorg för delas del är att deras pappa valde alkohol framför dom...
Ha en fin lördag
Kram

Svar: Ja, det är naturligtvis en sorg... men barnen har haft och har fortfarande en engagerad mamma och de kommer spåra så rätt i livet... kram :)
Esmaralda

11 AnnaK:

skriven

Är lite kluven.....på sätt och vis känns det skönt att barnen börjar bli stora. En är redan vuxen...20 år och liten går på lågstadiet. Men samtidigt så kan jag längta efter liten mini igen 😊 Vet dock att det inte blir en till. Fick min chans för några år sen men tog den inte och nu börjar jag bli för gammal. Det hinns inte med helt enkelt! Kanske blir barnbarn någon gång iaf 😊

Just nu känner jag att jag skulle behöva en nystart egentligen....känner ett sug efter förändring och ett annat liv. Skulle vilja byta frisyr, inredning, jobb, bostad, bostadsort, mm mm mm. Kanske lyckas med frisyren iaf 😜

Ha en skön lördag!

Kram 😊

Svar: Ja, ett nytt barn ger dig inte vad ditt sug talar om... så se om dig själv istället... gör upp planer .. för en hel del av det du vill det KAN du leva och det ser riktigt positivt ut.. kram :)
Esmaralda

12 Agnes:

skriven

Vill endast ge er som tänkt välja dejtingsajt, en hint om att verkligen välja bort ett ställe som heter "Mötesplatsen"...såg nu att de varit inne och skrivit om min profiltest...de tar bort sådant de inte uppskattar att man skriver...och ibland så lägger de till eget som de tycker passar bättre...på Mötesplatsen får det inte andas om att livet kan vara tungt...och är man kvinna, så MÅSTE man veta, att det där med att klaga på att männen bär sig illa åt, inte alltid faller i god jord hos de som sitter som småpåvar på supporten...för män står högre i kurs där, än kvinnor...på något säreget sätt...

Däremot så kan Mötesplatsen väljas, om det är sexpartners som eftersöks...då Mötesplatsen är en variant av en mer folklig Victorian Millan...lite som en skinnhandske och en lovikkavante, typ...

Sökes endast tidsfördriv, så välj mötesplatsen...men det där med att finna något seriöst...well...lite som att gå igenom en kohage när det är mörkt...rena rama turen om man undviker att kliva i en komocka....som mötesplatsen...det kan säkert finnas något gulddorn bland all skit...men inget jag själv har någon erfarenhet...den enda erfarenhet jag har av Mötesplatsen, är deras maktfullkomlighet med att gå in o ändra o censurera på både profil och dagbok...

Så är det...

Kram!

Svar: Låter ju inte klokt att de lägger till och drar ifrån... då missar man ju hela grejen med att vara sig själv och bli sökbar på den man är ! Plus att det är förbaskat kränkande. Finns det någon annan sajt som är bättre som du kanske kan rekommendera ?? Kram
Esmaralda

13 Sofia:

skriven

Fingerfärg på täckta golv och massbakning; det hade mitt inre barn också velat spola tillbaka tiden för ;-)

En vuxnare remix av ovan blir det här idag; Måla hallbyrån i en mer shabby chic nyans och långkok på högrev som står och puttrar i köket tills ikväll!

Alla tider har sin charm antar jag, men visst kan man sakna...

Esmaralda! Vad får du för känsla inför utlandspraktiken i januari om vi nu kommer iväg? Kramis!

Svar: Låter som du går mot en fin dag :) Praktiken blir bra och det är god chans att ni kommer iväg.. kram :)
Esmaralda

14 Tisa:

skriven

Skulle en höjning av medicinen hjälpa mig nu?

15 Helena Ir:

skriven

Nej då,det är inte bara du..som saknar den tiden. Jag har ju 3 barn..och önskar så att de kunde vara små samtidigt i en veckas tid..givetvis skulle det lekas,men jag skulle nog pussa och krama på dem,den mesta tiden :) lite sorgligt,det går ju aldrig att få tillbaka den tiden. Jag var också singel i längre perioder,och det känns bra,så här efteråt..det fanns liksom inte tid..och ändå hade man dåligt samvete,precis som de flesta föräldrar..för att jag borde gjort mer..så,ge mig den där veckan :)

Min son har varit på intervju för butik,vad jag hoppas att de förstår hur bra han är :)

Ha det gott..denna lördag :)här är det hemmapyssel,och att fylla på skåpen hemma,som gäller.

Kram :)

Svar: Det är nog så att oavsett vad så har man lite dåligt samvete !! in son gör gott intryck.. så jag tror inte har får några större problem inte.. kram :)
Esmaralda

16 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Jag drömde nu på morgonen att jag hade fått tvillingar. Vi var på en släktträff på mammas sida. Jag ammade dom en och en och min mamma "rapade" den första medan jag ammade den andra. Dock var båda inte jätteförtjusta i att få mat via bröstet trots att dom var små bebisar. Båda barnen var helt lugn hela tiden. Dom var glada hela tiden. Vad betydde denna drömmen??? Tacksam för svar! Kram

17 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Jag drömde nu på morgonen att jag hade fått tvillingar. Vi var på en släktträff på mammas sida. Jag ammade dom en och en och min mamma "rapade" den första medan jag ammade den andra. Dock var båda inte jätteförtjusta i att få mat via bröstet trots att dom var små bebisar. Båda barnen var helt lugn hela tiden. Dom var glada hela tiden. Vad betydde denna drömmen??? Tacksam för svar! Kram

18 55:

skriven

Jag är den som haft mina barn i tvåveckors perioder. Och det var känslomässigt jobbigt för mig. Idag skulle jag inte kunna ha ett särboförh. Det är ju en del som vill ha sånt. Kan du känna om min kärlek som inte vill vara särbo kommer inom denna vintern

19 Pia1:

skriven

Har också fått förmånen att ha mina barn själv. Känner mig dock som en trist mamma, har aldrig orkat och gillar inte att leka. Men BUS har vi alltid gjort tillsammans och en stor portion humor bjuder jag på. Hoppas så att jag blir piggare. Men dottern är rätt nöjd, hon tycker att vi är en kreativ familj iallafall haha... Kram!

20 Helena Ir:

skriven

Tack!

Kram :)

21 Linnean 🌸:

skriven

Morning!
Vacker morgon!! Underbar höstluft!
Klart man saknar barnatiden ibland. Jag var aldrig den där pyssliga lekiga typen av morsa. Men försökte! Hade dock en son som hellre lekte med sina kompisar i mer sportliga varianter ända sendan han var ganska liten. Minns med fasa skateboardens tid! Men han överlevde! När det väl skulle pysslas och bakas så slutade det oftast med att jag stod där själv m baket. Rulltårta var det enda som slutfördes...favoriten! Pannkaksbak var populärt åxå!

Agnes: Har tidigare testat ett par dejtingställen. Dels en mindre seriös i "forskningssyfte" Milde skapare! Där lärde man sig att det finns extremt många gifta män som jagar vilt efter de mest konstiga "saker"
Vid test av mer seriösa (?) ställen som Mötesplatsen och Happy Pancake så har du rätt! Det var som att kryssa bland komockor! Först ägnade jag mig åt att läxa upp de värsta galningarna. Men de var för dumma att begripa! Såg rött när det satt vuxna (?) män som man skulle tycka synd om för de "fick inget" av sina fruar. Det var det lindrigaste!
Men jag förundrade mig över vad det finns för folk! På Tinder hittade jag en "gobit" i somras. Men som tur var var jag skeptisk och dessutom sjuk så jag orkade inte gå vidare. Han visade sig vara på sexjakt å det grövsta. Efter att ha visat en normal sida så plötsligt blev han tossig och skulle ha en petit kvinna med långa naglar, små bröst och hon skulle vara rejält snuskig och elak. Gärna med piskan i hand. Gud give mig styrka!!
Det är verkligen ett träsk där många träskråttor gömmer sig bakom skärmen. Men jag hoppas att du kan finna något guldkorn bland all jävla koskit!!!

Dags för melodikrysset nu. Är bjuden på skånsk kalops och äppelkaka i dag.
Gulligt va? Så skånskt!

Mannabonne, be mamma sticka en mössa
till dig. Det är vad jag just nu gör till sonens jättehund. Stackars jycke! Tror iofs inte att det är han som bett om att "hussemor" ska sticka mössa till hans stora öron 😉 Mer husse som är orolig för frusna öron. Men en nattmössa kan ju vara skönt, kanske?

Ha en fin dag...Kram.../Linnean 🌸

Svar: Snälla.. ta det här med dejting i morgon.. då kommer nämligen bloggen att handla enbart om dejting och dejtingsajter.. kram :)
Esmaralda

22 Sus:

skriven

Hej
Ja vill ju också va med min unge....
Vad är problemet med min chef?
Love sus

23 Mariao:

skriven

Jag är mitt uppe i småbarnslivet, tre små under 5 och två lite större med en 6:e påväg:)
Och det är intensivt, men varje dag har jag något att skratta åt eller någon att skratta med. Barn är ju fantastiska på det, att slussa in glädje i ens liv.

Påsikt kommer jag nog bo själv med mina små barn, och jag tror det blir bäst för oss alla. Men var sak har sin tid......

Stor lördagskram!
Maria

Svar: Ja, så är det.. kram på dej och de dina.. :)
Esmaralda

24 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag ska jättesnart bli mamma och såg emot denna tid med glädje. Nu har det blivit kaos med nya stökiga grannar, byggarbetsplats precis intill, byråkrati som gått fel, besök hemma som kräver uppmärksamhet, och annat som stressar upp mig (och min man) något otroligt. Jag hade velat ha en lugn första tid hemma men det ser inte ut att bli så. Nu är jag rädd för en tidig förlossning med alla dom här sakerna som samlats.
Ser du om vi klarar detta? Blir det lugnt snart? Får vi den ro vi saknar?
Tack!!!

Svar: Visst fixar ni detta... häng inte upp er på sådant ni ändå inte an påverka.. och resten ska ni beta av en sak åt gången.. kram :)
Esmaralda

25 Jessica:

skriven

Es, gillar han mig? Är nyfiken. Kram :)

26 Skytten:

skriven

Hej E,tror du det ligger långt bort att jag kommer i en seriös relation? blir det i år?Du har ju sett i många år att jag ska få en relation som blir stabil.

27 Kiara:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om jag känner/vet vem killarna är som jag kommer ha en flirt resp. romans med är? Tack i förhand! Kram Kiara ❤

28 Michaela:

skriven

Han har önskat mig lycka till i livet och går nu stenhårt in för att han söker flickvän och dejter på sin dejtingsida. Så nu måste jag väl ändå få vara ifred? Kram

Svar: ja, det går i alla fall åt rätt håll även om det kan komma något bakslag. kram :)
Esmaralda

29 Mim:

skriven

Hej!

Gör jag rätt val med internetutbildningen kommer jag att klara av det?? känner mig osäker.

kram

30 Rose:

skriven

Tacksam för att jag har haft mina barn på heltid 💜.
Min äldste sons pappa var en kärleksfull pappa ett tag, men tyvärr valde han bort oss och gick bort alldeles för tidig. Sen blev jag tokigt kär i yngste sonens pappa..men han valde en annan väg än oss.
Förunderliga är livets vägar. Kram

31 Desp:

skriven

kära esmeralda, har en liten själv, men pappan vill ha barnet själv ibland, litar ej på han,,, men aja!


Kära du ser du hur stor chans jag har att klara det på tisdag PANIK ÅNGEST SOM FAN om jag inte klarar det har jag nog inte gnistan kvar?.....



KRAMAR underbar mamma du är mot dina barn.

Svar: Bara du tar det lugnt och inte hirrar upp dig så är chansen mycket god att du klarar det.. kram :)
Esmaralda

32 Alie:

skriven

Hej,
Ja, själv blev det inga egna barn i detta livet, och kan sörja det ibland. Har en underbar gudson och han är jag tacksam för och får skämma bort.
Det är säkert tufft att vara förälder och ensamstående, särskilt om barnen är små, men man sätter ju dom till världen för att vilja vara med dem så mycket man kan, vilket ibland vissa föräldrar väljer "egen tid" före "deras helg" man vill väl ha sina barn jämt hos sig, eller?😳
För att gå vidare i livet och inte "falla tillbaka" på gamla ex har jag nu "igen" börjat nätdejta. Tror ju egentligen inte så mycket på det, men finns chanserna till en fling där ute?? Varför är Schweizaren så trögstartad, inget intresse?
Kram :)

Svar: barn måste inte vara egna.. det kan vara vilka ungar som helst och du har en jättefin gudson som du är viktig för. Visst finns en chans till fling via nätdejting.. i morgon kommer bloggen att handla just om detta.. kram :)
Esmaralda

33 Browallia:

skriven

Jag och sonens pappa separerade när sonen var två år. Jag var helt i mot att han skulle bo varannan vecka när han var så liten, jag blev mer eller mindre dumförklarad av hela min omgivning. Sonen bodde hos mig och var hos sin pappa varannan helg. Inte förrän han fyllde elva år och var stor nog att själv säga att han ville bo varannan vecka fick han börja med det. Men redan efter tre år tröttnade han på flackandet och valde att flytta till sin pappa på heltid när han fyllde fjorton.

Det var tufft för mig som mamma att han valde att flyga ur boet redan som fjortonåring men jag valde att inte visa mina egna känslor utan stöttade honom i sitt val.

Jag saknar verkligen tiden när min son var barn och känner mig liksom snuvad på de åren eftersom jag dessutom drabbades av en djup utmattningsdepression under flera år och inte orkade vara mamma på det sätt jag önskade.

Kramar

Svar: Just det där att stötta sina barn när de gör val.. även om man själv känner sig bortvald.. är starkt och viktigt.. han kunde välja sin pappa eftersom han visste att du var stark och klarade dig själv.. och det är en eloge till dig !! Kram :)
Esmaralda

34 Lizette:

skriven

Hejsan:)
Åh så jag saknar den tiden ibland. Älskade småbarnsåren och drömmer mig tillbaka ibland. Så glad över mina två underbara barn, det bästa i mitt liv❤️ Jag ville egentligen haft ett tredje barn men det blev inte så. Och nu är jag för gammal..
Får väl vänta på barnbarn hihi:)
L skrev till mig idag.. Ser du vad det kan leda till? Ökad förståelse?
Elr nått mer?
Kram

35 Boudica:

skriven

Kallt som sjutton hemma! (17 grader) Och inte har de brytt sig om att ta på värmen än! Försöker hålla väärmen uppe med växlande av kaffe och varmt vatten med ingefära. Insvept i filt. Får kanske ta till min värmekudde snart med!

Redan helg igen, som sagt flertal gånger tidigare, tiden verkar bara rusa iväg. även en timme försvann spårlöst idag! Märkligt...

Kan ju inte uttala mig mycket om barn, eller om att vara mamma, för detta är inget jag upplevt än.
Men i seans har du sett mig få minst två barn, men hur ska jag hinna med!? Han som är ämnad mig verkar dröja. Han har nog något viktigare än mig för sig, hrmpf! ;)
Men det får mig undra, kommer jag få barn innan jag träffar honom? Börjar ju bli gammal nu! ;D

KRAM!

36 Noura:

skriven

God morgon allihop!

Es, jag har blivit tipsad om ett jobb av min tidigare handledare. Tänkte söka tjänsten men undrar om du ser något kring det? Om jag skulle bli erbjuden tjänsten, skulle det vara rätt för mig? Eller tror du drt är bättre om jag är kvsr på min nuvarande arbetsplats tills mitt vikariat löper ut ( om ett år?

Snälla, är mycket kluven och behöver hjälp. Tack och kram

37 Kristin:

skriven

Kjære Esmaralda.
Jeg vet at det jeg nå skal skrive ikke passer inn under dagens tema, men jeg har i flere dager gått og tenkt at dette må jeg bare si.
Jeg hadde meldt meg på felleshealingen, som jeg i etterkant så skulle være torsdag 29.september. Jeg fikk for meg at den skulle være søndag 2.oktober av en eller annen grunn.
Ble litt forskrekket da jeg fredagen så at healingen hadde vært.
Jeg ba om å få hjelp til nakke og skuldre.
Det som er helt utrolig, er at jeg har blitt så veldig bra i nakken og skuldrene mine!!!!! - og det til tross for at jeg ikke var fokusert på din healing. Jeg kan til og med strikke uten å få vondt. Fantastisk :) Jeg må få lov å si TUSEN TAKK!! Hvilke krefter du må være i besittelse av. Ønsker deg en fin helg og takk for MG sin puss fra hele flokken og meg. KRAM!

Svar: Vad det gläder mig att du känner dig bättre !! Ibland fungerar det precis lika bra om man inte aktivt deltar.. någon gång till och med bättre.. det är väldigt olika det där.. kram :)
Esmaralda

38 Karin:

skriven

Ser du om jag kommer att tillbringa livet med mannen jag är med idag, eller finns det någon annan i min framtid ?

Kram K

39 Gemini :

skriven

Barn är underbara! Jag njuter till fullo av min ljuvliga systerdotter<3 Hon verkar vara trygg med mig som omhändertagande kärleksfull moster. Underbara söta lilla flickebarn!!!!!:) Hoppas innerligt på att jag får egna en vacker dag. Så orättvist att kvinnor har tiden mot sig när det gäller barn...åren går ju :( men har ändå en känsla av att jag kommer att bli mamma en dag..:)
Kram!!!:)

40 Hönan:

skriven

Låter som att du är en väldigt kreativ och rolig mamma. En sådan vill jag också bli :)
Jag och två klasskompisar har precis dragit igång ett projekt. Superspännande och jag tror att detta är något som behövs. Men undrar lite nyfiket om du kan se något kring detta, kan det bli något av det hela?

Kram

Svar: ja det kan det verkligen.. ni är sååå rätt på det... nu handlar allt om ert fokus och fortsatta intresse.. kram :)
Esmaralda

41 Åsa M K F:

skriven

Hej,
Agnes, vet du någon bättre sajt än "Mötesplatsen" om utifall jag ens skulle orka.. 😜
Var med där och på Match.com för 6-7 år sen. Så många puckon och det tog så mycket energi att bara trilla på den ena idioten efter den andra.
Ibland blir jag sugen att gå med och flörta men vet inte....

E, hur ska jag få min häst att sluta bli vrång och slå bakut i ridningen?
Det finns inget fysiskt fel. Veterinär och Equiterapeut har kollat henne. Ger upp snart. Det gör mig så ledsen när det inte funkar.
Kram ❤️

Svar: I morgon kommer bloggen att handla om nätdejting och ni kan tipsa varann.... vad det gäller hästen så måste du prata med en riktig hästkännare.. kram :)
Esmaralda

42 Hej :

skriven

Vad mysigt. Längtar tills jag blir mamma, kan du se när och om jag kommer träffa kärleken?

43 Vonsan:

skriven

Förstår precis hur du menar. Jag har tre vuxna barn och många barnbarn. Jag fick mitt tredje barn när jag var 29 år. Fick sedan en hysterisk längtan efter fler när jag var runt 37. Vi försökte verkligen och jag fick några missfall. Jag var så fruktansvärt avundsjuk på dem som lyckades få sladdisar fast jag ändå hade tre underbara barn. Jag tog hormonsprutor och försökte på de vis jag hade möjlighet inom vården. Jag förstår inte hur folk vågar vänta tills över 40 år, dvs de som har fasta relationer. Det kan ju faktiskt vara försent då. Har alltid älskat barn och den tiden när barnen var små saknar jag verkligen trots mina underbara barnbarn.

44 Madeleine :

skriven

Hej Ez!
Jag beundrar dig jätte mycket och det är roligt att höra att ni fick ihop det. Själv stack min dotters pappa tillbax till sitt hemland när vi gjorde Slut så jag har min dotter på heltid vilket är underbart men tufft ibland.
Jag har försökt att dejta men hittar bara rötägg så jag undrar hur träffar man en ny karl på bäst sätt?
Nätet funkar inte för mig och ut går jag aldrig då alla mina vänner är i förhållande.

trevlig kväll!

Svar: När det är dags så kommer den man som du ska leva med... du kan liksom inte missa detta.. men jag tror det dröjer en tid till.. kram :)
Esmaralda

45 Fråga?:

skriven

Hej Es

Undrar om du ser mig få uppleva barn och barnbarn i detta livet?
tacksam för svar
kram

46 Fjärilen i drömmen?:

skriven

Hej Es

Inatt drömde jag bla om en stor blå vit fjäril som flög runt och satte sig på mitt huvud? Ser du vad drömmen betyde..
kram

47 Browallia :

skriven

AGNES!
och alla andra som vill nätdejta rekomenderar jag att prova lyckan på happypancake.com
Där har jag lärt känna flera fina män och träffat mina två senaste kärlekar.

Önskar alla på bloggen en trevlig lördagkväll.

Svar: Skriv mer om detta i morgon på bloggen.. för då kommer det att handla om nätdejting.. kram
Esmaralda

48 Mischa:

skriven

Händer det något speciellt i mitt liv snart?:)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: