Skyddsänglarna lyder inte order....

 
Våra änglar... de får stå ut med en hel del minsann !!
 
Jag har blivit förbannad på min åtskilliga gånger & skällt ut honom efter noter.. när jag tyckt att han borde ha gripit in och borde ha gjort ditten eller datten och så har han bara förhållit sig helt passiv den rackarn.
 
Saken är ju den att änglarna är inte våra pesonliga betjänter.. vi kan liksom inte peka och de dansar.
Det funkar inte så.
 
Somligt KAN de inte hjäpa oss med... och annat SKA de inte hjälpa oss med för även om vi ber oss hesa om deras hjälp.. så finns det eländen som vi måste gå igenom och som inte får avbrytas eller tas bort från oss... hur hemskt vi än tycker att det är.
 
Ofta griper våra skyddsänglar in för att förhinda olyckor... om vår tid på jordelivet inte är ute.
Och ibland gör de det så smidig att vi inte ens fattar att vi varit illa ute.
 
 
 
En mörk  och tidig morgonn stod en älg i vägrenen.. och skulle precis ta språnget  ut i vägbanan.. när barnfamiljen kom körande.  
 
Ängeln agerade så att älgen stannade upp en sekund i sin rörelse.. innan den for ut på vägen.... och därmed var alla räddade.
 
Föraren hade inte sett älgen och inte anat att olyckan var en hårsmån bort.
 
En bonde ( min fd granne)  däremot såg alltsammans och han han svär på att  älgen lyfte benet till språng och liksom frös fast i sin rörelse en sekund eller två och samtidigt  skimrde det och "glittrade"  runt djuret.
 
Efter den  händelsen blev han en troende man... för han ansåg att det var Gud själv som gripit in.
 
Jag lutar mer åt att det var familjens skyddsängel för det är precis så de verkar.
 
Däremot kan de  ofta  ge oss energi och kraft när vi mår dåligt... även om de inte förändrar den faktiska situationen.
 
Berätta om ditt möte med din ängel..... i stort eller smått........
 
 
 
Nu börjar jag komma i takt  med  vardagen.... all  tvätt är tvättad o resväskan uppburen på vinden.... jag har koll på kalendern och  känner mig riktigt  pigg och utvilad !!
 
Kram & kärlek
 
 
 
 
1 Jossan :

skriven

Mitt möte med min ängel var när jag var med på en healing. Jag var ledsen och sen hörde jag ett namn. Sen dess har jag inte mött min ängel.

De ringde från en lägenhets fastighet i måndags. Jag ska få gå på visning på fredag. Jag började känns att det känns jobbigt att behöva flytta, att jag inte är redo men jag måste ändå snart. Planera var till hösten. Jag är rädd att jag inte kommer klara det ekonomiskt. Har jag en chans på denna lägenheten eller kommer det dröja med flytt?

Kram

Svar: men den gången fick du bevis för att din ängel är med dig !! Det finns runt 60 % chans till den nya lägenheten.. kram :)
Esmaralda

2 Cissi33:

skriven

En gång blev jag så sjuk i lunginflammation, men fick fel medicinering tre gånger. Hamnade till slut på intensiven och var nära på att dö. Man visste väl egentligen inte om det var lunginflammation och vet inte än idag, det påminner om fågelinfluensan. I alla fall när jag legat där i några dagar så bad jag en hel dag om att inte dö. Dagen efter var jag inte frisk men mycket piggare så jag kunde flytta till annan avdelning. Hamnade senare på infektionskliniken två gånger och sista gången jag var där, bad jag igen en hel dag att bli frisk, men med lite bestämdhet typ "nu räcker det!!" och dagen efter var jag frisk och kunde åka hem och började jobba 1-2 veckor efter. Jag tror faktiskt att jag blev hörd och hjälpt av någon/några från andra sidan. För inga mediciner hjälpte.

Ett tag hade jag en kvinna i samma sal som mig som hade dött och kommit tillbaka och hon berättade om det.

Allt detta gjorde att jag fick mer tro på att det finns en andra sida. Detta är nu cirka 7-8 år sen.

Kram!

Svar: Ja, du blev hörd och din tid var inte ute. Din ängel gjorde ett fantastiskt jobb... för du är ämnad att leva ett riktigt långt liv.. kram :)
Esmaralda

3 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Känner tyvärr inte av några skyddsänglar. Hade behövt mycket hjälp på sistone.
Känner mig lite förbisedd av familjen. Kan man påminna om eventuell gåva de hade tänkt ge eller är det bäst att strunta i det? Det är just nu vi behöver det. Men ingen verkar bry sig.
Hatar att vara småaktig eller långsint, men känner bara att vi alltid är generösa när de är här på besök men det tas ofta för givet. Vi bjuder ju till och med när vi själva är på besök. Trots situationen. Varför tror alla att vi alltid ska stå för allt och inte kan ta emot? Förstår inte riktigt...

Svar: För att ni skämt bort alla omkring er !! Kram :)
Esmaralda

4 Massan:

skriven

Hej Esmeralda!

Tror du att jag kommer få ett "Ja" innan jul?

Kram<3

5 Sus:

skriven

Hej
Spännande....
Har aldrig sätt eller känt min....
Skönt att du är pigg....
Jag är lika slut som vanligt....
Ser ingen ljusning....
Love sus

Svar: Börja ta bättre hand om digOm någon gör dig ledsen och velar.. om och om igen.. då ska du släppa den personen och ensam gå vidare. Kram :)
Esmaralda

6 Cajsa:

skriven

Hej

har det skitit sig för oss nu helt ? Vi har pratat men han litar inte på mig för jag har ljugit. Nu tycker han att det räcker, jag vill mer.
jag skulle vilja gå att prata med någon men vet inte om han vill. Vill göra allt för att det ska bli bra igen.

Hur ser det ut för oss, reder vi ut det en gång för alla.? Vi har hållt på såhär i 2,5 år nu. Ibland något steg framåt och ibland några bakåt.

Får känslan av att det är någon mer med i bilen från hans sida, men jag kan ha fel.

Kram
C

Svar: Kanske ändå dags att släppa taget ? Jag får en känsla av att oavsett vad - så fortsätter era stridigheter.. kram :)
Esmaralda

7 Solen:

skriven

En gång när vi var på väg hela familjen i vår bil, gick den sönder mitt på E4-an. Bilen bara dog och det enda jag kunde göra var att rulla ut sakta så långt ut i vägrenen som det gick. Det var hur mycket trafik som helst och vi tänkte att vi sitter kvar i bilen och väntar på bärgaren som vi hade ringt. Det kändes som att vi skulle vara mer skyddade i bilen än att gå ut på vägen med alla barnen.
Helt galet beslut.
Vi hinner inte sitta där många minuter innan jag tittar upp i backspegeln och får se en långtradare med släp som kommer dundrande bakifrån, i vägrenen, i full fart!
Jag inser att det är kört, vi kommer dö, hela familjen utplånas.
Jag vet att jag aldrig hinner komma ut ur bilen eller få med någon av de andra. Jag försöker i panik tuta, men den fungerar inte när bilen är död och jag skriker bara rakt ut i panik.
Som genom ett under, och jag känner att det inte kan ha varit annat än änglavakt, "vaknar" lastbilschauffören till och svänger i sista stund ut i rätt fil och rundar vår bil. Hela bilen bara skakar när han kör förbi. Jag är helt omskakad men skriker till alla - ut ur bilen, och vi tar oss ner i diket långt från bilen. Jag bara gråter och är så chockad och tagen av händelsen. Än idag blir jag helt tagen och tårögd när jag tänker på den händelsen.

Jag längtar, som många andra här, efter att träffa honom. I vilket sammanhang kan det bli? Jag har provat lite nätdejting i några dagar...men suck, det känns verkligen inte lätt och inte som jag. Jag vill träffa honom i verkliga livet och att det pirrar till ordentligt när vi ses.

Svar: Ja, här har du verkligen din skyddsängel att tacka för familjens överlevnad !! Nätdejting är nog inte riktigt din grej men oavsett... så möts ni... det är ment to be... kram :)
Esmaralda

8 Signe:

skriven

Hej!

Tack för ännu en inredsant blogg. Jag försöker hålla sinnet öppet och tänker att jag får en glimt om det ska vara så.

Vad tror du, blir det valp här inom det närmaste?

Kram

Svar: Ja, det känns som om det blir valp.. kram :)
Esmaralda

9 Susan:

skriven

Min skyddsängel har säkert gjort va den kan för mig, även om jag inte har märkt något😇
Har ju försökt få hen att hjälpa mig med att finna kärleken, men där vet jag inte om hen driver me mig🤔 , tycker säkert att jag får ta tag i det själv😱 .. vilket går sådär😖

Oavsett vilket så e det tillbax i verkligheten idag efter en härlig semestervecka, ny energi o nya möjligheter😉
Kram

Svar: Ja utan resor hade livet varit bra mycket tröttare.. kram :)
Esmaralda

10 <3:

skriven

Härligt kära Es att du känner dig utvilad efter resan och på g igen 😉. Undrar vart min skyddsängel tagit vägen sista tiden varit så mycket jobbiga saker. Tror ibland att både farmor och mormor vakar över mig 😇. Varit och är en stor konflikt med min sjukgymnast Lena. Blivit så illa bemött av henne under tre veckors tid. Bröt ihop under utskrivningen och grät och fick tröst av sköterskorna där jag går. De försökte få Lena och reda ut allt med mig lönlöst känns det som. Håller på med en utvärdering av tiden med henne. Tänker vara ärlig och skriva hur hon varit mot mig under den här tiden. Hon har även brutit på sekretessen flera gånger. Vill att min läkare ska få veta hur hon varit och sagt som kan göra att jag inte längre får den vård jag behöver enligt henne. Känns som dagisfasoner det sista hon sa. Antar att det blir värre om jag anmäler allt som hänt har haft några dagar nu och reflekterat över händelsen vid utskrivningen. Känner ändå att jag borde göra en anmälan efter utvärderingen för att få ett avslut och att hon ska veta att det inte är ok hur hon gjort mot mig och säkert andra. Bryta mot sekretessen i vården är fel. Vad ser du om situationen kära Es. Detta har tyngt ner mig sista veckan och jag känner mig ur gängorna och kränkt av henne. Tror min läkare och sköterskor stödjer mig det känns så.
Vill inte gå in på allt som hänt och skriva men tex så tycker Lena att en patient i min grupp som går med kryckor och har svårt att gå till henne gav hon gåstavar och sa att hon skulle ut och gå med dem. Bara en sån sak säger allt.
Kram
💜💜💜

Svar: I detta ska du göra vad du själv finner bäst... är man illa behandlad i vården ska man anmäla... tänk ett varv till och gör sedan som du känner.. kram :)
Esmaralda

11 X:

skriven

Kära Es. Jag har egentligen aldrig uppskattat att leva eller känt någon större livsglädje. Tvärtom känner jag ofta en längtan efter att återvända till Alltet och när en dag är slut känner jag lättnad över att ännu en dag har gått och det betyder en dag närmare tills jag får återvända hem. Livet handlar bara om att överleva, traggla sig igenom ännu en dag. Ibland får jag nästan panik vid tanken på att det aldrig kommer att ta slut.

Det enda som hindrar mig från att avsluta mitt liv är att jag hört att om man gör det så föds man tillbaka till ett likadant/liknande liv. Det tar alltså aldrig slut, man kan inte komma undan.

Har man alltid sin egna vilja att avsluta sitt liv? Vad tycker ens skyddsängel om man tar sitt liv?

Svar: Skyddsängeln suckar.. för hen vet ju att du kommer tillbaka bara för att upprepa... precis som du misstänker. Inte som ett straff... utan för att situationerna i sig som du lever är sådana att de ska levas....din ängel tycker alltså att det är helt onödigt att ta sitt liv... kram :)
Esmaralda

12 h:

skriven

Hej!
En gång hade jag dåligt me pengar o det var kris, då bad jag te änglarna..2dagar senare hitta jag 700kr..
Kram💜

Svar: Ja, det var handfast hjälp ! Kram :)
Esmaralda

13 Skorpan:

skriven

Kan inte säga om jag haft mina änglar med mig, men förmodligen har jag haft det. O mina barn har säkert haft sina änglar med sig. Ska bli intressant o läsa om andras upplevelser.

Ett av barnen dras med huvudvärk sen en liten olyckshändelse i utövandet av en hobby. Är det något som behöver utredas eller kommer smärtan att ge med sig av sig själv Es?

Onsdag o fredagen kan redan anas ;). Talko på fredagkväll, lördag lite annat program, kan behövas...

Vardagen behöver lite guldkant...
Kram Skorpan

Svar: Avvakta inte för länge... bättre att söka läkare en gång för mycket :) Kram :)
Esmaralda

14 C:

skriven

Godmorgon!
Tror du det kan bli något med À? Eller är det någon annan som ska komma in i mitt liv? kram

15 Anonym:

skriven

Godmorgon intressant med skyddsänglar, kan du se om min skyddsängel vill säga mig något, eller har ett meddelande

16 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda tror du min äldsta dotter får heltidsjobb? Kram😃

Svar: Ja, inte direkt men det verkar komma... kram :)
Esmaralda

17 Lilly:

skriven

Sista tiden känns det som det är aktivitet hemma o på jobbet stämmer det jag känner?

18 Smöla:

skriven

Jag vet faktiskt inte om jag har haft något möte med min skyddsängel...kan du se om jag haft det?

19 Smöla:

skriven

Mina skyddsänglar får nog jobba väldigt hårt! Pratar i stort sett med dom varje dag... Stackars dom, dom måste bli trött på mig! Haha.. Tycker inte jag får så mycket respons av dom, eller så har jag inte märkt nåt.
Kan inte minnas att jag har haft nåt möte med nån ängel..?

Svar: Men det har du... fast det var länge sedan.... dock finns din ängel omkring dig hela tiden även om du inte visuellt kan se.. kram :)
Esmaralda

20 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Mig Veterligen har jag inte mött ngn ängel ...
men kan tänka mig att min haft fullt upp..;-)

Härligt att du kommit i fas efter resan och är pigg ,då kan man njuta mer av den fantastiska hösten som exploderar i färg och krispighet ...

Jag älskar hösten !

Nu ut i härligheten med flocken

Kram Anki med flock

Svar: Jag älskar också hösten....särskilt storm o regn :) kram på dej o flocken :)
Esmaralda

21 Dunegull:

skriven

Hinner mitt knä blir bra?

22 Helena Ir:

skriven

Änglar,finns dom?..Ingen jag sett..men jag har en historia i bagaget som har blivit kallat för Mirakel och Änglavakt..vi var 129 st..så änglarna måste ha varit en drös av änglar..vår tid var alltså inte över.

Min dotter har sedan barnsben haft drömmen om att jobba som förskollärare,en dröm helt enkelt! Och visst kommer hon leva den..Igår träffade hon en förskolechef för en intervju..det blev lite av en chock,för dottern! Denna chef ondgjorde sig över utbildningens innehåll,över min dotters ungdom,,och att de flesta förskollärare och lärare slutar sitt arbete. Och visste hon,min dotter,vad hon gav sig inpå..ville hon verkligen detta?
Min dotter,svarade nog för sig,men hon blev nervös..kan hon hjälpa att hon ser ung ut,,yngre än sina 22..och att klaga på dagens förskollärarutbildning till platssökande!
Jag fick trösta igår..hon får ta det som träning,i platssökandet..om hon går vidare till ytterligare intervju..tackar hon nog NEJ..
Det var ord..och inga visor! Det verkliga livet..

Kram :)

Svar: Ja, ibland är det bra märkligt det som händer... kram :)
Esmaralda

23 Shirin:

skriven

Hej Esmaralda.. Ser du hans utseende eller något som kommer utmärka honom på något vis?

24 Linnean 🌸:

skriven

Morning!
Helena IR. Tack, för din omtanke i går! Det gick bra! Sticken (2) var inte alls så farliga och personalen var fantastiska. Visade, förklarade och var så fina! I dag är det ömt...men nu är det gjort! 😀

Änglarna, ja de finns där! Har en speciell händelse jag aldrig glömmer. När jag 17 år så var jag och en kompis ute och cyklade (ja, ja...det gör jag ju än men inte på cykel 🙄)
Vi skulle göra en vänstersväng...men jag vänder mig först till mina brorsdöttrar på hö sida vägen och vinkar...sen gör jag en snabb vänstersväng...Pang!! MCn jag sett sekunderna innan hade naturligtvis hunnit fram och klipper mig på vä underben. Jag flyger högt upp i luften. Där klipps all nutid. Alla ljud försvann, jag flög saakta och mjukt uppåt...minns än hur jag såg vägen, butikerna, bilarna på torget. Sen dalar jag mjukt och fortf saaakta ner mot vägen. När jag landat, mjukt mot asfalten, kommer alla skrikande ljud tillbaka. Då kom smärtan...MEN mitt huvud låg bara ngr cm från trottoarkant, modell högre. I den landningen av det fallet var det märkligt att inte mitt huvud kastats bakåt och slagit i den här kanten. Har undrat mången gång...var det en ängel som fångade upp mig? Jag skulle inte dö just då, eller hur? Glömmer aldrig detta!
Måste även fråga en annan sak. I går, Es, satte du något lugnt på mig inför us? Jag var liksom i en lugn "bubbla" det var en annorlunda känsla. Eller var jag avtrubbad av en lätt fasa? Men det kändes mer som en "drog" utifrån. Ska bli kul att läsa om era änglamöten. Måste skynda nu till min grupp. Sovit fööör lääänge! Allt gott i solskenet!
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Ja, det var din ängel som ryckte in här !! Räkna med att du fick lite av en "drog" :) kram :)
Esmaralda

25 Pia1:

skriven

De hjälper mig med stort som smått. Vet att jag berättat följande historia en gång men kan inte låta bli att dra den igen, det är så roligt och fint; Min bästa väninna skulle gifta sig och jag hade köpt en klänning så fin! Den var dock lite stor och jag skulle sy in den lite. Först måste jag sprätta några sömmar och behövde då min sprätt, något annat vis gick inte med de här händerna. Men den gick inte att hitta! Helt borta! Frustrerad fick jag ge upp och hämta barnen från skola och dagis. När vi kom hem, såg jag att någon legat på min nybäddade säng, där var en grop!! Creepy. Tills jag såg den lilla rosa sprättaren i gropen! Är det inte fint så säg 💕

26 Desp:

skriven

Goa Es menar att jag ej klarade teorin på andra försöket hur stor chans stt jag klarar det nästa vecka körkortet på tredje försöket på teorin för uppkörningen har jag redan klarat Love u💋💋💋💋💋💋💋

27 Alexandra:

skriven



Oj, oj , oj Es, senast änglarna hjälpte mig var i juni.

Det var fredag & inom 4 timmar skulle jag på en kryssning med vänner.

Jag tog en dusch i badkaret & plötsligt faller jag handlöst ut ur badkaret, hela jag.

Faller handlöst, raklång ut ur badkaret & landar på höger sida av kroppen, på badrumsgolvet. Slog i huvudet i golvet & spräckte ögonbrynet som började blöda kraftigt.

Annars var jag HELT intakt. Ingen skråma, inga blåmärken. Ingen smärta. Unbelivable , helt otroligt.

Jag tog mig upp från golvet, tejpade jacket med kirurgtejp, duschade klart & drog iväg på kryssningen. Omplåstrad & glad i livet.

Massa kärlek till alla skyddsänglar där ute!

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Svar: Ja, han höll verkligen sin hand över dig !! Kram :)
Esmaralda

28 Michaela:

skriven

Jag har aldrig mött min/mina men pratar ofta med den/dem.

Nu slutar kollegorna i en rasande takt och jag vill inte heller vara kvar pga hemsk arbetsmiljö och chefer som inte gör något utan säger till de som slutar " vi anställer bara någon ny ". Ser du om det dröjer länge tills jag hittar något annat? Har sökt ett som behandlare på psykmottagning för unga vuxna men har svårt att tro att jag har någon chans på det. Men man måste ju försöka.

29 Lilly:

skriven

Sista tiden känns det som det är aktivitet hemma o på jobbet stämmer det jag känner?

30 Lilly :

skriven

Tack för ditt svar, men förstår inte riktigt vad du menar med stanna lite ibland o gör små bokslut?

31 E:

skriven

Ja, jag har pratat med änglarna väldigt ofta den senaste tiden..men har inte rikigt fått den hjälpen jag bett om. Det kan ju då vara som du säger att dom inte lyder order...men finns dom här/hör dom mig? Känns så underligt att prata högt med sig själv. Men jag försöker vara uppmärksam på tecken och tycker mig se få några men jag vet inte om jag inbillar mig...

Vi har sagt att vi ska ses imorgon, kommer han höra av sig idag å checka av eller blir det jag som gör det?

Svar: Jodå, din ängel finns där och lyssnar och hjälper dig ibland.. kram :)
Esmaralda

32 Dunegull:

skriven

Ser du om mitt knä hinner bli bättre?

33 Pollan:

skriven

Min skyddsängel räddade mitt liv. Jag körde på en mindre väg och emot mig kommer en skördetröska i full fart, och föraren är på väg mot mej , och tittar bakåt på sitt ekipage Jag kastar ratten till höger in i ett buskage, och fordonet nuddar knappt dörren på min sida. Kollade sedan platsen dit min bil rullade. Sly smårtäd och stora stenar. Precis mellan stenarna hade min bil stannat och räddade mitt liv. Evigt Tacksam!

34 Pollan:

skriven

Min skyddsängel räddade mitt liv. Jag körde på en mindre väg och emot mig kommer en skördetröska i full fart, och föraren är på väg mot mej , och tittar bakåt på sitt ekipage Jag kastar ratten till höger in i ett buskage, och fordonet nuddar knappt dörren på min sida. Kollade sedan platsen dit min bil rullade. Sly smårtäd och stora stenar. Precis mellan stenarna hade min bil stannat och räddade mitt liv. Evigt Tacksam!

35 Pollan:

skriven

Min syster tycks ha ett horn i sidan till mej. Ska jag bara låta henne vara?

Svar: Du ska ha dina gränser och markera tydligt när hon gå över dem.. kram :)
Esmaralda

36 Cissi33:

skriven

På tal om att prata med änglar. På väg hem från jobbet igår, i bilen, så sa jag lite högt att jag ville få bra besked om ett långvikariat på ett och samma ställe. Jag tänkte på barnomsorgen. På kvällen tittade jag på arbetsförmedlingens sida och såg att dem söker flera stycken vikarier för längre tid, ett år, fast inom hemtjänsten. Alltså!! Jag har ju funderat på att även jobba inom vården också utöver barnomsorg. För extra pengar. Nu blev jag helt förvirrad. När jag såg annonsen sa min magkänsla "sök!"

Fortsättning följer...

37 Cajsa:

skriven

Jag tänkte ge förslag att vi går och pratar med någon som kan hjälpa oss, tror du att det hjälper och vi kommer att komma varandra nära igen.
Vill han det, har inte frågat ännu.

Kram
C

Svar: Absolut ska ni göra det.. kram :)
Esmaralda

38 Cajsa:

skriven

Hej Igen

Du gav mig en spådom förut om att jag skulle träffa en man, min soulmate. Du har beskrivit denna man exakt som den man jag lever med idag. Men är det han ? Allt strular ju bara just nu, men vi vill egentligen ha varandra, men når inte ända fram.
Eller ser du någon annan i min framtid. ?

Kram
c

Svar: Nja jag är faktiskt tveksam om det är din soulmate du har i ditt liv nu... snart kommer du veta mer säkert... och är det inte han.. ja, då finns han fortfarande därute och ni kommer mötas.. kram :)
Esmaralda

39 Sh:

skriven

Hej Esmaralda.. Ser du hans utseende eller något som kommer utmärka honom på något vis?

40 <3:

skriven

Tack kära Es för svar angående konflikten med sjukgymnasten. Har jag min läkare och sköterskor bakom mig. Förstår inte Lena att hon gjort fel mot mig eller är det som att hälla vatten på en gås med henne ? Har du gjort anmälan i vården någon gång ?
Kram
💜💜💜

Svar: Nej jag har inte gjort egen anmälan... men någon annan i bloggfamiljen kanske har ?
Esmaralda

41 Madde:

skriven

Jag tror min stackars ängel behöver semester 😂 finns hur många exempel som helst där jag är säker på att jag har fått hjälp. Kännsla när man tror att man ska smälla och de smäller inte är obeskrivligt, de borde ha smällt. Jag har två starka minnen. Ena gången höll jag och min nyfödda son bli på backade i hög hastighet. Men jag fick den där känslan, som gjorde att jag agerade snabbt, de va centimeter från bilen o vagnen. Andra gången va i sommras, jag hittade inte mina bilnycklar och när jag väl kom iväg fick jag vittna till en bilolycka. Strax innan jag ser olyckan sveper ett vitt sken/rök förbi mig.

Jag hoppas min ängel hör och förstår min tacksamhet!

42 Linda:

skriven

Hej, klokaste Esmaralda!

Jag ber om beskydd så gott som varje dag för mig och min familjs vägnar. Dock skulle jag behöva ditt råd. I en av mina tidigare seanser har du gett mig rådet att inte oroa mig över sådant som jag inte kan påverka och det är ju sant. Men ändå väldigt svårt att låta bli... I torsdags stannade en röd bil granntjejen (på väg hem från skolan) och sa att hon måste följa med då hennes mamma var på sjukhus. Det var två män. Hon följde naturligtvis inte med dem utan sprang iväg. Allt gick alltså bra. Men nu till min oro... Jag går sönder över oro för att de skall dyka upp igen. Jag vill alltid skydda min dotter och finnas där för henne, men i praktiken går det ju inte, för då skulle jag ju behöva sluta jobba och ständigt vara hemma. Hur ska jag hantera denna oro och vad känner du kring denna obehagliga händelse. Hur ska jag tänka kring detta. TACK och kram! // Linda

43 milla:

skriven

Hej.
Nu har jag bestämt mig för att göra skolbyte för sonen och undrar gör jag rätt o blir det bra? Tror på skyddsänglar o allt som har med dem att göra.

44 Amanda:

skriven

Hej!

Jag tror att jag kände min skyddsängel i somras. Jag var på jobbet och lyssande på en podd där de diskuterade skyddsänglar. Jag frågade i mitt huvud om den fanns bredvid mig, och jag blev varm i kroppen direkt. En varm känsla som började i bröstet och verkligen spred sig i hela kroppen. Jag vill tro att det var ett tecken på att jag har en ängel som ser efter mig och att jag inte ska vara orolig.

Jag har en fråga också, kommer jag att bli hel igen och finns det en kärleksfull framtid för mig?



Svar: Visst var det din ängel du kände !! Du kommer läkas och det finns en underbar framtid för dig.. kram :)
Esmaralda

45 Mim:

skriven

Hej Esmaralda! Mina böner till skyddsängel om att få jobb verkar helt förgäves. Får ingen hjälp alls verkar det som. Hoppas ändå att min önskan ska slå in förhoppningsvis snart. Kan du se om det händer något snart????

kram

46 Tanten:

skriven

För ett antal år sedan. Bodde på annan ort vid tillfället. På väg hem från stan bara försvann jag från "medvetandet"? när jag körde, bilen fortsatte framåt på vägen som förut och efter ett tag fann jag mig sittande vid ratten som tidigare. Har alltid undrar vad som hände den gången. Vore kul o du kan se något.

Kram

Svar: Din ängel tog över en liten stund.. och en olycka undveks... fast det minns du nog inte.. ibland är det stort med hur det fungerar... kram :)
Esmaralda

47 Ullegull:

skriven

Hej
Har en fråga som rör mig, mina två systrar och vår mamma. Som det är (och alltid har varit) måste vi anta oss noga för att inte hamna på kant med mamma. Gör man det blir hon en riktig martyr och ska minsann försvinna ut ur våra liv etc. Till saken hör att mamma är lite för glad i alkohol och ex i julas blev hon jättefull under uppesittarkvällen vilket vi andra tyckte var jobbigt då vi helst inte dricker mer än max en öl när barnen är med. Nu börjar min syster oroa sig för sin födelsedag nästa år (fyller jämnt) och vill helst inte att mamma ska vara med av rädsla för att hon ska skämma ut sig själv och oss. Hur tusan ska vi tackla detta?! Det är jättejobbigt att alltid behöva tänka på hur man beter sig och vad man säger, man går på som minerad mark...

Svar: Jag tycker att ni syskon och de närmaste ska prata er samman och att ni sedan talar med er mamma om det här... just att ni är eniga gör det ju svårare för henne att nonchalera....berätta som det är att ni upplevde hennes fylla som obehaglig i julas och att ni inte vill se det upprepas... det kanske kan tyckas tufft men rakhet och ärlighet i det här fallet måste till.. kram :)
Esmaralda

48 Desp:

skriven

Det blev så fel på frågan köra Esmeralda !!😔jag har gjort uppkörningen klarat den men sen har jag gjort två teoriprov och failat, har min tredje teoriprov på tisdag hur stor är chansen att jag klarar den ??? Kramar💋🌹❤️

49 Little miss piggy:

skriven

Hej Es!
Dum och pinsam fråga 🙈, men ser du något intimt (sex, kyssar och kel) för min del under den närmsta tiden eller dröjer det ett tag? Tack i förhand! Kram från lilla mig 💜

Svar: Ska nog inte dröja så länge innan det blir mysiga intimiteter.. kram :)
Esmaralda

50 Kiara:

skriven

Hej igen Es!
Det jag undrade mer var om jag vet vem romansen eller flirten är? Känner jag dom sedan innan eller är dom främlingar för mig båda två? Kan du se något om det? Eller var detta inget du kunde se? Tusen tacksam för svar! Kram Kiara ❤

51 Bellagio:

skriven

I samband med ledda meditationer har jag kommit i konrakt med både änglar och guider. Tycker det är svårt att renodla annat än att det är mycket mer ljus och vörme kring änglar, en annan energi från guider.... Så har jag upplevt det, inget i "vanliga" livet tyvärr.

Det känns så rätt med Lisa, är hon mitt lics kärlek?

52 D:

skriven

mmm rädd som fan att jag kmr få göra uppkörningen en gång till stämmer det?? måste jag börja om allr från början eller hur stor är chansen nästa tisdag att jag klarar det.

Kramar uschhh vilken stress och oro oooo :(

53 Louise:

skriven

Men fan....hela jäkla texten försvann för jag tappade min kalender gah.
Känns som min skyddsängel inte gör sig påmind alls eller hjälper mig, men det gör han kanske (du sa i en seans att min skyddsängel är en man som har följt mig genom flera liv att vi var connectade till varandra men han dog och jag återföddes till den jag är idag).

Jag sitter på skolan nu och ska skriva på mitt paper men jag har fastnat lite. Jag vet vad jag ska skriva men inte hur jag ska lägga upp det, så himla irriterande ibland. Ska se om jag kan få ett nys om jag gjort rätt på fredag då min kompis ska träffa sin lärare. Har själv handledning på onsdag så då lär jag få reda på om jag gjort rätt.
Viktigt för mig att verkligen få dessa poäng så jag kan söka CSN och slippa soc.
Jag var inne på stadsdelsförvaltningen och lämnade en lapp till vår handläggare om att hon skulle ringa upp min make då vi väntar på beslut om vi får ekonomisk hjälp eller inte. Om inte för vår skull så för barnens. Vi ligger nämligen efter med hyra och elen.
Maken min fick ett erbjudande från sin handläggare på arbetsförmedlingen om en kurs som mekaniker buss, bil eller lastbilsmekaniker. Jag sa till honom att ta erbjudandet så han inte sitter hemma och degar hela dagarna. det kan leda till jobb sen.
Jag ska på intervju på måndag och tisdag och jag börjar bli nyfiken på vilken förskola jag ska göra min VFU på. Hoppas att få reda på det idag eller imorgon.

Kommer vi få hjälp med ekonomiskt bistånd eller hur ser det ut? Vi har inte råd att låna pengar till både el och hyra heller och bara tanken att bli vräkt gör mig rädd.
Kommer det att ordna sig?

Tacksam för svar. Kramar

54 AnnaK :

skriven

Har aldrig märkt av nån men antar att nån finns där. Ber ofta om hjälp men fattar inte riktigt om jag blir hörd och får hjälp.

Har dock varit nära att stryka med några gånger men klarat mig ganska precis. En gång när jag var liten var jag visst nära att bli påkörd av en lastbil, nära att kvävas för några år sen mm. Kanske lite änglavakt 😇

Kram 😊

Svar: Ja, visst har du haft änglavakt !!! Kram :)
Esmaralda

55 Pöm:

skriven

Hej!

Ska jag nöja mig med att bo i min primitiva stuga över vintern?
Känns som om mina möjligheter att få något annat är väldigt små.
Jag klarar mig inte själv..

56 Alina:

skriven

Tackar för svaret igår!

Spännande att läsa om möten med änglar. Jag kan inte säga att jag mött min, men tror att jag har en riktigt duktig en, för jag har aldrig varit med om nån allvarlig olycka. Knappt nån mindre olycka ens. Det är jag så tacksam för!

57 Vindan:

skriven

Hej. Tror att det var en skyddsängel som räddade oss i bilen för mer än 40 år sedan. Kan du se hur det kommer att bli nu när jag snart ska sluta jobba fyller snart 64 och jag har bestämt till våren. Vi får tjänstepension så jag tjänar knappast alls på att jobba men jag älskar mitt jobb. Har ju många barn o barnbarn och en del väninnor. Min man är död men jag har en man som jag har en sorts relation med. Kan du se hur det blir?

Svar: Ja , den gången fanns en ängel med och han har gripit in fler gånger i ditt liv även om du kanske inte märkt det. Gör en bra plan kring vad du ska hitta på sin pensionär.. jag tror nämligen att du finner en ny och intressant livsuppgift.. kram :)
Esmaralda

58 Jen:

skriven

En lampa (av farmor) tänds ibland hemma hos oss av sig själv... är det ngn från andra sidan som tänder den?

Ser du om jag kommer att studera på min egen hemort?

59 Mi:

skriven

Hej!

Kommer jag att kunna bryta min isolering?? mår inte alls bra som det är nu.

kram

Svar: Ja det kommer du att göra... ta en sak åt gången och gör upp en plan... då går det som bäst.. kram :)
Esmaralda

60 Anna:

skriven

Känner du om jag är gravid? Jag är 6 dagar sen och vågar inte testa ifall det skulle vara negativt och jag skulle bli besviken.
Kram

61 Alex:

skriven

Tack för ditt svar Esmeralda!
Men går det att få min familj att förstå att de måste bjuda till lite själva ibland? Vi blev lovade en present som nu verkar ha runnit ut i sanden. Jag kan ju inte kräva den direkt, samtidigt är det vi som är i behov just nu och när det alltid varit vi som bara gett och gett, tänker jag att poletten borde ramla ner...men hittills händer absolut ingenting.
Vad gör jag?

62 Lotta:

skriven

Ibland ser jag ett blått svävande ljussken när jag blundar och ska sova. Vet inte om det är min skyddsängel men vill gärna att det ska vara så. Sen kan jag känna rysningar ibland när jag frågar något inom mig som jag vill ha svar på, ibland ryser jag och känner en sorts glädje.
....fast allt detta är kanske inbillning?

63 Mikael:

skriven

Skälla på änglarna, haha!! Brukade jag med göra.

Änglarna har nog hoppat in många gånger vid olyckor och vilt för min del, mer än 20 gånger skulle jag tro, som med älgen och bonden så räcker det med någon millimeter eller microsekund hit eller dit för att man ska klara sig oskadd och inte avlida eller bli invalid.

Några av gångerna skulle jag vilja ha på film då det är bra svårt veta hur jag lyckas undkomma oskadd, en gång åkte jag av vägen och ut bland träden men jag landade mjukt bland löven utan att träffa ett träd med kroppen, motorcykeln stod snyggt parkerad mellan två träd, som om jag gjort parkerat med flit, motorcykeln och jag var oskadd så det var bara att åka vidare, något overkligt.

Eftersom det är så många gånger så har dessa turer har gjutit förtroende för att saker och ting sker i en viss ordning. I alla fall i trafiken.


Svar: Ja, så är det... det som ska ske det sker...särskilt när det gäller vår övergång till andra sidan.. dit kommer vi inte förrän så är bestämt.. kram :)
Esmaralda

64 Michaela:

skriven

Nu är jag på akuten igen! Nån infektion i baken efter tarmbakterien. Det här tar ju ALDRIG slut!!!!! 😢

Svar: Stackars dej.. men det tar slut.. jag lovar.... snart återhämtar du dig från allt elände och samla kraft och energi.. kram :)
Esmaralda

65 Fanny2:

skriven

Jag tror att min skyddsängel var med mig när jag som fyraåring tog min farmors bensodiazepiner med min jämnåriga kusin. Det kunde ha slutat riktigt illa då vi redan var slöa när hon upptäckte oss. Hon stoppade ner fingrarna i halsen på oss och tvingade oss att spy innan ambulansen kom... Det måste ha varit änglavakt som gjorde att hon upptäckte oss i tid.

Tack för svaret senast. ❤ Jag har tänkt på det där med regression och undrar om du känner till någon som kan sånt i Stockholmsområdet. Tror inte jag skulle klara av det hemifrån via Skype eftersom mina grannar har en tendens att störa mycket... 😞 Sen undrar jag om du tror att min romans är någon annan än denna man? Jag är dålig på att tyda tecken på intresse. 😂

Och till X vill jag säga att oj vad jag känner igen mig... Tycks mig minnas att du spådde dig och fick höra att du skulle födas om om du tog livet av dig? Det hände mig och jag känner igen mig i det du skriver... Du är inte ensam. ❤😔

Svar: Tyvärr känner jag ingen i Stockholmstrakten vad det gäller regressioner.. men kanske någon annan kan tipsa ?
Esmaralda

66 Andevärlden:

skriven

Hej

Har jag någon hälsning från andevärlden?
tacksam för svar:)

67 Zita:

skriven

Hej Esmaralda. Har jag sett eller känner jag min soulmate?😃kram😉

68 F:

skriven

Killarna som renoverade vårt badrum, det finns en till gubbe med i bilden som vi känner innan, jag har alltid haft svårt att lita på honom, vad är hans avsikt ?

69 Lilly :

skriven

Sista tiden känns det som det är aktivitet hemma o på jobbet stämmer det jag känner?

70 HS:

skriven

Har gjort några drulliga olyckor genom åren som slutat med förvånansvärt lite skador. Min skyddsängel hade säkert ett finger med i spelet. Stämmer det att han sitter bredvid mig på passagerarsidan ibland när jag kör bil? Eller sitter bredvid mig när jag är på konferens? För visst är det en han?

Kram

71 Kristin:

skriven

Hei Esmaralda. Ja, siden du beretter om elg, kan jeg fortelle en lignende historie som skjedde meg for mange år siden. Jeg lå bak en trailer og i skråningen så jeg en elg komme. Jeg var helt sikker på at jeg ville treffe elgen, men av en eller annen merkelig grunn kom den så vidt forbi bilen min. Jeg forsto ikke at dette kunne gå an, men takket alle gode hjelpere, der jeg satt og var temmelig skjelven. Lignende ting har hendt meg flere ganger. En gang kjørte jeg i tett tåke og hadde så og si ingen sikt. Plutselig rett foran meg sto en bil i vegbanen. Hvordan jeg kom med forbi vet jeg ikke den dag i dag.
Esmaralda, vil jeg klare å bo her i mitt hus i mange år ennå? Jeg tenker mest økonomisk. På forhånd takk!!
KRAM!

Svar: Javisst har du haft änglavakt.. och ja, ekonomiskt kommer du att klara bo i ditt hus.. kram :)
Esmaralda

72 G.H:

skriven

Jag brukar be till både högre makter, min skyddsängel och min sons skyddsängel om att se till att min son somnar om om nätterna när han vaknar 😜 ,,, vete tusan om det hjälp, jo lite hjälp har jag nog fått ibland!

Mest hjälp av min skyddsängel har jag nog fått i trafiken, det är ett flera gånger det varit nära att smälla men inte gjort det, och hur det har undvikts har varit helt oförklarligt, det känns verkligen som någon ryckt in och pausat en mikrosekund. Misstänker att våra skyddsänglar gör mycket mer än vi tror:)

Kram ☀️

73 körkortet:

skriven

kära ESMERALDAAAAA! det blir mitt tredje teori prov på tisdag, jag ar klarat uppkörningen men måste fixa nu teoriprovet ser du med hur mcket chans jag klarar det är så stressad:O


KRAMAR <3 3 <3< 3<3 <3 <3 <3

74 Lizette:

skriven

Hej:
Ber ofta änglarna om hjälp, och det får hag på nått vis oxå:) kan vara genom tankar, idéer osv. Tror de kan sända rätt människor till en oxå för att man ska hamna rätt;) hihi
Haft en skön dag för mig själv på badet. Känner mig positiv o ser fram mot hösten:-) närmar sig min soulmate tro?elr kommer jag träffa någon emellan?
Kram

75 Våg:

skriven

Hej Ezmeralda!
Igår tappade jag bort min stora nyckelknippa. Kommer jag få tillbaka dem eller bör jag byta lås?

Snälla hjälp denna ängsliga själ att få ro. Kram

76 Cecilia:

skriven

Intressant att läsa om era upplevelser!

Första gången jag hörde min ängel medvetet var en natt då jag sov på soffan. Jag vaknade av ett ljud som liknade en andning. Först trodde jag att det var min bror som kommit mer men när jag kollar runt omkring så är ingen där, däremot kände jag en stark närvaro. Jag är väldigt lättskrämd, speciellt vid sånahär tillfällen men nu var jag helt lugn. Sedan hör jag en manlig röst säga någonting på ett helt annat språk. Vad han sa och vad han ville förmedla vet jag inte riktigt, men sen gick jag och la mig igen.

En annan gång var när jag var väldigt ledsen. Plötsligt kände jag hur hela kroppen fylldes med värme och lugnande, sedan var jag inte ledsen längre.

Idag tappade jag bort min ena sko under orienteringen.. Tänkte gena över en åker och hamnade i en lera som fångade min sko och drog ner den. Kändes lite surt att promemera tillbaka med bara en sko, men det kunde ha varit värre. Nu vill jag bara hoppa in i duschen och få i mig nåt riktigt gott.

Kan jag och A bli lika bra vänner som förr? Det har varit en liten "paus", men nu har vi börjat knyta band igen. Kramar

77 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Det är tur vi har våra änglar även om man kan undra var de håller hus ibland, men de finns bland oss med kärlek!!

Es, ser du hur jag ska göra? Min diskmaskin fungerar men är orolig att den ska ge upp snart och nu säljs det en för inte så farligt pris ganska ny! Ska jag slå till eller vänta?
Kram

78 Tanten:

skriven

Tusen tack för svaret och WOW, vilken händelse. Nej, inget som jag minns alls, är alldeles blankt, men det känns verkligen stort att det hände. Vilken trygghet.

Kram

79 Kecka:

skriven

Hej
Känner mig så ensam o ledsen!
Har träffat en kille men vet ej vad han känner, vilket gör det hela värre...
Är han intresserad?
Kram

80 Kiara:

skriven

Hej igen Es!
Det jag undrade mer var om jag vet vem romansen eller flirten är? Känner jag dom sedan innan eller är dom främlingar för mig båda två? Kan du se något om det? Eller var detta inget du kunde se? Tusen tacksam för svar! Kram Kiara ❤

81 Kiara:

skriven

Hej igen Es!
Det jag undrade mer var om jag vet vem romansen eller flirten är? Känner jag dom sedan innan eller är dom främlingar för mig båda två? Kan du se något om det? Eller var detta inget du kunde se? Tusen tacksam för svar! Kram Kiara ❤

82 Grodan:

skriven

Hej Es

Ser du mig möta kärleken snart?
kram

83 Lilly:

skriven

Sista tiden känns det som det är aktivitet hemma o på jobbet stämmer det jag känner?

84 Anmäl!:

skriven

Till Linda inlägg 42.
Jag hoppas verkligen du har anmält händelsen till polisen.
Det kanske kan rädda någon från att råka illa ut.
Man kan inte alltid hoppas att det löser sig av sig självt eller tänka att nån annan säkert redan har gjort det. Ibnland får man ta sitt medborgerliga ansvar. Polisen är inga tankeläsare ;-)

85 Tisa:

skriven

Då kan det alltså ha varit min skyddsängel som gav mig kraft att överleva.

Hursomhelst, tror du att jag klarar detta själv? Jag blir galen snart (i alla fall känns det så). Allt bara går åt fel håll. Jag försöker att göra mitt bästa så gått det går, men det låter enklare än vad det är. Allt känns så jobbigt. Sen kom han in i bilden igen. Det gör ont att han inte hör av sig...

Svar: Jag vet, det är bara så rörigt just nu.. men ta tag i EN positiv tråd och lev den... det blir så mycket bättre.. kram :)
Esmaralda

86 Emma:

skriven

Ber ofta till skyddsänglarna.
Ber om kraft att orka, mod att våga lita till att det bästa sker, men ibland blir jag förbannad o ber dom att hjälpa ordentligt, när jag fått nog...

Passande inlägg att läsa, har inte varit här på ett tag. Ser det som ett tecken.

Oro över om det glada vi väntar verkligen är på riktigt. Eller får vi bakslag på måndag.
Ber högt till alka goda krafter om att skydda o hjälpa, men mest om tilliten och att få ro att vänta till måndag.

Ezmeralda, vad kan du se. Blir måndag en bra dag, eller en dag med sorg? Jag är så orolig att jag inte litar till mina egna känslor och att jag frammanar dåliga saker.

Kram

87 Alie:

skriven

Jag tror nog jag har iaf en skyddsängel som tittar till mig lite då och då. Jag har aldrig sett han men kan nog ibland känna av honom när han kommer på besök. Han är säkert trött på alla mina önskningar ( och universum) för precis som di skriver så undrar man ju varför i all sin dar man ska genomlida vissa saker... Som min jäklar rygg till exempel, den gör mitt liv till ett helvete ( även om jag vet på någon vänster att det kommer att bli bra nån gång) eller varför min stora kärlek inte dyker upp... Ja suck. Men jag ÄR verkligen tacksam att han finns där för mig, någonstans bak i kulisserna ;-)
Kram

Svar: Han finns där... fast allt kan han inte påverka även om han gör sitt allra bästa.. och du kommer må så mycket bättre... kram :)
Esmaralda

88 Signe:

skriven

Hej igen!

Tack snälla för att du svarade! Har en fråga, inte säker att du kan svara, men hur i tid beyder ' inom det närmaste' när du funderar på tid? Är det nu, om ett halvår eller inom fem år?

Stor kram 💞

89 Boudica:

skriven

Tack för svaret igår!
"Om du känner för det" Då återstår det bara att hoppas att jag är på rätt humör när tillfället kommer! ;)
Lite nyfiken blir man ju, hur får du till dig svar på sånna frågor, inte väl spelas det upp sex-scener i huvudet på dig? Haha

Min ängel är busig av sig skulle jag vilja säga, ser ju inte honom, men ibland kan jag känna av, och fjädrar förknippar jag med honom.
Inte alltid jag får vad jag ber om, men några önskningar kan han uppfylla, och oftast på märkliga sätt som man inte räknat med.

Kram!

90 Rosana:

skriven

Hej

Har min ängel något att säga mig?

91 Carolina:

skriven

Kära es! Behöver hjälp om uppfostran då mina pojkar har förändrat när skolan börjat igen. dem gapar, svär, åt mig ofta och jag tycker inte detta är okej jag blir jätteledsen hur dem beteer sig mot mig och jag är ensamstående och tycker det är jättesvårt att uppfostra dem själv gråter på kvällarna för att jag är totalt slut det är bara hemma dem beteer sig så här borta uppför dem sig bra. känner mig misslyckad som mamma. hur ska jag fixa det här själv som ensamstående.

92 Jhs:

skriven

Jag är en riktig virrhöna och slaver och handen på hjärtat kan jag nog vara ganska vårdslös. De är så många gånger jag fått hjälp med stort och smått. När jag riktigt har trasslat in mig så löser de sig nästan alltid. Jag är så himla tacksam:)

93 Frågade :

skriven

Kommer vi får ett förhållande med en massa kärlek, respekt och glädje?

94 Di:

skriven

Inte vet jag om det var en ängel.
Körde bil, helt plötsligt stod en bil framför mig (hade inte sett den)vid stopptecknet högst
1, 5 meter framför mig, innan jag hunnit reagera styr bilen upp vid vänstra sidan av bilen i en tvär gir och det var inte jag som gjorde det.allt hände otroligt snabbt.
Skyddsängel?

En annan gång drömde jag att jag drunknade, jag kämpade för mitt liv så rycker jag till och vaknar. Då står en ljus flicka och tittar på mig, jag tror att mitt barn hade vaknat och räcker ut min hand och säger kom men det fanns inget barn hon bara försvann. Vad var det? Reagerar en skyddsängel på skräcken jag sände ut ifrån drömmen?

95 Daniel:

skriven

Till <3

Jag tycker att du absolut ska göra en anmälan. Jag har precis börjat läsa till sjuksköterska och bland det första vi har fått lära oss är patientsäkerhetslagen och hälso och sjukvårdslagen. Vårdpersonal har många skyldigheter som vi måste följa och tystnadsplikten är en av dem. När man söker hjälp så är man mycket sårbar och utlämnad till vården. Och utan tystnadsplikt skulle ingen våga söka hjälp. För din del och kommande patienter är det bra om hon du anmäler. Sedan hur du ska gå tillväga med det vet jag tyvärr inte. Stor kram till dig och hoppas att du i framtiden får bättre bemötande av personal som är omtänksam och som vill patienters bästa.

96 Anna E:

skriven

Som sagt blev jag räddad av min ängel när jag voltade med bilen <3

Hittar vi hus att hyra inom en snar framtid? Innan jul?

97 Ale:

skriven

Jag tycker att min skyddsängel är verkligen där och hjälper till med små händelsen iafall..
Tror du att mitt liv att bli enklare som ensam förälder och skild eller inte?

Kram 💓

98 Blomman:

skriven

Ser du om min soulmate närmar sig?

Kram
❤️

99 Linda:

skriven

Svar till signaturen "Anmäl" inlägg 84.

Självklart är händelsen polisanmäld!

Med vänlig hälsning

Linda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: