Healingen

Många av er MÅSTE ha känt av healingen igår.

För jag  kände… hur starkt som helst.

Jag satt ensam på balkongen… hade med min doni som alltid är med.. lite speciella stenar… och makterna i hav och himmel. 

Det var så starkt och intensivt att jag knappt alls befann mig på balkongen.

Jag var med många av er .. kanske inte alla men de flesta… och det var  magiskt.

 

Jag for än hit och än dit… jag  la handen på sjuka ställen… jag  mötte sorgsna och ensamma själar som jag  lyfte till nya nivåer…. jag peppade de som  behövde energi och jag  klappade om både hundar och katter och  hästar och kaniner. 

Det var såååååå  outstanding… så starkt och så speciellt.  Och nu hoppas jag att  ni skriver och berättar om hur ni  kände det….

I dag angör vi vår sista anhalt.. Rom och vi har bokat in oss på en heldagsutflykt.  Sen i morgon är vi tillbaka i Genua & det är dags att fara  hem

Kram o kärlek

1 <3:

skriven

Godmorgon kära Es. Spännande med healingen skulle vilja prova på det nästa gång. Till dig Månflickan hoppas att din bror tog emot och blev starkare.
Känner lite oro är TE sjuk igen känns som det hänt honom något? Eller skämms han att hans ena mejl kanske var lite för intimt. Något är det i hans mejl som gör att jag tror han är intresserad men ändå inte vågar fullfölja äpplena på Södermalmstorg 🍏
Kram
💗💗💗

2 IeIe:

skriven

Vilken healing timme det måste ha varit, blir intressant att läsa kommande kommentar under dagens gång! 🙂

.. Fredag idag, tänk så fort tiden går.. Och gör jag något vettigt med den? Njae, det kan dom lärde tvista om.. Haha.. 😋 Men om inte annat så får jag fint här hemma så mycket som jag pysslar/städar/rensar just nu 🙂

Funderar.. Har jag bra sista månder att se fram emot såhär i slutet av året?? Kommer allt lugna ner sig och kommer jag bli piggare här framöver? Är det något annat jag behöver tänka på eller vara mer försiktig med?? Något annat du kan se/känna av??

Tack och ha fortsatt fin dag samt kommande helg!

Svar: Du kommer igång lite mer med dig själv.. det kan vara träning eller annat... jag ser att du blir starkare och piggare.. det kommer lite då och då.. kram :)
Esmaralda

3 Skrållann:

skriven

Hej!
Jag hade svårt att komma till ro och blev dessutom störd av mannen.
Kan inte säga om det hade effekt men jag har ju haft problem med mina bihålor en tid och det kändes som det pulserade och dunkade lätt i dom. Kanske hade det den effekten för att jag ska må bättre hela jag;)

Kram❤️

Svar: Ja, det är den pulseringen som visar att healingen i alla fall delvis gjorde sitt jobb.. kram :)
Esmaralda

4 Hej.:

skriven

Vad härligt hoppas att många blev hjälpta.
Ha en mysig dag i Rom och njut ordentligt för här i södra Sverige så har hösten (äntligen)hittat hit.

5 Cissi33:

skriven

Jag hade feber under tiden och min granne skrek under hela tiden, hon började skrika halvtimme innan och slutade inte förrän vid 23. Blev jättestörd av henne. Kände mig lite splittrad. Jag tog emot en del i alla fall. Dock fick jag fram massa bilder och röster som jag puttade undan för trodde det var mina egna tankar som störde. Såhär i efterhand kanske jag skulle ha låtit dem komma fram? Kände dock som en pirrande och darrande känsla i hela kroppen och sen som en "våg" som sköljde över mig. Sen vet jag heller inte om det var på riktigt, det kändes på riktigt, men jag satte mig bredvid dig på båten och sa "jag sitter här ett tag" och satt och kolla på havet... Och så pratade vi lite mer. Sen gick jag in i båten och en man stod där som jag hoppade upp på och vi kramades och skrattade och kastade oss ner i sängen. Efter det blev jag bara störd av grannen. Tyckte jag också såg en kattunge, kattungen hade svart i sig, men var inte helt svart.

Känner mig piggare och gladare i dag. Tack! (öronproppar nästa gång...)

Kram!

Svar: Ja, en annan gång ska du låta allt komma som kommer... det brukar finnas en mening med detta..... men du kunde ta emot en rejäl dos i alla fall... kram :)
Esmaralda

6 Misstjejen:

skriven

Hej

En fråga är att ska jag undvika honom som han har något intresse för mig? Eller ska jag fortsätta som vanlig?

Ha det bra
Misstjejen

7 Helena Ir:

skriven

Vilken häftig känsla det måste varit där ute på balkongen..hoppas många fick känna av detta under healingen..själv var jag ju inte med denna gång.

Tiden går fort,när man har så trevligt som ni har haft..så njut av er heldagstur i Rom..och kanske du kan skippa mjölken idag :)

Fy vad det har blåst här i natt..sömnen har inte varit den bästa..men jag ger mig iväg,och gör det jag brukar.

Det är fredag..och jag hoppas på en bra dag..just idag kanske det blir en av de bättre :)

Allt gott till er!
Kram :)

8 Ullegull:

skriven

wow, låter som om en fantastisk healing! Synd att jag inte kunde vara med men det ska bli väldigt roligt att läsa om hur ni upplevde den.

Es, har träffat en oerhört sympatisk man som jag börjar få känslor för. Undrar inte om han är den rätte, för oavsett kommer jag njuta av den tid vi får tillsammans. Däremot undrar jag om hans exfru. Är jätteorolig för hur hon kommer ta emot det faktum att vi dejtar/ är tillsammans. Ser du något kring det? Sen undrar jag om min exman kommer träffa en ny snabbt efter att hans sambo flyttat?

9 Skorpan:

skriven

Ja det måste ju ha varit fantastiskt med närheten till himlen o havet o så bra för alla dem som kände av healingen. Lustigt nog fick jag en slags värk i mitt ben efter den tid healingen hade börjat. Ja jag var ju int ens med, det måste ha varit nåt annat :).

Sista dagen vi får vara med på er resa, tack föratt också jag fått se mera av världen. Rom har vi talat om med en kompis att vi ska besöka, blir det av månne? Om ett par år...

Se nu Rom, men dö icke, du behövs i min vardag Es :).
Kram Skorpan

Svar: Kan hända att du fick en släng av sleven i alla fall även om du inte var med :) Kram :)
Esmaralda

10 malin:

skriven

God morgon finaste Ezmaralda,

Tack för din kraftfulla healing igår kväll. Jag var med även om jag sov, somnade tyvärr då jag är trött vid den tiden på kvällarna... Vaknade imorse med ett lugn inom mig, gårdagen innehöll mycket sorg och avsked för min del så jag kan bara sammanfatta med ett fint och läkande avslut på den dagen. Jag känner en kraft och styrka och hjälpsamma själar från andevärlden som finns med mig, kan man önska sig något mer?

Jag önskar er en fin avslutning på er kryssning och Rom är en värdig avslutning. Fö min älsklingsstad! Njut av gränderna i Trastévere, känn antikens vingslag, ta ett glas vin på en trattoria och insup atmosfären...

Buon viaggio e godere la bella!
/Malin

Svar: Javisst var du med på healingen och du tog emot....kram :)
Esmaralda

11 Anna.L:

skriven

Åh Hej'
Imorgon ska jag gå min första modevisning, kommer det gå bra? Kommer jag klara det utan olyckor och fall. Hoppas det går att kontrollera nerverna. Kram!

Svar: Det kommer gå fint... andas lugnt.. kram :)
Esmaralda

12 Jossan :

skriven

Ja du är välkommen hem! Hösten börjar göra sig påmind! Det är kallt som bara den!
Måste fråga en sak. Hur kommer der sig att du inte kunde se något om min nästa kille men en annan kunde säga att jag kommer träffa honom om minst 6 månader?

Inget negativt alls utan bara fundering :)

Kram och njut av de sista dagarna :) nu är jag snart på jobbet :)

Svar: Ingen aning !! Kram :)
Esmaralda

13 Malina:

skriven

God morgon, så här dagen efter.
Jag var både trött och hade ändå svårt att slappna av igår kväll på healingen. För att inte bli för dåsig så satt jag i soffan. Tyvärr så har jag värmevallningar som pirrar och värmer så det är ju inga tecken på effekt av healing i mitt fall😅... Men då hände nåt annat...
Jag kände tydliga energipuffar som t o m gjorde att huvudet ryckte lätt bakåt ett par ggr, men på ett mjukt och vänligt sätt. Jag kände mig glatt förvånad???
Måste vara ett tecken på nåt som kroppen inte var van vid💫
It's a new day and a new life!
Asante sana🙏🏼

Svar: Ja, du kan tro att jag var där och ryckte i dig - och du fick i dig en rejäl dos healing.. kram :)
Esmaralda

14 C:

skriven

Låter så häftigt! Och trist att resan snart är påväg mot sitt slut.. Det har nästan känts som man varit med er på era äventyr i veckan!

Kommer han att skriva till mig under dagen eller helgen? Vill ju så gärna prata men han kanske har annat för sig.. Vad har du för känsla, kommer han skriva? :)

15 Naturvän:

skriven

Godmorgon kära Ezmaralda!

Stort Tack för gardagens healing!
För mig var det mycket omtumlande,mkt bilder, bla starkt av hus, rött m vita knutar,ngt som kommer? smyckesten grekiska som är svart o blatt, onda ögat? Det rörde om, blev rörd och trött, kändes som om jag tuppade av stundtals.Lite spänd inför stundande operation i slutet av oktober, tror ända jag kunde ta emot.

Önskar Er en forsatt underbar resa !

Kram fran naturvän

Svar: Ja absolut att du kunde ta emot och nu ska du försöka förvalta detta väl och behålla den nya energi om alstras.. kram :)
Esmaralda

16 Brutal dödsångest:

skriven

Hej,

Kommer det jag gjorde i måndags att påverka min hälsa negativt i framtiden? Är så orolig så du anar inte.

Snälla var ärlig med ditt svar.
Kram på dig <3

17 G.S.H:

skriven

Tror jag somnade mitt i allt, vet inte riktigt om jag tog mot något men vaknade efter 22 och var ju trött som bara den!

Kram!

Svar: Nej tyvärr så tror jag inte att du tog emot den här gången.. det kändes inte så.. kram :)
Esmaralda

18 Virrhönan:

skriven

God morgon!

Är tveksam om det verkligen funkade igår eller om det beror på att jag aldrig kom till ro, kände ingenting men jag känner mej ändå ganska lätt i hjärtat idag och lite energifull, så kanske att det kröp på litegrann...Du måste haft en härlig stund på balkongen i alla fall. Fredag igen och det känns som det kommer bli en bra dag, hoppas på det. Hoppas ni får en underbar dag i Rom, låter ju helt fantastiskt härligt. Njut av sista dagen och välkomna hem igen till höstrusket. Kram o trevlig helg.

Svar: Jodå, till viss del funkade det.. men inte fullt ut .. snarare strax under 50 % så ta vara på den extra energi du fått och förvalta den väl.. kram :)
Esmaralda

19 lilly:

skriven

det var tråkigt att jag inte kunde ta emot hearingen igår, fast jag försökte med allt.

Svar: ja ibland blir det så... jag försökte också.... men ibland är det bara stopp och betyder inte att du aldrig är mottaglig... nästa gång kan det bli helt annorlunda.. kram :)
Esmaralda

20 Mae:

skriven

Snälla Es! Jag blir snart tokig. Är jag bortglömd? Ska jag skriva och ligga på om ett svar? Det är jätteviktigt för mig att få veta nu. Hellre får ett nej. Ser du ett nej? Det skulle underlätta för hur jag går vidare.

Kram!

21 f:

skriven

har känt av sista tiden som att det finns något på jobbet, olika konstiga ljud , är det inbillning eller har vi besök på jobbet. och hemma

22 Michaela:

skriven

Min upplevelse under healingen var myrkrypningar och värme på låren och bröstet. Mamma ( som var debutant ) blev varm och röd på vänster kind och öra. Hoppas att detta betyder att vi kunde ta emot. Hur som helst skall du ha TACK Es för att du hjälper oss.

Har ju bott hos mamma några dagar nu eftersom jag varit så dålig och inte velat vara ensam men längtar efter min säng. Tror du att det går bra om jag är hemma själv? Mamma o familjen bor 10-15 min ifrån mig om något skulle hända men hoppas verkligen inte det. Stor kram

Svar: Ja nu kunde båda ta emot... inte fullt ut men 60-70 % och det är bra nog.. och kan bli fullt ut nästa gång. Du fick energi av healingen och ja, nu är det dags att du flyttar hem igen till ditt... kram :)
Esmaralda

23 Hedwig:

skriven

Jag kände en tydlig värme i kroppen så healingen har gjort något i alla fall. Jag hade dock svårt att slappna av, jag är så stressig på grund av mannen som skickade mig ett hotande meddelande igen i söndags..Min hund Sven verkade dock riktigt trivas under healingen. Han låg hos mig i soffan, helt avslappnad..Kanske klappade du honom, en liten svartvitt hög..

Svar: Ja, lite tog du emot under healingen men faktum är att Sven tog emot mer.. han fick en klapp och han fick bilder från sin valptid... från sin mamma och syskonen och det var väldigt tryggt inom honom.. kram :)
Esmaralda

24 Linnean 🌸:

skriven

Morning!
Tack, för healingen! Den var lite annorlunda i går. Hade lite svår att komma till ro. Men sen kom en stund där jag var avslappnad. Det här
låter knäppt!! Men först stod jag på en äng el park och såg en kossa...kacka! 😂
Sen kom det upp tre mansansikten liksom i svartvitt och...ditt ansikte åxå. Det gick ganska snabbt. Sen kom två stora händer och tog om min hals. Har ju sköldkörtelproblem! Sen var det svårt att vara stilla igen så kvart i tio steg jag upp. Det kändes som en slags...aktiv healing. Ja, katta kom och ville vara med! 😉
Nu är det dags för CT, sista delen i SCAPIS projektet. Ha gjort det innan men liiite läskigt är det. Finns ju roligare saker! Men sen åker jag ut på landet till min son över helgen. Gott!
Så är det då den velige mannen i skogen, visst kommer vi att ses igen?? Han kan väl inte bara lösas upp i dimmor nu? Han har ju världens underbaraste kvinna här! 😇 Eller hur? En sådan kastar man väl inte bort efter allt skoj vi har haft?? Suuuck!
Njut av Rom! Lite avis! Hellre Rom än CT!!
Tusen Tack för dina energieer!! Kram...
/Linnean 🌸

Svar: ja det var starka energier i rörelse omkring dig under healingen.. jag tittade in... det var ingen tveka om att du tog emot.. kram :)
Esmaralda

25 Alexandra:

skriven

Kära Es,

Tack för healingen igår, min 1:a.

Jag såg till att allt var i ordning.

Ställde fram min fotölj mot mina 3 fönster, med utsikt högt,högt över takåsarna.

Tände 3 ljus, släckte ned i övrigt. Satte på mig min favvo kimono & slöt ögonen.

Ett lugn kom över mig, från djupet av min själ. Andningen var i harmoni med något större än mig själv.

Såg mig själv i mitt rätta element. Njöt.

Öppnade & stängde ögonen om vartannat. Kände pirr i händerna.

Plötsligt kände jag en intensiv närvaro av stark, gränslös kärlek. Som en förälder som kommer för att titta till sitt barn.

Starkt, intensivt men kort. Fick mig en "spruta" proppfull av kärlek.

När den intensiva närvaron försvann tappade jag tråden & reste mig för att göra annat. Satt totalt i endast 25 min.

Idag känner jag mig som en "ny" fulltankad bil. 😂

Tut tuuuuut!!!

Es, var du klädd i helvitt på balkongen?

Tack Es.

Kram & kärlek 😚



Svar: Ja jag var klädd helt i vitt.. jag brukar vara det under en healing... och du tog emot.. fullt ut och det gör mig så glad.. jag kände ju att du öppnade upp och förvaltade den du fick.. kram :)
Esmaralda

26 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Tack för healingen !
Jag låg i en badenbaden insvept i filt och såg den stjärnbeströdda himlen och det stormade ..
Kan det bli bättre !
Hade bara Moses och Mira hos mig Molly gammelhunden gick in...Vart varm i mage och höger ben Kändes som du skickade healing igenom mig till Moses då jag klappade honom Mira var mer orolig och tassade runt
Det bästa av allt ...min pappa kom !

Sen kom äldsta sonen hem från jobbet och vi avslutade lite tidigare..

Idag yngsta sonens födelsedag

Tack från Anki med flock

Svar: Ja det här var verkligen en lyckad healing.... jag kände så starkt när jag besökte dig... och du tog emot allt... stor kram :)
Esmaralda

27 Helena:

skriven

Hej!

Jag drömde inatt väldigt starkt att jag var väldigt attraherad och höll på att bli kär i en kille (som jag egentligen verkligen ogillar på riktigt, Julius heter han och går samma program som jag) och det var besvarat. Detta gjorde mig bekymrad både i drömmen och när jag vaknade eftersom jag redan är i ett förhållande med en jättefin kille som jag tycker mycket om. Hade denna dröm någon mening?

Kram Helena

28 hg83:

skriven

Hej
Jag kände inte av nånting av healingen..ändå låg jag i soffan avkopplad..men inget hände..varför kunde ja inte ta emot?
Kram!

29 Yvonne (gammal kund ):

skriven

Tusen tack för healingen!

Jag satt i mörkret i strömavbrott och kände hur lugnet bara infann sig i kroppen.

Vaknade mitt i natten och var jättepigg!

Det känns att jag fått ny härlig energi!

Tack tack!

Kram

Yvonne

Svar: Ja du öppnade och tog emot och jag kände hur energin flödade i dig.. underbart... håll den nu kvar så länge du kan.. kram :)
Esmaralda

30 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag vet inte om jag var så mottaglig, kände ingenting iaf. Försökte verkligen. 😞 Den första halvtimmen råkade jag somna och även om jag hade stängt av mobilen så glömde ja ta bort vibrationen så jag vaknade vid halv tio av att min syster ringde som en galning då hon trodde att det hade hänt något eftersom jag inte svarade och jag trodde det hade hänt något eftersom hon inte gav upp. Hade helt totalt glömt bort att meddela henne att inte störa. Då hon brukar ringa. Mitt i det hela började dom även jobba utanför, vägarbete eller något så jag blev störd av det. Jag känner inte någon skillnad idag så jag får göra ett nytt försök nästa gång. Då syrran ringde så himla mycket var jag tvungen att svara. Hoppas de blir bättre nästa gång! Kram

Svar: Du blev lite för mycket störd för du tillhör dem som behöver absolut ro för att healingen ska lyckas.. men bättre lycka nästa gång.. kram :)
Esmaralda

31 Solstjärnan:

skriven

Hej

Rom ,så härligt.Det är en stad som jag vill besöka en dag.
Ha en bra dag!😊

Angående gårdagens healing.Tack!

Hoppas jag var emottaglig.Kände värme i handflatorna ,kanske det var av healingen.
Önskar jag kunde se bilder som en del av er gör.
Såg du Ez något,dvs besökte du mig vid något skede eller..

Sköt om er!
Kram Solstjärnan 🌼


Svar: ja jag besökte dig och healingen lyckades.. i alla fall till 75 %.. kram :)
Esmaralda

32 Fanny2:

skriven

Det var inte lätt att försöka slappna av men jag tror att något hände. Jag såg också bilder men jag har ingen aning om vad det var... Såg människor jag inte känner... Var nog för frusen inatt och lyckades somna sista minuterna. Stundvis kände jag mig inte frusen alls och någon gång under healingen kände jag mig lättare i kroppen. Efteråt kände jag mig lättad... Och det gör jag fortfarande. Det är som om en del av sorgen jag kände släppte...

Jag önskar dig en trevlig fortsatt resa. Rom är inte alls dumt och någon dag får jag återvända... Hoppas på många fina bilder av denna vackra stad. Kom nu att tänka på att jag har en moster i Genua också... Dras så starkt till Medelhavet att jag är övertygad om att jag hör hemma där... Njut så mycket du kan av den goda maten och allt annat trevligt. 😂


Svar: Du tog emot och det kändes som om du backade lite i tiden tillbaka till några av dina gamla liv.. därav upplevelsen med andra människor.... ja, sorgen ska ha släppt till stor del nu... så njut.. kram :)
Esmaralda

33 Kiara:

skriven

Hej Es!
Ser du någon romans runt hörnet? Eller dröjer det länge till? Tacksam för svar! Kram Kiara ❤

34 Fiskarn:

skriven

Stort tack för healingen Esmaralda!

Den kändes och jag inbillar mig att du också kände att det fungerade. Klockan var avtagen den här gången. Jag tyckte mig se dig sitta på ett båtdäck med tända ljus, kanske det var balkongen och vatten i närheten?

Jag slumrande till en kort stund, märkligt nog kändes det som att jag lyfte ur kroppen en halv meter eller så och såg rummet kristallklart trots att jag blundade. Jag har aldrig lyckats med en astralresa, men det här kändes som en början. Efter ½-1 sekund dråsade jag tillbaka :-)


Svar: Javisst funkade det !! Och ljusen hade jag tända !! Och du fick ett riktigt moment... underbart.... nu ska du ta vara på den extra energin du fått och du vet dessutom hur stort det kan bli med en lyckad healing.. kram :)
Esmaralda

35 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Tyvärr blev jag upptagen med annat igår ikväll och tog säkert inte emot bra.
Har en annan fråga dock. Jag oroar mig väldigt mycket för framtiden och jag har stora rädslor om den lilla som snart kommer, anknytning och vad det är för en liten person vi väntar på. Ser du om jag har anledning att vara orolig eller rädd?
Tack!!!

36 Åsa M K F:

skriven

Hej,
Å njut av Rom! Inte varit där sen gymnasiet när jag läste latin. Hoppas att jag får återse staden som är helt underbar! 😍
Erkänner att jag inte var vaken så värst länge under healingen. Gissar att jag somnade inom 10 min. Låg i soffan med go filt och stora fluffbollen (sibirisk såklart) till katt vid mina fötter. Ja han gick vidare till en stor kartong sen. Hur kan en kartong vara så mysig 😂
Hoppas jag tog emot och får nytta av healingen...men det tror jag absolut.
Kram ❤️

Svar: Faktum är att de sibiriska tog emot mycket mer än vad du gjorde :) Det blir bättre nästa gång.. kram :)
Esmaralda

37 Tisa:

skriven

Jag märkte tyvärr ingenting trots att jag gjorde det bekvämt med ljus och så. Jag frös väldigt intensivt, fast det gjorde jag efteråt också, så mja.. det gick nog inte :/

Svar: vad trist.. men att du frös kan vara ett tecken att det hela var på väg men nådde inte riktigt in.. kram :)
Esmaralda

38 Gemini:

skriven

Jag vet ärligt talat inte om jag kunde ta emot. Kände någon slags värme i kroppen som när man gnuggat handflator mot varandra. Idag känner jag mig som vanligt. Fast i mitt eget huvud.
Kram:)

Svar: Jo, du tog inte emot fullt ut men en aning och energin kan öka de närmaste dagarna.. kram :)
Esmaralda

39 AG:

skriven

Tjoho!
Jag kom hem strax innan healingen började och hann liksom inte komma till ro förrän ca 21.40 Kände av ett pulserande i händerna, och en skön känsla av hopp och glädje. Energin idag har varit högre än vanligt, och den sköna glädjekänslan är kvar.
Kommer definitivt vara med igen framöver!

Tack Es och fortsätt njut av resan!!!

Svar: Ja jag blev så glad att du kunde ta emot.. du va liksom ett skolexempel på precis hur det ska vara... kram :)
Esmaralda

40 Cattis :

skriven

Jag kände av healingen och det kändes ungefär som det har känts de andra gångerna. Dvs en skön känsla och att händerna blir lätta och att jag blir avslappnad i hela kroppen. Tack för igår:)

Svar: Härligt och jag kände att du öppnade upp... ta nu vara på energin.. kram :)
Esmaralda

41 Maggie:

skriven

Jag var inte med, men kände något ändå. Jag tittade på det brinnande ljuset och kände någon härlig energi från huvudet som öppnade upp,lite svårt att förklara:)

Es ser du någon förändring ekonomiskt för mig?
kram:)

42 Linda N:

skriven

Hej Es, jag röstar på frihandshealing fler ggr :)

I början så pirrade det kroppen - det är en välbekant känsla vid det här laget.
Efter ca 10-15 så upptäckte jag att smärtan i axeln som plågat mig under ett par dagar var borta.

Ena katten fick sitta med i knät ett tag, antingen så var han nyfiken på vad som pågick, eller så undrade han varför jag tagit hans sköna stol.

Slutade healingen lite tidigare, borstade tänderna och sov sedan som en stock i nästan sex timmar i sträck.

Ett positivt flow har sedan följt mig överlag i dag på jobbet.

Stort tack - njut av helgen och varandra!

Svar: ja här var det ingen tvekan... jag besökte dig en gång och du ropade mig tillbaka så jag t återvände... och du tog emot fullt ut.. härligt... njut och låt det vara länge.. kram :)
Esmaralda

43 😔:

skriven

Hur ser framtiden gör mig?

44 Lilla My:

skriven

Tack för healingen :)
Vet inte om jag tog emot, det pirrar i min kropp hela tiden så jag vet inte om det var healingen eller det vanliga pirret, blodproverna var ok men det kanske är brist på ngt de inte testade?

Försökte hjälpa till att sända till Månflickans bror, hoppas han blir bättre snart.

Mina kollegor på jobbet beter sig konstigt, är de sura för något?

Kram

Svar: Jodå att det pirrar sådär är typiskt när healingen tar.. kram :)
Esmaralda

45 CA:

skriven

Hej
Jag tror att du påminner mig om att vara med och ge energi till dom som är med. Något gör det iallafall och alltid 15-30 minuter före utsatt tid, igår var det 20 i. Så jag gjorde mig redo. Vid kvart i började jag visualisera att du satt och tittade ut över havet samt öppna upp för att vara med och ge energi samt kärlek till dig och alla som är med.
Jag berättade också om vad som jag ville ha ut för egen del av healingen.
Vid kvart över tuppade jag bort, det är då som jag tror att jag somnar men idag har jag kommit på att jag sover nog inte utan bara inte kommer ihåg efteråt vad som hänt den här tiden då jag är väck. För jag vaknar alltid i samma ögonblick som healingen är över, igår en minut före 22. Sen grejar jag som vanligt och sover när jag lägger mig.
Jag satt upprätt i soffan hela tiden, med rak rygg, vilket man inte gör när man sover. Så jag antar att det inte är meningen att jag ska ha några minnen från tiden som jag inte är medveten om.
Kram till alla

46 Varis:

skriven

Hej Ez,

Tack för gårdagens healing. Tror jag var mellan vaken o sömn. Kände tryck på högra kindbenet. Sådär så jag var tvungen att känna efter ifall det var nåt där.
O så såg jag en flodhäst några ggr.
Annars lugnt o fint. Tack!

Ni ser ut att ha det så fint. Jag älskar dina resebloggar!!

Kram

47 Thilde:

skriven

Hej

Vad kan du se om min nästa pojkvän?
kram

48 Li:

skriven

Tack för healingen. Det var lite rörigt med att köra barn etc så jag kunde inte vara medi början, men tror ändå att jag kände lugn. Hemma fick jag en kort stund för mig att det gungade som på en båt och av vågor.
Tror du det funkade?

Känner mig lite allmänt ofokuserad.
Hoppas ni fick en härlig dag i Rom.

49 Laila:

skriven

Tack för healingen!

Kände direkt en otrolig värme i mina händer och ett lugn. Somnade till emellanåt för energierna var så härliga. Hoppas healingen gick fram trots mina små tupplurer och att mamma kunde ta emot.

Välkommen hem!

Kram Laila

50 Laila:

skriven

Tack för healingen!

Kände direkt en otrolig värme i mina händer och ett lugn. Somnade till emellanåt för energierna var så härliga. Hoppas healingen gick fram trots mina små tupplurer och att mamma kunde ta emot.

Välkommen hem!

Kram Laila


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: