Mediala barn....

 Barn ser ofta det vi vuxna inte ser… det gäller inte alla barn men det finns fler mediala barn än vuxna. 

För en del håller gåvan i sig genom livet och för andra tonar den bort allt eftersom.

Ser ett litet barn en andevarelse som kanske inte riktigt ser ut som  oss… då konstaterar barnet detta och lägger inga värderingar i övrigt i saken 

Har man förmåga att se och konstatera… utan att bli rädd eller uppjagad och utan att söka förklaring.. då har man lättare för att ”se”.

 

 

En gång kontaktade en förälder mig som var väldigt upprörd eftersom hennes 3 åring uppenbarligen såg syner !

Kajsa pratade om en  liten pojke i sjömansmössa och kortbyxor som brukade komma och leka med  henne.

Ibland kom han till henne i trädgården när hon gungade eller lekte i sandlådan och ibland kom han till henne på hennes rum. 

De brukade leka tafatt och de lekte med bilarna och byggklotsarna  fast dockorna ville han inte leka med.

Mamman kunde  höra hur Kajsa till synes pratade  högt för sig själv och hon blev allt oroligare.

 

Jag kom dit… och just då fann det ingen andepojke där.

Vi fikade  och sen gick Kajsa ut i trädgården för att baka sandkakor och när jag tittade ut genom fönstret en stund senare såg jag att hennes besökare kommit. 

De satt bredvid varann i sandlådan och bakade kakor för allt vad tygen höll och de hade det riktigt trevligt tillsammans.  

Jag förklarade för Kajsas mamma som var både skeptisk och orolig… men hennes oro la sig.

  Jag försäkrade henne om att hennes dotter var fullkomligt normal. Och jag försäkrade henne om att pojken som kom på besök var helt ofarlig. Det är bara på film som man ser läskiga andebarn som vill illa.

 

 

 

Tiden gick och Kajsa växte och blev äldre. 

Året efter – lekte hon allt mer sällan med pojken och när hon var 6 år gammal fanns han inte  längre i hennes värld.

Hon hade slutat se honom.. vilket säkert gjorde pojken lite ledsen.. men så är det i livet.. nästan alltid.

 

Undantag finns.. jag är ett sådant…där  man fortsätter se hela livet igenom men det allra vanligaste är att barn som har gåvan.. de har den bara under en period och sedan försvinner den.

Har du ett barn som är medialt… oroa dig inte.. det finns absolut ingenting alls att oroa sig för… ta det så naturligt du kan… för det är varken konstigt, ovanligt eller onaturligt !!

 

Kram o kärlek

1 Tingeling :

skriven

Min dotter såg en pojke förut i vårt förra hem, hon "gav" honom till och med kex en gång och följde honom med blicken. Men min dotter verkade tycka det var normalt att hon såg honom men inte jag. Sen vi flyttade har hon inte pratat om denna pojke utom en gång, då skyllde hon på att det var han som stökat till och inte hon, så hon skulle minsann inte städa.😁 hon sa denna pojke var prickig över hela sig. På kyrkogården när hon var cirka 1-2 år vinkade hon till någon, som ingen annan såg. Ser hon min mamma, sin mormor, ibland? Eller andra släktingar kanske?

Finns en lägenhet, 3 rok, som bara kostar 200 kr mer i månaden än denna 2 rok jag har nu. Ligger utanför grannstaden, bra och lungt område. Vore egentligen perfekt. Ändå kan jag inte känna att jag vill bo där, känns inte rätt. Eller är jag bara "feg"?

Redan onsdag, skönt!

Igår skickade inte mitt ex något sms. Jag kom på det på kvällen. Han brukar ju alltid skicka annars varje dag. Han skickade under påskhelgen när han hade henne, men jag höll det kort. Kanske han nu fattat vinken. Hoppas det. Tycker det är befriande att inte tänka på honom också och inte ha så mycket med honom att göra. Äntligen.

Nu tittade solen fram. Men frost på taket.

Hoppas du får en fin dag!

Kram!

Svar: Ja dottern är medial.. men det försvinner... så som det brukar göra... och ditt ex kommer gå vidare... kram :)
Esmaralda

2 Helena Ir:

skriven

Som jag vet så har två av mina barnbarn sett när de varit yngre..en av dem fick se en bild,på kistan,som såg ut som en låda,som fanns på en båt,som du visade på din blogg,när du var ute och reste för några år sedan..kanske det var Hong Kong? Barnbarnet undrade varför farbrorn låg i den där lådan..lådan var ju givetvis stängd..men han såg! Annat har de sett också..mest har det varit besökare hemma..Jag kan tänka mig att en del av det som dessa barn ser är det som vi kallar för barnets låtsaskompisar..

En sådan trötthet har drabbat mig..känner igen den från tidigare vårar..kanske har den med sköldkörteln att göra..lite för mycket grubblerier..det är lite trist att inte orka..

-4 grader nu på morgonen..fy vale..

Ha det gott!

Kram :)

Svar: Japp det var kistan från Hong Kong !! Och barnet såg ! Försök ladda lite energi genom något roligt... kram :)
Esmaralda

3 Mamman som varit med från början:

skriven

Godmorgon ! Lustigt att ditt inlägg handlar om barn idag för jag tänkte berätta vad som hände nyss här på morgonkvisten . Min minsting kom upp och sa att hon hade drömt en jätte häftig dröm på natten. Hon drömde att hela vårt hem var fyllt med lila och blå rök.
Nu hör till saken att idag är första skoldagen efter lovet och samma dotter grät sig till sömns igårkväll av rädsla för skolan, hon är mobbad.
När jag la mig bad jag ärkeängeln Mikael om hjälp, jag har speciell kontakt med honom och pratar med honom flera gånger var dag.
jag bad honom hjälpa henne att få sova gott och att få vara trygg i skolan hela dagen.
Nu kände jag att ja, han har varit hos henne!
Ärkeängeln Mikaels färger är nämligen blå och lila!!!
Vad tror du om detta Esmaralda, är det inte härligt!?💕💕💕💕

Svar: Jag blir alldeles varm av glädje när jag läser detta... det är underbart !! kram på er alla tre :)
Esmaralda

4 Cj:

skriven

Och vilken tur för oss att DU fortsatte med din begåvning.
När tycker universum att det är dax att han och jag möts? Eller har jag missat mitt möte med kärleken? Kram

5 <3:

skriven

Godmorgon kära Es vaknade av ett ryck att jag drömde att pappa dött plötsligt. Han är multi sjuk och har många fel.
Betyder den här drömmen något speciellt?
Bör jag avvakta tills efter slutspelet med att piffa ansiktet lite så inte pappa går i taket. Vi har haft det lugnt och harmoniskt sista veckorna och gått på hockey och bio tillsammans. Är egentligen besviken på honom men han förstår inte riktigt det. Tänkte ta ett break från honom ett tag. Svalde illskan och besvikelsen för vi båda är sjuka och livet är för kort för att bråka.Vet att han älskar mig och alltid vill vara med familjen.
Låter som jag är 12 år nu. Vill inte strula med tiden heller på torsdag och boka av så min vännina läkaren tycker jag är krånglig.
Vad ser du om allt det här.
Kram & Love
💗💗💗

Svar: Ja din pappa älskar dig och vill väl även om det blir fel ibland och du är tillräckligt stor själ för att ha överseende.. kram :)
Esmaralda

6 Anonym :

skriven

Är det slut nu från G sida ? Kommer han fråga om vi ska ses igen och fira Valborg.
Den här gången känns det annorlunda. Han kanske släppt mig nu.
Han skickade godnatt och att han saknar mig. Mina saker är lämnade...

7 Dunegull:

skriven

Ser du mig starta ngt företag längre fram?

8 f.:

skriven

Är så orolig för att det inte ska gå bra idag!! Mår nästan illa och vet inte om det är nervositet.. kommer jag klara det? Kommer jag överleva förmiddagen?

Svar: Du fixar det... håll huvudet högt.. kram :)
Esmaralda

9 Massan:

skriven

Hejsan!

Jag undrar en sak som just nu upptar mina tankar mest hela tiden. Kan du se en flytt för oss inom en snar framtid? Eller ska jag bara lägga ner de tankarna?

Kram

Svar: Det ser ut att bli en flytt men jag kan inte säga när.. kram
Esmaralda

10 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Jag drömde om dig i natt. Du hade startat ett eget shoppingcenter. Som Ullared. Fast det var lite upplevelseinriktat med olika smådjur. Kaniner, katter och hundar, några såg ut som MG. Det var kö igenom hela affären. Du var där och jag funderade på att hälsa på dig, men det var så mycket folk runtomkring så jag orkade ändå inte tränga mig förbi allihop. Du var glad och hade startat en ny kollektion med märkeskläder för storväxta. Jag och min mamma skulle handla och hon hade gått ner i vikt.

Förövrigt har jag låtit Berit (nya kaninen) fått äta själv nu. Hon blev så arg på mig när jag försökte mata henne igår kväll så jag beslutade mig för att inte bråka med henne.
Hon har ätit lite i natt. Inga större mängder, men magen är igång och bajset såg något finare ut nu på morgonen mot vad det gjorde igår. Så jag antar att det går åt rätt håll.
Men nu är hon misstänksam mot mig för att jag varit så elak och tvingat i henne Critical Care.
Hoppas hon återfår förtroendet snart .

Kram ThereseC

Svar: OMG... vilket köpcenter :) Berit kommer säkert få tillbaka förtroendet för dig... du vet hur du ska göra och hon kommer att känna in att du är en vänlig människa.. kram :)
Esmaralda

11 Skorpan:

skriven

Vilken tur att du fanns Es o kunde lugna Kajsas mamma. Skulle vara intressant att känna något medialt barn, men det gör jag mig veterligen inte. Om inte nåt barnbarn är det 😉 och dit är det långt...

Tig en lite senare morgon idag iom kvällens möte, lär väl vara hemma nio i kväll. Nåja, huvudsaken att jag hinner göra mycket o mer därtill. Lång dag kräver energi..

Nästsista dagen för din mamma, en lyxig drink före sista Yatzyrundan kanske? Hur går kvällens möte Es? Går allt väl?

Njut av dagen...
Kram Skorpan

Svar: Faktum är att det kommer ett barn i ditt liv.. det kan vara ett barnbarn som har en stark och lysande gåva.... ja i morgon bitti åker mamma hem så idag ska vi njuta av dagen,, kvällens möte ser ut att gå bra.. kram
Esmaralda

12 Filippa:

skriven

Hej vart kommer jag träffa min blivande är det ute på någont dansställe?

Kommer jag va sambo nästa år?

Kram

13 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag kan tycka det är en gåva.
Esmaralda, du har ju sett för mig att mannen jag ska träffa är från annan stad. Ser det ut att vara ett långt avstånd emellan?
Kram

Svar: En bit mellan er är det rent geografiskt.. kram
Esmaralda

14 Fia:

skriven

Hej Esmaralda.
Nu när han snart kommer hem.
Tror du vi kommer att träffas? Hur stor är chansen att vi går in i ett förhållande och flyttar samman?
Kram

15 F:

skriven

Hej Esmaralda.
Tänker han att han ska träffa henne när han kommer? Kommer han göra det?
Kram

16 Desp:

skriven

Gillar R blir det något mellan oss något intimt ? Kramar

17 W:

skriven

Jag gillar Robin Es ? Gör han med något?

18 Wwww:

skriven

Blir det kyss mellan oss? Eller ?

19 Tankar:

skriven

Kära Es tänker R på mig alls? Kramar

20 Mom:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du mig och sonen vara ensamma länge till? I en seans sa du att du inte tror att mötet med kärleken sker i sommar. Känns lite tråkigt att tänka på jul nu innan sommaren. Men Har jag träffat honom till jul? Är vi en större familj i jul som kommer?
Kram

Svar: Jag kan inte se exakt när mötet sker men hoppas och tror inte att det ska dröja så väldigt längre.. kram
Esmaralda

21 Smöla:

skriven

Är båda mina barn andliga, eller är det bara tösen? Har dom några låtsas kompisar? Kommer dom alltid va andliga eller försvinner det.

22 Tänker så mkt:

skriven

Hej Es! Jag vill bara veta.. igår bestämde sig vissa för att gå på arter sork...
Men så började två stycken personer skoja och jag nämnde mig inte välkommen? Har jag fel i känslan ? Sen sa jag jag vet inte jag är ledig den dan och Robin sa då jag är också ledig så jag blev lite varm när han sa det... men ser du om dem ville verkligen ha med mig? Kram

23 Tänker så mkt:

skriven

Hej Es! Jag vill bara veta.. igår bestämde sig vissa för att gå på arter sork...
Men så började två stycken personer skoja och jag nämnde mig inte välkommen? Har jag fel i känslan ? Sen sa jag jag vet inte jag är ledig den dan och Robin sa då jag är också ledig så jag blev lite varm när han sa det... men ser du om dem ville verkligen ha med mig?





Kram

Svar: Ja jag tror absolut att de ville ha med dig.. kram :)
Esmaralda

24 Tisa:

skriven

Var det dumt att ha en följdfråga i mitt sms?även fastän han ändå skrev att han gillar mig, vi har roligt tillsammans, men inte kärlekskänslor, nähä. I helgen när vi träffades lät det ju som att han ville ha det hela på en högre nivå, att han ville satsa på att gå långsamt fram. Var han bara kåt just då?
Kanske misstolkade jag det hela, att det egentligen är som nu? Det är säkert bara jag som är korkad?

25 Linda:

skriven

Hej Esmaralda!
När min dotter var yngre så trodde jag ett tag att hon såg något vi andra inte kunde. Hon pratade ofta om min morfar men hon var bara nio månader då han gick bort. Antingen så hade hon någon kontakt med honom eller så lyssnade hon noga när vi pratade om honom. En gång kunde hon också se när jag tappat en berlock till mitt halsband och for runt som en tok och letade. Då sa hon: titta i byxorna mamma och där var den. Då var hon inte mer än tre år. Kan du se något kring henne nu? Hon har det lite jobbigt i skolan och jag oroar mig för henne.
Kram Linda

Svar: Hon var medial som liten men det har tonat bort.. hon är en sån fin tjej... hon har det motigt nu så ge henne lite extra av din tid...det kommer bli så mycket bättre.. kram
Esmaralda

26 Ee:

skriven

Hej Es,,, jag undrar lite .. R har intresse för mig jag med mycket.. men ser du också om hur jag uppfattades igår? 😂

27 Skrållann :

skriven

Hej!
Nu har jag drömt igen. En dröm handlade om att jag träffade min gamla vän och han var överlycklig över att se mig. Den andra handlade om att jag körde bil på en hal och krokig väg. Plötsligt stod en farbror mitt i vägen i nattskjorta och jag bromsade och slirade och åkte utför ett stup. Då vaknade jag. Hur kan jag tolka detta?

Kram❤

Svar: Att du möter någon som i princip nockar dig känslomässigt.. kram :)
Esmaralda

28 Tisa:

skriven

Vill lägga till att han slutat svara efter mitt sms :/

29 55:

skriven

Ez kommer min äldsta son träffa en ny kärlek? Ha en bra dag Ezmaralda.

Svar: Ja det ser han ut att göra så småningom.. kram
Esmaralda

30 Sn:

skriven

Oj va läskigt. Jag upplever emellanåt att det jag drömmer händer i verkligheten. Hänt flera gånger. Drömde även att min pojkvän skulle göra slut med mig - dagen efter gjorde han det också.

Men...kommer han tillbaka till mig igen och finns det en framtid för oss tillsammans? Känner mig ganska krossad.

(-.-)

31 Pia1:

skriven

Jag såg Inga spöken men var definitivt medial, speciellt när jag hade feber av nån mystisk anledning. Och en gång spelades en syn upp på teven så jag trodde det var sändning men det var det inte 😨 men min mamma tittade på det videobandet flera mil därifrån... Idag är jag less och bara grät imorse. Vill hem till barnen men nu är det faktiskt allvar. De MÅSTE reda ut varför jag inte kan gå. Inte en gång till tänker jag bli utkastad utan att de mäter upp nervbanorna eller vägrar låta mig se en neurolog, och det får fan vara akut. Hoppas innerligt på samma doktor som igår.

Svar: Ja, ge dig inte.. är med dig i tankarna och sänder dig energi.. stor kram
Esmaralda

32 Gabriella:

skriven

Hej 😊
Ja ett sådant barn var nog jag, stängde ner i tio-årsåldern men nu öppnat upp igen. Min son har ärvt känsligheten och han föreläste om energisystemet för mig då han bara var några år, "energin ska flöda som vatten" sa han. Klockrent! 😊

Esmeralda: Jag kämpar med att söka jobb... ser du ett inom kort som passar mig? Ska jag syssla med det jag utbildat mig inom? Eller tänka nytt? några andra råd kring det hela?

Stor kram och ha en fin dag alla! ❤

Svar: Vilken kille !! :) Det ser ut som om du får användning för din utbildning.. kram :)
Esmaralda

33 Ullegull:

skriven

Hej!

Undrar om jag och min särbo finner ett gemensamt boende och om vi alla 6 kommer fortsätta trivas tillsammans även när vi bor ihop?

34 Linnean 🌸:

skriven

Morning!
Ja, det där är inget ovanligt precis. De flesta föräldrar väljer väl att bortförklara det. När min son var baby så "pratade" och log han mot icke synliga personer. När jag själv var liten och bodde i stora skogen så hade jag en icke synlig vän som hette Marianne. Jag lekte med denna tjej som lärde mig allt möjligt. Min mor var lite skärrad minns jag. Men jag kan inte själv minnas om jag "såg" henne eller om hon kan ha varit en ren fantasifigur? Men jag var väldigt fäst vid denna Marianne. Och mor och mostrar tyckte ju att jag var lite konstig. Jag sa och gjorde saker som gjorde dem skärrade och när de blev skärrade blev ju jag det åxå!
Så kanske var det så att jag var en smula medial som liten. Kan du känna om det var så? Jag "ser" ju inget nu...tack och lov 😊
Men kan känna "saker" och få "bud" kan man säga. Reagerar oftast inte förrän "beviset" kommer. Då förstår jag som först.

Helena Ir: Du, jag tänkte faktiskt på dig åxå i det där med din svärdotter och kontrollbehov.
Vi är nog i samma sits där. Det är megajobbigt! Men jag har dragit mig undan så mycket jag kan. Höll på att bli helt galen och lätt mordisk. Familjen det gäller försökte bestämma över min sons utbildning, att han inte skulle få hålla på med sin hockey för det tog tid fr tjejen. Han var verkligen duktig! Så det var en kamp så det slog gnistor. De skulle veta hur många läxor han hade och hur lång tid typ ett mattetal tog att göra så de kunde räkna ut när han kunde komma över till dom!
Det finns tusen idiotiska sake som jag mår illa av att tänka på bara. Så kontrollfreak gör mig gredelin! Se upp!!

Frosten har gnagt på Malmö i natt igen! Solen strålar så jag ska fortsätta min vårröjning och gå ut en liten sväng medan solen finns kvar!
Hoppas ni får en fin sista dag nu mor och du!
Allt gott till er alla! Kram.../Linnean 🌸

Kolla gärna Birkan Tore i "Räddad av änglar" i kväll. Kan bli intressant!

Svar: Ja, visst var du medial som barn.. sedan stängde du ner det... som de flesta gör. Du får de så vårfint efter allt städ... kram :)
Esmaralda

35 mg:

skriven

Hej!
Trött på mitt jobb, jobbat 12år inom samma yrke..står o stampar o vill ha nytt jobb..vill ha eget företag men vågar inte..hur kommer det se ut nästa år? Kommer jag ha nytt jobb då?
Kramar!

Svar: ta dig vidare... det är dags för utveckling...så småningom vågar du dessutom också starta egen men än ser det inte ut att vara rätt i tiden.. kram
Esmaralda

36 Mim:

skriven

Hej Es! Oj vad god mat du får äta. Men jag kan inte låta bli att tänka.. hur går det med bantningen? inte lätt att banta med sådana frestelser.

Ser du något jobb i sikte för mig???

Kram

Svar: Bantningen går åt helsicke kan jag ju lugnt säga... men jag äter i alla fall inget godis :) Ja, jobb kommer, det ser jag helt säkert.. kram :)
Esmaralda

37 Mim:

skriven

Hej Es! Oj vad god mat du får äta. Men jag kan inte låta bli att tänka.. hur går det med bantningen? inte lätt att banta med sådana frestelser.

Ser du något jobb i sikte för mig???

Kram

38 M:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du om han har tankarna på henne mer?
Skulle det kunna bli bra om han och jag försökte igen? Eller tror du vi båda blir lyckligare på varsitt håll?
Kram

39 Linnean 🌸:

skriven

Tack, för ditt svar!
Det förklarar en hel del. Eftersom de vuxna tyckte jag var lite märklig så trodde jag ju att jag var det själv åxå. Usch, så dumt!

Helena Ir: Du får en stor kram! Hoppas de kollar upp dig och att du får hjälp! Det är så tufft att kämpa för att bli utredd. Jag är själv i det! Kraaam 💖

Ha det ljuvt! Kram.../Linnean 🌸

40 Fia:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag känner mig lite orolig över hur det kommer bli nu när han kommer hem. Kommer det bli bra? Är rädd att han kommer att träffa henne och bestämma sig för att vara med henne. Tror du det?
Kram

Svar: Jag vet inte.. men jag vet att du mår bättre om du tar egen kontroll.. lägyger på locket och går vidare.. kram
Esmaralda

41 Elisa:

skriven

Hej!
Känner mig lite osäker.. ser det bra ut att resa tillsamans?
Kram

42 Lilla jag:

skriven

Hej Es,

Jag har sådan oro i kroppen idag över allt och inget. Hur ska jag hantera dagar som dessa?

Kram!

43 Misstjejen:

skriven

Ibland tänkt jag på att jag kan ofta avläsa andra personer och förstå hur andra mående. Jag kan varna andra om det är något och såna.

När jag var liten så jag såg konstiga saker.

Har jag något speciellt gåva?

44 Mikael:

skriven

Andebarn som inte vill illa..., såg ett program om två vuxna, bröder som berättade om en kompis de hade när de var liten.

Killen hängde i ett hörn vid ett hus i kvarteret och de började umgås och leka, verkade som ena Brodern lekte mer med killen på hörnet, en gång så frågade han killen om de inte kunde gå in i huset så han kunde få ett glas vatten då han var väldigt törstig, det ville han inte, han tyckte det var konstigt då de var kompisar så han frågade igen, nu blev killen riktigt arg, med tiden ändrades killens beteende till att bli mindre trevligt, en dag så lurade killen ena brodern att plocka upp en yxa eller nåt på marken, samtidigt snubblade han eller nåt och han gjorde sig illa, skrattet som killen utbrast i glömmer han aldrig, han fick men för livet med nedsatt syn eller nåt, det gick upp senare för bröderna att killen inte tillhörde denna värld.

Mannen var runt 50 år, eller mera och såg ganska skärrad ut eller näst gråtfärdig när han berättade.


Kram
Mikael

Svar: Någonting haltar i berättelsen.. men jag vet inte vad.... kram :)
Esmaralda

45 AnnaK:

skriven

Tror min äldsta dotter var rätt medial som barn och själv tror jag att jag sett mer än jag minns men det skrämde nog mig så jag har förträngt. Min gammelmormor var medial så det kommer väl därifrån 😊

Provar igen..... På vilket sätt tror du jag har råd att unna mig lite mer framöver?

Kram 😊

46 <3:

skriven

Tack för svar kära Esmeralda. Är det bäst att boka om piffen imorgon så pappa inte går i taket ? Eller tror du min vännina tycker jag är krånglig då som är så snäll och go mot mig ?
Kram
💗💗💗

47 Tove:

skriven

Hej es! Det där med mediala barn är intressant. Kommer jag att kunna se mer allt eftersom tiden går...? Jag tycker mig bli mer känslig med åren. Tack ! / Tove

Svar: Ja det tror jag att du kommer göra... kram
Esmaralda

48 Tingeling :

skriven

Skönt och höra att han också går vidare! Glada föräldrar ger glada barn. Det är det viktigaste. Och med tanke på gårdagens inlägg med kontrollbehov så vet jag att jag haft det, och det säkert pga av att jag mått dåligt, precis som du skrev. Känner inte alls likadant nu. Nu är det nog över. Så skönt. ☺

Nu äntligen fått veta min semester. Så nu ska jag börja planera.👍

Kram!

49 Rädd:

skriven

Hej E!

Jag kan inte sluta gråta. Tycker allt är så jobbigt. Vet inte hur saker kommer bli och vad jag ska förhålla mig till. Snäll om du ser något upplyftande så berätta, behöver det mer än någonsin.

Kram och kärlek!

Svar: Hitta din inre styrka.. den finns där och den är stor.. det här reder du ut och du går vidare.. kram :)
Esmaralda

50 Skorpan:

skriven

Mmm så intressant!
Rysningarna gick längs min rygg..
Tack Es!
Kram Skorpan

51 Sten:

skriven

Hejsan!

Finns det något intresse i mig i han? Kommer vi mötas eller kommer han kunna ta kontakt? Eller är han i sin värld som han alltid varit? Skulle de kunna bli något av oss ihop kram

Svar: Ha inte för stora förhoppningar om att det skulle kunna bli något seriöst mellan er.. kram
Esmaralda

52 Helena Ir:

skriven

Tack Esmaralda..tror det skulle behövas lite skoj att tanka energi ur..

Tänkte på det här med barn och medialitet ..när jag var 7 år,så flyttade vi till ett nytt boende..och en liten bit därifrån fanns en stor sten,som jag brukade sätta mig uppe på..och den stenen kände jag igen,som att jag varit där tidigare..kanske tidigare liv..som 7 åring förstod jag inte..men idag kan jag se det på ett annat vis..

Kram :)

Svar: Härligt !! kram
Esmaralda

53 Mackan:

skriven

Hej ES

Hur bir deta året för mig?
kram

54 Sus:

skriven

Hej
Spännande....
Hade en låtsaskompis när jag var liten.....
Och såg gubbar på nätterna....
Love sus

55 Linnean 🌸:

skriven

Asså du, Kära lilla Häxa...undrar så smått om det är din healing som klickat in här??
Min tröga hjärna vaknade till liv nu som först. Har jobbat ganska hårt här hemma med att klättra upp och ner och putsa och greja i dagarna tre. Brukar inte funka! Så var jag och handlade nu...det gick jättebra att gå! Samt att bära hem två kassar OCH att bara traska upp för tre trappor! Öh! Är det du eller en kombo av den grönläppade musslan jag stoppar i mig? Är iaf superglad!! 😀Vad det gäller musselpillren så är väl risken att jag stinker som ett alggäng vid sundet men det får så vara! Är såå tacksam!! Så nu kör jag vidare!
Energi har varit min högsta önskan! Tror den anlänt nu! Tjollahopp! Tack och Kraaam!! /Linnean 😀

Svar: Härligt och jag tror att det handlar om ett bra kombo !! Kram :)
Esmaralda

56 Louise:

skriven

Min dotter ser någon men det kan ju bara vara fantasi. Hon säger att hon har en osynlig kompis som leker med henne och spelar spel. Jag säger bara okej för jag kan inte se någon men ibland känna av att här är någon hemma. Jag vet att et är normalt att barn har låtsaskompisar eller andekompisar. Jag låter henne.

Jag är så himla nere idag. Känns som en förbannelse vilar över oss. Är så osäkert om vi kommer få rätt mot de sociala myndigheterna eller om vi kommer få CSN i slutet av månaden. Jag kollade upp CSN om jag skulle ta och göra min ena VFU nu i maj till början av juni får jag för fyra veckor från dem.
Idag känns allt så himla blah.
Intervju imorgon, men jag antar att jag inte får det jobbet heller. Ja jag är negativ för inget verkar vilja ljusna.
Kommer vi få rätt mot soc och kommer CSN ta ett beslut så vi får hans studiemedel i slutet av april? När löser allt sig?
Nåja nu ska jag se klart hem till gården och sen fortsätta städa undan här. På måndag får vi nya fönster. Ska bli skönt att bli av med panoramafönstret.

Ha en bra dag. Kramar

Svar: Det blir svårt att få rätt mot soc.. men det finns en chans.. kram
Esmaralda

57 Elisa:

skriven

Hej!
Kan jag ha rätt i mina tankar eller inbillar jag mig bara?
Kram

Svar: Du kan ha rätt men du behöver mer fakta.. kram
Esmaralda

58 Smöla:

skriven

Är båda mina barn mediala? Har dom någon låtsaskompis? Sitter gåvan i resten av livet på dom?

59 L:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du oss flytta samman?
Finns det en framtid för oss som par?
Kram

60 Barnsyner:

skriven

Spännande ämne!
Som barn pratade/lekte jag ofta med mammas morfar.
...som varit död sedan flera år tillbaka.
Helt naturligt för mig, lite läskigt för min mors del ;-)
Tjatmoster tema kanske, men undrar om du ser någon kul detalj kring han med stort H?
Längtar lite extra i detta snöoväder.
Vill ha någon att göra barnsliga upptåg tillsammans med.
Typ smyg-åka pulka om natten och dricka varmchoklad, kanske en vacker dag!

Kram, kram!

61 Fia:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag är orolig nu när han kommer hem. Tror du han kommer träffa henne? Och bestämma sig för att fortsätta vara med henne?
Kram

62 Diana:

skriven

Hej.
Min mamma dog oväntat för2 månader sedan.
Hon har alltid sagt att hon skrivit något till oss.
Men vi har inte hittat någonting sådant.
Det gör mig ledsen och jag undrar om hon bara lurades.
Det känns som om hon bar på en hemlighet hon aldrig berättade.
Saknar henne oerhört mycket, men trots det så känns det som om hon finns omkring mig...
Bar hon på en hemlighet? Finns hon här hos mig?

Svar: Jag kan inte se någon större hemlighet men jag kan ha fel.. hon verkar ha skrivit något som sedan blivit kastat.. troligtvis av henne själv.. kram :)
Esmaralda

63 Little miss piggy:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om min familj kommer komma överens med min soulmates familj? Kommer dom tycka om dom eller tycka illa om dom som dom gör om min svågers familj? Tack i förhand! Kram 🐷

64 Snack med skyddsängel :

skriven

Jag var 12 år sista gången något "större" andligt hände mig.

Då träffade jag min andliga vägledare. En man. Vi kommunicerade, men inte på människovis via ord, utan detta skedde "inombords" och kändes helt naturligt i stunden. Han sa att jag inte skulle vara rädd, att han skulle hjälpa. Väldigt fint såhär i efterhand :-)

Es! Sitter och klurar på om jag blir kvar nära studieorten i norr efter examen eller tar mitt pick och pack närmare västkusten? Kram.

Svar: Han är fortfarande med dig även om du inte kan kommunicera med honom som förr.. och det ser ut som om det blir en flytt för dig och den blir bra.. kram
Esmaralda

65 Helena Ir:

skriven

Tack goa Linnean,vet du jag är utredd redan för 7 år sedan..jag gick hos en privat läkare..hon var bra men det var jättesvårt att för min kropp att besluta sig för om den skulle vara hypo eller hyper..för att göra historien kortare så när jag flyttade så blev det att jag började hos en annan läkare,vårdcentralen. Hon i sin tur hade inte lärt sig så mycket..om att man behöver ligga lite lägre i tsh..än deras papper säger..jag tog en second opinion och inte heller denna läkare kunde säga något klokt. Jag fick en liten pyttedos på 25 mcg..och konstigt nog så vande sig kroppen att gå och vara sliten,och allt annat som det innebär.
Men nu kommer det lustiga,samma läkare ringde mig för 6 veckor sen,hon måste ha fått en ny utbildning :) för Nu tyckte hon att jag skulle höja dosen! På samma värden..och det gör jag nu..man ska fan bråka om allt..ibland vet jag inte själv vad som är vad,eftersom jag har begåvats med lite andra fel och brister också..för några år sedan tyckte läkaren att jag lät så arg,i telefonen.Mitt svar till henne var;Du har aldrig hört mig arg!
Och den där stora kramen den skickar jag till dig också..:)

66 Becky:

skriven

Hej Es

Hur stor är chansen att jag möter min soulmate under sommaren?
kram

67 Elinora:

skriven

Hej Es

ser du något spännande kul som händer mig snart?
kram

68 Elisa:

skriven

Hej!
Tusen tack för svar, skulle jag kunna konfrontera honom eller henne?
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: