Okonventionellt...

 
i går åt jag och mamma middag på takterrassen.. en underbar restaurang som serverar   tre rätters meny inkl vin för det facila priset av 10 euro !! 
 
 
Och egentligen blir  det 4 rätters eftersom de obligatoriska o supergoda oliverna kommer först.. med varmt  nybakat bröd  o  skaldjurspaté !!
 
 
 
Sen när vi kom hem.. sent omsider.. blev det Yatzy.. ( nu stavade jag  rätt tror jag... min äldsta dotter kallas Yazzi...så sist blandade jag samman begreppen... )
 
Vi spelar alltid om pengar och gärna mycket pengar... jag vet... man ska väl inte lära  sina barn att spela om pengar... fast min familj är tvärtom. Vi är väldigt okonventionella, måste jag säga !
 
Mamma har spelat med alla mina tre barn.. och sist var det ju med sonen som är yngst.. de åkte  till London en gång.. och ett par gånger til Turkiet, till USA... m.m   och spelade turneringar varje gång...... och en gång blev det 1500 kr i potten... i slutet av resan... och de var såååå nära båda att vinna... mamma låter inte barn vinna.. hon spelar på blodigt allvar förstår ni... de spelade de sista matcherna på flyget hem o sonen vann hela  potten med nöd och näppe... och det var en lycklig 12 åring !!
 
Nu har vi  17 euro i potten och den växer varje dag...
 
I dag är det påskafton och om en stund ska vi iväg och dricka varsin redig Pina Colada.. det hör ju strand och sommar till !!
 
 
Sen blir det påskbuffé i trädgården.... jansson med nubbe.. sill och köttbullar  och hela faderullan!
 
Och som avslutning tar vi oss till stamkrogen.. och avslutar med ett glas av deras goda vin !
Em påskafton  helt i min smak
 
Nu hoppas och tror jag att ni andra också har det mysigt o fint.. här fortsätter solen stråla varenda dag och himlen är utan ett moln....
 
Påskekram o massa kärlek
 
 
1 Sophia* :

skriven

Kan det bli en bra kväll oavsett vad? Kan jag umgås med h*ns vänner även om h*n sagt massa saker om mig?

Kram!

Svar: Håll huvudet högt.. om nån ska skämmas så är det INTE du.. kram :)
Esmaralda

2 Helena Ir:

skriven

Det är så härligt med dig,Esmaralda.Du upplever så mycket..reser..till härliga platser. Flera har varit sådana att jag också har lockats av att åka dit. Där du är nu,är en ev dessa :)
Önskar så att jag kommer iväg..att jag har råd..kanske med mannen jag ska träffa..känner mig mer och mer redo..för den riktiga kärleken..så och för resorna..

Lycka till med spelandet..:) verkar vara en härlig tradition..

Kram :)

Svar: Ja jösses.. åk hit... hyr "mitt" hus.. det är perfekt... verkligen !! Kärleken kommer.. det lovar jag... ge inte upp även om det dröjer... kram :)
Esmaralda

3 Tingeling :

skriven

Gud så härligt. Bara göra det man vill och
Känner för 😊
Har varit på påskmiddag och kom precis hem. Jättegod mat som alltid. Blir så inspirerad av mina kusiner. Igen. Dem gör det dem vill, flyttar vart dem vill. Fick igen en längtan att flytta härifrån. Tänkte till och med jag skulle kunna flytta till grannlandet.... Det är lättare att följa sina drömmar om man har stöd. Är inte så lätt när man inte bara har sig själv att tänka på, utan även ett barn med delad vårdnad... Men med stöd och hjälp går det ju lättare. Min pappa blir ju pensionär om några år. Flyttar han månntro till grannlandet? Då kanske vi åker dit ofta? Kanske därför jag fick den känslan. Har liksom en liten längtan dit på nåt sätt.

Beställt nya möbler nu! Är bara TV-bänk och soffbord jag inte hittat rätt än. Och köksmöbler. Men är inte det viktigaste.

Nu bara TV i soffan hela kvällen... ☺

Kram!

Svar: Ja på ett eller annat sätt så blir det en dag grannlandet för dig... och det kommer bli hur bra om helst.. men än är det inte riktigt rätt i tiden !! Ha det gott framför TV:n.. mamma fixar o dukar nu och jag är förbjuden att visa mig i trädgården innan det är klart :) Kram
Esmaralda

4 Bumble bee:

skriven

Kära Es!
Gud vad mysigt ni har det! Hälsa din mamma!
Jag undrar om det dröjer länge till innan jag träffar min livspartner? Tacksam för svar! Glad Påsk! Kram från mig 💜

Svar: Jag ser ju inte när men det känns inte som om det är så väldigt långt bort.. kram
Esmaralda

5 Pia1:

skriven

Mys 😍
Jag är nu hemma, utan diagnos och lika sjuk.
Men fick iallafall bekräftat på papper att botoxet orsakat förlamningen i ögat 😠 och efter bråket med doktorn så, tro det eller ej! Han kom med ett brev till min läkare att han är tvungen att skriva remiss till exakt den doktor jag vill ha när det är så svårt fall. Så jag ska få snabbare vård och slippa betala själv mer. Så min doktor har ljugit när han sagt han inte kan... Bra info ❤

Svar: Det var tamigtusan på tiden att det börjar hända något...du är i mina tankar och i min healing.. kram:)
Esmaralda

6 Mackan:

skriven

Så mysigt ni har det:) din mamma är så fin<3

undara om du ser hur min nästa kärlek är som person?
kram

7 Sophia* :

skriven

Tack för dina svar & tid tid.

Ha en fin fortsatt kväll.

Kram!

8 Sus:

skriven

Hej
Låter magiskt.....
Härligt. Med lite annorlunda ..,
Som här....
Hur går de för mig?...
Love sus

9 sippan:

skriven

Mysigt & trevligt ni har det!
Skulle vilja veta om min särbo fortfarande har känslor för sin ex fru? Tyckte att de tittade varandra i ögonen på ett speciellt sett och fick den känslan att de fortfarande har känslor för varandra. Är det så så vill jag inte vara med, har fått nog av att bli "bedragen". Eller inbillade jag mig?
Kram och fortsatt fin påsk helg!

10 Tingeling :

skriven

Tänka sig! Så det är DÄR jag hamnar sen. Tänkt tanken lite flyktigt många gånger genom åren men inte mer än så. Och när det kom upp idag (har ju släkt där) så kändes det lite i hjärtat, en liten längtan. Kul! Och du har rätt, nu är jag ju inte redo. Men jag borde åka dit oftare och hälsa på. Vilket jag också tänkt hundra gånger. Kanske dags att göra istället för att bara tänka 😉

Hoppas du och mamma får en trevlig kväll!

Kram!

11 Lilla jag:

skriven

Hej Es

undrar om du ser min stora kärlek vara bra på dansa eller laga mat?kram:)

12 Sus:

skriven

Hej
Skönt....
Love sus

13 Anna.L:

skriven

Personen i min klass, har gett mixade signaler till mig, ibland känns det annorlunda som flörtar, blickar, hon närmar sig och då hon vidrör läpparna. Men hon är så märklig kring mig, jämförelsevis med alla andra. Vad känner hon? Börjar tro att det finns någon annan som hon kanske är tillsammans med, det känns så nära varandra, mer än vänner vet jag inte.
Får mixade känslor och vibbar. Kram.

14 A.K:

skriven

Hejsan es, det var ett tag sen!
skulle vara jätte tacksam om jag fick lite hjälp från dig. Jag och A har börjat träffas nu och han är hur gullig som helst mot mig men jag vet inte om han är helt ärlig mot mig, kan jag lita på honom? Är han ärlig mot mig?
Kramkram!!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: