Soulmama gästbloggar !!!!!!!!!!!!!!!

Dagens gästbloggare  är:  Soulmama

 

 

Ord och bilder som healing-redskap

Det är en ära att få gästa bloggen. Ez har tidigare bloggat om mig och jag är väldigt tacksam. Vi har ett väldigt speciellt band tillbaka i tiden som hon känt in. Jag har också minnen från tidigare liv men minns inte vårt band – men jag känner det och tror på det hon berättat.

De som läst om mig på bloggen tidigare kanske minns lite om mig, men jag tänkte ändå presentera mig lite.

 

 

Jag är Alexandra Soulmama Sandbäck, en konstnär, författare, healer och medium från Kronoby i Österbotten, Finland. Jag har nyss kommit ut med min andra bok ”Glimtar av närvaro”, som är en fortsättning på ”Kärleksbitar” som kom ut för några år sedan.

 

 

Jag använder verkligen ord som ett healing-redskap. Jag tycker det är otroligt givande och helande, och fungerar definitivt fast man inte ser sig som författare eller skribent.

Jag har nyligen också grävt fram mina gamla dagböcker från då jag var liten – och redan då använde jag mig av orden för att förklara känslor, och arbeta mig igenom trauman.

 

 

Det som ändrat sedan mina dagboksdagar är dock energin.

Då var det väldigt mycket kärlekskrankt och självhatiskt. Nu försöker jag skriva mer sannt mot mig själv, mer snällt mot mig själv.

Mina böcker är ju inga dagböcker, men de beskriver väldigt sanna känslor. Och de gånger då jag beskriver något väldigt negativt mot mig själv, så försöker jag väga upp det då jag fått distans till smärtan i stunden. Jag gör verkligen mitt bästa för att älska mig själv.

 

 

För några år sedan började jag arbeta med mina gåvor som medium och healer. Jag började dessutom minnas tidigare liv. Något som jag tar upp nu i andra boken. Den går verkligen både bakåt och framåt i tiden, och speglar relationer till andra och mig själv på väldigt många olika plan.

Det har hjälpt mig komma över en relation som spunnit vidare genom livstider. Det har hjälpt mig landa i de relationer jag har i detta liv. Orden har gjort allt flum och tumult i mitt huvud mer konkret, något att ta fasta på – för att sedan kunna släppa taget.

Det här är något jag också gör i mina bilder. Jag målar tavlor bland annat, men jag har också på senaste tiden aktivt befunnit mig på en kroppspositiv resa. På min blogg (som jag länkar till nertill) har jag börjat posta verkligt sanna, intima bilder av mig själv.

Det här är inte något jag gör för andra, jag gör det för mig själv. Men eftersom jag vet att det kan hjälpa människor som jag så har jag valt att ge ut bilderna.

 

 

Under nästan hela mitt liv har jag hatat min kropp. Något jag också tagit upp i ord, i mina böcker. Även om jag lärt att älska mig själv på ett nytt sätt genom dessa år av uppvaknande, så har kroppen känts som en besvikelse. Något att ta ut förargelse på.

Jag har alltid varit överviktig. Förut var jag det mer än idag. Men jag har varit mobbad, och jag har under uppväxtåren tagit det som en självklarhet att ingen kommer att älska mig på grund av hur jag ser ut.

 

 

Jag har kunnat se att alla andra är vackra. Precis alla andra. Men inte jag. Och jag visste att detta var något jag behövde ändra på.

Det har tagit många år. Det har gått långsamt. Från att kunna älska min personlighet och mina gåvor har jag sakta men säkert gått till att kunna älska min kropp i de mest intima stunder med en partner. I njutning. Och nu, efter en längre period av inre sökande och yttre fotograferande, har jag börjat älska min kropp, hela tiden.

Okej, inte hela tiden. Då jag tar mina självporträtt har jag nästan alltid en dålig, självhatisk dag. Det är därför jag tar till mitt redskap – kameran. Jag vet att jag måste tysta den elaka rösten i mitt inre och fånga bilder som gör den rösten mjukare. Jag kanske tar hundra fula bilder, men oftast finns det åtminstone en handfull som får mig att dra efter andan över hur vacker jag är.

 

 

Jag önskar att alla skulle hitta redskap som dessa för att växa in kärleken till dem själva. Jag fotar också andra, med glädje, med just det syftet. Erbjuder bland annat fotograferingssessioner med samtal, för att höja självförtroendet. Men för de som inte vågar eller vill så kan jag i alla fall vara öppen med min egen resa och visa mina egna bilder. Hur olika våra kroppar ser ut, och hur vackra vi alla är.

 

Ez bad mig länka till alla mina sidor och jag gör det med glädje. Men först och främst då det gäller böckerna så är det lättast just nu om ni beställer via min mejl: [email protected].
Den nya boken kostar 20€, och den gamla 10€, plus frakt.

 

Via mejlen kan ni också ta kontakt om ni önskar medial vägledning eller healing på distans.
Mer info om priser finns på min hemsida.

 

www.soulmamaarts.com – Info om mig, många bilder på tavlor och foton, tjänster&priser, samt webshop!

www.soulmamaarts.blogspot.com – Välkomna till bloggen, den går på svenska!

www.instagram.com/soulmamaarts – Följ mig gärna på Instagram, jag delar både konst, andligt och personliga inlägg!

www.redbubble.com/people/soulmamaarts – På Redbubble kan man beställa diverse olika produkter med min konst på, t.ex. telefonskal, kuddar, tryck och häften.

 

 

Mycket kärlek till er alla,

Soulmama

1 Skorpan:

skriven

Ja är det inte märkligt säg, hur negativt man kan se på sig själv, sin kropp, och ändå är den hur fin som helst! Det var väl såhär man skulle se ut, men att vara nöjd, oj så svårt. Du har i alla fall lyckats bra Soulmama, hittat dig själv, och vet vad du vill, härligt! Du tar ju också emot personligen för healing och annat, eller hur? Aldrig vet man vart vägen en för...

Att vara nöjd med sin kropp ja, nä det klarar jag fortfarande inte av. Visst, borde ta i beaktande att jag inte är ung längre, hade inte bra kropp som ung heller, att flertalet graviditeter påverkat kroppen något, nej det är så svårt att se det vackra, mindre vackra om man frågar mig, i sin egen kropp. Jag får hoppas att den man jag träffar i alla fall tycker om min kropp :). O det gör han väl, hur skulle han annars kunna vara med mig ;).

Borde också kunna vara nöjd med det jag klarar av att göra på jobbet, att jag redan kan saker o ting. Jo nu får jag nog ta till positivitetssleven och ge mig med den ;D, jobb ännu idag och sen ledigt. Så skönt och behövligt.

Ha det gott alla, såväl i snö- som solskensväder...
Kram Skorpan

2 Mela:

skriven

När träffar jag honom och vart? ÄR han intresserad av mig

3 <3:

skriven

Godmorgon kära Es ja det är nog så att jag kanske inte klickar med någon just nu. Frågar dig ändå om PF som numera bor på Malta. Han har tagit kontakt vi har genensamma vänner. Är han intresserad av mig ? Min kompis sa att han hade lite dåligt rykte för 10 år sedan.
Alla kan göra misstag och borde få en andra chans. Ser inte ut som det går någpn nöd på honom. Bra man eller är det tvivelaktiga affärer där och oseriösa saker. Till det yttre är han lite lik Uffe mitt ex.
Kram
💗💗💗

4 L:

skriven

Glad Påsk🐣🐔🐥!!
Kommer jag att träffa någon påskhare under helgen🤔? Kram

5 Anonym :

skriven

Hej Es har jag chans på fonden jag ska skicka in till idagarna ? Har fått från dem tidigare som hjälpt mig mycket. Tacksam.
Svårt kanske att få i år med. Åsa heter kvinnan som jag haft kontakt med.

6 M:

skriven

Hej Esmaralda.
Vilken härlig energi.

Es, ser det ut som att det är en seperation han vill ha?
Kram

Svar: Ha har tankarna åt det hållet emellanåt.. kram
Esmaralda

7 Susan :

skriven

Fina bilder Soulmama👍📷

Hade önskat en fin trädgårdshelg men den lyser nog me din frånvaro😫🌧, men då får jag kanske gjort en del inomhus istället😉.... mitt hem har inte fått kärlek o omtanke på länge så det behövs❤️ ...det har inte jag heller men jag fortsätter vänta o hoppas😘
En go' & gla' påsk på er alla 🥚🐣🐥

Kram

Svar: Detsamma till dig.. kram :)
Esmaralda

8 Vänner:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du varför jag har så dåligt med vänner? Vänner som jag regelbundet kan umgås med, varför är jag inte med i något socialt sammanhang ? Beror det på mig själv? Kram

9 Dunegull:

skriven

Ser du ngn mer längre resa för mig detta året? Tänker då höst/vinter?

Kram

10 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Fint att ni har sådant band som känns av.
Verkar han inte beröras alls av att vi inte hörs av?
Kram

11 Mim:

skriven

Hej Esmaralda! Kommer det att bli bra/bättre snart eller kanske jag ska säga lättare i livet?

kram

12 Calli:

skriven

Åååh vilka vackra foton av dej!! Underbart!
Som en Zorn-kulla, så vacker du är!

13 Elisa:

skriven

Hej!
Ser det bra ut att resa dit själv i vår?
Kram

14 h:

skriven

Hej!
När jag får ett nytt jobb ( blivit spådd te det) Kommer det vara på samma företag som jag jobbar nu på? Lr är det ett annat företag?
Kram!

15 Hål i magen:

skriven

Soulmama: fantastiska foton och tavlor, you go girl!!

Blev lite inspirerad till att ta fram kameran själv igen..

Es! Hemma med ångesten idag. Välbehövligt, men också jobbigt. Skulle bli så glad om du såg något kul för mig de närmaste månaderna, någon detalj där?

Kramen


Svar: Inga detaljer men jag ser ju att du träffar trevliga människor, en fest och antingen reser du eller planerar en resa... kram :)
Esmaralda

16 Skrållann:

skriven

Hej!
Har sökt ett nytt jobb i grannkommunen. Hur stor är chansen att jag blir kallad till intervju och får tjänsten?

Kram❤

17 Olga:

skriven

Godmorgon,
Varför tar det så lång tid innan min yngsta dotters sjuka förhållande tar Slut? Kan du se det Esmaralda?
Hälsningar orolig mamma.

18 Mimii:

skriven

Hej Esmaralda! Kommer det in nya människor i mitt liv kanske i samband med jobb eller utbildning??

kram

19 Mimii:

skriven

Hej Esmaralda! Kommer det in nya människor i mitt liv kanske i samband med jobb eller utbildning??

kram

20 F.u:

skriven

Hej esmeralda drömde att vi köpte hus vad betyder drömmen ?

21 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar känslorna vara större för henne?
Kram

22 variss:

skriven

Alltså Soulmama, du är fantastisk! Jag blir glad av ditt inlägg för att jag känner såå igen mig. Jag har samma strid med min kropp. ALLT annat med mig gillar jag men min kropp är min fiende. Du ser fantastisk ut soulmama, och att du fotat dig själv är bara wow..det ska jag absolut testa jag med, med risk att jag kommer ogilla min kropp ännu mera :( men tänker testa.

Ez jag är sååå sugen på att höra av mig till L. men min känsla säger att han inte vill mer. du trodde att vi kanske ses igen. är det han som kontaktar mig? vågar jag skriva nåt?

kram o glad påsk till portugal

Svar: hade jag varit du så hade jag avvaktat.. och du får räkna med att det kan bli ett möte men inte så mycket mer.... skriv gärna om du vill... men gå samtidigt vidare.. det finns någon annan framöver som verkligen både vill ha och kan ge kärlek.. kram
Esmaralda

23 Xx:

skriven

Kära Es! Hur stor risk är det att jag åker fast, om jag lämnar in ansökan idag?

24 Jonny:

skriven

WOW soulmama, du är mycket vacker.

25 Lillan:

skriven

Soulmama, du är vacker och du är begåvad. Fantastiska bilder. Tack för gästblogg.

26 Häxan:

skriven

Hej!

Ser du något positivt på väg in i mitt liv???

Kram. Glad Påsk!

Svar: Ja det kommer både det ena och det andra minsann... kram
Esmaralda

27 Corinne:

skriven

Soulmama, kan man göra beställning hos dig av målning ? Eller du säljer bara det du redan målat ?

28 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Ju mer jag backar är det så att han går vidare då desto mer? Eller blir det tvärtom?
Kram

29 Rädd:

skriven

Hej E!

Nu har jag varit på hos neurologmottagningen för att de ska påskynda att jag får komma dit. Idag mår jag lite bättre. Fattar inte vad det kan vara. Jag vet att du har sagt att de kommer gitta det och jag får behandling. Men ser du om det är någon kronisk sjukdom?

Kram och kärlek!

30 Vänner:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du varför jag inte har så många vänner?
Varför det inte är så många som hör utav sig till mig och vill umgås med mig? Beror det på mig själv? Varför jag inte är med i något socialt sammanhang?
Kram

Svar: Du måste helt enkelt försöka att bjuda till lite mer... var lite mer öppen, bjud på dig själv, använd din humor... och ta del i sociala sammanhang.. kram
Esmaralda

31 Brenda:

skriven

Soulmama, har du butik så man kan komma till dig och titta på din konst och köpa eller är det bara genom internätet ?

32 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag och min man har en kris i vårt förhållande. Beror också mycket på att jag inte trivs här och jag är konstant arg.
Ser du om det löser sig?
Tack!

Svar: Ja men bara om ni tar tag i det och går till botten med det som är ett problem.. ni måste gemensamt jobba på en lösning... då har ni en chans att reda upp det hela.. kram
Esmaralda

33 Camilla:

skriven

Du är så fin soulmama och din kropp är vacker och kvinnlig och mjuk, som det ska vara. Dessutom är du mycket begåvad inom konst. Kramar från mig.

34 soulpapa:

skriven

OMG vad du är vacker och vilken utstrålning du har. Får jag lov att kontakta dig ?

35 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar det bli så att han vill och kommer tillbaka? Kram

36 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar det bli så att han vill och kommer komma tillbaka?
Kram

37 F.u:

skriven

Hej esmeralda drömde att vi köpte hus vad betyder drömmen ?

38 Alie:

skriven

Så rätt skrivet Soulmama, jag tar speciellt till mig " du har inte ansvar hur jag mår, men jag har" fast jag vänder på det.

Es; kan jag föreslå en träff med engelsmannen, eller är det för tidigt? ( han befinner sig i Sverige under en tid just nu) hur skulle han ta frågan?
Önskar alla en Glad Skärtorsdag, ses på Blåkulla! 😉🐥🐣
Kram :)

Svar: Jag tycker absolut du ska föreslå träff.. oavsett vad han svarar så blir han smickrad.. kram :)
Esmaralda

39 Lilly:

skriven

Kan du se vad min mans brors problem är?? Förstår inte mig på honom? Kram

40 Ametist:

skriven

Hej Es!
Vill börja med att önska dig en Go Påsk till Dig, din mamma, Mg,. Döttrar, son o din vän!❤

Finns det chans med VVS mannen?
Kram o ha en fin dag

Svar: Ja, chansen finns.. så ta den... snarast.. annars glider den bort.. kram :)
Esmaralda

41 Na:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar han vilja komma tillbaka till mig? Kan det bli så att vi provar igen om han vill det?
Kram

42 Jag:

skriven

Glad påsk på dig! :)

Kommer han tillbaka till mig och finna det en framtid för oss?

43 Sn:

skriven

Glad påsk på dig!

Jag och mitt ex tycks inte kunna släppa varandra. Kommer vi hitta tillbaka till varandra på riktigt och finns det en framtid för oss tillsammans?

Håller på att bli tokig...

44 Soulmama:

skriven

Tack till alla som gett komplimanger - och hoppas jag inspirerat flera att hitta tillbaka till kärleken tills sig själva! <3

Och för de som funderade på kroppen som fiende... Det är verkligen dags att bli vän med kroppen! Den har fått ta tillräckligt mycket skit och press :P Älska den med alla celluliter, bristningar, valkar och missfärgningar. ÄLSKA DEN!

Jag fick några frågor om konsten också.

JA! Jag målar beställningsarbeten! Men jag målar inom min egen stil av andligt, kroppsligt samt porträtt, så jag kan neka till sådant jag vet att inte är min grej. Men bara att ta kontakt om man vill beställa något konkret!

Nej, jag har inte butik, bara på nätet. Men man får alltid boka in tid till mig i Kronoby, Finland om man vill ha healing, vägledning eller handla tavlor IRL :)

Och då det gäller att kontakta mig så ber jag att ni bara gör det i konst-, bok- eller vägledningssyfte. Jag undanber alla män att ta kontakt i annat syfte.

45 Helena Ir:

skriven

Hej Soulmama..jag gillar ditt sätt att tackla ditt tidigare problem med din kropp..jag kan förstå..du är modig! Även jag har i långa perioder av mitt liv tyckt illa om min kropp..och egentligen är den rätt vanlig..eller det är den. Så ditt sätt att du fotograferar,det beundrar jag..Dina tavlor är starka,fina..så tror jag du är som kvinna :)
Allt gott till dig..glad påsk! Kram :)

Lite fixande idag inför morgondagens besök..kladdkaka var ett önskemål från yngsta barnbarnet.

Ha det bra..
Kram :)

46 <3:

skriven

Hej

Kommer vi att förlova oss snart ?
Han nämnde litegrann för ett tag sedan att han hittat bästa förlovningsstället..men sen vart det inget mer snack.

Har han något på g ? :)

Kram

47 Louise:

skriven

Nu har jag beslutat mig att gå in i olika mataffärer som Willys, Lidl och Ica kanske en och annan pysselbutik som TGR, Nille och sådana för att lämna mitt CV och så för jag behöver ett jobb Pronto.
Vi har även bestämt oss att vi ska gå ner till banken med en handskriven lapp och begära ut pengar till barnens uppehälle, en del av hyran samt elräkningen. Det är soc sjuka påhitt. Naturligtvis kommer vi inte få ut dessa pengar då banken inte tillåter det. Då ska vi be dem om det skriftligt att vi inte får det och lämna in detta till soc. Då bör vi få pengarna som vi faktiskt har rätt till. Men jag förstår deras resonemang om sparande och så. Det är så många som har lurat soc med att de inte hade sparande. Men om man har kommit in med lappar till dem att dessa pengar är farmors sparande till barnens framtid så de borde förbi se detta då. Tycker man i alla fall.
Jag håller hoppet uppe och spontanansöker också. Förr eller senare får jag väl jobb, Jag hoppas ju på förr än senare. Helst nästa vecka.
Kommer vi få rätt mot soc eller vi måste upp till förvaltningsrätten också?

Tacksam för svar och ha en underbar torsdag. Här regnar det. Ses på blåkulla inatt :-D.

Kramar

Svar: Bra att du ser till att få allting skriftligt.. kram
Esmaralda

48 Shirine:

skriven

God dag esmaralda

Undrar om du ser något kring mitt kärleksliv under närmsta tiden? Något särskilt eller vad som helst egentligen❤️

49 F.u:

skriven

Provar lyckan igen 😊😊esmeralda drömde att vi köpte hus vad betyder drömmen ?

50 Shirine:

skriven

God dag esmaralda

Undrar om du ser något kring mitt kärleksliv under närmsta tiden? Något särskilt eller vad som helst egentligen❤️

51 Bolla:

skriven

Hei!

Tror du det går bra om pappa blir med på ferie en uke til Florida? Han overlever lang flytur osv. 😊

Klem Bolla 😊

52 Madeleine :

skriven

Hej Alexandra och tack för ett jätte bra inlägg. Jag känner igen mig jätte mycket då jag har alltid och kämpar fortfarande varje dag med mitt utseende för jag ser mig bara som ful och alla andra som vackra. när jag är hemma och sminkad kan jag känna mig ganska söt men när jag kommer ut idet verkliga livet och ser på andra tjejer så krymper jag. För jag upplever det som dom är mycket vackrare än mig både deras utseende och hur dom rör sig. Jag är singel och har en dotter och vill träffa mannen i mitt liv men jag vågar inte flörta med män som jag tycker är snygga för i min hjärna tänker jag dom vill inte vara med en ful tjej utan en vacker så det slutar med att jag står i ett hörn och tittar. jag längtar till kärleken men känns som det inte kommer komma och jag försöker jobba på det men det är svårt. Jag ogillar att handla kläder. att gå ut och så vidare eftersom jag jämt känner mig ful och otillräcklig. jag har blivit mobbad, lurad och utnyttjad av både män och tjejer.
som ung skrev jag mycket dikter men nu räcker inte tiden till med både skola och barn. Så nu undrar jag blir det någonsin bättre och blir det kärlek?

tack och kram

53 Mama:

skriven

Hej Esmaralda.
Att göra en omplacering verkar vara krångligt enligt dem.
Tycker de inte att jag har själ nog att byta förskola?
Tror du att han kommer få byta?
Kram

54 Månflickan:

skriven

Hej Es! Det har blivit en obehaglig stämning på jobbet, jag funderar om det är allmän olustlänsla & trötthet hos personalen, eller om det är riktat mot mig?

Önskar alla på bloggen en riktigt fin påskledighet! 🐣

Svar: Det är allmänt.. kan inte se att det är riktig personligt mot dig.. kram
Esmaralda

55 Ametist:

skriven

Hej!
Tack så jättemycket för ditt svar!
I did it:)Skickade en hälsning t honom o fick oxo svar inom en kvart. Hoppas innerligt att han tar initiativ till att träffas igen. Han vet ju var han har mig,
Kram o Tack igen

56 en_mormor:):

skriven

Woow Soulmama! Kan jag komma och bo hos dig ett par år ? :D Du har massor av kunskap som jag skulle behöva lära mig. Skulle behöva se lite snällare på min kropp, den är ju faktiskt inte min fiende. Jag har ju andra "fula" vänner...haha ;)

Älskar den lila kvinnotavlan! Kommer nog att försöka mig på att måla nåt liknande, färgen finns redan på en tavla här. Fortsätt som du gör, härliga människa o en STOOR påskKRAAM på dig!!

Esmaralda! Pappsen ligger på op-bordet nu o blir "fixad" bråck på kroppspulsådern i magen. 7 cm är den nu o ska va som en tumme ungefär. Blir det lång rehabilitering för honom ? Ingen liten operation precis men är så orolig att han inte återhämtar sig som han ska. Jag o sambon ger ju oss iväg till Italien nästa vecka o syskonen känns inte att lita på. En STOOR påskKRAAM till dig o mamsen <3

Svar: Jag tror att han klarar det här fint.. och ni får en härlig semestervecka i Italien.. kram :)
Esmaralda

57 Sophia* :

skriven

Kommer det bli roligt för oss angående idag/vårt beslut? Visst är det en rolig sak! Men jag blir lite orolig att det blir över huvudet för fel. Men jag kanske oroar mig i onödan?

Trevlig påskhelg,
Kram

Svar: Ja jag tycker inte du ska oroa dig.. kram
Esmaralda

58 Virrhönan:

skriven

Hejsan!
Fint inlägg Soulmama. Du är en vacker kvinna, fin precis som du är. Inte lätt att komma överens med sin kropp alla gånger men man får försöka och acceptera så som man är skapt. Jag tillhör de mulligas parti och försöker ändra på mej ständigt men får nog inse att jag aldrig kommer lyckas...
Jag följer med glädje dina inlägg och din konst.

Jaha alla kärringar och gubbar med för den delen, ses vi på Blåkulla idag? Kanske lite långt för dej Ez men du kanske hänger med i tanken? Vad tror du kärleksbekymret skulle säga om jag gjorde en kraschlandning hos honom? Eller ser du om nån annan påskkärring har hunnit före? Hamnade jag åter i hans tankar efter mötet, han verkade bli glad?
Hoppas alla har en trevlig Skärtorsdag, kram till er alla :-)

Svar: Visst ses vi i Blåkulla.. jag tar mig en tur dit på kvasten som alltid :) Jag har dock ingen katt med mig... så jag känns ingen på den kärring som har en bulldog fastklängd på kvastskaftet :) Jag tycker du ska kontakta kärleksbekymret och ta reda på fakta.. sen vet du precis var du har honom... du ska inte gå o vänta... kram
Esmaralda

59 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Berör det honom alls inte att vi inte hörts på några dagar nu?
Kram

60 AnnaKajsa:

skriven

Hej Soulmama, du behärskar verkligen konsten och du är beundransvärd. Du är så stark. Jag undrar om du har lång kö för att ta emot ? Hälsningar AnnaKajsa

61 ❤️:

skriven

Hej Esmaralda.
Händer det snart något i mitt liv som rycker upp mig? Ser du något?
Kram

62 Soulmama:

skriven

Jag vill gärna skriva ett svar också till Madeleine och andra som känner likadant.

Jag har ju varit där! Och som jag skriver så är det då jag har mina dåliga dagar som jag tar mina bilder. Då jag känner mig fulast i hela världen och tänker att ingen någonsin ska behöva utsättas för mig... Jag vet att jag måste få fram snälla rösten, och det hjälper att ta vackra bilder.

Tro mig, hundratals av bilderna är "fula". Såna jag inte vill visa (men jag har gjort ett blogginlägg med fulbilder också! det var skrämmande!). Men de några där jag ser vad andra ser, de som älskar mig, får mig att älska mig själv också.

Ett tips till dig Madeleine är att följa min blogg och andra kroppspositiva kvinnors bloggar eller Instagram. Det hjälper verkligen att se andras celluliter, bristningar, valkar - i kombination med deras stolthet.

Och om du har möjlighet att fota själv, eller ha någon att fota dig så kan du jobba med sånt också. Du behöver ju inte publicera någonstans, det handlar bara om din egen röst som ska prata snällt med din kropp.

Nästa gång du går ut ska du lyfta blicken, räta på axlarna och ta rummet som den gudinna du är. Ingen man kommer in i ditt liv så länge som du tänker och skickar ut vibbar att du inte förtjänar det. Du måste gå in i dig själv och inse att du verkligen förtjänar det bästa, förtjänas att älskas så som du älskar dig själv.

Jag har ingen aning om hur du ser ut men tänk att jag kan veta att du är VACKER precis som du är! Låt världen se det!

KRAM!

63 Aishah:

skriven

Hej Soulmama. Jag bo på svenska Lappland men ska besöka släkting på Karleby landsbygdet. Jag vill beställ tid till dig. Ska jag få din telefonummer? Eller jag ska maila ? Kramar från mig och förlåt inte så bra för mig att skriva på svensk.

64 Maja Gräddnos:

skriven

Hej . Jag beundrar din styrka och din konst och du är en sann förebild. Jag har själv alltid haft stora problem att acceptera min kropp . Jag är inte överviktig utan för mig är det tvärtom. Jag ser ut om en 13 årig pojke i kroppen, för smal, inga bröst, inga former och ingenting kvinnligt alls utan bara kantig och vass. Jag har blivit mobbad för mitt utseende sedan andra klass i skolan. Jag klär mig i bylsiga stora kläder för det döljer det värsta. Ärren finns fortfarande kvar fast jag är 28 år idag. Jag önskar att jag vore lika start som du.För jag tror att om man vågar ta foton och både visa och titta på så blir man vackrare för sig själv och jag tror det är en väldigt bra terapi. Jag undrar om du säljer någon av dina foton som tavla ? Jag är intresserad av det fotot där man ser dig bakifrån. Det är mycket vackert och som en Zorn tavla och precis med sådana former som jag alltid själv önskat att jag haft. Tack så mycket för att du delar med dig. Stor kram och glas påsk,

65 Soulmama:

skriven

Ni som undrar om tider till mig för vägledning eller healing på distans eller här hos mig så MEJLA mig bara :) Jag har inte så lång väntetid, på distans brukar jag kunna hjälpa inom några dagar (efter förhandsbetalning) och att få en tid hos mig brukar gå att ordna inom ett par veckor.

Kramar!

66 Johannes:

skriven

Om en man får tycka, utan att verka sexistisk så tar jag mig friheten att tycka att du är en kvinna med riktigt läcker kropp.

67 Soulmama:

skriven

Maja Gräddnos!

Du får nog beställa prints (högkvalitativt papper) av mina foton om du önskar. Det sker isf på specialbeställning, men MEJLA MIG om vilken du önskar ännu så kan jag räkna ut pris till dig och diskutera den vägen.

Tack för intresse! Och förhoppningsvis får jag i framtiden fota fina "vassa och kantiga" kvinnor så du kunde inspireras i din egen kropp! <3

68 Mackan:

skriven

Fina bilder soulmama<3

Es:ser du något spännande roligt som sker?

Glad påsk bloggfamiljen kram:)

Svar: Ja det kommer ske både det ena och det andra och snart får du en inbjudan som leder till något bra.. kram :)
Esmaralda

69 Gumman:

skriven

Soulmama, tack för en underbar gästblogg. Jag har kikat runt lite hos dig och fastnade för något oväntat kanske och det var flaskorna med olika gröna växter i. Du fångar så bra med kameran. kramar.

70 Sucken:

skriven

Soulmama, nu har jag en ny blogg som jag MÅSTE följa, hur ska jag hinna med ? Suck.

71 Vivianne:

skriven

Hejsan Soulmamma, jag är bara nyfiken på hur du känner våran Ez ? Har ni träffats irl ? Och har ni det så vore det roligt om du berättar lite om hur hon är i vardagen. Du är mycket begåvad och konsten är underbar. Jag önskar att jag hade bara ett uns av dina gåvor.

72 Fantasia:

skriven

Härlig gästblogg, tack så mycket !

73 Lucia:

skriven

Kvinnan som jag mött, kan det bli något där ? Kram och tack och tack också för givande gästblogg idag

74 Lucia:

skriven

Kvinnan som jag mött, kan det bli något där ? Kram och tack och tack också för givande gästblogg idag.

Svar: Kvinnan du mött ser ut att vara rejält hetero MEN däremot kommer du att träffa en av hennes vänner.. och här kommer det att tända till rejält och det kan till och med bli något bestående mellan er.. ha antennerna ute.. kram
Esmaralda

75 Soulmama:

skriven

Vivianne,

ja, jag har träffat Ez men tyvärr bara någon enstaka gång :) Vi lärde känna varandra via mina mammor, och hela familjen har en fin relation med Ez. Vi mejlar och pratar den vägen oftast, men jag hoppas besöka henne snart!

Hon är en sprallig, rolig och glad "tant" med mycket värme! Hon, precis som jag, faller knappast in i ramarna för vad som klassas som "vanlig flummare". Inte alla som arbetar andligt ser ut som på film, utan vi är nog båda väldigt vanliga och mänskliga kvinns :D

76 Liberty:

skriven

Soulmama, vad roligt att du har en riktig relation med Ez i vardagliga livet. Jag mötte henne av en händelse i en butik i Helsingborg och kände igen henne och jag fick en spontan kram och ett varmt leende och kunde känna att hon är en varm och innerlig kvinna. Det har funnits dom på bloggen som undrat om hon finns på riktigt och kanske trott att hon varit en yngre man som fejkar att vara en spådam med erfarenhet. Det finns ju så mycket lurendrejeri. Men numera vet vi alla att hon är på riktigt. Hon har via seanser hjälpt mig genom en stor livskris som jag ärligt talat nog inte hade överlevt annars. De som hon går i god för, de är också sanna och äkta. Jag tycker väldigt mycket om din gästblogg och kommer att beställa din bok. Kramar och ljus.

77 F.u:

skriven

Provar lyckan igen 😊😊esmeralda drömde att vi köpte hus vad betyder drömmen ?

Svar: Att det blir en flytt så småningom... en bra flytt.. kram
Esmaralda

78 F:

skriven

Ser du oss komma iväg utomlands iår. Kram

Svar: Mycket god chans till detta.. kram
Esmaralda

79 Lie:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser jag ut att vara omtyckt utav tjej gänget?
Kram

Svar: Ja absolut.. kram
Esmaralda

80 Mn:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer han och jag ha ett förhållande igen?
Kram

Svar: Chansen ser inte så stor ut.. kram
Esmaralda

81 Vän:

skriven

Hej Esmaralda.
Blev det uppskattat med förslaget till tjejerna om att hitta på något roligt tillsammans? Behöver jag komma med en mer konkret plan med var vi ska vara och göra eller löser det sig?
Kram

Svar: Ja jag tror det blev uppskattat.. kram :)
Esmaralda

82 Elisa:

skriven

Hej!
Du skrev för en liten tid sedan att något bra är på gång... ser du i vilket område det är i?
Kram

83 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Berörs han inte alls utav att vi inte hörs med varandra? Ser han ut att ha större intresse för någon annan eller saknar han mig?
Kram

Svar: Jag tror inte att han berörs på samma sätt som du... han går lättare vidare och nu behöver du också ta dina steg framåt.. kram :)
Esmaralda

84 camilla:

skriven

Kära soulmama, så underbart kreativ du är. Jag är själv utövande konstnär och njuter av att se dina alster. Jag undrar, från vart får du din inspiration? Mvh

85 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han redan gått vidare och släppt mig känslomässigt?
Kram

86 Mm:

skriven

Oj blev anonym.

Har han redan släppt mig känslomässigt? Gått vidare från mig redan?
Kram

Svar: Han verkar i alla fall vara på väg men ser inte hur långt han kommit.. kram
Esmaralda

87 Filippa :

skriven

Hej
Känns som de borde va min tur o få finna kärleken snart.
Kram

Svar: Ja det tycker jag också så jag hoppas det sker snart.. kram
Esmaralda

88 Elias Santezen:

skriven

Vackra bilder med konstnärlig skärpa på vacker kvinna.

89 Tingeling :

skriven

Tack för ditt inspirerande inlägg ☺ efter man fått barn ser kroppen verkligen inte likadan ut som innan.... Och tänker att det finns lite här och där jag vill ändra på. Men varför liksom! Detta är ju jag. Det handlar ju mer om vad andra ska tycka tror jag...

Rensa i mitt hem igen.... Ta bort allt jag fått av han och allt vi hade gemensamt. Bara bort med det... Nu ska jag bli hundra procent fri. Verkligen verkligen stålsätta mig och vara kort och bara säga att nej du får klara dig själv. Och jag ska sluta lägga mig i. Nu är det nog!

Jag är trött jämt och energin slut. Nu bara vila och tänka på mig själv. Som sagt nya möbler/saker. Ska till frissan om en vecka, massage och färga ögonfransar. Ännu inte kommit till att boka tatueringstid, vill göra en cover up. Men har en till jag vill ha bort, men har inte bestämt till vad än.

Min kärlek, som borde komma snart, vet jag vem det är?

Kram!

Svar: Nej det är ingen du känner idag.. kram
Esmaralda

90 Mn:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar han bli glad när jag kontaktar honom?
Kram

91 F:

skriven

Härligt att din mamma är med dig o kan dela upplevelsen med dig, önskar att min mamma fick vara lycklig, hon har haft det tufft kram

92 Soulmama:

skriven

Någon frågade varifrån jag får min inspiration!

En fin, och svår fråga. Men både med konsten och mina böcker framförallt så är det definitivt från själen. Och min själs relation till andra. Intima relationer till andra och till mig själv är definitivt den största inspirationen. Jag ser skönhet i det lilla. I det lilla finns allt.

Kroppen är en annan inspiration, eller det är ju bara en annan sida av relationer. Men i kroppen finns hela universum på sätt och vis. Vår farkost här på jorden, och den är så inspirerande.

Kram!

93 Shirinee:

skriven


God dag esmaralda

Undrar om du ser något kring mitt kärleksliv under närmsta tiden? Något särskilt eller vad som helst egentligen❤️

94 F.u:

skriven

Tack för svaret esmeralda, ser du oss flytta i verkligheten oxå 😊 önskar glad påsk. Kram

95 Påskkärringen :

skriven

Soulmama: vilken härlig person du är!! Stark, modig och livsglad! Du är en bra förebild för alla oss kvinnor.


Påsk igen 🐥🐣...jag älskar högtiden, men jag sitter ensam som vanligt. Omständighterna gör att jag varken har familj eller hjärtevän. Har sökt efter mannen i mitt liv i flera år nu. Raraste

Esmaralda kan du se om det det blir många påskar eller jular till som jag firar själv? Var finns han?

Svar: Han finns o han kommer... ha lite is i magen bara.. kram :)
Esmaralda

96 AnnaK:

skriven

Superfina tavlor 👌 Så duktig!

En dum fråga men kommer jag nån gång bli rik eller iaf lite mindre "fattig"?

Kram 😊

Svar: Ja du kommer ha råd med lite av varje längre fram.. kram
Esmaralda

97 Tildis:

skriven

Tack för att du delar med dig av din berättelse. Det är alltid inspirerande att läsa om andras livserfarenheter. Och visst her Es en trygghet och ett självförtroende. Jag har en fråga, fick ett väldoft positivt besked idag men är så nervös. Kommer jag klara det? Går det bra? Kram

Svar: Ja det känns om det kommer gå finfint.. kram :)
Esmaralda

98 Tisa:

skriven

Jag ska åka på två småresor i sommar. Kommer jag få pengar från fonden?

99 Bettan1:

skriven

Fint Soulmama ❤️

Ezmeralda, är A den jag nu ska gå framåt med och leva tillsammans med,eller kommer min tvillingsjäl hem igen? ❤️
Glad påsk till alla som läser här 🐣☀️❤️

100 Pytte:

skriven

Soulmama, jag beundrar dig. Jag har också genomlevt svåra år och varit mobbad för min kopp och mitt utseende och kallad för olika öknamn. Jag blev inte så stark som du. Jag drog mig undan istället som vuxen och utvecklat olika psykiska problem och jag tror att jag blivit ganska bitter tyvärr. Jag beundrar verkligen din förmåga.

101 Frida:

skriven

Hej, jag undrar om din healing eller Ez healing att vilken av dom ska man man få. Vilken är bäst ?

102 Karim:

skriven

Du har en enorm utstrålning. Det var bara det jag ville säga.

103 Grinchen:

skriven

Till Saulmama, du har verkligen en gammal själ och du har så mycket gott att ge dina medmänniskor. Din styrka lyser klart och dina förmågor är stora. Jag borde avundas för det är allt som jag skulle vilja ha men jag väljer att glädjas med dig istället.

104 Mia:

skriven

Jag undrar till saulmama om det kostar mycket att få healing ?

105 Soulmama:

skriven

Ni som undrar över healing och vägledning så mina priser finns på min hemsida!

Men jag rekommenderar också varmt Ez' healing, den är varm och stark!

106 sus:

skriven

hej
så imponerad av ditt inlägg....
modigt......
starkt.....
kommer jag dit?
love sus

107 Mimmie:

skriven

Jättefina tavlor, tack för att du dela med dig soulmama:)


HeJ Es! ser du om min blivande finns i närheten och vem skal jag hålla koll efter?
kram & Glad påsk

Svar: Nej.. än finns han inte i din närhet.... kram
Esmaralda

108 Undrar:

skriven

Men hur har du kunnat bli stark ?

109 Malinka:

skriven

Du är bara så cool. Vilka gåvor du har. Försörjer du dig på din konst och ditt andliga arbete ? Det är något jag önskar också att jag kunde men du är mycket bättre än mig. Kramar

110 Thora F:

skriven

Soulmama, du är ju inte tjock. Du har former och är lite mullig men inte tjock. Det är jag däremot. Därför blir jag alltid irriterad när människor som inte tjocka påstår sig vara det. Men det är väl bara jag som är överkänslig kan jag tro. Jättefin konst du gör. Kram.

111 Corinne:

skriven

Vad du är kreativ. Det beundrar jag. Du är jätteduktig. Mvh Corinne

112 Soulmama:

skriven

Jag ska svara på ett par frågor till :)

Jag har eget företag och försöker försörja mig på mitt arbete. Det går inte helt ännu, men jag är på god väg! På grund av hälsobesvär klarar jag inte heller av ett "vanligt" arbete, utan det är detta jag har kommit hit för att göra!

Och till Thora: Det finns ingen måttstock för vem som är tjock och vem som inte är det. Som mest har jag vägt 120kg och var verkligen tjock. Sedan tonåren.
Men senaste åren har jag långsamt tappat lite vikt, och väger nu cirka 85-90kg.
Jag är "tjockare" än jag ser ut på många bilder, då vinkel och pose gör mycket. Men min poäng är hur man känner sig - och ibland också hur andra ser på en.

De flesta ser mig som tjock. Eller har gjort det i alla fall under min uppväxt och också senare. Och JAG har definitivt gjort det. Jag har HATAT mig själv så otroligt mycket i alla år, och det spelar ingen roll om jag varit tjock eller anorektiskt smal... Min känsla är det som spelar roll.

Också de som väger 200kg kan vara nöjda och glada, och inte känna sig tjocka. Och de som väger 45kg kan känna sig fula.

Jag vill inte vi ska mäta oss med varandra. Jag har minsann lidit för mitt utseende, och det har varit en smärtsam väg att ta sig bort från lidandet.

113 Mackan:

skriven

Tack snälla för svaret Es:)kram:)

114 Mimmie:

skriven

Tack Es för svaret kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: