Är det PK fjanteri ?

Så är det dags igen… vi kan inte ens fira nyår utan att folk ska bete sig som hjärndöda idioter.

Man kastar smällare på gamla tanter.. ner i barnvagnar och man ringer efter ambulansen, inte för att någon behöver akut vård utan bara för att kunna överrösa den med raketer när den kommer… en av killarna i Kristianstad ambulansen är en kompis till min son.  Och  de råkade illa ut.

När det inte är nyår kastar man sten på både polis och ambulans… och hur svårt kan det vara att lösa problemet ?

Att  kasta det ena och det andra är ju bara ETT problem av väldigt många.

 

Låt en eller två  fullt rustade militärer åka med på utryckningarna till  dessa värstingområden och lägg inte fingrarna emellan.

Vad stenkastarna tydligen inte fattar är att utryckningar som kommer – de kommer till deras område för att RÄDDA folk ! Deras grannar och rätt om det är kan det vara deras egna föräldrar också.

 

 

  Patrullera av dessa gangsterområden med gott om folk dagligen… polisen bör samarbeta med militären… grip de skyldiga och se till så att de får ordentliga straff. Få ner kriminaliteten  till en acceptabel nivå.

Vi måste sänka vår toleransnivå.

I dag accepteras allt för mycket och det tenderar att bli bara värre.

 

Ta skolan som ett exempel – där strular somliga ungar och lever om och lärarna får inte ta dom i kragen och kasta ut de som stör och beter sig illa. Lärare blir kallade både det ena och det andra och somliga elever beter sig hotfullt.. både mot personal och andra elever. Det finns elever som lärrna är rädda för.

 Vad beror det på att vi inte förmår ta tag i problemen på sin rätta nivå ? Kan det vara PK mentaliteten som sticker fram sitt fula tryne ? 

Varje skola bör ha ett par rejäla vakter som ser till att det blir ordning och reda och som  lyfter ut de elever som är hotfulla mot sin omgivning.  Hur svårt kan det vara ? 

Jajaja,, det ÄR förbjudet att lyfta ut rötägg... men det ska man  skita högtidligt i.. här är civil olydnad verkligen på sin plats.  

 Jamen, säger då PKfolket.. då går de stackars vilsna barnen  bara ut på stan och sparkar sönder papperkorgar och trakasserar åldringar.

 

 

Det kanske de gör.. och då får vi göra nåt åt DEN situationen  .. men bara för att vi tror det blir värre någon annanstans kan vi inte lägga oss platt och acceptera vilken skit som helst här och nu.

 Det finns en gyllene regel… att ALDRIG förhandla  med gisslantagare   och samma mentalitet ska finnas också i andra kriminella sammanhang.

Det är hög tid att sätta gränser.. det borde vi gjort för länge sedan.

Vi arma mesproppar !! Suck.

Kram & kärlek

...................................

 

P.s. GLÖM INTE ATT BOKA TID FÖR ETT PERSONLIGT BESÖK I GRYTHYTTAN där jag och Nettan finns 1-15 februari.. du kan få spådom och/eller regressioner-

PLUS att du kan boka spådoms eller regressions tid via TELEFON om du hellre vill det för under dessa två  veckor har Nettan rabatt  också via telefon-

Nettan: 060 6661570

1 Desp:

skriven

Köra Es!! Bra inlägg..


Hur vet du så mycket om efter döden ??? Det du skrev i förra inlägg?

Kan su se om min mamma har någon varning i livet som jag kan meddela henne? Vill inte förlora henne, hjälp mig es, ser du om min farsa någonsin lugnar ner sig mot henne ? Hatar han .. .. Undrar bara vad som helst om min mir? Vad kan jag göra för att hon ska må bättre ? Ska jag hoppa på han som innan min farsa elr Shita i han? Vilket är böst för min mamma? Kram

2 D:

skriven

Ser du mig ta mamma på resa i år???????? Hur stor chans är det? Kramsr

3 Fanny:

skriven

Jag undrar.. Är det inte på tiden att han hör av sig snart, kommer han göra det? Det känns så längesen fast det egentligen inte är det.. Har känts lite tomt dessa dagar.

Kram

4 Tingeling :

skriven

Jag håller med! Man blir ju förbannad! Sverige är ett sånt mesigt land. Man måste absolut göra nåt åt detta. Blir ju mörkrädd när jag tänker på att min dotter ska gå i skolan om några år. Hoppas det verkligen hinner ändras tills hon åtminstone börjar mellanstadiet.

Har en kompis som jobbade på fritids för några år sedan. Var en kille på 7 år som sprang runt och slog dem andra och kallade dem andra barnen för olika fula namn. Min kompis frågade om han ens visste vad allt han sa betydde. Men det visste han ju inte. Hon sa till honom flera gånger att sluta. Till slut tog hon honom i armen och satte honom på en stol och sa att han inte fick vara med längre när han betedde sig så illa. Dagen efter kommer pojkens pappa och frågar om situationen. Min kompis berättar. Då säger pappan "om du rör eller skäller på min son igen anmäler jag dig".

Om föräldrar accepterar att barn beter sig såhär så är det ju inte konstigt att barnen är som dem är.

Känner mig lite vilsen och avslagen. Förkyld. Just nu känner jag bara att jag inte vet nånting. Vill ingenting. Men kanske lika bra. Tänker så mycket hela tiden. Kanske bäst att bara släppa jobbtänkandet och inte tänka alls. Så kanske det dyker upp ett jobb sen och jag tänker "ja"!

Kram!

5 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda. Min lilla hund är så otroligt hungrig nuförtiden. Han slukar nästan allt han får och gnäller om han inte får mer. Han har alltid sina hårda. De äter han ibland. Rustar han för vintern ? Vi hade ett så mysigt ögonblick inatt när jag var lite ledsen. Han låg och tittade in i mina ögon och jag i hans. Hans lilla tunga var så söt. Mår han bra min älskade lilla hund. Får panik ibland och tänker att han inte är vaken nästa dag.
Något konstigt hände igår när jag blåste håret. Det knäppte till i hårtorken och den la av. Gick in i badrummet och hämtade handduk för att torka håret då hör jag att härtorken går igång i soffan och fungerar. Har inte vågat rört den sen dess. Var det ett tecken på något sätt eller varning ?
Kram
💗💗💗

Svar: Din hund mår bara bra och vad det gäller hårtorken så var det helt enkelt ett elfel... helt världsligt alltså.. kram
Esmaralda

6 Sus:

skriven

Hej
Håller med föregående talare .....
Mycke trams....
Man blir ju rädd....
Hur ska man få till de ?
Love sus

7 Jen:

skriven

Du har sagt att du ser att jag får hjälp med hälsan och att sen kommer kärleken. Ser du fortfarande att jag kommer att få hjälp med min hälsa.
Tacksam för svar :)

Svar: Ja så känns det.. kram
Esmaralda

8 Tanten:

skriven

Absolut, och det kan ju vara så att åtminstone några av värstingarna aldrig fått en nersatt fot i hela sitt liv, och kanske velat ha det ändå. Ja, mjäkighet är bara förnamnet. Fram för mer tuffhet mot eländet. Sätt dom värsta i hård uppfostran militärt, så kanske dom äntligen fattar. Tror det finns i England och eller i USA. Dags att importera. Det är som när nyanlända med i kyrkan, så skulle det plötsligt inte gå an för våra barn att få fira skolavslutningar på vanligt sätt????? Världen är ur led.

Usch ja, oavsett, ha en fortsatt fin vecka alla.

Kram

9 Jossan :

skriven

Påväg till jobbet. Vaknade inatt och var illamående.. jag är fortfarande illamående men samtidigt mår jag bra.. inget som jag kan stanna hemma för iallafall..

Känner du av om det är influensan eller något annat?

Kram

Svar: En släng av något men du piggnar nog på dig snabbt.. kram
Esmaralda

10 Helena Ir:

skriven

Självklart! Det ska och det måste till en ändring. Min egen dotter berättade när hon gick i skolan.att hon skulle aldrig vilja vara lärare idag.för det fanns så många ungdomar som förstörde undervisningen. Så all heder åt lärarna,som orkar! Nej,hårdare tag..från tidig ålder..och hårdare straff. Inte sån där pluttinuttipjosk!!

Ha det gott!
Kram :)

11 Misstjejen:

skriven

Vad är det för något...

så igår såg jag en reklam på tv då den var en avsnitt som ska visa heter min barns tidigare barn på sjuan.

Så fick jag ryser när jag såg reklam.

Fick jag en ryser och blir lite rädd efter jag mardrömmar var det andar som skriker i min huvudet och jag är väldig panik att springer runt.

Vad har något ande/ängel säger till mig?

Det var så rädslor och det skulle något signal som dom har något säger till mig?

Gärna du kan svar på min fråga och ska var tacksam

12 Dunegull:

skriven

Vad tror du om Filippinerna. Kan det bli bra?

13 Kiara:

skriven

God morgon Es och god fortsättning på de nya året!
Jag undrar om du ser något på jobbfronten för mig i år? Får jag en ny praktikplats som kan leda till jobb? Ser du om det är inom det yrket jag vill jobba med eller blir det inom ett annat yrket? Tusen tack i förhand! Kram Kiara ❤

14 Kiara:

skriven

God morgon Es och god fortsättning på de nya året!
Jag undrar om du ser något på jobbfronten för mig i år? Får jag en ny praktikplats som kan leda till jobb? Ser du om det är inom det yrket jag vill jobba med eller blir det inom ett annat yrket? Tusen tack i förhand! Kram Kiara ❤

15 Serafino glass:

skriven

Hej! Någon som saknar Serafino glass som Willys hade i sitt sortiment men tog bort glassen. Jag har mailat till Willys ledning och bett dom ta in Serafinoglass i sortimentet igen. Någon här som gillar SERAFINOGLASS var snäll och maila Willys så kanske de tar in glassen i sortimentet igen. Fler desto bättre.

kram

16 f:

skriven

nu har jag äntligen bokat vår resa och reser nästa vecka...ser du hur det blir för oss.. kommer allt gå bra. kram

Svar: Allt kommer gå fint... kram :)
Esmaralda

17 C:

skriven

Kommer jag möjligtvis träffa killen igen som jag gjorde för ungefär två månader sedan? Jag hade så kul med honom och fick massa bra energi. Ses vi snart? Kram

18 Anna:

skriven

Kära Es!
Dina råd träffar alltid rätt.
Blev bjuden på en middag av en man som visat stort intresse för mig.
Jag vill gärna lära känna honom, då jag är väldigt återhållsam av rädsla att bli sårad, är jag rädd att han nu tappat intresset:-( Är han seriöst intresserad av att fortsätta träffa mig?God fortsättning! Kram!

19 Linnean 🌸:

skriven

Håller helt med! Det är ett jävla fjantande i detta land. Herre Guud! Att attackera räddningstjänst är oacceptabelt gånger hundra! För några år sedan när det var gräslige upplopp här i Mö så attackerades ju polis, brandmän osv. De fick inte göra något mot kräken! Jag bor så nära så jag såg hur eldarna flammade och hörde allt smällande. Det var som att leva i närheten av en krigszon. Där står svensk räddningstjänst lamslagna och frustrerade...så råkar en polis göra ett uttalande som i mina öron var LINDRIGT med tanke på vad som utspelades. Detta har man sen dragit upp om och om igen i radio och i tidningar...för det var...kränkande!! Kan lova att jag kan och har uttryckt mig betydligt mer välkryddat och grovt! I skolorna är det lika mycket fjantande. Det måste fan sättas gränser! Håller helt med! Låt militären sätta skräck i idoterna och stopp för tramset!
Gurgel! Blir så jävla förbannad!
I morgon är det dags för scintigrafi av sköldpaddan (körteln i halsen alltså) känns det som det går vägen och att denna us kan ge svar på all jävla trötthet och konstighet i kroppen? Hm, nu var jag där igen! Sjukor! 😉
Du får nog börja ta läkararvode snart, Es 🤔
Men jag undrar ju om detta år kommer bli bättre med energi och hälsa? 2016 var ju bull!
Ha det så gott i dag! Kram.../Linnean 🌸

20 Mandarin:

skriven

Hej igen Esmaralda, hoppas att du har det fint på nya året! Jag vill fråga om en behandling som jag ska göra denna vecka och som jag är mycket nervös inför. Kommer behandlingen att gå bra? Kommer jag att hålla mig lugn? Tips för att stilla min nervositet? Tack och kram!

21 Alexandra:

skriven

Hej Es,

Du har så rätt, så rätt.
Hur svårt kan de va?

Straffa föräldrarna FÖRST.
Därefter deras avkommor.

22 Fanny2:

skriven

Jag håller verkligen med dig! De där barnen och ungdomarna är ju oftast bara en sidoeffekt av dåliga föräldrar... Föräldrar som inte har tid till barnen och inte borde bli föräldrar, föräldrar som försvarar sina barn oavsett vad barnen gjort för fel och andra idioter till föräldrar. Jag tycker synd om dagens lärare som måste stå ut med de jobbiga ungarna, föräldrars trakasserier och samtidigt jobba ihjäl sig. Jag har själv råkat ut för lärare som ursäktat elever som betett sig illa eftersom "de har det jobbigt hemma"... Så mesiga idioter till lärare finns det definitivt också. På gymnasiet var det t.o.m. så att en elevs föräldrar skickade tårta och annat till lärarna när denna elev borde ha blivit avstängd under en längre tid... Ett par rejäla vakter på varje skola skulle nog göra stor skillnad för både lärare och andra barn som faktiskt vill lära sig... I slutändan handlar det alltid om resurser och att det inte finns pengar till något. Suck säger jag till det och dessa gangsterområden...

Apropå skola blev jag lite nyfiken på en sak... Jag har en grannunge som jag träffar ibland men nu på sistone har han börjat bita på sina händer och äter inte mycket och det gör mig lite ledsen. Kan du se varför han beter sig så eller om han blir retad i skolan? Kanske lite konstigt att fråga...

Kram

23 Klara:

skriven

Hej Ez

Igår när jag var i affären och handla mat kände jag en jobbig pms med illmående. Ställde mig efter en stund i den långa kön och det blev bara värre börja bli snurrig med. Tänkte att jag kanske borde gå hem istället klara nog inte av att stå här länge till. Efter någon minut så kom det en härlig lugn känsla över mig,kände inte av ngn pms längre:)blev så glad av detta och tackade inifrån. Min vän däremot börja få mina symtom när vi lämnade affären?

Var det min ängel som gav mig energi & kraft?
kram

Svar: Ja det kan det mycket väl ha varit.. kram :)
Esmaralda

24 Skorpan:

skriven

Nu är jag trött på att drömma om exet. I natt tentade han mig om varför jag hade varit otrogen, bra fråga iofs, men sen lade sigfföräldrarna sig i saken också. What? Vad är det som kommer upp nu plötsligt? Vill han spöka hos mig?
Kram Skorpan

25 Skorpan:

skriven

Nu är jag trött på att drömma om exet. I natt tentade han mig om varför jag hade varit otrogen, bra fråga iofs, men sen lade sigfföräldrarna sig i saken också. What? Vad är det som kommer upp nu plötsligt? Vill han spöka hos mig?
Kram Skorpan

26 Husdjur:

skriven

Hej Es

Ser du om jag skaffar husdjur i framtiden och har min tillkommande något eget djur?kram:)

27 Browallia:

skriven

Jag håller med dig helt och fullt. Kram

28 Monica:

skriven

Jag hörde flyktigt något förslag om att lärare som ville arbeta i dessa no-going- zoner skulle få ett lönelyft med några tusen i månaden. Vilken lärare skulle vilja lägga ner sin energi, särskilt kvinnliga och arbeta i dessa områden där de generellt har en vidrig kvinnosyn och bli kallade för svenne-horor för några tusen i månaden. Om man inte är politisk korrekt och säger rent ut att det är pojkar och unga män från Mellan-östern och Nordafrika som beter sig så ociviliserat och ifrågasätter varför. Då infinner sig svaret i huvudet. INAVEL. Det är nästen en regel än ett undantag att gifta sig med sin kusin i dessa kulturer. Det är för att de ekonomiska medlen och makten skall stanna inom klanen och inte bli upp-splittrad till främmande släkten. En gång är kanske inte så skadligt för avkomman att bli en produkt av kusin-gifte men gång på gång slutar i att det inte finns någon variation i genpoolen till slut.slut. Om avkomman inte blir förståndshandikappad så kan dom få andra mentala avvikelser som empatistörningar som psykopati och även fysiska plågsamma funktionsnedsättningar är vanligt.

29 Liverpool:

skriven

Hej Esmaralda
PK är bland det värsta jag vet. Ser du om den aktien jag köpte i går i nanoteknik branschen kommer ge utdelning i framtiden ?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: