En personlig spådom..

Jag satt för en  stund sedan med en personlig spådom… de som är mer omfattande än mina svar  här på bloggen… och jag fick snabbt en märkligt känsla.

  Den här människan.. mannen som jag spådde.. han gick liksom under skinnet på mig… och blev så märkligt levande.

Det gick som en dans att spå honom… ingenting hängde upp sig sådär som det kan göra ibland… utan svaren och informationen bara flöt på. Precis i början.

  Jag fick en känsla av att jag kände honom. Var de kanske någon bekant som skojade till det lite och gjorde sig anonym ?  Men nej, riktigt så kändes det inte heller.

Han skrev  i sitt mail  att han  arbetade utomlands och genast såg jag en oljerigg.  

 

 Han skrev att han var nygift och jag såg  en bild av hans fru flasha förbi… mörk och lockig och med stora bruna ögon. Informationen kom så snabbt och tydligt. Jag VISSTE att den stämde.

Sedan tittade jag på fotot han bifogat… och hans fru var blond och blåögd. Shit.  Nu blev det lite trixigare. 

Jag såg honom köra en åsnekärra längs en kullerstensgata   och med i vagnen satt också hans tre barn. Men herregud… han hade varken åsnekärra eller barn.

 

Jag samtalade med min andliga väghjälpare och så kom jag till insikt om att denne man kände jag så väl på den tiden när han körde åsnekärran. Han var ju min älskade lillebror !!   En gång för länge sedan i andra liv.

Jag frossade i lite minnesbilder  från det gamla och  allt stämde och föll på plats.

Sen, när det var klart, kunde jag radera bort det gamla och öppna upp för det nya. Och i det nya livet körde han Honda,  hade inte några barn men en märklig fallenhet för att tycka om åsnor.. något som han själv brukade skratta åt.

Han skrev också att han följer min blogg och ofta kunde han få en speciell känsla.. som om han och jag kände varann  privat.

Och det är ju inte alls så konstigt !!

 

 

Oftast så flyter seanserna bara på… informationen kommer och jag skriver ner den… när det är riktigt bra behöver jag inte tolka alls utan det bara flyter… iland får jag tolka men det brukar gå bra det också.. och väldigt sällan händer något liknande som detta. Och när det händer… då blir man väldigt  ödmjuk inför  Universum.

 

Kram & kärlek

1 Tingeling :

skriven

Tänk vad världen är liten. Men är kanske så att vi alla är sammankopplade på ett eller annat sätt....?

Har inte varit länge på mitt nya jobb. Men känner ändå för att säga upp mig. Precis som förra jobbet. Väntar nog lite till. Skulle det ordna sig om jag sa upp mig om en månad ungefär i alla fall? Eller skulle jag kunna göra det nu? (en månads uppsägningstid).

Idag blir det nog inte mycket gjort. Kanske städa och rensa lite. Igen. Trött. Ont i ryggen. Ska nog gå till massör. På min lista jag gjort finns det med att jag ska ta hand om mig själv mer. Kanske skulle börja idag.

Lite varmare idag, bara -5. Tacksam för det! Gillar inte kyla/vintern.

Trevlig lördag!

Kram!

Svar: Sök nytt jobb... gör upp en planering kring vad du vill framöver... du behöver något stabilt att förhålla dig till.. kram :)
Esmaralda

2 Tanten:

skriven

Wow, tänk vad du får vara med om, igenkänning av en älskad lillebror. Precis som den finska flickan, i tidigare liv din dotter, nu dotter till dina vänner. Alla familj alltså på något sätt.

Kan inte låta bli att undra, egentligen är väl alla människor här på jorden släkt med varandra, bara olika släktträd, olika länder att bo i, olika religioner, olika hudfärg, olika tids och livsperioder, men ändå från samma ursprung? Eller är jag alldeles ute och cyklar?

Kram

Svar: Ja så kan man se det på ett sätt...vi har samma ursprunug men det har förgrenats rejält under årens lopp.... kram :)
Esmaralda

3 <3:

skriven

Förstår att du blir ödmjuk inför universum då.
Funderar på den här månaden tror du min läkare sjukskriver mig en tid till ? Känns som det är det bästa och att jag inte orkar nu efter operation och när ledena är som de är inte fungerat med medicinen. Ser du mig i jobb i år. Hoppas att jag kommer börja trivas och hitta rätt nu. Trot jag själv får ta kontakt i Stockholm och kämpa med näppar och klor för vad jag vill. Skulle vara så skönt och få det tryggt och bra med det någon gång i mitt liv.
Kram
💗💗💗

Svar: ja du får ta en kamp för att nå det du vill... men du kommer inte att kämpa förgäves.. kram :)
Esmaralda

4 Anonym :

skriven

Blev ett kaos igår Esmeralda utan dess like. Var ute och åt med han och hans kompis och flicvän. Vi pratade allmänt och hade det mycket trevligt. Det kom upp om någon besökt en restaurang i stan. Jag sa att jag gjort det med några gamla grannar tidigare. När andra paret gått blev han arg och frågade varför jag varit ut med dem två dagar i rad. Själv var han på julfest med sitt företag på fredagen och jag ut med dem blev en spontan kväll. Han lämnade mig ensam kvar på restaurangen och gick igår. Tog en taxi hem själv. Då hade han skrivit sms och mejl hur ledsen han var över att han inte visste att jag var på restaurangen och att jag inte sagt ngt om det förrän nu. Han höll på nästan tre timmar och skrev hur dålig jag är och tilliten är borta och varför bjöd de dig svara på det. Blev så ledsen Esmeralda att han kan älta en sån här sak flera timmar och förstöra en hel kväll. Tog mod till mig och skrev vilken bra kille du är som lämnar mig på kvällen efter jag gjort abort för att du vill vara pigg på ett möte i Stockholm och inte öppnat min julklapp på 15 dagar för att du själv inte kunnat ta fem minuter av din tid och köpa än. Men tjata om något sånt här som inte är något man måste få ha kompisar av det andra könet. Är inte intresserad av någon jag var ut med vid det tillfället. Kvällen han var på sin julfest berättade han två veckor senare att han var på en Vinbar och att en tant stötte på honom. Han visade mig vem hon är. För mig var det ok. Behöver inte veta varje sekund vad han gör. Vad kommer hända nu Esmeralda när jag skrivet det här känns allt så fel och jag förstår inte att han är så här mot mig. Tidigare har han sagt att jag har sånt dåligt rykte så ingen vill ha mig mer än han. Funderar och gå ut med fyra kompisar ikväll så jag får tänka på något annat ett tag.
Kram


Svar: Sån här skit ska du inte ta, det begriper du själv !! Gå vidare på egen hand för tillsammans med just denne man blir det bara svartsjuka och problem.. kram
Esmaralda

5 Mim:

skriven

Godmorgon! Kan du se något om vad som händer under 2017 bara någonting??

Kram

6 Fanny2:

skriven

Det är väl kanske meningen att ni skulle finna varandra, knappast någon slump. Bra påminnelse om att världen trots allt är väldigt liten... Härlig upplevelse!

Kommer jag att förbli singel även detta år? Ett år sen jag gjorde slut är det nu...

Kram

Svar: Något inom kärlekens område kan hända detta året.. kram :)
Esmaralda

7 Lizette:

skriven

Hej:)
Så spännande:-) tänk vad som kommer upp bara sådär, fantastiskt.
Har blivit rejält förkyld o hemma från jobb nu i helgen. Hur ser det ut för mig framöver vad gäller kärlek? Kommer den rätte finna sin väg till mig..?
Kram

Svar: Nu får du krya på dig... det finns kärlek i din framtid och den kommer... kram
Esmaralda

8 Mi:

skriven

Hej Esmaralda! Jag har alltid känt mig gammal. Kan det bero på att jag är en gammal själ och har levt många liv??

kram

Svar: ja absolut.. kram
Esmaralda

9 Susanne Amalia:

skriven

God Morgon..
Jag hoppas att du har en fantastisk dag med glädje ...

Ja vilken röra det kan bli ibland.. när nuet går ihop med det förflutna..Jag vaknade upp och läste mina sms..
och det var verkligen inte i går det var nu..

Jag drar mig tillbaka några dagar nu. Jag vill pausa vårat besök på något spa i Nacka kommun. Hoppas på sin förståelse . MVH Micke..

Ja vad svarar man på det.. jag svarade att jag sökte någon som jag kunde leva med äta frukost med och älska med .. rent fysiskt..
Att han ville pausa och inte åka hade jag redan förstått eftersom han inte hade gett något datum..
avslutade med att jag bad om ursäkt och var uppriktigt ledsen om jag hade förargat honom för jag vill ju bara sända glädje ..

Men denna man har jag som sagt ett konstigt förhållande till.. Vi har träffas förut.. haft något med varandra att göra... jag brukar veta var när och hur.. jag har kommit i kontakt med människor men denna man är ett mysterium.. Han går in och ut i mitt liv genom en svängdörr och jag fattar inte varför.. och definitivt inte varför jag tillåter det..

Jag har frågat mina mediala vänner mina egna guider.. mina vänner säger att det är honom du ska gifta dig med och leva resten av livet med.. han kommer att förändras..

Min magkänsla säger att låt honom gå han lever i en bubbla och kpmmer inte att förändras något..

Det stör mig lite att jag tillåter honom att gå i svängdörren men så tänker jag att vi är väl inte riktigt klara med varandra och undrar lite vad jag ska få ut av detta.. Så låter jag honom följa med lite på vägen medans jag pysslar med annat..
Jag vågar ju inte heller satsa eftersom jag vet att han kommer att dra.. igen tillit alls.. och hur kan man bygga något på ingen tillit..

Jag har bestämt mig för att 2017 ska bli ett magiskt år där jag ska leva med glädje och magi... så jag har tillit till året och till magi.. jag har tillit till mig själv och till att skapa ...
Jag ska inte hänga upp livet på andra utan bara leva med glädje och kärlek.. och EllaBella.. så klart...

FRÅGA: Vart är jag på väg??
Vilken väg bär mig framåt??

Känner mig som din skyllt.. pilar åt alla håll .. så var det fokus.. till båten skeppet .. till ett hus.. till kärlek .. till okänt mål.. själv står jag och håller i stången..

men jag vet att det kommer inte bli tråkigt..
Kramar <3 <3

Nu önskar jag dig en fin dag med kärlek och glädje sol i hjärtat och EllaBella hälsar till MG ... och dig så klart... med en stor blöt slick...



Svar: Jag tror det finns gammalt som du behöver släppa... denne man till exempel... men även något annat... och när du släppt då frigör du energi... som för dig framåt och mot den riktning dit du styr.. kram :)
Esmaralda

10 Skrållann:

skriven

Hej!
I går kväll när jag lagade mat skar jag mig ganska rejält i handen. Det blödde väldigt och blev ganska djupt men jag har bra läkkött så det läker nog snart ihop;)
Så inatt drömde jag att min systerson åkte skridskor och kom imot mig i full fart och råkade skära upp min sko med skridskon så skon blev trasig men foten klarade sig. Ska jag göra några paralleller eller hur ska jag tolka drömmen?
Jag är inne i en period när jag drömmer en massa konstigheter om nätterna;)

Kram❤

Svar: Här tror jag drömmen bara handlade om en omedveten bearbetning av att du skar din hand.. kram :)
Esmaralda

11 Skorpan:

skriven

Åh vad intressant det är att läsa om dina seanser Es, vilken förmåga du har! O det var ju häftigt att ni känner varandra från ett tidigare liv. Finns det andr andra här på bloggen som du också känner från tidigare Es?

Jag drömde om två provtagningsdatum 28 o 29.11 som gällde mitt kommande jobb. Det märkliga var ju att datumen redan gått s a s. Vefann mig också utomlands och där kom förra årets flirt emot. Sen hade jag träff med en fd kompis, som var väldigt trevligt, men sen när jag skulle hämta mitt barn som låg i barnvagnen en bra bit bort, fanns bara karossen kvar o jag kunde inte förstå hur någon hade farit iväg med henne? Får en känsla av att här finns något budskap Es, gör det det?

Dålig natt igen, men på't bara ;).
Kram Skorpan

Svar: ja det finns ett budskap och om du funderar lite så tror jag att du kan ta emot det.. kram :)
Esmaralda

12 Jag:

skriven

Hej! Hur fungerar det riktigt, får vi leva alla våra liv med våra nära o kära? Eller har vi på "andra sidan" så många nära o kära att vi "turas om" vem vi lever tillsammans med i jordelivet? Jag vill leva varenda liv med min dotter!!! Varje stund, för alltid!!!!

Ser du om jag snart får ett jobb? Blir det utomlands?

Svar: Din fråga kräver ett mer omfattande svar så därför blir det dags bloggämne i morgon.. du kommer att leva och arbeta utomlands... helt säkert... även om de KAN bli en kort sejour av arbete i hemlandet innan dess.. kram
Esmaralda

13 Rebecca:

skriven

Godmorgon :) Ser du någon varning för mig inför det nya året? kram :)

14 Sus:

skriven

Hej
Härligt.....
Att träffas igen....
Känner mig frustrerad....
Hur ska jag göra.....
Love sus

15 Catarina:

skriven

Vilken häftig upplevelse! Jag har alltid undrat hur det kan gå till och kännas under en seans. Att spå mig hos dig var bland det bästa jag har gjort, det var som om du satt framför mig o via ditt mail berättade saker o händelser runt mig som bara jag själv kunde veta. Är djupt imponerad. Kul att med glimten i ögat få har hur det kan bli :)
Kommer det att vända för mig snart? Tack på förhand !

Svar: tack för snälla ord :) Och det kommer vända för dig.. det vet jag och kan lova dig... häng i där ett tag till bara.. kram
Esmaralda

16 EPM:

skriven

Godmorgon!

Jag önskar att jag kunde få veta mina tidigare liv och relationer.

J vill säga nåt till mig, är det vad jag tror och hoppas? Ser du nåt om mitt liv och hur det blir efter uppbrottet, reder jag det rent praktiskt och ekonomiskt...?

Jag känner mig vilsen och villrådig

Kram

Svar: Då få du helt enkelt beställa en personlig seans. Efter ett uppbrott klarar du dig bättre än du tror.. kram
Esmaralda

17 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Ohh vad spännande med sådan information!vissa människor känner man något extra för!

Es, verkar han vilja återuppta ett förhållande?
Kram

Svar: Han ser ut att vara väldigt tveksam och velar hit och dit.. kram
Esmaralda

18 Liverpool:

skriven

Hej Esmaralda
Har hört att jag kommer att träffa den stora kärleken i vår, Ser du också det

Svar: Jag kan inget säga betämt men kärleken är på väg och kommer....kram
Esmaralda

19 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda!
Verkar jag ha börjat jobba innan kärleken kommer?
Kram

20 Mysexperten:

skriven

Mysigt när seanserna blir speciella åt båda hållen :-)

Myser ensam ikväll, med extra god mat, en påse godis och film. Det är så jäklans skönt ibland! Börjat längta efter någon att dela det med sista tiden, å den känslan blir bara starkare och starkare.. Någon romans som kan dyka upp under närmaste tiden tro?

Kram!


Svar: ja något bör dyka upp ganska snart... mys på så länge :) Kram :)
Esmaralda

21 Helena Ir:

skriven

Vilken fantastisk historia,måste verkligen varit en härlig känsla..inte varje dag!

Igår skrev jag,som jag ibland brukar,att just den date,kanske skulle bli alldeles underbar. Och som svar fick jag av dig,att speciell kunde den bli. Och det tyckte jag nog. Min sonhustrus gamla släkting på 95 år hade somnat in dagen före,och jag fick veta detta av en mycket ledsen sonhustru. Under dagen pockade tankar upp i mitt huvud,precis som om den gamla kvinnan ville att jag skulle vidarebefordra detta.Detta har hänt mig tidigare med min väninna som gått bort,för många år sedan. Det känns alltid svårt,när sånt här händer..men denna gång bestämde jag mig för att jag skulle inte kunna skada..för det jag sa,det var ju sanning..så hade det gått till och så hade det varit! Det här är något jag känner mig väldigt ödmjuk över..så ja,dagen blev speciell!

Jag tror jag har sedan en tid mer kontakt med något/någon..för jag får väldigt mycket energi/healing styrka från någon/något..för det kan väl inte vara inbillning? Jag känner tacksamhet och stort hopp!

Ha en härlig lördag
Kram :)

Svar: nej, de är inte inbillning det du känner.. det är på riktigt så förvalta väl !! Vilken jag vet att du gör.. kram :)
Esmaralda

22 Lie:

skriven

Hej Esmaralda!
Skulle han vara intresserad av en fika med mig?
Kram

23 F:

skriven

Godmorgon så häftigt .... Att du kan känna in sånt och få uppleva det som redan hänt ... Kan du se vem som är med mig hela tiden ... Bakgrunden kram

24 Jossan :

skriven

Gud vad häftigt!

Jag har övat på 6 personer att läsa av och allt stämde! Men jag blev så arg för en var enligt mig otacksam. Jag lägger ner tid och energi för att läsa av. Tror du människan sa tack? Nä hon skickade tummen upp! Är det fult att skriva att jag lägger ner tid och energi på detta och hade gärna velat ha ett tack? Usch jag hoppas du känner tacksamhet hos oss. jag skrev ju ändå ett tack inlägg till dig! Otacksamma människor det finns!

Igår komm syrran hit och vi åt fondue! Så gott!!!

Idag snörar det och vi ska in till stan på några ärande. Vi gjorde inte det igår pga syrran.


Jag drömmer om min lägenhet som jag hade chansen på men som jag inte fick.. kommer jag få lägenhet i typ augusti, september? Och kommer jag få löneförhöjning?

Kram

Svar: Ha överseende.. slösa inte energi på att bli arg.. det är så meningslöst !! En bra lägenhet kommer i din väg.. kram :)
Esmaralda

25 Carolina :

skriven

Godmorgon es! Jag hoppas 2017 bli ett bra år förmodligen bli det operation igen. Har ju även sökt sofias änglar igen och hoppas dem kommer till oss.

Svar: Bra.. var öppen för och sök all den hjälp du kan.. kram :)
Esmaralda

26 Afrodite:

skriven

Hej Es!
Åhh så spännande med din lillebror från ett annat liv❤️.
Kan tänka mig att Mg var överlycklig när du kom hem t Sverige❤️❤️❤️,
Undrar över om det finns chans t romantik snart? Det var ju ett tag sen nu.
Stor Kram o hoppas du o dina kära får en underbar dag!

Svar: Visst finns det romantik framöver.. i stora mått.. kram :)
Esmaralda

27 Greta:

skriven

Kommer kärleken och vad ser du kring min tillkommande?

Svar: Kärleken kommer.. kram
Esmaralda

28 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Vad kul att få spå en gammal lillebror ! Det måste ha känts speciellt 😃 .
Idag har jag inget särskilt för mig så jag tänkte göra saft och baka en vinbärspaj. Jag hittade nämligen en massa vinbär i frysen.
Jag har ingen lust att gå utomhus. Det är halt och lite mulet. Men jag hör grannbarnen, de älskar att det är snö. Jag hörde hur de tjöt av glädje när de tittade ut i morse. Medan jag själv suckade över att jag skulle behöva skotta.
Jag sopade rent på verandan. Sen tänkte jag att jag tar en pyjamasdag. Jag har myskläder på mig och kanske kommer att låta det vara så hela dagen.
Kram ThereseC

Svar: vad gott det låer.. både med paj och saft !! Här har vi också fått lite snö men inte tillräckligt för pulka .. även om ungarna försöker. Pyjamasdagar är härliga dagar !! kram :)
Esmaralda

29 Filippa:

skriven

Hej kommer min bror och hans fru skiljas i år?

Blir de tur i kärlek i år?

Kram

30 Pia1:

skriven

Otroligt! Det är jätteskönt att läsa om allt du ser och bli påmind om alltet och det vi inte ser. Normalt sett är jag lagom vardagsmedial och brukar kunna få lite tröst. Men känner mig helt off och avstängd nuförtiden när jag kämpar och har ont. Lite trist, hade behövt känna det nu. Men men. Det är inte längre minus tjugofem och man kan nog sticka ut näsan för lite tröst idag iallafall 😀 Kram 💗

Svar: Det är ju ofta så att när vi inte mår bra i kropp eller själ... då blir de svårare att känna in det mediala.... kanske för att vi omedvetet har fokus på oss själva.. vilket inte alls är konstigt.. kram )
Esmaralda

31 Lena:

skriven

Hej!
Länge sedan jag skrivit eller frågat om något...
Jag har "fått" en muskelsjukdom och undrar om
jag kommer få den hjälp jag behöver och om detta
kommer vara långvarigt...

God fortsättning på helgerna förresten!

Svar: Det ser ut som om du kommer få i stora drag det du behöver.. kram
Esmaralda

32 Boudica:

skriven

Det var ju tur du redde ut vad som var detta liv å tidigare liv, tänk om du sagt till honom att han kommer byta ut hondan mot en åsnevagn! ;)
Men jag håller med åsnor är ju söta, plus jag har ju lite åsna i mig, så envis som jag är! haha

Denna historia får mig vilja ha en regressionsseans!
Har ju fått en tidigare utav dig, kände verkligen att du kom fram till varför jag är som jag är.

rätt roligt också, innan jag skickade den seansen till dig så tänkte jag "jag måste varit av kungligt påbrå, folk verkar vilja servera mig allting på silverfat"
Och sen när jag läser seansen så är en av de första meningarna att jag levde i ett slott. Där var jag tvungen att skratta!

Annars är jag nånstans mellan frisk och sjuk, vad ska man kalla det? Hängig? För inte är jag sjuk så länge jag kan stå på benen utan problem ;)
Gäller bara bli av med detta tunga huvud!
Latat mig hela dan igår till ingen nytta alls, måste ju få färdigt denna storstädning jag påbörjade veckor sen!

Näh, denna partner som skulle komma till mig, vare sig det bara är tillfälligt eller inte, vem av oss är orsaken till att det dröjer egentligen?
Har ju varit nära länge nu! Hoppas ju att detta år inte blir lika ensamt som de tidagare åren!

KRAM!

Svar: vet du, istället för att få en regressionsseans av mej så kan du pröva en regression på egen hand,,, det ger väldigt mycket mer... och Nettan har reapris när vi är i Grythyttan i februari. Ring henne gärna på 070 6661570
Esmaralda

33 Helena Ir:

skriven

Tack Esmeralda,åh så glad jag känner mig. Att kunna hjälpa,är underbart!

Kram :)

34 Linnean 🌸:

skriven

Det där var ju riktigt häftigt! Så underbart att du hittade din lillebror!
Det var vad du fick fram om min förre vän...att han har varit min lillebror. För att inte tala om att det genom dig knöts ihop att jag och en väninna varit glädjeflickor i Paris. Vi hade på var sitt håll, av andra medium fått veta det och sen visade det sig att vi "jobbat" ihop som dansande snuskflickor OCH inte nog med detta! Min älskade brorsdotter fick veta att hon vuxit upp på en bordell! Hon har alltid betytt extra mycket för mig den tösen...och genom dig fick vi veta att hon har varit min dotter! Spännande! Och att jag varit glädjeflicka betvivlar jag fan inte! Det har passerat en hel del män i mitt liv och ofta har jag tänkt "Ojsan, den där har jag nog jävlats med i tidigare liv" 😉
Helena Ir: Ha ha ha, du är kul du! Ja, jag vet min fråga var ganska fånig, skämdes sen!! Lite källarröjning och amore kan nog fixas och kanske bli lite "skitigt romantiskt" Den här mannen och jag träffas ju inte så ofta men pratar och skriver ofta med varandra däremot. Så därför fånar jag till det innan vi ska ses ibland. Nu är han utomlands hela januari så det känns lite nytt varje gång vi ses. Och det är ju iofs positivt! Ska göra mitt bästa för att det ska bli bra 😀

Se upp om ni ska ut på vägarna i dag! Snorhalt här i syd iaf! Ha en glad lördag!

Kram från Linnean 🌸

35 Desp:

skriven

Jötte ledsen Es!!!!!! Undrar om du ser om mamma kommer ta hand om sig själv? Jag är orolig vill inte förlora henne 😰😰😰kram

36 D:

skriven

Vad händer med min dotter Es! Kommer hon att ha en bära kontakt med min mamma r hon blir stor??? Tusen Kramsr...

37 A:

skriven

Tittar på hus åt mig o pojkarna nu, ska jag göra det? Leta efter nått för mig o barnen eller ska jag stanna här o fortsätta att hoppas på oss?

Är nått av de tre jag tittar på rätt för mig isåfall o ska jag slå till? På vilket isåfall?

Hör du nått från min mamma? Är det något hon vill säga mig? Pojkarna? Hennes sambo eller min bror? Vi alla saknar henne så otroligt mycket. Begravningen är den 20:e o jag kommer bryta ihop totalt....

Kramar till dig o tack för vägledningen du gett mig ❤

38 Helena:

skriven

Hej!
Vilken härlig och varm berättelse!
Undrar så hur det ska gå för min äldste son i framtiden?!
Kram Helena

39 jessica:

skriven

Hej Es,

jag undrar om min drom kommer gå i uppfyllelse och jag kommer flytta till USA och bli en världsberömd musikproducent? Jag har hållit på med Law of Attraction ett tag nu och hoppas verkligen att det fungerar.
och en fråga till, tänker han på mig? kommer vi stöta på varandra snart?
kram :)

Svar: Din dröm dröms av många men gör upp en plan och ha delmål... en bra bit kan du nå i alla fall.. kram :)
Esmaralda

40 Anonym :

skriven

Tack älskade Es. Nu får det vara nog med den mannen. Psykopat.


Svar: Basta !!
Esmaralda

41 Tanten:

skriven

Tack för ditt svar.

Kram

42 TjejenO:

skriven

Kära Es,

Känns också som jag känner dig, :) men vi är nog många som känner så, kan ju bror på att vi läser din blogg (trogen läsare sen 4-5 år tillbaka).

Just nu är jag så fruktansvärt trött på min familj. Mamma har tjatat på barnbarn sen jag föddes typ. Men nu när kag har ett barn så "orkar" de aldrig ses i princip. De avlastar inte alls på samma sätt som farmor och farfar och det känns som om vi glidit ifrån varandra mer nu. Trodde det skulle bli tvärtom. Vad beror detta på? Kommer det blir bra? Känner mig, bitter, arg och lurad. Älskar dock mitt barn mer än något!

Kram!

Svar: Ge dom lite tid... det kommer... kram :)
Esmaralda

43 Little miss piggy:

skriven

Kära Es!
Jag får önska dig god fortsättning på det nya året och välkommen hem!
Jag vet att jag har lite att ta tag i innan soulmaten dyker upp, men undrar om du ser om jag kommer möta honom nästa år? Chansen är väl större att jag möter honom nästa år än i år? Mycket tacksam för svar! Kram från mig 💜

44 IeIe:

skriven

Har som tänkt kring det här med tidigare liv och så.. Att den själsliga familjen måste ju bli stor, speciellt om man har en äldre själ med flera liv i bagaget.. Då blir det som extra påtagligt att vi alla hör ihop på något vis, en tuss ur samma moln eller så.. Hmm.. Verkligen mäktigt och speciellt..

Så fint sen att du fick spå din lillebror, kan tänka mig att det kändes speciellt.. Kul detalj att han gillade åsnor av oklar anledning och du vet varför..

Har även en liten fundering som jag hoppas du kan ge svar på.. Vad är det som kan strula om jag skulle flytta in hos H? Är det praktiskt eller mer relationsmässigt? Något annat kanske? .. Är vi ett par som gör bäst i att ha varsitt boende utifallatt?

Tack på förhand och ha en fin dag 🌸

45 Skytten:

skriven

Hej E. Ser du om jag kommer in i en seriös relation i år? Du har sett det i 10 års tid så nu borde det vara dags känner jag.

Svar: Ja det är ju inte klokt vad de dragit ut på tiden och jag undrar varför !! Det tillhör inte vanligheterna men nu MÅSTE det ju snart vara dags.. kram
Esmaralda

46 Tingeling :

skriven

Tack för svar! Jag hade en planering, att jobba här och sen plugga i höst om jag kommer in. Får nog omvärdera min planering kanske.... Känns ju liksom inte rätt. Jag vet ju inte vad jag vill, varför jag testar.... Vet ärligt talat inte ens vilka jobb jag ska söka. Känns som allt jag bestämmer mig för blir fel. Frustrerande.

Vill bara dra. Bort härifrån. Och göra ingenting.

Synd jag inte har några csn poäng kvar för gymnasienivå för då hade jag anmält mig till massa kurser istället. Läsa sånt som är intressant. Bara för att.

Kram!

47 AnnaK:

skriven

Häftigt!! Är så fascinerande att man kan ha levt tidigare tillsammans med folk man inte känner. Samma med platser. Känner sån sjuk dragning till Skottland och varje gång jag ser nåt på tv som utspelar sig där så känner jag att jag bara måste dit och blir känslosam :)

Drömt om silverfiskar. De var överallt och jag dammsög och dammsög för att få bort dem men det kom bara nya. Usch! Drömde även att jag red igen och det var så härligt. Vad kan det betyda?

Kram 😊

48 Smöla:

skriven

Kommer han flytta till nåt eget snart?
Möter jag någon speciell ikväll?

Svar: Om du verkligen ser dig omkring så kan du göra ett möte som är lite originiell.. kram
Esmaralda

49 F.u:

skriven

Undrar om det finns något budskap till mig som vill bli framfört kran

50 Mimmi:

skriven

Hej Esmaralda! Blir det flytt till annan ort?? trivs inte där jag bor nu.

kram

51 Louise:

skriven

Natten mot julafton fick jag ett besök från andra sidan och denna kvinnan var inte snäll och jag kunde inte göra något då jag var helt paralyserad och hon kom närmre mig och så skrek hon mig något i ansiktet för att sen skratta elakt och tyna bort. Jag till och med ropade på mannen eller på hjälp.
Det kan ha varit en dröm eller så hade vi verkligen fått in någon från andra sidan för det kändes grymt verkligt?
Var detta bara en dröm eller hade jag någon elak ande på besök. Jag brukar inte bli rädd men denna skrämde mig.

Idag ska här fortsättas plockas. Vad jag önskar att vi får flytta snart för jag är sååå trött på våra grannar nu. Funderar på att klaga hos husvärden då de pratar väldigt högt och väsnas fram till sen kväll.

Ha en bra lördag. Kramar

Svar: Det känns som om det var en ovanligt tydlig dröm.. jag kan inte få in något andligt.. så du kan bara slappna av och släppa det... kram
Esmaralda

52 Tisa:

skriven

Ez, det känns som om jag har tappat bort mig själv, tappat glöden, tappat allt. Jag är mest förvirrad då jag överanalyserar allt. Jag vet inte om jag gör rätt eller fel. Jag hade inte tänkt att det skulle bli så här. Inte igen. Men vad ska man göra, saker händer, så är det ju. Mitt liv går i cirklar. Jag vill ju inte sätta på mig någon offerkofta. Jag är inget offer, jag kämpar på, inte ensam, men jag kämpar. Jag vill inget annat än att få ett normalt liv. Allt har som slagit tillbaka av allt som dolt under ytan. Fast det är så att jag är så ledsen inombords och rädd, min bästa vän har inte hört av sig någonting alls sedan jag sms:ade henne vilket var 3 dagar sedan. Är det, det värsta att hon ignorerar mig för alltsammans? Eller har hon bara mycket att stå i? Som sagt, jag är så rädd. Jag kan ju inte skriva ett till sms det vore ju till att tjata.

53 Virrhönan:

skriven

Vilken känsla, att få möta sin bror på det viset...undrar hur det skulle kännas o hur man skulle reagera...när man läser sådana saker så väcker det så mycket funderingar. Nästa vecka är det storstans här i stan, är lite nyfiken på det samtidigt som jag känner rädsla. Tänk om nån nära skulle träda fram, hur skulle man reagera inför så mycket folk...Nää det får nog vara till en annan gång. Man kan ju undra vad universum har i bakfickan egentligen. Inte trodde jag att livet skulle vara så komplicerat o svårt. Även om jag är nöjd o glad över det jag har, varför har då denna man dykt upp som jag inte får väck från min hjärna. Är det universum som sänt honom? Vad vill han och vad krävs för att han ska försvinna? Han har väckt sån nyfikenhet så jag blir rädd för mej själv. Han menar inget allvar och inte jag heller men varför visar han intresse för mej? Kommer vi få till nåt innan vi går åt olika håll?
Många funderingar i min ömma skalle idag....

54 Orolig:

skriven

Hej Es! Har fått remiss till öronläkare men tyvärr lång väntetid. Tror du att mitt öra blir bra???? lider inte av det men min hörsel är något nedsatt eller jag hör liksom dovare på ena örat. Jag känner dock oro att det kan vara något allvarligt.

Kram

55 Soulmaten som bara dröjer&dröjer..?:

skriven

Hejsan!

Du har sett att kärleken vart nära i många år nu i mina seanser, och att chansen vart riktigt stor förra året? Blir bara äldre & äldre...:( Är det i nästa liv vi möts kanske då?
kram

56 Michaela:

skriven

Det blev ingen träff hemma hos honom idag. Han hörde av sig i sista sekund och sa att vi behöver gå vidare och att han fortfarande inte kan släppa in ngn. Men i fredags lät det annorlunda. Snacka om att leka med andras känslor. Känner mig väldigt illa behandlad. Var är den man som kommer att behandla mig bra?! Kram

57 Little miss piggy:

skriven

Kära Es!
Jag får önska dig god fortsättning på det nya året och välkommen hem!
Jag vet att jag har lite att ta tag i innan soulmaten dyker upp, men undrar om du ser om jag kommer möta honom nästa år? Chansen är väl större att jag möter honom nästa år än i år? Mycket tacksam för svar! Kram från mig 💜

58 Pia1:

skriven

Ja just det Es, du har helt rätt! Har stenhårt fokus på kampen nu, vacklar jag det minsta så är det risk att jag bryter ihop. Hade tänkt behöva detta fokus fram till Lund och nån annan tar över sen, men det var nog inte klart där. Det är bara så synd im barnen, jag vet det men jag FÅR inte förlora greppet om min plan heller. Ser fram emot morgondagens inlägg ❤

59 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda! Tror du jag får ett bra år!? Kram😀

Svar: ja det tror jag :) kram
Esmaralda

60 HS:

skriven

Oj, vad häftigt! Ja du har verkligen en särskild gåva Es.

Jag sprang på en man för ett tag sedan och det var en väldigt speciell energi. Jag gick i en euforisk bubbla i flera dagar efteråt. Inget hände den kvällen och vi sågs inte mer, men månaderna gick och jag kunde inte släppa honom i tanken. Började dejta en annan man som var bra på många sätt, men den här första gnagde i bakhuvudet. När jag frågade dig Es om mannen i seansen, så svarade du att jag och mannen hade varit i ett förhållande i ett tidigare liv. Det var passion, drama och slagsmål i det förhållandet men sen när det tog slut efter ett antal år så saknade jag honom trots allt. Du såg honom inte som min soulmate i detta liv.

Efter den seansen så har jag nu kunnat släppa honom och det känns väldigt skönt. Stort tack Es för den hjälpen och allt annat klokt och bra du skriver i seanserna. Det tog slut med han som jag dejtade, fast av andra skäl. Just nu är jag nöjd med livet som singel och har en massa roliga projekt på gång i år :-)

Kram

61 Helena Ir:

skriven

Linnea,nej då..inget fånigt..bara roligt!
KRAM😃

62 F:

skriven

Undrar om det finns något budskap till mig som vill bli framfört kran

63 Kiran:

skriven

Min fråga är : När kommer min kärlek i mitt liv? Tack


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: