En självklarhet

 
Så skulle alla djur ha det... som en självklarhet !!
Kram & massa kärlek
1 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda!
Ja absolut alla kategorier!!

Es, kommer det lösa sig med att hitta en förskoleplats till min son som jag blir nöjd över?
Kram

2 Skorpan:

skriven

Absolut! Tyvärr utopi... Men kanske det går mot det bättre? Hoppas det...

Lite mer dagsljus idag, härligt. För ett år sedan gick jag på kurs o det var kanske något slags uppsving för mig, som jag nu hoppas fortsätter i år? Helst med en karl ;).
Kram Skorpan

3 Karin:

skriven

Hej

Min dotter är 11 år och blir såååå arg ibland, vill inte göra saker man ber om, får raseriutbrott för minsta lilla. T ex i morse hade hon tappat bort en sak som hon skulle ha med sig till skolan. Vart helt galen och skrek och svor till allt alla.
Jag blev också jättearg på henne efter ett tag och skrek tillbaka. Vilket slutade i att vi var osams när jag lämnade henne på skolan.
Nu känns det ju inget bra alls.

Varför gör hon så här ? Vi har pratat massor om detta men det blir samma sak hela tiden.

är hon ledsen och besviken på mig nu tro ?

Kram

Svar: Antingen är det förpuberteten eller puberteten.. hormonerna far omkring.. jag tycker ni ska prata om detta och prata om vad man kan acceptera från varann och inte... och likaså om olika lösningar.. kram
Esmaralda

4 Dunegull:

skriven

Min kollega som varit intresserad av mig innan har nu hittat en ny kärlek :) Ser du om vi hittar tillbaka till vår vänskap nu eller den tiden är förbi?

5 Monica:

skriven

Hej Esmaralda,

Jag har frågat dig någon gång tidigare om jag kommer hitta min dröm man och om jag blir lycklig någon gång. Jag har hittat honom så som du sa :) Jag har gift mig och allt verkar bra på ytan, men jag är jätte deppig, och kan inte komma ur det. Trodde allt skulle lösa sig så snart jag hittade min man, men jag vantrivs på jobbet nu och vet inte vad jag ska göra annars. Jag har fått jätte dålig självkänsla och vet nu varken in eller ut. Letar jobb såklart men kommer inte vidare efter intervjuer.

Ser du vad jag bör syssla med ? Jag försöker lyssna till vad jag är ämnad för men just nu när jag är så nere känner jag inget. Vill du hjälpa mig höra vad jag bör göra?

Tack kära Esmaralda,

kram Monica


Svar: Att hitta en man innebär inte att man automatiskt mår bra... man måste må bra inom sig själv... det är hela grejen. Jag tycker du ska gå en period i terapi och ta tag i din självkänsla... då hjälper du dig själv på bästa sätt.. kram
Esmaralda

6 M:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag har sökt ett jobb jag verkligen vill ha! Tror du jag har chans?
Kram

Svar: Kanske inte så stor chans.. men den finns.. kram
Esmaralda

7 Susanne Amalia:

skriven

Så klart att all djur ska ha det bra <3
<3 <3

8 Shirin:

skriven


Es, hur ser min närmaste framtid ut? Ser su ngt särskilt som kommer ske eller något att hålla ögonen öppna för?

Kram

9 mannabonne fan :

skriven

Hej!

Tror du att chansen är stor att jag får jobb som flygvärdinna om jag söker? :)

Kramis

10 Eva:

skriven

Hej Ezmaralda, har precis läst din bok som jag lånat av min "blivande svägerska" mycket spännande. Jag tänker skriva på personlig rådgivning o be om seans så småningom (inom det närmsta.) Jag vill bara veta om du kan se något allmänt om o runt mig just nu. Barn; barnbarn o förhållande, förklara också gärna hur jag ska gå tillväga när jag skriver till dig ang min seans. Obs! Jag fick ditt namn av ovanstående Gunilla från Oxelösund. Tack på förhand
Kramizzar från Eva

11 Livsturisten :

skriven

Ja alla djur borde ha det så! Håller absolut med. Låg precis nyss på golvet med min hund o gosade o pratade. Folk kan tycka att jag är en galen kärring som myser o pratar med hunden om dagarna efter jobbet. Tyck så då för vi mår bra! ;)
Nåt annat som fått en ny känsla igen är allt kring "min vän", känns nånstans som att något säger mig "ha tålamod det blir ni men tar mer tid o du bör inte klanta bort det". Cyklar jag i badkaret helt?? Är det nåt hjärnspöke som ger mig en önskedröm eller är det faktiskt aå att jag ska lyssna på det jag hör nånstans ifrån. Vet inte ens var det kommer ifrån. Men nåt säger att jag är rätt o bara ska lugna mig... Kraaaam!

12 <3:

skriven

Underbar bild precis så kor ska ha det. Fått tid hos vetrinär för min lilla hund det kändes tryggast. Tack för svar angående vänninan och mannens otrohet.
Tror du hon anar något om det ?
Kram
💗💗💗

13 Kristin:

skriven

Så vakkert. Ja, slik skulle dyrene ha det.
Det er trist at det skal være penger som styrer så mye og som skaper et vondt liv for mange dyr. Jo eldre jeg blir dess mindre kjøtt spiser jeg. Av og til ser jeg store lastebiler med dyr som skal til fellesslakteriet. Det gjør så vondt å se, for jeg er helt sikker på at disse dyrene vet hva som skal skje. Hvertfall når de kommer fram til slakteriet. HUFF!!!!
Kram!

14 Trötter:

skriven

Hej Es


ser du något bra som kommer hända mig?
kram

15 Filippa :

skriven

Hej kommer jag gå på dejt med någon jag känner väl eller är det någon som mina vänner känner väl??

Kram

16 Louise:

skriven

Så var jag på åter en intervju och hon var ärlig mot mig men skulle höra av sig om det fanns jobb som pedagog. Jag ger snart upp seriöst. Jag orkar inte med att vara arbetslös. Visst hade jag kunnat göra mina VFUperioder redan nu men ekonomiskt går det inte då vi kommer enbart leva på CSN när maken börjar sin kurs.
Jag ska söka fler jobb men blir så frustrerad.
Det är inte rättvist någonstans. Jag kämpar och kämpar men likt förbannat nej tack.
Ska söka jobb ikväll och i samma veva iväg ansökan till mindre förskolor och se om jag får pedagogjobb eller barnskötarjobb. Bara jag kommer in och får jobba ett tag.

Blir det någon anställning för mig innan månaden är slut i början av februari? Tacksam för svar.
Ha en bra kväll. Kramar.

17 Sheri:

skriven

Hur ser min närmaste framtid ut? Ser su ngt särskilt som kommer ske eller något att hålla ögonen öppna för?

18 Sydney:

skriven

Gick in på din blogg nu och läste, har känt mig deppig de senaste dagarna efter en tuff period med renovering och småbarn. Nu är det dags för inskolning och jobb igen och jag känner mig så nere så jag bara vill gråta... Det var ändå trevligt att de senaste av dina inlägg handlar om precis det jag känner just nu. Det var väl meningen att jag skulle gå in och läsa här. Tror du jag kommer må bättre? Just nu känns det som jag inte har någon energi kvar i kroppen.. Kram

19 Rådvill fn:

skriven

Hej Es!
Jaa Absolut!
Kommer det lösa sig på jobbet eller är jag tvungen att ta hjälp av facket?
Fick svar av Mannen❤️Tar han kontakt med mig nu?
Kram o värme till Dig o alla i bloggen

20 Flytt bilen:

skriven

Hej

ser du möjligen en flytt från denna staden,eller blir jg kvar här för alltid:(?
kram

21 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag har blivit kallad till en intervju men nu kommer jag inte kunna gå för jag har ingen att kunna lämna barnet till just i morgon! Men jag får en känsla utav att jobbet är lite oseriöst eller att det kanske utnyttjar folk inom sälj att det är lite utav ett skit jobb?
Har jag rätt? Skulle jobbet passa mig?
Kram

22 Syrenen:

skriven

Vilka harmoniska filmer mellan människa och djur helt underbart!!! filmerna säger mig här och nu mår jag bra, så fint!

Ser du någon flytt i år för oss eller skall jag lägga tanken på is ett tag?

Kram

23 Elisa:

skriven

Hej!
Ser det bra ut om vi skulle träffas fler gånger?
Kram

24 Anna.L:

skriven

Nu har jag varit på Zonterapi hos Doris och Oj vad jag är avslappnad. Detta känns rätt. Nu är frågan vågar jag gå all in för naturmedicin och läka. Såg massa 4:fyror under behandlingen. Vad nu det betyder.

Istället för att följa läkare "som kan" och köra på medicin med massa biverkningar och läskiga ämnen. Är jag beredd att maila min läkare och säga Nej! Jag vill inte ha kommersiell medicin det gör mig inte bättre snarare svagare! Kram

Vågar jag stå på mig?

25 Cecilia:

skriven

Kor är ju så fina! Blir så ledsen när jag tänker på alla djur som far illa och inte har rätten att vistas i sin natur.

Igår hjälpta jag syrran med flytten och nu bor vi i samma hus igen. Känns lite konstigt, men det är också väldigt mysigt. Nu är det bara 2 veckor kvar tills hon ska föda.. herregud vad tidén går och förstår inte hur hon orkar efter allt skit hon gått igenom.

Fick hans föräldrar ett bra intryck av mig tror du? Kram

26 Khaleesi:

skriven

Godmorgon. Har varit mkt sjukdomar i det sista. Infekterad tand, nu influensa och Igår kväll upptäckte jag en kal fläck på huvudet. Har hänt mig en gång tidigare när jag var under mkt stress och då i samband med influensa. Kan du se om det är något allvarligt fel på mig som jag missat? Ska självklart ringa läkare idag! Kram

27 MH:

skriven

Varför har fortfarande ingenting från mina seanser slagit in? Jag har beställt seanser i 7 Jag har hunnit fylla 40 år under de hör 7 åren. Den stora kärleken har inte kommit!! Hur ska jag få kunna få barnen du sett "tydligt och klart" när min mens har blivit så helt oregelbunden? Händer något snart!!?

Ps. fick jag iallafall arbete igen i min hemstad! (Inte i dess omnejd som du skrev i min senaste seans där den typen av jobb jag kan söka inte finns. Det ligger i de här jobbens princip att de alltid ligger centralt. )!

28 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda! Tror du att det kommer att gå bra?När jag ska resa. först till återträff undersköterskor klass. 10 år sen. Sedan till Stockholm hälsa på min dotter. Som fyller år. Kram 😃

29 Nadja :

skriven

Hej Esmaralda! Kommer jag att lyckas skrapa fram tre klöver på trisslott? För jag vill ge den bort till min bror.

30 Tisa:

skriven

Om han inte frågar hur jag mår, hur kan han då lita på mig?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: