Stark healingenergi !!!

 
 Du som bokar in och kommer till oss på personligt  besök i  Grythyttan  för spådom och/eller regression....
du får även detta  talismansmycke som är laddad med  healingenergi !!  Av mig.
 
Vi finns alltså  i Grythyttan mellan den 1-15 februari och ger rejält rabatt på både spådom och regression.
 
Vill du boka in ett besök hos oss så  ringer du antingen Nettan på:
070 6661570
eller så mailar du henne på:
 
.......................................
 
Du är även välkommen att boka spådom och regression via telefon också under den här perioden  och då får du rabatten men inte någon talisman
.................................
 
 
 
Välkommen... oavsett vilket alternativ du väljer
 
Esmaralda och med hälsning från Nettan
 
 
 
 
1 Skorpan:

skriven

Fint smycke fulladdat med energi, ja inte mig emot :), lycko ni som kan åka och träffa dessa båda damer. Kanske någon dag...

En trevlig gårdag med mycket skratt och prat, mat och dryck och kyla. O tur med bilen som startade, inte har den utsatts för -20 graders kyla på länge. Ratten var så kall att jag höll på att frysa händerna av mig... Förstår inte hur ni med över -40 klarar er?!

Redan fredag och snart bär det av hemåt. Något ärende som behöver skötas men annars inget speciellt. Behöver kanske ta en till månskenspromenad och slarva med mig barnen, nytt för dem. Ser du mig promenera mycket med mannen i framtiden månntro? Överlag röra på mig mer?

Ha en bra dag alla!
Kram Skorpan

2 Vinter:

skriven

Hjälp!! Jag har verkligen ställt till det för mig! Kommer jag att bli avslöjad??

3 <3:

skriven

Vilket vackert smycke. Godmorgon & kram till dig kära Es. Är så kallt ute nu. Termometern står på minus 19.5 ❄hua.
Vaknade igen till två fina värmande mejl från T E. Den äldre mannen. Blir det ngt av allt det här. Åtta månader har vi skrivit på det här lite flörtiga sättet till varandra. Skulle vilja träffa honom och se hur det känns. Som en träff lite längre. Han kanske tror att jag inte vill det.Kommer han någonsin fråga. Oväntad vänskap verkligen eller vad vi ska kalla det.Han har öppnat upp och känns mer mjuk nu. Vad tänker han om mig ? Se men inte röra....
Kram
💗💗💗

4 Tingeling :

skriven

Vilket fint halsband! 😊

Nu har jag jobbat två dagar på mitt jobb. Har en känsla av att jag inte är kvar till sommaren. Detta var ett litet avstamp, ett lugnare jobb som inte kräver så mycket, så att jag ska hitta mig själv och få tid till saker.

Har du esmaralda, eller kanske någon annan här, tips på resemål man kan resa med barn på våren? Mellan februari och april nånting. Det måste vara rätt billigt, gärna inom Europa och badväder! Varmt och skönt. 😄

Just nu -20 men ska bli varmare cirka -5. Hua!

Kram!

5 Anonym :

skriven

Tack för svar igår om mannen jag träffar. Tänkte på hur det kommer bli nu och hur jag ska göra. Klev på en liten glasbit i köket när jag tänkte på hur han kommer reagera. Tror glasbiten var från ett champagne glas han slog sönder på nyårsdagen. Vet nog själv innerst inne att det inte kommer hålla. För mycket har hänt som inte går att förlåta och svartsjuka. Att han inte kunde ställa upp efter aborten är sånt som sätter spår och tilliten försvinner. Tror du han är beredd och släppa vår relation nu utan bråk. Sist han gjorde slut påpekade han att jag har så dåligt rykte och ingen vill ha mig. Och att jag inte ska tro att jag är så bra. Och att sådana som jag borde brännas. Han vill trycka ner mig märker det mer och mer. Sen är han underbar och fin med och säger så mycket men det är ord ingen handling. Har lovat att gå med honom och hans vän och tjej på middag ikväll. Hoppas att det inte slutar i kaos. Jag tror inte att han kommer ändra på sig. Och att han kommer bli sur när jag berättar att jag ska gå ut med några kompisar på lördag.
Kram

6 Em:

skriven

Ez, ska jag tala om för D att jag gillar honom eller kommer han att visa intresse igen snart? Jag är för feg men han borde ändå ha fattat.
Jag kan omöjligen ha såhäär mycket otur i kärlek ?? Bom han en gång varit intresserad och visat det borde han kunna göra det nu...tycker jag...nu när jag äntligen är redo. ❤️

7 Mim:

skriven

Godmorgon! Fortfarande problem med ena örat och fortfarande problem med sömnen blir tokig snart. Kommer det att bli bra??? orkar inte ha det så här längre.

Kram

8 Helena Ir:

skriven

Fin talisman,det vore något det! Som någon skrivit innan..ni som besöker Nettan och Esmaralda,berätta gärna för oss andra,efteråt!
Skulle gärna gjort det själv,om möjligheten fanns..Lite ledsamt är det ju,eftersom ni kanske inte kommer närmare Stockholm,än så här. En kappsäck full med pengar..vore inte dumt!

Jag våndas,ska gå ut..träning på programmet,men fy farao för -18 grader. Hur gör ni som bor där uppåt landet..? Finns det kläder för kölden där uppe? Det som jag tycker är kallt..är väl som en vanlig vinterdag,hos er..
Just nu kan det inte vara lätt att vara hemlös..givetvis aldrig..äsch..ni fattar! Så jag fattar ju att jag har det väldigt bra..alla vi som har ett varmt hem,att gå till!


Ha det gott..och idag..just idag..kanske något alldeles underbart sker :)

Kram och puss till sötnosen MG

Svar: Ja här har vi "bara" minus 9 och fryser ändan av oss..... men det är nog en annan och fuktigare kyla härnere i söder. Ja, något speciellt kan ske idag. .kram :)
Esmaralda

9 Smöla:

skriven

Jag fick healing i slutet av min seans. Finns den alltid kvar där, så att jag bara kan gå in å läsa den å få healing igen? Måste jag läsa hela seansen eller kan man bara läsa slutet?
Kommer exet att hitta egen bostad snart, jag är trött på att han hela tiden ska umgås med barnen hos mig. Jag får aldrig ensam tid till att städa å rensa!

Svar: Healing är ju ofta lite av en färskvara... ibland kan den funka om du läser slutet av din seans 2-3 gånger.. men därefter måste det bli en påfyllning på något sätt. kram
Esmaralda

10 JustMe:

skriven

Är det någon idé för mig att kontakta P? Finns det en möjlighet att han känner samma för mig som jag känner för honom?

Svar: Kontakta honom - så får du veta - det känns viktigt.. kram
Esmaralda

11 Browallia:

skriven

Synd att jag inte har möjlighet att besöka er i Grythyttan, det hade jag verkligen behövt nu och toppa det med ett halsband med healing energi.

Livet fortsätter kasta mig mellan hopp och förtvivlan på alla plan samtidigt. Så fort det ljusnar och ser ut som bitarna faller på plats så rasar det ihop som ett korthus igen. Orkar inte med denna känslomässiga berg o dalbana. Vad ska jag fokusera på för att få stabilitet i livet?

Stor kram

12 Sus:

skriven

Hej
Fint....
Kan man bara köpa?
Behöver all styrka jag kan få....
Fryser....
Love sus

Svar: Nej tyvärr kan man inte köpa... dessa smycken kan man bara få om man kommer till Grythyttan och får antingen spådom eller regression... men jag HAR tankar på att länge fram kanske sälja talismaner med healingenergi men det är bara på planeringsstadiet.. kram
Esmaralda

13 Jossan :

skriven

God morgon!

Huvudvärken finns kvar men är betydligt mindre! Helt plötsligt är det kallt ute och -12. Vad hände där liksom?
Nu hoppas jag bara på snö också!

Nästa vecka börjar jag på ny avdelning. Hoppas det blir bra.. hoppas även jag kommer få löneförhöjning.

Inatt drömde jag om lägenheten jag hade haft chans på men som någon annan fick. Jag önskade att jag skulle få den och nu kan jag inte ens sluta tänka på den :(

Kommer jag lyckas få lägenhet i augusti typ?
Blir nog Ikea och stan idag.. hitta lite saker till framtida lägenheten :)

Kram

14 Virrhönan:

skriven

God morgon!

Hade varit spännande att besöka er i Grythyttan, men har lite svårt att komma ifrån och hade jag sagt att jag skulle träffa två "häxor" så hade jag blivit idiotförklarad!! Jag pratar om er på jobbet och en del tycker nog att jag är lite knasig när jag pratar om det andliga. Har berättat om din resa till Dubai och en kollega tänkte åka till Dubai men hade sånna fördommar om allt där men då satte jag henne på plats så hon blev tyst.. :-)
Då kommer jag osökt in på en liten fundering...
Vad tycker mina kollegor och folk runt omkring mej egentligen? Upplevs jag som lite konstig? Har fått höra att jag är roligare än andra i alla fall och positiva saker är ju alltid roligt att höra. Jag hoppas att folk gillar mej och att det finns nån här på arbetsplatsen från andra könet som jag gör lite nyfiken...
Ha en trevlig helg allesammans, hoppas att ni inte fryser rumpan av er. Nog var det lite krispigt imorse med -18 grader. Kram

Svar: Nej ingen tycker du är konstig.. man ser dig som stark och självständig och positiv.. man pratar gott om dig.. kram )
Esmaralda

15 Razawa :

skriven

Bästa Ezmaralda

Nu idag flyger jag runt 14.55 till Dubai från Arlanda med norwegian. Är så rädd och nervös och alla känslor har blandats. Gråtit så mycket dessa senaste dagar. Är så rädd :( hur ser det ut att gå idag? Stor kram

Svar: Slappna av - allt kommer gå hur fint som helst :) Och ett underbart Dubai väntar på dig.. du får hälsa från mej :) Kram :)
Esmaralda

16 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Lyllos besökarna :-)

Kallt ute är bara förnamnet -20 i Stockholm...eldar för fullt ..tur man har ved
Gammelhunden får bara gå ut och kissa på tomten ,hon fryser stackarn redan vid -5
I morgon hoppas jag på mildare väder då ska jag åka och se 101-åringen med väninnan :-)

Kram Anki med flock

Svar: Ja Glenn är inte heller mycket för att gå ut i kylan och här har vi bara 9 minus... vad kul att ni ska se 101 åringen.. den är riktigt bra.. kram :)
Esmaralda

17 Skrållann :

skriven

Hej!
Så jättefint;)
I natt drömde jag att jag pratade i telefon med en person som jag bara haft kontakt med via fb. Vi är bekanta genom en gemensam vän.
Vi har aldrig träffats men i natt i drömmen pratade vi i telefonen.
Vill det säga mig något?

Kram❤

18 Förstklassig fredag:

skriven

Allt bra avis på er som ska till Grythyttan!

Hoppas på en nästa gång, då schemat ger mig möjlighet att också åka. Esmaralda! Hur tror du det blir om jag åker upp till A nästa vecka, kan det finnas nåt där? Han verkar så genuint fin.

Nu ska här köpas gott inför ikväll. Tror det får bli en chark och ostbricka och något gott vin. Mums!

Kramen på er.



19 Tekla:

skriven

Hej Esmaralda!

Jag valde att behålla mitt barn och är nu i vecka elva. Tyvärr har jag hotande missfall nu i fyra dagar redan men bebis lever ännu. Kommer jag att mista bebisen eller går det bra?

Orolig kram

20 Tildis:

skriven

Hej Es! Kommer både jag och min kille få jobb utomlands efter att han är klar med sin utbildning så att vi kan flytta härifrån? Kram

Svar: Ja om ni verkligen vill och jobbar på det så kommer det att lyckas.. kram
Esmaralda

21 Skrållann :

skriven

Hej!
Drömde även i natt att jag träffade en gammal arbetskamrat som hade världens gravidmage. Hon har ganska vuxna barn var nu alltså gravid och hon var så vacker. Hon hade ett långt "gravidsmycke" på sig och när vi hälsade på varandra och kramades om så pinglade det så fint...
Har drömmen någon betydelse?

Kram❤

Svar: En ny mnniska är på väg in i ditt liv - och det blir riktigt bra.. kram
Esmaralda

22 Cline:

skriven

Vilket fint smycke!
Ezmaralda jag har en fråga till dig.
Är orolig för min man han har hostat LÄNGE och varit risig i flera veckor.
Han har varit hos läkare som säger virus och vänta ut..
Men jag är ÄNDÅ orolig att det är något annat .
Bör han söka läkare igen?
Kram och trevlig helg ❤️

Svar: Hostar han lika mycket och inte mår bra om en vecka så ska han absolut söka läkare igen.. kram
Esmaralda

23 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Vad fint! Jag kan faktiskt känna av ibland när tex smycken är laddat med stark energi! Hade varit grymt kul att komma och träffa er! Men är lite osäker om jag kommer kunna!

Es, tror du det skulle klicka mellan mig och den här killen? Skule det kunna bli något bra mellan oss? Eller är det någon annan som "kommer"?
kram

Svar: Det kan bli något tillfälligt med denna kille ... men någon annan kommer.. kram :)
Esmaralda

24 f:

skriven

Ser du vad det är för val jag måste göra?

25 lilly:

skriven

undrar om det finns det någon hälsning till mig ifrån andra sidan som vill bli framfört..kram

26 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda!
Gud vad fint väder det är idag! I alla fall där jag bor! Solen skiner och man blir riktigt glad!

Es, Ett ex jag hade för flera år sedan, jag minns att jag gillade att prata med honom, tycker vi var ganska lika på ett sätt, men han kanske är annorlunda idag? Hur skulle han reagera om jag frågade om han ville ses på en fika?
Kram

27 Lotta S:

skriven

Åh Es, vad händer?? Så svårt att finna någon ro och leva i nuet som jag föresatte mig att försöka: nu valde pappas bror att ta sitt liv också, så märkligt allt detta som händer slag på slag, och att vi ska ha möjlighet att orka.

Svar: ja det är mycket elände som kommer på en och samma gång... men du klarar av det... du är starkare än du kanske tror.. och nya ljusa tider kommer.. kram
Esmaralda

28 Mathilda:

skriven

Kommer jag fixa att läsa upp grundläggande behörighet, eller kommer det blir jätte tufft? för att sen kunna kom på in på Högskola? Kram

Svar: Du fixar det om du bara går in för det.. kram
Esmaralda

29 Ingela:

skriven

Hej Es å välkommen hem till kylan! Tack för att vi åter igen fick följa med på en resa...;)

Kan du se ngt kring mitt arbete, vad mitt kommande jobb rör sig runt? Känner nu starkt att jag vill vidare och tackade nej till ett erbjudande jag fick på mitt nuvarande jobb. Måste bara ta mig vidare nu men vet inte riktigt hur/var?!
Ser du ngt som kan ge mig lite hopp tro?

Ha en fin dag!
Kram Ingela

Svar: Du söker nytt och du går vidare men jag ser också någon form a kurs eller utbildning för dig som starkt hjälper dig på vägen.. kram
Esmaralda

30 Vännen:

skriven

Hej!
God fortsättning <3
Imorgon kommer jag att träffa en väninna och hennes man som min man och jag varit goda vänner med i ett par år.
Vi har inte träffats på snart tre månader pga en ak vi var oense över.
Har ont i magen och vet inte hur jag ska bete mig och är orolig över hur det ska gå :(
Kan du se om mötet imorgon blir positivt?
Kram <3

Svar: Det blir kanske ine riktigt som innan men ok i alla fall... prata gärna om det som hänt och bestämt gemensamt att ni drar ett streck över det men gör det inte i samband med alkohol.. kram :)
Esmaralda

31 Kristin :

skriven

Så spennende det hadde vært å ta del. Det får bli en annen gang.
Har blitt forkjølet på nytt. Håper det vil gå fort over. Kram og takk 😊for veldig god støtte og hjelp

Svar: Krya på dej nu och stor styrkekram !!
Esmaralda

32 Filippa :

skriven

Hej kommer jag bli anställd av mitt jobb i februari?

Tur i kärlek i vår?

Kram

33 jessica:

skriven

hej es,
jag har fått höra rykten från kompisar på min skola att det är väldigt många som inte gillar mig, är det sant?

Svar: nej det är inte sant.. sådant ska du inte lyssna på... det är bara skitsnack.. kram :)
Esmaralda

34 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda!
En gammal tjejkompis som jag inte haft någon nära kontakt med på ett tag har flyttat tillbaka till staden jag bor! Skulle hon vara intresserad utav att träffa mig?
Kram

35 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
När det blir något tillfälligt kan det pågå under flera år då? Eller ser det ut som om någon annan kommer för mig ganska snart?
Kram

36 Linnean 🌸:

skriven

Goddagens!
Vad kul för er som får träffa dessa härliga häxor i Grythyttan! Grythyttan får dock mig att tänka på ljuva rätter och mustiga viner som smeker smaklökarna. Koppargrytor och sprakande brasor samt den charmiga Carl-Jan. När jag väl kröp ur sängvärmen så var det -10 drygt och jag förfasade mig...tills jag fick mess av min väninna i Luleå -28! Så vad gnäller man för? Solen strålar ju!
I februari ska jag förmodl vara sambo...ett tag.
Vad är det med det då? Har jag ju varit mången gång och längre än "ett tag"
Men nu är jag van vid att vara själv!! Så då börjar jag undra "Hur fan ska detta gå?"
Vi är ju otroligt "romantiska" båda två, hm...så vi har planerat...källarröjning! Ja! Iaf känns det som det går vägen? Skulle vara väldigt roligt om det kommer att fungera. Men som den grubblande "fisk" jag är så undras det ju om två ensamvargar varav jag m låg energi fixar detta? Jisses, det låter ju inte klokt! Ha ha!
Men mina tankar är väl inte riktigt vettiga alla gånger 😉 I dag blir det enorma semlor med en väninna och säkert te med jägermeister för att hålla värmen. Ha en härlig vinterdag!
Kram.../Linnean 🌸

37 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
När det blir något tillfälligt kan det pågå under flera år då? Eller ser det ut som om någon annan kommer för mig ganska snart?
Kram

38 Blåklockan:

skriven

Hej Es.
Har bekymmer med min kk. Kommer det att lösa sig eller är det kört för oss nu?

39 AnnaK:

skriven

Oj, vilket vackert halsband! Helt i min smak. Har dock haft min vikingakula på mig i 2 år och känns inte som att den kommer tas av nånsin. Har provat men känner mig naken utan den. Har alltid någon sorts sten eller annat silver berlock i en kort läderrem till. Stenar av olika slag man kan ha som halsband kanske vore något att ladda med energi och sälja 😊 Jag skulle iaf köpa! Såg i en kommentar att det var något du funderat lite på.

Här har det blivit mildare. Hade -30 ca igår men idag bara -15. Skönt! Synd att vintern som är så vacker ska vara så vansinnigt kall ibland. De riktigt bitande dagarna är i regel de vackraste.

Nu ska julpyntet iaf bort idag.....nu vill man ha lite ljust igen 😊

En liten fråga..... Nåt kul som händer i år av det jag önskar?

Kram 😊

Svar: Fy hundan .. minus 30... och ja, det finns en god potential att något av det önskar kommer att ske.. kram :)
Esmaralda

40 Syrenen:

skriven

Vad kul och spännande det hade varit att deltaga i Grythyttan, ser fram emot de vid något annat tillfälle!

Händer något specifikt för mig i år?

Kram på dagen***

41 Lilly:

skriven

undrar om det finns det någon hälsning till mig ifrån andra sidan som vill bli framfört..kram

42 F:

skriven

Ser du vad det är för val jag måste göra

43 HS:

skriven

Hej Es!

Det såg så skönt ut i Dubai. Hoppas att ni blev nöjda med resan.

I seansen skrev du att min hälsa ser bra ut. Men jag har mer och mer problem med luftvägarna känns det som. Har ökat på astmamediciner men känns inte riktigt ok iaf. Tappat träningsmotivationen helt och konditionen är i botten nu. Jag borde ta tag i det och boka en tid på vårdcentralen.

Läste någonstans att du kör nattljusolja mot astma. Hur mycket tar du och hur lång tid tog det innan du märkte en förbättring?

Gott nytt år, kram

Svar: Jag gjorde det en period men slutade sen... även om jag upplevde det som positivt. Kanske någon annan här kan hjälpa till med tips vad det gäller nattljusolja ? Kram
Esmaralda

44 Pia1:

skriven

Tingeling, jag råder dig att kolla runt på nätet eller en resebyrå om du inte får tips här! Svårt hitta badväder på nära håll den årstiden, det vanliga är väl Tunisien, gran canaria, Egypten, teneriffa osv... Men nånstans finns er perfekta, leta på och lycka till!

45 Minis:

skriven

Hej Es 💕

Vilket fint smycke...oh vad jag hade velat besöka dig/er i Grythyttan...
Es kan du känna in min fina fina väninna som icke bort i måndags..är djupt ledsen och saknar henne..kan inte fatta..😢😢 blir det bättre nu?
Själsligt och fysiskt trött trött trött.
Ljus och kärlek från minis ❤❤

Svar: Hon är tillsammans med de sina på andra sidan... och hon mår så bra !! Det är vi som lever kvar i jordelivet som mår dåligt och sörjer och saknar de som gått vidare... men en dag träffas vi igen !! Styrkekram
Esmaralda

46 Fundersam:

skriven

Hej Esmeralda! Kommer mitt ex att höra av sig till mig tror du eller har han lämnat allt bakom sig? Kram

Svar: Han KAN höra av sig.. även om han lämnar.. kram
Esmaralda

47 Mamms:

skriven

Hej Esmaralda!
Ett ex jag hade för flera år sedan, jag minns att jag gillade att prata med honom, tycker vi var ganska lika på ett sätt, men han kanske är annorlunda idag? Hur skulle han reagera om jag frågade om han ville ses på en fika?
Kram

48 Virrhönan:

skriven

Tack snälla du för svaret, härligt att höra att det talas gott om mej. Ja, joo jag är nog ganska positiv för det mesta men känner att jag har lite svårt att leva ut mina känslor men ibland sprudlar det bara över liksom. Då måste det vara det min flört har fastnat för, han verkar ju tycka att jag är en kul prick.... undrar om han kommer höra av sej nån gång bara, snart hoppas jag för då blir jag ännu gladare hi hi hi. Ha en underbar helg :-)

49 Louise:

skriven

Och så skickade man in alla uppgifter igår. På måndag och tisdag är det redovisning.
Jag är glad att jag redovisar på tisdag för jag har ingen aning hur jag ska lägga upp det haha.
Måste hitta den jäkla avhandlingen också så jag kan fixa det innan jag hoppar ut på jobb.
Igår sökte jag ett jobb på en väldigt liten förskola, tips från min syster.
På fredag tar jag examen och på söndagen ska vi ha lite firande med min familj ja ch makens föräldrar om de känner för det liksom.

ur blir det med jobb nu efter jag är klar med skolan(eller ja nästan)? Kommer jag få något av de jobben jag sökt?

Nu ska här tvättas. tacksam för svar och ha en fin fredag.

Kramar.

Svar: Grattis och klart att det ska firas !! Du får jobb men jag ser inga detaljer,,,, kram
Esmaralda

50 Helena Ir:

skriven

Till anonym (5)
Ta det här som du vill..men..och troligtvis vet du själv redan. Gissar att du är betydligt yngre än mig,eftersom jag är en tant på närmare 60. Den där mannen,han är ju inte snäll mot dig! Och jag skulle nog säga att en riktig skit..är han! En sådan man ska du inte behöva ha..eller hur? Massor av tårar..ger han dig! Jag behöver inte vara spådam för att säga; något bättre,finns för dig. Viss erfarenhet av skitstövlar,.det har jag däremot 😊
Livet är för kort för att umgås,med denna sort!
Kram 😊

Tack Esmaralda
Kram😊

51 Livsvägen:

skriven

Hej!Hur ser min livsväg ut att vara?
kram

52 Helena Ir:

skriven

Linnean,februari månad blir nog bra..källarröjning..det gäller att passa på :) blanda detta med lite Amore..det blir fint ;)

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: