De misstänksamma....

Vi människor är olika… och somliga är  sjukligt misstänksamma! 

Jag har lite svårt för dom som  jämt tror att de blir lurade… de tolkar situationer snabbt och negativt och går till attack på studs. De har  alltid  visiret nedfällt och är inställda på försvar.

 Det är klart att  man jämt går omkring med ilska inom sig om man förutsätter att man blir lurad och bedragen.

Ser man ett ungdomsgäng.. eller  ännu värre ett gäng mörkhyade ungdomar.. så förutsätter man att man ska bli rånad & misshandlad  och smyger över till andra sidan gatan så diskret det går.

 

 Handlar man på Tradera  och inte får varan dagen därpå då tar man för givet att  man blivit blåst.

Man  litar inte på folk  utan tror att alla snackar skit bak ryggen… man går i försvar oavsett det behövs eller ej och man blir en sån där jobbig jävel som ingen orkar med.

En del människor slutar  nästan leva  för att de är så uppfyllda av sina rädslor.. de går inte ut när det är mörkt… de  handlar aldrig på nätet… de reser inte på egen hand…. Och de tänker aldrig på sannolikheterna.

Vilket är viktigt att man gör.

 

  Är man rädd eller tveksam då ska man alltid tänka på hur stor sannolikheten är att man drabbas av  nåt jävelskap… och oftast inser man att risken inte alls är särskilt stor… däremot är det en STOR RISK  att man skapar sig ett ensamt och meningslöst liv.. barrikaderad i sin egen lilla trygghet.. och  där sitter man och blir allt bittrare och bittrare…

 -------------------------

 

Jag kan meddela att Mannabonne Glenn kom hem igen i går kväll… han var hög på morfin och drattade nästan på ändan ett par gånger men sen när ruset släppte var han sig  lik.. tack & lov…. nu ska han äta antiinflammatoriskt i tre dagar och på fredag ska han på återbesök.

  Min vän hämtade honom hos doktorn och när han kom hem och fick syn på mig glodde han ilsket och sen vände han på klacken och gick tillbaka mot bilen….och ville inte ha nåt med mej att göra.

Klart jag är en svikare i hans ögon.. som tar honom till doktorn och lämnar honom  på ett ställe där de sticker nålar i honom och låser in honom i en liten bur…. nu får jag försöka fjäska ordentligt så han tar mig till nåder igen…

Tack alla  ni för fina  krya-på-dej hälsningar och för den healing ni sänt... den har säkert hjälpt till och bidragit till att MG är piggare...

 

 // I stugbyn på Ullared  finns bara ett par sådana här timmerstugor och det är lika roligt varje gång jag lyckas hyra just en sådan.. och den här gången lyckades det !!//

Nu på morgonen åker alltså  jag & Nettan till Ullared… blir lite shopping under dagen och sen har vi hyrt mysigaste stugan.. och ska äta midsommarmat har vi tänkt oss.. färskpotatis tar vi med från Bjäre.. och så handlar vi resten på plats… en öl och en nubbe eller två….

Kram & Kärlek

P.s.   Varken idag eller i morgon kan jag besvara frågor....

1 <3:

skriven

Skönt att höra att MG är bättre.
Kramar till er båda
🤗

2 Skorpan:

skriven

Ja så är det, för mycket o för lite skämmer allt. Fast ett ensamt liv kan man nog ha fastän man inte är misstänksam mot allt o alla..

Hoppas fjäsket lyckades Es o Mannabonne tagit dig till nåder igen, men hur går det då du ska iväg igen? Nåja, han har säkert ett stort o förlåtande hjärta 😊 o nu mår han som tur bra igen..

Önskar dig o Nettan trevliga dagar på Ullared, shoppa loss för mig också 😉.
Kram Skorpan

3 Grethe:

skriven

Åååååh så godt å höre at Mannabonne Glenn er tålig pigg igjen da 😃 😃 😃 😃 😃 😃 💖 Ja nå må du fjäska vet du!! 😘 Sånn var det med meg oxo, når min Chiuahua ble bitt av en schäfer, ho var IKKE noe glad imeg da nei.. Men det kommer 😃 😃 Ha en kjempefin tur til Ullared da, kos dere!! 😃
Klemz fra Grethe 😃 💖

4 Helena Ir:

skriven

Vad skönt att höra att Mannabonne ändå är piggare..och får återhämta sig några dagar till..så han var sur,den lille mannen..ja,det är väl svårt att förstå..

Ha en skön shoppingresa på Ullared!

Kram :)

5 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Oj vad skönt att MG är på bättringsvägen .....
mitt hjärta hoppade högt när jag läste ikapp...
Tar hårt på en när ens djur blir dåliga...

Ha de skönt i Ullared !

Kram Anki med flock

6 Misstjejen:

skriven

Hej

kommer det många till invigningen? vad skulle hjälpare personer tycker om det?

finns det något som jag kan gör för det?

kram

7 Virrhönan:

skriven

God morgon!

Ha en riktigt trevlig dag nu Nettan och du. Shoppa loss ordentligt, men glöm inte köpa ett smaskigt ben till MG. Kram

8 E:

skriven

Hej,

Jag har hamnat i en situation jag inte kan hantera eller vet vad jag ska göra.

Behöver din hjälp.

Vilket val ska jag ta? Mitt ex och lösa det eller den "nya"? Jag själv kan inte se vilket beslut som är bäst.

Kram E - vilsen och förvirrad tjej

9 B:

skriven

Vad skönt att han mår bättre. Vad mysigt det låter med Ullared. Hoppas att ni får det riktigt trevligt!

10 Linnean 🌸:

skriven

Godagens!
Läste sent i går kväll om lille MG. Jobbigt för honom! Jobbigt för medmänniskorna! Hoppas bråcket läks ut! Har själv sådant och sonens hund har just fått diagnos på en ryggsjukdom. Så oroligt! Men jisses så bortskämda de små (i det här fallet STOR) blir. Nåja, jag blir inte bortskämd trots diskbråck 😉 Nu är jag inne på min 3:e iPhone på mindre än två veckor! Nu får det fan funka här!! Blir galen på allt strul! Hoppas ni får en fin vistelse i Ullared! Timmerstugan är förtjusande! Handla som
bara den nu! Kram.../Linnean 🌸

11 Undrande mamma:

skriven

Hejsan Esmaraldra!

Kan du se varför våran 8 åring går fortfarande på tår? Har börjat stretcha hans fötter i fall hälsporren eller vad det heter är för kort. Men vi funderar på att boka en tid till Dr för att kolla upp det närmre. Eller gör han så av andra anledningar ? Läst typ autism , adhd osv men tycker inte att han har sånna symtom. Med vänlig hälsning

12 Finländskorna:

skriven

Allt gott till både MG, vännen och er som ska till Ullared! Och kom ihåg: inga förmånliga räkmackor ska köpas med, det kan bli en riktig skitgöra! :-)

13 E:

skriven

Hej,

Jag har hamnat i en situation jag inte kan hantera eller vet vad jag ska göra.

Behöver din hjälp.

Vilket val ska jag ta? Mitt ex och lösa det eller den "nya"? Jag själv kan inte se vilket beslut som är bäst.

Kram E - vilsen och förvirrad tjej

14 Tisa:

skriven

Kul! :)
Det är verkligen så fint att läsa om alla olika platserna ni/du åker till.

Själv har jag beställt en resa till Gränna idag som ska åkas till i sommar :). Jag siktar även in på en resa till Stockholm samt Uppsala. Sen blir det eventuellt lite fler ställen också.

15 Carina ST :

skriven

Vad skönt att höra att MG är bättre!

Hoppas du och Nettan får det riktigt fint i stugan. Låter kul! Och bra shopping hoppas jag.

Vill tacka för den fina Talismanen som kom med posten idag. Den placerades direkt i ett band runt halsen. Och på natten får den bo under kudden. Jag ser med spänning och nyfikenhet fram emot att upptäcka dess kraft! Och om/när något händer som verkar ha med den att göra så lovar jag att berätta om det.

Stor kram!
Carina ST

16 Jhs:

skriven

Har varit så besviken på min nära vän i flera veckor vi bor OCH jobbar tillsammans. Jag är väldigt kall och distanserad när jag blir ledsen, jag försöker jobba på de men de är svårt. Nu är hon ledsen på mig för att jag beter mig så elakt, vilket jag kan förstå. Vad fasen ska jag göra hon betyder mycket och kommer alltid göra men våra energier ska inte bo under samma tak tror jag.... Förlåt att jag skrev av mig här. Tack för en fin blogg :)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: