TALISMANERNA ÄR SLUT!!

Ja, så är det.. talismanerna är slut !!
 
Det går INTE att beställa nya.
 
Ni som hört av er och reserverat talismaner - era talismaner finns... det är alltså enbart nya beställningar som jag inte kan ta emot. 
 
De tog slut fort... och  jag kommer  TROLIGTVIS att  kunna erbjuda nya lite senare  under sommaren.
Jag lovar dock ingenting.
 
Saken är den att jag kan inte aktivera hur många som helst.. det tar på krafterna och jag kan enbart preparera en i  taget.  Hela processen tar både tid och  krafter.
 
 
............................
 
I  går for jag och dottern runt i massa inredningsbutiker ... med tanke på  att jag gör om (igen) på mitt rum !!
Och jag hittade ett alldeles underbart litet bord som passar så himla bra... !!
Plus lite kuddar o plädar o plock !!
 
Så småningom kommer foton !!
 
//Helgen har börjat och MG jagar  barnbarnet Ozzus såpbubblor.. bolltokig som han är.. och blir lika chockad varje gången det säger poff och "bollen" försvinner //
 
 
När kvällen kom grillade vi... sippade på gott vin.... jag bjöd på världens största banana split till dessert... alla fick varsin UTOM jag... och det var duktigt gjort av mig tycker jag.. om jag nu får säga det själv !
 
// Ozzy skötte sig så bra idag trots allt shoppande så han fick en slags såpbubblemaskin.. och favoriten.. Banana split.. till dessert //
 
// Mys i badet !! //
 
I dag blir det stranddag.. och framåt kvällningen åker   dotter och barnbarn hem till sitt
 
Jag hoppas att ni  alla har en riktigt go helg
 
Kram  & massa kärlek
Esmaralda
 
 
1 Skorpan:

skriven

Oj vad dom gick åt fort men det var väl det som var meningen. Ser framemot härliga berättelser om hur talismamerna verkat 🙂.

Shopping när det är som bäst, att fynda nåt som man söker, eller ännu bättre, att hitta nåt man inte visste att man kanske behöver o att ha råd med det. Gissar att ni hade kul igår i shoppandets tecken med dottern.

Själv fick jag äntligen några fönster tvättade o efter det for jag iväg o "fönstershoppade", kollade in en massa kläder o orovade nåt o vem vet kanske jag återvänder. Ett par jeans behöver jag för ett par sprack i samband med fönstertvättandet 😆. Så kan det gå...

Ha en trevlig dag!
Kram Skorpan

2 Camilla:

skriven

Kram och kärlek till dig, älskar att läsa din blogg om ditt ljuvliga liv och se bilder från det och söta MG som jag får skratta åt!

3 Fanny:

skriven

Jag hoppas du får en underbar helg, Esmaralda. Själv så ligger jag hemma och är förkyld.. Därför är jag väl uppe så tidigt också eftersom det är svårt att sova. Jag hoppas jag hinner bli frisk till söndag..

Sen undrar jag givetvis en sak också. I måndags gick jag på en dejt med en kille och vi har redan pratat om att ses igen på söndag. Jag känner att jag vill vara steget före och veta.. kommer vi att ses igen flera gånger? Och blir jag frisk till söndag? Jag vill verkligen inte behöva ställa in.. Kram

Svar: Du får krya på dej... och det ser ut som om ni kommer träffas igen.. kram
Esmaralda

4 Fina:

skriven

Kära Es!

Mitt barn önskar sig hett ett eget rum, vi bor för tillfället i en tvårummare så nu är det inte möjligt. Ser du en flytt inom närmaste tiden? Blir det till en trerummare så barnet får ett eget rum? Kram

5 Helena Ir:

skriven

Bananasplit låter gott..och visst var du duktig,om du avstod :)

Jag pratade med en man jag känner lite grann,han i sin tur visste kanske en annan man som kunde måla om lite hemma hos mig..det är klart det kostar en slant..men kanske ta ett rum i taget..tänk att få lite ljusare..hoppas!
Jag förstår att du gör om (igen) det är ju så trevligt med nytt!

Ha en trevlig helg med dina vänner från Universitets tiden..låter skoj!

Jag försöker ha mina blåa ögon öppna,kanske man träffar på något trevligt..:)

Kram :)

6 Jc:

skriven

Längtar efter min talisman👍👌.. Ska bära den i Bh:n nära 💕😉tror du att den kommer att inbringa mig kärlek? Mysigt ni har det. Härligt med helg igen☀️☀️☀️. Kram

Svar: Ja, det kan den mycket väl göra.. kram
Esmaralda

7 f.:

skriven

Es. Jag måste erkänna att du har haft så otroligt rätt varje gång jag har frågat dig om kärleken. Det är så häftigt och jag förstår bara inte hur!

Jag har hur som helst träffat honom som spådomarna har berättat om. Saken är den att jag är så otroligt rädd för att bli lämnad. Så rädd att jag var nära att själv stöta bort honom pga min rädsla.. Så jag skulle så gärna behöva din otroliga gåva till att hjälpa mig att se och förmodligen bekräfta.. har denna kille jag nyss träffat kommit för att stanna hos mig?

Hoppas du får en härlig stranddag! Kram och hälsa familjen :)

Svar: Jag kan inte ge garantier.. men du förbättra chanserna om du är dig själv... har positivt fokus och vågar ge av dina känslor... plus att du inte lever ut någon svartsjuka.. kram
Esmaralda

8 NS:

skriven

Hej Esmarlda!
Ja du var duktig som stod emot sådana gott heter, jag älskar också banana splitt, sådär kladdigt och gott! så så får du ge dig en klapp på axeln. Låter som en trevlig dag och att även Ozzy blev nöjd.
Jag vaknade idag och mådde nästan illa, du vet sådan där känsla i magen när det vänds upp och ner. Jag och han har inte hörts på några dagar. Jag tänker då inte höra utav mig men tystnaden känns. Känns det för honom också tro? Umgås vi i sommar och går vi in i en relation igen?
Kram

9 <3:

skriven

Gud så härligt med bubbelbad.Avkopplande det skulle jag med behöva nu. Vad är finast min ljusbruna färg eller ska jag ta tillbaka mitt svarta hår kära Esmeralda? Lite smakråd så här en fredag morgon.
Finns det något jag kan göra för att väcka M intresse lite mer ? Skulle vi passa ihop tror du när vi båda landat lite. Kan det bli en träff igen i slutet av sommaren?
Kram
💗💗💗

10 Skorpan:

skriven

Näe, nu får jag fnatt. Har lyckats göra räkningar med samma räkningsnummer 🙁. Argh, ge mig några lyckanden nu också på jobbet. Jösses, känns som om jag inte kan något alls...
Kram Skorpan

11 Jessica:

skriven

Es,
älskar han mig?
Har han och jag en framtid ihop?
kram:)

12 Fråga:

skriven

God morgon!
Fint väder här, kanske ni är lite bakis idag, fast du hade ju en del att stå i!! Då hittar du kanske saker till rummet på Ullared, de har ju så mycket sådant gosigt som man kan göra om med. Du har kanske några gamla uppsättningar du kan variera med:)
En fråga, ser han ut att vara arg på mig, Ser dem ut att redan ha pratat om det? Kommer saker och ting att lösa sig så han inte är arg?
Kram


Svar: Inte det minsta bakis :) Lite arg kanske han är men det är inte hela världen.. det får du förhålla dig till .. det kommer lösa sig..kram
Esmaralda

13 Vän:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur stor är chansen att jag går in i ett nytt riktigt förhållande i år eller nästa?
Kram

14 Jossan :

skriven

God morgon..

Ligger i min gamla säng hemma hos mamma och pappa. Passade på att åla ner här igår eftersom mina syskonbarn är här. Sen jobbar jag bara 20 minuter här ifrån. Min mamma vill ha kvar min säng i mitt rum och pappa vill köpa ny.. men det kommer sluta med att mamma där som hon vill! Jag är inte ett dugg pepp på att åka till jobbet och jobba. Varför kunde inte vi också fått va lediga som i skolan? Min kollega sa till mig i onsdags att förlåt att jah kör med dig (hon är så stressad så jag hjälper henne med lite saker om hon behöver) jah svarade henne att der gör inget du kan hjälpa mig sen när jah valederar. Vilket hon kunde!

I onsdags kom mitt ex på besök... Det kändes jätte bra att jag valde att ta det vänner steget. Dock hände det saker men jag sa att det förändrar inget. Han sov här inatt och åkte tidigt imorse.

Jag känner verkligen att jag gjorde rätt val som gjorde slut. Jag är verkligen redo för den riktiga kärleken nu!

Känns som han är närmre nu! Stämmer det?

Nä nu ska jag sminka mig och göra mig i ordning innan jag ska köra om 25 minuter.. Idag kommer min andra syster så jag åker hem en stund efter jobb och äter :)

Kram

15 Sus:

skriven

Hej
Mysigt ni har....
Härligt med energin.....
Ett tips hur jag får en spark därbak....
Love sus

Svar: Gör upp en plan som är rimlig och hållbar och vik inte av från den.. du har energin som krävs för detta.. bara du beslutar dig.. kram
Esmaralda

16 c:

skriven

Jag brukar alltid vara den som hör av mig först till alla.. spelar ingen roll till vem men det är alltid jag som tar initiativet. Denna gång vill jag faktiskt inte bli tagen för givet, så jag ska ge denna person en chans att själv höra av sig och då har jag en undran.. hur stor är chansen att just han jag pratat med mycket i veckan hör av sig till mig om jag avvaktar att höra av mig? Skulle det visa sig att han hör av sig då?

Kram

17 Filippa:

skriven

Hej blir det en flytt för mig eller kommer jag bo kvar?

Tur i kärlek snart?

Kram

Svar: En flytt kommer men det kan dröja en tid.. kram
Esmaralda

18 Rebecca:

skriven

Va mysigt det ser ut :) Så vill jag också ha det i framtiden..ett hus, trädgård med bubbelpool, familjen på besök och ha nära till havet! Får affirmera det så kanske det händer :D...just det en hund också!

Ser du om han kommer höra av sig till mig igen?

kram ha en bra dag

Svar: Ja det ser så ut men det kan dröja.. kram
Esmaralda

19 Cecilia:

skriven

Vilken trevlig dag. Badet hade man verkligen inte tackat nej till.

Blev så himla besviken och ledsen igår. Jag trodde verkligen att det skulle fungera. Ser du om beslutet går att förändra? Kram och hoppas ni får soligt väder idag.

20 Bolla:

skriven

Har søkt en ny jobb eksternt som teamleser for en fakturaavdeling, men har kanskje også muligheten til å overta jobb internt som lønningsansvarlig.

Ser du om det blir en av de eller om jeg må fortsette å søke eksternt?

Jobber i samme firma som kjæresten så sånn sett så burde jeg nok søke meg vekk, men samtidig så er det en kjempemulighet til å lære lønn som jeg kanskje ikke vil få siden... 🙁😊

Ha en strålende fridag alle!

Klem Bolla 😊

Svar: En bra chans att det blir internt.. runt 65-70 % men det kan dröja lite.. kram
Esmaralda

21 EPM:

skriven

Godmorgon!

Oj de gick ju år som smör i solsken! Ni ser ut att ha det mysigt😊

Kommer min blivande ex-make träffa sin soulmate? Han är orolig över att han kommer förbli själv, vilket jag har svårt för att tro. Jag vill att han ska må bra och ha de fint.
Han vill samma för mig och vi bollar alla turer och känslor kring mig och J. Ser du om den plan/scenariot som J lagt fram för mig kommer ske..?

Kramar

Svar: Jadå, han kommer att träffa rätt... kram
Esmaralda

22 söker vänner:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har tagit ganska mycket intiativ mot en tjej att ses mot vänskap. Men vi har inte fått till något. Hon är ganska ofta upptagen. Men kommer hon ta några egna intiativ mot mig? Kan vi bli närmare vänner?
Kram

Svar: Hon är nog inte den som kommer bli en riktigt nära vän... jag ser att någon annan också kommer.. kram
Esmaralda

23 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Ser helt ljuvligt ut i poolen ...med eller utan bananasplit ...duktiga du ....;-)

Föll för frestelsen igår ...igen.. igen herregud hur svårt kan det vara ...här har man lyckats sluta röka ....men stoppa in godsaker i truten...det bara slinker ner....

Sol och klarblå himmel ....härliga dagar

Kram Anki med flock

Svar: Ja de där frestelserna.... jag vet precis... kram :)
Esmaralda

24 Mariao:

skriven

Underbart!
Du måste lägga upp lite bilder senare när rummet är klart!
Nu är det ju pelargon tider,det skulle passa i ditt nya rum:)Klassiska mårbacka...

Ha en fin soliga dag!
Kram,
Maria

Svar: Ja faktiskt.. jag tar dig på orden !! Kram
Esmaralda

25 Susanne :

skriven

Behöver vi gå till läkare igen med sonen eller kommer det vända, den förra läkaren lyssnade el förstod inte..

26 Michaela:

skriven

Jäklar vad de gick åt snabbt! Och vad härligt ni såg ut att ha det igår😊

Fick ett sms av honom där han undrar om jag är intresserad av att vara vänner. Sa blankt nej. Fick inget svar tillbaka. Duger jag inte till något mer så duger jag inte till det heller. Aldrig i livet att jag tänker vara någon slags "vän" till en kille som söker andra tjejer. "Äta kakan och ha den kvar" syndromet. Nej tack! Hoppas hans ruttns beteende en dag biter honom i svansen. Kram

27 Elisa:

skriven

Hej!
Ser det ut att hända något extra roligt under sommaren?
Kram

28 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror du det kan vara så att jag träffar en man nu snart som jag inleder ett förhållande med och skaffar familj med? Men kommer det vara en och samma som jag lever med sen också?
Kram

29 Lilla Jaget:

skriven

Hej Esmaralda,
Sommarvärmen verkar göra entré äntligen. Otroligt härligt! Är fortfarande lite uppspelt inom mig över det osannolika sammanträffandet igår i en handelsbod långt ut i skärgården. Såg han på samma "oseendevis" som jag? Så nära vi stod varandra boden kan det ha varit så. Det mer naturliga tänker jag borde ha varit att se personer så nära...men vad vet man? Berättade för min sambo som var med som (brukar vara mer jordnära) också ansåg att detta möte var rätt osannolikt och ett märkligt sammanträffande. Vad säger du Esmaralda?

30 Browallia:

skriven

Åh, vad trist att talismanerna är slut, jag uppfattade inte att det fanns möjlighet att reservera. :(
Ser det som att det inte var meningen att jag skulle ha någon...

Önskar dig en fortsatt trevlig helg. Tyvärr blir det att vara inomhus för mig då grönskan gör det tungt att andas och det rinner i både ögon och näsa tros att jag sprayar, droppar och tar div. piller. Längtar redan till hösten...

Svar: Nej jag tog inte emot reservationer ... trodde de skulle räcka länge... sedan när talismanerna börja ta slut...fick jag ändra taktik och de som var intresserade fick höra av sig INNAN de betalade... och på så så sätt blev det reservationer... kram
Esmaralda

31 Louise:

skriven

Skönt med stranddag. Önskar jag hade en strand 100 meter från oss. Måste typ ta buss och allt sådant för att komma till stranden för här i Malmö åker man inte till stranden, men å andra sidan så är det bara att låna bilen och parkera hos mina föräldrar.

Den 7 juni ska jag på en intervju för vikariebank i Svedala. Bättre än inget eftersom Malmö vikariebank inte vill ha mig som anställd.
Kommer jag bli anställd i denna vikariebank eller kommer jag behöva fortsätta söka? kanske det du såg komma?
Jag måste ut i jobb för jag måste gå till tandläkaren och just nu har vi inte råd.

Nu ska jag fortsätta ställa klart köket ska dammsuga och moppa där. Blev riktigt snyggt där hehe.

Ha en bra dag .Kramar

32 Elsa:

skriven

Hej Es! Kommer det bli ett barn i familjen nästa år? Kram

33 Stella Polaris 🌟:

skriven

Härligt!! Så kul att få leva lite med dig och din stora familj här på bloggen. Jag önskar att jag hade ens en bråkdel av din driftighet och påhittighet! Fast man får ju många fina tips!

Vad jag hoppas finns inom räckhåll i framtiden är att hiitta kärleken och få en stor härlig gemenskap likt din! Men vad finns där egentligen?

Ps hoppas att det kommer en ny chans senare i sommar.


Svar: Ja, när jag orkar ta mig an nya talismaner så kommer jag att erbjuda på nytt... just nu har dessa tagit all min energi.... kram
Esmaralda

34 fw:

skriven

Det känns som att när han ville ha mig, då var jag osäker och nu när jag vill ha honom, är han osäker. Vad är detta? Varför ska allt vara så svårt för.. Kommer vi att sluta tramsa snart och äntligen mötas på mitten till slut? Finns det möjlighet att det kan uppstå lite gnistor och magi mellan oss? ♡

Kram och ha en riktigt go helg du med!

35 Bumble bee:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om min soulmate kommer se bra ut utseendemässigt? Inte för att jag bryr mig men jag menar mer om han kommer vara överviktigt eller smal? Vad ser du? Vad kommer jag falla hos han? Tack i förhand! Kram 🐝

Svar: Han ser inte särskilt överviktig ut nej.. och han har ett utseende som tilltalar dig.. framförallt ett sådant vackert leende.. kram
Esmaralda

36 Rädd:

skriven

Hej E!

Är så glad att jag hann få tag i en Talisman :) Behöver en vändning!

Ser du om min och sambons jobb kommer vara förstående över situationen och att vår sommarplan går i lås?

Kram och kärlek.

37 Jen:

skriven

I helgen ska jag jobba. Jag är glad att jag har ett jobb men det känns inte riktigt bra. Två dagar har det känts som att jag aldrig vill gå dit mera. Jag tror att de har med de äldre kollegornas "attityd" att göra. Kommer det kännas bättre när jag får in rutinerna och då jag börjar jobba mera självständigt?

Svar: Ja, det kommer att kännas betydligt bättre.. ge det lite tid.. kram
Esmaralda

38 <3:

skriven

Hej Esmeralda tar min nya läkare A L mig på allvar ? Känns som han mest tycker att jag är söt är det så ? Saknar min gamla läkare som känner mig. Hoppas att det kan bli ett bra läkarbesök ändå nästa vecka.
Kram

Svar: Kanske att du behöver trycka lite på fakta hos läkaren.. så att han tar sig samman lite mer.. kram
Esmaralda

39 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Jag undrar vad dom på min praktik tycker om mig? Gillar dom mig eller har dom något emot mig? Tusen tack för svar! Kram Zoey 💕

Svar: Nej jag kan inte se att de har något emot dig.. absolut inte.. kram
Esmaralda

40 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Jag undrar vad dom på min praktik tycker om mig? Gillar dom mig eller har dom något emot mig? Tusen tack för svar! Kram Zoey 💕

41 F:

skriven


Hej esmeralda hur ser det ut för oss... ibland känns det som att vi gör inget annat än jobbar o jobbar...kommer vi börja leva livet snart kram

42 AnnaK:

skriven

Låter som en härlig dag 😊 Och stranden idag....otroligt! Ibland undrar jag varför jag bor här i norr. Men finns mkt som man skulle sakna om man flyttade. Norrskenet, de ljusa nätterna, lugnet mm. Är ju egentligen bra att vi har så tydliga årstider här. Vintern kunde dock vara liiite kortare.....är ju vinter halva året 😜

Vaknade igår och kände mig ovanligt glad och positiv.....tänkte att du kanske laddade min talisman då 😊 Eller så var jag bara på ovanligt bra humör helt enkelt 😊

Blir kul att få se bilder på ditt rum när det är klart!

Kram 😊

Svar: Stämmer helt.. jag startade laddningen av din talisman.. och kommer att fortsätta ladda i tre steg till .. kram :)
Esmaralda

43 Sofia:

skriven

Ha en härlig fortsatt helg, å njut av familjemyset :)

Undrar lite hur han reagerar när jag är tillbaka? Tror att han undrat vart jag tagit vägen. Ska bjussa på ett extra stort leende. Saknat honom lite trots att vi ej är bekanta utan kikar på avstånd.

Stora helgkramen!

44 F.u:

skriven

Godmorgon äntligen är det sommar....men redan så trött o samtidigt så glas att det är så mycket att göra😊 kram o trevlig helg.

45 Sofia:

skriven

Ha en härlig fortsatt helg, å njut av familjemyset :)

Undrar lite hur han reagerar när jag är tillbaka? Tror att han undrat vart jag tagit vägen. Ska bjussa på ett extra stort leende. Saknat honom lite trots att vi ej är bekanta utan kikar på avstånd.

Stora helgkramen!


Svar: Ja, ta ett litet initiativ så han känner att det är okey för hans del att komma med nästa initiativ.. kram :)
Esmaralda

46 Sofia :

skriven

Ursäkta om det blev dubbelpost nu... Kram igen!

47 Ana:

skriven

Hej!
Kommer examensarbetet bli godkänt?:) hur blir det med jobb?

48 mg:

skriven

Hej..
Har beställt talisman..tror du den kommer hjälpa mig? Healingen har ju inte bitit på mig...kanske jag är blockerad..kan talisman hjälpa till även om man är blockerad?
Kram!

Svar: Ja, en talisman kan göra det en vanlig healing inte gör.. eller tvärtom.. man vet aldrig till 100 % i förväg.. kram
Esmaralda

49 Josefine:

skriven

Hej Ezmeralda!
Livet känns så jäkla konstigt härligt underbart just nu, uppsatsen är inlämnad och två intervjuer är inbokade inom det yrket som jag vill ha :D Går som på moln!

I söndags träffade jag en kille som jag var på promenad med. Har faktiskt lite fjärilar för en gångs skull, och vi kunde potentiellt träffas ikväll. Är han något att satsa på?

Hoppas att du får en underbar helg, låter som det!

Kram!
Josefine

50 Daniel:

skriven

Hej Esmeralda
Kommer jag snart att få veta om ja får väktare jobbet hos securitas?
Kram daniel

Svar: Har du inte hört något om en vecka så tycker jag du ska ringa upp och höra efter.. kram
Esmaralda

51 Malinka:

skriven

Fan också. Jag hade velat ha varsin talisman till mina barn. Jag köpte en halsbandstalisman och den har givit mig så otroligt mycket. Snälla lova att du säljer nya ?

Svar: Jag kan inte lova men ska försöka.. kram :)
Esmaralda

52 F:

skriven


Hej esmeralda hur ser det ut för oss... ibland känns det som att vi gör inget annat än jobbar o jobbar...kommer vi börja leva livet snart kram

53 Liljan :

skriven

Hej! Är natur killen intresserad av mig ? Få en känsla av det men han tar ingen större kontakt. Ser du något kring det? Kram

54 Lilly:

skriven

Något runt mig som jag bör uppmärksamma kram

55 AnnaK:

skriven

Coolt! Tänk att jag kände av det som är en sån avstängd person 😊

Kram 😊

56 Elise:

skriven

Hej Es

Ser du något kul som väntar mig i sommar?
kram

57 Emma:

skriven

Hej Esmeralda ! Är mitt ex lycklig i sin nya relation, har han lämnat mig bakom sig helt? Kram

58 c:

skriven

Vad kul du ska ha det i helgen Es! Då får vi ta och följa med dig på nästa äventyr då.. världens goaste och kanske också lite smått galna spådam på jakt efter shopping i ullared! :) tror du förresten att han kommer att höra av sig snart? Vi har ju tänkt oss att ses snart men bollen är nu hans och jag sitter och väntar som en galen höna :)

59 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Såg att någon annan kommenterat och berömde dig för din gåva och jag vill säga att du är då den ända en så länge som jag vågar lita på i kärlek. För du har haft rätt och man blir inte lovad för mycket. Vilken gåva som du ger av! Provar fråga igen, Jag vaknade idag och mådde nästan illa, du vet sådan där känsla i magen när det vänds upp och ner. Jag och han har inte hörts på några dagar. Jag tänker då inte höra utav mig men tystnaden känns. Känns det för honom också tro? Finns någon saknad? går vi in i en relation igen?
Kram

60 Boudica:

skriven

Oj, redan slut! jag som inte ens han bestämma mig för en ;)

Här har man haft en slö dag, har inte riktigt hunnit börja dagen, å inte fick m an sova ifred, var nån helikopter som surrade runt, runt, runt mitt i natten.

Lite inspirerat från dig så ska jag snart ta tag i å försöka ladda ett armband med lite kraft, om det kommer fungera, det vet jag inte, återstår att se ;)

Men nu ska jag ta å ringa pappa å se om det blir en kaffe, känner att jag måste ta mig ut å röra lite på mig!

Sen, jag är fortfarande lite nyfiken, så jag upprepar gårdagens fråga, och hoppas du har mer tid att svara idag ;)
Finns det nån möjlig, möjlighet för en liten tillfällighet, (mer vill jag inte!) med denne man, kanske på denna kommande fest?
En kyss eller så vore ju trevligt? ;)

Annars får jag väl ta å drömma vidare! ;D

KRAM!

61 Lilly:

skriven

Ser du något runt mig som jag bör uppmärksamma.. .kram

62 Lilly:

skriven

Ser du något runt mig som jag bör uppmärksamma.. .kram

63 Pia1:

skriven

Idag får jag en efterlängtad kull kattungar 😍 Hittills en i beräknad färg, men de andra är också ljuvliga och udda färger. Lycka 😻

64 Kiara:

skriven

God eftermiddag Es!
Något jag har funderat på och undrar nu är om du kan se om min soulmate har långt eller kort hår? Tack i förhand! Kram Kiara <3

65 Fanny2:

skriven

Jag tror nog att jag också har känt av min talisman. :3

Var brukar du hämta inspirationen för inredningen? Dessa frestelser gör inte sommaren lättare... Starkt att motstå. Själv funderar man på att göra en mindre kladdkaka... Trots att det vore bättre att gå ner i vikt.

Kram

66 <3:

skriven

Vad sugen man blev på banana split nu 😋🍌🍨.
Tror jag kör på lite ljus bruna toner i håret. Blev de nöjda med klänningskorten?
Hur ser chanserna ut ?
Kram
💗💗💗

67 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Vad fort talismanerna tog slut. Min autocorrect föreslog talibanerna i stället för talismanerna 😄.

Jag håller på och läser en bok nu. "konsten att fejka arabiska". Det är den första boken jag läser om autism sen jag själv fick diagnosen. Har bara läst en tredjedel men det är helt otroligt hur mycket jag känner igen. Det är precis som om det är mitt liv hon beskriver.

Jag och kuratorn har börjat kartlägga lite av mina svårigheter så att jag kan förbereda mig inför praktiken. På arbetslivsresurs pratar vi mest om vad jag vill göra och försöker ta reda på vad som är möjligt.
Jag vill förstås arbeta med kaniner.Såg en person igår som arbetar med kaniner på precis det sätt som jag skulle vilja göra. Men hon bodde i Gnesta. Det blir ju lite långt att pendla mellan Härryda och Gnesta. Jag kände mig inspirerad men samtidigt uppe i varv på ett sätt som blev jobbigt. Jag undrar om jag verkligen kommer att hitta något som passar mig.
I vilket fall som helst så fick jag ja till ledighet för att kunna åka på fortbildningskursen i kaninkunskap.
Kram ThereseC

Svar: Ha ha ha,... talibanerna :) Bra att du söker lite djupare insikt.. som terapeut har jag arbetat med en hel del som haft de svårigheter du har och det har varit väldigt lärorikt också för mig... kram :)
Esmaralda

68 EPM:

skriven

Tack!

Skönt att höra att han kommer träffa rätt...😊
kram

69 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser något inom kärlek ut att vara påväg? Den man jag härnest ska möta och går in i ett förhållande med och skaffar familj med är det den mannen jag kommer att leva med?
Kram

70 Ester:

skriven

Vad härligt med en dag på stranden! Hör är det en dag på balkongen, inte fel det heller.

Kommer det nya jobbet att bli bra för mig?
Kram

Svar: Ja så känns det.. kram
Esmaralda

71 Rädd:

skriven

Hej E!

Ser du om proverna jag tog i veckan kommer visa avvisande svar? Och ser du om det praktiska läser sig med jobben?

Kram och kärlek.

72 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Är något positivt påväg att hända inom kärlek för mig?
Kram

Svar: Ja, det ser ut som om något är på väg.. kram
Esmaralda

73 Sus:

skriven

Hej
Har kraften....
Men inte insikten....
Vet inte vad jag ska planera....
Då blir de svårt....
Love sus

74 Nyfiken blå:

skriven

Hej Es

Ser du något spännande som händer mig snart?
kram

75 Alie:

skriven

Jag är så glad och tacksam för min talesman som jag beställde i våras. Den har inte bara givit mig ett uppsving rent personligen, utan även en ny tjänst till hösten. Jo förtjänsten är ju iof min egen MEN jag tro mig känna denna lilla magi som sprakar och bränner i min ficka när jag har den nära mig... :)
Oändligt tacksam för all kraft och tanke som svepts ner i den, med hjälp av Esmaralda, så stort tack fina!

Nu är det helg även för mig. Solen strålar och jag påtar runt på min balkong med chilli och diverse tomatplantor som börjar ge utdelning, dom är mina små bebisar ;)
Kram :)

Svar: Underbart... njut av helgen... kram :)
Esmaralda

76 NS:

skriven

Hej Esmaralda.
Hoppas du har en trevlig kväll.
En fråga, hur känner han nu när vi inte hörs? Känns det för honom?
Kram

77 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror du det känns för honom också när vi inte hörs? När jag backat och inte hör av mig?
Finns jag i hans tankar?
Kram

78 Minimee:

skriven

Hej Es

Finns det någon speciell kärlek jag skall hålla utkik efter i sommar som du kan se? kram

79 ❤️:

skriven

Hej Esmaralda.
De kärlek som är påväg är det någon jag går in i ett långvarigt förhållande med?
Kram

80 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Undrar varför syrran inte verkar bry sig om oss. Ligger det avundsjuka bakom eller är det något annat?
Tack!

Svar: Osäkerhet, lite avundsjuka och ett missförstånd.. ni behöver prata ut.. kram
Esmaralda

81 Elisa:

skriven

Hej!
Ser han ut att komma hit?
Kram

82 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer barnets pappa börja ta mer ansvar och ha sonen oftare och mer?
Kram

83 Jessica:

skriven

Es,
vad känner A för mig?
Har han känslor för mig?
Ser du om han och jag kommer ha en framtid tillsammans?
Kram

84 Hanna:

skriven

Hej.
Försöker igen :)

Kan du se något ang. vår lånesituation hos banken? Vi har tidigare haft bakslag där. Och när bör vi i så fall ta kontakt med dem?

85 Sofia:

skriven

Hej kära Esmeralda!

Jag ville också köpa en talisman och kommer att mejla dig så att du lägger undan en till mig om du fixar flera i framtiden. ❤️

Min man och jag är ledsna och utmattande av alla prövningar vi ställs inför hela tiden. Vår dotter mår dåligt, är negativ och ser ingen lycka och glädje i livet. Hon är bara 16 och alltid varit stark men nu är hon svag och behöver oss mer än någonsin. Samtidigt som att just nu är då vi också behöver börja arbeta på vår relation för att inte falla isär och fortsätta vara en familj. Vi har sökt hjälp och vi hoppas få den, samtidigt försöker vi peppa henne, få henne att tänka annorlunda och ge henne allt stöd hon behöver. Kommer vår dotter att få en bra sommar? Kommer hon att vara lycklig? Eller ska vi förbereda oss för det värsta? ❤️💕 Tack kram /S

Svar: Du kan inte boka en ny talisman redan nu.. jag vet ju inte säkert om det blir fler.. eller när... se till så din dotter får professionell samtalshjälp .. det kan hon behöva under en period... det kommer blåsa över och bli bra... kram
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: