Otrohet är ett val......

Låt oss tänka tanken att vi ligger med en  person som redan  har en käresta… och så länge allt är bra tänker vi inte tanken men när vi blir bortvalda eller irriterade… då kommer tanken upp att kanske man skulle  berätta för den bedragna parten  att hens käresta   minsann legat både hit och dit ?  

Man gör det ju enbart för att hämnas.. men är det  okey ?

Mitt svar är att det är ALLTID okey att meddela sådana sanningar.

 

Somliga skulle kanske säga att varför ska man ställa till med problem i paradiset ?

Det folk inte vet har de inte ont av !

Men för  det första så är det inget paradis i en relation där man ligger runt och för det andra så kan det såra etter värre en dag när obehagliga sanningar kommer fram.. för fram brukar de alltid komma.. förr eller senare.

 Gå bara till dig själv – om din karl eller kvinna  var otrogen, skulle du inte vilja veta ?

Det mest patetiska som finns är ju om typ halva stan vet om att din sambo är otrogen och själv har du ingen aning.

De flesta vill veta.

Sen finns det alltid de som lever  sitt liv med huvudet uppkört  i röven  och inte vill veta nåt om någonting alls.. fast det är ovanligt.

Ett förhållande kan överleva en otrohet.. . om den otrogna direkt går hem och berättar vad som hänt och är jäkligt ångerfull... och sen jobbar hårt på att partnern ska få tillbaka sin tillit

För ett förhållande utan tillit är  bland det mest destruktiva som finns.

Och  när älskarinnan/älskaren  sen  ringer och ska levererar sanningen....ja då får hen till svar att det är gamla nyheter !

För övrigt så tycker jag inte att det finns nåt mer osexigt än en  raggande karl som är gift/sambo.

 

 

Kram & kärlek

1 Skorpan:

skriven

Ja men vad om man inte vet att den andra är upptagen då? Nej jag vill inte ha nån som är upptagen, vill ha karln för mig själv ;), egoist :D. Det är svårt med relationer...

Redan fredag och imorgon ska det bli kalas, huset ostädat, nå det är ju ingen nyhet, så det blir lite bråttom då, igen ;). Bara vi får ihop menyn så går det.

Undrar om jag missat det jag skulle öppna mitt sinne o ögon för, det som kunde vara lite "utöver det vanliga"? Har inte märkt nåt i alla fall...

Helg, skönt...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Om man inte vet ifall personen är upptagen.. då blir man ju själv förd bakom ljuset och det håller ju inte hur länge som helst... sanningen kommer ikapp.... känns inte som att du missat något, nej... kram
Esmaralda

2 MB:

skriven

Nej usch! Jag drog upp en historia från en stackars nygift innebandy fru jag avlägset kände, jag fick bära hundhuvudet när jag var den som berättade att många visste. Fy men jag hade i ärlighetsnam. Velat att nån skulle gjort samma för mig.


Jag har en chef man skulle kunna säga skulle vilja erövra världen och butter/charmig, den andra är human och omtänksam. I förrgår fick jag veta att han ska gå till en annan avdelning, har har ingen assistent där och i vårt samtal yttrade han att han inte frågat om mig ännu. Har han en ambition att överhuvudtaget göra det? Det här sätter mig i en dum sits när jag precis fått förlängning med mer 75%. Jag har känt att vi fungerat fast jag är ny har han stundvis tyckt det har varit bra. Ser du något, lite osäker är jag.

Kramar MB

Å tack för svaret med planering av 1 års utlandsresa, planering är i rullning!

Svar: Ja ibland skjuter man budbäraren.. men man får känna sig nöjd med sig själv i alla fall när man gör något som man önskar att man själv fått om man vore i situationen. Chefen känns lite lurig... han verkar inte ha bestämt något än.. kram
Esmaralda

3 Jossan :

skriven

Det har jag varit med om.. mitt ex var otrogen med mig flera gånger.. Jag visste sen att han hade tjej och då hade jag träffat någon annan. Han hade haft tjej hela tiden.. sen under en lång tid berätta han att de hade det så dåligt och skulle göra slut. Hon ringde mig och jag var så korkad och ljög för henne.. Jag ångrar det idag.. Jag gjorde det av den naiva tanken att han inte skulle sluta prata med mig. Men nu har det gått 1,5 år och de är fortfarande ett par och bor tillsammans men om han fortfarande är otrogen mot henne vet jag inte. Vilket fall så skrev han till min kompis i början av detta året (tror jag det var) och fråga om mig. Så jag existerar nog i hans tankar fortfarande.
Men saker och ting lär väl komma fram så småningom.. jag tror inte riktigt de är rätt för varandra om han är otrogen mot henne.
Vilket fall ångrar jag mig att jag ljög.. Jag gjorde allt att få tillbaka honom under den tiden... Ibland när jag tänker på hur han behandlat mig blir jag så arg. Jag vill så gärna ha en ursäkt från honom!

Kommer han höra av sig igen?

Kram

4 Anna.L:

skriven

God morgon! Ska åka buss till L idag, på en liten workshop med min teatergrupp. Kommer det gå bra?? Trots väder och vind, förkylning osv.
Det är ju en väldigt kort resa, 3h buss dit och sedan åker vi hem på lördag kväll.
Kram!

5 sus:

skriven

hej
alla dessa otrogna.....
dålig självkänsla?
bekräftelsebehov....
se mig....
fredag....
skönt.....
ska jag fråga?
vad blir svaret....
love sus

6 Lollo:

skriven

Hej Esmaralda.
Ja jag håller med, finns inget osexigare än en man som redan har förhållande. Jag menar om vi var tillsammans skulle han göra precis likadant för mig det får Man inte vara för dum för att förstå.

Jag däremot hade ett annat dilemma, när mitt ex och jag gjorde slut och han började träffa en annan tjej. Vi hade inte fått ett ordentligt avslut eftersom det tog slut av andra omständigheten som att vi bodde i olika städer. Han är väldigt stängd angående den nya tjejen. Säger inte hur deras relation är. Han är inte lätt att prata med överhuvudtaget. Det blir inte den där öppna kommunikationen som jag gillar.
Månaderna har gått och samtidigt som han träffat henne så har han vart med mig.
Men i hans ord brukar det luta åt att det är henne han ska vara med iallafall IBLAND.

Vad tycker du i det här fallet Esmaralda, ska man berätta för ”nya” tjejen eller inte, jag vet inte ens hur mycket hon skulle bry sig?

Har han endast utnyttjat mig?
Eller velar han om han vill vara med mig igen eller inte, finns chansen?
Kram


Svar: Sätt ner foten och låt det vara slut... han verkar utnyttja situationen och du blir inte mer lockande för honom om du hela tiden finns där redo... om du ska berätta eller inte.. är upp till dig.. kram
Esmaralda

7 Cn:

skriven

Ja fy fan😡😡!! Vilka svin🐷🐸.
Tänk att det alltid är dessa män som kommer fram till mig på krogen., är så trött på dessa män!!
Kommer jag att träffa en riktig man som är singel??? Kram

Svar: 100% säker att du gör det.. kram :)
Esmaralda

8 Livsturisten :

skriven

Ja uscha för otrohet men å andra sidan är det knas i förhållandet så är det.. Otroheten finns ju inte ens på kartan om allt är bra tänker jag.
Nu har jag verkligen följt ditt råd om att ta risker för att kanske nå kärleken o jag tycker jag är som en öppen bok nu. Uppskattas det på det sätt jag vill o tror eller blev jag för mycket nu? Galet förälskad är jag o njuter av känslan hur kort den än må vara. Ha en finfin fredag.kramar!

Svar: Nej det är inte för mycket... kram :)
Esmaralda

9 Mg:

skriven

Hej!
Kommer jag har en ny tjänst 2018? Är det på mitt nuvarande arbete? Lr på ett nytt företag?
Kram!

10 Maria:

skriven

Godmorgon :)
Ja det är helt rätt, berätta ska man göra om man vet nått. Så hemskt att bli bedragen, har blivit det för länge sen..är så orättvist, jag hade ju aldrig vart kvar om jag vetat sanningen.nä fy tacka vet jag ärlighet , den varar längst ❤️Kämpar på här med Fredrik. Vad ska jag göra med karln? Säger art han kommer på lördag men gör han det tro? Han verkar ha väldigt svårt att hålla ord?
Kram från uppgiven❤️

Svar: Ja han är inte helt pålitlig... finns dock en god chans att han står till det han sagt denna gång.. kram
Esmaralda

11 Jennie:

skriven

Hej. Ja det är så jäkla patetiskt med alla gifta o upptagna män på dejtingappen tinder till exempel... En vanlig fråga jag brukar få är: är du gift? Nää då sku jag ju ALDRIG använda tinder....

Det är verkligen jättesvårt att träffa LEDIGA män, de flesta verkar vara upptagna och då bryter jag kontakten direkt. Vill inte ödsla en endaste sekund på dem.

Kan man ha nya talismanen ihop med den gamla? Alltså så att de är invirade i samma duk? Fungerar de lika bra?

Ser du någon romans för mig snart? Kram

Svar: Jadå, du kan båda talismanerna tillsammans.. i bästa fall ger de varann energi och i sämsta fall så ignorerar de varann.. något negativt kan inte ske.. kram
Esmaralda

12 Helena Ir:

skriven

Jag ser inget sexigt i otrohet alls..
Jag har blivit bedragen och lämnad när jag var ung med 2 små barn. Det låter väl tufft..men jag är inte av bättre virke själv..jag har också bedragit..innan jag förstått, att jag borde avslutat först. Det här är långt tillbaka i livet..men ingen ursäkt.

Jag fick för mig att jag ska gå på bio..så det tänker jag göra idag,själv..gjort det förr..All in clusive heter filmen.
Tänkte gå redan efter lunch..en egen dag inne i city.

Får du någon känsla för mitt nästa år? Kan det vara ett år som blir ljusare?

Ha en fin dag..

Kram :)

Svar: Jag tror att de flesta av oss bedragit... det gäller bara att stå för det man gör och att förhoppningsvis lära sig något av det... vad mysigt att du ska på på bio.. ha det riktigt trevligt !! Nästa år kommer bära med sig en hel del ljuspunkter.. kram :)
Esmaralda

13 Dunegull:

skriven

Går resan bra i helgen? Eller blir det massa strul?
Nervös..
Kram

14 <3:

skriven

Godmorgon kära Es tillit är verkligen A och O i ett förhållande. Ser det fortfarande positivt med räkningen ? Hoppas att C inte sätter käppar i hjulen och ska kolla upp allt med lupp. Ingen trevlig dam det där inte. Det har tagit sådan tid med detta ärende.
Kram

15 Skrållann:

skriven

Hej!
Läser och konstaterar att jag som oftast håller med dig.
Funderar också på vad otrohet är?! Är det flörtande, är det sexuellt umgänge, när går det liksom över till att man är otrogen? Jag har min gamla vän sedan barn. I ungdomen gjorde vi det mesta ihop men vi var aldrig ett par. En gång kysstes vi det är allt. På äldre dar har vi återupptagit vänskapskontakten och vi hörs ofta och ses mer sällan. Vi har roligt i varandras sällskap och jag anförtror mig till honom och det är där min fråga kommer. Min man och jag hade det dåligt långt innan han kom in i bilden igen och i äktenskapet har det låst sig helt. Vi kan inte prata. Jag öppnar mig mer mot vännen än mot mannen. Räknas det som otrohet? Att själsligen blotta sig mot någon annan än sin partner? Isåfall är jag otrogen.

Kram❤

Svar: Vad som är otrohet är individuellt.. men att du öppet kan prata med mannen känns mer könlöst.. många har ju en bästa vän av samma kön som de kan prata med om allt som de inte pratar med sin partner om.. kram
Esmaralda

16 Var modig:

skriven

Godmorgon,
Och japp - huvudet på spiken !!

God karma att se sina medmänniskor och kunna agera så som man själv velat att andra gjort för en själv. Vad tror du Es, på tal om annat än rötägg, kan jag få uppleva stora kärleken nästa år? Känner mig så redo.

Ha en go fredag.
Kram, kram.

Svar: Chansen är god.. kram :)
Esmaralda

17 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Med otrohet så sårar man, det är nog lätt att säga om man inte vart med om det att man aldrig skulle förlåta det, det gäller att vara stark om den andra beter sig som skit mot en och välja att lämna. Men om förhållande verkligen är värt att kämpa för så kan man välja att försöka gå vidare från otroheten.

Es, vissa kanske tycker jag är troligt ytlig men jag tänker verkligen på att jag vill göra en bröst operation varje dag. Jag känner mig missnöjd och jag vill kunna känna mig bekväm i min kropp. Tror du jag kommer göra operationen innan jag möter en ny kärlek? Eller kommer kärleken före? Kanske jag till och med får fler barn innan operationen?
Kram

Svar: Jag tror nog att det kommer en operation en dag men det ser ut att dröja och du hinner med en hel del först.. kram
Esmaralda

18 F:

skriven

Drömde inatt att vi höll på att renovera ett stort hus med två plan att vi ägde bara våningen nedanför? Vad kan det betyda.

19 åsa:

skriven

Hej E!

Kloka ord o håller med av dagens blogg om otrohet. hm..ursch!

Ska jag åka till sth innan jul el vänta i mellandagarna.?
Kraaam Åsa

20 Virrhönan:

skriven

God morgon!

Vilket fredagsämne. Visst är otrohet ett val men vart går gränsen? Är man otrogen om man småflörtar lite eller är man otrogen först när man går hela vägen till sänghalmen? Vad tycker ni? Hela vägen skulle jag aldrig gå och har aldrig gjort men det finns en man som gör vardagen lite roligare men ingen av oss menar nåt seriöst och det vet vi om båda två. Fast han kanske ändå försöker hela vägen, tror du det EZ? Ikväll ska jag i alla fall ha en lugn och skön kväll helt för mej själv, bara teven som sällskap. Ha en trevlig fredag. Kram

Svar: Ja, var gränsen går är individuellt och det måste man prata med sin partner om och göra klart... och visst skulle mannen gärna gå hela vägen :) kram
Esmaralda

21 Mariao:

skriven

Interessant ämne......för sådär 7 år sedan var jag otrogen mot min narcistiska partner. Jag är otroligt glad att den mannen jag var otrogen med kom in mitt liv.....för genom honom vågde jag ta steget fullt ut att bryta upp med min sambo. Ett förhållande som byggde på att han var stor stark och bäst, jag var liten, osynlig och något som katten släpat hem.
Jag berättade nästa omgående att jag vart otrogen och att jag ville skiljas. Min sambo ville inte, trots min otrohet, han ville fortsätta.......
Inte en ända dag har jag ångrat min otrohet, inte en ända dag har jag ångrat att jag skilde mig.

Otrohet är inte svart eller vitt.....oftast finns det mer bakom. Men....är man otrogen så får man fan i mig ha råg i ryggen och berätta:)

Kram,
Maria

Svar: Exakt !! Kram
Esmaralda

22 Mariao:

skriven

Interessant ämne......för sådär 7 år sedan var jag otrogen mot min narcistiska partner. Jag är otroligt glad att den mannen jag var otrogen med kom in mitt liv.....för genom honom vågde jag ta steget fullt ut att bryta upp med min sambo. Ett förhållande som byggde på att han var stor stark och bäst, jag var liten, osynlig och något som katten släpat hem.
Jag berättade nästa omgående att jag vart otrogen och att jag ville skiljas. Min sambo ville inte, trots min otrohet, han ville fortsätta.......
Inte en ända dag har jag ångrat min otrohet, inte en ända dag har jag ångrat att jag skilde mig.

Otrohet är inte svart eller vitt.....oftast finns det mer bakom. Men....är man otrogen så får man fan i mig ha råg i ryggen och berätta:)

Kram,
Maria

23 ThereseC:

skriven

Hej Es!

Nu har jag varit på crawlkursen. Jag som brukar känna mig så vaken och pigg efteråt är i stället trött och känner mig gnällig. Jag var verkligen inte i form på simningen heller. Allt gick hemskt dåligt.
Så jag tänkte gå och lägga mig och hoppas på att vakna på rätt sida efter att få sovit en stund till.

Kram ThereseC

Svar: Bra tänk.. nu hoppas jag att du vaknar pigg och glad.. kram :)
Esmaralda

24 Stampe:

skriven

Hej
Min särbo beter sej väldigt konstigt
Jag tror inte att han är otrogen, Men vad handlar det om?
Barn,jobb,pengar?
Meningen är att jag ska åka dit i helgen,Men vill han ens det?
Trevlig helg
Tack
Kram

25 Jennifer:

skriven

TACK fina nya Shanti- talisman!! Blev erbjuden fastanställning dagen efter att jag fick talismanen. Tack, tack, tack! Så tacksam! Men har jag en chans att lyckas med det jag allra högst önskar i hela världen? Kram

Svar: Underbart att hon bistod dig så snabbt !! Ja, det känns som om det blir ett lyckande.. kram :)
Esmaralda

26 55:

skriven

Tycker också att en man som har ett förhållande som är otrogen är osexigt.

27 Mariao:

skriven

Så konstigt....mina inlägg tycks komma 2 ggr.....irriterande. Som jag var värsta tjatmostern:)
Fattar inte varför det helt plötsligt blir så....

Svar: Du trycker kanske mer än en gång på sänd ?
Esmaralda

28 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Otrohet av värsta sort har jag erfarenhet av..i övre tonåren ,då man tycker man äger världen ..Då hade killen ha en vid sidan om i 6 mån Sårad var bara förnamnet ...men det som gjorde ondast efteråt var alla sk "vänner" som visste men inget sa...

Svårt ämne detta med otrohet men jag tycker ärlighet varar längst

Helena Ir ha trevlig biostund , sett filmen , den är bra man får skratta något som behövs så här i novembermörkret. Ser fram emot filmen Solsidan !

Ha en härlig Fredag

Kram Anki med flock

29 Miltons Mamma:

skriven

God Morgon!
Hälsa MG att det är Black Friday på AZ idag.25 % på namnam 😀
Kjam

30 Miltons Mamma:

skriven

Ska jag byta advokat till Erika? Rakt svar ja eller nej 😀

Kjam

31 Helena Ir:

skriven

Tack !

32 EPM:

skriven

Men, äkta kärlek kan uppstå trots jobbiga omständigheter....

Strulig kväll och omtumlande morgon, vad händer nu? Jag är orolig. 😔

Kram

33 ängeln:

skriven

Godmorgon! Hur kommer makens resa bli? Kram

34 Madeleine :

skriven

Hej ez! 

Jag har upplevt att 2017 har varit upp och ner för mig och jag har haft svårt att hitta en inre balans. 

Blir 2018 bättre för mig? 
Kommer jag träffa min fling då eller finns han redan? 

Kramar

Svar: Får en stark känsla av att en hel del positivt kommer att ske under nya året.. kram
Esmaralda

35 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Möter jag kärleken innan sommaren?
Kram

36 Mim1:

skriven

Hej!

Jag blir tokig snart sååå trångt i lägenheten. En tvåa är alldeles för litet för oss. Jag vill ha ordning och reda och inte en massa grejer överallt.
Kan du se om en större lägenhet är långt borta? hoppas innerligt att vi får en trea snart.

kram

37 Mim1:

skriven

Hej!

Jag blir tokig snart sååå trångt i lägenheten. En tvåa är alldeles för litet för oss. Jag vill ha ordning och reda och inte en massa grejer överallt.
Kan du se om en större lägenhet är långt borta? hoppas innerligt att vi får en trea snart.

kram

Svar: En större lägenhet är på väg.. kram
Esmaralda

38 Vänder på livet - Ghostwriter :

skriven

Jag vill säga upp mig på en gång. Jag vill inte stå ut, inte när ens pengarna är en tillräcklig anledning.

Kan universum hjälpa mig i detta så att jag inte behöver ångra mitt val..visst kan jag få pengar på andra sätt, för jag tror jag har en plan...




Kram

39 F.u:

skriven

Drömde en konstig dröm vi skulle flyga helikopter, jag satt i helikoptern men var på utsidan, sen när han börjar flyga så håller inte flygfältet, jag hänger utanför, men klarar mig ändå, det var en läskig känsla. Vad kan det betyda?

40 Ghostwriter :

skriven

Ska få en intervju till ett annat jobb och undrar om jag bör tacka ja? Det kändes både negativt men också spännande. Vad ser du?!



Kram!

41 Hoppfull:

skriven

Hej!

Har i flera år haft så otur och allt har verkligen känts hopplöst. Jag är en mycket envis person så jag antar att min envishet och jävlar anamma har hållit mig uppe. Hoppas att 2018 blir ett mycket bättre år och att mina förhoppningar blir verklighet. Ser du om 2018 blir bättre än de senaste åren??

kram

42 Michaela:

skriven

Blev bedragen i mitt förra förhållande som varade 9 år. Det pågick i någon månad innan han gjorde slut och flyttade in till henne som bodde 10 min ifrån oss. Hoppas idioten får sitt straff en dag.

Blir så trött på att jag inte kan sova hos andra. Ligger och vrider och vänder mig och kommer inte till ro. Kan ju inte åka hem igen bara för att få sömn. Suck! Kram

43 Maria:

skriven

I min seans skrev du att jag Inte ska berätta för kvinnan utan bara lämna det därhän. Har haft ångest över detta men jag borde alltså inte ha gjort det?

Svar: Du ska göra det du själv känner är rätt för dig... sådant är ett " egetbeslut" och ska inte luta sig på någon annan.. kram :)
Esmaralda

44 <3:

skriven

Hej kära Es blir det en trevlig fest imorrn. Vi ska till en lite annorlunda restaurang för födelsedagsfirandet av M. Bjudit med mig en väninna som är lugn. Man vet aldrig med M. Blir ofta sånt drama kring henne. Tänkte nytt ställe kan det bli någon flört ?
Tror jag börjar se lite annat nu. I hotell baren igår såg jag en snygg man i svart rock. Tror inte att han såg mig satt långt bort vid ett bord.
Kram
💗💗💗

45 Lydia💕:

skriven

Jag har varit med om mycket med mitt ex han va otrogen i flera år fast jag inte ville tro på det utan ah det går över den fasen han går igenom
Har haft själv flirter när jag har varit ute och känt lite pirr men aldrig gått över gränsen och följt med hem
Nu ska jag flytta och träffade då mitt ex och undrar om han kände någon tvivel med sitt liv han har valt tror inte han var riktigt beredd på min flytt han mumlade lite om att jag kanske ångrar mig men då är väl allt försent jag låtsades inte höra det vad han sa men har tänkt mycket på det
Lydia💕

Svar: Ärligt talat så ser jag inte att det skulle bli bra om du fortsatte förhållandet med ditt ex.. kram :)
Esmaralda

46 Rebecca:

skriven

Finns det någon som tycker jag är söt eller attraktiv? kram :)

47 Fanny2:

skriven

Håller verkligen med dig... Och det finns inget osexigare än män som raggar fast de har en sambo/fru/flickvän. Man ska inte nöja sig med andras rester, så det så... Det är bättre om folk får veta sanningen innan mer skada hinner ske så som oönskade graviditeter eller kanske någon könssjukdom... Det är ju inte alla som ens skyddar sig. Om mina vänner visste att min kille var otrogen så skulle jag inte se dem som vänner längre... Blir mörkrädd när jag läser otrohetshistorier. Klart man ska berätta om man vet att någon är otrogen, om man inte gör det så förtjänar man lite dålig karma...

Tillit är oerhört viktigt för mig. Lovade mig själv att aldrig vara otrogen när jag såg min pappa som barn... Blev så glad när du skrev att min soulmate var den trogna typen i min seans... Det blev en och en annan glädjetår. Undrar när den träffen blir av... Han verkar lite för bra. 😁

Tror du att 2018 kan bli året då jag träffar min soulmate?

Kram

Svar: Han ÄR bra... din tillkommande och jag kan bara hoppas att han dyker upp riktigt snart.. kram :)
Esmaralda

48 EM:

skriven

Hej Es

Hur kommer det nya året bli?
kram

49 Agnes:

skriven

Nu för tiden är det enkelt för mig att sålla ut idioterna...jag utgår från att varenda karl som dyker upp egentligen är i en relation!

Därför är jag singel, då varenda man i grunden är upptagen...eller så motsvarar han ej den bild utseendemässigt som jag har av en man...eller, så har han fel jobb...enligt mig...för många barn...fel ålder...fel längd...för överviktig eller för smal...så...enkelt sagt...

"Gårdagens" män i mitt liv har satt ribban för "morgondagens" män i mitt liv...de ljuger, bedrar o ser mig som en idiot som är född för att bli lurad o lattjad med!

Kort o gott...det går inte att lita på en man...och jag tillhör inte de kvinnor som väljer att blunda enkom för att "ha en relation"...

Sedan finns det människor som medvetet letar efter upptagna individer...därför de gillar kicken av att vara "den andra"...vet kvinnor som medvetet la sig med min exmake då de visste att han var gift...vilket jag fått veta...

Nä...här släpps det inte in en enda man...därför jag har inte tid att satsa resten av mitt liv på att boosta män som gillar att utnyttja kvinnor...

När tom vår kung "vänder blad" med jämna mellanrum...så vad är det då som säger att en "vanlig allmogeman" skulle kunna hålla pitten i styr???

Kram!

Svar: Borgare, bönder eller adel.. samma skrot och korn om du frågar mej !! En gång i unga år hade jag en killkompis som mycket högtidligt sade.. och menade att ; det är pitten som styr och så var det för han del... kram :)
Esmaralda

50 Helena Ir:

skriven

Tack Anki,filmen var sevärd..skön historia..lättsam att titta på ..och en hel del skratt!
Stolt över mig själv,jag kunde låta bli biogodis :)

Solsidan,den måste man se också..ännu mer skratt,tror jag!

Passade på att köpa lite småpaket till min dotter,några små julklappar får det bli på vår resa. Ett presentkort till filmen solsidan,tyckte jag var bra.

Kram :)

51 Lady in red:

skriven

Hej Es

Ser du något festligt jag kommer gå på? Kram

52 Anonym:

skriven

Hej! Esmaralda
När manskap skriva till så kommer Jag är inte en robot ?
😃 kram




Svar: Ja det är inte jag som ordnat dit den... det är blogg.se så det är nog bara att finna sig i.. kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: