Rimming & rövsex......

Rimming… dvs rövsex… pratade  vi om i tjejgänget. 

Det berodde på att  Karin ( kan vi kalla henne) berättade att  hennes karl var mest tänd på hennes anus, vilket hon inte alls uppskattade.

Och så var diskussionen igång.

 Hur många har genomfört analt samlag ?  Rimming?   Och vad tyckte man om detta ?

 

 Det visade sig vara 3 stycken av tanterna i vår grupp om 8  ladies som genomfört anala samlag .

Två av dem tyckte det var helt okey men inget hallelujamoment.

  Flera andra hade försökt men inte fixat det riktigt.

Rimming, med tungan… hade alla utom en prövat på. 

Gillar man inte nåt så ska man inte utsätta sig, det  är ju en självklarhet.

 

 

Jag är av den  åsikten att allt mellan två vuxna människor är okey  om båda två  är med på noterna  och sen kan det få vara hur kinky som helst.

Rimming är väl inte kinky eller ovanligt – och det ägnade man sig säkerligen  åt långt innan ordet ens var uppfunnet.

 Personligen är jag inte särdeles förtjust i rövar… på det sättet…. och jag tillhör dom som försökt men säger nej tack… jag vill helst ha pillevitten  i snippan .. om man säger så och uppskattar inte om den glider in fel..

 

Att få baguetten bakvägen var ingen behaglig upplevelse…så jag antar att mitt rövhål är enkelriktat.

Herregud vad konstigt  det här blev…. nu vet jag inte riktigt hur jag ska knyta samman säcken….och avsluta detta ?

Jag vill nog bara uppmuntra alla att göra precis vad de vill i sängen… och förhoppningsvis hitta en partner som  vill detsamma ! Oavsett vad !

 

Och så måste jag säga att vi människor HAR ju sex.. så det borde inte vara krystat eller konstigt att prata om !!

Någon som vågar dela med sig av erfarenheter ?

Kram & kärlek

1 Skorpan:

skriven

Ja det var ju också ett ämne ;). Har aldrig syyslat med rimming o är inte speciellt intresserad heller, exit only ;). Har stött på två som föreslagit det men... En tredje ville vara den som bestämmer, o då vad jag ev skulle göra, vilket jag inte kan tänka mig. Kändes lite som att jag skulle vara livegen.. Nä vanlig sex känns bäst :) o bra sådan hoppas jag på i framtiden. Vad ser du Es, kan det bli mycket av den varan i framtiden? Borde nog träna sexmusklerna, de är i dåligt skick.. O det är ju inte bra ;).

Redan tisdag, hmm, ser framemot veckoslutet, men före det måste åtminstone en ansökan skrivas. Till det kobb som verkligen tände mig.. Nångång händer det ;).
Ha en gnistrande dag!
Kram Skorpan

Svar: Visst blir det härlig sex för dig !! Javisst blir det så att jobbet kommer.. det som du verkligen vill ha... ge dig inte en tum... kram :)
Esmaralda

2 Virrhönan:

skriven

Godmorgon!
Sex har väl nästan alltid varit tabu att prata om, det pratades aldrig om det hemma. Idag är det annorlunda tror jag även om det kanske är lite pinsamt. Några av oss snackar sex på jobbet och då kan det bli helt tyst i andra änden av bordet, kärringar, de fnyser på näsan! Men jag kan lova att de tänker ett och annat. Bakvägen är testad men absolut ingen favorit, äckligt kan jag tycka. Helst ska det väl gå normalt till :-) vad nu klassas som normalt. Och självklart har alla sex så varför skulle det vara så pinsamt att prata om egentligen. Man kanske skulle införa en sexdag i varje förhållande. Kul tisdag detta blev då, blir det nåt kul med kärleksbekymret tro?
Kram💕

Svar: När jag var barn för 50 år sen pratades det inte om sex hemma... ingen upplysning eller så utan man blev bara förmanad att " hålla på sig" och för guds skull inte bli gravid.. och det var ju just vad jag blev.. som 17 åring :) Ja, något kul kan det bli för din del.. absolut.. kram :)
Esmaralda

3 EPM:

skriven

Godmorgon.
När det gäller just rimming så har jag aldrig fått något bra intryck. Testade som väldigt ung, inte frivilligt- ingen snäll pojkvän.
Så detta såg jag till att klargöra för framtida partners. En av dessa använde det dock emot mig. Mitt under akten tryckte han in den och jag knuffade bort honom, men därefter blev akten i stort sett enbart en kamp där han blev tvingande och jag värjde mig.
Samma sak hände sedan 14 år senare, ett one night stand som inte var särskilt intresserad om att jag skulle ha det bra- gjorde det han ville. Jag kunde inte säga stopp, var fast i ett minne jag inte ägnat en tanke unde många år.

Däremot så har detta inte påverkat hur jag är i sängen eller på något sätt förstört mitt sexliv på något sätt! Jag har tydligen en förmåga att skilja ut detta från sex, det är jag väldigt tacksam för.
När jag är med någon som jag är trygg med så tänker jag ge rimming en ärlig chans, på mina villkor. Kanske gillar jag det, kanske inte. Men det är upp till mig!☺️

Kommer jag och J påbörja vår gemensamma vandring snart..?

Kramar

Svar: Skönt att du kan njuta av sex och inte blandar samman !! Kram :)
Esmaralda

4 Michaela:

skriven

Igår var jag tvungen att säga upp min fasta tjänst då chefen inte slutade med sin häxjakt på mig efter att jag mått dåligt pga det sexuella kollegan gjort. För att rädda hälsan så hade jag inget val än att göra såhär efter att ha pratat med jurist. Så nu står jag utan jobb och inkomst och allt känns väldigt mörkt. Hur fan skall jag klara mig? Rättegången mot kollegan är ej satt än. Har jag ens en chans att få upprättelse för allt? Skadestånd? Hoppas fanskapen en dag får sitt straff för hur de betett sig mot mig. Kram

Svar: Ja, det är onekligen ett fruktansvärt svineri.. och påföljder ser det ut att bli... ta nu hand om dig.. kram
Esmaralda

5 Nj:

skriven

😂🤣.. ja jag måste nog oxå hålla med.. min röv är nog oxå enkelriktad😄.. tyckte inte att jag var bekväm med sex analt.
Men nu längtar jag efter sällskap.. har han snöat inne?? Eller är han på väg.. kram

Svar: Han är på väg.. och han kommer..... kan dröja ett tag till dock.. kram :)
Esmaralda

6 Helena Ir:

skriven

En hel del karlar är intresserade av att köra denna vägen..jag avstår! Men jag har frågat om jag ska bistå med något "verktyg" i deras" ändlykta" istället..fått skrämda uttryck tillbaka!
För att vara allvarlig..det oroar mig om unga kvinnor känner sig tvingade till något..som de inte vill! Ingen kvinna ska behöva känna sig tvingad till något..ett nej,är ett nej!! Annars är det fritt fram..om båda gillar lika!

Fått fram mina tomtar och adventsstakarna i fönstren..juldukar mm. Det är julefint :)

Det ser ut att regna här hela dagen..har lite pyssel här hemma mest..hämta ut passar ska jag göra..men mest en hemmadag!

Ha en trevlig dag med Ozzy!

Kram :)


Svar: Exakt...det var nog mest det min sexualundervisning till barnen gick ut på... att säg nej till sådant du inte vill...Då är det julefint hos dig också.. härligt :) Kram :)
Esmaralda

7 Skrållann:

skriven

Hej!
Var lite väl nyvaken när jag läste dagens blogg och tyckte det verkade vara ett ämne som passade mig. Jag läste "rimning" och att rimma är jsg en hejare på. Förstod snart att jag läst fel och skrattade gott för mig själv. Hade däremot inte hört att det kallades rimming😳 Nåväl, där har jag ingen erfarenhet och kommer heller aldrig skaffa någon, men håller med dig, folk får göra som dom vill så länge alla inblandade vill.
I lördags var jag och firade min gamla vän och det var så roligt och jag tror att det blev riktigt uppskattat?! Visade sig att han skulle på jobbintervju, ser det ut att lösa sig på jobbfronten för honom?

Kram❤

Svar: Ja, firandet i lördags blev verkligen uppskattat ! Det löser sig med jobb för honom men kan dröja en tid... nu får du se upp ifall någon frågar om ni ska rimma... så du inte får för dig att karln har en önskan om att ni sida vid sida ska rimma lax !!:) Kram :)
Esmaralda

8 Tildis:

skriven

Hej Es! Jag håller på att planera för fullt inför den stora dagen men är så orolig för att allt ska köra ihop sig. Vill ju hålla budget också om jag får säga så och då krävs det lite fantasi. Funderar på att höra om några elever på gymnasieskolan i trakten skulle kunna tänka sig att ställa upp och hjälpa till under dagen. Kan det funka tror du?

Trevlig tisdag!
Kram

Svar: Ja, sådan hjälp tror jag är en bra idé.. kram :)
Esmaralda

9 Ninis:

skriven

Haha.. håller med dig.. inget för mig..finns ju annat som är mycket bätttre och får en att känna sig mer bekväm och njutningsfullt.
Undrar om jag snart får mysa med någon? Kram

Svar: Ja, visst får du det !! Ser ut att ske ganska snart dessutom.. kram :)
Esmaralda

10 Vv<3:

skriven

Godmorgon Esmaralda !

Kommer ardi till mig den här veckan eller blir det nästa månad?

Kram Kram

11 K.K:

skriven

Oj oj... Någon vecka sedan jag var in här och läste och drt första är om rimmning. ..hi hi. ... har aldrig hört förr att det kallas det.
Har ju provat och sällar mig till de flesta där tror jag. Går an men föredrar det för mig " riktiga" sexet. Men variation av det är ju gött. Har varit med en som bara bara ville slicka.... och mm jovisst men inte VARJE gång och bara det. Konstigt nog kunde han verkligen inte kyssas överhuvudtaget he he
Nää bäst är variation.
Träffar min äldre man fortfarande och måste skriva här med .... herregud vilken sexig man för sin ålder.
Han sparade en sträng på hakan och guuud vilket lyft mannen fick ❤
Åhh Jaa han är verkligen underbar när det gäller sexet med. Känns som att jag aldrig haft sex förr 😉😊
Hur blir framtiden med honom?
Kramar ❤

Svar: Det kan spinnas vidare och bli något bra detta... du får se tiden an.. kram :)
Esmaralda

12 <3:

skriven

Godmorgon kära Es får se om det blir något svar från den rätte PP. Hur är han som person ? Vill han träffa någon kärlek ? Spontant känns det som vi har väldigt olika liv. Men man vet aldrig 😉 Som H så är åldern perfekt och han är snäll.
Hoppas att jag orkar åka till Stockholm känns som jag behöver komma bort lite.
Kram
💗💗💗

13 Agnes:

skriven

I min värld är män som vill köra analt smygbögar, helt enkelt.
De vill spätta på en man, men vågar inte löpa linan helt ut, så de tar helt enkelt det näst bästa...en kvinnas röv.

med lite fantasi så kan de säkert få det till att de spättar järnet med en man...

Min sista exmake han gillar katoys...alltså thailändska män som är som kinderägg...de har "allt"...snopp o tuttar o så då ett rövhål...

När jag körde historik på datan under vårt äktenskap, så hittade jag sida efter sida med just bilder på katoys...

Kan endast beklaga de kvinnor/män han nu förtiden spättar på...att ha så dåligt omdöme med att umgås med honom.

Och sex...med en man...inget som finns i min värld...då män inte längre ser mig som en sexuell varelse...den tiden är förbi då jag fick ligga med ngn attraktiv man...råkade ju hamna i säng med en idiot för ca 10 månader sedan...och efter den snubben så fick jag avsmak för män o deras behov av att knulla runt.

Att jag mer o mer anser män överlag som avtändande, är kanske även det en bidragande orsak...
Ludna män, män som inte rakar sig...män som inte tränar o har en massa fett här o där...korta män...magra karlar med hästsvans...äldre män som ser sig som yngre...alltså...listan över män som i mina ögon är avtändande är lång...

Jag har en test...att om jag kan tänka mig att se personen på andra sidan frukostbordet, så är han ok att ha sex med...tyvärr så gillar de flesta män skägg eller annat lurvigt...så om jag skulle vara kåt, så lyckas de få min låga att slockna hårt o brutalt...jag kan inte fatta att kvinnor klarar av att ha sex med en luden o skäggig karl...

Skulle aldrig kunna kyssa en man med skägg...blotta tanken på att ha det där i ansiktet...

Så för mig är min sexuella period nu över...

Hade jag vetat att jag hade setts som oliggbar o totalt ointressant vid 56 så hade jag nog legat mer när jag hade chansen...men det var då det...på den tiden när män blev blanka i ögonen när de såg mig...

Inte fan hade jag en aning om att sex är en färskvara...

Kram!

14 Dunegull:

skriven

Kul ämne, gillar det mesta bara det är med rätt person så det inte är någon som tror sig har friheten.

Hur ser det ut sen när jag skaffat hund. Blir det bra?
Ett bra team?

Svar: Ja, det kommer bli bra.. var noga så du väljer rätt ras.. kram :)
Esmaralda

15 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Här regnar det och är gråtrist Så får man lära sig ett nytt ord att lägga till samlingen...hade inte en susning att det kallades rimming, och för min del avstår jag gärna I sängen ska det vara samförstånd och bägge ska vara med på noterna

På tal om sängen så fick jag leta mig blå efter Shanti...efter krupit på knä med stela leder och letat under ..hitta jag henne till slut i fotändan ...nu får hon vacker ligga bredvid hädanefter om natten

Ha en underbar pyjamasfest hos barnbarnet !

Kram Anki med flock

Svar: Det var en busig Shanti du har !! Kram :)
Esmaralda

16 Browallia:

skriven

Hihi... 😄Precis som Skrållann var jag nog inte riktigt vaken och läste Rimning jag med men upptäcke snabbt att det handlade om nåt helt annat! 😎 Att det kallas för Rimming har jag aldrig hört. Testat har jag men inte nåt för mig. Instämmer med att var och en gör vad den vill bara man själv är med på det.
~~~~~~~~~~~~
Ser du om min terapeut har förstått hur dåligt jag mår? Oftast så avslutar hon redan efter en kvart och ger mig inte möjlighet att öppna upp. Jag får ju inte ut någonting av det.


Svar: Detta tycker jag att du ska tala om för henne... det är viktigt att hon vet hur du känner.. kram :)
Esmaralda

17 Lotta:

skriven

Ja, själv lever jag som en nunna just nu och det är trist. Ser du om jag hittar någon partner snart för såhär vill man ju inte ha det.

Kram L

Svar: Visst hittar du en partner.. kram
Esmaralda

18 Njuterskan:

skriven

"Så jag antar att mitt rövhål är enkelriktat" - Haha!

Den tjuvar jag rakt av. Då det ofta blir tack men nej tack här också :)

Däremot har det testats! Och det tycker jag att man ska våga sig på. En hel del gillar ju det. Njutning är aldrig fel, så varför inte pröva sig fram till det ultimata?

Just nu är det torrt på den fronten. Ofta blir jag attraherad en kort stund för att sedan se män som kompisar.. Vad tror du Es, kan det klicka till på allvar med en man innan resan i sommar?

Kram å kör hårt på era fantasier, kvinnor! 🙌💃

..Oavsett om det är i sängen eller i vardagen utanför.

Svar: Absolut att man ska pröva sig fram !! Det klickar.. men det kan dröja en tid till.. jag ser tyvärr inte riktigt när.. kram :)
Esmaralda

19 Liten C:

skriven

Ha ha 😂😂😂!
Herregud vilket ämne 😝😂..
Har testar men av samma åsikt som dig 😊.. enkelriktat !
När vi ändå är inne på sex , han som jag fantiserar om .. känner han samma och har han sexfantasier om mig oxå 😎😊??
Kram kram ❤️

Svar: Ja, det tror jag faktiskt.. kram :)
Esmaralda

20 AnnaK:

skriven

Sysslar väl inte direkt med sex alls och hinner väl bli för gammal innan det är aktuellt igen. Pryd är jag inte men just den biten har jag undvikit.....tänker på ev bieffekter 😜

Nä, nu slut på rast.....bara jobba vidare!

Kram 😊

21 Mim1:

skriven

Hej!

Känner stor oro inför framtiden. Tänk om jag inte får jobb och blir ställd på bar backe. Tvingas kanske att bli uteliggare. Tanken skrämmer mig oerhört. Ber varje dag att det ska ordna sig med jobb och rimlig inkomst. Blir jag bönhörd???

kram

22 Mim1:

skriven

Hej!

Känner stor oro inför framtiden. Tänk om jag inte får jobb och blir ställd på bar backe. Tvingas kanske att bli uteliggare. Tanken skrämmer mig oerhört. Ber varje dag att det ska ordna sig med jobb och rimlig inkomst. Blir jag bönhörd???

kram

Svar: Ja, det kommer helt klart att gå den väg du vill och önskar.. kram
Esmaralda

23 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Haha, vilket roligt inlägg! Jag hör till samma grupp som dig. Men tycker de är helt okej de som tycker annorlunda.

En fråga, kommer de par skaffa barn tillsammans? Eller flytts ihop? Tar de relationen till nästa steg?
Kram

24 Mosen:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag förstår inte varför en del män så gärna vill ha den in andra hållet. Finns säkert kvinnor också. Men jag är kvinna och min erfarenhet är att män gärna vill om man okayar det. Jag menar skulle det vara skönare? Eller ren nyfikenhet?

Es, mannen, kärleken jag längtar och väntar efter, har han barn sedan innan? Möts vi inom 1 år?
Kram

Svar: Ja ni bör mötas inom ett år men jag kan inte lova... kram :)
Esmaralda

25 Att ha högt i tak:

skriven

Nope. Prövat men det var inte min cup of tea heller :-)

Däremot vet jag många vänninor som går "halva vägen". Med andra ord använder buttplug och rekommenderar det varmt.

Esmaralda: Finns det chans att vakna i rätt famn under tvåtusenartons första del? Trött på fling och oseriöst. Kanske dags för en klosterperiod ;-)

Kram kram ❤️
PS! Älskar att det är högt i takt härinne. Uppskattas enormt.

Svar: Jadå, den chansen finns... och högt i tak ska det vara här hos oss :) kram :)
Esmaralda

26 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon..

SEX var tabu och min mamma är så prydd och hatar alla män (eller är hon avundsjuk) flera killar jag har haft har stuckit för att hon är så uppenbart dum och hatisk..
Jag har gått flera kurser för att kunna få bort all tabubelagda känslor..
Nu finns det inget jag inte kan prata om.. Men just analsex fixar jag inte.
Jag jobbade på operation en gång och vi fick in en infekterad kvinna som hade kolonbakterier.. Hua vad helt döäckligt.. Vilken stank... Efter det klarar jag inte av några snoppar i äschlet.. Tänk var har snoppen befunnit sig innan. Hua..

Skulle den jag hade sex tillsammans med tala om att den var bi och låg med andra rövar så skulle jag troligen må illa länge.. Det behövs bara en liten bakterie som vill ha kul så har man en sjukdom man inte blir av med på många år..

Nu har jag en stark frihetslängtan och vill veva runt med armar och ben smek njuta och bli smekt jag vill tala om alla fördelar jag kan hitta på en kropp och jag vill inte skämmas.. Så dessa fetich klarar jag inte heller riktigt av.. Handfängsel fotfängsel piskor band så att man inte kan röra sig och trånga huvor samt haskedjor som är ihopkopplade med fötterna och händerna så rör man på sig så stryper man sig själv. Och detta köp folk och använder??det är sjukt enligt min åsikt dessutom. Förnedrande.. Hur fungerar människor??
Vissa kategorier av yrkesgrupper pratar om detta.. Poliser, högt uppsatta chefer och lärare.. Har jag kommit i kontakt med.. Kontroll och makt..
Däremot är ofta väktare Som står utanför en nattklubb väldiga gosedjur.. De vill inte ha mer makt det får de dagligen genom sitt yrke..
Obs!! Detta är bara mina personliga erfarenheter via livet eller via samtal med vänner..

Rollspel med makt och förnedring går jag inte ens in i..

Det är ohälsosamt för själen men att lyfta varandra till glädje och in i sjunde himlen är gudomligt.. 💕


Kärlek och sex är hälsosamt när man ger till varandra ger näring ger glädje ger styrka.. 💕

Önskar dig nu en härlig dag med glädje.. kärlek och harmoni..
Till MG önskar vi en snorfri dag.. Så han snabbt kan börja med nosarbete igen... Nu blir det övningskörning med sonen.. 💕
Tack för meddelandet igår.. Och ja det hände mycket och inget var från denna dimension men de kommer tillbaka i dag tacksam för hjälp av dem.. 💕

27 Mariao:

skriven

Ha ha ha....jag tillhör nog dom som är ganska frigjord när det gäller sex:)
Variation förgyller, tycker jag....man, kvinna, snippa, analt typ så;-)

Sex är otroligt krystat att prata om öppet, trots att hela nätet är översvämmat i det....vilket i mina ögon nästan är lite sinnesjukt. Dom flesta vuxna människor gillar ju sex, närhet och ömhet men i vardagslivet vågar man knappt krama varandra och desto mindre prata om det.

Ja, det var mitt inslag för dagen:)

Puss och stoooor kram,
Maria

Svar: Exakt så , Maria !! kram
Esmaralda

28 Kristin:

skriven

Da har jeg lært et nytt ord, kjære Esmaralda, men har aldri følt meg tiltrukket av dette.
Jeg sier som jeg mener: Hva andre gjør i glede sammen har jeg ingen ting med, og respekterer alt, så lenge man ikke er uærlig og forbruker noen.
Jeg har riktignok i min ungdom (uten certifikat og lystig) kjørt mot enveiskjøring. Men det var med bil, den gang alt gikk bra :)
Kram!

Svar: :) Kram :)
Esmaralda

29 Mumlan:

skriven

Usch vilket ämne idag. Det tycker jag inte om. Jag tycker inte du ska skriva om sådant alls. Jag bli illa berörd.

Svar: Jodå, jag vill känna mig fri att skriva om allt.. och sex händer ju hela tiden och är positivt, rätt och bra och blir inte fel bara för att man klär det i ord, tycker jag.. kram
Esmaralda

30 Dunegull:

skriven

Blev nervös när du skrev var noga med val av rätt ras. Har tänkt en golden hela tiden och har kontakt med en uppfödare. Nu väntar jag bara på lite tur i mitt liv så det kan bli löp nästa år. Verkar det vettigt? :)

Svar: Absolut !!! Lycka till :)
Esmaralda

31 Rebecca:

skriven

Verkar det som att jag kommer vara frisk över jul? Går runt och oroar mig över att vara sjuk, vilket såklart inte är bra och säkert attraherar det haha. Men jag älskar jul och vill så gärna vara frisk och få en bra jul!

Svar: Jadå det ser ut som om du är frisk över julen.. kram :)
Esmaralda

32 <3:

skriven

Hej kära Es tror du min soulmate kommer nästa år ? Hoppas verkligen att 2018 blir ett bättre år. Orolig att änglarna kommer du förstår säkert vad jag menar med pappa.
Kram

33 Mim1:

skriven

Hej!

Håller med dig Esmaralda. Sex är inget att skämmas över helt naturligt och vi har yttrandefrihet i Sverige. Klart att du ska känna dig fri att skriva om allt. Tolkade jag ditt svar rätt att jag blir BÖNHÖRD????

34 Mikael:

skriven

Hej.
Jag och min bror söker efter ett hus som våra föräldrar skulle bo i
Vi står för lån och vi tar hand om dom.
Tyvärr så dog pappa i lördags så tyvärr så upplever han inte flytten
Vi vill att mor ska få det bra i ett nytt hus och vill så gärna ha ett uterum också.
Det är så vi kan få en nystart.

Kan du se när det sker och hur huset ser ut.

Svar: Ja om ni går in för detta du och din bror så hittar ni huset... det är mindre, har liten trädgård, uterum, i bra skick och i stort sett klart att flyttas in i direkt. Vad snälla du och din bror är !! Kram :)
Esmaralda

35 Linnean 🌸:

skriven

Smaken är ju verkligen som baken...även i detta! Det är ju inte bara att banga på precis!
Med en kunnig man kan det vara trevligt. Anus är ju en otroligt erogen zon så det finns ju många andra sätt än att stoppa in hela ”saken”
Man får ju testa sig fram. Testa sina gränser. Det har jag gjort med en hel del inom sex. Sådant som man som yngre inte kunnat tänka sig och som man upptäcker kan vara riktigt häftigt. Som bondage, piskor och annat. Där handlar det helt om tillit till den dominante och det är den undergivna/ne som helt styr. Så fort ett stoppord sägs så avslutas det hela. Man gör ju upp innan var ens fasta gränser går. Ett nej är ju alltid ett nej vad det än handlar om. Tyvärr, är det nog många yngre tjejer som tror att de måste ställa upp på saker de inte alls vill för annars duger de inte. Det är så enkelt att hitta porr och så tror oerfarna att så här ska det gå till och det är ju helt fel! Man ska inte vara rädd att testa olika saker och det man inte gillar det gillar man inte och då måste ett nej accepteras. Påstridiga stjärtfixerade män plockar man ner med att plocka fram en rejäl dildo och tala om hur gärna man vill använda den på honom...Ojsan, det brukar ta skruv! 😉
Då blir de spaka de tuffa, hårda tjurarna 😉
Kom just på att jag har nog inte ens tänkt på sex den senaste månaden 😃 Illa ju när städning, kiropraktor och föreningsarbete kommit i första hand! Eller har åldern tagit ut sin rätt nu? Kommer det att bli en sådan där het träff snart? Var ju lääänge sen vi sågs och gick loss rejält! 😁 Kram...
/Linnean 🌸

Svar: Ja, att pröva sig fram och inte låsa sig i förväg... bäddar för ett gott sexliv !! Som du säger, att det sker med tillit och att ett nej alltid är ett nej. En het träff blir det rätt snart känns det som.. härligt :) kram :)
Esmaralda

36 EPM:

skriven

Es.
J grubblar mycket. Verkar ha hamnat i en kris, jag har dåligt samvete och lastar mig själv då min entré in i hans liv kanske triggat detta.

Kan jag göra något?
Hur kommer detta sluta..?
Känner mig så ledsen och maktlös...

Kram

37 Lydia💕:

skriven

Du är väl för härlig och varför ska inte tjejer kunna prata rakt ut om sex och lite kinky med varandra när det är helt ok för killar
Har inte provat det men om det skulle kännas rätt med någon så är det nog inte fel
Längtar jätte mycket efter någon och få mysa med igen men den verkar inte dyka upp och han verkar inte finnas
Lydia💕

Svar: Jodå, visst finns han... och han kommer korsa din väg... jag är 100% säker.. kram :)
Esmaralda

38 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Sex är naturligt. Om man gör det naturligt kan det bli riktigt härligt. Inte många här skulle finnas utan sex.

Kärleken jag ska möta, har han barn sedan innan?

Ser du vem utav mitt barns pappa och jag får fler barn först i nya relationer?
Kram

Svar: Ja det är fullt möjligt och troligt att han har barn... kram :)
Esmaralda

39 Amelie:

skriven

Jag har haft två pojkvänner och är inte så gammal Jag vill fråga er här i bloggen som ni många är äldre och har mer erfarenhet. Tack för att ämnet tas upp. Jag känner ofta att jag bör hänga på vad killarna föreslår och pröva men ibland vill de sådant som inte känns rätt vid tanken. Ska man stoppa det där eller ska man ändå pröva ? Det är svårt att veta hur man ska vara. Man vill inte vara tråkig i sängen.

40 Laila S:

skriven

Jag förstår inte denna blogg idag. Det uppmuntras till sex och till pervers sex. Varför istället kan man inte uppmuntra till att vänta med sex tills efter att man har gift sig.

Svar: För det första är sexlust normalt och ska behandlas som ett normalt behov. Det är aldrig fel att tala om sex eller utöva sex om lusten finns. I min värld finns inga likhetstecken mellan giftermål och sex... det är två helt olika ting. Kram
Esmaralda

41 Fanny2:

skriven

Håller med dig om att allt är ok mellan två vuxna som är med på noterna. Så länge ingen skadas på riktigt och gör något mot sin vilja är det inga problem... Jag är ganska öppen för mycket och gillar faktiskt analsex. Min värsta mardröm skulle vara att träffa en man som bara vill ha vaniljsex hela tiden. Nu har det inte varit någon action på länge men det finns anledningar. Tycker att det är oerhört svårt att lita på män och särskilt attraktiv känner jag mig aldrig.

Gissar på att min soulmate är ganska öppen eftersom han kommer att gilla att kunna prata om allt möjligt... 😂

Kran

Svar: Javisst är han öppen... och ni kommer kunna prata om allt.. finns inga pinsamma samtalsämnen mellan er.. kram :)
Esmaralda

42 Lenafena:

skriven

Kul med sex men har nog gjort mitt.....har inte varit aktiv på länge...och man säger ju ’ use it or loose it!.......manned du spådde i min framtid måste skynda...skynda innan jag bli helt torrlagd.....

Svar: Jag tror mer att du är som att cykla... det man lärt glöms inte bort !! Och mannen kommer.. den saken är klar.. kram :)
Esmaralda

43 Ghostwriter :

skriven

Ska jag tacka nej till intervjun? Jag känner inte att det passar mig helt imed resorna hit och dit, tror de inte kommer bli som jag hoppas där.



Kram

Svar: Kanske ändå bra att gå på intervjun så du får känna dig för ytterligare ? kram
Esmaralda

44 Helena Ir:

skriven

Nää,men Laila(40) har du uppfattat dagens blogg som att det
uppmuntras till sex,och pervers sådan!? Då har jag nog läst den från något annat håll..Jag läste den som att sex är njutning,för många..och att man ALDRIG ska göra något som man inte vill! Det är inte många som vill gifta sig före 15 års ålder,,det är inte lagligt heller. Men den sk byxåldern går där vid 15 år. Men även det är frivilligt!

Man lär så länge man lever.. :)

Jag vet snart inte hur man sexar loss..efter några år blir man nog oskuld igen :):)

Och tänk hur rätt du hade som skrev,att många av oss inte funnits om vi inte kommit till av just sex ! Det ligger något i det också :):)

Kram och tack för en frigjord blogg!!

45 Ghostwriter :

skriven

Du nämnde att det kanske var bra att gå på intervjun ändå, men jag är rädd att jag tackar Ja till något som jag inte alls vill egentligen (att det känns bra sen blir det skit) som med dåvarande jobb.



Kram

46 Josefine:

skriven

haha jag brukar säga whatever floats your boat. Alla tänder på olika saker och det kan vara kul att testa, men gillar man inte så ska ett nej respekteras. I familjen pratar vi sällan om sex, men bland vänner är det ett ganska öppet samtalsämne :) Själv hoppas jag på attraktiva sexpartners snart som jag kan skratta och ha kul med! Speciellt en kille som jag gärna vill ligga med igen, men han behöver nog lite mer tid... Eller? ;) Kommer tillfälle så kommer jag ta det i alla fall! Så magiskt bra på att kyssas var han.


Amelie, gå på vad som känns rätt i magkänslan. En del ideér som föreslås känns till en början inte bra men kan bli intressanta att testa senare. Jag skulle säga stppa alltid när det inte känns bra och säg att du vill fundera på det. Känns det som en rolig fantasi att testa så kan du alltid testa det senare. Du blir inte tråkig i sängen för det. Att vara kul i sängen handlar mer om att vara säker i sig själv, lära känna sin egen kropp och lära sig vad man gillar. Och det kan ju skilja sig från gång till gång.

Svar: Den killen tänker lite på dej ibland.. så det är fullt möjligt att det blir lite ligga där igen ! Kram :)
Esmaralda

47 Mia:

skriven

Hej

Hihi.. kul skrivet och roligt ämne ändå. Alla tycker olika uppenbarligen.

ser du om vi kommer att förlova oss inom det närmaste ?

kram
Mia

48 Analis:

skriven

Intressant ämne idag:)alltid kul att lära sig ett nytt ord,då vet man vad det betyder framöver tack:)Men nej tack inte för mig:)!
Har hört att folk har sex med ett hus ett träd osv..?

Ser du om min framtida prins är en sexig man duktig i sängen,romantisk mm kram:)

Svar: Han är i alla fall en man... inte ett träd eller en lyktstolpe.... och tillsammans har ni det härligt i sängen.. han kommer vara så rätt på alla plan för dig.. kram
Esmaralda

49 barbie:

skriven

hej EZ!! jag undrar lite om du ser om jag blir kvar på kicks fast jag har en visstidsanstälning.. jag stormtrivs!!!KRAMR

50 FLYTT? Ghostwriter :

skriven

Gaah måste fråga om en lägenhet! Jag måste ge besked imorn. Jag undrar om jag ska tacka Ja?! Vill flytta men bor verkligen lyxigt. Ångrar jag mig om jag tackar nej? Jag kanske bara flyttar för att fly - inte för att jag egentligen är redo.



Kraaaaam

51 desp:

skriven

heeej EZ! jag undrar nämlingen om denna text..
du svarade:Jag ser inte att något kommer hända ditt barn på förskolan, får inte till mig några varningar..


När du skrev jag ser inte ,, menar du att du vet inte eller hur menar du? har du fått fram något elr? :)<3 kramar

Svar: Jag menar att jag ser ingen fara kring ditt barn.. kram
Esmaralda

52 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Killen jag ska träffa är han lång? Äldre? Hur är han på sättet?
Kram

53 Smulan:

skriven

Som jag skrattade när jag läste dagens inlägg! Lite rodnade jag nog allt. Jag gillar verkligen att du skriver så öppet om saker, saker som man kan jämföra sig själv med!

Tar det lång tid innan den rätte kommer? Eller kommer jag kyssa några grodor först? Har vi gått förbi varandra?

Svar: Ni har inte gått förbi varandra... no way... och ett par grodor till KAN det bli.. osäkert... kram :)
Esmaralda

54 Jullis:

skriven

Exit only säger jag, haha! 😄

Fick hon ett bra intryck av mig idag? Hade svårt att läsa av henne. Kommer jag vidare i uttagningen?

Kram

Svar: Hon fick bra intryck.. du har god chans.. kram :)
Esmaralda

55 Hmm?:

skriven

Undrar hur kvinnan njuter av rimmning? Mannen kan jag förstå att han gillar det.
Här är det one way med, not my cup of tea:)
kram:)

56 F:

skriven

Hej esmeralda vad ska jag göra med denna oron. Jag har svårt att glädjas åt det jag har framför mig, varför känner jag så? Kram

Svar: Du bekymrar dig för mycket..lägg oron åt sidan och träna på att vara närvarande i nuet.. kram :)
Esmaralda

57 Snögubben:

skriven

Bara älskar din blogg för att den här sortens osvenska ämnen berörs. Big like 👌✨👍 !!

Svinkallt här uppe i norr. Imorse vaknade jag av att näsan frusit så mycket att den börjat sticka.. Dessa studentkorridorselement..

Esmaralda. Kan kärleken dyka upp i mitt styrelseengagemang som startar efter nyår? Vad tror du.

Kram från mig.

Svar: Hua vilken kyla !! Här i söder regnar det hela tiden och det är nästan värre... kärleken kan dyka upp precis var som helst men det ser ut att ske irl.. inte genom nätdejting.. kram :)
Esmaralda

58 hejhej:

skriven

hej E! kan du se om min dotter blir framgångsrik? kram

59 Fanny2:

skriven

Wow, tack för svar. 😍 Det är den typ av person jag verkligen uppskattar... Låter som en stor lyckochock dagen jag väl lär känna honom. Kanske värt ett gästblogginlägg? Man vet aldrig. Får sen seansen känslan av att min soulmate är min drömprins. Snacka om att vinna lotteriet där.

Kram

Svar: :)
Esmaralda

60 företag:

skriven

Hello!

Jag har önskan att öppna ett företag och att styra upp ser du om jag lyckas, hur pass rik blir jag? KRAMR

61 dotterns mamma:

skriven

aa precis mamman här har börjat tänka på om min dotter har en sjukdom då hon har använt laktulos lite över1.5 år? ser du om hon har sjukdom? KRAMAR

62 ljuset:

skriven

Kära Es, ser du om det kommer att ljusna upp för mig jag blir så avusjuk.. för jag har viljan men att jag har barn känns det som att jag aldrig kommer klara ngt..kram alla i min ålder är så braaaaa kommer jag bli en framgångsrik kvinna ?.

63 P:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer de passa ihop? Även på sikt? Håller det?
Kram

64 M:

skriven

Hej Esmaralda.
Är mannen jag ska träffa lång?
Hur är miljön där vi först möts?
Kram

65 Hej:

skriven

Var en incident i skolan idag. Barnet säger att han inte gjort något att det bara var det andra barnet. Alternativt att det andra barnet började stämmer det?

66 Serietorsken:

skriven

Michaela: Hejarkram! 💪
Hoppas karma tar ut sin rätt..

Es: Sikket upplyftande tema!
Jag har själv inte bekantat mig med analt.. Men testa ska man.. Som jag längtar efter närhet med den rätte nu.. Både i sängen och i samtal.. Hur ser oddsen för detta ut efter nyår?

Nu blir det varva ner framför ett nytt avsnitt av "Vår tid är nu".. Hett tips.. Hittas på SVT-play.

Kramis!

67 Tisa:

skriven

Jag vill tacka för att du svarade mig igår angående en promenad till affären, det gjorde att jag vågade idag. Jag tog mig till affären. Nu kommer jag att våga fler gånger.

68 Jessica:

skriven

Hej Es,
ser du om jag får något svar från dem i veckan?
kommer det luta åt ett Ja eller mer åt ett Nej ?
Kram

69 MK Gbg:

skriven

Uppfriskande inlägg idag må jag säga! Kanske har jag blivit "gammalmodig" i mitt tankesätt men det känns som om allt är "normalt" nuförtiden, oavsett vad man hittar på sexuellt.. Shit, i framtiden kanske det "vanliga" sexet blir något ovanligt och spännande... vem vet?
Orkar inte tänka på att ytterligare ett år ska komma och gå utan att jag kommit närmare kärleken... eller bättre hälsa och ekonomi.
Ser du något eller blir det till att invänta ålderdomshemmet och döden .. utan att ha fått uppleva kärlek... Känns som om det vilar en förbannelse över mig.

70 Anonym:

skriven

Kommer jag kunna njuta av sex igen i mitt liv utan att få problem och ont ?
Varit jobbigt i flera år. Kommer jag hitta en fin man som förstår mina problem och älskar mig en dag?
Känner mig så ensam nu och längtar efter den riktiga kärleken någon att känna sig trygg med och bygga en framtid med. Kan det bli snart ? Jobbar med mig själv mer än tidigare och bokat tid till psykolog.

71 Browallia :

skriven

Intressant att dagens bloggämne väcker så många olika åsikter och känslor. Jag tycker det är bra att du avdamatiserar ett så tabubelagt änmne. Hur ska yngre grnerationer lära sig vad som är rätt och fel om vi inte pratar öppet om det?

När min son växte upp lärde jag honom att man kan prata om precis allt.
Själv pratar jag öppet om min psykiska ohälsa för att bidra med att få bort tabut om att må psykiskt dåligt.

~~~~~~~~~~~~
Tack för svar. Jag ska försöka samla mod och berätta för min terapeut hur jag känner.

I tacksamhet och glädje :)🌟🌟🌟

72 Jennifer:

skriven

Hej. Så bra att du skriver om alla de olika slags saker i livet, Esmaralda! Själv har jag tyvärr inte särskilt fri och sund relation till sex, oftast får jag en sådan fruktansvärd ångest efteråt. Vet inte varifrån den kommer.

Fina Es, på jobbet finns en ljushårig kille som verkar titta lite extra på mig, gärna kommer fram och ber mig om råd? Stämmer det eller inbillar jag mig? Kram

73 Rollig:

skriven

Hej Esmaralda.
Vi pratade om att vi skulle ta en kväll när det passar och hitta på något roligt bara han och jag. Det var jag som föreslog det. Ser han ut att vilja? Kommer vi göra något skoj bara han och jag?
Hittar vi tillbaka till varann?
Kram

74 Mikael:

skriven

Man lär sig alltid något nytt, idag ett nytt ord :)

Har inte mycket att tillägga i ämnet annat att är det rätt så är det rätt och en del tjejer gillar det.

Kram

Mikael

75 Analis:

skriven

Hahaha tack snälla för det roliga svaret Es<3 inte ett träd eller en lyktstolpe haha:)) jag är så tacksam att han är en man vill inte ha något annat kramar<3

76 K:

skriven

Hej Esmaralda.
Hans intresse känns kanske inte på topp. Men har han något intresse över huvudtaget?
Kram

77 M:

skriven

Hej Esmaralda
Hur är miljön där jag och min kärlek möts? Är han äldre?
Kram

78 N:

skriven

Varenda (det har blivit ganska många med åren) karl jag varit tillsammans med har velat ha analsex men jag har alltid sagt Nej! Jag undrar lite om det är porrfilmer som gjort det till nåt helt naturligt, vanligt och normalt!?

En man sa en gång efter mitt nekande svar -efter jag erbjudit mej att penetrera honom istället med typ en banan... att "Nää men vadå ni kvinnor är ju gjorda för att penetretas det är inte vi"

Uähh jag spydde i mun.

79 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.
Kärleken jag ska träffa är han singel nu? Har han haft långt förhållande bakom sig?
Kram

80 Susan:

skriven

Levt mesta delen av livet som singel så det har inte blivit så mycket sex heller... Men det får gärna bli mer av det i framtiden, men tror jag e rätt mesig så för min del tror jag att jag hoppar över rimming (aldrig hört ordet förut-så mesig e jag)
Nöjd om jag får mer sex överhuvudtaget i framtiden, länge sen sist👍😉
Kram

81 Milla:

skriven

Med sexuella har det varit mot skuld och skam som blivit förmanat sedan barndomen. Nu njuter jag så av sex, min kille och jag är väldigt komportibla om man säger så. Han säger likadant. Att han aldrig haft det så bra som nu så jag litar på det och hoppas det är så. Han säger att han mår bättre nu, hur kan jag stödja när han har en down-period?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: