Talismanernas födelse....

 
Nu mina vänner, är talismanerna på gång
En ny kull är i  blivande !!
 
 
 
Jag är i färd med alla de ceremonier som krävs... en del kan
jag göra för alla talismanerna tillsammans men  somligt kan bara göras för en talisman åt gången
 
 
Första månljusnatten är avklarad och Mannabonne Glenn  vakar över de  små....
 
 
Och på tal om små så kommer det att finnas båda små och stora talismaner denna gång.. och detta eftersom jag förstår att talismanerna har gått sönder för en del av er.  Ju mindre de är.. desto lättare är de att ta hand om om.. och mindre risk att de går sönder
 
 
Bara för att de är små- betyder alltså inte detta att de har mindre kraft... absolut inte...  storleken är utan betydelse.. som man säger :) 
 
 
En del besvärjelser ska läsas ett antal gånger.... de ska vara helt rena och redo innan de kan programmeras för sina nya ägare...
 
 
Ni som inte vet.. för er kan jag tala om att en talisman kan göra stor skillnad.
 
Snart komer denna flock att vara klar för sina ägare och den som beställer en talisman av mig.. får själv maila mig och tala om hur man vill att talismanen ska laddas och sedan laddar jag dem personligt till var och en av er.
 
Somliga vill ha framgång i sitt arbete.. andra vill finna kärleken.. en del vill bli gladare... man vill att barnen ska vara truygga... osv   man kan ladda med precis vad som helst
 
Men först  och främst SKYDDAR din talisman dig - från olyckor och elände
Den har förmåga att själv gripa in när den märker att något illa är på väg att ske  dig.
 
 
Jag hade ju redan ett namn på lut åt denna nya talismankull... men fick ändra mig.
 
Faktum är att den här kullen har starka kvinnliga energier.. och de vill heta Shanti och inget annat.
Det här är alltså Shantiflocken, mina damer och herrar !!
 
Om allt går som det ska - då bör de vara klara  i nästa vecka för sina nya ägare och du som vill öppna ditt hem för Shantitalismanen.. du ska kolla bloggen extra noga  nästa vecka.
 
Innan dess går det inte att beställa.
 
Ingen av talismanerna får känna en ägare än... de har flera procedurer kvar att gå igenom
 
Kram & kärlek
 
1 Jennifer:

skriven

Hej! Spännande med nya talismaner!

Fina Esmaralda, jag blev igår erbjuden fortsättning på mitt jobb, och menar nu inte alls att låta otacksam, men det känns bara fel i hela mig att tacka ja.

Arbetet är väldigt tungt psykiskt och tär på mig, jag har även svårt att klara av det av rent hälsomässiga skäl och lever med smärta varje dag, får verkligen kämpa. Men samtidigt vill jag inte heller bli arbetslös.

Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vilket beslut jag ska fatta. Jag kan ju förstås tacka ja och arbeta där tills jag hittar ett mera passande jobb, är bara så rädd att det kommer att dröja och dra ut på tiden. Kan du känna in något om detta? På tal om att måsta göra val.... ja, vad ska jag göra? Kram

Svar: Här får du välja bland pest o kolera... arbeta kvar till du får ett nytt jobb eller vara arbetslös... det nya jobbet kommer men det kan dröja ännu en tid ... kram :)
Esmaralda

2 Skorpan:

skriven

Kvinnlig energi, ja det passar absolut in här på bloggen .). Gissar att en hel del har en massa intressant att berätta sen när dom väl fått sina talismaner. Mina är med mig, inte på mig, och vad de har gjort för mig, det skulle jag gärna vilja veta... Just det, det var nåt som var på kommande :).

Drömde att det var någon som blev arg på mig oh slog sönder alla lyktorna på min bil. Var ju tvungen att köra med den ändå och plötsligt satt jag ändå i nån annans bil och i hemtrakterna rådde jag hur hon skulle köra, men det blev helt fel för vägen var avstängd. Hmm, vad är nu detta, hänför det sig till jobbet igen? Ska söka ett jobb inom bokföringsbranschen, dead end? Näe...

Torsdag redan och huset är fortfarande upp o ner. När ska jag bli ordningsmänniska ;D, som jg innerst inne är. Nåja, orkar kanske något ikväll.
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

3 Jen:

skriven

Gomorgon Esmaralda!
Min sista fråga om M 😊. Igår på eftermiddag när jag var på väg in i mataffären så fick jag ögonkontakt med M och vi sa hej till varandra.Jag gick in före honom.Men precis när jag kom in så gick jag åt sidan å vände mig lite mot M. Han gick bara förbi mig. Min fråga är var det M eller var det hans tvillingbror? De två är så lika att jag har svårt att se skillnad 😊
Mvh

4 Ghostwriter :

skriven

Den skulle jag vilja ha någon gång men de blir i framtiden :)


Vad tycker kollegan om mig? :)


Kram!

5 H:

skriven

Vad kommer de att kosta? Om man vill ha framgång i arbete/hitta kärlek? Är de inte ett ord dom ska laddas med? Eller kan de även vara specifika hela meningar? Kan de skynda på ”ödet”? Jag tänker om nån vill träffa kärleken så träffar de sin soulmate pga talismanen? Frågvis ;-) Jag funderar på o beställa en när de är färdiga nämligen.

Svar: Man kan ladda med hela meningar.. totalt tre ord eller meningar och man bör ha som första punkt det man önskar mest. De verkar på olika sätt.... kostnaden kommer att vara 500 kronor... kram :)
Esmaralda

6 C:

skriven

Åh vad jag nu längtar efter en liten Shanti., känner du om min Gabbe har något liv kvar ? Kram

Svar: Lite liv finns det allt... men inte som förut.. kram :)
Esmaralda

7 Blå:

skriven

Det är så fint att du lägger ner så mycket energi och kärlek i dessa talismaner. Det märks att du tycker om det du gör! :)

Att min vän inte svarade mig i helgen kom väldigt plötsligt för mig. Allt verkade ju ändå vara åt det rätta hållet veckan innan. Du tror väl inte att anledningen till att han inte svarade är personligt riktat mot mig, det vill säga att han inte vill prata och vara min vän längre? Tycker isåfall det skulle vara konstigt men när jag inte vet så tar jag lätt åt mig såna saker. Vi har ju funkat så bra ihop annars. Nej det kanske är så enkelt att han bara behöver egentid. Kommer han att höra av sig denna månad? Och han ser väl mig fortfarande som en vän?

8 Ullegull:

skriven

Så spännande med talismanerna, ska försöka hålla mig framme så en av dem flyttar hem till mig!

Mycket oro på arbetet pga omorganisation. Ser du om jag blir omplacerad till annan ort? Eller finner jag annat arbete inom kort?

Kram!

9 carina:

skriven

morron Ezmaralda! hoppas allt är bra med dej och dina <3 fina talismaner, jag har en fråga jag undrar ifall du kan se något kring den mannen jag träffar om han älskar mej om han är rätt för mej? kommer han och jag fortsätta tillsammans <3 hoppas på ett lite svar kramen <3

10 Dunegull:

skriven

Hur ser festen ut att bli imorgon? Händer ngt speciellt?

11 Virrhönan:

skriven

God morgon!

Låter väldigt spännande. Det kanske blir en talisman, kan behövas lite starka energier för min själ tror jag, och inte minst för alla utmaningar man ska utmana i fortsättningen :-)
Ska iväg på en utmaning nu på morgonen, närmligen helt nya arbetsuppgifter. Ska erbjuda min hjälp under några timmar, hoppas det blir kul och bra.
Skrämde en stackare på morgonen och förresten blev vi lika rädda båda två, men bad om ursäkt och bytte nya ord, en helt främmande människa så jag jobbar vidare på utmaningen.
Min snygging, känner han också denna dragningskraft?
Ha en bra dag. Kram

Svar: Bra att du jobbar med utmaningen och snyggingen känner av... kram :)
Esmaralda

12 <3:

skriven

Godmorgon kära Es och MG. Bästa vakten har du. Blir resan till det soliga Spanien av nästa vecka ? Ser det ut att bli en fin resa isåfall ? Novembermörkret är ingen hit för mig.
Kram
💗💗💗

Svar: Chansen är god att det blir resa... kram
Esmaralda

13 Skrållann:

skriven

Hej!
Jag har min itudelade Gabbe i plånboken och han är med mig som ett stöd, några jätteuppenbarelser har han nog inte gett men tror det beror på att han tycker jag klarar mig med lite stöttning😊
Har dock blivit lite osäker nu. Min vän som hamnat i trubbel känner jag bara starkt för att jag måste ses och höra vad det egentligen är som hänt och jag ska dit på måndag med lunch har jag bestämt. Är det fel av mig att vilja agera som vän här och finnas som stöd, vad kan finnas för anledning till att jag inte ska engagera mig?

Kram❤

Svar: Gå inte in för djupt i detta bara.. kram :)
Esmaralda

14 Monja:

skriven

Godmorgon! Fick en talisman av förra kullen. Behöver man ladda upp dem emellanåt, eller hur länge "håller" dom?

Svar: Somliga vara länge och behöver inte laddas.. det är så individuellt. Men känner man att kraften sinar.. så ge din talisman ett saltbad.. dvs lägg den i en skål och täck med havssalt.. ca 2 timmar och detta kan upprepas en gång varje månad... men det är ändå en begränsad tid. Den lever inte för allt. Kram :)
Esmaralda

15 Sus:

skriven

Hej
Fantastiskt.....
Dom små var gulliga.....
Love sus

Svar: Ja och dessutom mer hållbara och lättburna än de stora.. kram :)
Esmaralda

16 Socionomstudenten:

skriven

Läskigt.. Har innan inte känt behovet av en talisman, men Shanti och lite "girlpower" kändes helrätt.. En sådan hoppas jag på :)

Esmaralda. Finns det någon uppiggande detalj i det närmaste för mig? Känt mig lite off men försöker jobba mig igenom det och fylla på energiförrådet.

Kram!


Svar: Det är bara en period... det blir bättre....i helgen ser jag något som ger dig lite påfyllning.. kram :)
Esmaralda

17 Kristina:

skriven

Vad jag har väntat. Jag ska boka direkt. Förra gången var de slut och jag fick ingen. Kram

Svar: Var snabb den här gången.. jag har på känn att en kommer till dig.. kram :)
Esmaralda

18 Sanna:

skriven

En talisman med kvinnlig energi är exakt vad jag behöver. Kan man beställa redan nu ?

Svar: Nej, inte förrän jag annonserar ut dem i nästa vecka... först då kan du beställa.. kram
Esmaralda

19 Tisa:

skriven

Jag fegade ur idag till läkarmötet. Panikångesten äter upp mig, grät mig till sömns. Ska åka buss idag ändå. Klarar jag det?

Svar: Ja, ge inte efter bara när det känns som jobbigast.. kram
Esmaralda

20 Helena Ir:

skriven

Fin låda,talismanerna bor i..

Tittar in och säger, ha en fin torsdag!

Kram :)

Svar: Detsamma till dig, kram :)
Esmaralda

21 Camilla:

skriven

Ja, en sådan liten Shanti vill jag ha, det kände jag direkt när jag såg dem. Jag ska hålla mig framme. Gabble uträttade stordåd första månaden och jag tror han är ganska klar nu med vad han har att ge. Kram

22 Mikael:

skriven

Hej.
Jag och min bror söker efter ett hus i Trelleborg som vi ska ta hand om mor och far i.
Vi bor tillsammans på landet i ett hus som vi ska sälja och köpa ett nytt och få nära till allt.

Kan du se när vi hittar huset och kan du berätta något om huset.

23 Höst:

skriven

Shanti kände jag direkt för💕.. drogs till henne.. nästan så att fingrarna skriver detta själv.

Kommer det något spännande att ske på fredag?💕.. är inte feg, kram

Svar: Ja något lär ske men det kan vara i det lilla... hur som helst.. ta initiativ. .kram :)
Esmaralda

24 Jessica:

skriven

Hej Es,

Vad tänkte han när han såg mig igår?
Vad tycker han om mig?
Kram

25 Michaela:

skriven

Härligt! :) Har ju min Frans men han kanske är klar med sitt nu. Håller utkik nästa vecka. Kram

Svar: Det är du så välkommen att göra.. kram
Esmaralda

26 Dunegull:

skriven

Ser du ngn längre resa för oss inom det närmsta månaderna?

27 Mimi1:

skriven

Hej!

Fortfarande hör jag dåligt på ena örat. Har varit till läkare med hon hittade ingenting. Känner mig ändå lite orolig att det kan vara något farligt? Tror du att jag behöver oroa mig??

kram

28 Pia 68:

skriven

Hej på er alla.
Nu slog hjärtat ett litet extra slag! Shanti, så vackert.
Måtte jag nu hinna med i svängarna och beställa till både mig själv och dottern.

"Gabben" som jag fick har verkligen varit fantastisk och jag är djupt tacksam för honom. Inga magiska saker har väl hänt, men jag har tydligt känt att han varit med mig, givit mig klarhet i saker och en styrka som jag trodde jag hade förlorat.
Nu tror jag att "Gabbe" är lite trött och att Shanti får ta över.

Idag ska jag träffa min nya chef och titta på olika kontor. Det här jobbet kom ju från ingenstans och plötsligt är jag suppleant i företaget.
Kommer jag att klara mitt jobb och det som förväntas av mig? Försöker tänka positivt och att jag förtjänar det här. Har ju jobbat hårt på att samla "karmapoäng" ;)) om det nu finns

Ha en fin dag

Svar: Ja, eller så blir Gabbe upplivad av kvinnligt sällskap och samarbetar med Shanti.. då kan det också bli :) Du klarar jobbet hur bra som helt.. kram :)
Esmaralda

29 Ghostwriter :

skriven

Vad tycker min kollega om mig? :)

Kram!

30 åsa:

skriven

Hej E!

Åh vad härligt. Aldrig haft någon talisman. Denna gången när du sagt att du ska ladda kände jag så starkt att nu vill jag ha en sådan
. Så jag håller tummar o välkomnar sååå in i mitt liv o hem för denna kvinnliga talisman. ska va på hugget nästa v.

Har sovit nästan som en stock hela natten fram till halv nio efter gårdagens utmaningar. . puh o gott samtidigt. nu en ny dag. Ska jag gå endast på begrav el både minnesstunden med. har bokat men känner blandat. kram på dig. Åsa

31 Browallia:

skriven

Jag är så nöjd med det som Gabbe har hjälpt mig med. Lever han fortfarande?

Varm höstkram

Svar: Ja, fast han är tröttare.. kram :)
Esmaralda

32 Jag :

skriven

Hej es! Hur ska jag hantera min bror som är/ varit i utmattningsträsket och nu väntar sitt andra barn. ( tätt med första) Känns som att han vill ha något av mig men jag känner att jag behöver hålla distans??? Tack

Svar: Ja låt dig inte slukas upp... dra dina gränser.. kram :)
Esmaralda

33 Ludia💕:

skriven

Hej
Jag köpte en utav dig och den har inte fått något namn av mig och dessutom fått varit med om en tvätt i tvättmaskinen bär den inte alltid på mig nu eftersom jag inte tyckte den gav mig något och undrar om den är med mig och inte är sur på mig nu
Lyfia💕

Svar: Den har nog gett mer än du tror och är medveten om :) Kram :)
Esmaralda

34 F :

skriven

Hej esmeralda söta de små talismanerna är 😍

Igår bokade jag äntligen resan vi åker nästa månad. Ser du hur det kommer bli.

Svar: Det kommer bli riktigt bra.. kram :)
Esmaralda

35 Alie:

skriven

Härligt! Jag brukar `ladda`endel av mina stenar i fullmåneljuset och även min talisman har fått ta del av detta ljus..
Svårt att veta om min nuvarande talisman har kraften kvar eller om jag ska beställa en ny, vill ju inte avverka något som fortfarande har kraft och energi.. känner du in nåt?
Kram och fin Torsdag! :)

Svar: Det känns som om den har kraft kvar även om den inte är som förut.. kram
Esmaralda

36 Lotta S:

skriven

Es, jobbet jag är på väg mot och där jag ska stortrivas, är det med tonåringar?

37 Louise:

skriven

Intervju på måndag och jag fick ett tack men nej tack vi har gått vidare med andra sökande från en annan förskola.Men där kände jag att jag inte alls skulle trivas så det var väl lika bra.
Jag fick helt enkelt inte den där wowkänslan att här vill jag vara.

Ska mejla VFUansvarig idag och hoppas att jag kommer ut innan jullovet i alla fall så jag kan göra näst sista praktikperioden och sen den sista direkt när skolorna börjar. Handläggningen här tar 8 veckor så chansen är liten att jag ens kommer ut i slutet av november.

Jag vet att jag är tjatig med mitt jobbtjat men jag måste ha ett.
Var på en intervju för två veckor sedan och ska på en på måndag.
Jag vill ju så gärna vara på den jag var på intervju hos för två veckor sedan men vill även vara på Izabellas förskola där hon gick innan hon började i skolan och så vill jag vara på en liten förskola.
Kommer jag få något av de jobben som jag har sökt till?

Tacksam för svar.

Kramar och ha en fin dag.

38 Talismanägare:

skriven

Tjoho 🎈🎈
Härligt Shantizar!
Ni är efterlängtade.
Du såg en överraskning på ingång för mig, Es. Gäller det fortfarande? Innan eller efter årskiftet i sådana fall.

Kram, kram :)


Svar: Det gäller fortfarande och ganska snart även om jag inte ser exakt när... kram
Esmaralda

39 Med i tankarna:

skriven

Tänker N på mig ibland? Vad tänker han i så fall? kram

40 U:

skriven

Hej Esmaralda.
Tack för det jobb du gör för oss!
Kanske inte har ekonomi att beställa denna gången, men är nyfiken på dem.
Tror du jag gör bröstoperationen innan kärleken kommer in i mitt liv? Jag vill ju gärna ha fler barn men det vet jag ju att det är inga garantier men jag vill verkligen ha fler barn. Tror du jag gör en bröstoperation innan jag får fler barn? Eller får jag kärleken och ett till barn först?
Kram

41 Smöla:

skriven

Tror de va ganska nyttigt för mig att gå kursen, å nu är jag äntligen klar! Väntar bara på slutbesked...hoppas innerligt att jag klarar detta! Vad tror du?
Kommer det hända nåt positivt för mig framöver när jag har öppnat upp lite å fått bättre självförtroende?

Svar: Visst känns det som att du klarat det !! Och positiva ting kommer.. gör upp en bra planering.. kram :)
Esmaralda

42 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar något inom kärlek vara påväg mot mig? Kan mötet ske via internet? Eller känns det mer som mötet blir fysiskt? Ser du hur det ser ut runtomkring oss då vi möts?
Kram

43 Mandarin:

skriven

Hej Es, kommer det ett barn till oss snart? Kram

Svar: Ja, ett barn kommer.. kram
Esmaralda

44 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag är lite rädd att sonen ska bli för bortskämd med att få all min uppmärksamhet när vi är hemma själva, när det nu bara är han och jag.
Tror du det kommer bli svårt sen om någon annan kommer in i bilden som att jag träffar en ny kärlek och vi blir fler i familjen ?
Kram

Svar: Nej det tror jag inte... man kan skämma bort på olika sätt... och så länge du är den vuxen som bestämmer så är allt i sin ordning.. kram
Esmaralda

45 Liten C :

skriven

Å jag kommer beställa en 🙏, !
Uppskattar Peter att jag hör av mig och mitt sällskap el blir han ” besvärad”?
Kram ❤️

46 D:

skriven

Hej Esmaralda.
Tvekar han? Kram

47 Hopp:

skriven

Ja tack en Shanti vill jag ha nästa vecka:)

Es ser du om det kommer en bra förändring snart?
kram


Svar: Ja, det kommer.. helt klart.. kram
Esmaralda

48 hmm:

skriven

hur ser framtiden ut för mina syskon. ser du dom skaffa barn o familj. kram

49 Tisa:

skriven

Fan! Det gick inge bra alls idag. Fick och vågade mig på en promenad i alla fall. Men det två viktiga sakerna missade jag, vilket skapar mer ångest. Idag känns som en speciell dag i mitt mående och det är inte positivt, jag hatar mig själv! Suck

Svar: Andas lugnt.. ingenting är värre än att det går att fixa.. kram :)
Esmaralda

50 Jas:

skriven

Hej!
Blir lite sugen på en ny fast jag tror min Gabbe verkar fortfarande.. Fast kanske inte lika starkt?
Hmmm 🤔🤔🤔

Kram ❤

Svar: Det är ju normalt att kraften avtar lite med tiden.. ge honom ett saltbad och se om han piggnar på sig.. kram :)
Esmaralda

51 Mim1:

skriven

Hej!

Jag hoppas att jag får jobb i en butik eller handikapp eller kanske äldreomsorgen. Blir det som jag vill eller något helt annat??

kram

52 Mim1:

skriven

Hej!

Jag hoppas att jag får jobb i en butik eller handikapp eller kanske äldreomsorgen. Blir det som jag vill eller något helt annat??

kram

Svar: Det ser ut som om du får jobb inom något av de områden du vill .. kram :)
Esmaralda

53 Mariella:

skriven

Spännande det skall bli med en ny talisman.

Hur blir vintern eller resten av året för mig Es?
kram

54 Fanny2:

skriven

Kvinnlig energi låter som min grej... Och säkert många andra på bloggen. Får se om det blir en ny talisman. :)

Tror du att min Frans fortfarande lever? Ska prova att lägga den havssalt när jag kommer hem och se om den vaknar till.

Kram

Svar: Ja.. pröva med havssalt... det kan göra skillnad !! Kram
Esmaralda

55 Holländaren :

skriven

En liten Shanti skulle jag vilja ha på insidan av mobilskalet, om inte strålningen stör 😊

Fundering idag kring holländaren jag inte kan släppa.. Du såg att han var av betydelse men förstår inte riktigt hur, då han har tjej och det inte kan bli nått? Undra om han också ser tillbaka på mig med ett "tänk om.." senare.

Kram från mig.

56 Lyckliga Lotta:

skriven

Det var inte många talismaner. Jag ska i alla fall hålla mig framme för den här gången ska jag bara få en. Sist var de slut. Kramar

57 Myra:

skriven

ÄNTLIGEN kommer talismanerna som jag väntat så länge på för sist så var dom alla slut innan jag kom till skott.

58 Smöla:

skriven

Ser du vad det är för positivt som kommer?

59 M:

skriven

Hej

ser du om det blir någon förlovning snart ? Vi ska på en resa i vinter och jag hoppas på att det blir då ?

Kram
M

60 Mumin mamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror du något är påväg att ske inom kärlek?
Är jag och sonen snart med i en större familj?
Kram

61 Lollo:

skriven

Hej Esmaralda.
Skulle han kunna vara så öppen att han skulle säga till själv om han ville att det skulle vara vi igen? Kommer han stå fast vid att han inte vill?
Kram

Svar: OM han vill så säger han det.. kram
Esmaralda

62 K:

skriven

Hej

ser du om det blir någon förlovning snart ? Vi ska på en resa i vinter och jag hoppas på att det blir då ?

63 Anonym denna gång:

skriven

Tycker R om mig som person? :)
Kram

Svar: Ja, absolut.. kram
Esmaralda

64 Sus:

skriven

Hej
Känner på mig att han har något på gång vad är de?
Love sus

65 Bolla :

skriven

Kan man ønske seg materielle ting av Talismanen også? Som en leilighet i Spania? 😁😁 Kan jo være jeg har en ukjent onkel et sted der ute som jeg kan arve 🤣🤣 Det hadde vært noe 😊😉

Klem Bolla 😊

Svar: Du kan önska dig en lägenhet i spanien men det betyder ju inte att den bara kommer.. däremot att det underlättar för dig och faller på plats när du verkligen börjar leta boende där konkret.. kram
Esmaralda

66 Hmm:

skriven


hur ser framtiden ut för mina syskon. ser du dom skaffa barn o familj. kram

67 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror du jag möter kärleken via nätet?
Eller ser det mer ut att vara med någon som det blir ett fysiskt möte med?
Kan något nytt vara påväg mot mig?
Kram

68 Skorpan:

skriven

Ja idag har jag klarat utmaningen, pratat med tre personer. Att rata med främlingar är inget jag r rädd för, men det är väl inte det utmaningen handlar om heller, eler gör den? Blir nog värre att hitta det som ligger utanför comfort zonen, o vad var det tredje? Herregud vilket dåligt minne jag har.

O nu gjorde jag slag i saken och gjorde upp ett ptkontrakt. Hiskeligt dyrt, men jag litar på att pengarna räcker till och att resultatet är det jag är ute efter. O att det är rätt människa för mig förstås ;). Ser du något kring detta Es? Blir vi du med varandra, jag o pt:n? Måste säga att jag är nöjd, om än också lite nervös...
Kram Skorpan

Svar: Exakt.. att göra det som man inte till vardags gör och inte är så bekväm med :) kram
Esmaralda

69 Annelie:

skriven

Hej, jag förla min bilnyckeln igår. Ser du var den är? Kommer jag hitta den?

70 <3:

skriven

Godkväll kära Es undrar om du kan se något om det går vägen med korrigerade räkningen som det blivit sånt strul med. Kommer F granska allt hårt så det sliter sig. Min läkare har försökt gjort det bästa för mig.
Kram
💗💗💗

71 Annis:

skriven

Hej Es

Ser du om 2018 kommer med något glädjande?
kram

72 Martinez:

skriven

Hej Es

Ser du någon spännande händelse på väg in i mitt liv?
kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: