Ett stort halleluja moment...

Jag var ute med Mannabonne Glenn på sen kvällspromenad.. det började mörkna så smått o solen gick ner så vackert.

 

Jag stannade vid fortet och slog mig ner för en stunds healing  till  speciella vänner som är i en svår situation just nu.

   Under tiden bökade MG runt på stranden… spanade efter svanar.. badade fötterna.. begravde en fisk och skuttade som en gasell i vassen.  En bit bort på stranden  ser jag att någon slagit sig ner på den stora stenen… någon med lång guldig  flaxig rock och med  en massa  långa färggranna  band runt huvudet som flaxade i vinden.

 

” Du måste ha gått  över  när du befann dig på maskerad” tänkte jag och figuren på stenen höjde ena armen i en hälsning och genast kom en tanke tillbaka ” Mongolväldet,har du hört talas om det ? ”  Och  jo, det har jag ju.

” Då var det länge sedan du levde ditt jordeliv då ?” tänkte jag och svaret blev ett  ja men att tiden gått fort.

” Kan jag  hjälpa dig med något?” undrade jag som tänkte att han bör ju befinna sig just här med mig på den annars öde stranden av en anledning

” Jag hjälper dig bara med healingen” sa han och sedan sjönk han liksom in i mig och stannade där och jag måste säga att vi hade en helt fantastisk healingstund tillsammans !!

Det var stort ! Riktigt jävla stort  !!!  Sånt kan knappt beskrivas.

 

 

Vad som inte är lika stort och bra… är MG ! Han fick av tratten… och började slicka och tvätta tassen och hålla på.. så att  det infekterades på nytt. Det blev tratt på igen…och en tass som får skötas om tre gånger om dagen….. så nu får den sitta på ett bra tag….

I  kväll blir det kräftskiva.. och det ser jag fram emot…

 

Ha nu en go  lördag

Kram o massa kärlek 

1 <3:

skriven

Godmorgon kära Es och MG. Vilken vacker solnedgång. Gott med kräftisar ikväll🦂
Vad svårt det är tar jag rätt beslut nu att inte gå tillbaka ?
Försökt hållt distans sen jag kom hem.

Kommer jag iväg på Stockholms resan nästa vecka ? Blir det en mysig helg i stan och skärgården. Ser du kärlek.
Kram

Svar: Känns som att du fattar rätt beslut.. kram :)
Esmaralda

2 Browallia:

skriven

Kan tänka mig att upplevelsen på stranden knappt går att beskriva. Trist med tassen och tratten på igen :(

I och med min utredning så vill de prata med en nära anhörig om hur jag var som liten. Den som jag känner är mest lämpad för det är min äldre syster som jag inte haft kontakt med på många år. Hur kommer hon att reagera på att jag hör av mig och ber henne om en tjänst?

Önskar dig smaklig spis av kräftorna. Mums!

Stor varm kram

Svar: Hon kommer nog bli förvånad men det finns en god chans att hon accepterar... kram :)
Esmaralda

3 Anonym :

skriven

Ser du mig arbeta med tv i framtiden ? Är det jag tänkt från början bäst ? Funderat på sport och barnspåret med.
Kram

4 Ingrid:

skriven

Hej Esmeralda !
Funderar över kärleken, Min Vän och fader till min enda och gemensamma son, är det vi livet ut vill att det ska vara så,men tvivlar ibland och tvivlet vill jag ska upphöra, lämna mig.

Svar: Det är tveksamt.. det kommer perioder av beslut för din del... men hur du fattar dem ser jag inte... ta tag i dina tankar när de kommer... stanna i dem och gör klart med dem.. det ger dig en trygg känsla.. kram :)
Esmaralda

5 Musen:

skriven

Hej Esmaralda.
Härlig promenad på stranden och fin plats att meditera på.
Oh nej stackars mg.. sånt blir ju så besvärligt att börja om på nytt med såret...
Es, komme han att ändra sig och kommer han vara i en relation med mig igen?
Kram

6 Sommarflickan:

skriven

Jag brukar fråga mina änglar om Han och om det finns känslor mellan oss?!

Häromdagen pratade han o jag med varandra och det kändes så bra. Var det änglarnas sätt att säga att vi har känslor för varandra? Vad kan du se?

Kram

7 Lotta:

skriven

Men stackars MG. Den där tratten är ju inte nådig.
Spännande med mongolmannen. Jag hade blivit livrädd av en sån händelse tror jag...fast man vet ju aldrig.

Jag är såååå trött på ensamheten. Alla andra är ju två typ. Lossnar det snart? Idag ska jag träffa en ev ny väninna. Blir det trevligt?

Kram Lotta

Svar: Just en sådan händelse gör att man inte blir rädd... det finns en så stor frid i stunden... och ensamheten kommer försvinna omkring dig.. tar sin tid men det kommer.. kram
Esmaralda

8 Skorpan:

skriven

Så fin solnedgång och så stort att få hjälp av någon från en för väldigt länge sedan svunnen tid. Raggen reste sig på mig, åter en gång, då jag läste om detta. Dina vänner fick säkert en extra str dos välgörande healing, av er två...

Tankarna vanddrar igen till jobbet och de är jag ledsen över. Nytt som ska påbörjas och jag undrar förstås om det kommer att gå bra med det nya registret? Teknik och jag, nja...

Jag ser mig så på nytt jobb, kan du se mig på ett nytt jobb inom en nära framtid Es? O hur tror du dom förhåller sig till en uppsägning på det nuvarande jobbet, som sker redan? Det bara inte känns rätt det här jobbet och då måste jag ju göra något åt situationen...

Huj så kallt det blev igår kväll på fotbollsplan då solen gick ner. För lite kläder men med lit gymnastik fick jag upp värmen. Lamporna släcktes då vi var på väg hemåt genom skogen, jösses så mörkt det ble :D, men vägen hem var tur inte lång. Idag har vi inget speciellt inbokat, det blir väl dit näsan pekar och röven styr ;D.

Ha en trevlig kräftskiva ikväll!
Karm Skorpan

Svar: Ja jag ser dig på nytt jobb och så kommer det att bli även om det kan ta sin tid... och det är ju så att kvällarna blivit mörkare och ruggigare.. men i dag skiner solen i alla fall:) Kram
Esmaralda

9 Linnean 🌸:

skriven

God Morgon!
Det där var verkligen en häftig upplevelse! Att både kunna se och "prata" med din healinghjälpare. Stackars MG! Inte kul! Man blir lite frustrerad när de ställer till det för sig själva de små. Du har inte kolloidalt silver (lösningen) att badda med? Superbra!
Du din dotter var inte på Kristallgalan i går? Hajade till när jag såg kvinnan intill Rikard Sjöberg. Hon var jättelik din dotter.
Vill fråga en sak åxå. Vad sker med min son? I dag är det en vecka sen han gifte sig. Har inte fått ett livstecken sedan dess. Han svarade inte på de två sms jag skickat. Är han arg för något nu igen? Isf begriper jag inte vad!! Skötte mig perfekt på bröllopet och var ju tom snäll mot min fiende. Han brukar höras av och speciellt nu efter bröllopet är det konstigt med all tystnad. Känns så ledsamt. Vet inte vad det skulle handla om. Att jag inte tycker om hans fru är ju ingen nyhet, har jag inte gjort någon gång! Är less på perioder av tystnad när jag är som ett frågetecken. Dags att stiga upp! Önskar er en jättekul kräftskiva!! Kram...
/Linnean 🌸

Svar: Tack för tips !! Nej, ingen av döttrarna var på galan igår.. jag såg den inte själv.. kanske en dubbelgångare !! Fortsätt hör av dej till sonen... låtsas som ingenting.... kram :)
Esmaralda

10 Kicki 🌞:

skriven

Mäktiga saker du får i ditt liv 🙂.

Själv är jag ilsken som ett bi... Jag har en fin röd tunnare täckjacka som jag princip bor i den här tiden på året. Tänkte börja använda den för någon dag sedan, men den var helt BORTA 😣! Den finns ingenstans i hela lägenheten. Jag Är typen som är rädd om mina saker men lånar gärna ut om någon vill låna. I detta fallet tror jag att någon har lånat utan att fråga och sedan är jackan bortslarvad... Jag är arg och besviken har gormat och skrikit utan resultat 😣. Jag har aldrig hört/läst att du kan se borttappade saker. Frågar dig ändå om du möjligen kan se om jackan vandrat i väg för att aldrig komma tillbaka?
Trevlig kräftkväll till dig 🌿

Svar: Ja, ibland sker märkligheter... jag är inte alls bra på att se försvunna saker men nog känns det som om jackan kan befinna sig någon annanstans.. kram
Esmaralda

11 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker fråga hur det var mellan mig och den A man. Finns det något relation som kan blir utvecklas mellan oss? Gillar han mig på något sätta?

Kram!

Svar: Han gillar dig men något allvarligare kan jag inte se mellan er framöver.. kram :)
Esmaralda

12 Kristin:

skriven

Fantastisk!!! For en sterk opplevelse du hadde på stranden, kjære Esmaralda.
Men MG da, som har slikket sin pote sår. Det var trist. Når han igjen skal ta av tratten, hør med veterinæren om "Bitterspray" kan være noe å bruke, slik at han ikke slikker.
Noen hunder hjelper den på, mens andre hunder ikke bryr seg om det vonde smaken og slikker allikevel.
Ønsker dere alle en fin helg.
Kram :)

Svar: Jättebra tips.. tack.. kram :)
Esmaralda

13 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.
Ha en sådan jätte fin kräftskiva nu ikväll. Det tror jag du får..

Är det henne han kommer att vara med nu?
Kram

14 Sus:

skriven

Hej
Magiskt....
Här behövs de lite aktion....
Vad vill han nu?
Love sus

15 Rebecca:

skriven

God morgon :) låter speciellt och fint. Kommer jag få vara med om övernaturliga saker någon gång? Alltså tex se andar, se mina tidigare liv, bli mer medial. Min högsta dröm är ji att kunna jobba med "andligt" i alla fall på sidan om mitt vanliga jobb. Kram ha en go lördag

Svar: Du kan utveckla din andlighet.. men det får ske gradvis och tar sin tid... kram :)
Esmaralda

16 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Vilken stark upplevelse , den healingen måste blivit något utöver det "vanliga"Kanske så du får extra energi med..
lila MG...inte lätt då man vill göra rent och det kliar...håller tummarna att det läker fort fort ...tratt är inte kul...

drömde så märkligt att grannen som inte gillar Moses var inne i mitt hus och hade satt på alla kranar så det var vatten överallt...snacka om att bearbeta intrycken man fått under dagen ( Texas...)

Bearbetat det har jag gjort vad det gäller "nya" bilen ...och tackar ja till bilen av hela mitt hjärta ..herregud vet inte vad jag tänkte på...har provkört henne och när jag väl kommer ner så är hon riktigt pigg och bekväm att köra...jag måste nu gå ner i vikt ...så är det bara ! Bilen har nu fått ett namn efter jag kört henne..hon heter "Peppiga Pia" ! och Silver Sara får gå till sista vilan...

ha nu så trevligt på kräftskivan

Kram Anki med flock

Svar: Peppiga Pia är ett väldigt passande namn.... och så säger jag RIP till Silver Sara.. kram :)
Esmaralda

17 Helena Ir:

skriven

Vilken häftig grej,som hände dig..

Jag såg en en gammal man och kvinna igår som kan ha haft kläder från någon indianstam eller något annat..men band hade hon över pannan..och annorlunda kläder.
Svenska pratade de med varandra..jag hade lite bråttom förbi,annars hade jag kanske yttrat något ord..

Men MG pojken då! Nu blir det till att göra som mamma säger!

Tror du att de läst vad jag skrivit?

Lite brådis..ska ju iväg..:)

Hoppas kräftorna är bra..tänker på huvudvärken som kan komma dagen efter.. :)

Jag får nog ta varannan vatten själv idag :)

Kram :)

Svar: Jadå jag tror att de läst... och det gäller att se till så att kräftorna är friska...jag har en tendens att de få de dåliga och det märks ju inte förrän dagen efter....:) Kram :)
Esmaralda

18 Vi:

skriven

Hej Esmaralda.
Ibland får jag som förnimmelse bilder att han och jag får ett barn till tillsammans. Vad tror du kommer vi fortsätta relationen, flytta samman och få ett till barn tillsammans?
Kram

19 Jobb:

skriven

Hej Esmaralda.
Vet inte hur jag ska välja nu,
Fick erbjudande om ett kontrakt på minst 3/h i veckan fast anställning på en butik. Ska på en intervju i veckan som kommer på banken, har jag chans att få den anställningen på banken med betydligt mer tid? Eller Ska jag tacka ja till dessa 3/h i veckan på butiken ?
Kram

20 J:

skriven

Hej Esmaralda.
Har du något tips inför intervjuen nästa vecka? Tror du jag har chans att få jobbet?
Kram

21 Kärlek:

skriven

Jasså, hur ser han ut??? Kommer han vara min typ??🙈

22 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag tänker mig att jag ska träffa kärleken i år eller nästa år och gå in i ett fast förhållande,jag hoppas ju på det, men tror du det kan dröja längre än så?
Kram

23 Rädd:

skriven

Hej E!

Hur kommer det bli på måndag och första tiden på jobbet? Kommer jag klara av engelskan och kommer ja hitta min plats i gruppen och i jobbet fort?

Kram och kärlek från en nervös en :)

24 Tildis:

skriven

Godmorgon! Vad fint av mannen att vilja hjälpa till ☺️ Otroligt att det var så längesedan han levde bara😮 Stackars lilla mannabonne. Du får ge han en kram från mig💕 Tror du dom tycker om mig eller tycker dom jag är otrevlig? Kram

25 Mmmm:

skriven

Hej Esmaralda.
Coolt coolt coolt med allt du får uppleva..
ser du om han kan ändra sig och kommer vilja vara med mig och sonen igen? Kanske han saknar oss? Och kommer vilja vara med oss? Att vi blir en familj? Vad tror du framöver?
Kram

26 Virrhönan:

skriven

Godmorgon!

Va mycket spännande du får vara med om och detta var ju bara Wao!! Men stackars lille MG, hade väl varit bättre att ha den som lampa i detta fallet😨
Ja då var det lördag igen, hoppas på en lugn sådan. Det har varit hektiskt en period efter semestern oc när skolorna har startat,turbulent nu på jobbet som jag mår fruktansvärt dåligt av. Men min störta oro gäller min son. Han började på ny skola nu och har svårt att hitta nya kompisar, kommer han hitta nån att hänga med i skolan. Vill ju inte att han ska känna sej ensam..
Jag önskar dej en riktigt trevlig kräftskiva, ha treon nära till hands om du har svårt att komma ur sängen imorgon...🙄😱😂

27 Liverpool:

skriven

Hej Esmaralda
Häftigt upplevelse du måste ha haft med en av mina landsmän från ett av mina tidigare liv då jag var en mongolisk krigare som kunde tala med hästar.Ska på arbetsintervju nästa vecka, får jag jobbet eller kommer jag att söka vidare?

28 Milla:

skriven

Spännande att höra om mongolen o hearingen. Har jag chans att få jobbet på expeditionen på mitt jobb? Många har sökt, men kommer de vara intresserada mig, de två som är chefer eller kommer detill bli för jobbigt med den manliges temperament?

29 <3:

skriven

Krya till älskade lilla MG 🐶.
Ska ut med en kompis ikväll vi har spanat på FVE är han singel? Är det en bra kille. Vi kommer inte se honom ute här kanske om vi åker på kräftskivan i Stockholm vi är bjudna på.
Kram

30 S:

skriven

Hej Esmaralda.
Blir han glad när jag säger att jag tycker om honom eller bryr han sig inte så mycket? Backar han ännu mer eller tycker han om mig med?
Kram

31 Milla:

skriven

Vill oxå lära mig healing, använder du ngn särskild, reiki, guds kraft?
Skriv gärna i en bok hur man gör grundläggande.
Kommer min kollega få jobba kvar....

32 Jossan:

skriven

God morgon! God morgon kan jag inte riktigt kalla det. Vaknade med mina kramper igen... jag orkar inte med dom längre. Jag bara gråter när jag får dom... Jag vet att du inte kollar om sjukdomar men kan du se vad det kan va?

Idag ska jag ha mina kusiner hos mig. Så det har varit städning delux!

Varför drömmer jag om mitt ex igen? Vill han säga något eller?

Längtar efter kärleken nu... någon att vakna upp med

Kram

33 Susanne Amalia :

skriven

Men vad magiskt .. lycka och glädje .. så fantastiskt .. Förlåt... God Morgon önskar EllaBella och jag .. men vi blev så tagna av din berättelse... EllaBella säger att hon ser mycket som inte hennes matte ser ... men så är det man upptäcker mindre som tvåbening har jag berättat ... hundar och katter står mycket närmare och kan umgås och eller påtala när de från alltet kommer på besök.. Apropå universum så har någon skakat om i diskhon de senaste dagarna ... jag konstaterar mera att det händer men jag ser faktiskt inget ... jag har bett om att denna person ska visa sig men inte .... jag har även bett att min pappa ska komma ... det kan vara han som tycker att jag ska förstå om han rör runt i disken ..
Den 19/9 ska jag bjuda ut min ingifta moster 96år gammal och min mamma. Jag är lite orolig för att det ska bli tumult men det får jag ta ... inget att oroa sig för ...
Den 12/9 får jag glasögona och då får kan jag förhoppningsvis köra bil utan att få ont i huvudet ... det blir kanon ...

skönt att du inte ser några hinder med varken Cornelis eller mig ... tack för svar ...

Jag ska åka till Sälen och titta på ett hus ... ska blir fantastiskt .. <3 så nu har jag bett till universum att det ska ordna sig ekonomiskt ...

men jag är inte orolig för jag vet att jag ska dit.. till Sälen ... fantastiskt ... underbart och tack till dig och Gabbe ... tack alltet... kramar och kärlek till dig och MG som genast ska sluta att slicka på sin tass ...
hoppas på kreativ verkstad och att jag kan jobba med KS .. det är magiskt att göra saker med händerna att skapa och att hjälpa människor är mitt mål så att de blir friska ... kramar

34 F:

skriven

Godmorgon vackert väder idag 😊 undrar om du ser något spännande händer i höst för mig. Kram

35 Mee:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag är 28 nu..
Kommer jag att hunnit fylla 30 innan jag möter min riktiga kärlek och går in i ett förhållande?
Kram

36 Michaela:

skriven

Vilken härlig kväll men vad trist med MG. Hälsa honom! ☺

Njurläkaren tror cystan är tillbaka så blir röntgen nu till att börja med. Det tar verkligen inte slut detta med hälsan :/

Kram och ha såå kul ikväll!

37 Tesa:

skriven

Es! Min graviditet .ser du när kommer att ske blir det i höst?kram

38 Johansson:

skriven

Hej Esmeralda,

vill ha en förändring i mitt liv och sagt upp mig från mitt jobb, som jag mår skit av. Har dock flörtat med en man där sen dag ett, men han har inte vågat ta steget vidare. Hur ser det ut nu när jag kommer försvinna, sätter detta fart på honom?

39 Kärlek:

skriven

Jasså, hur ser han ut??? Kommer han vara min typ??🙈

40 M❤️:

skriven

Hej
Va kul med kräftskiva
Är snart på hemgång har hjälpt till med en flytt på min dotter
Har jag något fint och kul när jag kommer hem igen och hur blir det med min kärlek framöver?
M❤️

41 Kräftkaos:

skriven

Tass- och tratt elände...

Betydligt roligare med festligheter och goa, starka healingupplevelser!

Jag har alltid haft lite svårt för stora kräftskivefester, jag äter ju BERG av kräftor.. Får behärska mig en aning för att inte länsa hela buffébordet, galen i kräftor!!

Klurar på om detta är den korta relationen du förutspått komma under hösten?

Kram och njut av lyx-käket!

42 AnnaK:

skriven

Oj, kändes mäktigt! Tänk vad otroliga saker du får vara med om!

Måste bara fråga om det känns bäst om jag bara betar av skulderna eller försöker baka ihop och få bättre ränta. Känner mig inte så taggad att söka lån. Skulle behöva bli hypnotiserad till att sluta snusa också.....är sååå svårt och där rinner det iväg mkt pengar.

Kram och ha en trevlig kräftskiva ikväll 😊

43 Nata:

skriven

Hej Esmaralda.
Nästa förhållande jag har håller det?
Kram

44 Sus:

skriven

Hej
Blir så ihålig ibland....
Kan inte se varför själv ....
Love sus

45 Elisa:

skriven

Hej!
Är det jag som gjorde fel, då situationen nu blev såhär?
Kram

46 Hemliga H:

skriven

Hej !
Kan du se att jag kommer in i skolan? universitet/yrkeshögskola tänkte söka till vårtermin.

47 en_mormor:):

skriven

Åh vilken härlig upplevelse! Hur gör du när du skickar healing? Nånting man behöver tänka på, som t ex rena sig innan eller ? Jag försöker skicka healing o ibland känner jag väldig värme i mina händer o som om jag tonar in på personen o ibland funkar det inte alls.

En månad kvar till flytt o jag börjar få lite ångest. Jäsikens tur att det är/ eller iaf snart höst. Du har ju sagt att du ser vårat hus sålt till hösten. Ingen ändring hoppas jag ? För det är väl denna hösten o inte nästa ...haha...

Ha nu en härlig kväll o ge fanken i de dåliga kräftorna ;))
Kram o puss på trattdoggen :)

48 EPM:

skriven

Hej!

Vilken vacker och häftig upplevelse!☺️ Måste ha varit underbart att få uppleva.

Idag är det fest på torget där jag bor. Jag hade ju tänkt hjälpa till men pga den otrevliga mannen hoppade jag det. Jag har smugit runt i mitt kvarter lite obekväm efter den händelsen.
Idag passerade jag torget och då hälsade han glatt och halvkramade mig när vi passerade varandra. Vänskapligt.
Har hans agg mot mig lagt sig, vill kunna slappna av igen..?
Ha en trevlig kväll!❤

Kramar

49 Erika:

skriven

Hej! Jag kommer att ha en student med mig under höstterminen. Kommer det att gå bra tror du?

50 Little miss piggy:

skriven

Kära Es!
Har en fråga gällande killen jag är kär i. En av hans kompisar - M gifte sig förra helgen och jag vet att killen som jag är kär i, hans ex var på bröllopet. Kan du se om killen jag är kär i oxå var på bröllopet? Träffade han sitt ex då, jag menar pratade dom med varandra ifall han var där? Har han fortfarande känslor för henne? Tusen tack i förhand! Kramis 🐷

51 Själv:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns det risk att jag kommer att leva själv under många år? I icke förhållande? Kommer jag gå igenom fler separationer eller blir nästa förhållande rätt och bra?
Kram

52 Ellis:

skriven

Spännande och häftigt med mongolmannen. Men stakars lilla mg:(

Ser du något kul som väntar mig i höst Es?
kram

53 Fanny2:

skriven

Vackert! Det låter som att de fick mer healing än du räknat med? Hoppas ni alla fick känna av den. Bar han en guldig rock för så många år sen så måste han ha varit en speciell man... Håller tummarna för att MG ska bli bättre snart så han slipper tratten.

Igår skrev du något som påminde så mycket om vad min psykolog sa om att inte låta andra provocera fram den reaktion de vill ha för då vinner dem... Och tack för svaret, ibland är tålamodet inte på topp men om du säger det... Ja, det blir lättare. Ska ta till mig det. Jag tror absolut inte att hon är en elak person men lite enerverande är det. Min mamma tror att hon ser upp till mig lite men jag ser ingen förebild...

Ha det så bra på kräftskivan!

Kram

54 Mikael:

skriven

Mäktigt! Måste vara fantastiskt se saker som inte bara syns sådär.

Tratten är besvärligt, får väl säga att det bara låta den sitta på även det är besvärligt, jag led med katten som fick ha tratten 6 veckor och lät den vara utan ibland men kanske gjorde att det tog längre..

Ha en fin kräftskiva :)

Har en bra dag i parken :)

Kram
Mikael

55 Tisa:

skriven

Mitt i allt det negativa som händer (förutom att jag ska på baby shower imorgon och ska försöka att vara engagerad). Ser det ljusare ut snart?

56 Sofia:

skriven

Hej Es

Vad kan du se om min nästa kärlek?
kram

57 Fråga?:

skriven

Hej Es

Har en liten fundering? och tänkt på ganska länge, hur det kommer sig att många spådamer har rött hår?
tycker själv det är väldigt fint,men många jag sett på bla tv och på bild har alltid röd hårfärg?
kram

58 Barbro:

skriven

Hej Esmeralda,

Sitter här med ont i magen efter att jag fått se på Facebook att min bästa väninna förlovat sig i kväll.

2,5 månad har dom träffats o hela min magkänsla säger att den här mannen inte är bra för henne. Då jag tror att han är svartsjuk o kontrollerande och inte alls så snäll som han själv påstår att han är.

Det är blommor o middagar o hela förförelsegrejen.
Men hon är både blind o döv. Trots att hon haft förhållanden med elaka o svartsjuka män tidigare.

Så jag försöker o låtsas o visa en glädje för hennes skull, en glädje jag inte känner. Men jag har inget val då jag inte vill förlora henne som vän.

Hur länge kommer det att dröja innan hon ser den här mannens rätta jag?
Finns det något jag kan göra.

Kram Barbro


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: