Orgasmernas natt....

Dagens gästbloggare är:  Tjejgumman

 

Hej Esmaralda!

Min talisman Manne anlände för tre månader sedan. En del positiva saker har inträffat sedan dess, eller om det bara är sammanträffanden… 

 
 

Jag hade bett att få den laddad med Kärlek, Hälsa och Energi.

Efter någon dags samvaro så gjorde underlivet uppror, efter att ha varit oanvänt i 7 år och alla känslor aktivt avstängda i flera år.

Det var inte alls trevligt, jag skrollade och tjöt… Ingen karl i faggorna och har konstaterat för flera år sedan att  ”självbefläckelse” och leksaker bara ökade ensamheten, frustrationen, sorgen och gjorde mig väldigt tom och ledsen.

Ägnat mycket energi på att kväva alla tankar på kärlek och dess följder. Tog nu i rejält mot Manne för att stänga av upphetsningen och lade all fokus på Hälsa och Energi, varvid det lugnade sig. 

Har därefter i diskussionerna med Manne bara fokuserat på de två ämnena och väldigt aktivt sagt stopp för Kärleken. Visst vill jag ha Kärlek, men det ska inte bara vara den fysiska kärleken! 

För någon vecka sedan började Manne med sina maningar ”Du är redo nu” - för Kärleken alltså.

Jag stretade verkligen emot, har ingen karl som är intresserad (även om jag har ett stort mångårigt intresse för en vän) och det har ändå varit ganska lugnt med de avstängda känslorna. Manne-maningarna återkom ”Du är redo nu!!”  ”Du är redo nu!!”  ”Du är redo nu!!”

 

 

Häromkvällen resignerade jag och släppte in tanken på ordet Kärlek, dock inte på några följder eller konsekvenser, bara själva ordet. Lade som vanligt energi på att visualisera allt som jag vill ska följa med Hälsa och Energi. 

På natten drabbades jag av vad som väl kan betraktas som 60plus-tanters motsvarighet till tonårskillars våta drömmar. Inte bara en gång, vaknade 3 gånger ur drömmar, mitt i en orgasm…. Mer än en årsdos på en enda natt.

Manne tillbringade natten i fickan på mina shorts, på förmiddagen upptäckte jag att han tog i så han sprack i fyra delar…. 

Ja jisses, vad kan man säga? Är han död nu? Är det någon idé att jag försöker lappa ihop honom, eller är det bara att beställa en ny vid nästa tillfälle? Eller har jag fått vad jag tål, så jag inte behöver någon mer talisman nu???

 

Tjejgumman

 

 

Det här var en av de mer ovanliga aktiviteterna för en talisman men Manne kände in vad du behövde och det gav han dig !!  Och faktum är att  onani  är bra…  orgasmer är bra...oavsett man har en partner i sitt liv eller ej.   Du ska ta din våta natt till dig och famna den… och hämta energi ur den !  Det är vad Manne förmedlar. 

En  orgasm ger ett schysst flöde av oxytocin, hormonet som får dig att må bra, och samtidigt får det  stresshormonet kortisol att minska !!

Det sägs också att när du får orgasm börjar hormonet DHEA leka runt i kroppen, som förbättrar hjärnkapaciteten och minnet!

Kanske också att Manne ville visa dig att  orgasmer  är helt okey och måste inte per automatik kopplas samman med en känsla av ensamhet. 

Manne tog faktiskt i så han sprack… men det finns fortfarande energier i delarna.. dock ska du inte tejpa eller klistra för det kan förstöra.

Låt honom vara i de olika delarna ha dem tillsammans.  Du märker snart om han fortfarande är vid liv.  Annars får du hålla ögonen öppna efter nästa talismantillfälle !!  

Tänk ändå.. vilken upplevelse...  tre gånger i rad.... !!!

Kram & kärlek

1 Misstjejen:

skriven

Hej


Kommer det något gång att få jag träffa F kvinna och umgås? Eller kommer det finns någon som kan ersättare henne? Är det A Man? Eller något annan?

Undrar om det kommer finns möjlighet att få träffa henne också framöver?

Kram

2 Jen:

skriven

Vill bara gråta på jobbet. Räknar timmar tills jag ska gå hem. Mina kolleger verkar alla ha något emot mig. De verkar tycka att jag är ung och dum.. ja jag förstår inte. Jag tycker jag får för mycket småelaka kommentarer och för lite handledning. Kommer det bli bättre, vågar jag ens diskutera saken med dem? Vill bara ha en ny plats att jobba på... :(

Svar: Prata med din närmaste chef om detta... jag kan bara se en som inte gillar dig... de andra verkar tycka om dig.. kram :)
Esmaralda

3 Sola:

skriven

Hej Esmaralda.
Wow coolt säger jag bara!! Jag har ju berättat tidigare att jag har haft lite svårt för att tro på talesmannen men jag blev ändå nyfiken att beställa. Inte just för jag önskar tre orgasmer utan för att den kanske kan vägleda till just det man själv behöver.
Es, finns möjligheten att det blir en relation mellan mig och F?
Kram

Svar: I höst kommer nytt tillfälle att beställa en talisman..... möjligheten till relation finns.. den är kanske inte så stor.. kanske runt 30 %... kram
Esmaralda

4 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Ditt svar till dagens bloggare var ju positivt !

Den härliga dialekten från gårdagens filmsnutt var helt bedårande <3 ...och jo nog förstod jag !
Har missat detta program helt är det ngt matlagningsprogram för barn ?

Här står urplockning av bil på agendan

Kram Anki med flock

Svar: Jag vet faktiskt inte vad det är för något program... hittade klippet bara sådär,, taget ur sitt sammanhang.. kram :)
Esmaralda

5 Rädd & besviken :

skriven

Hej Es!

Blev opererad för bröstcancer för 2år sedan o har nu upptäckt en knöl, är rädd orkar inte med en till sådan resa. På tis ska jag på undersökning. Jag är så himla besviken på min särbo som inte kunde följa med mig. Han har barn o menade att han hade följt med om han kunnat. Allt går att lösa bara viljan finns. Vi har stött o blött det här o jag vet inte längre om han är mannen i mitt liv för det fundamentala i en relation är ju att man ska finnas när den andra behöver stöd.

Es ser du något kring detta?

Kram

Svar: Du har all rätt att vara besviken på honom... det är ju vid sådana här tillfällen som man ska finnas där för varann.... att inte finnas där, är ett svek... ett fult svek dessutom.. kram o lycka till på tisdag !! Jag ska sända dig lite healing på tisdagmorgon !!
Esmaralda

6 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag är singel. Har haft förhållande tidigare. Längtar efter kärlek. Försöker dejta men har inte träffat någon det klickar med.
Jag är 28 nu... Kommer jag att ha träffat min kärlek och gått in i ett förhållande innan jag passerat 30 år?
Kram

7 ThereseC:

skriven

Hej!
Gött jobbat av Manne!
Härlig historia att läsa så här på morgonkvisten 😃.

Min Gabbe är också aktiv och glad och verkar på ett bra sätt. Jag önskade att Gabbe skulle känna in vad jag behövde. Det har fungerat fantastiskt bra. Jag mår som en prinsessa 😀.

Kram ThereseC

Svar: Härligt och han ÄR bra på att känna in.. kram :)
Esmaralda

8 Skorpan:

skriven

Oj oj oj vad en talisman kan ge :), fantastiskt. Förstår att du inte nödvändigtvis ville uppleva det Tjejgumman, det är ju något som man kanske skulle vilja uppleva tillsammans med kärleken... Fast i dagsläge är det ensam som gäller, här också ;).

Kan ju undra om man själv har något sånt stt vänta? Eller kan det bli något intimt med någon härlig karl som jag också vill vara intim med Es? Inom detta år?

Hoppas du hade en trevlig kräftkväll igår Es, med friska kräftor..

Önskar alla en trevlig dag!
Kram Skorpan

Svar: Det ser ut att bli både det ena och det andra för din del... kräftkalaset var härligt.. kram :)
Esmaralda

9 <3:

skriven

Godmorgon kära Es var det botox kärringen som sa till G att jag hade ny kille ?
Hon verkar vilja starta kaos. Faktiskt en kul kväll ute igår och M min tjejkompis är verkligen en killmagnet. Vi funderar på FVE fortfarande om han är singel och intresserad av kontakt.
Kram

Svar: Känns inte som en bra satsning.. kram :)
Esmaralda

10 EPM:

skriven

Vilken härlig läsning!
Kroppen ska ha sitt, precis som hjärtat, hjärnan och själen ska ha sitt. ☺️❤

Nu är det igång, J:s skilsmässa. Två vänner vet och de stöttar J, de dömmer inte på något vis.
Ser du nåt hur den närmaste tiden kommer vara. Något jag bör vara beredd på eller prövning jag behöver förbereda mig inför?

Kramar

11 Rädd:

skriven

Hej E!

Kommer morgondagen gå bra? Kommer jag få ett bra intryck av jobbet och kommer de få ett bra intryck av mig?

Nervös!

Kram och kärlek.

Svar: Känns som att allt går bra... andas lugnt och ha positivt fokus.. kram :)
Esmaralda

12 Mina:

skriven

Hej Esmaralda.
Är han redo att släppa taget om mig?... eller tvekar han..?
Blir det en nytändning, kommer han vilja göra ett andra försök med mig?

P.s hoppas det blev en bra kräftis🦀
Kram

13 Razawa :

skriven

Hej bästa Esmaralda

Nu är dagen här då jag flyger till Madrid ikväll med kollegorna från Stockholm. Jag och mannen pratade om att försöka få barn efter denna resa när jag är tillbaka. Eftersom jag är så flygrädd och tror något hemskt kommer hända kan jag inte tänka så långt :( känner hur öron och ångesten börjar nu inför ikväll. Snälla Hur kommer flygningen dit gå ikväll? Känner mig så skakig kram

Svar: Oroa dig inte... det kommer gå hur bra som helst och ingen olycka kommer att ske.. kram :)
Esmaralda

14 Linnean 🌸:

skriven

Wao, det där var ju ett vibrerande hat trick!
Orgasmer är ju inte minst ett bra sömnmedel, avslappnande och ger fräsch hud. Ja, rosor på kinderna och glada ögon 😉 Är väl synd att inte "använda" sig av en sådan tillgång! 👍
En strålande dag har vi fått! Sol i massor!
Gäller att ta vara på den för sedan ska det tydligen bli lite tristare. Känns det som det kommer en glad period här snart? Eller ska det fortsätta med konstiga saker som jag inte ens förstår? Blir det något "manligt lugn" här? Eller ska det fortsätta dyka upp "konstiga män" som gör och vill "konstiga saker"? Är ganska förvirrad över det mesta som sker just nu. Trodde det skulle bli lugnt nu men, näe!
Är det något allvarligt vaj på mig som drar till mig så mycket konstigheter???
Tar iaf en time out i solen i dag! Blev kräftskivan nice? Tungt huvud i dag? Mår MG bättre? Kram.../Linnean 🌸

Svar: Lite konstigheter får du nog räkna med ett tag till.. men det varvas med positivt... MG har fortfarande sår på tassen så det är tratt på... kram :)
Esmaralda

15 Jessica:

skriven

Es,
kommer hon förlåta mig?
Kommer hon förlåta mig idag eller kommer det ta tid?
Kommer hon tro på mig?

16 Mirre:

skriven

Es, ville mest berätta detta, och säga tack för talismanen som jag misstänker hjälpt mig mycket med energi (även fast jag inte tänkt på det förrän nu).
För någon månad sen mådde jag inte alls så bra, jag hade mycket fritid att spendera hur jag än ville, och de låter ju som en dröm för många, eller hur? Men...Hela tiden kändes det som att någonting fattades oavsett vad jag hittade på eller vem jag umgicks med så var det endast en kort lindring för stunden sedan kom känslan tillbaka. Jag kunde verkligen inte komma på var det var. Men samtidigt kände jag så starkt i kroppen att det är något som fattas.. Som om jag hade ett tomhål inom mig. Men varför? Och till slut började jag nästan tro att det var så jag skulle känna mig resten av livet, otillfredsställd med en känsla av att det borde finnas något mer. Att det bara var att acceptera och vara tacksam för det man redan har..och ta dagen som den kommer. Men sedan började jag studera med ett syfte och mål, att i framtiden jobba med mitt drömyrke som är läkare. Jag har nu ett aktivt mål som jag strävar mot och varje dag är jag taggad med energi för att plugga och uppfylla min dröm. Äntligen är tomrummet inom mig fyllt, och äntligen känns det som att jag är på rätt väg. Jag känner inte längre att det saknas något och allt som saknades var egentligen att försöka uppfylla ett betydelsefullt mål.
Kram!🌸

17 Hedwig:

skriven

Vilken berättelse, helt otroligt! Jag tror att min talisman främst har hjälpt mig med att åter formulera mina mål i livet. Jag sitter dock fast som i en skruvstäd (säger man så på svenska?) och alla mina försök har hitintills runnit ut i sanden, främst på grund av kroniska hälsoproblem, en svår finansiell situation och brist på socialt stöd. Tror du att talismannen fortfarande är aktiv och verkligen hjälper mig med att skapa möjligheter för att även kunna uppnå mina mål i livet?

Svar: Exakt så säger vi i Sverige också :) Ja jag tror att din talisman fortfarande är aktiv.. och den kommer att bistå dig... kram :)
Esmaralda

18 Milla:

skriven

Så spännande, jag längtar oxå efter kärlek & orgasm. Vill ha en talisman. Är ensam, brukar träffa en kille, men nu ett uppehåll. Blir det fler träffar med honom?

Svar: Ja några fler träffar blir det men det tunnas ut... det kommer någon annan i ditt liv... håll ögonen på bloggen här i höst... jag kommer att utannonsera när det är dags för en ny kull talismaner.. kram :)
Esmaralda

19 Mariao:

skriven

Vilken härlig text att läsa såhär på morgonen:-)
Det är väl härligt med orgasmer;), ett ämne som är lite tabu att skriva/prata om men som är en naturlig del av oss människor.
Mitt och min sambos sexliv spirar just nu, och vi har ett härligt aktivt sexliv med massor av orgasmer för min del:-)

Undrar om min talisman fortfarande är vid liv? Den känns lite frånvarande....jag skulle behöva lite skjuts från den nu i vissa bitar i mitt liv.

Stor kram,
Maria

Svar: Härligt :) Talismanen verkar vara vid liv... och det tror jag den snart visar.. kram :)
Esmaralda

20 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon .. Allihop i dag ska jag älska min omgivning och jag måste säga att jag har stora förutsättningar för det har Gabbe fixat ... I dag ska jag gå på båtutställning allt på sjön.. härligt ... Till tjejgumman så tror jag att du möter någon ... det är dags nu .. att bejaka dina lustar.. och våta drömmar .. kramar till dig ...

Det sa du ju i texten så jag ville bara förtydliga ... jag tror att alla hittar den som som är ämnat åt en men ibland kan det ta tid ... och helt plötsligt händer det när man minst anar ...
Stänga dörrar är lätt men våga öppna en ny och glutta lite är inte så dumt ibland ...

Nu önskar jag dig en underbar dag med glädje och kärlek till dig själv och kärlek till din omgivning .. man anar inte vad man kan finna .. mötte en man på systemet en gång som jag blev vän med ...(han stod och blockerade gången för att han inte kunde välja vin då sa jag Aftonbladet eller Expressen och så skrattade vi... jag rekommenderade ett vin som han köpte) han vände på mitt liv ..och jag gjorde saker som jag inte hade gjort på åratal .. vi umgicks ett tag och hade omåttligt kul. Sedan ramlade vi vidare i livet lite mer berikade av glädje och styrka...till dig ..

Livet är magiskt och allt kan hända .. bara man låter det hända .. kramar <3 kramar till dig tjejgumman ..

I dag ska jag på allt på sjön ... jag vill njuta av båtar innan säsongen är slut ... Det är magiskt att dela livet med havet och båtar ... Magiskt är det också att gå på Vikingamarknad ... så om jag har tur kanske jag hinner med båda ... bitarna ...

Livet innehåller så mycket ... jag vill göra så mycket och jag vill skapa .. kärlek är viktigt.

Håll i dig .. jag har bjudit ut min mamma och min ingifta moster den 19/9 på lyxrestaurang ... jag hoppas att de ska bli nöjda .. min moster kan njuta av livet och blir nöjd, det lovar jag ... Restaurangen ligger vid vattnet och jag hämtar dem med bil och skjutsar tillbaka dem ... de är äldre damer 90år är min mamma och 96 min moster ... så jag tänkte att de ska få lufta sina vingar och njuta av vardagen lite ...

Men i dag är det havet som gäller ... havet och båtar .. mitt hjärta skuttar redan i volter ... båtar hav hantverk universum och de skyddsänglar (speciellt den underbara häst ) som har bestämt sig för att vara vid min sida .. bara kärlek ... dessa saker gör livet helt magiskt ... Gabbe är en magisk herre och vad som helst kan hända ... önskar dig en härlig dag fylld av kärlek ..
MG önskar vi EllaBella och jag en dag som han kan stå ut med eftersom han har tratt... han får meditera lite och flyta bort i universum ... tänka på ben och lammbitar ... det är gott .. säger EllaBella .. kramar <3


Svar: MG nickar instämmande... och så ska han iväg o jobba lite.. inspektera hus fast det är söndag och tratt på - då blir han på riktigt gott humör.. kram :)
Esmaralda

21 The man - Ghostwriter :

skriven

Kommer han tycka jag är attraktiv i verkligheten och härlig att umgås med?



Kram :)

22 Jossan :

skriven

God morgon!

Klockan är snart halv 11 men jag ligger kvar i sängen. Igår hade jag kusinträff och det var rätt så tight i min lilla lägenhet. Jag birde ta tag i att städa och tvätta golvet.

Idag ska jag kolla på ny bil för min bil är katastrof och jag blir så trött på den. Efter det ska vi åka till min syster och hälsa på.

Igår pratade jag med min amerikanska släkting och fråga om de kommer men hon tror inte det. Jag vill så gärna det ju :(

På kvällen sköljde en sorg över mig. Jag kände mig helt dålig och kände allt som meningslöst. Jag kände mig så ensam :/
Vad hände?

Kram

Svar: Energin rann ur dig för en stund... men den fyller du snabbt på med igen.. det är naturligt att det kan bli så ibland.. kram
Esmaralda

23 Little miss piggy:

skriven

Kära Es!
Har en fråga gällande killen jag är kär i. En av hans kompisar - M gifte sig förra helgen och jag vet att killen som jag är kär i, hans ex var på bröllopet. Kan du se om killen jag är kär i oxå var på bröllopet? Träffade han sitt ex då, jag menar pratade dom med varandra ifall han var där? Har han fortfarande känslor för henne? Tusen tack i förhand! Kramis 🐷

Svar: Jag ser inga detaljer men kan inte se att det är något mellan killen och hans ex.. kram
Esmaralda

24 Fians:

skriven

Wow!!!
Stort grattis och tummen upp!
Vilken härlig känsla att vakna upp så nöjd...
Jag har en fråga.
Det luktar så starkt av pipa el ngt liknande i mitt vardagsrum.
Vem har jag besök av?
Kram :-)

Svar: En lite äldre man i stickad kofta... han är kärleksfull och vänlig.. kram :)
Esmaralda

25 F:

skriven

Inatt drömde jag en intensiv dröm, att jag satt fängslad, det var så hemskt. Jag var där med några andra, jag tänkte på att rymma men var helt säker på att de skulle ta mig, på flygplatsen. Vad betyder drömmen esmeralda kram.

Svar: Att du vill göra något som du inte gör.... lev dina drömmar lite mer.. kram :)
Esmaralda

26 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
På sistone dyker min hemstad upp överallt. Här i utlandet. Stämmer det att det att man kan få "tecken"? Som att saker dyker upp konstant som pekar i en viss riktning? Eller är det bara att man lägger extra märke till vissa saker och tolkar in?
Tack!

Svar: Både delar existerar.. såväl tecken på riktigt som att man övertolkar det man ser... kram :)
Esmaralda

27 Jenny :

skriven

Hej, jag undrar varför han hör av sig när man minst anar ? Fick låten "power of love" skickad till mig.
Men när jag hör av mig då är det knäpptyst. Vad vill han, jag kan inte släppa riktigt. Det har på gått i nästan tre år. Han säger att han gillar mig men jag måste släppa det jag har innan han visar helt. Kan jag lita på honom eller ska jag bara strunta i honom ?
Kramar

28 D:

skriven

Hej jag har känt av twinflames tecken, med han. Har aldrig känt av så med ngn annan. Hur kommer det sig?

29 Halåå:

skriven

Hur ser han ut??? Kommer han vara min typ??🙈Eller du kan ej se hur han ser ut??

Svar: Jag kan inte se hur han ser ut men det verkar vara en bra kille.. kram
Esmaralda

30 Moj:

skriven

Hej Esmaralda.
Är det mina hjärnspöken som "spökar"
Är det så att det är henne han VILL vara med? Och det är henne han kommer att vara med framöver?
Eller har jag fel.. finns jag med i bilden?
Kram

31 Michaela:

skriven

Oj vilket inlägg! 😂 Inget av mina önskemål har tyvärr slagit in.

Drömde att min pappa dog i natt. Betyder det ngt?

Kram

32 Helena Ir:

skriven

Ja,där kan prata om upplevelse!

Jag,har ju fått veta att mina(jag har 2) talismaner fortfarande är vid liv..väntar och bidar sin tid. Ändå har jag dom att tacka för en del..mest minns jag fortfarande den mannen som jag kontaktade på vägen..som tittade på mig så sorgset,och sa sig vara så ledsen! Jag minns också hans gester och hur ögonen mötte mina. En så stor upplevelse mig!
Kanske inte så stort för någon annan..men för mig!

Förkyld igen då,det blev inte så mycket förra svängen..sådana tider nu så..kanske jag ska skylla på dottern..som jobbar som förskollärare ..och dra hem sånt där ..borde inte det hållas på hennes jobb. Nej,sånt ska delas med sig till morsan :)

Jag hade en sån trevlig dag igår..jädrar i min låda..så skoj!
Jag var ju på loppis..köpte en ram,,och en kruka. Tänkte att jag ska minsann inte dra hem något gammalt från folk,och deras energier. Men min kompis såg ju en sån rar häxa,påskkäring enligt försäljaren..häxa sa min kompis. Han såg så fundersam ut försäljaren..så jag hjälpte han på traven,och sa: Du måste säga att det är en häxa om du vill ha den såld! Då förstod han..och det blev en affär av detta! :)
Vet inte om jag borde lagt mig i den..för när vi kom hem till väninnan,så förstod hur hon tänkt,jo,men visst..den där häxan den skulle visst flytta hem till en annan häxa,enligt henne då!
Och det var jag! Försäljaren hade väl lite rätt för det en tantalona som sitter på en kvast..och väninnan hon säger att häxorna som flyger till Blåkulla.
Funderar på om den behöver någon besvärjelse av något slag..jag tänker väl mest på det här med energier..eller så säger jag bara tvi,tvi och gör något korstecken..
Okej,det var dagens underhållning från mig..men igår var det jädrans roligt!

Hoppas nu att du fick de färskaste kräftorna igår..
Annars finns ju treo :)

Kram..kram :)


Svar: Två Tvi räcker gott.. det finns bara positiva energier hos dig.... tog mig en Treo till frukost.. för säkerhets skull.. kram :)
Esmaralda

33 Boudica:

skriven

3 Gånger så Härligt! ;)
Har varit ensam i flera år här med, men har inget problem med mitt egna sällskap! Men en man skulle ju önskas, och uppskattas, är rätt jälvständig av mig, men börjat ju trötta på att göra allt sälv! :D

Min Gabbe verkar surig över att jag inte pratat värst mycket med honom på senaste, bad om en bra dag när jag var nere, men det blev bara värre!

Jag förstår inte, min tid den bara försvinner, jag förtår inte vart!
Jobb, Mat, Sova och inget mer.

Hade även en tid där ingenting fungerade, kaffe bryggaren blev snål med kaffet, dammsugaren tappade suget! Mikron la av, ingen värme där inte.
vad händer egentligen!?

Nej idag ska tränas, för att få upp humöret som varit lite lågt, kanske för jag missat tränandet?
Jag behöver serotoninet!

Har en fråga idag, om du orkar svara efter några treo? ;)

Jag har en rätt ny medarbetare som jag tycker om, hon är lite blyg och osäker pga av att hennes svenska inte så bra.
Men jag både ser och vet att hon är bättre än vad hon tror. Jag vill kunna lyfta upp henne lite, men hur? Vet av egna erfarenheter om hur gott det kan göra när någon ser vad man går för, när man inte gör det själv.
Har tidigare råkat lyfta upp en annan medarbetare, som tyvärr tappat hela mitt förtroende, men där måste jag hitta ett sätt att sluta lägga energi på, det tar sorgligt nog för mycket av min.

KRAM!

Svar: :) En Treo har jag fått i mig...:) Du ska ge henne positiva och ärliga kommentarer men inte engagera dig för mycket... lite lagom bara.... kram :)
Esmaralda

34 Lotta:

skriven

Det är ju ganska otroligt att en talisman kan påverka så mycket. Min har gjort att jag fick tummen ur att börja på gym och även gå till en psykolog för att prata av mig. Tror inte jag hade gjort det annars. Tror att den även påverkat mig på andra positiva sätt i det lilla.
Ett stort problem har jag trots allt....jag kan inte acceptera att mina barn måste träffa mitt ex nya. Är arg på mitt ex för att han gör som han gör. Kommer mina barn vara tvungna att umgås med henne mycket i framtiden?

Hoppas kräftskivan var rolig igår :)

Kram Lotta

Svar: Sätt dig över dina känslor för barnens skull och visa ett positivt ansikte när de ska till sin pappa och hans nya kvinna.... hon är okey... kram :)
Esmaralda

35 Laila:

skriven

Min talisman övertalade mig i veckan att gå till badhuset fast jag inte gillar det något särskilt och där träffade jag en sådan fin man. Jag var noga med att tacka Gabbe efteråt.

Svar: Härligt och det känns som om det blir en kärleksfull fortsättning mellan er.. kram :)
Esmaralda

36 F.u:

skriven

Hej esmeralda undrar om du ser hur hösten ser ut för mig kram

37 Ghostwriter :

skriven

Kommer han komma tro?



Kram

38 A:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer han lyssna och respektera min önskan och det jag sagt att jag vill?
Kram

39 Moj:

skriven

Hej Esmaralda.
Kan du snälla svara mig,
Är han säker på att det är K han vill vara med?
Är det så det ser ut framöver?
Så tacksam för svar
Kram

Svar: Jag vet faktiskt inte... men jag ser en annan kärlek i din framtid.. kram
Esmaralda

40 Ghostwriter :

skriven

Kommer han tycka jag är fin och härlig att umgås med?


Kram

41 Liverpool:

skriven

Hej Esmaralda
Ska på anställnings intervju nästa vecka, ett långtidsvikariat får jag jobbet eller blir det något annat framöver?

42 Lydia💕:

skriven

Härlig läsning idag och ska jag ha min talisman på mig i bh n eller i jeansfickan ?
Har den laddad med kärlek och kommer den att komma snart tro?
Lydia💕

Svar: Det går lika bra med vilket som !! Jag tror din talisman gör allt de kan för att mötet ska ske.. kram :)
Esmaralda

43 <3:

skriven

Vill bara skriva Kram till dig Jen läste ditt inlägg 💗
Tack kära Es för svar.

44 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
På sistone dyker min hemstad upp överallt. Här i utlandet. Stämmer det att det att man kan få "tecken"? Som att saker dyker upp konstant som pekar i en viss riktning? Eller är det bara att man lägger extra märke till vissa saker och tolkar in?
Tack!

45 Mister Lonely (N):

skriven

Hej Esmaralda.
Jag är 28 nu... har jag träffat min kärlek innan jag blir 30, alltså inom två år att jag träffat kärleken och är i ett förhållande? Kan det ske något ganska snart?
Kram

46 Hemliga H:

skriven

Hej Es! Kan du se när jag kommer att träffa min kärlek?

47 depp:

skriven

det känns som ingen gillar mig. kommer jag någonsin hitta nån ? Måste jag plastikoperea mig först..?

Svar: Herregud nej, du är söt precis som du är.. du har bara inte hittat rätt än... kram :)
Esmaralda

48 D:

skriven

Hej jag har känt av twinflames tecken, med han. Har aldrig känt av så med ngn annan. Hur kommer det sig?

49 D:

skriven

Hej jag har känt av twinflames tecken, med han. Har aldrig känt av så med ngn annan. Hur kommer det sig?

50 Tisa:

skriven

Var dödsssituationen slumpen eller fanns det en mening? Min vän är förkrossad.

51 Mina:

skriven

Hej Esmaralda.
Känner han känslor saknad och attraktion till mig?
Kram

52 Vi:

skriven

Hej Esmaralda.
Hoppas du inte är allt för bakis idag. Kanske blev en hård kväll igår.
Har fått som förnimmelser ibland att han och jag komme få ett till gemensamt barn. Vi har ett barn gemensamt nu. Ser du fler gemensamma barn oss emellan?
Kram

53 Rädd & besviken:

skriven

Tack Es!

Kram

54 Skrållann:

skriven

Hej!
Härligt att återigen få läsa om talismanens verkan. Min Gabbe kanske har fungerat sådär tycker jag nog. Men å andra sidan kanske den har byggt upp min beslutsamhet och mod, som jag bad om, under en längre tid och det i sin tur har gjort att jag fattat oanade och oberäkninga beslut i tex yrkeslivet som känns förvånansvärt bra. Kan nästa steg och beslut vara i relationen? Känns som om hela världen tycker att jag fattade rätt beslut...alla förutom min man som knappt pratar med mig.

Kram❤

Svar: Ja ibland verkar talismanerna just så som du beskriver... kram :)
Esmaralda

55 Milla:

skriven

Talismanerna verkar vara fantastiska på olika sätt.
Den nya vackra unga tjejen på mitt jobb, vad är hennes avsikter egentligen? Hon har ändrat sig efter sommaren o gör andra konstiga, alla vill vara kompis på gott och ont. Hur ska jag tolka det, kan jag lita på henne?

56 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Hur mår du idag efter kräftskivan? Hoppas du/ni hade väldigt roligt!

Jag har en fråga gällande N. Jag är lite förvirrad. Då det har varit andra som kör hans skåpbil har jag kollat lite vem som äger skåpbilen och i slutet på april stod det en ny ägare och två veckor senare stod det en annan ägare. Om det nu inte är N som äger skåpbilen, varför plockar den nya ägaren inte bort hans jobb dekal på skåpbilen när dom åker runt i den? Eller är det såna som verkar arbeta med honom? Men varför ägarbyte? Eller är det fler som är delägare i bilen? Ser du något om detta? Tusen tack i förhand! Kram Zoey 💕

57 The light:

skriven

Hej Esmaralda.
Blir han glad när jag skrev att jag tycker om honom? Eller får det honom att backa mer?
Ska jag vara tillgänglig och försöka få till träff eller ska jag vara tillbakadragande och låta honom ta intiativ om vi ska få till att vi umgås? Hur ska jag var för att öka hans intresse och spelar något någon roll?
Kram

Svar: Du ska vara precis som du känner för och kan han inte ta det.. då är han inte heller rätt för dig... kram
Esmaralda

58 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda kommer vår vän Eva L tillbaka till oss ? Sen hon träffade L har hon brytit med oss alla. Får hon inte umgås med oss för honom. Har hela tiden fått dåliga vibbar av den mannen.
Kram

59 Shima mitt hjärta s♡s:

skriven

Hej Es! Jag drömmer mellan 2-3 gånger att gravidtestet visar pussetivt. När ser du att det blir det ?? Längtar/ kram

60 Myra:

skriven

Hej Esmaralda.
Träffar jag min kärlek via internet eller möts vi "i verkligheten"?
Kram

61 Lunora:

skriven

Hej!
Jag känner också att Gabbe har hjälpt mig, främst genom att känna lugn och få mod. Min önskan var också att öppna upp för nya bekantskaper, både vänner och kärlek, och släppa in dem i mitt liv.
Detta är något som jag verkligen behöver hjälp med. Är det något som Gabbe kommer att hjälpa mig med? För visst finns kraften fortfarande kvar?

Ha en fin söndag!
Kramar

Svar: Jadå visst finns kraften kvar och med detta tror jag han verkligen försöker hjälpa dej.. kram
Esmaralda

62 lars:

skriven

Men herregud, du hetsar upp en 67 årig gubbe
pust

Svar: Ha ha ha :) :)
Esmaralda

63 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Har jag mött min kärlek innan jul i år eller under nästa år? Kan det dröja ännu längre?
Kram

64 Gabbe:

skriven

Hej Es

Gabbe fick ett saltbad i bara havsalt under natten men den är helt försörd nu, och har tappat all färg, ser ut som den möglat:(har förökt göra rent den efteråt men den ser likadan ut efter havsaltet?vad har hänt med gabben?
kram

Svar: Tog du bara salt ? Inget vatten hoppas jag för vatten funkar inte... många har lagt sina talismaner i havssalt och det är första gången som jag hör att det gått så här tokigt... och faktum är att jag tror att han dog... jag beklagar verkligen.. kram
Esmaralda

65 Fågeln:

skriven

Hej Esmaralda
Känner han saknad och attraktion till mig? Finns intresse? Känslor?
Kram

66 Kram:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer hans föräldrar få veta att jag ville försöka igen?
Kram

67 AnnaK:

skriven

Oj oj, det må jag säga!! 😁

Less på att räkna kronor och ören och behöver få ordning på ekonomin en gång för alla. Ska jag bara beta av allt eftersom eller samla ihop och få bättre ränta? Vill helst inte ta lån. Skulle även behöva sluta snusa.....kostar för mkt! Är typ kedjesnusare och det är jättesvårt att sluta. Men plåster lr tuggummi kanske funkar? Skulle även behöva dra in lite extra pengar. Har dock inte kommit på hur än 🤔

Hoppas kräftskivan var trevlig igår 😊

Kram 😊

68 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Så kanske man får ligga då 😂.
Kram Skorpan

69 Sus:

skriven

Hej
Härligt
Själv drömmer jag om katter jag har dom i framfickan på jeansen....
I den andra fickan har jag en kanin...
Har en känsla av att jag vill skydda dem....
Love sus

70 F.u:

skriven

Hur ser hösten ut för mig kram

71 F:

skriven

Kommer min dröm gå i uppfyllelse. Kram

72 Kvinnan :

skriven

Ser du någon stor förändring på väg in i mitt liv. Kram

73 Ha hyfs:

skriven

Tre gånger.. man kan ju inte bli annat än avis!

Jag undrar om detta kan vara det tillfälliga förhållande som kunde komma i höst enligt spådomen? Vad tror du.

Hoppas ni står upp efter kräftskivan igår! Och att ni såklart hade supertrevligt.
Kram 😄

74 D:

skriven

Hej jag har känt av twinflames tecken, med han. Har aldrig känt av så med ngn annan. Hur kommer det sig?

75 D:

skriven

Hej jag har känt av twinflames tecken, med han. Har aldrig känt av så med ngn annan. Hur kommer det sig?

76 D:

skriven

Hej jag har känt av twinflames tecken, med han. Har aldrig känt av så med ngn annan. Hur kommer det sig?

77 Star💫:

skriven

Hej Esmaralda.
Han har inte svarat mig, jag skrev att vi behöver inte ha någon mer vidare kontakt. Är ju besviken på honom jämnt och ständigt.
Bryr han sig ens eller tycker om mig?
Snälla är så tacksam för ett svar
Kram

78 Gabbe:

skriven

Den låg i bara havsslat under natten sedan såg den ut som mögel.Det är min väns gabbe, jag tipsade henne att ha gabbe i bara havsalt så skulle den vakna upp, hon brukar alltid ha på sig den annars som ett halsband men nu ligger den under kudden istället. Kan den inte fungera ändå eller ser du att den dog av havssaltet? Har läst att talisman har gått sönder men fungerat ändå?
kram

Svar: Ja har man bara alla bitarna och lägger dem tillsammans i typ en liten påse så brukar den fungera i alla fall.... hon måste pröva och se.... kram
Esmaralda

79 Helena Ir:

skriven

Tack! Det känns gott att höra!

Kram :)

80 Gabbe:

skriven

Ok tack för svaret skall meddela henne detta
kram

81 D:

skriven

Hej jag har känt av twinflames tecken, med han. Har aldrig känt av så med ngn annan. Hur kommer det sig?

82 D:

skriven

Hej jag har känt av twinflames tecken, med han. Har aldrig känt av så med ngn annan. Hur kommer det sig?

83 D:

skriven

Hej jag har känt av twinflames tecken, med han. Har aldrig känt av så med ngn annan. Hur kommer det sig?

84 D:

skriven

Hej jag har känt av twinflames tecken, med han. Har aldrig känt av så med ngn annan. Hur kommer det sig?

85 D:

skriven

Hej jag har känt av twinflames tecken, med han. Har aldrig känt av så med ngn annan. Hur kommer det sig?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: