Den annorlunda julklappen....

Ena dottern har tre  barn och nu inför Julbocksfesten undrar äldsta barnbarnet som snart fyller 17 om han får ta flickvännen med !  OMG !!  Jag har liksom missat att han är så stor.

  Han ville ju faktiskt ha paketkalender i år också, precis som alla andra år.   Klart han får ta flickvännen med !!

Och så har jag  bestämt  mig för en lite annorlunda klapp till Ozzy.

Han ska få en fadderbror !!

Min älskade storebror som dog i somras.. han var ju från Afrika och det minns ni säkert.

 // Min bror//

Han  månade mycket om skolan i byn där han kom ifrån. Varje år när han åkte tillbaka hem till byn så hade han en väska full med pennor och linjaler och annat.  Plus att han hjälpte sina släktingars barn så de  hade råd att gå i skolan – med skoluniform och allt som krävs

Jag tänkte att klappen till Ozzy  skulle bli lite i hans  morbrors anda.

Och så tänkte jag att Ozzy som är endabarn – kanske skulle tycka det vore kul med en

fadderbror.

Sonen fick  också en fadderbror också när han var 7-8 år gammal. En jämngammal grabb.  Vi skickade presenter till jul och födelsedag och lite annat smått däremellan.  Plus månadsavgiften så klart.

Ungarna skrev brev till varann och sen när  de blev vuxna tog kontakten slut.

Men det spelar ingen roll… det gjorde gott under många år.

Nu ska jag hitta  en bra organisation….. och klappen till Ozzy är fixad

 

 

 

 

Fast han får en rejäl Neurf också… det  önskar han sig mest av allt

På tal om Afrika så läste jag nyss nånstans att det finns en grupp damer som träffas för att sticka mössor och vantar.. som de skickar till barn i Tanzania

Mössa och vantar….. i  TANZANIA ? !!

Men det är ju tanken som räknas 💗

 

Kram & kärlek

1 Tingeling:

skriven

Vilken bra idé! Det ska jag ta med mig när min dotter blir större. Jag har även tänkt att hon kan bli medlem i wwf också om hon vill, finns för barn där. Men blir roligare när hon kan läsa själv tänker jag.

Trevlig lördag!

Kram!

Svar: Så rätt tänkt.. kram :)
Esmaralda

2 <3:

skriven

Godmorgon kära Es var mer komplicerat med L än jag förstått. Han berättade mycket igår. Förstod inte allt han sa för han hade druckit. Var det största problemet tror du Es att hans väns pappa la sig i ?
Kommer vi kunna reda ut detta ?
Blev inte klok igår riktigt på honom. Försökte verkligen igår att förstå vad som hänt. Lättkränkt har du nämt förut.
Han tycker om mig det förstod jag.
Kram
🤗🤗🤗

3 Jenny:

skriven

Hej Esmeralda!
Vad fint med fadderbror. Jag hade fadderbarn när jag var yngre. Att få hjälpa ett barn betyder mycket. brevväxla med mitt fadderbarn var speciellt.
Jo min fråga är om min son. Hände en sak i torsdags med honom som jag fick veta igår.Jag undrar om det händer igen? Vill att det ska gå bra för honom!
Kram

Svar: Ibland händer saker och ting.. men det kommer rätta till sig.. kram
Esmaralda

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Behöver jag väl bättre på min kost och stressar. Skulle jag tar ledigt?

Är det som min kropp säger ifrån?

Ha det bra

Svar: Ja, ät bra och träna regelbundet... gärna lite extra vitamin D nu i vinter... planera din tid bra och du behöver inte ta ledig.. kram
Esmaralda

5 Birgitta:

skriven

Godmorgon 😊

Det var ju en bra present. Äldsta grabben ska firas imorgon 15 år han börjar bli stor 😊.

Es saknar kärleken i mitt liv, ser du någon man på väg in i mitt liv?

Kram Birgitta

Svar: Grattis förskott till 15 åringen ! Kärleken kommer.. helt säkert .. kram :)
Esmaralda

6 Lilian:

skriven

Hej Ezmaralda,

Kommer jag hitta kärleken? Och om jag kommer hitta kärleken, när sker det?


Varma hälsningar
Lilian

7 Marie:

skriven

Din storebror, känner du av han ofta med besök osv? Eftersom ni verkade ha så fin relation. Jag har tyvärr aldrig lyckats känna av eller fått ” besök” av någon nära och kära fastän det är flera som lämnat livet här på jorden.
Ha en fin 1:a advent🌺// Marie

Svar: Jodå visst får jag besök av honom... vi pratas vid då och då så gott det går över dimensionerna. Du får också ofta besök även om du inte märker av det.. de dina kommer och tittar till dig .. kram :)
Esmaralda

8 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Han verkade vara så fin din bror.
Ja visst är det tanken som räknas och just det här att ge och göra gott för andra har blivit så mycket viktigare.

Es, Fick lite besvikns besked igår om man kan säga så. Fick reda på antagningsbeskedet på utbildningen jag så gärna vill gå.
Fick ett ganska högt reserv nummer på utbildningen jag så gärna vill komma in på. Känns nästan omöjligt att jag kommer in,
Ser du om det dock kan ske något slags mirakel och att jag ändå kommer in den här omgången?
Kram

Svar: En liten chans finns men du ska inte räkna med det.. kram :)
Esmaralda

9 EPM :

skriven

Jättefin idé! Jag tror Ozzy kommer att gilla att ha en fadderbror mer än nerfen- iallafall i det långa loppet.
(Testa nerf Es, det är jättekul!)😊

Idag blir det julmarknad och kalas.

J brukade berättade att alla mina manliga vänner bara ville ligga med mig, att det var enda orsaken till att de hörde av sig. Men de hör av sig nu för att kolla hur jag mår, nu när jag ägnar barnen all tid och kraft och inte ens funderar på att nåt amoröst ska ske i detta läget.
De bryr sig- J ville bara trycka ner mig, och det gör ont att inse...

Hoppas karma drabbar snart...

Kram

Svar: Spill inget krut på J , vill jag bara säga.. kram :)
Esmaralda

10 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
Det har slagit mig många gånger hur rika vi här i Sverige är. Egentligen. Jag såg i tidningen, när det var black friday, en bild på ett par som handlat (bland annat) tre STORA Tv-apparater. Man måste ju passa på, menade de, så ungarna kan få 50-tummare på rummen..
Du har svarat mig flera gånger, att det löser sig för mig snart, inom en snar framtid får jag de möjligheter jag önskar och eftersträvar. Jag misstror dig inte på något sätt! Min undran är bara, vad behöver jag göra för att detta ska bli sant?? Handlar det om attraktionslagen, att jag skjuter det framför mig hela tiden, eller vad gör jag för fel?
Kram, ha en fin dag!

11 Boudica:

skriven

God morgon!

Här vaknades det väldigt tidigt, gick nog upp vid 3-tiden. Vaknade upp med så irriterande tankar, med insikt om hur förändringar på jobbet blir, och även irritation på mig själv att jag misslyckades med det jag ville. Efter ett tag å tänkte jag det nog bäst att ta mig ur sängen annars kommer jag bara ligga där å älta. Så nu har jag slöat med flertal kaffen.

Det är en fin julklapp du kommit på och bra för barn att engagera sig i att hjälpa andra. Men märkligt vad Afrika kommer upp för mig ofta på senaste veckan. Började inte minst med att lokala vädret på mobilen fick för sig att visa Afrika! Jo jag skulle tacka för 30+ istället för minus grader ;)
Men kan det vara ett tecken? men då förstår jag inte det, för Afrika har jag ingen koppling till på något sätt.

Ja vad jag har ångest och arg på ig själv nu, att jag misslyckades att säga till honom att jag vill träffa honom. Nu är jag ju borta från jobbet i ungefär en vecka. Rädd att tappa honom, rädd att kollegan manipulerar honom att ogilla mig. Nu när han mest sannolikt fattat att jag gillar honom.
Så jag undrar är det smart att skriva ett sms till honom som säger att jag vill träffas? Skulle han förstå meddelandet (språkbarriären!) hur skulle det uppfattas, och skulle jag få ett trevligt svar? Mycket frågor men du vet att vad jag egentligen vill veta är vad du får till dig om det ;)

Nu ska här läsas på lite mer, och lista ut dagens planer. Förlåt för allt gnäll igen ;)
KRAM!

Svar: Klart du kan skicka ett meddelande och föreslå en fika ! God chans att du får ett ja och skulle du få ett nej, ja då vet du i alla fall och visshet är bättre.. kram
Esmaralda

12 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Ja tanken var ju god. Mässar och vantar där behövs väll inte antar jag.

Es, snart är det lucia firande på förskolan. Jag vet att sonens pappa bor en bit härifrån och att han älskar sin son men nu när sonen börjar bli äldre så kommer han tyckte det är så roligt att ha med sin pappa vid sådana här tillfälle . Kanske vid lucia firande, fotbolls matcher och sådana saker.
Hans pappa upplever jag ibland skyller på jobbet att han inte har möjlighet att komma. Men jag vill säga det till honom att han kan ta sig möjlighet ibland. Jag vill verkligen sonen det att han ska få ha både mamma och pappa som tittar på en ibland. Man vet ju hur viktigt det kan vara för barn.
Kan jag säga det till honom utan att han tar det fel?
Tror du han kommer mer börja engagera sig i just sådana här grejer att han tar sig tid? För sonens skull är där och tittar på honom?
Kram

Svar: Egentligen ska det räcka att du informerar konkret.. men han kan gott höra att hans son vill att han ska vara med... att han är viktig.. han tror inte alltid det... men faktum är att lite bättre kommer hans engagemang att bli... och de som väljer bort sina barn, de får som regel barn som en dag väljer bort dem.. kram
Esmaralda

13 Skorpan:

skriven

O vilken bra ide', det blir Ozzy säkert glad över. O visst växer barna o är mer mogna, kanske, än man var i deras ålder. Iofs var ju tiderna andra då..

Ut i sista minuten igår betyder bråttom idag med vinterdäck som inte ännu är på, ojdå. Sen blir det skjutsbtill läger o efter det kanske hem till en kopp kaffe i lugn o ro ;). Sol o kall blåst men underbart ljust är det.

Drömde att jag blev gravid på fördta gången o att min mobil blev stulen. Jag visste vem som stal den o försökte få tillbaka den, men det lyckades jag inte med. Finns här nåt budskap? Brukar inte bli gravid i mina drömmar ;)..
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

14 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Jag har i tr nätter nu drömt att jag får världens kväljningar och är nära på att kräkas i sömnen. Hela munnen liksom fylls.. vad kan detta bero på? Kram

15 Jennifer:

skriven

Hej fina Es! Så bra med lite annorlunda julklappar, så skulle jag också vilja ha det. Jag vill så gärna köpa en kanin till min dotter till födelsedagspresent eller julklapp (och sen typ inte så mycket mer), men jag vet inte om det går då vi inte har eget boende😔

Haha skicka ullsockor till Tanzania... Fast då jag reste i Tunisien i höstas och det var ca 23 grader plus så såg jag många som gick omkring i vinterjackor! Och nätterna kan ju vara jättekalla. Vet inte hur det är i Tanzania.

Fina Es, har en lite märklig fråga men jag undrar varför min bror är en sådan... otrevlig person? Varför han alltid är så otrevlig och sådär passiv aggressiv mot mig? Kram

Svar: Jag kan känna att han på djupet tycker om dig, väldigt mycket.. men samtidigt går han så lätt i försvar.. han kan ha det tufft med sig själv i att försöka vara den han vill vara och det spiller över negativt på dig.. kram
Esmaralda

16 Ia:

skriven

Hej
och samtidigt får han lära sig att vara mänsklig, att se andra, att kunna ge något till de som har det svårt.

Jag undrar om barnen och fadern får kontakt med varandra medan han är tillsammans med min fd kompis eller är han ensammen när han börjar kontakta dem igen?

Kram

17 Helena Ir:

skriven

Det var en fin julklapp..med fadderbarnet..
Och tänk att ditt äldsta barnbarn snart hunnit bli 17 år..med flickvän ..tiden vart tar den väg. :)
Så fin bild på din bror..en man med stor kärlek och omtanke..

Trots min ålder så tycker jag det är trevligt att titta på julkalendern ..och i år tycker jag att den kan bli riktigt trevlig..även för barnen :)

Tröttheten..struntar jag i idag..åker iväg med dottern och har en trevlig dag..

Ha det så bra!

Kram :)

Svar: Ja, nyss var äldsta barnbarnet en liten unge som stod naken och bajsade på mina CD :s som han kastat ut på golvet :) Ha en fin dag med dottern nu.. kram
Esmaralda

18 Lilla blå:

skriven

Till å med jag som är omedial ryste till av känslorna i texten. Så, så fin present! Otroligt mycket värme och omtanke därbakom 💕

Helt hundra på att brorsan ger tummen upp :)

Här bläddras det i tidningen och äts nybakade scones. Lördagslyx! Kikar lite extra på lägenhetsannonserna. Det är inte riktigt dags än men troligtvis till våren. Ser jag ut att hyra eller köpa? Ser så mycket fram emot mitt eget.

Kramis!

Svar: Oh så sugen jag blev på nybakade scones ! Ser ut som om du hyr först och senare kommer köp.. kram
Esmaralda

19 Jossan :

skriven

God morgon!
Så skönt med helg! Imorgon ska jag börja planera och börja med barnens omdöme. Det går så segt men måste göras. Har aldrig skrivit omdöme förr. Men om 19 dagar är det jullov och 2 veckors ”vanliga” lektioner.

Nä får fixa min frulle innan jag ska träna. Ikväll är det dags för kusinträff! Ska bli trevlig fast jag inte är peppad!

L vill helt plötsligt träffa mig. Varför vet jag inte... vad vill han?

Kram

Svar: Ha det så gott på kusinträffen... kram :)
Esmaralda

20 AnnaK:

skriven

Jättebra julklapp 😊👏🏻

Har börjat lite smått med julpyntet äntligen och myset börjar ta sig! Sånt stök och bök innan det är klart bara 😅

Inga större planer för helgen! Lite loppisförsäljning imorgon som jag hoppas går bra. Behöver pengar!

Sorry for the tjat men finns hånglet kvar än?

Kram 🤗


Svar: Ja det finns kvar.. något har ändrats men jag ser ju ett mysigt hångel inte så långt bort.. kram
Esmaralda

21 Alie:

skriven

Godmorgon kära Es o bloggfamilj,
Vilken fin tanke och julklapp om fadderbror, alldeles säkert uppskattad.
På tal om Afrika och Tanzania är det faktiskt många som bär mössor. Jag besökte landet helt nyligen och då gick man med både mössor och jackor ( olika perioder om året är det för dom, kallare). Så stickade mössor är en god gärning. Alla sorters kläder är förstås välkomnande om man vill skicka exempelvis till skolor eller barnhem.

Idag 1:a advent 🕯 och jag känner mig så glad på insidan, kanske något på gång från universum? 💫
Kram å mysig Lördag! 🌟

Svar: Jo jag har också sett att man har mössa-- medan en annan går i shorts o t tröja :) Universum kommer leverera... kram :)
Esmaralda

22 Lotta S:

skriven

Tack för svar! Fint om det kunde funka. Av vilken orsak läggs organisationen ner småningom, eller ser det inte ut så mer?

23 kvinnan:

skriven

godmorgon känner mig nervös inför nästa vecka, många åtaganden , kommer jag fixa detta?

Svar: Ja du fixar det.. bara du har positivt fokus.. kram
Esmaralda

24 f:

skriven

hej esmeralda undrar om du får känner av något om mig. kram

Svar: Får en känsla av att något kommer lösa sig.. något bra kommer hända.. kram :)
Esmaralda

25 Miia:

skriven

Hej,
Det händer mycket runt mig i dessa dagar. Någon är åter mycket aktiv, men vad är hans avsikter?
Ha en fin fortsättning på helgen!

26 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Vilken bra julklapp ! Roligt om det blir brevskrivande ala "gammalt stuk" inte via datorer ..men datorer finns väl överallt idag...
Hoppas du hittar ngn bra organisation.
Har man dåligt med uppslag till julklapp slår jag ett slag för våra hemlösa <3
Finns flera bra organisationer här i Stockholm bla Vid din sida som nu fick ett lyft av Tv-programmet bytt är bytt där de fick en rejäl donation de hjälper äldre hemlösa. MEN sen finns där oxå de kämpande Hemlösa.se som förser ALLA hemlösa med frukost varje dag oavsett ålder !
Ge gärna en donation till Hemlösa.se ! Det gör skillnad !

https://hemlosa.se/

Ha en härlig Lördag

Kram Anki med flock

Svar: Absolut, jag håller med... de hemlösas situation är tuff och svår... kram
Esmaralda

27 Anonym:

skriven

Godmorgon skriver anonymt idag.
Är så irriterad och ledsen på en tjej som jobbar på salong där jag gjort mina bryn. Sofie.
Var på en sminkning några dagar efter att jag pigmenterat brynen och de var endast nytt smink de använde och de sminkade inget under eller på ögonbrynet. Helt random fick jag ett meddelande från henne hur respektlös jag varit mot henne som sminkat mig och förstört läkningen. Hon lyssnade inte ett ord på när jag förklarade hur noga de var. Tror även att hon ljög när hon påstår att tre av mina vänner hört av sig till henne och frågat om man får sminka sig. Ingen av mina nära vänner skulle göra så.
Nu hotar hon med att inte göra klart mina bryn. Satt ner foten igår i stundens hetta och ledsnade på hennes sätt att vara.
Vill aldrig mer se henne egentligen men få brynen klara och inte halvgjorda.
Hur kommer detta bli Es sån soppa.
Kram

28 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.
Efter årsskiftet går mitt vikariat ut på nuvarande arbetsplats.
Ser du om jag fortfarande kommer att vara kvar där efter? Extra eller som nu? Eller blir det något annat nytt för mig?
Kram

29 Sessan:

skriven

Bra att ozzy får båda delarna - dels önskepaketet och fadderbror. Kan ju inte bli bättre. Han kan inte få en fadderbror hos din brors by?

Svar: Jo det skulle han nog kunna få.. men jag känner ingen där som kan ta tag i det tyvärr... jag har annan kontakt med en del människor där och hjälper på annat sätt.. kram
Esmaralda

30 AnnaK:

skriven

Låter både bra och dåligt! Finns attraktionen från spanet kvar tror du? 😬 Fanns där i veckan iaf.

Kram 😊

31 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Om jag pluggar upp Matematik B söker igen till tänkte utbildningen ser chansen ut att öka då att jag kommer in?
Eller får jag lägga ner denna tanke och börja söka mig arbete istället?
Kram

Svar: Chansen ökar... men inga garantier.. kram
Esmaralda

32 B:

skriven

Hej :) hur ser min nyår ut att bli? 🎊 Ha en fin helg nu 😀 kram

33 B:

skriven

Hej :) hur ser min nyår ut att bli? 🎊 ha en fin helg nu 😀 kram

34 Michaela:

skriven

Vilken fin julklapp! Många borde tänka så istället för alla materiella saker som köps i mängder. Jag köper bara till brorsdottern. Något mindre. Hon har så mycket saker så hon behöver inte mer.

Enligt Tara så är det kärlek på gång men min frilla kommer ta lång tid innan den är snygg :) Hur gör man då? Peruk? Plastpåse över huvudet?😁 Man måste väl känna sig attraktiv för att kärleken skall hitta en och det gör INTE jag! Eller har jag fel?

Kram och ha en mysig lördag!

Svar: Ha fokus på annat än håret just nu.. du har ju så himla vackra ögon... sträck på dej och var stolt över dem.. och känn dig attraktiv... för det ÄR du.. kram :)
Esmaralda

35 Browallia:

skriven

efter att ha varit helt sjukskriven i 18 mån så är inte det någon bra lösning utan att det är bättre att jag börjar jobba igen. Inget tal om arbetsträning och något stöd med tanke på min sociala fobi som är specifik för just mina tidigare dåliga erfarenheter av arbetsplatser. Det hela slutade med en remiss till psykiatrin och att de tar över vården av mitt psykiska mående. Funderar på att kontakta chefen för vårdcentralen och klaga på hans bemötande. Klaga, inte anmäla. Vad ser du kring den här situationen?

Kram

36 Louise:

skriven

Man vet aldrig vad moder natur hittar på ju. Vem vet ( inte för det händer) det kanske blir smockkallt i Tanzania.😂. Ja tanken som räknas.

Blir tandis på måndag. Bara orolig hur jag ska finansiera det. De tar bara kort men tanden måste fixas.
Skickade vårt examensarbete till vår kursansvariga som skickade det till vår handledare som ska läsa igenom det och se om det är klart för opponering. De skulle återkomma nästa vecka och jag hoppas att det blir godkänt för opponering denna gången så jag kan kontakta min lärare för praktiken.
Så håll tummarna att vi är klara denna gången. Är så trött på skiten.
Det hade varit en fin julklapp att få de där 15 hp.

Igår skickade vi även in överklagan till soc och jag hoppas vi får rätt mot dem.
Ska skicka in en ny ansökan.
Kommer vi vinna på överklagan eller de kör över oss igen?

Nu ska jag fortsätta med pannkakorna och sen ska vi iväg och tacksam för svar.

Ha en fin dag. Kramar.

37 Browallia:

skriven

efter att ha varit helt sjukskriven i 18 mån så är inte det någon bra lösning utan att det är bättre att jag börjar jobba igen. Inget tal om arbetsträning och något stöd med tanke på min sociala fobi som är specifik för just mina tidigare dåliga erfarenheter av arbetsplatser. Det hela slutade med en remiss till psykiatrin och att de tar över vården av mitt psykiska mående. Funderar på att kontakta chefen för vårdcentralen och klaga på hans bemötande. Klaga, inte anmäla. Vad ser du kring den här situationen?

Kram

38 Yvonne (gammal kund):

skriven

Hej Esmaralda!

Vilken fantastisk julklapp!

Fadderbror😊.

Min Harri funkar han ännu? Och kan jag fortsätta bada honom i havssalt?

Tara känner jag inte alls av. Funkar hon?

Men jag tar henne i min hamn emellanåt och pratar med henne.

På något sätt känns Harri mer närvarande. Men jag kan ju såklart ha fel!

Vi människor funkar ju också på olika sätt😊.

Ha en fin lördag!

Kram

Yvonne

Svar: Båda är aktiva men av någon anledning synkar du bäst med Harri.. men Tara kan mogna och ligga till sig och det är mycket möjligt att ni i sinom tid knyter an till varann starkare.. jag tror att hon ganska snart kommer gripa in i ditt liv på ett bra sätt.. kram :)
Esmaralda

39 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon... 💕
Sticka mössor och halsdukar till Tanzania.. Nja hmm.. Vi har så många som fryser i Sverige..
En vanlig dag i Stockholm var jag ute och gick i vår huvudstad. Skulle besöka en väninna på ett hotell.. En man satte sig och sket på trottoaren och efter ett tag drog en tjej ner byxorna och sket i ränstenen. En man ca:20år dog framför mina fötter och vid Steven eleven sålde ensamkommande flyktingbarn från Mexico droger öppet... En man som hade fått hjärtinfarkt var hemlös efter att han hade fått en pension på 3500kr hyran var den dubbla.. 64år var han.. Han hade jobbat i hela hans liv.. Han var drogfri men ville ha en madrass nu sov han på tidningar..
Politikern är galen

Vilken fin present till Ozzy. En bror..

När jag var liten ville jag ha en storebror..
🤗
Vet inte hur jag tänkte men det hade ju varit möjligt med en fadderbror.. 💕

Tack för kommentar och svar.. Jag får ge dig massage nästa gång när vi träffas..

I dag har jag två kunder men har några få tider kvar i nästa vecka .. Men hör av er.

[email protected]

Jag är verksam i Stockholm med omnejd nu och fram till den 28/1..

Önskar alla på bloggen en underbar dag.. Med kärlek l hjärtat.. Hoppas att ni får göra något som får er att le.. ELLABELLA och Saga sänder kärlek till alla bloggdjur..
Stor kram till Esmaralda och massor av pussar på nosen till MG..

Fråga:här händer det saker hela tiden i en enda röra.. Flytt jobb kärlek magi.. Genererar det i något varaktigt..













Svar: Och MG skickar massa pussar i retur !! kram från mej
Esmaralda

40 Milla:

skriven

Det ör en fin tanke med fadderbror.
Vaknade med huvudvärk o har massor att göra. Kommer jag klara månaden? Massa utgifter så inte mkt kvar av lönen tyvärr.

41 Skorpan:

skriven

Tänkte du berätta för flickvännen om äldsta barnbarnets äventyr med CD-skivorna? Sånt kan väl hända, drt är inte alla gånger man hinner till toan i tid ;).

Milda himmel så kallt det är ute. Parkerade bilen lite närmare förrådet för att få in sommardäcken, utan att behöva bära dom långa vägar, har inte tränat drn senaste tiden så ;), men drar mig för att gå ut i kylan. Jag undrar om svimningen i veckan var nåt tecken från min kropp som jag borde uppmärksamma? Akut matförgiftning kan det ju ha varit, men kanske ändå inte. Jäklar, borde ha studerat till läkare, å andra sidan hade det nog varit synd om patienterna ;D...
Kram Skorpan

Svar: Boka tid för hälskontroll o provtagningen.. inget kul men bra att få det gjort.... kram :)
Esmaralda

42 <3:

skriven

Godmorgon kära Es var mer komplicerat med L än jag förstått. Han berättade mycket igår. Förstod inte allt han sa för han hade druckit. Var det största problemet tror du Es att hans väns pappa la sig i ?
Kommer vi kunna reda ut detta ?
Blev inte klok igår riktigt på honom. Försökte verkligen igår att förstå vad som hänt. Lättkränkt har du nämnt förut.
Han tycker om mig det förstod jag.
Kram
🤗🤗🤗

43 Jessica:

skriven

Hej Es,

Ser du om jag flyttar till Tyskland inom några år? Om jag gör det, löser det sig med J då? För just nu länns det inte som att det kommer hålla sig mellan han och mig. Kommer det ta slut mellan oss?

Kram

44 Nyfiken!:

skriven

Jag vill veta hur O’s tankar går om mig. Är det något du kan se?

45 Vinster i drömmen?:

skriven

Hej Es

Drömmde inatt att jag blev vald och vann tre vinnster av en stor kändis i USA.
Vad kan det betyda?
kram

Svar: OM du vågar utmana så kommer något bra att ske.. kram
Esmaralda

46 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Som sagt känner jag mig osäker på jobbet. Det är svårt att tyda signaler och förstå om folk tycker bra om en eller inte. Och om de tycker att man gör ett bra jobb eller inte. Ibland undrar man om mötena de har privat handlar om något man gjort dåligt eller så. Så mycket fram tillbaka att jag inte alls vet var jag står. Ärligt talat så känner jag ibland att jag och min andra kollega blir lite behandlade som idioter ibland.

Vad ser du?
Tack!

Svar: Jag tror inte det är så illa som du känner... någon är negativt inställd men de flesta gillar dig.. kram
Esmaralda

47 Jessica:

skriven

Hej Es!

Ser du om min soulmate kommer va den som jag kommer leva resten av mitt liv med? Kommer jag gifta mig med han?
Träffar jag han redan nästa år eller kommer det ta några år till?

Kram :)

Svar: Omöjligt att säga.. det kan ske snart men det kan också dröja.. men när du möter den som är rätt så kommer ni att gifta er.. kram
Esmaralda

48 Fina:

skriven

Hej Es, finns det en chans att det kommer att ske något fysiskt med A? Kram

49 Life:

skriven

Hej Es

Ser du mig gå på min livsväg?
kram

50 fina:

skriven

Hej.... låten han (A) lade ut inatt på gruppchatten, When you Believe av Whitney Houston/Mariah Carey... var den riktad till mig? Det kändes så starkt att det var så men har jag rätt eller fel i min känsla? Kram

Svar: Jag tror det var riktigt åt dig... men ändå lite dubbelbottnat... kram
Esmaralda

51 Vinster i drömmen:

skriven

Tack för svaret Es kram:)

52 Anonym:

skriven

Godmorgon skriver anonymt idag.
Är så irriterad och ledsen på en tjej som jobbar på salong där jag gjort mina bryn. Sofie.
Var på en sminkning några dagar efter att jag pigmenterat brynen och de var endast nytt smink de använde och de sminkade inget under eller på ögonbrynet. Helt random fick jag ett meddelande från henne hur respektlös jag varit mot henne som sminkat mig och förstört läkningen. Hon lyssnade inte ett ord på när jag förklarade hur noga de var. Tror även att hon ljög när hon påstår att tre av mina vänner hört av sig till henne och frågat om man får sminka sig. Ingen av mina nära vänner skulle göra så.
Nu hotar hon med att inte göra klart mina bryn. Satt ner foten i stundens hetta och ledsnade på hennes sätt att vara. Hon har ältat på om detta hela helgen. Känner mig helt slut. Min bästa vän som är läkare har stöttat och sagt att inget är förstört med brynen eller infektion och att S måste ha fått en knäpp och vill ha bråk.
Vill aldrig mer se henne egentligen men få brynen klara och inte halvgjorda.
Hur kommer detta bli Es sån soppa.
Kram

Svar: Få klart brynen för det tror jag blir gjort och gå sedan aldrig dit igen.. lägg det bakom dig.. herregud, prata om storm i ett vattenglas !! kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: