Dag 3

 
I går blev det Macy´s för hela slanten.... och det shoppades vilt !
 
Min vän handlade byxor.. några skjortor och så blev det mysbyxor till alla barnbarn förutom enda flickan.. Ellisen..  vår prinsessa... som fick en klänning med  glitter & glamour !
En kul paraply till mamma och  örhängen åt mig.
 
 
Macy´s ... är en av mina favobutiker, den saken är klar !
Men jag missar inte K Mart heller.... lågpriskedjan som har Wranger och Levi´s  till otroliga priser...
 
 
Här shoppade vi märkesjeans för typ 200 spänn  paret... Levi´s och Wrangerskjortor  och efteråt  pöste vi av förnöjsamhet !!  Ungefär samma känsla som efter  ett lyckat röj på Ullared !
 
På K Mart handlade vi lite drickor... man blir torr i halsen av  allt shoppande... och  den enda incidenten på hela dagen inträffade där vid kassan när vi nyss betalt och jag  tänker mig öppna min dricka diskret och ta ett par klunkar försiktigt ... men så blev det  förstås inte...
 
Colan pyste ut över hela  disken och halva kassapparten och  över några nattlinnen som av nån anledning bara  låg där .... och det är obegripligt hur mycket cola det plötsligt blir när den lämnar flaskan....
 
Här har vi svenska kyrkan... vi tittade in och sa hej...
 
Vännen är torntokig.. han ska tvunget upp vartenda torn han stöter på och den här gången var det Rockefellertornet - de andra har han redan avverkat.
 
På den tiden det begav sig var jag uppe i toppen på  World Trade Center...  kort innan terrordådet... och jag var tillbaka i stan bara månaden efter när hela stan  var traumatiserad.
Och det var ju jag lite också för på den tiden bodde dottern  på Manhattan... ett stenkast bort från WTC..
 
 
Jag gillar att slinka in på lite konstutställningar här & där.. och  plötsligt hittade jag en Mannabonne Glenn... och då fick jag en impuls att ringa  sonen och höra hur min bebis har det..... alltså hunden.. inte sonen.... det är sonen som är barnvakt... och  jag fick veta att allt var bra och att MG varit med sonen på en skjutbanan och på krogen... och som mamma till den lille bebisen vill man inte veta mer...  hua... fast sonen beydrade att MG hade kul hela  tiden och det tvivlar jag inte alls på !!
 
På krogen hade han gått runt och skapat kontakt.... alltså MG !!
När katten är borta... dansar Mannabonne på borden... och sonen också, för den delen 
 
 
Vännen är uppe på toppen och en annan sitter tryggt och sörplar vin  på marknivå !
 
 
Fina vyer är det förstås från toppen...
 
 
Jag hittade MG mysbyxor  och de var jag ju tvungen att köpa åt vännen....  och just nu har han dem på sig här på hotellrummet....
 
 
Dagens kap....
 
Och så den perfekta presenten till MG.. den är luden och den låter.. faktum är att den har 6 pipställen i sig.. och MG kommer bli rent stollig av glädje !!
 
 
På hemväg genom stan... och då måste man ju stanna till vid  Time Square och ta en drink... den här gången blev det en  "  Chicago matchbox".... och  lite snack med ett par i vår ålder som  bar sin döde grannes aska i en liten burk i plastkasse. Den skulle strös ut  senare under kvällen .. och de behövde bara stärka sig lite ... och försöka bestämma sig för vart.... vi skålade och pratade lite om livet och döden...
 
 
 
Egentligen hade vi planerat jazzklubb men efter allt farande hit och dit och shoppande så  tog orken slut.. vi hasade oss tillbaka till hotellet... anlitade roomservice och beställde  tonfiskmackor.. stora som  kanoter visade det sig....  lite vin... och  enades om att nu blir det lite läsa och TV... och så laddar vi för morgondagen .. när vännen planerat dagens utflykter...
 
Kram & kärlek
 
1 Skorpan:

skriven

Oj vilken dag, förutom colan då ;). O jag skulle också gå upp i tornet, lider inte av höjdskräck, såvitt jag vet. Absolut goda kap har ni gjort o jag ser mig faktiskt åka iväg till NY o shoppa :D. Får väl se...

Har inte drömt på länge, men i natt gjorde jag det. Barnen hade slagit in nåt rör i väggen o jag undrade förstås vad det va bra för. Sen hade mina chips blivit uppätna o det var jag inte precis glad över heller. Plötsligt var jag stationerad hos dig Es och vi kramade om varann när jag skulle gå och du sade något om att gå på dans, att det var där det fanns nån karl? Vilken dröm, nån betydelse där?

Här ska det hastas iväg til jobbet o idag är också första träffen med PT:n, får se...

Ha det gott o shoppa loss!
Kram Skorpan

Svar: Drömmen handlade om flera olika ting och visar att det är dags för dig att hålla mer än en boll i luften...så gå ut och rör om lite i din tillvaro.. kram :)
Esmaralda

2 Susan:

skriven

Har aldrig varit lockad av att resa till USA, men just NY verkar mer o mer falla mig i smaken😉 Om det blir mer resor för mig i framtiden får jag kanske chansen, det e ngt visst me storstäder🏙😊

Ni set ut att ha det oförskämt bra, bara fortsätt i den stilen 👍

Kram

Svar: Tack... vi fortsätter på den vägen :) Kram :)
Esmaralda

3 Jennifer:

skriven

Hej! Vilken härlig vistelse ni har därborta! Stadssemestrar är underbara men kan också vara ganska intensiva och energikrävande...

Fina Esmaralda, hur stor är chansen att det dyker upp någon lämpligare kandidat under närmaste tiden? Kram

Svar: Chansen finns... runt 30 %.. kanske inte så mycket men den finns.. kram
Esmaralda

4 EPM:

skriven

Godmorgon!

Ni ser ut att ha det så bra!

Spenderade hela kvällen igår med att gråta, vaknade för en halvtimme sedan och eländet bara fortsätter. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag är så nervös.
Kommer han berätta allt om oss? Jag vill att han gör det. Men jag är orolig över att han ännu en gång inte har styrkan att göra det han tänker.

Kram

5 Sus:

skriven

Hej
Härligt....
Kallt?
Någon förändring här?
Love sus

6 Skrållann:

skriven

Hej!
Så härligt ni verkar ha det...Och också så väldigt trevligt ihop.
Igår firade vi sonen som fyllde år och det var middag här hemma. Jag jobbade först och fixade sedan förberedelsens för kvällen och igår betedde sig mannen jätte märkligt. Kollade i telefonen större delen av tiden jag grejade, var vresig och butter och fräste åt mig. Sedan när gästerna kom var han sammanbiten och höll sig sedan mest i köket och skötte disken och plockade. Vad är problemet? Han verkade superirriterad på mig och jag skäms nästan över han tråkiga beteende, framförallt gentemot mina föräldrar. Varför beter han sig så här och vad kan jag göra för att slippa det?

Kram❤

Svar: Sätt ner foten.. väldigt tydligt.. så beter man sig inte.. kram
Esmaralda

7 G.:

skriven

Noe føles veldig rett med R, og vi har vurdert å satse på hverandre igjen. Er det det rette å gjøre?

8 Bn:

skriven

Macys guds shoppinggåva till oss kvinnor👍😄. K-mart kan man oxå shoppa ihjäl sig på.
Du fyller verkligen på mycket fint och roligt i livets dagbok. Härligt!!
Kommer jag att åka iväg något under detta år? Kram

Svar: Ja det finns en god chans att det blir en resa under året.. kram
Esmaralda

9 Virrhönan:

skriven

God morgon!

En som aldrig har varit i NY kan nog inte föreställa sej hur det är. Jag har aldrig varit där och det man ser på dina bilder är ju bara sånt man ser på tv. Alla dessa byggnader, hade nog aldrig vågat mej upp i en enda, däremot shoppincentren och alla barer :-)
Spännande och få höra vad vännen har planerat för utflykter. Men just det, brallorna var ju bara helt perfekta MG överallt ha ha!
Min vän drar snart iväg till utlandet och jag kommer att bli mindre glad här på jobbet. känns det som att denna mannen hon träffat är den rätta? eller kommer hon hem innan 6 månader har gått?
Min känsla är att hon snart är hemma igen...
Kram

Svar: Ja, jag delar nog allt din känsla.. kram :)
Esmaralda

10 Ala:

skriven

Hej Esmaralda.
Allt ser fint ut. Vilket himla stort köpcenter. Har aldrig vart där men gillar att shoppa även om jag brukar bli trött av alla intryck efter ett par timmar. Alla husen ser höga och eleganta ut. Mäktigt jag måste ju ta mig dit är ju inte så fasligt långt egentligen.

Finns det en möjlighet att han kommer välja att vara med mig och se en framtid mellan han och mig?
Kram

Svar: Klart du ska ta dig hit !! Du ångrar dig inte ! Det ser ut att finnas någon annan vid din sida längre fram.. kram
Esmaralda

11 Smöla:

skriven

Nu blev de en liten gåta... Du ser ingen utveckling på de bra tingen och de Ikke goda tingen som sker?

12 Smöla:

skriven

Utbildningen stressar mig! Kommer jag in på den eller kan jag släppa taget om den?

Svar: Släpp inte taget riktigt än.. kram
Esmaralda

13 Lilly:

skriven

Hej! Jag har tappat bort mina nycklar :( kan du se vart jag kan ha tappat dem? Kram

14 Tjehen:

skriven

Hej Esmaralda.
Är han påväg kärleken, Sker de inom de närmaste månaderna?
Blir det en flytt med kärlek i år? Kram

15 ängeln:

skriven

Underbart! Jag hade också tagit en drink på markplan istället för att åka upp i tornet :) Tror du att jobbet på skolan kan vara något för mig? Står i valet och kvalet om jag ska söka det, ett liknande jobb som jag har nu eller avvakta och se om det dyker upp ett annat jobb. Det är så svårt :) Kram

16 Pia1:

skriven

Där skulle jag också vilja shoppa 😍 älskar verkligen alla mönster med barnasinne på kläder, här hemma finns det knappt och hittar man så kostar de en förmögenhet i mina ögon 😊

Svar: Ja det är perfekta stället för shopping.. kram :)
Esmaralda

17 Jossan :

skriven

Usch det är så tragiskt att grundarna dog i Titanic! De valde att gå under tillsammans 💔 snacka om äkta kärlek. Hoppas jag får en sån kärlek i mitt liv..

Idag tar jag pause från träningen 😂. Igår var det så sjukt tufft med bodypump! Men så kul och givande. Imorgon ska jag testa på HIIT och en annan yoga sort. Ska bli kul! På lördag blir det ett danspass som heter AfHo eller jag hoppas det är dans 🙈. Men så kul det är med pass. Idag ska jag köpa ett måttband och mäta mina ställen för jag har ingen våg och tänker inte köpa det heller.

På lördag är det kakkalas.. TUR jag har 1h dans innan 😂. Ska ändra min Ipl tid så jag kan ta ett pass innan mammas 60 års fest.

Åh det känns så härligt att va igång!

Visst är deras enkelriktade skyltat helt fantastiska? När jag såg den kändes det som den prata till mig. Att det finns bara en väg och det är rakt fram. En vägskylt som ger budskap! Intressant! USA är ett magiskt land! Fast jag hade aldrig velat bo där...

Men men nu ska jag träffa en kompis. Ska börja öva på att sova tidigt och vakna tidigt. Hemskt hur man ”vänder på dygnet” när man är ledig 😂

Hoppas ni njuter massor! Det ska tydligen bli riktigt kallt i USA och Florida ska få snö!

Är så peppad och känner mig positiv! 😍

Kram

Svar: ja du har så gott flyt just nu... ta vara på på det...... här hos oss har det snöat i natt och snöar lite fortfarande.. kram :)
Esmaralda

18 Ros:

skriven

Hej Esmaralda.
Ni verkar ha det bra. Härlig resa och jag gillar dina nya mjukisar med liknande mg på. Fantastiska.
En fråga, Kommer hon följa med på resan?
Blir de seriöst på sikt?
Kram

Svar: De närmaste två månaderna avgör hur seriöst det blir.. just nu kan det bli vilket som. .kram
Esmaralda

19 Jen:

skriven

Jag har ett projektarbete i skolan som jag nu har fastnat i. Angående en del så kommer jag inte vidare. Är det helt enkelt så att jag har gjort det hela för svårt och att det inte är så krångligt jag gör det?

Svar: Se över vad du kan förenkla en aning.. det vinner du på.. kram
Esmaralda

20 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Ser fantastiskt härligt ut i New York !
Vilken shopping ! Billiga kläder och utsiktstorn och vilka vyer !!
Så fin MG-konstverk förstår att du längta efter gobiten Som ser ut att bli omhändertagen på bästa sett ;-)

Här strilar Januariregnet obarmhärtigt ner och då passar frysen på att "gå sönder" eller rättare sagt elektroniken tycker jag ska avfrosta den automatiska avfrostningsbara frysen...grrr...när jag har så ont i höger arm att jag inte ens kan lyfta koppen kaffe...

Då är det tur man kan gå in och läsa bloggen <3

Kram Anki med flock

Svar: Min erfarenhet är att det är alltid nåt som krånglar.. suck... hoppas det reder ut sig... kram :)
Esmaralda

21 <3:

skriven

Vilken mysig semester du har kära Es.Kul att du hittade MG byxor. Blev en lång weekend för mig i Stockholm över nyår. Så vackert att se fyrverkerierna över Riddarfjärden.
Kalas när jag kom hem på kvällen. Var en kvinna jag träffade.
Hon var verkligen mån om mig och tittade så speciellt på mig och skrev ett meddelande de till mig dagen efter. Hon såg så stark ut men fick känslan att hon inte mådde så bra ändå.
Kändes nästan som att hon flörtade med mig....Är lite aktsam med nya kontakter. Var det i stundens hetta bara vi fick bra kontakt. Kollade lite på hennes kort och kände vi är inte alls på samma nivå.
Kram


Svar: Ett starkt möte som man inte behöver analysera för mycket... fint och speciellt i stunden... kram :)
Esmaralda

22 Ht:

skriven

Hej!
Nu blir jag oxå sugen att åka till NY..☺

Stannar jag kvar på min arbetsplats hela 2018? Lr ser du någo nytt?
Kram!

23 Tingeling :

skriven

Åh så roligt, och bra med tips, för jag ska verkligen åka dit nån gång!!

Och tack för svar. Ska verkligen försöka att inte stressa. Bara leva på... Såg förresten att man nu startat en förskollärare utbildning i min stad! Men får i sådana fall vänta ett år, till januari 2019. Så har ett tag att fundera på det. Vet att du sagt förut att jag borde läsa till det, kom ju in förra hösten men tackade nej, då det var i en annan stad, cirka 8 mil bort.

Ni får säkert kul nu när din vän planerat dagen! 😊

Kram!

24 Carina ST:

skriven

Så kul att få ta del av din resa!! Det känns som om man är med på ett hörn. Mina barn är i Thailand med sin pappa. Så även där är jag med på ett hörn via härliga bilder. Det är precis vad de behöver just nu. Njuta och koppla av i ett litet paradis efter de senaste månaderna.

Du har ju sett en massa fint för mig i min framtid. Resor, kärleken, ett litet hus och nya vägar yrkesmässigt. Åren går och jag undrar ibland om det verkligen är mitt liv du sett eller om någon på andra sidan "skojat" lite grand. Just nu verkar det inte troligt att något av det ska kunna inträffa.

Jag och katten har haft några lata dagar efter nyår :) Lite serier på tv:n, lite skrivande. Och en och annan promenad. Kikade in på second hand butiken i närheten, en hobby att titta på udda grejer och hitta "fynd". Sköna dagar.

Ser du något speciellt i mitt liv under våren?

Ha det fortsatt riktigt fint på din resa.
Kram, Carina ST

Svar: Jag känner att en hel del kommer ske i ditt liv och när väl en ting händer så genererar detta liksom ett flöde.... kram :)
Esmaralda

25 Helena Ir:

skriven

Mycket fint ni hittat..gillar kalsongerna med MG på.. :)
Höjdrädd är jag inte..däremot har jag svårt för hissar..trånga ..fast de upp till tornen kan ju inte vara pyttesmå..

I somras så bröt jag med en gammal väninna..eller tog en längre paus. Trodde nog att jag kanske skulle få tillbaka lusten att ses igen. Men jag får inte tillbaka det som en gång varit. När orden tar slut.att dela med sig av.
Jag har förklarat,försökt så skonsamt som möjligt..Men personen ifråga..vill inte acceptera..behöver jag fortsätta att förklara mig?? Ja.nog är jag taskig som gjort en fd väninna ledsen..men varför ska det vara så annorlunda med vänner och män som man vill avsluta med? Har du haft detta som bloggämne någongång? Minns inte!
Jag är inte helt säker på att hon ger sig nu heller..

Ha det så skoj med vännerna.. :)

Kram :)

Svar: Ibland blir det så att en vänskap passerar bäst före datum och det är inte så mycket att göra åt... även om det kanske känns ofint så är det bättre att du är tydlig... kommer ett bloggämne om detta.. kram
Esmaralda

26 Lydia💕:

skriven

Va mysigt ni har det där och roligt med shopping
Undrar när allt vänder för mig och hittar min soulmate igen och någon att få resa med
Lydia💕

27 Erika:

skriven

Hej! Vad tror att det är meningen att jag ska lära mig under detta jordeliv?

Svar: Ämnet är så stort att jag inte kan gå in på det här på bloggen.. för detta krävas en personlig seans. .kram
Esmaralda

28 Levis liraren:

skriven

Levis priserna.. Ouff..Gåshud..

Gott ni har det :-) Bara njut!

Här planeras det för tillbakafärd till studierna. Ska bli härligt att återse alla.. Får du till dig något kul eller mysigt vid återkomsten? Hade varit härligt mitt i det slask- och grådassiga.

Kramis!

Svar: Rätt snabbt börjar ni planera lite kul tillsammans... kommer bli bra.. kram :)
Esmaralda

29 Bella:

skriven

Hej och godmorgon :) kommer han att acceptera förfrågan snart/hörs vi av i framtiden? Kram :)

30 Milla:

skriven

Tänk att få gå på Macys!
Tack för att bloggen finns, kul att läsa dina inlägg och det andra kommenterar.
Jag har träffat en person på en kurs, kan han bli en vän eller mer än en vän. Vi har fikat men jag tyckte han mest pratade om sig själv och var ganska irriterande men jag undrar ändå eftersom jag är rätt ensam och inte så många vänner så jag kanske ska tänka om. Man kan ju ha manliga vänner oxå och inte bara tänka förhållande så.

Svar: Känns som om han kan bli en kompis men inte mer... skulle det bli mer hade du retat dig rätt snabbt på honom.. kram
Esmaralda

31 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Drömmer på sistone mycket om att börja jobba igen. Har varit hemma så länge att det är nervöst nu att söka jobb och flytta o så. Kommer det att gå bra? Är det något jag måste tänka på? Har vi tänkt på allt?
Tack!

Svar: Det känns som om allt kommer gå fint.. kram
Esmaralda

32 Michaela:

skriven

Vilken stad! Mycket att se och mycket att uppleva. Hoppas dagens utflykt blir lyckad :) Ösregn i Sthlm. Väntar på att ngt positivt skall ske men händer inte mkt. Kram på er.

33 Jojo:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag känner hans familj. Vi har barn ihop och jag ville stanna med honom med förlovning och giftemål som mål. Han har lite nonchalant inställning just nu märker jag. Känns inte riktigt som han tänker, känner efter är lite mer nonchalant.
Kommer han någon gång få den insikten att det är synd att det inte blev vi? Eller att han ångrar sig?
Kram

34 Tildis:

skriven

Vilket intressant möte.Prata om livet och döden med främlingar. Fint med sådana möten!

Finns det en chans att jag kan få det där jobbet? Kram

Svar: Ja, chansen finns.. kram
Esmaralda

35 Ströverska:

skriven

Torn och shopping: låter som ni semesterkompletterar varandra bra 👌

Hos mig blir det lugnt tempo. Promenix med kaffetermos strax. Precis vad kroppen behöver.

Esmaralda: kan någon som får mig varm och pirrig slå följe på promenaderna snart?

Kramar
å god fortsättning på er!

36 Frida:

skriven

😂😂😂😂 du är ju sanslös med colan 😂😂 Jag har också spillt ut det flera gånger ...på bio, på restaurang. . över en soffa, då drack jag colan sen blev det så mycket kolsyra i munnen så det bara sprutade 😂 även sprutat cola i bilen. Plus alla gånger man vällt ut glas .. att man aldrig lär sig .
💛💜💛kramen

Svar: Ja eller hur... så lätt gjort.. det bara kommer !! Kram :)
Esmaralda

37 Eve:

skriven


Kan du se något om hur 2018 blir för mig överlag, något speciellt som kommer inträffa? Och på tal om New York.. hur kommer det bli för mig och Gilchrist nu när han ska komma hit i Mars, ser du något om det? blev så chockad när jag fick veta att han hade bokat biljetter.

Mvh Eve

38 Miltons Mamma:

skriven

Något allmänt som poppar upp inför 2018?
Kjam

39 Smöla:

skriven

Finns det nåt budskap från mina änglar?

40 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur härligt?b njut!! Ser du någon kärlek vid min sida de närmaste månaderna?
Kram

41 Lo:

skriven

Hej Esmaralda.
Passar de ihop?
Kram

42 Erika.F:

skriven

Ni ser ut att har det väldigt trevligt på alla sätt och vis. Vilka enorma byggnader, vackra sådana. Din vän som är uppe i varje tron, hmm det hade jag aldrig gjort. Marknivå är det bästa säger jag med min höjdskräck.

Har det nu fortsatt bra! :)

43 Erika.F:

skriven

Det skulle stå torn inte tron. :)

44 Nisa:

skriven

Hej Esmaralda.
De närmaste månaderna ser du någon kärlek vid min sida då?
Kram

45 Mia:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag känner hans familj. Vi har barn ihop och jag ville stanna med honom med förlovning och giftemål som mål. Han har lite nonchalant inställning just nu märker jag. Känns inte riktigt som han tänker, känner efter är lite mer nonchalant.
Kommer han någon gång få den insikten att det är synd att det inte blev vi? Eller att han ångrar sig?
Kram

46 Berg:

skriven

Fina vyer, inget för den höjdrädde.
Och jag förstår att det blir fulla resväskor hem.. :-)

47 Louise:

skriven

Hallij
På väg hem från intervjun och det kändes bra. Nu ska jag bara mejla min nuvarande handledare och hoppas att hon kan vara min referens och att hon säger positiva saker om mig iamsd. Jag vill jobba där och pratar mina referenser bra om mig vill chefen att jag ska komma ut till dem redan nästa vecka. Åh jag hopas det går bra.
Är detta det jobbet jag ska ha? Kommer min nuvarande handledare vara referens för mig?

Mitt betyg kommer jag få...jag vet inte men nu har jag i alla fall blivit omregistrerad för VFU 4 så nu kommer nog snart csn.
Anledning till att inte fått betyget tidigare var för att min lärare dtog på sig en influensa så nu hoppas jag att jag får mitt G innan helgen.

Tacksam för svar och ha en fin dag. Kramar.

48 Little miss piggy:

skriven

Hej Es!
God fortsättning på de nya året! Ni ser ut att ha de bra i New York! Måste vara underbart att börja det nya året med att vara/åka utomlands?

Jag undrar vilket som är mest troligt - en flytt detta eller nästa år? Vad ser du? Mycket tacksam för svar! Kram 🐷

49 Little miss piggy:

skriven

Hej Es!
God fortsättning på de nya året! Ni ser ut att ha de bra i New York! Måste vara underbart att börja det nya året med att vara/åka utomlands?

Jag undrar vilket som är mest troligt - en flytt detta eller nästa år? Vad ser du? Mycket tacksam för svar! Kram 🐷

50 Little miss piggy:

skriven

Hej Es!
God fortsättning på de nya året! Ni ser ut att ha de bra i New York! Måste vara underbart att börja det nya året med att vara/åka utomlands?

Jag undrar vilket som är mest troligt - en flytt detta eller nästa år? Vad ser du? Mycket tacksam för svar! Kram 🐷

51 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda ja det var ett fint möte med kvinnan på festen. Du formulerar det så bra. Tack 🙏.
Förstår mamman att Mikaela ljuger om allt nu ? Kommer hon betala tillbaka det hon är skyldig mig ? M verkar inte förstå att det endast är hennes egna handlingar som gjort att hon fått sparken från jobbet. Börjar tro att hon är väldigt sjuk och farlig. Ska hålla mig borta från den människan. Jag och S ska träffas och prata ut och stötta varandra efter allt som hänt. Kan du se något om den här jobbiga situationen.
Kram

52 Vi:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur stor är möjligheten att det trots allt blir han och jag? Känner han något för mig?
Kram

53 A:

skriven

Så trevligt ni har det:)vilken otur med colan bara:(Hatar höjder förstår dig men så vackra bilder<3

undrar om kärleken finns hos mig i år eller om jag kommer vara själv länge till?
kram

Svar: Kärleken kan mycket väl dyka upp i år.. kram
Esmaralda

54 Dunegull:

skriven

Finns det någon på andra sidan som har ngt budskap till mig?

55 Helena Ir:

skriven

Tack!

Kram :)

56 M:

skriven

Hej igen! Tack för ditt svar!
Jag är inte säker på vad du menade med min fråga igår om kärlek. Kommer han tillbaka?
Jag tolkade ditt svar att han kommer tillbaka men att du inte tror att han är den rätta?
Tusen tack för svaren 🌷Och fortsätt njut av resan 😄

57 Är det Jag? Ghostwriter :

skriven

Var jag den manliga vägledaren jag sökte på? Du sa att jag varit en vägledare...och just han påstår sig ha varit en krigsherre i sitt förra liv...och du sa att jag var en krigsherre också, så allt verkar stämma in. Jag har sett han förut, tror jag.


Är ju sjukt häftigt att jag lyckas googla på mig själv och hitta mina förra liv!



Kram

58 Flytt:

skriven

Hej esmaralda.
Flytten du sett för mig. Blir den i år? Blir den till annan ort? Med en kärlek?
Kram

59 Skorpan:

skriven

Vilken trevlig PT jag fick, känns som att hon har lite samma humor o hon bar lätt att prata med 👍🏻. En bra början i alla fall.. O det finns ju inte någon annan väg än uppåt..

Gå o rör om, o flera bollar i luften? Ja det måste ju ha att göra med något annat än jobbet för där...

Hoppas ni sett en massa fint idag o avnjutit nåt gott!
Kram Skorpan

60 Khaleesi:

skriven

Jag älskar att läsa bloggen extra mycket när du är iväg på resor. Jag är för feg för att resa själv men blir inspirerad till att våga mer och bege mig ut i världen! :)
Nu känner jag att jag och P blivit tysta mot varandra. Hur känner han för mig eg eftersom vår relation blivit så märklig sen vi beslutade oss för att vara vänner. Jag tänker ihjäl mig snart. Ha en fortsatt härlig resa!

Svar: Det är svårt att växla fokus i en relation... ska det fungera behöver ni prata ut ordentligt.. kram :)
Esmaralda

61 AnnaK:

skriven

Kommer det lösa sig för lillebror eller är det kört för honom? Tycker eländena bara kommer ett efter ett just nu. Dottern mår dåligt, brorsan mår dåligt, den äldre brorsan har tjorv angående barnen. Har inte hjälpt min ångest direkt och har även fått sömnsvårigheter. Blir ett skitår tror jag.

Kram 😊

Svar: En lösning kommer för en av dem lär komma rätt kvickt.. kram
Esmaralda

62 Sippan:

skriven

Vilken härlig resa ES! 🌟
Jag känner mig så nere av en sak som hänt. Vill han inte typ "gå samma stig" som mig? Trodde att allt tydde på det med tanke på vad vi har gjort tillsammans. Eller tolkar jag allt helt fel? Vad vill han egentligen?
Kram

63 F:

skriven

Härligt med new York 😁 själv har jag fått sån hemsk influensa 😢 som jag dragits med i en vecka ser du mig bli frisk snart kram

64 Agnes:

skriven

Full fart som vanligt, du Es!
Att staden pulserar av liv o rörelse syns tydligt! Verkar finnas lite för alla smakriktningar där, så knappast någon skulle kunna känna sig förbisedd...you like, you do, lixom!

Här blev Barcelona-resan inställd på ett säreget sätt...helt plötsligt så vart det manfall på sonens jobb, vilket gjorde att han inte kunde hitta någon som kunde täcka 2 timmar för honom på lördagen...de andra dagarna hade blivit lösta...så vi fick annullera vår resa med mindre än 1 dygns varsel...

Måste säga att jag tror att det finns en mening med detta...att vi helt enkelt inte skulle åka...något kommer kanske att ske, antingen i Barcelona...eller här hemma...känns lite som att osynlige sonen har ett finger med i detta...

Däremot så blev reaktionen från sonens exsambo ett "HAHAHAHA" via sms när hon fick reda på att vi inte kunde åka...hon hade ju trott att hon skulle slippa barnen i en vecka...och har tydligen planerat in en 48-timmars kryssning med en "kompis"med början i kväll o enligt henne, fram till på söndag...?(Japp, hon har lite svårt med tidsbegrepp, framförhållning o insikt...)så hon hade inget intresse av att ta hand om deras barn nu när sonen ska jobba i helgen...

Tycker det är udda av en mor att dels inte vilja flytta, inte vilja betala ett öre till sonen för att bo eller äta, och dessutom ha en ny relation med en annan man...att hon inte heller anser att hennes tonårsson behöver någon mat under helgen...honom skulle hon lämna ensam under helgen...

Så nu blir det jag som får planera en aktivitetshelg för barnbarnen så att deras far kan arbeta...då deras mor ännu en helg är ute o leker tonåring...

Har konstaterat att man inte kommer någonstans med att "vädja till hennes mammakänslor"...hon blir som ett blankt pappersark o attackerar direkt med påhopp, ja, i värsta fall våld, om hon blir ifrågasatt...hon är bästa mamman ever, enligt henne själv, och barnen är det viktigaste i hennes liv...den som bryr sig minst om barnen, är deras far...lite jobbigt att lyssna på när allt som sägs helst skall skrikas fram så fort den andra parten öppnar munnen...

Så Barcelona får vänta på vårt besök ännu en tid...vem vet...det kanske kommer att hända ngt mindre roligt där de närmaste dagarna...

Allt har en mening...

Fortsatt trevlig vistelse för er i alla fall, over there!

Kram!



65 Fanny2:

skriven

Hoppas ta mig dit en vacker dag. En stad med så mycket historia kan jag inte undgå i min bucketlist. Massor av spännande grejer att se och massor av shopping. 😍

Det där med colan är så typiskt när man vill vara diskret. Jag har lärt mig att öppna läsk med ett bra avstånd från mina kläder och bordsdukar... 😂
Hundtricket är ett säkert kort med tjejer, vem skulle inte falla för MGs charm. ❤

Es, varför hör han inte av sig så mycket längre? Jag vet att han gillar mig. Vill han att jag ska ta mer initiativ kanske och spelar svår därför?

Kram

66 Att lyxa i det lilla:

skriven

Mysbyxorna är ju helt underbara!!!

Tycker bestämt att du ska glida runt i ett par sådana på morgonpromenaden med Mg ;-)

Hos mig vankas det kvällsfika med goa vänner på stan. Vardagslyx i det lilla! Börjar bli bättre på det. Undrar om någon karl kan komma med pirr, lycka och värme till mig snart? Om du ser något där, Es.

Kram kram 💕

Svar: Den där vardagslyxen är viktig !! Någon kan mycket väl komma.. när som helst.. kram
Esmaralda

67 Maria:

skriven

Hejsan:)
Så härligt ni har det! Mysigt det verkar vara😍 jag vill oxå resa mera men går inte har nu. Men drömma får man göra 😊
Har en större lägenhet på gång o min kille letar jobb o ska hyra ut i andra hand. Verkar det bli som vi tänkt? Kommer han flytta med mig/oss eller blir det så att jag o barmen kommer bo där själva..? Är det rädsla eller tidigare besvikelser som oroar mig o gör mig osäker på honom om han menar allvar? Kram hoppas du kam räta ut nått frågetecken kanske☺️😍❤️

68 Kristin:

skriven

Kjære Esmaralda. Tusen takk for at du tar oss med på din reise. Det er nesten som om jeg føler at jeg er med når jeg leser :)
Men, jeg må jo si at jeg fikk meg en god latter (beklager) da jeg leste om ditt utslipp av cola over disken,mm. Jeg undrer da på hvordan ditt ansiktsuttrykk så ut? Litt cool skal man ha.
Mysbuksene til din venn med MG på, ser så fine ut.
Godt å se at dere nyter livet og har det bra.
Jeg har fått litt utslett på ryggen som klør, men tror de kommer at jeg har spist tranebærkapsler. De skal jeg nok ikke ha.
Jeg ønsker dere en fortsatt fin ferie med herlige opplevelser. Gleder meg til å lese neste reisebrev.
Kram!


Svar: Ja, utslagen ser ut att komma sig av kapslarna.. och du kan tro jag har det bra här.. på underbara hotellet... fast just nu skrivande stund har vi snöstorm... men vi tänker oss i alla fall ut en tur nu.. kram
Esmaralda

69 Flytten:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror du flytten blir av till annan ort i år?
Kram

70 AnnaK:

skriven

Tack för svar snälla du! Undrar dock om du menar att en lösning kommer för en av dem och kvickt eller att en lösning kommer och för en av dem rätt kvickt. Gissar att det skulle varit ett kommatecken någonstans :)

Kram :)

71 Lynne M:

skriven

Hej Es

Kan jag lita på Lynne?
får du någon varning till dig om henne?
kram

72 Monica:

skriven

Jag har aldrig varit inne i USA. Men fick ändå betala turistvisum för att byta plan i Florida för att besöka Bolivia. Kände mig kränkt av kontrollanter och otrevlig servicepersonal som borde gå charmkurser.Blev fotograferad och de tog fingeravtryck på mig samtidigt som de var otrevliga och nedlåtande. Skall i rättvisans namn inte dra alla över en kam en del var trevliga men dessa två till tre personers otrevliga bemötande drog ner mitt humör. Samma rutt tillbaka från Bolivia via Florida till Sverige. Utanför planet i Florida stod en tullpolis med k-pist och schäferhund han gestikulerade dominant och hotfullt till mig att jag skulle rätta mig in i ledet eftersom jag gick utanför så hunden kunde nosa av mig eftersom de antog jag misstänkte kokaininnehav. På resvägen från London till Florida satt jag bredvid en amerikan som satt närmast fönstret och vägrade dra upp luckan till fönstret så man missade start och landning. Han förstörde hela resan. Jag hade blivit lovad fönsterplats när jag checkade in på Kastrup i Köpenhamn. Har ingen lust att besöka detta "förlovade" land.

73 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.skulle vara så skönt att komma iväg på en resa. Tror både jag och sonen behöver det.
Ser du någon resa utomlands eller liknande för oss?
Kram

74 Razawa :

skriven

Hej bästa Esmaralda
Är gravid i vecka 17 snart och har drömt flera ggr om att jag föder barnet och att i varje dröm har jag glömt köpa barnvagn innan bebis har kommit😅 ens drömmen var det en pojke o i andra drömmer en flicka.. Vad säger din känsla kring kön?

75 F.u:

skriven

Något nytt på väg in i mitt liv du kan berätta om kram

76 Lilla Jaget:

skriven

Hej Esmaralda,

Vi var i NY i höstas, det var mitt första besök. Jag var ganska spattig innan besöket och nojjade mig för allt möjligt. Nu vill jag tillbaka- finns ju så mycket att se. Vi gick och gick och gick lite till... blev dåligt med shopping för oss. Men jag kände mig så glad över att den bokhandel vi fann och förlorade oss i för stunden visade sig vara Bowies gamla favorit att strosa runt i. Perfekt om man gillar böcker!

Fick tag på min seans du skrev till mig för sju år sedan nu. Oj vad åren går. Nu ska vi köpa hus, är det detta hus du såg då tro? Knäpp fråga såklart, hur ska du minnas det egentligen? Men jag undrar ändå... vi hoppas att vi kommer trivas bra.
Kram från mig!

77 Hej.:

skriven

Läste att det var storm. Håll i hatten och ta det lugnt.

78 Skrållann:

skriven

Hej!
Läste just på Aftonbladet om snökaos dom verkar råda i New York och delar av USA. Såg också i ett svar att ni skulle trotsa vädret och ge er ut. Jag bara hoppas innerligt att ni är rädda om er och inte äventyrar allt för mycket;)

Kram på er❤

79 Elisa:

skriven

Hej!
Ser det ut att kunna börja gå lite bättre här snart? Tycker det känns lite halvjobbigt nu då man vart fast här..
Kram

80 EPM:

skriven

Hej.

Ska jag söka kraft i att vänta eller att resa mig, göra avbön och gå vidare? Utifrån hur han behandlat mig...

Kramar

81 MC:

skriven

Hej Es

Vad har min blivande för hårfärg och kroppsbyggnad?
kram

82 Signe:

skriven

Hej i NY!

Njuter för din räkning och blir även glad att få uppleva N Y via dig!

Hoppas Kitano är så bra som det var för oss - nyttja japanska restauranen i källaren samt jazzbaren m livemusik!

Ryggen skräp - bli det op eller läker den ändå, och klarar jag studierna om än i så fall förlängda?? Vad ska jag tänka på?

Kram!

83 Arbetaren:

skriven

Finns J hos mig igen snart? Hur ska jag fånga J?
Fortsätt trevlig resa kära du!
Kram

84 Carina ST:

skriven

Tack för dina ord! Ger lite hopp. Hoppas på att den där utlösande händelsen snart sker då och att det börjar flöda lite positiva saker framöver.
Varm kram, Carina ST

85 Anki:

skriven

Go´kväll Es
Såg om stormen på nyheterna Hoppas ni är inne i värmen och myser

Kram Anki med flock


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: