Dag 8

Häromdagen brann det i  Trump Tower.... och det var inte jag som ställt till med nåt ! 
 
 
 
 I går var sista dagen i  stan som aldrig sover.... och vi nyttjade tiden fullt ut.
 
 
 
På väg...  mot Park Avenue South och visst låter det väl lite som Southpark ? 
Vi for till Chinatown... 
 
 
... jag älskar Chinatown....och missar aldrig ett besök här..
 
 
Och när jag flanerade gatan fram så var jag inte alls på min vakt  och när jag tittade in genom ett fönster till en krog.. satt en av " De Grå" där och tittade tillbaka med sina glittriga kvicksilverögon utan pupiller.
 
I övrigt såg han ut som vem som helst..  eller som vilken kines som helst, får jag ju tillägga.
 
Jag drog blicken åt mig men hann se hans leende.... han visste direkt att  jag såg honom precis sådan som han är... medan de icke mediala ser honom som vilken vanlig man som helst. Ingenting konstigt alls.
 
Spontant vill jag fly när jag möter denna udda art...  det finns en ondska hos dem.. eller kanske inte ondska.. det handlar mer om att de bara  är helt utan empati.. och när somliga barn drar benen av en spindel.. drar de grå benen av hundar eller människor.. sak samma för dem.
 
 
De gillar mig inte - för att jag ser dem sådana som de är.
Och så har det alltid varit.
 
Hur som helst så ville min vän att vi skulle slinka in och ta en kinesisk öl just på det  här stället... och jag tänkte att inte fasen kan jag fly från dem hela tiden.. så vi gick in.. slog oss ner och fick vår öl.
 
Dessutom fick vi den vinkande vänliga kinesiska katten.. och det var en av gästerna som gav oss den.
 
Jag och gästen fick ögonkontakt.. hon gjorde  ett tecken och  pekade med tummen mot katten och jag förstod. Eller rättare sagt... hon var precis som jag så vi förstod varann perfekt. Hon kunde se.. hon  förstod att jag också kunde se.. och hon insåg att jag behövde  beskydd
 
Katten placerades  mitt på bordet och skyddade oss...  och både hon och jag visste att det extra beskyddet behöver jag när jag vistas  bland de grå.
 
Jag fick en lyckokaka av den trevliga ägaren till stället.. som slog sig ner och berättade att hans lillebror bor i Malmö och arbetar på Kastrup i Köpenhammn.
Innebörden av meddelandet i lyckokakan  förstod jag precis.... jag  har väntat ett bra tag på att det ska ske.. och det närmar sig.
 
 
Vi blev bjudna på en kinesisk läckerhet... med rejält sting .. precis som jag gillar det !
Nom Nom Nom...... vad vi slabbade i oss... dock ej med pinnar... då hade jag suttit kvar där fortfarande och kämpat!
 
 
Sen  blev det Little Italy... och ett riktigt fancy café...
 
 
Vi beställde varsin cheescake ... som vi delade på och smakade varandras.. vinet är mitt.. jajamän !
 
 
På väg tillbaka måste vi ju få den här bilden med Empire state of building i bakgrunden...
 
 
Mitt i  bulleseye...
På väg hem..  var det ju tvunget att stanna lite för sista shoppingen.. och det blev en sväng inom  Macy´s..  sen hem och  dela på en god vinare... lite gott snack om tiden här... och GULDMEDLEMMAR som vi är.. så  är det ingen brådska för oss att  checka ut. Vår chaufför hämtar vid 13 tiden....få se om vi gör lite stopp på väg till flygplatsen.. och sen tar vi nattflyget
 
Kanske minns ni att jag ikväll skulle ha träffat väninnan från Göteborg.. men den stackars människan är sängliggande med en riktigt rälig  kräksjuka.... och den vill jag INTE ha.... hon har vänner som tar hand om henne....  vi får träffas hemma i Sverige istället...
 
Kram & kärlek  
 
P.S. I dag är jag på resande fot hela dagen och kan inte besvara några frågor... angör Sverige i morgon nån gång.... så inte heller i morgon kan jag besvara frågor !!
 
 
 
1 <3:

skriven

Ryser när jag läser om de gråa. Känns som de är mördare och mycket onda som gör andra människor illa. En sådan vill man inte ha i sin närhet. Är det något jag ska kika efter och hålla mig borta ifrån.
Hur ser chanserna ut i tävlingen med baggar jag tänker på ?
Kram

2 Anonym:

skriven

Ser du mig i tv rutan som arbete ? Under året hoppas jag på förändring.Stockholm blir det mitt hem.Den här staden börjar kväva mig. Kommer det bli något av mig vill inte sluta som en vamp på krogen som inte har något.
Kram

3 Mia:

skriven

Tack för ditt svar igår! Han vägrar släppa taget om mig, vad ska jag göra och hur ska jag hantera det?
Kram

4 Susan:

skriven

Oj va tiden gått fort, känns som du åkte dit häromdan...men välkommen hem!
AB bilderna att döma ser ni ut att haft det gudomligt gott o det e ju så en semestertripp ska va😇

Kram

5 W:

skriven

Härlig resa :-)

De grå, finns de överallt eller föredrar de särskilda ställen?

Kram <3


6 PiaS:

skriven

Hej Es,

De grå låter inte så trevliga minst sagt. Vad bra att du fick extra beskydd 😊.

Vilken fantastisk resa ni gjort. Känns nästan som jag varit med :😊
Nu blir jag sugen på att resa dit, igen. Det är några år sedan sist. Skulle vara extra roligt om jag fick ett trevligt resesällskap...en härlig man att nyupptäckta NY med 😊.

Ha en säker resa tillbaka.

Ljus och kärlek,

Pia

7 Mj:

skriven

Något skulle ju ske.. och det var de grå😮.. usch vilka otäckingar!!
Välkomna hem tä Vardagen igen och Sverige.. MG kommer att yla så det hörs runt hela Sverige💕.
Sker det något bra snart? Värme och närhet.kram

8 Lilla Jaget:

skriven

Hej Esmaralda,

Börjar det bli läge att se sig om på jobbet eller ska jag stanna och hålla ut. Ha en fin flygresa hemåt.

9 Helena Ir:

skriven

Tänk vad tiden har gått fort..känns som ni åkte iväg alldeles nyligen..trist med din väninna! Nog skulle jag vilja uppleva mycket av det ni gjort,trots den långa flygresan..så ser det ju så härligt ut!

Personen som jag bjöd på healing hade en upplevelse under healingen..Hon såg människor komma ur rök/dimma,asiater som hon såg mycket tydligt,en man och ett barn i 12-13 års åldern,de tittade mycket vädjande på henne..bakom i rökdimman fanns det många fler..Hon såg också Vita huset..och sedan i dimman så blev allt lila,färgen lila! Bilden försvann och hon kände pirr i benen.
Funderar på om det här är något framtidsvarsel..Nordkorea och USA..så har tankarna gått hos oss båda..
Jag tror att personen som fick se det här..har en lite större förmåga att se..jag är inte själv i närheten..

Hoppas ni hittar på något skoj de sista timmarna av er vistelse..

Kram :)

10 Jessica:

skriven

Hej Es,

ser du om han kommer ta kontakt med mig snart?

Kram

11 Kaensla:

skriven

Så underbart mysigt och trevligt ni verkar ha det! Märks att NY är staden i ditt hjärta :) ..Synd bara att du var tvungen att råka på de grå men var kanske bra att ni var där och visade att ni inte är rädd för dom för det kanske är det dom vill? Otäckt hur som helst, dom låter inte alls trevliga.. men vad är dom egentligen och i vilket syfte är dom här egentligen? Och varför är det bara vissa mediala som kan se dom? Kan inte låta bli att bli lite nyfiken ändå, icke medial som man är.. Hmm..

En fråga..

Funderar på om min gamla kompis J har fått kalla fötter och ångrar att vi försökt knyta ny bekantskap? Tänker när hon inte svarat på mina sms eller hört av sig på annat sätt senaste månaden.. Vill inte vara påflugen heller och jaga svar.. Vet bara inte var vi har varandra och om det är klokt att fortsätta ha kontakt eller om det kanske är bäst för oss båda att säga upp den.. Hmm..
Vad tror du?

Tack på förhand och ha en fortsatt fin dag 🌻

12 Rörigt:

skriven

Hej Esmaralda.
Oh herregud vilken tur att inte det var du som startade elden😁
Synd att de brann de är så fina/ häftiga hus där.
Får vi se vad nästa steg blir efter lycko kakan.

Es, jag skulle behöva din hjälp nu. Jag vet inte hur saker och ting är eller vad jag ställt till med. Jag vet inte om jag ska ha dåligt samvete.
För det första så har jag skrivit till barnets pappas nya ”tjej” att jag gärna vill träffa henne innan hon träffar vår barn. samt att jag och ”han” exet/ barnets pappa har haft intimt umgänge med varandra under tiden de träffats. Det har inte vart rätt mot mig men sen vet jag inte hur deras relation sett ut. Jag var ärlig inget påhitt. Jag får inget svar sen blockar hon mig på Facebook.
Är hon arg på mig nu? Eller vill bara att jag låter henne vara?
Jag har ju då velat ha mitt ex tillbaka så vi kan få vara våran familj.
Är han sur på mig också?
Blir det dem nu ändå långsiktigt? Eller finns det en möjlighet att det blir en satsning igen mellan oss? Kommer det lösa sig med det här?
Kram

13 Västkustbruttan:

skriven

Gick en rysning genom kroppen..
De där grå..
Undra om de lurar folk..
Har "vänner"..
"Vanliga liv"..
Ibland bättre att inte veta.
I övrigt:
Gott ni har det!
Lyser igenom bilderna.
Även för oss omediala :)
Esmaralda!
Nåt var på ingång.
Inom kärlekskategorin.
Är det via nätdejting?
Så trött på det just nu..
Men vill såklart inte missa.
Om det är där detta kan ske.

Stor kram! 🌟💛

14 Hedwig:

skriven

Hej!
Vad kul ni verkar ha det! Roligt att läsa om era upplevelser. Men vad skrämmande det är med de grå! I alternativa medierna skrivs det mycket om utomjordningar, att de ofta ser ut som vanliga människor, att de är ondskefulla och styr vår jord. Att många politiker faktiskt är utomjordningar själva eller mer eller mindre medvetna samarbetar med dem. Och vi vanligt folk vet Ingenting! Vi ska verkligen vakna, komma ihåg vad vi är och använda vår egen skapelseförmåga så att vi, även med hjälp av teknologin som de helt använder mot oss, helt blir övertagna av dem!

15 Berg:

skriven

Det är väldigt intressant med de här Grå måste jag säga, om än otäckt. Fint att du fick beskydd. Skönt att det finns så många skyddande krafter bland oss.

Du kanske inte hinner svara på frågor om det är resdag. Men utifall du hinner, så undrar jag om du tror att S kommer att vara kvar med barnen under hela året? Du har tidigare sett att hon ej kommer att fortsätta tillsammans med exet på sikt. Ser det fortfarande ut så? Jag hoppas det, är så less på deras påhitt..
Tack och kul att du delat med dig av resan!

16 Dunegull:

skriven

Ser du om resan vi bokar blir bra?

17 Hedwig:

skriven

Jag glömde ordet 'inte'. Jag menade alltså att vi INTE ska bli övertagna av dem (hoppas att jag har valt de rätta svenska orden här men ni förstår nog vad jag menar..).

18 T:

skriven

Hej es! För ett par År sedan jobbade jag på en arbetsplats där jag bedömer det fanns en grå varelse. Stämmer de? Många såg inte det.. men jag såg... tror jag. Tack för din blogg och fortsatt fin resa!

19 Liten C:

skriven

Å vad mysigt ni har det 🤗,
Så tråkigt att din vännina blev sjuk 😔.. hoppas att hon kryar på sig snabbt.
Tack för helingen , jag kunde av olika anledningar inte vara så närvarande men försökte så gott det gick..
känner dock av det lite först nu 😊☺️😉...
Ååå vad jag saknar honom ❤️.
Känns som han gillar mig?
Har jag rätt?
Kram

20 Jessica:

skriven

Kära Es!

Tänker han ofta på mig?

21 Anki med flock:

skriven

Godmorgon Es
Ni har verkligen hunnit med mycket på er vistelse
Jag gillar inte allt för höga byggnader mycket tack vare skräcken om det skulle börja brinna...
Otäckt med de grå...men tur det finns fler "känsliga" Katten är fin !

Appropå katter så verka det vara många i bloggfamiljen som har katt Jag uppfattar katter som mer känsliga / mediala ..är det så att de har lättare att få kontakt med våra tankar och på det andliga planet ? Just Sessan verkar vara väldigt "medial" och kommer alltid och tröstar när man är lite nere

Har sovit såå gott inatt även på den onda axeln Värken är borta ! Tack än en gång Es <3

Ha en trevlig resa hem

Kram Anki med flock

22 Linnean 🌸:

skriven

Såå mysigt ni har det! Så mycket spännande ni hunnit med och jisses vilket smaskigt käk!
Fy fan, så otäckt med ”De grå” Fast vi kanske har stött på dem lite till mans, fast vi inte ser som du. Just den otäcka oempatiska, vidriga, egoistiska arten. Usch!! Skrämmande!
Önskar er en lugn och trevlig hemresa!
Kram.../Linnean 🌸

23 ängeln:

skriven

Hej Esmaralda! Vad otäckt med den grå :( Innebär det att han vet om att han är ond eller är det hans själ som vet om det? Jag har blivit kallad på intervju. Hur stora är mina chanser på jobbet?? Kram

24 Alina:

skriven

Är mitt ex en av de grå?

25 Anki:

skriven

Hej Es!

Vill inte vara singel o känna mig oälskad mera. Finns det nån där ute som hyser varma känslor för mig? Nån som är på väg in dvs? 💕
Massor av Kramar, Anki!

26 Mirre:

skriven

För de vanliga som inte kan se de grå, skrev du att de ser ut som vilken människa som helst? Men är dom som vilken "vanlig" människa som helst, förutom deras avsaknad av empati?
Har de familj vänner etc?
Har min skyddsängel eller någon annan något meddelande till mig? Kram

27 Virrhönan:

skriven

Hej!

Dom grå, dom visar sej alltså för andra mediala människor också? Läskiga varelser! Säkert dom som satte eld på Trump Tower...
Veckan har verkligen gått fort. Det har varit kul att följa er men nu saknar säkert MG er därhemma :-)
Jag saknar Han, saknar han mej? Kan vi få till en oskyldig dejt tror du? Sug ut det sista av NY nu och Trevlig resa:-)
Kram

28 Little miss piggy:

skriven

Hejsan Es!
Jag undrar om du ser om jag får en ny praktik före eller efter påsk? Vilket lutar det mest åt? Kommer jag att trivas? Tusen tack i förhand! Kram 🐷

29 Little miss piggy:

skriven

Hejsan Es!
Jag undrar om du ser om jag får en ny praktik före eller efter påsk? Vilket lutar det mest åt? Kommer jag att trivas? Tusen tack i förhand! Kram 🐷

30 Little miss piggy:

skriven

Hejsan Es!
Jag undrar om du ser om jag får en ny praktik före eller efter påsk? Vilket lutar det mest åt? Kommer jag att trivas? Tusen tack i förhand! Kram 🐷

31 Mt:

skriven

Hej!
Har sökt xtra jobb här i stan..dem jar inte hört av sig fast ja skickat in Cv för ett tag sen..
Kommer dem höra av sig?
Kram!

32 Khaleesi:

skriven

Vilken fantastisk katt!! 😻 SÅ cool. Och vad mycket häftigt du får vara med om! :) Tack för att du delar med dig

33 Michaela:

skriven

Lät ändå som en bra sista dag men vad tråkigt med väninnan och obehagligt med dom grå🤤 Hoppas hemresan flyter på och välkomna hem!

Jag är fortfarande helt slut efter healingen. Drömde att jag besegrade alla i ett maratonlopp. Jag bara for fram :) Kollade mailen när jag vakna och fått från en HR konsult i Jönköping om jag vill ansökan om sommarjobb på sjukhuset. Tänkte bada Shanti idag. Är det två timmar som gäller?
Kram

34 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Sista dagen, åker ni hem idag? Magsjuka vill man absolut inte dra på sig! Det är usch och blää.

Es, ser det ut som om de kommer att fortsätta sin relation? Ser det bra och seriöst ut och bildar de familj tillsammans?
Kram

35 Skrållann:

skriven

Hej!
Jag gillar inte dom där grå;(
Ytterligare en av tjänsterna jag tänkte söka är bortplockad och jag var för sent ute med min ansökan.
Är det någon mening med det för att min drömtjänst/drömjobb inte dykt upp ännu?
Jag vet ju verkligen inte vad jag ska göra framöver?!

Kram❤

36 Milla:

skriven

Hej, har aldrig varit på Macy's men det vore ju nåt. Har inte kunnat lägga så mkt pengar på kläder.
Ser du om min man P kommer vinna pengar, två går har han blivit spådd att hamna ska vinna på trav.

37 Mikaela:

skriven

Hej !

Esmersldra ... ser du om vi kommer flytta till eget hus snart ? Kommer vi kunna slippa bo länge hos pappa? Snälla ser du något? Just nu är det helt tomt på hus och jag vill vidare i mitt liv och slippa bo där. Kram

38 Fegisen:

skriven

De där grå verkar inte vara några trevliga typer... 😱 tur att de verkar vara rätt få...

Matbilden läskade allt bra. Sen lunch idag suck... Funderar på om den där överraskningen först dyker upp i fysiska vardagen eller via nätet. Om du ser något.

Kramis!

39 Oo:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det helt kört ut med honom? Finns det någon chans att han väljer att satsa på mig?
Kram

40 Solen:

skriven

Hej Esmeralda! Längtar min vännina efter mig, finns det nåt hopp för fortsättning ? Kram

41 EPM:

skriven

Nä fy, stackaren!

Läskigt med den gråe.

J skrämde mig igår. Jag drar öronen åt mig nu... samtidigt är jag fortfarande kär. 😢

Kram

42 Lillan:

skriven

Hej! Jag undrar om min man o jag kommer att hitta tillbaka till varandra igen och i så fall när?

43 Agnes:

skriven

Vilken härlig känsla att du var helt utan skuld till branden i Trump-tornet! *fniss*

Har ingen koll på de där armviftande katterna, men är de tänkta som beskydd? Söta är de ju, men att de hade en djupare innebörd än just nu en lite, gullig inredningsdetalj...säger kvinnan som aldrig knäckt en lyckokaka...

Redan dax för er att resa hem...tiden går fort...

Här bidar sonen o jag tiden för att kunna få ngn form av avslut på detta med att få sonens exsambo att definitivt flytta ut ur hans lägenhet...

Tålamod är en dygd...och i detta gäller det ätt ha tålamod av icke skådat slag....

Vi lär oss massor under resan...och jag har verkligen insett att det är livsfarligt att flytta ihop/dela bostad, med en person...kan gå hur illa som helst...om nu man inte reglerar intill skelettet med skrivna avtal vad var o en har rätt till...våga fan släppa en karl över tröskeln...han kan ha rätt till det mesta, tydligen...

Tänk på det, ni sm vill leva med en annan människa...se för fan till att vara realister...det kan ta slut när som helst, o har ni umgänge med en slipad person...så kan ni bli av med båda boende o inventarier, och det med hjälp av lagstöd till den andras favör...

Folk vill inte förstå vilket kaos som just nu pågår i sonens liv...för tom jag har svårt att ta till mig att även om man äger sitt boende, så är det en strid för att få en person att flytta som inte vill...

Lycklig resa hem, ES m vän!

Kram!

44 Louise:

skriven

När du snackar om "De grå" tänker jag på Harry Potter och Voldemort. Vet inte varför.
Håller på att plocka här idag. Ska snacka med min lärare imorgon och gå igenom omdömet som jag fick och så sätta upp mål för vad jag ska rikta in mig på denna perioden som kommer. Det ska nog gå bra när jag har något att fokusera på.
Jag ska köra så det ryker de kommande 19 dagarna med start på måndag,
Äntligen ska jag få komma tillbaka till min förskola och sen när jag väl slutat på praktiken hoppas jag att min handledare vill bli min referens så jag får ett jobb.
Nu har jag 21 hp kvar (praktik 6 hp och examensarbetet 15 hp). Ska bli så gytt att äntligen bli klar. Visserligen ett år efter examen men ändå.
Kommer min handledare vilja vara min referens?

ha en fin resa hem. Kramar

45 Lydia💕:

skriven

Jätte mysigt ni har vill också vara där just nu varför händer det ingenting i mitt liv för som är roligt känner mig bara orkeslös just nu
Lydia💕

46 Smöla:

skriven

Blir inte klok på honom.. vet inte vart jag har han. Leker A med mig och mina känslor? Är han ytlig och bara vill en sak, eller vill han bygga på något mer känslosamt?

47 Lisa:

skriven

Hej

En dag ska jag tillbaka till NY, det var trettio år sedan....
Det är två män som jag stöter på ibland där jag bor. vi talas inte vid men får en känsla av att de vill något, deras namn börjar på M och H, är det inbillning ?
Vänligen Lisa

48 Tin:

skriven

Hej Esmaralda.
Dröjer det länge innan jag har ett nytt förhållande?
Kram

49 <3:

skriven

Sorry såg inte att du var på resande fot. Läste imorse via mobilen.
Kram
🤗🤗🤗

50 Eva:

skriven

Hoppas hemresan gick bra. Vill bara säga att jag tycker du är SÅ modig som är ute i stora vida världen och flänger runt som den värsta resvana!

Eva

51 Sofia:

skriven

Trevlig hemresa! ♡

52 Christina:

skriven

Hej, så härligt ni har det du och din vän.

Jag har haft ett förhållande i fyra år nu och han vill tydligen dra sig ur. Jag undrar hur det blir med oss/mig. Är det åldersskillnaden som gör att detta händer, jag är ganska mycket äldre än honom.

Jag ställde en fråga till dig vad gällde mitt förra förhållande och det svaret du gav stämde mycket väl in.

Kram Christina

53 Sippan:

skriven

Vilken tur att du får beskydd. Låter ju riktigt otäckt med de grå.
Mycket annat gott ni får vara med om. Fortsatt go resa. 😍

54 Lotta B:

skriven

Alltså, jag blir så rädd när du skriver om de grå och vad de kan göra! Ska man gå runt och vara rädd för dem? Kan de dra benen av oss? Det är så skrämmande, kan inte låta bli att bli rädd ...
Fantastiskt att du kan hålla dem stången dock. Kram

55 Maria:

skriven

Vad är de grå för några varelser? Är det människor eller någon slags utomjordingar?

Svar: Jag vet inte... fler har sett dem.. men ingen av de talar jag med vet vad de är.. nästan som om de är från en annan dimension... men de kan vara vad som helst.. kram
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: