Dagen efter healingen....

En underbar healing och det kändes så starkt och precist när jag sände !

Jag fick hjälp av Marina.. min finska väninna som gick över i somras… och jag fick hjälp av min vägledare,  av pappa och av en  äldre kvinna med uppsatt hår och vackra kläder.. jag tror hon tillhör någon av er.

 

 

Här fanns också en liten blandrashund… och en yngre man som skakade på huvudet med glimten i ögat och menade att sånt här  mumbojumbo har han aldrig trott på men nu sedan han gick över häromåret så inser han att det finns  mycket som han inte begrep sig på i  jordelivet. Han hälsar till sin sin mamma.

Jag har en hälsning till någon  av er som  heter Anna och som  har en  god vän på andra sidan.. vännen hälsar att hon besöker så ofta hon kan och är med i det som händer

 

 

Jag får kontakt med er alla..  visuell kontakt med en del och mer mental kontakt med andra.

Till exempel med kvinnan som stressade för att hinna hem och som slängde sig ner i soffan kort efter att healingen börjat  och som hade lite problem att koppla av.. men som for rakt in i healingvärlden med buller och bång !!

Jag såg mannen som inte visste om att han fick healing men som kände på sig att något speciellt var på gång även om han inte kunde känna in exakt vad

Kvinnan i 60 års åldern med halvlångt hår och mysdress som hade en filt över knäna och som visualiserade  om äventyr och resor… jag kan ju tala om att dessa äventyr kommer och det börjar ske redan nu i vår

 

 

En yngre tjej som låg på sin  säng och  som inte trodde det minsta på healingen men som blev yr och påverkad och inte förrän hon slappnade av började det känns riktigt bra. Hon tog emot så det rök om det.

En kvinna med katt bredvid sig och katten tog emot alldeles fantastiskt väl.. jag tror att hen såg mig också.

Matte tog också emot med stark och öppet sinne.

 

En glad liten hund som också tog emot utan problem

En kvinna som lagt sina glasögon på bordet bredvid  och som  la sig ner men satte sig sedan upp, ,rädd för att somna... du tog emot världigt starkt och den kärlek du vill möta.. den möter du redan inom en månad.

 

Ja.. det är lite av vad som hände under healingen

 

 

Kände du inte av healingen direkt så ge inte upp… ibland kan det ta  upp till ett par dagar.

Ibland kan healingen också gå  sin egen väg.. och verka på eget sätt men alltid till glädje och fördel

Till alla er som deltog... ni var alla lika viktiga och jag ägnade lika mycket tid åt var och en av er...... och det var en stak och innnerlig och enormt kärleksfull känsla också för mig

Tack till er som sände healingkärlek tillbaka till mig.. det ökade min energi och gjorde mig så glad !

 

Stor kram

1 Kärlek i luften?:

skriven

Vad fint av dig att ge healing till så många!❤️
Kommer jag att inleda en kärleksrelation med mannen jag är intresserad av nu och blir det en relation att känns sig trygg i?
Blir det sambo isf?
Är så rädd att gå på en mina igen och särskilt med barn inblandat.
Ska jag bara släppa intresset eller blir det bra?
Önskar dig en fin dag!❤️

2 Erika:

skriven

Tack för healingen!

Svar: :)
Esmaralda

3 Tingeling :

skriven

Tack så jättemycket för healingen! Jag jämför alltid dessa healingar med den första jag fick, men har inte lyckats få så starkt igen. Men det gör ingenting, det hjälper ändå! Kom som "vågor" av styrka och pigghet. En gång tjöt det i öronen och nästan som att någon blåste i vänster öra på mig. Såg grå rök där det kom fram bokstäver i guld, såg tydligt första bokstaven och det var D. Sen är jag osäker på dem andra, ett A också tror jag. Ju mer jag försökte se dessto sämre gick det. Vet du vad budskapet på D kan vara? Såg bilder som dök upp snabbt, uppfattade inte riktigt allt, minns att jag såg ett svart järnstaket med järnfigurer på runt en villa lite uppe på en kulle eller backe, den låg inte på markplan. Har hänt ibland att jag "träffat" dig och pratat men inte denna gång, men jag tänkte på dig! Sen somnade jag vid 21.45 tror jag och drömde mycket om min farmor.

Kunde min dotter ta emot? Hon var hos sin pappa men hon sov troligen.

Vaknade väldigt trött men börjar piggna på mig.

Tusen tack!!

Kram!

Svar: Jag ser ingenting exakt men att du tog emot rådde det ingen tvekan om... det gjorde din dotter också.. och det känns som om något speciellt och fint är på väg mot dig och det har sitt ursprung i healingen.. kram
Esmaralda

4 M:

skriven

Underbar healing, undrar om jag är kvinnan som la glasögonen brevid sig.. under healingen började jag skratta.. vet inte varför..och gjorde små hjärtan med fingrarna .. konstigt. Kram

Svar: Det var så mycket kärlek också från dina vägledare och från de dina på andra sidan och de tog emot de hjärtan du sände och blev jätteglada.. kram
Esmaralda

5 Lenafena:

skriven

Alltid spännande läsning efter storhealing. Hur ser min aura ut nu? Kämpar att inte känna mig osynlig....är det inbillning.....jag försöker och försöker men inget lossnar. Är så ledsen inuti.

6 PiaS:

skriven

Hej Es,

Tack för healingen ❤️ ❤️.


Kärlek och kram
/ Pia

Svar: Tack själv.. du tog emot.. ingen tvekan om det.. kram :)
Esmaralda

7 Å M K :

skriven

Hej,
Tack för healingen!
Jag hade katten bredvid. En stor fluffig sibirisk kattherre. Han var väldigt avslappnad men gick efter ett tag. Jag kände av healingen rejält... höll på att bli tokig av allt pillande och killande på mig. I håret, pannan, kinderna och i nacken. Fick så mycket energi så jag somnade inte ens denna gång 😜 Tack igen och det ska bli spännande och se vad detta gör för mig.
Kram ❤️

Svar: Ja och det känns som om energierna kommer att stanna med dig ett bra tag så ta dem tillvara.. kram :)
Esmaralda

8 Lotta S:

skriven

Åh Marina!! Jag har tänkt på om du redan fått kontakt med henne redan men inte vågat fråga (var ju inte så nära bekanta) så det var jättefint att höra! Hon vet ju hur svårt vi har att ta emot, försökte tyvärr inte ens den här gången...

Svar: Ja jag var så glad att Marina var med i healingen.. det betydde mycket för mig !! Underbara fina Marina !! Kram
Esmaralda

9 Skorpan:

skriven

Så fantastiskt!! Grattis till alla er som var med :). Blir o jobba på detta, tror jag ;). Hade det någon inverkan att du var i NY Es? Att det kom med nåt därifrån? Nu borra in häcken i arbetsstolen, o där ska den sitta stadigt..
Kram Skorpan

Svar: Ja somliga ställen är starkare än andra att sända healing ifrån... och denna plats var en av de starkare.. kram :)
Esmaralda

10 varis:

skriven

God dag Ez!

Wow jag blir avundsjuk! Skulle varit med på healingen om barnen varit friska. Jag vill gärna delta aktivt dvs vara medveten om healingen. Den har alltid varit magisk med dig. Hoppas jag kan delta snart.

Jag måste kolla lite med dig. Har mina barn det bra varannan vecka hos pappan? Känns ibland som att hans nya familj är prioriterad.

Kram o njut av allt kul ni gör

Svar: Det är inte perfekt men känns ändå som om barnen har det helt okey närde är hos sin pappa.. kram
Esmaralda

11 trasig:

skriven

Hej! Jag har upptäckt att mina sparade körkortspengar är borta. Jag sparade hemma i kuvert. Kan du se vem som tagit dem?

12 Anonym:

skriven

Godmorgon har han bestämt sig nu för sista gången ? Trodde han att jag skulle kasta mig tillbaka i hans armar och glömma allt som varit mer än mindre bra efter hans sms igår. Jag kommer aldrig kunna lita på honom han är inte bra och det vet jag. Han kanske inte alltid menar att låta nedlåtande men jag tolkar det så. Som en gång när jag sa tror du satt tröjan bak och fram och han säger med tonen som att jag ska känna mig dum vill du leta fel på mig.
Kram

13 Moj:

skriven

Hej Ez!
Jag har lämnat min cv och personlig brev och även mina betyg till en apotek, kommer dem och höra av sig? I så fall hur länge dröjer det? Kram Moj

14 Jossan:

skriven

God morgon... Men det känns inte som en god morgon.. Semestern är slut och jag börjar jobba idag. Skönt med rutiner och kul att träffa eleverna men man vänjer sig snabbt med semester.

Idag ska jag åka och träna men just nu är jag så trött. Jag har sovit dåligt och drömt om Titanic typ men snart är det helg igen!

Haha känns som jag bara vill va ledig men jag tycker om att sova 😂 ska sova direkt efter dagens träning 😂

Igår städa jag ut julen och helt plötsligt känns det som vår i mitt vardagsrum. Och helt plötsligt går min dammsugare sönder. Helt onödigt. Kunde ju blivit när jag var klar.

Nä får väl ta mig upp och köra till jobbet!

Kram

15 Myran:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag var inte med den här gången men har provat healing tidigare. Jag har också känt sådan känsla att jag blir yr, känns som att man svävar liksom.

Es, kommer han och jag hitta tillbaka till varandra? Mycket hänger på honom nu..
Blir det en flytt till honom?
Kram

Svar: Känns tveksamt.. lutar mer åt att det kommer finnas en annan kärlek så småningom i ditt liv.. kram
Esmaralda

16 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har skrivit till henne ett antal gånger men får inget svar. Ser du varför?
Är han kär i henne nu? Ser du vad det lutar åt om det blir dem på sikt?
Lutar det åt något håll?
Kram

17 <3:

skriven

Godmorgon kära Es hur ser chanserna ut för tävlingen med baggar jag tänker på?
Kram
💖💖💖

18 Virrhönan:

skriven

God morgon!

Tack för igår, det kändes riktigt bra. Det var länge sen jag kunde slappna av så mycket. Jag försvann ganska så snabbt men vaknade till då och då. Det grabbade till om mina fötter och då förstod jag att jag tog emot, sen gick det vågor genom kroppen till och från och jag fick också ryckningar i vänster öga. Jag hade lite svårt för att sova inatt men vaknade ändå ganska pigg och jag känner mej relativt lugn i kroppen. Jag hoppas och tror nu att detta ska fungera väl ut och jag ska försöka suga till mej allt och känna in krafterna.
Nu är det en ny vecka, tillbaka till vardagen igen, skönt kan jag tycka. Händer det nåt kul i veckan? Jag tänker på snyggingen, undrar så mycket vad han tycker om mej, saknar han mej nåt tro?
Kram :-)

Svar: Ja, du tog verkligen emot.. härligt !! kram
Esmaralda

19 Mia:

skriven

Hej! Låter spännande med healing!
Undrar, ska jag ta steget och skilja mig från min man? Vacklar fram och tillbaka. Kommer vi nånsin få det att fungera? Om jag går, finns det en ny man för mig i framtiden? Kram

20 Willa:

skriven

Hej!
Jag va med. Stressade hem och hann precis slänga mig på golvet på en mjuk,varm matta bredvid soffan. Kan ha varit mig du beskrev. Har svårt att slappna av men hoppas att jag va med och fick all den Kraft jag behöver inför fredag?
Tack Ezmeralda för att du delar med dug av din gåva!

Svar: Jadå, visst kunde du ta emot.. kram :)
Esmaralda

21 EPM:

skriven

Åh vad skönt att den kändes bra!
Jag sköt på min anmälan, ville ha lugn och förutsättningar till lugn under healingen. Förstod att jag skulle få det men då var klockan 19.15...😔
Då var det försent.

Tredje tillfället som jag vaknar pga magont under denna helgen...

Det får vara slut nu.
Kvinnor tycker att jag ska berätta allt för J:s fru, männen är ej av samma åsikt. Männen uttrycker oro för att jag ska få felaktig skuld men en har även uttryckt oro över att J ska bli hotfull mot mig... att han ska skada mig.

Jag vet varken ut eller in nu.
Mår kasst och det känns som om jag är fångad och intrasslad i ett nät. Jag älskar honom fortfarande men jag vet att jag förtjänar bättre. Ändå krälar jag ibland....😢
Skäms så.

Kram

Svar: Tänk på dig själv mer... ta dig vidare.... det ser ut att vara bästa sättet.. kram
Esmaralda

22 Mia:

skriven

Spännande med healing!
Undrar, bör jag skilja mig från min man eller inte? Vacklar fram och tillbaka. Kommer det att fungera mellan oss? Om jag skiljer mig, finns det en bra man för mig i framtiden? Kram

Svar: Tänk ett varv till och fatta ditt beslut... väljer du skilsmässa så kommer det så småningom finnas en ny kärlek i ditt liv.. kram
Esmaralda

23 Jennie:

skriven

Hej. Wow det låter som en helt fantastisk upplevelse! Och du som fick veta att du möter kärleken inom en månad, måste kännas underbart!

Jag önskar så att jag vore öppen för healing men tyvärr är jag stängd som en låst dörr. Det fungerar inte på mig.

Och jag börjar tro att spådom inte heller fungerar på mig, för under årens lopp, i 12 år, har jag blivit spådd guld och gröna skogar men ingenting har inträffat. Känner som Carina ST skrev häromveckan, att spådomarna du Esmaralda sett för mig kanske är någon annans spådomar eller mina DRÖMMAR och ÖNSKNINGAR som du känt in. Åren går och man kämpar i ständig motvind.

Svar: Du når fram... det vet jag... kanske inte allt slår in men en viktigt del kommer att göra det.... det känner jag starkt.. kram
Esmaralda

24 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon.. . . . . Jag har gjort din citronpaj. Magiskt gott.. . . . . . . .

misade din healing men fick nog med av sleven iallafall för jag mådde bättre helt plötsligt i går.. Du är stark i dina energier..

Fråga:det har flyttat in någon här.. Någon som ser ut som min son / den mannen jag lever med.. Han går i hallen sitter i stolen och det känns inget bra.. Mannen jag lever med är sjuk.. Sonen orkeslös och djuren dåliga.. Jag märker ingen större skillnad förutom att det svider i magen.. Och snurrar i huvudet och när skepnader är här en olustkänsla.. Jag ser denna skepnad varje dag flera gånger faktiskt och det känns hotfullt och mannen som jag lever med är hotfull och sonen slet ner mig på golvet häromdagen.. Allt känns irriterat.. Sjukt som om jag vill gå ut ur huset eller som om jag väntar på något.. Nu Vart texten lång. Men bara för att beskriva.. Elen funkar inte riktigt och säkringarna går minst 4gänger om dagen.. Frågan är: vad vill denna skepnad??

Jag åker på tisdag till fjällen.. Bara över ett dygn men vilket dygn det blir..

Min mamma kommer på besök och äter middag.. Måste ha fått hjärnsläpp.. Så nu ska jag städa hela dagen sonen ska plugga för han skrivet den 15/1 teori.. För körkort.. Sedan kör han upp den 26/1 så här tränas det vill jag lova..

Nu ska jag meditera och fråga mina guider om lite funderingar som har dykt upp..
Sedan ut med EllaBella..

Önskar er en fin dag.. Stor kram 💕



Svar: Den där cotronpajen är himla god !! Och ja, du kan mycket väl ha fått dig en släng av healingsleven trots allt :) Gestalten du ser har ett budskap som handlar om att det är dags för med nya val... du ska ta dig vidare nu... bryta upp från det som är destruktivt och ge dig själv mer positivt... gestalten är tung.. han är allt det tunga i boendet och det du inte ska ha i ditt liv... tiden är inne för förändring.. kram
Esmaralda

25 zita:

skriven

Hej!
Esmaralda Tror du min vecka blir bra?
kram :)

Svar: Ja så känns det.. kram
Esmaralda

26 zita:

skriven

Hej!
Esmaralda Tror du min vecka blir bra?
kram :)

27 Kristin :

skriven

Kjære Esmaralda.
Tusen tusen takk.
Det kjentes veldig godt.
Nå håper jeg det er bra med deg og at dere får noen varmere dager i NY.
Kram

28 Cecilia:

skriven

Min första healing upplevelse var igår och wow vad häftigt. Kändes som att jag svävade, flöt i vatten och sedan såg jag en springande gepard och ett lejon, även nåt vitt hus. Har detta någon betydelse? Kändes som att jag lyckades ta emot ganska väl, tror du min mamma lyckades ta emot något? Tack ezmaralde för gårdagens healing, kramar!

Svar: Du tog emot öppet och starkt och din mamma tog också emot.. kanske inte lika starkt som du, men ändå !! Kram :)
Esmaralda

29 Helena Ir:

skriven

Vad trevligt att du såg allt detta..det känns så ljust och fint!
Mina tankar arbetade febrilt på resor och äventyr,men också på mannen som jag skulle träffa snart..Ja,det var vad jag önskade bland annat. Det var som önskningarna var lättare att få fram.

Jag såg några ansikten lysa förbi..lite snabbt..
Och min färghealing den skickade jag till den som behövde..kanske en hjälp,ändå!

En liten stund försvann jag ..somnade till..lugnt och skönt..

Visst önskar jag att mina healingmantran som jag skrivit ovan skulle vara av de som blev uppfyllda..men jag skulle byta bort mycket ur mitt liv om den personen jag bjöd en healing till fick ett långt och friskt liv.

Tack Esmaralda..från hjärtat tack!

Önskar att du och vännen får ännu en härlig dag.. :)

Kram :)

Svar: Ja, det var en stark healing och så positivt att du och fleras andra också själva sände.. kram
Esmaralda

30 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tack för healingen <3
Om katten var grå randig kan det varit Sessan som vart feldöpt som liten och är en han Sessan satt på armstödet och ville inte låta mig sitta ifred .
Hoppas Moses fick sig en släng av sleven Han gick upp och ville vara med katten Maja i sovrummet Mira lilla mamman låg däremot hela tiden bredvid i soffan Själv kände jag hjärtat bulta hårt och jag fick in luften men inte ut ..riktigt jobbigt..kanske ngn har astma som var med...annars kände jag inte av dig Es men värken i axeln...den är nästan borta !
Tack Es och dina hjälpare <3

Idag minus 3 och jag tror vi får se solen minsann

Kram Anki med flock

Svar: Jag kände av dig.. starkt och tydligt och dina djur var med på ett hörn... skönt att värken gett med sig.. kram
Esmaralda

31 Nettan:

skriven

Tack!
Jag låg i sängen och under täcket och på min arm låg min lilla hund. Är ganska säker på att han kände av healingen :)

Önskar dig en fin fin vecka!

Svar: Ja, det gjorde han... det vet jag.. kram :)
Esmaralda

32 åsa:

skriven

Hej E!

En ny dag o en ny vecka. ska jag åka hem till mina föräldrar idag el imorgon. kluven. är det landa för mig? eller vad händer med mig? vill bara krypa in i en filt. kram Å

33 Nj:

skriven

Hej Esmaralda.
Förra året fick jag till svar att chansen till rätt kärlek var runt 30% men att under det här året nu 2018 skulle chanserna öka markant.
Så nu är jag nyfiken hur stor är chansen i procent att en kärlek som faller sig rätt kommer i år och att jag hamnar i ett förhållande?
Vad krävs?Kram

Svar: Jag ser ingen siffra men chansen känns god att något ska ske i år.. kram
Esmaralda

34 Ht:

skriven

Hej!
Jag va me på healingen igår..kände bara av lite värk i huvudet men inge mer..varför kan jag inte taemot?
Det är andra gången jag är med..
Kram!

Svar: Det kan vara så att du tog emot en del i alla fall även om du inte var medveten om det... så känns det .. kram
Esmaralda

35 Dietsyster :

skriven

Detta är så märkligt..

Jag deltog ju inte - MEN lite efter klockan 21, när jag lagt mig tillrätta framför tvn, kände jag av små lyckoboostar och ett lugn i magen! Detta hör inte till vanligheten just nu, tyvärr. Åkte jag snålskjuts månne?! Eller fick egen healing på något sätt kanske.. Undermedvetet kanske jag var med, då jag registrerade detta och lyckoönskade här inne igår. Hade däremot inte en tanke på detta framåt kvällen.

Hur som helst. Jag ser fram emot att läsa hur det gått för er andra! Passar även på att fråga dig Es om du ser någon mysig detalj om närmaste tiden. Hade behövts.

Kram, kram ❤️

Svar: ja jag tror du var med på ett litet hörn i alla fall.. kram :)
Esmaralda

36 Åsa:

skriven

Hmm healing är härligt skulle nog behövt det.
Hmm skickade ”jag saknar dig”
Känner han inte samma sak?
Kram

37 Linnean 🌸:

skriven

Tack, för healingen!!
Kände inte så mycket för jag var långt borta eller sov kanske tom, kändes som en dröm eller något liknande. Sov gott i natt!
Katten låg brevid åxå! Och det var DEN katten! Han är tillbaka! Vilket möte det blev i fredags! Det var rörande att se! Han var helt till sig och spann så han pep. La sig genast i min säng. Sover intill mig foch att en katt kan bli så glad att få sitta i handfatet och leka med vattnet! Han trampade, spann och stångade både mig och kranen av lycka. Kattkärlek på hög nivå 😻 Han vill dock ha mat klockan 7! Så i morse satte det igång! Först ett kärleksfullt sätt att väcka mig och när det inte gick så slängde han ner en av mina snirkliga vaser, fr hyllan över sängen, i skallen på mig. Både jag och min andra katt höll på att kissa på oss av skräck. Jäkla bossig katt, det där! 😆 Men hans husse reser bort i två månader nu. Känns väl inte lika kul. Kommer det att bli en roligare vår, när han kommer hem, eller fortsätter det i frånvarons tecken? Vi bor ju ganska långt från varandra. Eller för vårsolen med sig lite mer skoj? Min hälsa är ju ett black om foten åxå. Ja ja! Ha en härlig dag i storstan nu! Och Tack, än en gång för healingen! Kram.../Linnean 🌸

Svar: Vad härligt att "din" katt är tillbaka ,, han är bara sååååå lycklig !! Kram :)
Esmaralda

38 Mg:

skriven

Hej!
Har sökt extra jobb på ett hotell..skicka in min Cv ett tag sen..men dem har inte hört av sig..
Kommer dem höra av sig?
Kram!

39 55:

skriven

Åh synd jag missade. Ez kan du se om jag reser med mina söner det här året. Eller blir det nästa år?

40 55:

skriven

Åh synd jag missade. Ez kan du se om jag reser med mina söner det här året. Eller blir det nästa år?

41 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har en jobbig känsla inom mig.
Jag har kontaktat henne men får ingen respons varken från henne eller honom? Tycker det är lite konstigt. Ser du något varför?
Ser deras relation ut att vara seriös nu och att det är dem och kommer vara det?
Följer hon med på resan?
Kram

42 Michaela:

skriven

Drömde om dig i natt :) Du var hos mig och hjälpte mig med några dumma andar. Du hade på dig en stor lurvig svart jacka. Sen ringer hans son och säger att pappa är på sjukhus och att han kommer bli 100% sjukskriven. Snurrigt värre :)

Min healing: Låg på golvet med öronproppar för blev störd av granne. Kl 21.20 genomskjöldes jag av en varm våg. Blev även varm i ansiktet. Pirrade i händerna. Det kände jag några gånger till men inte lika starkt som första gången. Bilder som ploppade upp var framför allt en förlovningsring i vitt guld med några stenar. Den återkom flera gånger. Även vår och sommar i Småland. Tjejkompisar. Röda rosor på mitt vardagsrumsbord. Honom och hans son i deras bil hos mig. Jobb men inte direkt i Sthlm. Fatta ingenting :) Var rätt trött efteråt och även trött i skrivande stund. Kram och tack!

43 Louise:

skriven

Pratade med min lärare idag och hon gav mig godkänt.
Jag ska träffa henne på onsdag och gå igenom de mål som jag ska koncentrera mig på när jag gör min sista praktik nästa vecka.

Idag är barnen hemma både skola och fritids har stängt.
Jag får frispel på barnen.
Går inte en minut innan det blir bråk. Och jag orkar inte med det.
Tur att skolan börjar imorgon.

Ska snart så fort jag ätit ska jag dra med mig den minsta ut och handla mat så de är från varandra en stund i alla fall.
Mannen hjälper en skyttekompis med renovering.
Blir lite pengar av det. Men han måste ha ett riktigt jobb.

Kommer det bli jobb för honom snart?
Jag vet själv att jag kommer klara min utbildning.
Dags att äta nu.

Ha en fin dag och tacksam för svar.
Kramar.

Svar: Vad skönt att du fick godkänt och det var du minsann värd ! Skönt är det också när allt går tillbaka till det vanliga med skola och aktiviteter ! Mannen får jobb men det dröjer ett tag till och helt klart är att du fixar din utbildning... kram
Esmaralda

44 AnnaK:

skriven

Heter inte Anna men kallas för det av många och har en god vän på andra sidan men är inte mig budskapet var till då jag inte ens anmält mig till healingen 😊

Kul för er alla som var med, hoppas ni känner er nöjd och tillfreds idag 😊

Kram 😊

45 Skrållann:

skriven

Hej!
Efter att ha varit och kollat på badrumsinredning och mina föräldrar varit på middag kröp jag genomsnorig och lite stressad ner i sonens säng lagom till healingen.
Jag brukar alltid se en massa ansikten och så somna men denna gången pirrade det i nacken och det högg till i stortån och värkte för en kort stund. Sedan upplevde jag en flod och först åkte jag på den på något vis, typ som när man ser "på spåret". Sedan verkade jag flyga över den och sedan åkte jag jämsmed. Typ båt,flyg och bil och det gick i en rasande fart och det verkade vara olika klimat. Vet inte vad det handlade om men efteråt var jag pigg och min förkylningen är inte sämre idag.

Kram❤

46 Carin:

skriven

Hej och tack!
Det var kanske flera som kände igen sig med beskrivningen om katten men här kommer min version:
Normalt sett brukar min katt lomma fram och tillbaka och prata en hel del, lägga sig, prata. Det kom till den punkt att jag övervägde att låta honom vara ute under healingen men jag hade inte förmått att stå ut med det eftersom det var nästan 15 grader kallt ute. Så, precis innan 21.00 trampade han runt på soffan jag låg på tills jag fick nog och sa att om han vill vara med så får han lägga sig och vara tyst. Vilket han gjorde! Knäpptyst var han, rörde sig knappt under healingen och vi båda var märkbart harmoniska efteråt.

Svar: Ni tog emot båda två... och din katt visualiserade så vackert.. kram :)
Esmaralda

47 Hjälpte jag? Ghostwriter :

skriven

Kunde jag hjälpa till något denna gång med? Jag var bara med som hjälp. Så hoppas det gick! Jag såg er på en brygga men det kanske bara var mitt sätt att visualisera och jag såg oss också någon annanstans men minns inte riktigt vart.


Kram

Svar: Vi väntade tillsammans på en brygga... helt klart... och du tog emot.. kram :)
Esmaralda

48 Ghostwriter:

skriven

Häftigt att jag kunde som förra gången veta vart vi möttes. Jag ville bara dock säga att jag hoppas det inte är fel utav mig att närvara på din healing, för det är ju inte meningen att emot utan faktiskt hjälpa till -då när jag inte betalat. Jag ser det som mitt sätt att hjälpa dig och ge till dom andra, och samtidigt utvecklas själv i min förmåga.


KRAM och tack :)

49 Madde:

skriven

Hej Es

Hur stor är chansen att jag möter min rätta i år?
kram

50 Lotta B:

skriven

Hej och tack för healingen. Jag somnade efter halva tiden men innan dess tyckte jag att jag kände din närvaro. Har sovit så bra som jag aldrig annars gör i natt, underbart. Undrar såklart om jag var den som lade glasögonen på bordet bredvid mig och som ska få kärlek inom en månad ... den vinstlotten vill man ju ha, haha. Visste inte att vi också kunde sända, det ska jag prova nästa gång.
Stor stor kram <3

Svar: Visst tog du emot... du var riktigt aktiv även om du sov.. kram :)
Esmaralda

51 Linda N:

skriven

Fantastiskt! Es, stort tack för det du och dina hjälpare gör. Smärtan har minskat markant under dagen och det blev väldigt tydligt när jag skulle hoppa i badkaret - inget tog emot!

Min ena katt ville vara med på healingen, vid något tillfälle stirrade hon nyfiket ut i "tomma intet" - så det kanske var dig hon såg då.

Somnade visst en bit in i healingen - och snarkade så gott, meddelade min sambo - Men det verkar ha gått bra ändå.

Kram till er allihopa!

Ps. Häftigt att Ghostwriter var med på ett hörn också. *vinkar*

Svar: Underbart att smärtan minskat och din katt och jag hälsade på varann :) kram
Esmaralda

52 H:

skriven

Hej Es

Hur blir 2018 för mig?
kram

53 Den ena av finländskorna:

skriven

Tack, min kära fina vän. Och tack, min älskade Marina.
Som vanligt var jag sparsam med känningarna, men jag vet, att din healing är en av de sakerna som bär mig. Så är också ditt vänskap.
Ja, och en av mina fyra katter låg bredvid... Men en annan av dem skulle kanske ha behövt healing allra mest, så jag hoppas att han kände av den.
Tack... Och ljus och kärlek! ❤

Svar: Min kära fina goa Finländska ... katten som behövde, fick healing men var inte helt mottaglig.. han är lite "ensamvarg" tror jag.. och visst var det fantastiskt att din Marina var med oss... jag blev så himla glad.. stor kram
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: