En gratis semester....

Dagens gästbloggare är:  Lillian

Hej.

Nu har jag gjort det. Som jag önskar göra så länge.

Det var efter en seans av Ez som jag fattade beslutet att släppa taget och våga.

Som  ensamstående med fyra barn under 12 år så räcker inte pengarna långt även om min inkomst är bra.

Jag gjorde ett bostadsbyte och bytte  mina centrala 3-a mot  en stuga i Toscana under de tre  veckor som barnen är hos sin pappa.

 

Min bil och deras bil ingick i bytet.

Jag låste in allt personligt av värde i hemmet och röjde ut en garderob och lite lådor i en byrå.

En av grannarna lovade att vara kontaktperson om  paret från Italien behövde.

Jag hittade en billig flygbiljett och allt var klart.

Jag kan säga att jag kände panik flera gånger om och var nära att dra mig ur men för mina gästers skull tänkte jag att det kan jag  inte.  

Det var tur att jag hade den pressen på mig.

 

 

 

 

När jag kom dit så  kom också en av deras släktingar dit för att visa hur allt fungerade i stugan. 

För att göra en lång historia kort  kan jag berätta att jag haft tre underbara veckor.

Jag blev bjuden på fester och  familjens vänner tittade till ibland och det blev vin och pratstund och jag fick tips om sevärdheter.

En äldre dam i en annan stuga bjöd ofta på fika i sin trädgård.

  En dag var jag hundvakt och som tack fick jag följa med på en heldagsutflykt med familjen. 

Det var så mycket upplevelser och att det skulle kunna bli så bra hade jag inte trott. 

När jag kom hem häromdagen så var min lägenhet välstädad och allt var på sina platser. Ingenting trasigt och ingenting stulet. På köksbordet låg en stor kartong choklad och ett tack kort.

Bostadsbyte kan jag rekommendera alla. 

Jag hittade mitt byte genom : HomeExchange men det finns också andra sajter.

Mvh  Lillian som blivit modig.

1 <3:

skriven

Godmorgon kära Es är det hans barn som hackat min eller hans fb ? Fattar inget. Är det R B som hittar på att sonen vet om hans " otrohet ".
Kram

2 Ullegull:

skriven

Godmorgon

Wow vad modigt Lillian!

Det var ett tag sedan jag beställde och fick min seans. Har sedan dess oroat mig över den konflikt mellan mig och sambon som du spådde skulle komma. Det skulle bli tufft men vi har rätt goda chanser att överleva som par - och kanske till och med gifta oss därefter. Är orolig över att anledningen till den annalkande konflikten kommer handla om relationen till hans ex och barn. En "kamp" jag riskerar förlora. Tex så känns det som att han fortfarande är gift med exet och curlar henne.
Vet att jag bara borde leva och gå vidare (den dagen, den sorgen) men jag kväver hela tiden mina känslor kring ex och hans barn (goa barn men med en dålig uppfostran enligt mina mått) vilket gör att jag liksom samlar på mig irritation och frustration. Inser att en vacker dag "smäller" det. Och det vill jag inte... Vet inte vad jag behöver för råd från dig Es, men är i grund och botten rädd för att han ska välja att lämna mig vid en rejäl konflikt...
Vad ska jag göra? Kan inte leva såhär, i oro och att hela tiden kväva mina känslor...

Svar: Du ska inte tassa omkring och du ska inte vara rädd... sätt ner foten.. jobba på din självkänsla... du är värd en bra man och ett bra förhållande... konflikter kommer i alla förhållanden.. kram
Esmaralda

3 Conny:

skriven

Bilden vittnar om underbart vacker miljö. Det måste varit härligt. Det är en plats som jag har tänk att besöka någon gång. Kul att få se bilder.

4 Pia:

skriven

Det låter helt underbart att få en sådan härlig upplevelse. Vilken tur att du vågade! Jag skulle önska att jag själv hade modet och då välja Tyrolen eller Frankrike.

Kommer det något trevligt för mig snart för tillvaron är, minst sagt, besvärlig för närvarande?

Kram

5 Jagtrorintedetfinnsnågonförmig!:

skriven

Hej! Efter en del dejtande så börjar jag ge upp hoppet. Verkar inte som att jag duger och blir alltid andrahandsvalet. Finns de verkligen någon för mig? Kan du ge en liten hint om vart jag ska leta eller hur vi träffas för snart går jag i kloster!🙈😂
Kram!❤️

Svar: Ta en paus i dejtandet och satsa på dig själv... han kommer.. även om du inte söker aktivt.. kram :)
Esmaralda

6 Bh:

skriven

Härligt Lillian👍😄.. bra gjort.
Och jag är glad idag.. har fått mitt jobb som jag sökte och som du E har sagt ska komma. Nu ska jag säga upp mig idag👍, och sen börjar semester☀️😎.
Nu fattas bara någon att dela kärleken med💕.. och han lär ju oxå komma.. kram

Svar: Vad roligt.. stort grattis :) Kram :)
Esmaralda

7 Michaela:

skriven

Härligt att du vågade Lillian :)

Horribel dröm i natt att mamma blev knallpsyotisk pga nån konstig fysisk sjukdom och jag ringde i panik till 112 och grät och skrek efter hjälp. Fy satan vad obehagligt!

Kram

8 Skorpan:

skriven

Åh Lillian vad härligt! Underbart! Vet inte vad allt jag ska säga för det lät så bra det du har gjort :). Modig är du o det lär nog bli fler bostadsbyten i framtiden!

Har också tänkt på bostadsbyte men då att barnen skulle följa med. Osäker på vem som skulle vilja byta bostad o komma till oss o förstås lite rädd för hurudana människor det är som skulle komma... Antagligen helt obefogade rädslor, eller hur Es? Behöver kanske tänka till och om ;).

Mycket drömmar de senaste nätterna, kanske stressen som släpper? I natt hsr jag drömt om att jag åkt med en liten båt nedför ett beg tillsammans med förädrarna o rakt ner i vattnet o det gick rejält högs vågor o inga flytvästar hade vi, hur skulle vi klara oss? I en annan dröm såg jag världen lite uppifrån o hur den växte, vulkanutbrotten som avläste varandra gjorde att de olika lnderna blev större. Vilka drömmar, ingen röd tråd precis, som jag nu kan komma på...

Ny dag nya äventyr, hoppas jag ;).
Ha en bra dag alla!
Kram Skorpan

Svar: Nog tror jag att du lugnt kan göra ett bostadsbyte... drömmarna visar att kommer ta ta tag i något som behöver göras... kram :)
Esmaralda

9 Rebecca:

skriven

Vilket modigt steg lillian :) verkligen något att se upp till.

På tal om modig, kan jag röra mig runt i sommar som jag vill utan att något händer. Är ju tyvärr orolig för faror som egentligen inte är så stora 🌷vill kunna njuta utan oro. Kram

10 Jossan :

skriven

Förlåt mig VV från gårdagens inlägg.. Jag är som dig när det kommer till killar. Jag var tillsammans med en urgullig kille. Han var hela min värld och jag var förkrossad när han lämnade mig. Han utnyttja mig så jävla mycket. Han spela på mina känslor något enormt. Det tog mig 4 år att inse att han är inte värd mig. Han var otrogen med mig mot sin tjej för först visste jag inte om henne sen hade de öppet förhållande sa han.. 8 år senare älskar jag honom fortfarande för jag var så kär i honom. Esmaralda sa till mig i veckan han och jag kommer ses men det kommer inte bli något. Alla gånger jag hört detta från henne. Jag har alltid förnekat det hon säger. Jag har läst denna bloggen sen typ 2012.. och 4 år senare har hon fortfarande rätt.. tyvärr :/ visa lite självrespekt för det finns säkert en super fin kille till dig.. Nervärdera dig inte och sitt inte och vänta på de hoppfulla smsen. Det gör mer ont i hjärtat.. Sen har jag väntat på en annan i 3 år... nu visar han intresse och jag har tappat mitt... försök att testa att ta bort hans nummer. Du verkar vara värd så mycket mer.. en som behandlar dig som en prinsessa. Det gör vi alla!

Hoppas du inte tar illa upp..

Usch de svider liiite i hjärtat att A’s tjej kommentera något. Men det är väl den ”du vet inte vad du har förens det är borta”.
Såg han killen på gymmet snabbt idag. Sen skrev han kunde inte stanna skulle träna.. haha fick fram att han skulle se matchen 😂. Att han inte är intresserad tror jag knappt på.. det är typ 3e gånger han skickar ”😚” smailen.. nä något är det iallafall!

Kram

11 Solstjärnan :

skriven

Hej😊

Låter härligt Lillian.En upplevelse du aldrig glömmer och säkerligen fick du nya vänner för livet.

Resor ger guldkant på vardagen.😊
Har tänkt att jag o mina tjejer ska resa iväg när jag fyller jämt.
Önskar naturligtvis att även min stora kärlek skulle finnas med i bilden då o därmed få följa med.

Är han det Es?
Är han med på min födelsedagsresa?

Ha en bra dag!
Kram Solstjärnan 🌟

Svar: Jag ser inte om han är med... men jag hoppas förstås att han ska vara det.. kram
Esmaralda

12 Muminm:

skriven

Hej Esmaralda.
Wow vad modigt av dig och kul att det blev så lyckat.

Es, Börjar vissna, försöker hålla hoppet uppe. Skärpning, ja jag vet!
Ser det ut att vara fortsatt segt? Dröjer det innan min tillvaro kommer att förändras?
Hur stor är chansen att jag är i en relation när sonen fyller tre år?
Kram

13 Dunegull:

skriven

Kommer Valpen bli mer disciplinerad med tiden? Blir det en trevlig hund?

Svar: Den blir mycket som du formar den.. så ha tålamod och lär den allt det du tycker är viktigt att den ska kunna... kram
Esmaralda

14 Mia M:

skriven

Vad underbart det låter :-) Skönt när det blir så lyckat. Blir lite sugen på att testa detta nån gång.

Es, jag har funderat på en sak.
Kan ibland bli lite trött på dejting....känns som jag letar och letar.....
Men du har sagt att den rätte kommer oavsett jag söker aktivt eller ej.
Då undrar jag om det är såhär: Att det som är meningen kommer att ske oavsett. Jag menar....du har väl redan sett mitt möte med den rätte som kommer att ske....och då kan jag inte missa det....för du har så att säga redan sett det ske i framtiden. Är det så det är?

Om det är så det är så behöver jag ju inte känna stress....utan kan vila i att mötet kommer att ske, för i framtiden har det redan skett....och då kan jag lugnt pausa dejtandet ibland, när jag känner för det.
Kram Mia M

Svar: Så är det.. det som ska ske, det sker och du kommer möta rätt.. det enda är att man kan påverka ibland.. så det sker lite snabbare.. om man gör sig dateable o vistas ute bland folk... känns ingen stress.... kram
Esmaralda

15 Ht:

skriven

Hej!

Vinner Sverige kvartsfinalen på lördag?
Kram!

Svar: Önskar jag kunde se det.. kram :)
Esmaralda

16 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tack Lillian för inspirerande berättelse !

Jaa vi vann ! Så spännande för sonen att fortsätta följa laget och allt i kring .Jag är ingen fotbollstittare ...men detta måste man ju se .

Nu är älgen åter.. den älgen !...och polisen bara säger ring kommunen och kommunen säger ring polisen och anmäl...En kvinna har blivit jagad 2 ggr nu när hon gick med hunden Jag tvärvänder när jag ser den för jag vet ju hur den är...måtte ingen bli skadad...

Kram Anki med flock



Svar: Tänk att den är tillbaka! Den är inte att leka med... kram
Esmaralda

17 Mim:

skriven

Hej Esmaralda.

Kan han tänka sig att vara med mig?
Kram

18 Mi:

skriven

Hej Esmaralda.

Tror du att dem passar ihop?
Kram

19 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag var igår och fikade med ett par kompisar och hennes barn. Dem sa att dem efter fikat skulle dela på sig och en av dem skulle hem till sin svärmor och se matchen.

Jag och sonen vi åkte hem själva och såg matchen, sen efteråt så tänkte jag om dem bara sa så för att dem inte ville ha oss med? eller är jag bara lite väl paranoid nu?

Jag tycker det är synd att vi inte har det socialt omkring oss så som ett flow, för det gillar jag verkligen.

De flesta ser med sina partner matcher och gör roliga saker sen umgås de med andra par. Och man vill ju inte vara den som frågar om man får vara med hela tiden om man inte automatiskt blir medbjuden.

Jag hoppas verkligen att nästa sommar kan bli annorlunda det är på sommaren man kan göra så mycket kul, det är föresten alla högtider och glädjetider som är värst när man är själv för då känner man det verkligen.

Talade vännerna sanning för mig? Tror du att nästa sommar kan bli annorlunda? Att jag har en partner då? Eller finns risken att jag är själv även då?

Kram

20 Tildis:

skriven

Kul att Sverige gick vidare men väldigt jobbigt för oss som sett fram emot vår stora dag. Är så rädd att folk ska vara helt frånvarande och deppiga hela kvällen. Kommer det bli en minnesvärd dag eller blir det som jag förfasar? Kram

21 Elisa:

skriven

Hej!
Ser det bra ut att träffas fler gånger?
Kram

22 Mia M:

skriven

Tack för ditt svar Es :-)
Du ser inget om på vilket sätt jag kommer möta den rätte?
Kram :-)

23 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Är jag i ett fast förhållande när sonen fyller tre år?
Eller ser jag ut att fortfarande vara singel då?
Kram

24 Anonym idag:

skriven

Jag har en inre stress eller något som gör det svårt för mig att slappna av. Nerverna och känslorna är hela tiden på helspänn. Kan du se varför det är så och om jag kan göra något åt det? Jag är liksom alltid tvungen att reagera och blir så utmattad efteråt.

Jag misstänker att det kan ha påverkat mina chanser att bli gravid de gånger jag har försökt och är orolig att jag själv är orsaken till mitt missfall och att jag nu gjort det svårare för mig att få barn. Jag vet att du sagt att jag ska vara redo men är så orolig att min chanser att få barn bara minskar. Att se andra ha barn gör mig avundsjuk måste jag medge. De har något jag varje dag är orolig att jag inte kommer att kunna få. Blev lite orolig när du skrev att jag behöver hjälp för att bli gravid. Ibland känns det som att alla hittar en partner som vill ha barn med dem utom jag, att jag inte är värd det på grund av väl jag gjort tidigare. Haft två panikattacker/utbrott inom en kort tid och undrar om detta är mitt största problem för att kunna bli gravid eller verkar det handla om något annat?!?

25 Helena Ir:

skriven

Hej Lilian..tufft gjort av dig..jättebra..precis så vill man ju att det ska bli när man ger sig iväg,och är sådär småpirrig innan.
Kul,att du ville dela med dig..
Och du,ha en fortsatt fin sommar :) Kram :)

Äntligen tror jag det slutat blåsa här..solen visar sig åtminstone idag..nu vet jag ju att en del har värme så det räcker,nästan så att det går att ledsna på den.

Nollintresserad av fotboll är jag egentligen,tror jag :)
Men vad roligt det varit att se, speciellt Sverige matcherna!
På plats måste det vara värsta stämningen ..

Lite småpirrig även jag som ska resa om 9 dagar..det roliga är att systerdotter med man åkt dit också,samma ställe..på bröllopsresa! Så vi hinner ses något ..
Jag har lite framför mig..och hoppas det blir mer av det positiva!

Allt gott!
Kram :)

Svar: Vad roligt att ha något speciellt att se fram emot och det blir en bra resa.. kram
Esmaralda

26 M:

skriven

Känns så otroligt bra efter din spådom och med hjälp av ett samtal. Den kombinationen har fått mig att må mycket bättre och fokusera på rätt saker. Märker även att min sambo mår bättre.
Helt plötsligt har han blivit kärleksfull igen..hihi Jättehärlig känsla som kommit tillbaka som jag hoppas vi bygger vidare på.
Vi kanske klarar det här trots allt. Att både din spådom och jag själv varit tveksam.

Så nu är det dax för förlovning.
Tänkte faktiskt tillverka ringar själv som är unika för oss och ta med på vår semester.
Hoppas han blir glad och det ger oss ytterligare ett avstamp i vårt liv tillsammans.
Vad tror du eller ser ?

Kram och tusen tack <3

27 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon ☀
Solstrålar och magi..
Lyser som guld för kärlen skull.. 💕
Så mycket händer.. Och jag är så tacksam.. Igår när jag skickade mitt inlägg till bloggen så vart det bara halva som kom fram.. Då skickade jag andra halvan men den försvann på vägen därför såg inlägget lite halshuggen ut..

Lillan vad härligt och det kan ju vara kul med annat än hotellboende..
Vilken bra idé..

Jag har landat lite EllaBella har bara två dagar kvar på sin vila efter operationen och sedan får hon börja ta lite längre promenader.. Ska bli skönt att hon får utöka sina vistelser utomhus.. Hon gillar ju att promenera.. Men bada får hon inte på flera veckor..

Jag har fått massor av erbjudande om att vara med lite överallt med mina åsikter och tankar.. Du gav mig en så fin vägledning och nu börjar den att slå in.. Tack för att du vägleder mig.. Är så tacksam..
Fråga:är lite rädd för offentligheten.. Men jag ska stå där och göra mitt bästa.. Räcker det???
Blir det bra??

Önskar alla på bloggen en fin dag med glädje EllaBella sänder slafsiga slickar med sin rosa tunga och till Esmarala kommer en stor kram.. Från mig och så puss på nosen till MG.. 💕

Svar: Men jag tror att andra halvan kom fram... lite sent omsider men i alla fall ! Ja, gör ditt bästa och det räcker fullt ut... gör de som tilltalar dig.. gör inte våld på dig själv.. och det kommer bli hur bra som helst.. kram från oss , mig och MG :)
Esmaralda

28 Rosa:

skriven

Vad härligt att våga göra sånt där!!!!
När jag blev singel började jag också göra sånt där jag aldrig tidigare vågat. Förutom upplevelsen så växer man ju som människa också.

Esmsralda jag ska på dejt ikväll med en kille jag inte vet så mycket om. Vad ser du om honom?? hittar honom inte på sociala medier ellè nånstans. Hoppas dessutom på en kille jag bjudit ut på dejt imorgon, blir det bra tror Du? Och så har jag ju honom som mitt hjärta klappar för, kommer vi ses igen?
Jag är som du ser lite rådvill just nu. Och har som ensamstående inte all tid i världen åt att dejta runt. Svårt att veta vem man ska lägga tid på. Så ser du någon ( av dessa eller annan) som sticker ut och blir bra för mig?

En härlig solig fin dag önskar jag er alla.
Kram

29 B:

skriven

Åh vad roligt!! Detta skulle jag också göra om jag hade ett fast hem 😂😂👍 bra tips!! :-)

30 Go:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur stor är chansen att det blir en relation mellan oss?
Kram

31 MK Gbg:

skriven

Hej Esmaralda!
Åker till Kroatien imorgon.
Ska bli spännande att heja på både Sverige och Kroatien på lördag - i Kroatien!
Önskar alla blogg-läsare en riktigt skön sommar!


Svar: Det kommer bli speciellt och jättebra !! Kram o ha en riktigt bra resa nu.. :)
Esmaralda

32 Helena Ir:

skriven

Tack :)

Kram :)

33 Pelle:

skriven

Vilken underbar historia ni bjöd på idag, Esmaralda och Lillian! Jag önskade att jag vore lika modig som du Lillian!
Jag har 2,5 dagar kvar att jobba, sen är jag arbetslös :( och nu har jag skrämselhicka och lite panik inför framtiden. Kan du se Esmaralda om jag får nåt nytt jobb inom fyra veckor eller tar det längre tid??
Tacksam om du kan hjälpa mig, kram Pelle

Svar: Nytt jobb kommer.. helt klart.. jag tror inte det dröjer så länge men vågar inte ge någon bestämd tidangivelse.. kram
Esmaralda

34 Hönan:

skriven

Modigt av dig att byta bostad och åka själv sådär :) Låter verkligen som du haft en fantastisk resa!

Tack för svaret häromdagen Es <3 det hjälper till med modet. Han var inte konstig igår så tror han ändå förstod lite i fredags? Kanske inte helt, men lite mer än innan iaf. Hoppas det för vill inte att han ska må dåligt i situationen och jag öppnade mig så mycket jag kunde där och då. Segt att vi ska va så fega..

Kram

35 Michaela:

skriven

Missade att kommentera sonen och fotbollen igår. Var kaos på jobbet och hann inte kolla. Men kul att han får se en match till :) Jag håller dock på England så hoppas att de vinner på lördag :) En av våra jourläkare stittar alltid på mig. Undra om han tycker att jag är konstig eller ngt :)

Kram från stekhett Stockholm *vill ha höst*

36 <3:

skriven

Hej kära Es ser det ut att bli en fin resa till Grekland ? Är så skönt att allt är bokat och klart. Alltid kul att titta på VM final när man är utomlands det har blivit som en tradition.
Ser du någon fling/kärlek på resan?
Kram
<3 <3 <3

Svar: Ja jag tror det blir en bra resa.. och visst kan det bli en fling.. kram :)
Esmaralda

37 Louise:

skriven

Så varmt idag är det. Vi var ute en stund nu på förmiddagen. Hade ett möte. Så onödigt.

Imorgon ska vi ner till mina föräldrar men vet inte om barnen ska stanna. Min yngste vill inte då han slog i sina tår olyckligt och har ont nu. De får åka ner när min mamma har semester senare i sommar.
Men eftersom mina föräldrar har varit utomlands i två veckor kan det vara trevligt och träffa dem och min syster och deras kusin kommer också.

Igår var jag på intervju och det gick väl okej men jag vet inte om jag vill jobba där faktiskt. Jag tror heller inte att jag får jobbet för den delen heller.
Jag ska faktiskt börja ta itu med mina skulder och skicka in en ansökan om skuldsanering och hoppas att jag kommer få igenom den. Och så blir det att ta itu med inkassoföretagen.


Hur stor chans har jag på det jobbet som jag var på intervju hos igår?
Kommer min skuldsanering gå igenom?

Ha en fin dag. Kramar

38 Marja:

skriven

Vad roligt Lillian modigt av dig, tack för att du dela med dig:)

Es: Ser du något spännande kul för mig i sommar?
kram

39 F:

skriven

Hur ser resten av året ut för mig kram

40 Tisa:

skriven

Kan det ha varit daimen som gjorde att det kliade i halsen?

Svar: Ja det kan det ha varit.. kram
Esmaralda

41 Elsa:

skriven

Hej Es!
Kommer festen bli bra på lördag? Kram

Svar: Ja så känns det.. kram
Esmaralda

42 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Om jag tar tag i det och jobbar för att det ska bli en flytt till Stockholm för mig och mitt barn så såg du att prosesen kunde ta lite tid.
Om det blir en flytt till Stockholm tror du kärleken kan komma innan vi flyttat iväg eller ser det ut som om flytten kan komma före då?
Kram

Svar: Kärleken kommer ju.. men jag ser inte när i tiden.. så gör upp dina egna planer och känn dig trygg i att ingenting påverkar kärleken negativt.. kram
Esmaralda

43 Go:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur stor är chansen att det blir en relation med han? Mellan han och mig?
Kram

Svar: Tveksamt om det blir något på sikt... känns inte riktigt så.. kram
Esmaralda

44 Misstjejen:

skriven

Hej

Kanske fel fråga... Jag är lite orolig över röstvalen i september... för jag känner mig att det kommer var en förändrar efter röstval...

Hoppas det är positiv men kommer det går bra för mig i fortsätta?

Jag vet inte om det passar att fråga om politiska...

Men något som koppla till mig så det går bra för mig?

Ha det bra

45 Vv<3:

skriven

Hej Esmaralda!

jag vet att han inte är en bra man för mig men jag vet att han är opålitlig och han säger att han har en kvinna jag tror inte på det han hittar på mycket. Es, Har ardi älskat mig nånsin och kommer han komma tillbaka igen och leka med mig?

Kram och ha en solig varm dag :)

46 Eva:

skriven

Vad modigt av dig Lillian och så härligt att allt föll väl ut!

47 Virrhönan:

skriven

Vilket mod du har Lillian, är säker på att du gör om detta snart. Semester i Toscana, Wao!! Påminner om en film jag såg en gång, hon blev kär och blev kvar...
Vädret det bara fortsätter att leverera, finns nog inte en grön fläck nånstans längre så uppbränt allt är, så tråkigt!
Jag undrar om snyggingen saknar mej eller om vi ses snart?
Imorgon får det nog bli ett besök hos doktorn, undrar om det går min väg...?
Kram💕

48 Trött:

skriven

Hej!

Känner mig så trött och nere. Händer ingenting på jobbfronten verkar hopplöst. Kommer det att ordna sig tror du??

kram

Svar: Ja det ordnar sig... ta tag och påverka det du själv kan.. kram
Esmaralda

49 Molla:

skriven

Hej Esmaralda.
Kan du se något specifikt hur hennes kontakt med mitt barn kommer att vara? Kommer de att få en nära kontakt eller hur ser det ut?
Kram

Svar: Jag ser en helt okey kontakt... kram:)
Esmaralda

50 Erika.F.:

skriven

Helena Ir: Jag har hittat min nyckel. När vi var iväg
på semester nyligen fick jag för mig att titta i ett av facken på kameraväskan och där låg den. Du mår tro jag blev glad, aldrig roligt med dörrnycklar på vift. Vet hur det gått till men, det är en annan story. :)






51 Becka:

skriven

Hej Es

Hur stor är chansen att jag möter kärleken i sommar?
kram

52 Helena Ir:

skriven

ErikaF..vad skönt att nyckeln hittades. Visst var det för dig jag såg något med garn? Ibland blir det knasigt det jag ser..eller så förstår jag inte betydelsen 😊
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: