Utveckla dina gåvor....

Någon undrade hur man vet att man har andliga gåvor  & förmågor och jag måste säga att det är inte alldeles enkelt att veta.

Somliga  har alltid vetat och använt sig av gåvorna och  den andra ytterligheten är de som verkligen inte tror att de har någon gåva alls och aldrig känner in.   Men som regel är dessa förr eller senare med om en händelse som innebär en insikt men sedan är det upp till var och en att ta denna insikt vidare mot  utveckling.

Majoriteten är någonstans mitt emellan.. de kan känna att de har ”något” och en del skulle säga att de har god intuition.

 

Hur de andliga gåvorna visar sig är individuellt och varierar från person till person.

Någon kan säga på förhand hur saker och ting ska bli, andra  upptäcker att de kan påverka med sin tankekraft och så finns det  de som  starkt upplever sin närhet med universum och Alltet. 

Eller som  en i bloggfamiljen som alltid varit djurpratare utan att  tänka så mycket på det.

Vill du pröva om du har en gåva så  måste du känna in vilken gåva du står närmast. Vad som  i känslan och tanken kommer spontant och känns mest rätt.  Sedan släpper du taget.. och följer med i din känsla. Här finns inga rätt eller fel och inga speciella regler att följa.

 

Låt känslan flöda fritt och i början kommer det att kännas som  fantasier – precis som  regressioner också i början kan kännas som fantasi – men så småningom stabiliserar det sig , en känsla infinner sig och du landar tryggt i din gåva.

Och när du landat och fått insikten – då  bestämmer du själv hur du ska  utvecklas och gå vidare. Kurser kan man gå och  böcker kan man läsa – men man ska inte ta efter någon annan.  Andlighet är individuellt och ska behandlas just så.

Man ska inte heller satsa på en andlig utveckling om man befinner sig i ett pressat skede i sitt liv och mår psykiskt dåligt.

 

För att gå vidare måste du  helt enkelt gräva lite i ditt inre – våga släppa taget och ha dörrar öppna och känna dig trygg i att oavsett vad så  finns din gåva i det ljusa och kärleksfulla och den kan kanske tyckas skrämmande ibland men den gör dig aldrig illa.

Några av oss har ett andligt förflutet i tidigare liv  - då kan regression hjälpa sig och du kan backa tiden tillbaka till några av dessa gamla liv och stanna i stunderna och ta in den speciella känslan.

Känslan  och insikterna bär du med dig  till ditt liv idag och du får en rejäl kick off i din andliga utveckling.

Jobba på att ha ett öppet sinne och inse att magi finns.. att det finns så mycket mer än det  vi  ser och kan ta på.

Det tar sin tid att utvecklas... det är en process.. och man får inte ha bråttom

 

 

Kram & kärlek

 

Några få tider finns kvar i september för besök hos Nettan och mig i  Stockholm

Läs på bloggen från i torsdags - där finns all info om hur du bokar tid.

1 Skorpan:

skriven

Andlig, näe, men nu önskar jag att jag hade en utvecklad hands on healing kunskap. Fick helvittes ont i ryggen pågymmet igår, gjorde inte nåt fel, tycker jag, o nu är det svårt att böja sig o gå normalt. Ska på endagsresa med en kompis o köra bil, får se hur det går? Dumt huvud, eller nåt sånt. Ska fokusera på det roliga o vem vet vad som sker ;).
Kram Skorpan

2 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda ska jag berätta sanningen för frun ?
Kram

3 Helena Ir:

skriven

Ju äldre jag blir så förändras jag som människa..så ser jag det! Mitt inre genomgår processer..jag kommer närmare något också..intuitionen är bättre. Jag känner in jag hör och ser bilder.Och det gör mig så glad..det är så jag vill..och det får komma till mig!😊
Det är jag helt enkelt!

Snart frukost här..tur man kan bada..för det är varmt även här!

Dagens inlägg gjorde mig på så bra humör!
Tack Es😊

Kram :)

4 Jossan :

skriven

God morgon!

Ska snart åka till gymmet och träna med min pt. Trivs jätte bra med honom. Han gör mig så glad. Tänk om han var den rätte? Men du ser inte honom som det. Men men..

Igår satt jag med material hela dagen! Blev 2 olika. Jag är riktigt nöjd :) ska fortsätta med något annat sen :)

Jag mailade VAL i förra veckan och fick svar igår att hon tyckte jag skulle söka in och att vi kunde se över vad jag behöver läsa för att få ut min legitimation. Jag har ändå fått förlängt 1år på jobb. Så nu håller vi tummarna!

Jag fick känslan igår när jag la mig att 2019 är året allt faller på plats!

Kan det stämma?

Kram

Svar: Ja kanske inte allt faller på plats men en del, utan tvekan.. kram :)
Esmaralda

5 Gabriella:

skriven

Jag har sett ljuset från mina fingrar och jag bara vet saker utan att kunna förklara hur jag vet.

Problemet är att förmågorna bara fungerar när jag är i samklang med mig själv och det är jag aldrig numera.

Jag saknar det andliga och önskar att jag kunde använda det till fullo men icke.

Ska det vara så här för alltid?

Kram

6 Michaela:

skriven

Skall testa och se om jag har ngn gåva :) Drömde att jag födde barn. En son. Betyder det ngt?

Kram!

7 M:

skriven

Hej

ser du någon förlovning eller giftermål snart för oss?

Vi har pratat om det men tiden bara går..haha. och nu har vi varit ihop ett tag så börjar bli vanan med varandra. Kanske är så att gör man inte det när man är på topp i början så blir det inte av.

Blir han glad om jag tar tag i saken tro ?

Kram

Svar: Känns ändå som att ni ska vara överens och bestämma tillsammans... kram :)
Esmaralda

8 M:

skriven

Hej

ser du oss bo utomlands framöver? Det är liksom vår plan och nu börjar vi närma oss att ta tag i det, men det är ju lätt o prata sen kan det vara värre i praktiken.
Det här med jobb o pengar mm mm.


Kram


Svar: Ja det kommer en tid när du bor längre period utomlands.. kram :)
Esmaralda

9 sus:

skriven

hej
så spännande....
kul att höra vad ni andra tänker.....
nu måste jag få till något.....
love sus

10 S:

skriven

Jag ser fram emot att lära känna mig själv bättre när jag landat i denna situaion jag går igenom... Och som väntar. Det känns tungt men jag tror jag fixar det.

Men kärleken känns långt borta?

Kram ♡

11 Mamm:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag vet att jag kan känna saker. Hur saker ska bli eller är.
När jag känner det då vet jag. Men det finns även något som gör att jag kan förvirra ihop saker, och det blir bara jobbigt att känna saker för jag vet inte vad som är på riktigt eller vad jag själv inbillar mig eller vad som är oro..


Es, Hur ser det ut för mig, känns vägen rak att jag träffar en partner och går in i ett förhållande nu snart? Eller är den krokig och Dan och det blir inget på riktigt? Här går jag själv som det varit nu tidigare...
Har jag chans att gå in i ett förhållande under tiden jag bor kvar här nu är det så det ser ut att jag bor kvar här då jag möter en partner?
Kramar

12 Jennie:

skriven

Hej fina Es! Jag har världens sämsta intution när det gäller att välja män... träffade en man i lördags men fick lite varningskänsla kring honom, stämmer det? När kommer jag att träffa någon trevlig man som
vill ha mig? Känns så hopplöst. Kram

Svar: Du hade så rätt i din känsla.... och du ska alltså lyssna till din egen intuition, den ljuger sällan.. kram :)
Esmaralda

13 Dunegull:

skriven

Får du in ngt speciefikt positivt jag kan få se fram emot? Kram

Svar: Någon hör av sig med ett förslag och det bör du tacka ja till även om du kanske tvekar.. kram :)
Esmaralda

14 Milla:

skriven

Hur fick du din gåva, Ez, vore kul att höra. Jag tror jag har lite av den varan men mår emellanåt dåligt, främst av min HSP, så mycket tankar o grubbel så jag vet inte vad jag ska göra, vill inte ta antidepressiva. Ser du om jag ska ta antidepressiva o det blir bättre då, har gjort förut, gick upp i vikt. Tror du jag har fått det från min mamma el från barndomen, min pappa var inte snäll mot mig.

Svar: Jag minns inte när jag fick den.. har alltid haft den.. så länge jag kan minnas ! OM du ska ta antidepressiva så bör du ha samtal/terapi också... medicin tar bara bort symptomen inte orsaken till dem.. kram :)
Esmaralda

15 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon :)
Jag har alltid tidigare trott att jag har någon slags andlig gåva, men inte riktigt listat ut vilken. Den senaste tiden har jag dock börjat känna att det inte verkar vara så. Det känns lite tråkigt och ensamt på något vis.
Kan du se om det är något jag missar?

Svar: Kanske du ändå missat att ta dig steget längre i att känna in... det finns nämligen "något" hos sig.. kram :)
Esmaralda

16 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så intressant ämne idag . Jag har ju jättesvårt med allt vad det gäller fantasi och släppa kontrollen ...så jag utgår helt fräckt att jag inga andliga gåvor har.Möjligen kan jag känna av hur personer är innan jag känner dom..thats it !. Helt ok tycker jag ! Skönt att veta när man har en syster som tror hon har gåvor...och det har hon inte ..blir lurad gång på gång att med höga kostnader gå ena kursen efter den andra...nu är hon inne i en shamanperiod och det med trummning tycker jag är häftigt. men varför ska trummorna kosta 4-5000kr och varför behöver hon flera stycken ...suck hon säger sig känna sig dragen till vissa objekt och måste då promt ha dom...sen får hon leva på vatten o bröd i princip ...ja ja bara hon är tillfreds med sitt liv så säger jag inget ;-)

Mår man bra av sitt andliga sökande och inte lurar andra tycker jag det är ok

Ha en fantastisk andlig start på veckan

Kram Anki med flock

Svar: Ja, somliga dras liksom med och betalar dyra pengar.. men syster din tycks ändå vara nöjd med hur det är.... du har god intuition och det är värt en hel del.. kram :)
Esmaralda

17 Branne:

skriven

Tjena!
Jag vet inte vad jag ska göra.
Jag vet och vill lämna han, men det är svårt.
Boende är för mig så svårt att finna, vet inte hur jag ska gå tillväga med det.
Kommer jag finna ett boende snart?
Anledningen till att jag drar ut på det är att jag är så rädd att inte få något nytt boende, och känna det är kört och ger upp.
Tack för den glädjen man finner i din blogg genom alla dina inlägg!
Ha en bra semester i Sthlm nu!! Mvh.

Svar: Du ska göra upp en plan och skaffa dig ett förhållningssätt.. och du kommer kunna genomföra det du vill... kram
Esmaralda

18 Tildis:

skriven

Hej Es!

Jag undrar om jag har någon andlig gåva att utveckla. Det vore fint att kunna se och förstå något utöver det vanliga.

Imorgon har jag en intervju, kommer den gå bra? Kram

Svar: Ja någon gåva tror jag du har men jag ser inte hur stark.... intervjun ser ut att gå bra.. kram :)
Esmaralda

19 Mee:

skriven

Hej Esmaralda.

Hör jag från honom igen rödlätta mannen?
Har han seriösa avsikter?
Kram

20 EPM :

skriven

Åh! Äntligen har jag fått sova bra en natt..! ☺️

Jag har en förmåga att drömma mig till lösningar och insikter, har förstått att det inte är så vanligt. Det kan vara allt ifrån en klurig uträkning jag inte kan greppa till större själsliga och känslomässiga problem.

Idag blir det förberedelser inför Legoland, hoppas det blir en bra resa.

Kramar

Svar: Och det är en speciell gåva du har som du ska fortsätta ta tillvara... Legoland blir bra.. kram :)
Esmaralda

21 Orolig:

skriven

Hej!

Önskar att jag skulle kunna påverka med min tankekraft att bli av med en stökig granne!!!Bryr sig inte utan blir hotfull efter anmälningar. Ingen vågar göra något längre pga det.
Blir vi av med personen?

Kram

Svar: Ja det blir ni men det kan ta lite tid innan det sker.. ni övriga får hålla ihop.. kram
Esmaralda

22 Milla:

skriven

Jag tror att jag har rätt god intuition egentligen men inte alltid följt den tyvärr, dragits mellan förnuft o känsla o valt förnuft ofta fast det funkar inte. Känns dom jag börjar få budskap nu, stämmer det, kan det vara till hjälp i ekonomi oxå, försöker bygga en framtid med aktier då exmaken brände mina pengar med.

Svar: Ja du är på väg.. kram :)
Esmaralda

23 Hanna:

skriven

Hej!

Jag har länge funderat på hur jag ska utveckla mina andliga gåvor, om det finns några vill säga? Jag är rädd att jag har försökt "lägga locket på" lite för hårt. Om några dagar ska jag ut på en häftig resa som jag tror är nyttig för mig. Då ska jag försöka öppna upp mig och leva i nuet.
Tror du jag lyckas?

Svar: Gåvor finns och det är din egen tvekan som sätter käppar i hjulet. Ta vara på resan och gör precis som du tänkt och det blir jättebra.. kram :)
Esmaralda

24 Carina ST:

skriven

Det är just så jag ofta känner, att jag har hittat mina egna vägar i meditationer som har utvecklats liksom av sig själv genom åren. I olika takt. I perioder har jag inte mediterat eller haft så mycket märkbar andlig kontakt. Då i samband med min utmattning. Men sedan har nya perioder kommit av mer intensiv kontakt.

Jag har framför allt känsla av en stark närvaro och i mina meditationer har jag kontakt och kan föra samtal. På ett högst personligt sätt. Jag har aldrig gått någon utbildning. Men läst om andras upplevelser.

Jag vill fortsätta utveckla det andliga på ett balanserat sätt. Och jag vill göra regressioner för att komma i kontakt med tidigare liv och genom dem fördjupa mina kunskaper. Men ekonomin sätter käppar i hjulen för att göra regression hos någon kunnig person. Så jag har försökt på egen hand.

I några meditationer har jag besökt några tidigare liv. Två har varit liv där jag på olika sätt haft andliga gåvor. Ett av liven var jag med om ett svårt trauma som jag tror påverkat mig även i detta livet. Jag tänker att en guidad regression med någon som Nettan kanske skulle kunna fördjupa och vara till hjälp i bearbetning och insikter. Att få hjälp från en kunnig person i just de bitarna.

Från att i början ha känt att det kanske bara är min egen fantasi så har jag genom åren mer landat i att det är genuina upplevelser. Att det finns mer "magi" och dimensioner än vad vi kan föreställa oss. Så numera känner jag mig mer trygg i mina egna upplevelser.

Jag vill fortsätta utveckla dem.

Kram, Carina ST

Svar: Vad du känner är genuint och äkta och du är på god väg... en guidad regression kan mycket väl ge dig den lilla extra skjutsen som du behöver.... fortsätt utvecklas.. kram :)
Esmaralda

25 Maria:

skriven

Det är så sant det du skriver....jag har själv alltid varit känslig, både känt och sett. Men inte förrens nu som jag faktiskt på riktigt börjar använda mig på ett konstruktivt sätt av de gåvor jag har. Tidigare i livet har allt mest varit ett surr av en massa olika intryck.
Hoppas mina gåvor växer och jag får djupare insikter....känner mig redo för att titta djupare in i "alltets" komplexitet.

Stor kram,
Maria

Svar: Gåvorna växer, du tänker rätt och är på rätt väg.. kram :)
Esmaralda

26 Sus:

skriven

Hej
Spännande.....
Grattis alla ni som har de....
Om de kunde hända något magiskt....
Love sus

Svar: Och något magiskt tror jag faktiskt att du får vara med om så småningom.. kram :)
Esmaralda

27 Skrållann:

skriven

Hej!
Jag försöker vara öppen men det funkar liksom inte och jag tror inte det finns en unns av förmåga hos mig.
Mannens första semesterdag och jag har ledigt idag. Vi är verkligen inte bra på att vara lediga samtidigt även om jag trodde det skulle vara annorlunda i år. Jag sa åt honom för några dagar sedan att jag började tröttna rejält på hans engagemang i idrottsföreningen och att det jobbet alltid gick före allt annat. Efter det har han varit tjurig och sluten. Kommer det vara så länge? Jag når liksom inte fram till honom och det ger mig en illavarslande magkänsla?!

Kram❤️

Svar: Någon djupare förmåga hos dig ser jag inte men du har en god känsla för människor. Klart du skulle säga dina mening till mannen och det är lite omoget av honom att sura... kram :)
Esmaralda

28 Ia:

skriven

Hej
Någon större gåva har jag inte.

Undrar lite runt om att jag ska flytta.
Ser du om jag flyttar själv?
Flyttar jag till en annan stad?
Flyttar jag till någon?
Till lägenhet eller villa?
Något?

Kram

Svar: En flytt ser jag men inga detaljer.. mer än att den blir bra.. kram
Esmaralda

29 Blomman:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har lite svårt att avgöra detta själv. Det blir mycket tankar hit och dit.

Ser du om han har några tankar på att det ska bli honom och jag? Några allvarliga sådana tankar ?
Kram

30 See:

skriven

Hej Esmaralda.
Något som jag tycker är bra är det du sa om balansen mellan det andliga och jordiska. Det kan lätt tippa över och då blir det jobbigt
Ser du om det blir bestående mellan dem?
Tror du det Blir det barn det närmaste halvåret-året?
Kram

31 Pia1:

skriven

Saknar den lilla magi jag en gång hade. Känner mig bara torterad och inget mer. Har stor beslutsångest om jag ska göra röntgen eller inte. Rädd att det är försent för den här gången. Och då får jag aldrig en ny när det behövs. Ser det ut som den har något att tillföra eller borde jag försöka skjuta upp den tills jag pratat med min riktiga läkare?

Svar: Det känns som om du behöver prata med den läkare som känner dig först.. men känn in själv... och magi har du.. fast just nu har du andra prioriteringar med din energi.. kram
Esmaralda

32 Muu:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om jag bor kvar här när en kärlek och partner kommer in i mitt liv?
Kram

33 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda ska ska jag berätta sanningen för frun ?
Barnen vill det.
Jag är osäker...fast vore jag frun skulle jag vilja veta.
Kram
💗💗💗

34 Browallia:

skriven

Ett alltid lika intressant ämne.

Jag blev så glad i morse när Nyhetsmorgon i tv4 hade ett inslag om att ADHD är på riktigt och inte någon diagnos som är på modet eller en superkraft utan att det är många som verkligen lider pga av de svåriheter det innebär att leva med Adhd. Synd bara att allt fokus alltid läggs på den hyperaktiva formen och ADD nämns inte alls trots att det innebär lika mycket svårigheter och lidande i tysthet. Jag brinner för att engagera mig i att sätta ljuset på ADD och sprida kunskapen om att alla med ADHD inte är hyperaktiva. Vet inte hur jag ska gå till väga men det löser sig när tiden är inne. Först måste jag lära mig själv och plöjer alla böcker och hemsidor jag kan hitta om ADD. Det hjälper mig även med bearbetningen av mina egna erfarenheter.

Kram

Svar: Ja, som du säger, när tiden är inne kommer det att lösa sig och du kommer göra något riktigt bra.. kram
Esmaralda

35 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Nu har vi bestämt att vi ska ses i morgon.
Tror du det kan bli bra med den här mannen jag nu ska träffa?
Kan han vara fortsatt intresserad även efter att han träffat mig? Att det kan bli något bra av det här?
Kram

36 Mee:

skriven

Jag kan känna att jag har en stark intuation. När jag står inför något som jag behöver hjälp med, kan jag få en liten hmm känsla som är så svag. Den känslan är alltid rätt och jag brukar tyvärr vara osäker och väljer först andra vägen med tankens kraft som är starkast och alltid visat mig fel väg.
Jag kommer ihåg när jag fick min första seans av dig och du beskrev att jag var den gamle vise som alla kom till.Jag kände direkt wow vad detta stämmer även idag när folk kommer till mig:)
Jag har även byggt ett stort barnhem som folk besöker idag.Jag som älskar barn:)

Du beskrev bla i min sista seans(för några år sedan) att jag skulle få ett arv av någon jag knappt känner, (att det var ganska mycket pengar det gällde, men inte så att jag blev rik:).

Ser du något om detta idag när det händer mig?
kram:)




37 F:

skriven

Hade en jobbig situation för en stund sen, började med kramp i axeln och sen kunde jag inte andas, vad hände? Är allt ok med min hälsa?

38 Undrar:

skriven

Hej Esmaralda.
De flesta av de män jag dejtat har blivit via nätdejting. Att träffa någon i riktiga livet känns svårare.
Tror du det blir ett möte och en dejt med någon som jag träffar i riktiga livet och inte via nätdejting?
Var är den riktiga kärleken finns?

Ser du om jag har egen bil eller påbörjat studier innan en kärlek och partner kommer in i mitt liv? Eller kommer kärleken innan?
Med andra ord blir jag själv ett tag till eller kommer något ganska snart?
Kram

39 Lisa:

skriven

Hej Ez
Jag tror att healing är "min grej ", det har hänt saker hos dem jag healat.
Nu är jag dock ledsen och vet inte om healingen hjälper, vi ska till veterinären idag, akuttid, då min lilla fina tax började blöda i en juvertumör.
Känner mig bara ledsen, ser du något Ez ?
Kram Lisa

40 B:

skriven

Hej, är så nervös inför resan jag snart ska göra att jag bara vill avboka.. tror du att det kommer det gå bra på flygplats och flyg och allt sånt? 🇺🇲 Kram :-)

Svar: Jadå det kommer gå hur bra som helst så oroa dig inte !!! Kram
Esmaralda

41 Mia M:

skriven

Kära Es! Hoppas du har möjlighet att svara. Har mött en man...det är så nytt än så vågar inte fråga honom rakt ut, men det känns som känslorna är ömsesidiga. Håller mycket av det jag känner inom mig för att jag inte vågar vara för på och är rädd att bli sårad...
Men ser du om han har känslor för mig och om det finns potential att bli något mellan oss? Och om jag kan berätta hur jag känner eller om jag bör vänta...han kanske bara behöver lite mer tid? Kram :-)

Svar: Just nu finns potential och snart vet du om det kommer att bära eller inte.. kram
Esmaralda

42 Temperamentsfull blondin :

skriven

Spännande!

Jag har alltid sett mig som just osynsk men med god intuition och dragning åt det andliga. Det ligger något speciellt band där.. Däremot upptäckt att jag är duktig på att läsa av människors inre. Om de har goda intentioner, är en extra god själ, innerst inne är upprörda eller "trasiga". På något vis personens dagsform/kärna.. Däremot ihopblandat med en hel rad fördomar. Ibland svårt att skilja åt :)

Men lär jag mig hantera detta bättre kommer jag kunna ha användning av detta i mitt jobb! Om jag nu inte inbillar mig..

Kram ❤️

43 Jessica:

skriven

Es,

nu är både mina nycklar och plånbok helt borta.. Kommer jag hitta dom snart? Finns dom hemma någonstans eller på ett annat ställe?

Kram :)

44 Catarina:

skriven

Vad intressant o inspirerande 💫💕 Det ska jag ta till mig av.
Nu har jag lagt ut min bostad på bytesmarknaden o ”talat om för universum” att jag är redo för en flytt nu. Nu behöver en positiv förändring ske 🙏 kommer det att lösa sig ? Varm kram ❤️

45 Fjäril:

skriven

Har alltid tyckt att jag har mycket fantasi, ser mycket i färger, känner av mycket , men aldrig tänkt att det skulle vara något ev andligt , utan att alla är som jag.men så är det kanske inte? Känner mig nu otroligt ledsen o ensam. Ett intresant ämne idag.

Svar: Nog har du andliga förmågor.. men de ligger vilande.. kram
Esmaralda

46 Tant glitter:

skriven

Men gud så göttigt med Värmdö! Där kan jag se er två sitta och kackla ikapp över ett glas och bara må :)

Frågebidrag idag Es! Ska ögonen spetsas när jag landar på svensk mark igen eller redan nu utomlands? Något kunde dyka upp sa du.

Linserna är isatta! ;)

Kram 💙

Svar: Ha koll redan nu... just in case.. kram :)
Esmaralda

47 Erika.F.:

skriven

Minns en gång på sjukhuset där jag ofta befann mig under några sjuka år. En dag satt jag i väntrummet med en av mina söner. Ut kom en yngre läkare, det enda han sa var namnet på den patient det gällde,
de få sekunderna från det han kom ut och gick med patienten, hann jag känna in hans enormt goda energier.

Det går inte ens att förklara det som uppstod i den sek. Sa till min son, hoppas jag få den läkaren också, vilket jag också fick. Hans goda energier fanns i rummet när jag kom in och satte mig mittemot honom. En ängel, en levande sådan.


Några månader efter det besöket var det dags igen, när den biopsi jag gjort var klar, fick jag ligga kvar en stund på britsen. Efter en stund kom samma läkaren in med två sköterskor och, i det ögonblicket jag fick sätta mig upp igen, strömmade så mycket goda energier från dom alla tre att jag var nästan färdig att börja storgråta. En upplevelser som jag aldrig glömmer. Hela rummet var fullt av dessa energier. Talade om för dom hur jag upplevde det jag kände i rummet, alla tre blev så innerligt glada över det jag sa och beskrev.


När jag första gången kom in i min nya bostad som jag inte innan sett då jag bodde så många mil ifrån att det var en omöjlighet. Jag skrev kontrakt osedd, men iallafall när jag till slut kom in i vardagsrummet tittade jag speciellt på en vägg och där fanns också så många goda energier, det kändes som om just den väggen ville hälsa mig välkommen till det nya boendet.

På den väggen hänger en del fotografier av mina närmaste som jag förstorat upp med inramning. Det kändes bra att det alla skulle få den platsen.

Jag vet numera att jag har medial förmåga, ett arv från min morfar och, gamla cellminne.

Kram

48 Fanny2:

skriven

Jag är inte synsk och har inga speciella förmågor utöver min intuition och att ibland nå insikter genom mina drömmar. Misstänker att jag ibland känner in andras känslor lite för mycket.

Es, jag har lite funderingar kring en man... Han jobbar ibland på min arbetsplats men jag tycker att han är lite obehaglig. Det känns ibland som att han dyker upp ofta när jag jobbar där och att det inte bara har med jobb att göra. Spanar han in mig och mina kollegor eller vad vill han oss? Han bara dyker upp från ingenstans...

Kram

Svar: Han är intresserad men visar detta intresse lite tokigt.. jag kan inte se att han skulle vara farlig på något sätt.. kram
Esmaralda

49 Lilly :

skriven

Något nytt och spännande på väg in i mitt liv du kan se kram

50 Sole:

skriven

Hejsan E.

Detta ämne går jag igång på! Jag tror alla människor har förmågan - mer eller mindre. Det handlar bara om tro och träning och att vilja förstås. Jag kämpar på här 😅 Något härligt i sikte för mig i det närmaste? Kul om du fick till dig något. Kramis!

51 Michaela:

skriven

Har i två dagar bråkat med mina mostrar i Finland då den enes son mår väldigt dåligt psykiskt. Rösthallucinationer. Dämpar med alkohol och löper amok. Slår sönder lägenheter så han blir vräkt. Ny flyttat 13 ggr på 1 år. Vanföreställningar. Skickar sms till mamman på nätterna att hon är en hora mm och att hon skall dö. Tidigare intagen på tvångsvård. Han har tappat det sociala helt och sköter inte hygien mm. Mamman är så medberoende att hon inte söker hjälp utan bara hjälper honom att flytta gång på gång.

Jag har tagit tag i detta o pratat med psykjour där de bor och de är på min linje. Att få in honom dit för läkarbedömning med ambulans eller polis. Men mamman har skällt ut mig att hon bryter med hela släkten om jag gör det. Jag vet vad jag vill göra och vad min magkänsla säger men vad tycker nu? Kram

Svar: Ja du har ju helt rätt... så är det.... tråkigt att inte mamman kan inse detta.. kanske kan din mamma prata med henne ? Att hon får höra det hela från inte bara dig utan från flera... både mamma och son far ju illa... kram
Esmaralda

52 ängeln:

skriven

Jag är på väg att utvecklas andligt nu tror jag. Det händer mycket andligt runt mig och jag är så redo nu. Jag vill bara att det ska fortare men vet att jag inte ska tänka så! Kommer det att bli jobbigt med uppgörelsen om huset med släktingarna? Tycker att det är konstigt att man kan tycka att man ska ha allt själv och inte vilja dela med sig till sina egna släktingar. Kram

Svar: Andlig utveckling är en process som alltid tar din tid. Uppgörelsen kan bli en dust så var beredd på detta. .kram
Esmaralda

53 AnnaK:

skriven

Drömmer sanndrömmar, kan förana saker ibland och ser bl.a. svarta ibland grå skepnader och andra saker mm mm. Men allt är så vagt och har inte ork/lust att utveckla nåt mer. Inte nu iaf.

Nu på väg till stugan och blir väl till att lyssna på sambons domedagsprofetior och andra otrevligheter när han druckit 🙄 Måtte jag orka ta tag i saker så det inte blir så många fler såna semestrar. Ska dock försöka njuta av Lappland och sommaren 😊

Kram 😊

54 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Är han nöjd och förälskad i henne?
Nöjd som det är?
Kram

Svar: Ja så ser det ut.. kram
Esmaralda

55 Virrhönan:

skriven

Jag önskar jag var mer andlig, ibland stannar jag upp och försöker känna in men öppnar nog inte tillräckligt. Jag vet att jag kan se även om det inte händer ofta...
Ett litet samtal blev det igår med kärleksbekymret, inte öga mot öga dock men ändå. gillade han det och finns jag i hans tankar?
Det känns lite så...
Kram☀️

56 Virrhönan:

skriven

En sak till....
Kattens kylfilt är hittad och jag har en nöjd katt igen. Filten låg i en transportbur inne i ett hörn i källaren, herregud, ett under att jag hittade den för det var det sista ställer jag letade på....

57 Ghostwriter (healing och till Skorpan) :

skriven

Jag försöker bli bättre på att använda mig av healing för jag inser nu att jag kan mer än jag trodde. Det stämmer väl?



Jag tror mig ha healat en del i bloggfamiljen, och skickat healing till Mannabon, och healat min pojkväns hand och även min egna förut.

Jag hoppas verkligen att jag inte tror fel, eller haft tillfälligheter bara. För jag skickade en healing till dig precis "Skorpan".





Kram :)

Svar: Visst kan du mer än du trodde ! Kram :)
Esmaralda

58 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att flytta till en annan ort INNAN jag möter en kärlek?
Kram

59 Josefine:

skriven

Har fått en sån bra kändla av en lgh där jag skulle vilja bo 5 år 10 år. Där jag skulle ha en kompis som inneboende. Men första banken sa nej i helgen till att mamma och jag delar på lånet 5050. Kommer en bank säga ja till den och det blir bra? Eller ska jag släppa den och gå vidare. Vill ju ha en lgh snart!

60 Michaela:

skriven

Återkoppling! Alla anhöriga har försökt prata med henne men hon lyssnar inte!

Svar: Då får ni anhöriga helt enkelt prata er samman och fatta ett gemensamt beslut.. det är lättare om ni kan ge varann stöd och hålla ihop.. kram o lycka till
Esmaralda

61 F:

skriven

Har inte mått bra idag usch kan du se hur det är med min hälsa.

62 Kvinnan :

skriven

Ser du oss klara jobba som vi gör länge till?

63 Alie:

skriven

Det är så intressant och spännande det här... svårt ja och det tar tid och går inte att forsera.
Jag har alltid sagt att jag har god intuition och bra magkänsla fast det är kanske något annat..
Ibland vet jag på förhand vad saker handlar om fast man inte sagt det högt. Har väl en viss känsla att läsa av människor, vet inte om det har med andlighet att göra eller om det bara handlar om att ta människor på rätt sätt.
Min pappa där emot, han har nog ett tredje öga eller nåt, på ganska låg nivå, men iaf, han har rätt om mycket....
Kram


64 A:

skriven

Hej Es

Ser du något bra som händer mig snart?
kram

Svar: Något bra kommer... snart.. kram :)
Esmaralda

65 Kram:

skriven

Hej Esmaralda.
Skulle det att bli bra om jag flyttade tillbaka till staden jag pluggade i?
Kommer det att bli en flytt dit?
Kram

66 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut att bli en flytt till en annan ort för mug innan en kärlek och relation kommer in i mitt liv?
Kram

67 Skorpan:

skriven

Tack Ghostwriter! Faktum är att jag plötsligt tyckte att min rygg kändes bättre :) o då ska du veta att jag är allt annat än den typ som lätt tar emot! Tack ska du ha!! Kanske jag är den som inte ska veta att man healar mig ;).

30 mil med bil idag o vi hade det trevligt med kompisen. Tur man har bra AC i bilen, hade aldrig annats åkt iväg i denna hetta, pust! O imorgon ska det bli ännu varmare.. På onsdag ut på dansrestaurang, ingen kommer ju hämtar en hemifrån ;).

Vad jag undrar är om jag ens har god intuition, kan jag lita på den i alla situatoner, eller är jag hopplöst ”off” i allt vad gäller detta o andlighet o healing?

Nu ta det lugnt i stolen framför tvn..
Kram Skorpan

Svar: Nejdå, om du bara ger dig tid att känna in... så har du en väldigt god intuition.. .kram
Esmaralda

68 Baby:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du vad han tycker om mig? Tänker han på mig? Och vad har han för känslor för mig?
Kram

69 M:

skriven

Hej

Men kan jag lita på honom nu, ?jag tror det men han har gjort mig så illa tidigare

Kram

70 Boudica:

skriven

Är intresserad av att utveckla mina andliga gåvor, jag vet vad jag tror på och jag ser framför mig hur jag vill ha det för harmoni, men när det väl gäller så får jag ändå inget gjort! Som allt annat!! ;)
Har jag möjligen varit en medcinman/kvinna i tidigare liv?
Botade dagens mensvärk med ingefära, blev faktiskt förvånad att det fungerade så bra! Men ångest att jag fuskat en del med min kost i sommar, för mycket socker och skräp som orskade värken!
Men snart ska jag ta tillbaks rutinerna, om en vecka tillbaks till jobbet, bättre mat, tillbaka till träningen. Och förhoppningsvis lite svalare!
Gjort en tele-regression med Nettan men månne jaq inte varit tillräckligt avslappnad, kändes mer som att jag tvingade mig själv att se något! Annars så kan jag lätt få till mig bilder när jag är avslappnad, men avslappnad på "kommando" har jag svårt för!

När jag läste texten i bloggen idag, så började jag undra, är jag en av dem "mittemellan" personerna, eller jag möjligen en bit över, har ju ingen att jämföra mig med, vad som är normalt!

Nu dags att göra en liten no-bake kaka ;)

KRAM!

Svar: Du har definitivt en kapacitet.. kram
Esmaralda

71 Lilla gumman:

skriven

Hej Es

Ser du om mannen som är rätt för mig har vart gift eller har barn/husdjur?
kram:)

Svar: Ja, han verkar ha varit sambo eller gift.. kram
Esmaralda

72 Hedwig:

skriven

Jag är absolut inte synsk men ibland har jag bra intuition och gissar jag till och med rätt på vad folk heter, även när det gäller nyfödda barn. För några veckor sedan träffade jag en tysk kvinna som även har hund och vi promenerade tillsammans med hundarna vilket var trevligt, speciellt för hundarna. Hon visade mig höghuset där hon bor men jag hade ingen aning på vilket nummer. En vecka senare började jag undra hur jag kunde få tag på henne och började gissa vilket efternamn hon kunde ha. Jag litade inte på min intuition men när jag träffade kvinnan igen och frågade vad hon heter i efternamn blev jag helt förskräckt. Jag hade gissat rätt!

Svar: Ja du ser.. din intuition är stark och kanske är det lite mer än så.. kram :)
Esmaralda

73 Sippan:

skriven

Spännande det här. Jag önskar jag hade tålamod till att meditera. Är inget jag kan men förstått att det ska vara bra om man ska kunna"känna" något. Jag kan inte säga att jag är medial men har fått höra det och blir lika förvånad varje gång 🙂. Fast ibland händer det saker men inte ofta och absolut inget man har koll på. Hände faktiskt en grej förra helgen. Min dotter var med mig och handla fast hon var kvar med hunden i bilen. Jag ska ta en hand scanner och när jag går fram så dras mina ögon direkt till nummer 8. Och jag tänkte: tänk om den tänder sig nu och det är"min" scanner. Jag drar mitt kort OCH NUMMER 8 TÄNDS! Jag blev helt upprymd och tänkte ringa min dotter direkt men sansade mig. Inte en aning vad det betyder eller bara en slump. Jag berättar för min dotter och tyckte att det bara är en slump och morsan lite tokig som vanligt. 😁 Vet inte om det betydde något. Vad isf? Spännande var det iaf! 🌺🌞

74 M:

skriven

Hej

Men kan jag lita på honom nu, ?jag tror det men han har gjort mig så illa tidigare

Kram

75 Lilla gumman:

skriven

Tack för svaret kram:)

76 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Kram Skorpan

77 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.
Är orolig, dejten föreslog att vi skulle ses i honoms hemstad, jag föreslog att ses i min nu första gången, kändes lite tryggare så.
Blir det tokigheter nu eller att han blir ointresserad?
Kram

78 Svar till Skorpan::

skriven

Hej igen! Vilken tur att du kunde hitta min kommentar men också att du faktiskt kände dig bättre i ryggen!!

Jag tror att när jag väl menar allvar i min healing eller önskningar överlag, då är det innerligt starkt. Så jag hoppas att du slipper få ont igen på samma ställe iallafall!och var det just jag som kunde hjälpa gör det mig bara extra glad 😊


Kram :)
Ghostwriter

79 Smöla:

skriven

Hur stor och stark gåva har jag? Ser du inom vilket område jag borde följa?...


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: