Köra in i himmelen...

En gång var jag nära att köra med min gröna Datsun rakt upp i himmelen. 

Det var en tidig sommarmorgon.

Planen var att överraska familjen med  färska frukostbullar och jag tog bilen till Åstorp och bageriet  där.

Jag körde genom  skogen och det var ett vackert glittrande av solen  som lyste mellan löv och grönska.

 En underbar morgon och jag mådde så bra.

Ibland kan man ju bli  sådär glad och tillfreds utan någon egentlig orsak och en sådan stund var det.  Tills  plötsligt stämningen runt mig förändrades. 

 

  Jag kunde ana att något plötsligt blev tokfel och att jag inte  fick ge efter. Luften kändes tung och giftig.  Jag skulle hålla mig på vägen och inte köra rakt upp i himlen.  

Samtidigt som jag tänkte tanken insåg jag  hur konstigt det lät, vad då köra  upp i himlen ?

Då ser jag  den röda Volvon, en 142-a som kör en bit ovanför mig med god fart och  bilen är faktiskt  på väg rakt upp i himmelen.

 Bilens nos pekar uppåt och jag tänker tanken att kanske man skulle ? 

   Egentligen visste jag att man inte alls skulle, man skulle inte ens tänka tanken utan istället jorda sig kvickt som attan.  Vilket jag gjorde.  

Jag stannade bilen... blundande och  skrålade " Kristina från Wilhelmina"  för full hals och  sen tog jag  i med Yellow  river  och saker och ting stabiliserade sig

  Allt blev allt som vanligt igen. Luften blev normal och jag såg inte skymten av Volvon som stävade uppåt. Min färd fortsatte till bageriet i byn.

 

Många år senare råkade mamma i nåt sammanhang nämna grabben som nyss fått körkort och som körde sin röda Volvo just på den vägen.

Däcken kom för långt ut i vägrenen.. slirade i gruset.. han vred ratten skarpt åt vänster  och plötsligt fick däcken fäste och bilen for i  vänsterled  och kraschade  mot  ett träd.

Det var en ödesdiger smäll.

Grabben dog omgående.

 

 

Jag vet inte om detta hände före eller efter min eventuella himlafärd men jag vet att jag aldrig kunde tåla den vägen igen. En slags spökväg kan man nog kalla den.

 

Kram & kärlek

 

 

1 EPM :

skriven

Godmorgon!

Fy vilken obehaglig upplevelse! Jag känner ändå en slags glädje över att han fick bilen med sig, den betydde nog mycket för honom.

Så. Jag trodde jag kunde prata med J. Vi gjorde så och det kändes som att allt förbättrades. Men, dagen efter kom en lögn. Sen en till. Igen... Han säger en sak till sin fru och sina vänner och en till mig. Igår fick jag veta att någon kastat ägg på min killkompis port och bil, är det han? Allt pekar på det...
J:s vänner börjar se att hans beteende gentemot mig och hans hustru är allt annat än ok. Jag fick tom en ursäkt från en av dem som fått för sig att det är jag som manipulerat J- det är ju så han vinklat det...
Nu finns det inget i mig som kan förlåta mer eller ens försöka förstå- vilket jag sjukt nog gjort gång efter annan...

Ser du utgången på allt detta?
För jag kommer inte vara kvar för att se det.
Det lovar jag, dig men ffa mig själv. Förlåt för allt min tjat om denna man, jag blir rädd när jag tänker på hut bortkollrad jag blivit. Jag är ju smartare än såhär 😢

Kramar

2 Skorpan:

skriven

Nej usch, vilken tur att du jordade dig o vi alla här oå bloggen har fått lära känna dig. Förstår att den vägen kånns sim en spökväg...

Drömde om en fd kompis som jag plötsligt hade fått kontakt med igen. Har hon tänkt på mig eller varifrån dök hon upp? Drömde också om exet, suck, som hade gett bort mitt busskort för det tyckte han att han kunde göra. Exet igen, tänker ju inte på honom ens...

Det har äntligen regnat o luften känns lite fräschare. Sen morgon igen pga dålig natt, bara att åka iväg till jobbet då...

Ha en bra dag alla!
Kram Skorpan

Svar: Kompisen du drömde om tänkte på dig häromdagen... inget djupt..bara en tanke men den fångade du upp :) kram :)
Esmaralda

3 <3:

skriven

Den vägen vill man inte åka på.
Ser du mig lycklig i kärlek kära Es kan det bli i sommar ? Mina vänninor säger att allt kan ju bara bli bra nu utan G i mitt liv och att han försvinner från stada.
Kram
💖💖💖

4 Smulan..:

skriven

Godmorgon.
Gjorde jag ett bra intryck igår på intervjun. Känns som att jag kanske skulle ha svarat annorlunda.

Svar: Jag tycker du gjorde bra ifrån dig.. kram
Esmaralda

5 Varis:

skriven

Hej Ez!

Tack för dagens och gårdagens inlägg. Jag absolut älskar att du delar med dig av sånt här även om de grå får mig att rysa av obehag. Man får så många frågor. Vilka är dom och vad vill dom?

Denna himlafärd, hade det kunnat bli så om du svävat iväg i den höga känslan? Hur jordar du dig?

Om dejten med polisen blir av, så undrar jag, blir det bra?

Kram

Svar: Jag vet ingenting om de grå och det känns inte som om jag vill veta heller.. bara att de finns omkring oss och att de är väldigt obehagliga... jag jordar mig på olika sätt olika gånger.... den gången sjöng och skrålade jag och gick in i detta.... om dejten blir av så kan den bli bra.. kanske inte jättebra men helt okey.. kram :)
Esmaralda

6 Jossan :

skriven

God morgon!

Så obehagligt! Min pappa sa att han kände en gång hur bilen lyfte uppåt när han körde.

Snart ska jag köra till jobbet.. idag börjat vi med städningen i klassrummet och imorgon friluftsdag.. torsdag städning sen blir det skolavslutning på fredag. Skönt! Barnen är trötta och jag är trött.

Du han mr right? Visst skulle han komma innan jag fyllde 25? Nu är jag 26, 27 i oktober. Asså tog han en omväg eller?
Jag vill också börja planera framtiden och skaffa hus.. tänk att få gifta sig...

Kram

Svar: Skönt med sommarlov ! Den du väntar på finns ju fortfarande i din framtid.. det fanns en god chans att du skulle ha mött honom... men mötet sker även om det är lite uppskjutet.. kram :)
Esmaralda

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan vi var i andra världar i drömmar som om det är verkligheten?

Så jag var på min egen rummet och kolla in i byrån som om det är dagboken så hon har skriva en massa om allt även en av dom som handlar om kärlek så hon har haft förhållande med en man så länge. Såg också deras bilder. Men hon var jag samtidig hon är inte där utan jag är där.

Det är intressent för det är annat årstid och allt helt annat...

Så man kan kommer in i andra världar i drömmar?

Ha det bra

8 Mikael:

skriven

Men usch vilken fin bil, haft några stycken av dessa, min röda kom jag inte till himlen med, inte med de andra heller, de kom som mest till bilskroten :)

Farbror min kom dock till himlen med bilen, mest fått se honom på bild bara...

Hästar brukar vara på känna in när det hänt något på vägen och börjar krångla, Ez hon börjar styra med!

Kram
Mikael

9 Mikael:

skriven

Det blev mest himla historier med dessa fina bilar innan de hamna på skroten :)

Kram
Mikael

10 Dunegull:

skriven

Bara tre dagar kvar tills jag hämtar Valpen nu. Blir en liten Vilda. Längtar obeskrivligt mycket. Detta är ngt jag verkligen ser fram emot som jag hoppas kan ge mig mer energi. Tror du det blir en glad rackare?
Du har sagt att du får en positiv känsla. Ser du ngt mer speciefikt? Kram

11 Helena Ir:

skriven

Ja,en otäck väg,rakt upp till himlen..skönt att du förstod att jorda dig och göra vad du kunde! Sorgligt med den unge mannen som slutade sitt liv på den vägen..

Idag ska jag på intervju för värdskapet på gymmet..det känns som det här kan kollidera med det inom vården som jag får besked om imorgon.Men blir det av,både och,så ska det väl kunna tas i tur och ordning..det är min lösning,på det hela :)

Får du någon känsla av om mitt möte med "mannen" kan ske i år? Singel har jag varit länge..men kanske inte han..dessutom är det nog bra om man frigjort sig gammalt skräp,om det finns i ryggsäcken..det anser jag mig nu ha gjort..

Det får bli lite träning innan mitt möte..

Ha en härlig dag!

Kram :)

12 Susan:

skriven

Läskigt, fattar inte riktigt hur du fixar allt märkligt som händer❤️

Tar lite emot att säga men äntligen kommer det några regndroppar☔️ Hoppas nu bara att det inte tänker hålla i sig resten av sommaren, vill gärna fortsätta njuta av mina morgonpromenader utan regnkläder. Tror dom hjälper mig till ett sundare o piggare liv o det behöver jag🤗

Kramiz


Svar: Härligt med regn.. men lite otur att det sker just nu till barnbarnens skolavslutningar.. en idag och en på torsdag.. kram :)
Esmaralda

13 Michaela:

skriven

Otäckt!!

Igår var det fullt ös på jobbet så vi fick göra skäl för våran dåliga lön :) Fick fin kontakt med en patient som berättade om sina starka suicidtankar som jag kunde vidarebefodra till läkaren och därmed fick han rätt vård. Glad att han öppnade sig för mig. Känns som jag ändå är bra på mitt jobb :) Även fin kontakt med en snygg anhörig. Synd att han var gift :) Kram

14 Hola:

skriven

Hej Esmaralda.
Ruskigt kuslig väg minst sagt.

Es en fråga, det känns som om han bara ser tillbaka på problem, eller skyller han mest ifrån sig? har han inga goda minnen och tankar om mig?
Tror du han någon gång i framtiden kommer vilja satsa på mig? Även om det inte blir vi igen..
Kram

15 lisa:

skriven

Hatten av för din gåva som du har.."dödensväg" ingen rolig väg..stackars kille:(.
och tur att DET inget hände för din skull!!

Har jag något romantiskt att se framemot snart? sommar och sol, längtar efter mys.. hur stro chans finns det? kram

Svar: Chansen är god till en fling i sommar.. kram
Esmaralda

16 H:

skriven

Tack Ez. Igår kom min Harri och jag har varit nervös inför att öppna kuvertet men nu imorse tog jag mod till mig. Vädrar ut huset och känner att idag kanske det får bli en vändpunkt. Det var alldeles speciellt att se din handstil också, kan inte förklara känslan. Men jag hoppas att detta kan bistå mig med något bra. Det har varit tungt och hopplöst länge för mig nu. Tack Ez <3 kram

Svar: Ja, jag tror och hoppas att Harri ska bistå dig på ett jättebra sätt... han är stark och positiv.. kram
Esmaralda

17 Mi:

skriven

Hej Esmaralda.
Fy vad otäckt.

Möter jag en man det blir rätt/seriöst med inom de närmaste?
Möts vi via krogen?
Kram


Svar: Du möter den som är rätt men det kan dröja lite till.. kram
Esmaralda

18 kvinna:

skriven

är allt ok med min hälsa, har mått konstigt det sista.

19 Mia M:

skriven

Hej Es! Är så orolig för min dotter.....inte hört nåt sedan igår morse. Kommer allt gå bra?

Är min magkänsla rätt när det gäller honom....att han inte är den rätte?
Kram :-)

20 Trollmor:

skriven

Hej Esmeralda! Kommer jag hitta kärleken snart?
Kram/Trollmor

Svar: Kanske inte väldigt snart.. men kärleken kommer och den är rätt när den kommer.. kram
Esmaralda

21 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Läste ikapp ...WOW vilka historier ! Så spännande med att alla hade samma dröm .Otäckt och märkligt med de grå...hoppas jag aldrig behöver möta dem så att jag är medveten om dom...Dagens går inte av för hackor heller ! Älskar dina berättelser Tack för att du delar med dig av dom <3

Äntligen kom regnet !Så ljuvligt tvättad natur ute nu. Jag ska försöka lyda ditt råd och "komma mig för" att ringa systern om begravningen

Tack Esmaralda för att du förgyller etern med dina goda råd och berättelser <3
Kram Anki med flock

Svar: Tack för att du läser :) kram :)
Esmaralda

22 Monja:

skriven

Gomorron!! Undrar vad min far vill, i går fanns hans cigarettrök i hela lägenheten.När han" besöker mig" brukar jag känna den doften. Vill han varna mig för något?
Ha en bra dag!

Svar: Jag tror mer bara att han vill titta till dig och se så att du har det bra.. kram :)
Esmaralda

23 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur ser möjligheten ut för mig att det blir två barn till för mig biologiskt sett?

Ser det ut som om chansen finns att jag inom 1-3 år har blivit mamma till ett till barn?
Längtar så..
Kramar


Svar: Chansen finns att något sker inom tre år men jag kan inte lova.. kram
Esmaralda

24 Smöla:

skriven

Vem är det som ”finns” i och utanför huset? Hade kalas i helgen när en gäst kom och hon hörde hur någon hälsa på henne med hennes namn! Hur kunde han veta hennes namn? Trodde inte spöken visste va man heter.. tillhör han huset eller henne?

Svar: Du har lite andliga besökare då och då och i stor kärlek .. jag ser dock ingenting exakt om denna händelse.. kram
Esmaralda

25 Louise:

skriven

Fy vad otäckt. Stackars grabb.

Så stressad kom iväg med barnen fem över åtta och då kommer den lilla på att hon ska ha hubba bubba men snälla vi är ju sena. Vi kom fram 23 till skolan men vi var inte de enda som var sena.
Hon ville inte ens gå på utflykt för det är tråkigt. Jaja men nu är det så att det är utflykt idag.
jag blir galen och gråhårig. ;-)

Dags för intervju idag på ett bemanningsteam. Verkar som att jag bara kan få jobb som vikarie inte så himla kul. Att det ska vara så svårt att få ett jobb.
Fick ytterligare ett tack för visat intresse mejl igår. Men men deras förlust kan jag känna. Blir det något med jobbet här i bemanningsföretaget eller blir det anställning på förskolan som jag ska på intervju i Lund på torsdag? Blir det jobb under sommaren?

Jobb på fredag och jag känner just nu att jag inte orkar med det längre. Tur att jag just nu inte blivit mer bokad. Får se vad som händer nästa vecka då.

Ha en fin dag. Kramar och tacksam för svar.

26 Rosa:

skriven

Vad skönt att du höll dig på jorden, Es.

Förtvivlad.
Jag mår så dåligt nu, han vägrar prata med mig. Jag vet inte vad jag gjort för fel och hur han tänker om mig? Kommer det bli ok igen eller hur tänker han om mig? Ska jag låta honom vara ifred eller höra av mig?
Är så ledsen och förvirrad. Hjälp.

Kram

Svar: Gör du ditt och tänk på dig själv.. så småningom kommer saker och ting att rätta till sig men slå inte knut på dig själv... det hjälper inte. .kram
Esmaralda

27 Eiviy:

skriven

Huvva, vilken dyster historia :/ ..Kanske var det killens glädje du kände av redan innan avfärd, han måste ju ha varit stolt och nöjd över sitt nytagna körkort och så slutade det så olyckligt och sorligt.

..Och läsningen om de grå från gårdens inlägg var inte heller den muntraste läsningen om ändock en smula intressant fastän det mest låter läskligt.. Och skrämmande.. Obehagligt.. Är det någon fler ur bloggfamiljen som sett dom?

..Harri har inte anlänt än men funderar om han gör sitt på håll? Jag har sovit oförskämt bra senaste tre nätterna och dessutom drömt samt kommit ihåg dessa! Något som inte är helt vanligt för min del.. Sen har jag även haft känningarn av lite lustiga pirrningarna och tryck, på ett konstigt behagligt sätt, just kring områdena där jag har besvär/ont.. Tänkte på healing när jag kände det och sen harri..

Nåväl, jag väntar spänt på hans ankomst i vilket fall som helst och inget mig emot om han redan nu påverkar lite sådär magiskt på distans :)

Tack på förhand och ha en fortsatt fin dag 🌼

28 Smöla:

skriven

Finns det nåt beslut från min sida snart? Positivt!

29 Anna E:

skriven

Får ju direkt tankarna till min trafikolycka för några år sedan... En del har sagt att det hänt mycket förr på den platsen, kan det vara nån olycksplats där av någon anledning tro?

En fråga: älskar min gamla kille mig på riktigt? Blir förvirrad av dessa män... 😑

30 <3:

skriven

Den vägen vill man inte åka på. 
Ser du mig lycklig i kärlek kära Es kan det bli i sommar ? Mina vänninor säger att allt kan ju bara bli bra nu utan G i mitt liv och att han försvinner från stada. 
Kram 
💖💖💖

31 Lejoninnan:

skriven

Hej Esmeralda
Jag undrar när det vänder för mig på kärleksfronten och det dyker upp en fin man
Kram

32 F:

skriven

Hände inget speciellt igår esmeralda som du hade förutspått, hur kommer det sig att det blev så? 😑

Svar: Jag lovade säkert ingenting för det gör jag aldrig... om nu inget hände så var det nog nära i alla fall.. kram
Esmaralda

33 HuldaMaräng:

skriven

Fy bubblan så fascinerande läskigt! :) Ibland känner jag sådär när jag går på vissa ställen, och häromsistens kändes det lite märkligt när jag tog en skogspromenad med min alldeles toklugna ponny som inte upprörs av så mycket. Jag kände som att någon lång gestalt följde efter oss på avstånd. Jag försökte slå det undan i tanken men hästen började titta bakåt och ville småspringa och då fick jag fladder i magen på riktigt. Undrar vad det var!!
Jag har skickat min man till en healer jag litar på, för han är nära utmattning, hans tankar snurrar och han får inte ordning på något! Jag känner att jag inte når fram att hjälpa honom, han är liksom inte mottaglig och han glömmer ALLT utom problemen. Healern säger att hanbär viktig för vår gård. Vad menar hon och hur i himlens namn kan jag hjälpa min man?

34 Susanne Amalia :

skriven

GOD Morgon
Utanför Löa går riksväg 50..
Det är med fasa jag kliver över vägen.. Byn delar sig med vägen man kan bo i Västra Löa och Östra Löa.. Jag gick ut med flocken varje morgon och vi gick en lång promenad som lede oss över vägen.. Där kom det ibland en lastbil som körde ovanför marken.. Och i diket låg en bil ihopknöklad.. Ibland var det masa blommor där.. Jag flyttade från Löa och till Lappland.. Sedan kom jag tillbaka efter flera år.. Och då betade de som bodde i Löa att det var en kille som skulle svänga in till Östra delen och det hade kommit en lastbil och kört på honom han dog omedelbart.. Diket var fyllt av blommor och ljus... 💕 så händelser visar sig både före och efter fick jag tydligt lära mig.. Kan känna att jag borde ha varnat på bättre sätt så att de byggdes en avfartslinga innan olyckan istället för efter..

Så var det de grå
Man kan finna dem bland ledande poster.. Just nu har vi några politiker som syns väl..
Men när de blir många vet jag inte var de kommer ifrån.. Jag är helt övertygad om at vi har fler portar fler dimensioner .. När det är fullmåne är det 22.2gradets vinkel mellan jorden och månen.. Det gör att solen skiner på hela månzkivan och det blir fullmåne.. Tänker lite som en pyramid där man hade prismor för att öppna portar och då skulle de bli belysta i en viss vinkel.. Samma sak händer i universum.. Med solen jorden och månen i samspel. Sagor berättelser om de grå vid fullmånens sken är många.. Folk har beskrivit det i alla tider.. Varulv kommer.. Akta dig för de grå..
Man har skrivit böcker o. De grå som tar tiden.. Det är många som ser och de grå har ökat i mängd och finns numera på ledande positioner.. Jag tittar inte in i ögonen på dem utan slår genast ner min blick.. De vill skapa kaos och allt fryser runt omkring.. Atmosfären blir som ett vakuum där bara de grå och jag existerar.. Jag vet inte var man tar vägen men det känns som om man skulle transformeras och om man tillät telepateras någon annanstans.. Om man lät sig slukas upp i deras sfär..

Solen värmer i dag med och jag är så tacksam.. Var hos läkare i går och nu har vissa blodbanor tagit en annan väg i hjärnan än där de är stopp.. Så nu fungerar det bättre.. Det är bra.. Bara kärlek.. I morgon åker jag bort tror jag.. Om allt går som det ska..

Fråga?? Löser allt sig..
Fått en konstig känsla men vill bara skaka av mig den..

Nu är jag tillbaka på ruta ett.. Ingen dator det är märkligt..
Kram och jag önskar dig och alla på bloggen en fantastisk dag med kärlek och glädje 💕

Svar: jag får också en lätt oroskänsla men kan inte sätta fingret på vad det handlar om... ta känslan med dig men mata den inte... ha bara koll.. saker och ting kommer att reda ut sig.. kram
Esmaralda

35 Helena Ir:

skriven

Nu ser det ut som jag har ett extra jobb i höst..trevlig tjej..
Jag tar en sak i taget,som jag brukar..
Det ger inte så mycket pengar,men gymkort och ändå ett litet
tillskott :)

Kram :)

36 Erika.F:

skriven

Vilken obehaglig upplevelser. Tur att allt gick bra. Men för killen blev det inte samma utgång, fy så tragiskt.

Jag vet att du inte kan se borttappade saker, men kanske någon annan här på bloggen.

Jag har aldrig i hela mitt liv slarvat bort nycklar, men nu är min nyckelknippa som uppslukad av jorden. Den finns helt enkelt inte i hemmet.

Det sitter en dörrnyckel, och en grön sak man stoppar i kundvagnar, och en visselpipa och den är blå.

Jag har letat, tro mig, jag är ingen som skummar på ytan utan gräver verkligen på djupet.

Tack och lov är det endast en dörrnyckel som hänger där. Kunde blivit ett dyrt kapitel vid ev. flytt, annars.

Finns det någon här som kan se just borttappade saker? Då vore jag tacksam för lite hjälp.


Kram!

37 Bumble bee:

skriven

Hej!
Usch vad hemskt med killen! Vad skönt att det gick bra med dig, Es! Hur är det föresten med lilla MG?

Jag undrar om du ser någon utomlandsresa för mig under hösten samt ser du om jag åker i sällskap med en eller flera personer? Ha en bra dag! Kram 🐝

Svar: MG har bra dagar nu är pigg och glad.. så vi tar det dag för det, som det kommer. Det ser ut som om det snart blir en resa för dig.. och den blir bra.. kram
Esmaralda

38 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Varför behandlar min mans kollega honom så illa? Tycker det är så taskigt. Kommer han kunna må bra där han är?
Tack!

39 J:

skriven

Hej, usch vad otäckt. Min kompis var med om en trafikolycka för ett tag sen, där en lastbil kom över på fel sida och två omkom. Hon satt bredvid en av de omkomna men hennes fönster var helt och inte en skråma på henne. Hon måste haft änglavakt.
Jag är orolig för min son. Han är i tonåren och är jättesur och vresig. Kommer jag kunna lita på honom, är orolig inför sommaren.
Kram Jenny

Svar: Hon hade verkligen änglavakt ! Din son är i en tuff period... helt på räls går det inte i sommar men å andra sidan är det inom det normala och sen lugnar det ner sig.. kram
Esmaralda

40 Linnean 🌸:

skriven

Hejsan!
Men så otäckt! Tur du har ett klart tänk och skrålade Kristina från Vilhelmina 😁 Hua!
Tack, för dina ord om katten i går!! Det värmde mitt hjärta och en liten tår föll...min älskade lilla Spinner sände en kopia på sig själv! Mm, vi behöver varandra! Sitter och väntar på att Capio ska ringa upp, måste bli kollad! Strular de nu får jag tuppjuck! Kan ju snart inte gå!
Tror du att jag får hjälp någon gång? Börjar kännas så hopplöst och blir ju bara sämre. Urk! Är glad att MG mår bra och är glad. Lilla raringen! Ha det så rart! Kram.../Linnean 🌸

Svar: Ge dig inte nu vad det gäller hälsan...får du ingen hjälp här.. så sök dig vidare... snabbt och lätt,... man ska inte behöva gå och må som du gör... lycka till nu och stor kram !!
Esmaralda

41 Rosa:

skriven

Hej Esmaralda.
Är han nöjd och lycklig i sin relation nu?
Kram

42 Mia M:

skriven

Usch så obehagligt....
Är så glad idag för jag blev mormor till en helt underbar liten pojke inatt. Det var en lång och orolig väntan innan vi fick veta idag på morgonen :-)
Undrar om jag gör rätt som stoppar vårt dejtande här innan han blir mer fäst vid mig? Känns inte som jag kommer få starka känslor för honom... Kram :-)

Svar: Grattis mormor.. så roligt :) Jag tror inte heller att dina känslor kommer att växa till sig så gå du vidare.. för bådas er skull... kram
Esmaralda

43 Catarina:

skriven

Vilken otäck olycka. Stackars kille. Har en gång suttit i en bil på väg till en examinering över video i en annan stad o bilen vi färdades i höll på på påkörda av en gammal man med rutig keps som bara svängde ut från sin gård. Sekunderna efter att vår ambulansman vid ratten lyckats gira undan mot snövallarna blåste en timmerbil förbi.. jag lovar att jag hann se hela livet passera revy o den snopna känslan är det redan slut..
nu känns det som i en annan tid 😳
Jag har så långsamt, så långtråkigt o så ensamma dagar o ansträngd ekonomi så en dag känns som en vecka.. Trodde aldrig livet skulle bli så här, jag förstår inte hur jag ska stå ut , kommer det vända nån dag? Så tacksam för svar ❤️ Kram

44 Månflickan:

skriven

Hej Es!

Jag har fått timanställning vid ett assistansbolag, introduktionspass som kan leda till en fast anställning den 1 augusti. Ser det ut att gå vägen?

Ha en fin dag! <3


Svar: Ja den möjligheten är stor.. kram
Esmaralda

45 Smöla:

skriven

När jag försöker att läsa av personer så blir jag helt slut efteråt och måste vila. Hur gör du? Du måste ju bli helt slut av att svara på alla frågor och seanser.. hur laddar du upp, och hur länge tar det?

Svar: Jag har lärt mig olika nivåer.. när jag tex håller en personlig seans eller en healing så kör jag på absolut toppnivå och tömmer energin helt.. därför kan jag inte hålla så mycket seanser och så ofta som jag skulle vilja.... när jag svarar på frågor här handlar mer om en snabb känsla för stunden och jag går inte lika djupt.. och tömmer mig inte alls på samma sätt som annars... jag laddar genom att göra vanliga vardagliga saker.. kram :)
Esmaralda

46 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Vad häftigt att jag kunde fånga upp hennes tanke :).
Kan ju hoppas på mera öppenhet i framtiden också ;). Kanske måste öppna mina ögon o se vad som finns runtom mig.. Inga karlar dock fastän horoskop o tarot därom siar, personliga sådana. Vet inte vad jag ska tro..
Kram Skorpan

47 maggimay:

skriven

Hej verkligen konstigt när flera drömmer samma dröm ...blir lite fundersam runt de grå som du säger...min farbror sa att ha ofta såg en liten grå gubbe innan det hände något som en slags varning. Trodde att de kanske inte var otäcka då men ...intressant läsning i alla fall.Kram

Svar: Ja din farbror kan mycket väl ha uppfattat något som de flesta inte gör.. kram
Esmaralda

48 Mii:

skriven

Hej Esmaralda.
Möter jag min kära tillkommande via krogen tro?
Kram

49 Zita:

skriven

Tror du att min sommar blir bra ?
Ska ochså åka en sväng till fastlandet och hälsa på mamma och släktingar! Kram 😃☀️

Svar: Ja det känns som om det blir en riktigt bra sommar... ha gott fokus och framförhållning.. kram
Esmaralda

50 Nettan:

skriven

Tack för svar! Jag är uppmärksam på min Talisman :)

51 mee:

skriven

vilken läskig historia tur att du höll fötterna på jorden<3

Ser du mig i ett förhållande snart?
kram

Svar: Ja det bör inte dröja så länge till.. kram
Esmaralda

52 G.S.H:

skriven

Oj,vilken obehaglig upplevelse...

Es, hur stor är chansen att jag klarar min uppkörning nu på torsdag? Jag sitter och letar efter en ytterligare provtid ifall det skulle gå åt skogen för mig. Bäst att vara förberedd...

Kommer denna period att gå över? Är inte alls nöjd över min tillvaro eller livet...

Kram, ha en fortsatt fin dag:)

53 åsa:

skriven

Hej E!

ska jag nämna att jag blev lite sur på M förra året
när det ändå var jag som ordnade till det till hembygdens plats. mkt jobb m fick inte mkt för det. kändis. iår har jag backat men över ett halvår tipsat till en person k. men igår fick jag biljett till detta av min bror. då säger jag att det är jag som har tipsat om denna kända person.Han blev stum o då skröt han att hans son slulle spela jodu. känns som änglagård. bra att du kom men tro inte du är något. el bara backa. börjar bli mkt trött på allt o vill dra iväg. pust. kram å

54 Molly:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om han i framtiden kommer att vilja satsa på mig eller vår relation?

Ser du något om att han skulle ändra sig?
Kram

55 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
När du ser att det kan dröje lite till innan jag är i rätt/seriös relation. Kan du känna vad troligtvis tidsgränsen är på det framåt? Några månader framåt troligtvis?
Kram

56 Månflickan:

skriven

Tack Es, för svar! Jag hoppas så att tjänsten kan bli min!

57 Becka:

skriven

Hej Es

Hur många biologiska barn kommer jag få i framtiden?
kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: