På måndag blir det lördag....

På måndag blir det som lördag för då får jag gäster från Ryssland.

Ett helt gäng –  och nej, de kommer inter bara för min skull utan  det är  hockey VM i Köpenhamn som drar.

 Snöpligt men sant.  

 Samma gäng  fick jag besök av för 9 år sedan och vi hade hur kul som helst.

 De skulle titta in på en snabb  fika… och fika blev det… sen blev det grille… och det hela spårade ur till nattamat och  frukost i soluppgången.

Så kan det också gå. 

// Borgmästaren  med sitt följe //

Lite lugnare blir det nog den här gången…. borgmästaren och hans fru har sin 8 åring med sig…  och det får mig genast att börja fundera på det här med borgmästare.

Min gamla fling från USA, då för 11-12 år sen,  han var också borgmästare.

 Och  ett gammalt ( väldigt gammalt) ex blev borgmästare nånstans i  Italien. 

Och nu Andy då, som kommer på måndag.

 //En glad borgmästare//

Hur som helst så funderar jag lite över vad jag ska bjuda på. 

En gång under ett av mina Rysslandsbesök så ställde jag till med fest.

Jag hade ju själv blivit bjuden bort så mycket och kände att nu var det mitt call. 

Jag drog igång en komplett köttbullsmiddag och lingonsylt hade jag med i resväskan. 

När allt var dukat och klappat och klart undrar ryska syster förfärat om det är allt jag tänker bjuda på !  Eh, jo, det var det ju. Och en paj till efterrätt. 

Hon improviserade snabbt och  plockade fram  burkar med sardiner och salami i skivor och saltgurka och annat bjäfs… som jag inte alls tyckte passade till mina  köttbullar. 

 

 

 

 

 Och nog var det så att alla fester jag var bjuden på och det var i snitt en fest varje kväll.. varje gång jag reste dit… så bullade man upp massor av mat. Typ som ett digert smörgåsbord. Någon ordinär middag på det svenska sättet hade jag inte varit med om.

Så nu tänker jag att varför kasta pärlor för svin ? 😉

Det blir kallskuret på längden o tvären.. lite lax  o räkor, sillinläggningar, ägghalvor, kycklingklubbor, ostar, patéer och sånt !!

Det blir säkert hur bra som helst !!

Och lite måste jag ju fjäska för sonen åker dit till Ekaterinburg på fotbolls VM i sommar !

 

Kram & kärlek

1 <3:

skriven

Härligt med en massa god mat. Åt söta färska jordgubbar från torghandeln.

Måste jag påminna M att sätta in pengar till mig ? Det känns lite pinsamt att fråga igen. Varför tar det sådan tid ? Blir han stött om jag påminner honom igen ?
Kram

2 Virrhönan:

skriven

God morgon!

Vilken fest det blir! Får det komma objudna gäster också? jag kommer, ha ha skojar bara. Men jag älskar fester där bufféborden står uppdukade och man bara kan plocka vad man vill, önskar er en kul (lördag)kväll:-)
Så var det då Mellon, herregud vilket startfält, måste varit det sämsta nånsin. Österrike var klart bäst och så vinner nån kyckling från Israel?? No comments.
Vad tänker han, kärleksbekymret, finns jag med fortfarande? Hoppar hjärtat lite extra när vi ses?
Lite kaffe nu i morgonsolen så kan söndagen börja sakta men säkert. En strålande dag önskar jag er. Kram

Svar: Ja buffé är bra o praktiskt.. såväl för gäster som för värdinnan :) Och hördu, Israel gillade jag :) Mannen tänker goda tankar om dig.. kram :)
Esmaralda

3 Skorpan:

skriven

Men ingen borgmästare blev ditt fall, det blev en byggmästare ;).

Oj, måste man bulla upp med tjugo sorter? Tur att det inte är mina gäster. Gäster blir det på studenten i juni o jag undrar hur det kommer stt gå? Får vi ihop det till allt som ska lagas o räcker allt till o blir det en bra fest som studenten, o gästerna, är nöjda med? Är inte på det klara med menyn ännu o har ingen aning om vad jag ska klä på mig? Att ordna fest är kanske inte min grej, fast jag tycker ju nog om att festa ;). Nåja, det här ska vi väl lyckas med också.

Idag firar vi morsdag med två mammor vid samma bord, det händer inte ofta. Sen blir det hemfärd o vardag. O så går det på...

Önskar alla en fin söndag.
Kram Skorpan

Svar: Ni kommer ha en hur fin studentfest som helst !! Ha en fin morsdag... kram :)
Esmaralda

4 Hoppas:

skriven

Hej!

Hur blir sommaren och hösten händer det något bra i mitt hopplösa liv?? Jag hoppas att det händer någonting lite bra i alla fall.

kram

Svar: Visst sker det bra ting men du behöver själv vara aktiv också och välja det som får dig att må bra.. kram
Esmaralda

5 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad trevligt och jag tycker minnsan att det låter hur trevligt, gott som helst. Hoppas det blir uppskattat men det tror jag.

Es, i min seans såg du en flytt för till annan ort för mig men att det skulle dröja lite? Nu var det ju några månader sen. Jag har inga planer på att flytta nu för jag har inte en aning var jag ska ta vägen. Men jag skulle kunna tänka mig något annat än staden jag bor i nu. Men jag undrar nu alltså jag har gått och vart singel ett par år nu. Skulle helst vilja flytta med min partner. Jag vill så hemskt gärna träffa en kärlek. Men min fråga är alltså, ser jag ut att kunna träffa min kärlek medan jag bor här i min hemstad?
Eller ser du bestämt en flytt till en annan ort innan jag möter en kärlek?
Har inget alls planerat med flytt nu. Men en partner söker jag, kommer han först?
Kram

Svar: Jag ser både flytt o kärlek och det är svårt att säga vad som kommer först... det kommer nog ganska tätt.. kram
Esmaralda

6 Kicki 🌞:

skriven

Mat på tvären och längden. Vi bor på hotell i helgen och vi ska snart äta hotellfrulle. Man kan ju liksom föräta sig. Mest på sånt man definitivt inte äter hemma. Lammkorv har jag spetsat in mig på. Och jag som till 95 % äter vegetariskt.... Man blir konstig på resa 🤣!

Jag har nu hittat den stugan jag så gärna vill ha efter en massa års letande...! Men den är inte till salu! Vi var ute och åkte med bilen för ett tag sedan och jag tvärstannade då jag fick syn på den. Jag har tagit reda på ägaren och vågat ringa 2 gånger men ingen har svarat. Jag är helt livrädd att ringa och få svaret -Nej vi vill inte sälja vår stuga 😨... Jag vill så väldigt gärna köpa den av flera olika anledningar. Jag ska ta mod till mig och ringa i dag igen...brrr! Jag har bara stugan i miba tankar . Vad tror du, finns det något litet hopp om att den kan bli min?

Ha en ☀️-lig dag alla ni!

Svar: Hotellfrulle är gott !! Hoppet finns även om det inte är så stort.. kram :)
Esmaralda

7 S:

skriven

Blir det en flytt för mig i sommar?

Kram

8 Dunegull:

skriven

Kära E!
Jag förstår inte hur jag skulle behöva gå genom detta också. Det gör så ont i mig. Förstår verkligen inte. Var detta meningen? Kommer vi mötas igen i framtiden eller detta bara är slut liksom, för gott?
Kram

9 Sus:

skriven

Hej
Ingen ändring i sikte här☺️
Love sus

10 Jossan :

skriven

God morgon!

Idag är jag helt slut! Somnade på golvet igår när jag kolla på eurovision. Det var en rolig låt som vann! Men Tysklands låt fick mina tårar att rinna. Så fin 💔

Söndag och jag är inte jätte peppad på att jobba imorgon. Men det är bara 33 dagar kvar. Det kommer gå snabbt. Kommer sakna mina fina elever. Ska försöka bli klar med allt så vi kan komma igång med att bara leka sista tiden.

Igårkväll blev det kvällsdopp med mina syskonbarn. Min minsta prinsessa simmar till mig och säger ”jag simma till min Josse” åh mosterhjärtat smälter! De är helt fantastiska mina syskonbarn!

Så du menar alltså att den där kärleken är alltså inte redo för mig men jag är redo för honom? Amen tänk om jag skulle missa honom?

Nä jag hoppas på hus och sambo inom 2 år och gärna gift också! Med en super fin möhippa!

Kram

Svar: Jag gillade också det vinnande bidraget ! Och vad det gäller kärleken så kommer ni inte att missa varann, den risken finns inte.. kram:)
Esmaralda

11 Milla:

skriven

Så många vänner och kul du har jämt.
Vill med ha fler vänner. Rätt ensam när barnen inte är här. Tänker på vad det var som hände med min gamla relation, känner lite sorg och tomhet att det är över, nu har gamla sambon flyttat in o tagit över o tar om hand. Men det är svårt, han säger inte allt, när han mår dåligt. Kunde jag gjort på annat sätt? Ömmar för honom o det blir så fel på jobbet ibland, h an blir missförstådd.

Svar: Det måste du släppa, du kan inte bära honom.. han måste bära sig själv... kram :)
Esmaralda

12 Skorpan:

skriven

Tack Es :)!!
Kram Skorpan

13 A:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag fattar inte att jag kunde vara så dum och tro att något annat skulle bli bättre?!

Det känns som om jag vill tillbaka till honom. Vara där med honom och att vi får vara våran familj.

Jag fattar inte att jag kunde vara så dum att lämna?

Jag vill bara att det skulle kunna bli bra mellan honom och mig och att vi lever tillsammans i en familj. Jag har sagt det till honom men det hjälper inte just nu.

Tror du någon gång att han kommer att ta mig tillbaka och vilja ge det en chans?
Kram

Svar: Ja det är inte alls omöjligt men faktum är att det finns en annan kärlek för dig.. den kommer så småningom... kram
Esmaralda

14 Maja:

skriven

Köttbullar i all sin ära...Mmm!!!
Vet inget bättre än att få hemlagade sådana när man varit i väg på längre resa eller liknande.

Du gör helt rätt! Smörgåsbord/kallskuret perfekt till ditt besök.

Kommer jag sätta i gång en mardröm om jag konfronterar ”mammorna” och talar om vad jag tycker o tänker? Möter åtminstone en av dem i dag och erkänner att jag är lite nervös efter att jag visade i Fre att jag var irriterade. Min helg har gått åt att tänka på detta...och honom.
Har han intresse ”igen”/tycker ngt eller känner han noll och tycker jag är jobbig för då slutar jag direkt.

Svar: Javisst är det gott med en klassiskt köttbullsmiddag ! Ta upp det till samtal men tänka efter hur du uttrycker dig, annars kan det lätt bli missförstånd.. kram
Esmaralda

15 Vv❤:

skriven

Hej ezmaralda 😊
Det var ett tag sen jag var här.

Jag är nu gravid och undrar kommer jag behålla detta barnet
Och är det en pojke eller flicka?

. Kram och ha en underbar dag ❤❤

16 Moder Mia:

skriven

Hej. Jag undrar om du kan spå mig via mailen? Hur fungerar det ? Min kusin fick spådom i vintras och var mycket nöjd så nu vill jag gärna också. Vänliga hälsningar Mia

Svar: Visst kan jag spå dig :) Maila mig på: [email protected] så mailar jag info tillbaka om hur det fungerar. Välkommen
Esmaralda

17 An:

skriven

Hej Esmaralda.
Inte just nu, kanske, vi får se, vet inte... är några utav orden jag oftast har fått när jag frågat om det kan bli han och jag igen.
Han umgås med en annan tjej och mycket tror jag beror på vad som händer där.
Om hon inte skulle vilja är jag hand 2:a plan?
Om det är min enda chans att hon kommer vilja eller inte.
Hur ser det ut är hennes känslor säkra för honom och verkar dem hänga ihop framåt?
Kram

18 Helena Ir:

skriven

Det där kommer du fixa hur bra som helst,duktig på matkonsten som du är! Att en måndag blir som en lördag..låter som något man behöver i vardagen ibland :)


Knasiga jag får lite småpanik när jag tänker att..om 2 veckor drygt,så bor jag ensam för första gången i mitt liv..hmm..konstig känsla! Funderar på om jag får in lite nytt folk i mitt liv..? Något jag aldrig förstått,är varför män har så svårt att vara "bara" vänner..så har det varit för mig..
Kanske ska lägga in en önskning om det :)

Allt gott..<3

Kram :)


Svar: Du kommer bygga ditt liv på ett nytt sätt och det kommer bli bra... nya vänner kommer också... att satsa på tjejkompisar känns mer rätt just nu.. kram :)
Esmaralda

19 J:

skriven

Hej, allt är bara så jobbigt just nu. Bilar, motorcyklar och även husvagn är trasig. Familjen känns splittrad. Blir det bättre eller ska jag hitta något eget för att landa.
Kram Jenny

20 Skrållann:

skriven

Hej
Tror ni får trevligt oavsett vad du bjuder på iallafall;)
Hade kalas för dottern igår och det var så trevligt.
Idag skiner solen och det blir en varm dag som ska tillbringas vid fotbollsplanen.
Livet känns rätt bra nu...snart bär det iväg på semester med min mamma och mina barn, mannen och jag har det riktigt bra nu och jag känner mig trygg i mig själv.
Det enda jag funderar över är om jag snart ska jobba med något annat eller om jag kommer in på någon av utbildningarna jag har sökt till hösten?! Vad säger din känsla?

Kram❤


Svar: Vad jag ser är att du kommer igång med något nytt,, exakt vad, det kan jag inte se men det ser positivt ut kring dig.. kram
Esmaralda

21 R:

skriven

Kommer det bli bättre mellan mig och min pojkvän? Just nu känns det slentrian och han verkar störa sig på mig. Det är bra annars men det saknas något just nu. Känns som drt behövs miljöombyte :/ kram

22 Tingeling:

skriven

Jag gillar när det är mycket plockmat att välja mellan. Även om vanliga hederliga köttbullar också är väldigt gott!

Mycket insikter denna helg. Vad gäller min pappa och mitt ex. Speciellt mitt ex. Jag trodde vi kunde vara vänner men det går inte. Det bara går inte. Så nu går jag tillbaka till att ha så lite som möjligt med honom att göra. Bara ha kontakt när det gäller dottern. Och jag är SÅ över allting nu. Ska sköta mig själv så mycket det går. Jag har några i min familj som ställer upp.

Fortsätter jobba med att inte bry mig så mycket om att såra andra utan tänka mer på mig själv. Vilket du sa till mig i en seans för ett år sen.

Jag har gjort lite planer för sommaren. Blir min/vår sommar bra? Borde inte kärleken dyka upp snart? 😊 Vi ska göra små utflykter. Och hoppas denna sommar blir varm så vi kan bada ute och ligga på stranden. Gick inte förra året.

Nu åter till städningen.

Kram!

Svar: Bra, nu tar du ett kliv framåt i din egen utveckling och det blir riktigt bra.. du landar gott i detta... och sommaren kommer bli bra... kram
Esmaralda

23 An:

skriven

Hej Esmaralda.
Inte just nu, kanske, vi får se, vet inte... är några utav orden jag oftast har fått när jag frågat om det kan bli han och jag igen.
Han umgås med en annan tjej och mycket tror jag beror på vad som händer där.
Om hon inte skulle vilja,
Om det är min enda chans att hon kommer vilja eller inte.
Hur ser det ut är hennes känslor säkra för honom och verkar dem hänga ihop framåt?
Kram

Svar: Han har inte de rätta känslorna för dig och det tror jag inte han får heller... utsätt dig inte för att bli ett andrahandsval.. ta dig vidare... det finns en ny och bättre kärlek för dig om du bara ger dig själv den chansen... kram
Esmaralda

24 Mulle:

skriven

Hej Esmaralda.
Mannen som jag har ett barn med. Ser det ut som om vi kommer att få fler gemensamma barn tillsammans?
Kram

25 f:

skriven

godmorgon i det vackra vädret, ser du något speciellt hända i sommar kram.

Svar: Jag ser fest, jag ser att du packar dina väskor för en resa av något slag, jag ser att du möter någon med potential att bli en ny kompis.. kram
Esmaralda

26 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag träffa J honom igen något gång i framtiden? Kommer det går bra för oss?

Ha det bra 😊

27 Tildis:

skriven

Hej Ez!
Det låter som att det kommer bli en mycket trevlig sammankomst☺️ Smörgåsbord låter som en perfekt bjudmat!

Jag vet inte riktigt vad som hände. Jag tycker jag presterade utmärkt men ändå gick det inte hela vägen. Jag undrar så vad jag gjorde för fel...

Ha en trevlig söndag i värmen nu! Kram

28 Michaela:

skriven

Vad roligt!! Och hoppas att det smakar! :)

Jag går och funderar och oroar mig för jobb och ekonomin i framtiden. Har ju levt ensam nu i 3 år och det har varit allt annat än lätt ekonomiskt. Älskar mitt jobb på akuten som undersköterska där jag får jobba närmast patienten/anhöriga men undersköterskorna tas bort mer och mer och jag är rädd att jag inte kommer få jobba med det jag vill. Alternativet är att plugga till sjuksköterska men det är inget jag vill men då är jag i alla fall garanterad jobb for life. Vet inte riktigt vad jag skall göra och hur jag skall förhålla mig till detta bekymmer. Kram

29 Jennifer:

skriven

Kära Es! Jag bodde nästan 6 år i Ryssland och är nära bekant med ryssarnas kärlek till zakuski, särskilt i samband med fest 😀

Min resa närmar sig och jag känner en oro som jag inte brukar ha inför resor. Oron kommer ifrån att jag är så slutkörd, totalt utmattad, alltså burn out, ingenting man repar sig från på några dagar. Enkla saker som att boka boende och göra val var någonstans man ska bo känns jättejobbiga. Ser du något kring resan? Kommer den att gå bra om jag släpper precis alla krav? Kommer den att göra mig gott? Kram

Svar: Resan gör dig gott, du behöver miljöombytet.. kram
Esmaralda

30 Mojgan:

skriven

Hej Ez!
Jag kommer att ha möte med min chef på måndag. Kommer han att anställa mig hos sig? Kram Mojgan

31 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon.. Solstråledag i sikte..

Vad fin han var MG hoppas att han fick lamm och din magiskt goda tårta... 💕

Oj jag gillade Österrikes låt och jag gillade Danmarks.. Irland var så fin och Israels.. Hmm jo den var humoristisk att se budskapet är gammalt och inskolat..kvinnan böts bort mot verktyg.. När vi levde på stenåldern.. Det var ju kanske tur eftersom det annars skulle bli inavel.. Men själva attityden är så djupt nerärvd och nu när det är pengar som styr kämpar vi för lika lön..

Men mellon ska vara budskapslös dock ej kärlekslös.. Bra melodi och glädje i låtarna.. Då är det riktig mellon enligt mig..

Jag sitter iallafall klistrad vid 📺 och har bullat upp.. Så något ger det ju..

Borgmästare är också ett jobb och enligt bil ser det ju magiskt roligt ut... Det är kanske det man ska satsa på i sitt nästa liv.. Så kul.. Vind hav sol.. Vad kan bli fel.. 🤣

Båt hav sol ska jag uppleva i dag.. Yes.. Magiska timmar och dagar..

Ser fram mot detta äventyr.. Ser fram mot nästa äventyr.. Livet är bara glädje..
Jag lever och mår fantastiskt..
Nu är det bara boende inkomst och färdigställa boken..och starta min verksamhet
Sedan är livet.. Fantastiskt..
Vill ställa en fråga här men vågar inte.. För det är fler som läser och tolkar mina frågor än du och jag och bloggfamiljen..
Men jag hoppas att få svar från universum genom dig 🌌 efter den 18/5. 💕 Bara kärlek så löser sig det mesta.. 💕
Dessa dagar som följer ska bli magiska och solstråleglada..
Sommaren börjar fantastiskt.. 💕
Önskar dig och alla på bloggen en magisk dag med sol i sinne och hjärta.. 💕

32 Ametist :

skriven

Hej!
Hoppas ni får en skön söndag!
Här blir det lite städ o så. Det skall bli kul , säger jag till mig själv.
Kommer Daniel höra av sig snart till mig?
Kram o pussa MG på sin lille nos

33 Maleficent:

skriven

Den här kvinnan som du har sett mig möta, kommer hon finna mig attraktiv även med min sjukdom? Kommer den påverka relationen något? Eller finns möjligheten att jag kommit över den tills dess vi möts?

Svar: Oavsett vad.. så ställer inte sjukdomen till med hinder i vägen för kärleken.. kram
Esmaralda

34 <3:

skriven

Härligt med en massa god mat. Åt söta färska jordgubbar från torghandeln. 

Måste jag påminna M att sätta in pengar till mig ? Det känns lite pinsamt att fråga igen. Varför tar det sådan tid ? Blir han stött om jag påminner honom igen ? 
Kram 

Svar: Det ser ut som om du får påminna.. kram
Esmaralda

35 Mirre :

skriven

Betydde mardrömmen jag drömde imorse något, en varning eller så? (Det var en av mina grannar som flög iväg från parkeringen och hans kroppsdelar hamna överallt).. Usch den var väldigt obehaglig, och jag vaknade upp riktigt illamående.. Brukar inte bli så starkt påverkad av mina drömmar annars.
Sedan har jag börjat tänka på F igen..även fast jag var så duktig och kommit en bit på vägen. Nu har jag liksom hakat upp mig igen, tänker han på mig? Varför skriver han inte till mig? Jag behöver den bistra sanningen haha..😬 kram ☀

Svar: Nej jag ser ingen varning i din dröm men riktigt rälig var den ! kram
Esmaralda

36 Cecilia:

skriven

Vad kul med gäster! Gillar att det blir twist på maten :)

Det finns en person som inte riktigt gillat mig förut, vad tycker denna person nu? Det känns som att vi kommer ganska bra överens efter denna vecka. Kramar

Svar: Jag kan inte se att personen tycker illa om dig.. kram
Esmaralda

37 Jennie:

skriven

Hej! Haft en rätt så strulig och intensiv relation med A, vi har så svårt att släppa taget om varandra. Nu idag gjorde han slut (igen), ser det ut att vara för gott eller kommer vi på något vis att kunna hitta tillbaka till varandra och det fina vi hade i början? Som sagt, vi har försökt göra slut flera gånger men det har inte lyckats. Kram

Svar: Gå vidare istället... det har du allt att vinna på... kram
Esmaralda

38 Mirran:

skriven

Hej Es!
Har mötet med min soulmate missats? Bara undrar? Tråkigt att va själv nu efter 13 år. Ser du något? Eller ska jag bara ge upp?
Kram

39 Fundersam:

skriven

Hej Esmeralda! Har min chef några känslor mot mig, är det någon flört på gång? Kram

40 Veronica i Barcelona:

skriven

Hejsan Es,

Hoppas du mår bra :)

Undrar om jag kommer få stanna i New York och jobba och bo där snart? Jag vill starta ett företag och jag har en ide.

Kramar från Barcelona

Svar: Du kommer dit men det tar sin tid och det blir inte helt enkelt.. kram
Esmaralda

41 Jessica:

skriven

Es,
ser du om hon kommer göra något för att såra eller förstöra för mig? Vill hon mig illa?
Eller bryr hon sig fortfarande om mig?
Vill hon bli vänner igen men inte vågar säga det?
Saknar hon mig?

Kram :)

42 Maloue:

skriven

Jag är likadan. Bordet måste se ut som en buffe och jag älskar att ställa till det festligt:) så kul du skall ha det och hemlagade köttbullar är min favorit<3

undrar om du ser vad min blivande har för ursprung?
kram



43 Sus:

skriven

Hej
Tappa de helt idag....
Så dåligt humör...
Allt är skit....
Skulle verkligen behöva ett halmstrå....
Kanske han den där mannen kan skärpa sig lite också...
Love sus

Svar: Så mycket skärpning kan du nog inte räkna med från hans sida... kram :)
Esmaralda

44 G.S.H:

skriven

Hej ES!

Ser du hur det kommer gå för mig den 22 maj?


Kram :) ha en fortsatt fin söndag!

45 Mojgan:

skriven

Hej Ez!
Jag kommer att ha möte med min chef på måndag. Kommer han att anställa mig hos sig? Kram Mojgan

46 Tingeling :

skriven

Tack för svar! Det känns rätt att avsluta mycket nu.

Och jobbet nästan kväver mig. Vet inte varför. Jag trivs där och skrattar mycket. Egentligen inget fel på arbetsplatsen. Men det känns bara FEL. Spöket i mitt huvud ger mig dåligt samvete att jag inte vill vara kvar. Jag blev tillfrågad denna tjänst och nu vill jag inte vara kvar och känner mig så otacksam. Jag måste sluta på jobbet för det blir inte bra i längden. Tänkte först utveckla mig inom organisationen men jag tror jag måste bort helt och hållet faktiskt.

Kanske utbildning till Förskollärare i januari är vägen bort. Har några månader på mig att fundera. Kan alltid byta till annan utbildning till hösten sen om det känns fel. Har några jag kan tänka mig nämligen....

Men först njuta av sommaren ☺

Hoppas du mår bra trots den stora sorgen. Och kan njuta av det fina vädret ändå 🦋🌸

Kram!

47 Helena Ir:

skriven

Ja..min gissning är att det är det bästa 😊
jädrar i min låda vad det steker..solen alltså,ute på min balkong idag..
Kram 😊

48 Mee:

skriven

Hej Es

Finns det någon hälsning till mig?
kram

49 Boudica:

skriven

Det där med ständigt massa mat på bordet känner jag igen från mina polska rötter, så fort man besöker någon där så verkar det som man hamnar vid matbordet i timtals även om man bara skulle komma förbi ett kort tag, man kan fråga sig hur de orkar laga så mycket mat, jag orkar ju knappt göra en anständig middag till mig själv! Blir oftast mätt innan jag är färdig ;)
Och ja, jag övar mig på att äta mer grönsaker!

Drömmer gör jag åter igen, borde försöka lista ut vad som gör att jag drömmer, för det verkar vara i perioder. Drömde för någon dag sedan att vi var på någon resa med jobbet, och jag släpade med en till synes däckad J in i ett rum, som skulle låsas, man skulle sitta där för att uppleva hur det var "på den tiden" vad som menas med det vet jag inte riktigt. Det var rätt tomt rum utan fönster, en enkel säng och nåt slags skrivbord. Kände lite ångest för jag hade inte lyssnat på reglerna i hur länge man skulle sitta där! Och stackars J som var där utan att veta varför...

På tal om ångest, åter har en långhelg gått, å pter känns det som jag inte fått något gjort! Blir galen på mig själv, det är verkligen ångest framkallande, det finns ju så mycket jag vill göra, allt skjuts bara framåt. Jag måste ta kontrol!

Dagens plan är ett HIIT pass, sen få se om det blivit någon liten förändring på våg-fronten efter första veckan av min utmaning!

Men det jag undrar idag är, om jag tar upp min lilla "business idé" med honom, vad kommer han tycka om idén? kommer jag få hans stöd?

Kram! Och hoppas du får dig lite tid ute i solen och inte spenderar hela dan i köket ;)

Svar: Delvis kan du få stöd men inte fullt ut så som du hoppats.. och jodå, lite tid utomhus har det blivit trots allt idag :) kram
Esmaralda

50 S🌸:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur ser sommaren ut att bli för mig?
Kram

51 Elisa:

skriven

Hej!
Känner mig så utpumpad bara och som att det inte klickar och det blir så obekvämt.. Ser det bättre ut att byta ställe?
Kram

52 Nattis:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror du en kärlek ser ut att vara nära mig? Eller kan det dröja innan jag får en relation?
Kram

Svar: En fling lär det bli ganska snart och sen kommer relationen.. svårt att säga mer exakt när.. kram
Esmaralda

53 F:

skriven

Ååh vad spännade esmeralda kan du se vad det är för resa jag packar för.

54 F:

skriven

Ååh vad spännade esmeralda kan du se vad det är för resa jag packar för.

55 Maria:

skriven

Hej!
Ser du nått på den romantiska fronten snart? Eller är det tomt ;)
Kram 😊

56 Mia:

skriven

Kära Es! Varför bokade han av vår dejt idag? Var han ärlig när han sa att han behövde ha sin dotter ikväll? Kommer vi ses framöver? Tacksam för svar...blev så besviken. Kram

57 Tingeling :

skriven

Hej Esmaralda. Du spade mig en gång via mejlen för längesen, jag kände att spådomen hjälpte mig mycket och fortfarande gör det. Jag tänker på det du skrev ofta. Nu har jag ett knivigt val att göra som jag skulle vilja se vad du säger om..

Är Ben den mannen jag ska spendera livet med?
Min magkänsla säger att jag inte är riktigt redo för honom, men min hjärna säger att jag inte borde tacka nej till en så bra man.

Tack<3

Svar: Jag kan inte se att dina känslor kommer att räcka till... kram
Esmaralda

58 Birgitta:

skriven

Hej Es!

Jag vänder mig till dig... jag har en vännina som varit sjuk i snart tre år... hon blir bara sämre o sämre... läkarna hittar inget fel på henne. Jag har stöttat o försökt hjälpa henne o det enda jag vill är att hon ska få en diagnos för då kan hon få en behandling. Kan du se något kring detta? hon heter Maria.

Kram

/Birgitta

Svar: Jag kan inte se något som kan hjälpa men kanske kan någon av er andra mediala här känna in någonting som kan hjälpa ? Kram
Esmaralda

59 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.
Vet hans föräldrar nu att jag ville flyttta tillbaka och ha tillbaka vårt tillsammans med honom?!
Kram

Svar: Ja det känns som att de vet detta.. kram
Esmaralda

60 Mackan:

skriven

Hej Esmaralda

Ser du något kul som händer mig?
kram

61 Tingeling:

skriven

Nummer 57 Tingeling är inte jag.... någon mer som tagit det namnet? Har haft det här i två år minst... men vill nån annan ha det så ändrar jag mitt i sådana fall...

62 :

skriven

Hej Es! Jag har lite funderingar kring dem som själva väljer att avsluta sina liv. Tror du det är vanligt att de just i dödsögonblicket - eller sekunden innan - ångrar sig, men då är det redan försent? Att när de kommer till Alltet känner de ånger för att de inte stannade och kämpade lite till? Eller är de alltid lyckliga och nöjda över sitt beslut? Stämmer det tror du att de som gör självmord återföds ganska snart till jordelivet igen, för att i princip upprepa liknande liv som de valde att avsluta? Kan du i seanser se om en person kommer att göra självmord i framtiden, eller är det alltid sådant som kan ändras, som inte är hugget i sten? Människans fria vilja? Eller är det något som finns med längs livsvägen?

Svar: Jag tror inte att man blir "straffad" för att man tar sitt liv. Om man ångrar sig när det är försent.. innan man går över.. somliga kan säkert göra det. Däremot tror jag det stämmer att man återföds tills man fullbordat det som var meningen med livet.. och och inte meningen var ett självmord, då kommer en upprepning i nästa liv. Det är stora och komplicerade frågor det här som är omöjliga att tydligt besvara i ett kort kommentarsvar här. Ibland kan jag se ett självmord och ibland inte... vilket jag tolkar som att det inte är hugget i sten.. kram
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: